Kayra artıkın normal yemekler de yiyebiliyor ve annesini hiç üzmüyormuş. kocaman bir aferin ve
yedikleri yarasın, ordan oraya koşsun annesini de koştursun diyorum
Mira'nın da ilk adımlarını kutluyorum. yeni adımlar için beklemedeyiz mutlu_anne
bu arada ZADA hanımdan haber var mı? en son bölümde, Zeynep Ada'yı sütten kesmeyi planlıyordu ve bunu nasıl yapacağını düşünüyordu. yeni bölümler geldi mi? tabi, ben çok eskide de kalmış olabilirim :26:
Bugün burası çok sessiz..
Kek için Hodri meydan diyen arkadaşlar nerdesiniiiizzz.. Chiricco nerdesiniz efendim?
size söz verdiğim peynirli dereotlu kekime, 16 mayıs sabahı 07:00 civarında oğluşumun da değerli katkılarıyla yapmış bulunuyorumyine oğluşumun değerli katkılarıyla da yemiş bulunuyorum
"21. yüzyılda Ankara'nın göbeğinde, çocuk işçiler günlük 1 biberon süt yevmiyesiyle sabah sabah çalıştırılıyor azizim. bu ne acımasızlıktır yaw" demeyinizkendi rızasıyla karıştı işe
Eki Görüntüle 713928 Eki Görüntüle 713929 Eki Görüntüle 713930 Eki Görüntüle 713931 Eki Görüntüle 713932
Allah'ım bu kadar iltifat... çok utandımşu görüntülerin güzelliğine bak bende görecekmiyim acaba.benim bıdık içinde katı birşey varken tabağı ters çeviriyor örtüyü çekiştiriyor.ayrıca karıştırma esasında kabınızın altına örtü örtmediğinizde gözümden kaçmadı.maşallah subhanallah.uyku fotonuzada bayıldım ve arada ebattan başka bi fark göremedim.tatlılık %100
Kayra emeklemeyen bebeklerdendi.11 aylıkken tay tay durdu,bir kaç hafta sonrasında bizlere doğru yürümeye başladı ve şuan tamamen desteksiz kendi kendine evde dolaşıyor.Artık saklambaç oynamak çok daha keyifli
Darısı tüm diğer yavrularıma olsun :
Bu arada hayırlı kandiller diliyorum herkese...46:
ARAS EYMEN, KAAN,YUSUF ÖMER, ORHAN CEMAL ve DOĞA ,BEYZA ve DEFNE KAREN.....
annelerinin mis kokulu yavruları..
evlerimizin neşesi tadı tuzu huzuru bereketi..
kan can evlat... ne güzel bir güne denk geldi ilk doğum günleri..
Allahım bu günün yüzü suyu hürmetine sizlere hayırlı sağlıklı başarılı uzun ömürler nasip etsin..
hepinizi çok seviyorum..
İyiki doğdunuz nice mutlu, sağlıklı,uzun ömürlü senelere tatlı kuzular...
Evet canım iyidir sağolsun,,aslında şeker hastası olduğundan oldukça fevridir ama bana karşı çok şükür bir tersliği olmadı
Mira da daha kapılarından adım attığımızda dedeeee diyince çok mutlu oluyo zaten..Gerçi kuzumun dün gece amcaları yine pamuk yanaklarını kabarttıHırpalayarak seviyolar,,bizimki de temasçı zaten ağlamıyo ama ben sinir oluyorum
Bu arada ellerimizi bırakarak daha emin adımlar atmaya başladık 4-5adımSonucunda totosuna düşüyo ama olsun
İnsanın bebeği 1 yaşına gelince duygular daha bir değişiyo dimi ya..Bana sanki daha bir büyüdü gibi geliyor,,
tabi huyu suyu da değişti..Bu arada 1 yaş itibari ve annemin tavsiyesi ile daha öğretici konuşmaya başladım...
