2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Çok teşekkür ederiz inşallah yeni ve güzel gelişmeleri paylaşacağız bizde
Orhan Cemale de kocaman Maşallah
Sorunun cevabını en iyi Zada verir lakin fazla eskilerde kalmışsın evet
Dün forum yıkıldı 7 bebeğimiz ilk yaşına girdi Orhan Cemalde bunlarda biriydi tabi,,hepimiz kutladık ama
sen geçmişi okumadın sanırım,,ilk yaşınız yeniden kutlu olsun

Bugün burası çok sessiz..
Kek için Hodri meydan diyen arkadaşlar nerdesiniiiizzz.. Chiricco nerdesiniz efendim?

Dilberege hanımcığım, dün çok yoğun olduğumdan gelememiştim. mutlu_anne'nin uyarısıyla geçmişi bir okuyayım dedim. ne göreyim, mesajınız sayfanın tam ortasından bana sesleniyor

zaten, sabah gelir gelmez (deney hazırlıklarımı bitirdikten sonra tabikine de) kek yaptığımın şahidi olan fotolarımı ardı ardına servis ettim topike

belgelerle konuşuyorum nitekim

Kaan'la sizin de kek görüntülerinizi bekliyoruz topik olarak. buyrun mutfağa azizim biz de masada yerlerimizi aldık, sizi bekliyoruz

şu görüntülerin güzelliğine bak bende görecekmiyim acaba.benim bıdık içinde katı birşey varken tabağı ters çeviriyor örtüyü çekiştiriyor.ayrıca karıştırma esasında kabınızın altına örtü örtmediğinizde gözümden kaçmadı.maşallah subhanallah.uyku fotonuzada bayıldım ve arada ebattan başka bi fark göremedim.tatlılık %100

Allah'ım bu kadar iltifat... çok utandım
ayrıca, kabı ters çevirme bizim oğlanda da var. hatta sesini yumuşatmak suretiyle beni taklit ederek "Aaaaa" diyor çok gücüme gidiyor

maşallah Kayra'ya ayakları hep iyi hayırlı yerlere gitsin kuzumun

canımmm çok teşekkür ederim,ne güzel dua etmişsin öyle klavyene sağlık
seni ve güzel kızını öpüyoruz

İyiki doğdunuz nice mutlu, sağlıklı,uzun ömürlü senelere tatlı kuzular...

teşekkür ederiz ilkim teyzesi az kaldı sizede yavaş yavaş doğuyor kuzular

canımm maşallah ne iyi yürekli bir insan
dün kandildi,kandilde kp sevindirdin kimbilir ne kadar sevap işledin
ama inan hep iyiler kazanır o adamın duasını aldın bir kere
Allahın izniyle hep iyi şeyler görün ailecek kötülükler uzak dursun sizden
Miracığıma kocaman maşallahdarısı pıtır pıtır yürümeye inşallah
nasıl kıyıyorlar o pamuk yanaklara anlamıyorm ben kendi oğlumun yanaklarını bile
öyle öpmem

chihiro doğum hikayeni okudum çok duygulandım 10 cm açıklık ve sezeryan
benim hiç açıklığım olmamıştı,neyseki oğlunu sağ salim kucağına aldın

çok da güzel kek yapmış maşallah nazarlardan saklasın rabbim çok tatlı

ZEYNEP ADA Güzeller güzelim,tombul ayaklım,kokoş bebeğim benim
doğum günün kutlu mutlu olsun
Rabbim seni bütün kötülüklerden korusun,ömrün hayırlı uzun sağlıklı başarılıolsun inşallah

plannercim ne mutlu ki sen zeynoyu doğurdun ve aramıza katıldın canım senide çok tebrik ediyorum
ailenizle sevdiklerinizle birlikte nice yaşlar görün inşalah
zeynoyu yerime öper koklarsın annesi

biz bu sabah aşımızı olduk geldik
cesaretli yavrum benim sadece sarıldı bana birazcık ağladı
bu arada 3 gündür günlük süte başladık maşallah çok güzel içiyor hatta aptamilden daha çok içiyor
sabah 150 akşam 150 içiyorumarım böyle devam eder kuzum
kontrollerimiz iyi geçti şükür dr kilosu biraz dedi,bende anlattım durumu yediğinin ama kilo almadığının
bünyeyle alakalı herhalde ben artık kiloya takılmıyorum çünkü kuzum herşeyi yiyor Allaha şükür
biraz kahvaltıda sıkıntı yaşıyoruz o kadar birde tatlı sevmiyor muhallebi falan
burnu sürekli tıkanıyordu kuzumun sordum aile hekimine et beni olabilir doğuştan dedi
en kısa zamanda kulak burun boğaza götürcem yavrumu
bizde yarın yavrumun dgününü kutlayacaz ama ile arasında eşimin annesi babası kardeşleri benim annem babam kardeşim
o kadarcık maksat birarada olmak
bizden haberler böyle

