defne karencim iyiki dogdun kar tanesi iyiki varsın ailene dahada mutluluk kattın rabbim yüzünü hep güldürsün ailenle bir ömür saglıklı mutlu huzurlu olursunuz inş
annesi inş gelin oldugunu meslek sahibi oldugunu anne oldugunuda görürsün benim poselen bebek yüzlü arkadasım kalbin gibi temiz olur inş seninde hayatın
yeni bebişlerin olur inş sizi seviyoruz enesin selamı var defnemize nicesenelereeee
Tavuk salatası hem değişik hem lezzetli hem doyurucu oluyo.kabaca tarıf verım ılgılenırsen ayrıntıya ınerız
Haslanmış tavuk goğus,taze sogan,taze nane,kavanoz köz kırmızı bıber,salatalık turşu sag limon tuz ,mısır
Bende yaptım nıe kımse görmedıgörunmez mı oldum yıne:44:
Bırde fıx makarna salatam vardır. Cok begenılır basıt ve bereketlidir
Minik dudukumsu makarma haslanır içine
Suzme yogurt sarımsak mayonez dereotu rendelenmış havuc ve rendelenıp suyu sıkılmış salatalık,tuz,kup doğrammış kornışon tursu konur
Bu kadar
Ccoook eski bi arkadasım vardı vardı dıom cunku yaklaşık 2-3 yıl once onun yuksek egoları yuzunden dostluğumuz bıttı.ılkokuldan evlenesıye kadar bı arkadaslıktı ve annelerımız en yakın arkadaslar onlar hıç kopmadı tabıkı...
Neyse azonce annem aradı.onun hamıle oldugunu soyledı.bırden ıçımı sıcacık bışey kapladı sevındım.ve onun onca egoıst lafını gormezden gelip yıllar sonra msj attım
Nıye neden yaptım bılmıorum...kötu mu yaptım?kendımı küçük mü düşürmüş oldum.bana hep tepeden bakar olmustu şimdi daha da mı küçük düşürdum kendımı?
Sen büyüklük yapmışsın canım.. Sen iyiliğini yap gerisini boşver.. O seni küçük gördüğünü sanıyor ya.. aslında senin ve sana davrandığı gibilerin gözündeki değerini küçültmüş oluyor.. O tepeden bakmaya devam etsin.. Bir gün bi bakacak ki tepede kimse kalmamış.. herkes aşağıda :)
Saol yazdığın için.bı an duşunmeden tamamen saf duygularımla msj atıverdım.sonra durdum düşürdümmü kendimi dedim...simdi eşime desem böle böle yaptım bana kızar eminim der ki"sana okadar laf söledi gurursuz gıbı sen yazmışsın sanane hamileyse.sende hamile oldun sende doğurdun o yazdımı!safsın sen işte senın bu yumuşaklığın yuzunden insanlar senı ezıp tepeden bakıyo bla bla bla"
bu aralar yazdıklarıma sorularıma sizden cevap alamadım.noldu size kuzum?
benim patron bana akşam çıkma konuşalım dedi en tatlı sesiyle. ya işime son vercekyada kalmam için beni ikna etmeye çalışacak?
neler yapayım neler talep edeyim?
yazın siz yorumlarınızı arada ben okurummmm....
çok öptümmmm
ben olsam mesaj atmazdımhiç kindar degilimdir ama madem benim en yakın arkadaşımdı ve bana o kadar laf sayacak
kalbimi kıracakben doguracam aramayacak sormayacak
hiç kusura bakmasın
neyse sen yazmışsın boşver artık..ee cevap geldimi bişey yazdımı:26:
iyiyiz kuzum ne olsun:)ne sorusu ben soru falan görmedim kuzum
canım baktın patron seni kovmayacak zam yapacaksa en sert halini takın ve maaşına zam iste:)
o tamam derse yine kabul etme biraz daha iste..yine tamam derse sende tamam de kabul et,adamın fazla
üstüne gitme sinirlenmesin:)sonra teşekkür et ve evine git yemek yap
yok patronun niyeti zam degilde seni kovmaksa,daha o lafa başlar başlamaz ''siz beni kovamassınız ben istifa ediyorum''
de ve elini masaya vur,olmadı masayı adamın kafasına geçir:))sonra hızla uzaklaş
dualarım seninle subhaneke dinimiz amin:)
Hiç sorma tatlım ya yaptıklarımı söylerken bile yoruluyorum ben de çok özledim hayırlısıyla şu doğum günüsüleri atlatalım dönüşüm muhteşem olacak cicim. Öpüyorum seni ve kuzularıilkim25 nasılsın cicim ya özledik seni nerelerdesinçok yogun oldugunu biliyoruz ama olmazzzz kabul etmiyoruz
bizi ihmal etme
cumartesi besteyle çağlanın dogum gününe mutlu bize
Allah acılarını göstertmesin..
bak herkes yarış içinde senle ben tepsi kebebımı yapsak ne dersin
ay bende ne kadar yarışma delisiymişim
Cnm ne yaparsaniz yapin ama gonuller hos olsun yeter gerisi gercekten onemli degil, bende cok hazirlandim ama ne oldu sonuc sifir , oglan oyle bir huysuzlandiki ne yedigimden ne ictigimden need o gunun nasil gectigini anladim yani kabustu resmen..
Bu yuzden ins Ilkimcinin kuzusu Bestemiz ve senin kurabiyenin keyfi tadi yerinde olur ve cok guzel bir dogum gunu yasarsiniz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?