2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bugün ne kadar berekli bir günmüş.iyiki dodun doğa ismin gibi bi ömrün olsun.ve özür dileyerek ismin hatırlayamadığım güzel bebeklerimiz.hepiniz bizden habersiz bu gün doğmak için sözleştiniz mi yoksa.

canım benim. ne guzel yazmıssın. çok tesekkur ederim. biz de enesi öpüyoruz

ilgilenirim tabi niye ilgilenmiyim. hem pazar gunu yapmasam bile diğer zamanlar için güzel bi alternatif olur.
senin keki ben dun akşam gordum ve cok basarılı buldum bazen akşam eklenen fotolar arada kaynıyo

süpermiş. bunu da yapıcam

Unnado da vıcco ındırımı var.ılk adım ayakkabısı almayanlara duyrulur.sandaletler de var cok sevımlı...

ay kızlar bir uyku bastırdı ki sormayın
yaz gelince çalışmak daha bir berbat daha bir can sıkıcı oluyor
gazı gaçmış gazoz gibiyim şuanda:97:
havalar azıcık ısınınca bu hale geliyorum yazın kendimi düşünemiyorum:131:

Bugün burası çok sessiz..
Kek için Hodri meydan diyen arkadaşlar nerdesiniiiizzz.. Chiricco nerdesiniz efendim?

Ccoook eski bi arkadasım vardı vardı dıom cunku yaklaşık 2-3 yıl once onun yuksek egoları yuzunden dostluğumuz bıttı.ılkokuldan evlenesıye kadar bı arkadaslıktı ve annelerımız en yakın arkadaslar onlar hıç kopmadı tabıkı...
Neyse azonce annem aradı.onun hamıle oldugunu soyledı.bırden ıçımı sıcacık bışey kapladı sevındım.ve onun onca egoıst lafını gormezden gelip yıllar sonra msj attım
Nıye neden yaptım bılmıorum...kötu mu yaptım?kendımı küçük mü düşürmüş oldum.bana hep tepeden bakar olmustu şimdi daha da mı küçük düşürdum kendımı?

Sen büyüklük yapmışsın canım.. Sen iyiliğini yap gerisini boşver.. O seni küçük gördüğünü sanıyor ya.. aslında senin ve sana davrandığı gibilerin gözündeki değerini küçültmüş oluyor.. O tepeden bakmaya devam etsin.. Bir gün bi bakacak ki tepede kimse kalmamış.. herkes aşağıda :)

bu aralar yazdıklarıma sorularıma sizden cevap alamadım.noldu size kuzum?

benim patron bana akşam çıkma konuşalım dedi en tatlı sesiyle. ya işime son vercek yada kalmam için beni ikna etmeye çalışacak?

neler yapayım neler talep edeyim?

yazın siz yorumlarınızı arada ben okurummmm....

çok öptümmmm

beyzacım ve doğacım bu kadar yakışıklı böcüğün içinde iki çiçek açmışınız ve ben atlamışım ama hak verin ne günmüş doğan doğana:)) ben hep aynı kutlamayı yapıyorum bütün bebeklerimize ama kendi kızımda dahil en başta istediklerim bunlar. Rabbim sizlerede hayırlı uzun sağlıklı ve mutlu yıllar nasip etsin sevdiklerinizle. güzel kaderleriniz olur inşallah öpüyorum sizleri.

pınarda doğanın tütülü resmini koymazsan seninle arkadaşlığımızı yeniden gözden geçiricem ona göre:) yazında harikuladeydi çok güzel anlatmışın yavrularımıza sevgimizi.

köşeminderi bugün kandil çok güzel bir gün sen msaj atarak çok iyi yapmışın sakın pişman olma

Saol yazdığın için.bı an duşunmeden tamamen saf duygularımla msj atıverdım.sonra durdum düşürdümmü kendimi dedim...simdi eşime desem böle böle yaptım bana kızar eminim der ki"sana okadar laf söledi gurursuz gıbı sen yazmışsın sanane hamileyse.sende hamile oldun sende doğurdun o yazdımı!safsın sen işte senın bu yumuşaklığın yuzunden insanlar senı ezıp tepeden bakıyo bla bla bla"

ben olsam mesaj atmazdımhiç kindar degilimdir ama madem benim en yakın arkadaşımdı ve bana o kadar laf sayacak
kalbimi kıracakben doguracam aramayacak sormayacak
hiç kusura bakmasın
neyse sen yazmışsın boşver artık..ee cevap geldimi bişey yazdımı:26:

iyiyiz kuzum ne olsun:)ne sorusu ben soru falan görmedim kuzum
canım baktın patron seni kovmayacak zam yapacaksa en sert halini takın ve maaşına zam iste:)
o tamam derse yine kabul etme biraz daha iste..yine tamam derse sende tamam de kabul et,adamın fazla
üstüne gitme sinirlenmesin:)sonra teşekkür et ve evine git yemek yap
yok patronun niyeti zam degilde seni kovmaksa,daha o lafa başlar başlamaz ''siz beni kovamassınız ben istifa ediyorum''
de ve elini masaya vur,olmadı masayı adamın kafasına geçir:))sonra hızla uzaklaş
dualarım seninle subhaneke dinimiz amin:)

Deme yaww
İşte ben hep bu yuzden kaybedıom aslında ya eşim de haklı bu durumda
Demek sende esimin kafasındansın
Cvp da gelmedı bılıon mu ustelık
İnsan olan bı tesekkur eder
Zaten bu ınsanlar o kadar egoist okadar bencıl burnu buyuk bişiyler olmuşki....sayarımda sayarım şimdi çok sinirlendim

Ne bılıonuz zammış kovmaymış
En tatlı sesıyse ya ya ya
Yemeğe cıkalım derse nolcek

ARAS EYMEN, KAAN,YUSUF ÖMER, ORHAN CEMAL ve DOĞA ,BEYZA ve DEFNE KAREN.....
annelerinin mis kokulu yavruları..
evlerimizin neşesi tadı tuzu huzuru bereketi..
kan can evlat... ne güzel bir güne denk geldi ilk doğum günleri..
Allahım bu günün yüzü suyu hürmetine sizlere hayırlı sağlıklı başarılı uzun ömürler nasip etsin..
hepinizi çok seviyorum..

Hiç sorma tatlım ya yaptıklarımı söylerken bile yoruluyorum ben de çok özledim hayırlısıyla şu doğum günüsüleri atlatalım dönüşüm muhteşem olacak cicim. Öpüyorum seni ve kuzuları

Güzel dileklerin için teşekkür ederim tatlım dediğin gibi inşallah güzel geçer öpüyorum seni

Güzel yüzlü, dünya tatlısı zeynomun doğum günü kutlu olsun.
Allah şansını bahtını açık etsin ve onu size bağışlasın.
Karşısına hep iyi insanlar çıkartsın.
Benim iyi kalpli arkadaşım seni ve zeynomu kocaman öpüyorumNice mutlu yıllar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…