Annem artık gel babası...vs. davranma diyo kızdı banaNet ve kısa cümleler kur dedi bende öyle yapıyorum.
Şİmdikiler çok akıllıymış bebekçe kelimeler öğretme artık dedi
Mesela su,su iç, kırmızı bardak,yeşil elma ,sarı top,yastık burda,kumandayı getir,çiş yaptı,bebeği koy,ayakkabı giy gibi eğiticiliğimizi sıfatlandırıyoruz.Ne güzel duygular yarabbim...Kapı çalınca baba geldi diyorum..Kapıya gidip Baba deyii diyor
canımm maşallah ne iyi yürekli bir insan
dün kandildi,kandilde kp sevindirdin kimbilir ne kadar sevap işledin
ama inan hep iyiler kazanır o adamın duasını aldın bir kere
Allahın izniyle hep iyi şeyler görün ailecek kötülükler uzak dursun sizden
Miracığıma kocaman maşallahdarısı pıtır pıtır yürümeye inşallah
nasıl kıyıyorlar o pamuk yanaklara anlamıyorm ben kendi oğlumun yanaklarını bile
öyle öpmem
öyle yoğun bir gün olduki anlatmam resmen koşturuyorum ya 2 gün yokum diye üst düzey alarm verildi resmen işyerinde şunu da yapalım bunuda yapalımm her izin öncesi aynı durum işler başımdan aşkın yavrumun doğum gününü sevincini bile doyasıya yaşayamadım henüz ama mesai çıkışına kadar sürer bu iş sonra 4 günn yokummmm, zor bulurlar beniiii
Çok teşekkür ederiz inşallah yeni ve güzel gelişmeleri paylaşacağız bizde
Orhan Cemale de kocaman Maşallah
Sorunun cevabını en iyi Zada verir lakin fazla eskilerde kalmışsın evet
Dün forum yıkıldı 7 bebeğimiz ilk yaşına girdi Orhan Cemalde bunlarda biriydi tabi,,hepimiz kutladık ama
sen geçmişi okumadın sanırım,,ilk yaşınız yeniden kutlu olsun
size söz verdiğim peynirli dereotlu kekime, 16 mayıs sabahı 07:00 civarında oğluşumun da değerli katkılarıyla yapmış bulunuyorumyine oğluşumun değerli katkılarıyla da yemiş bulunuyorum
"21. yüzyılda Ankara'nın göbeğinde, çocuk işçiler günlük 1 biberon süt yevmiyesiyle sabah sabah çalıştırılıyor azizim. bu ne acımasızlıktır yaw" demeyinizkendi rızasıyla karıştı işe
Eki Görüntüle 713928 Eki Görüntüle 713929 Eki Görüntüle 713930 Eki Görüntüle 713931 Eki Görüntüle 713932
sevgili babyceren, canım senin de güzel hediyelerini aldım, nar ekşisi de bonus oldu, haftasonu tüm hediyelerimizin fotoğraflarını paylaşıcam, ha bu arada bu sabah eşimle işe gelirken şu bizim küçük adama şapka alsak diye konuşuyoduk ki, bugün kargoyla geldi, kuantum bu olsa galiba...
Sizden haberler iyisüte geçmeniz ve Aras Eymen'in sevmesi de çok iyi Aferin benim akıllı bıdığıma
Aşıdan da kurtulmuşsunuz ooooohh41 kere maşallah Hejarcım ne güzel haberler böyle
İnşallah yaşgününüzde gönlünce geçerSaf temiz mutlulukla
Bizim kızın tam anlamıyla yürümesi biraz geç olacak gibi hissesdiyorum ama iyi dileklerine de kocaman inşallah diyorum
hejar hanım, Aras Eymen'in dünyadaki 365 gün+23. saatini kutluyorum
(16 mayıs 2012, saat 18 civarı doğmuştu. şuan tibariyle 24. saatine girdi sanıyorum:26:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?