Sizden haberler iyisüte geçmeniz ve Aras Eymen'in sevmesi de çok iyiAferin benim akıllı bıdığıma
Aşıdan da kurtulmuşsunuz ooooohh41 kere maşallah Hejarcım ne güzel haberler böyle
İnşallah yaşgününüzde gönlünce geçerSaf temiz mutlulukla
Bizim kızın tam anlamıyla yürümesi biraz geç olacak gibi hissesdiyorum ama iyi dileklerine de kocaman inşallah diyorum

Meleğim
yeni evine alıştın mı şekerim??Ağız tadıyla oturun inşallah

bu haftasonu doğumgünü yapacak olan başta ben bütün arkadaşlara kolaylıklar diliyorum.inş hepimizin günü çooooook güzel geçer bebişlerimize güzel bi anı kalır.pazartesi bol bol güzel fotolar yayınlarız

öyle yoğun bir gün olduki anlatmam resmen koşturuyorum ya 2 gün yokum diye üst düzey alarm verildi resmen işyerinde şunu da yapalım bunuda yapalımm her izin öncesi aynı durum işler başımdan aşkın yavrumun doğum gününü sevincini bile doyasıya yaşayamadım henüz ama mesai çıkışına kadar sürer bu iş sonra 4 günn yokummmm, zor bulurlar beniiii

Ahh canım hiç sorma aynı yoğunluk bende de var yarın kuzucuğumun doğum günü. Hazırlıklar tamamlandı sayılır ama daha hazırlayacağım yiyecekler var Allah kolaylık versin sana da bana da

Mutlucuğum miranın o adım atan ayaklarını yerim ben maşallah kuzuya
Valla bana çok garip geliyor böyle durumlar insan nezaketen bi sağolun der ya da çok zahmet verici bi iş ama (beğen)tuşuna basar.

hejar hanım, Aras Eymen'in dünyadaki 365 gün+23. saatini kutluyorum

(16 mayıs 2012, saat 18 civarı doğmuştu. şuan tibariyle 24. saatine girdi sanıyorum:26:)

Kızlar biliyorsunuz yarın c.tesi forumda olamıyorum o yüzden erken doğumgünü kutlamalarımı ilan ederim

ÇAĞLACIIIMMBENİM BONCUK GÖZLÜMİLK YAŞIN KUTLU OLSUN BİTANEM:118::119::124::122:
HAYATIN BOYUNCA ŞİMDİKİ GİBİ CIVIL CIVIL OL HEP ETRAFINA NEŞE SAÇ İNŞALLAH RABBİM SENİ BÜTÜN KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN.AİLENLE VE TÜM SEVDİKLERİNLE ÇOK GÜZEL NİCE YILLAR DİLERİM SANA BEBEĞİMSENİ ÇOK SEVİYORUM

BESTEMMM
MASUM BAKIŞLI GÜZELLİKİYİKİ DOĞDUN BİTANEM:118::119::122::124::112::124:
DOĞDUĞUN GÜN AİLENE YAŞATTIĞIN MUTLULUK GİBİ, HAYATIN BOYUNCA HEP İYİ ŞEYLERLE KARŞILAŞMANI DİLERİM
BEBEĞİMSEN "BEST" SİN İLK YAŞIN SANA BÜTÜN GÜZELLİKLERİ BERABERİNDE GETİRSİNSENİ ÇOK SEVİYORUM

güzeller güzeli zeynomutlu yıllar :119::119::119:
annesinin oyuncak bebegi,bütün ömrün neşe içinde geçsin,hayat sana saglık,mutluluk ve başarı versin..
annene babana hayırlı bir evlat olman dilegiyle..
nice yıllara prensesdoğum günün kutlu olsun..

Allah ım esirgesin seni yakışıklımannen sana neler yaptırıyo böyle:)
cikirokko eline saglık çok güzel görünüyo,nasıl yaptın bi formülü varmı?kekten bahsetmiyorum,orhan cemali diyorum:))

güle güle giysin mehmet yekta bey:))
sizde nar ekşinizi iyi günlerde için canım:)şapkada isabet olmuş desene..içme dogmuştu zaten,dedim bu çocugun şapkası
yokturyazık yakışıklımahemen bi şapka alıyımgüneş gelmesin masum yüzlümededim:)

Son düzenleme:
selam bugün geç kaldım forumaherkeste gitmiş.bari bi selam deseydim
gittim çağlaya pasta sipariş verdim ama şeker hamuruyla olmayacak..pastaneci tadını bozacagını söyledi..
bende dedim üstündeki küçük çiçekleri şeker hamuruyla yapalım olmaz dedikremaya yapışmaz kayarmış(
sen bana güven teyzemin gelini, dedi banateyzeoğlunada selam söyle dediadamın herkese hitap şekli bu:))
teyzemin gelini,teyzemin ogluçağlada teyzesinin torunu oluyo:))töbe töbeee
neyse çıktım çağlaya elbise aldım çok tatlı bişey ama eve geldim denedim güzel olmadıgögüs altından kabarık bir elbise..
elde güzel duruyo ama giydirdim çok kalın durdu:))
gidip onu degiştirecem ne alacam bilmiyorum:18:herşeyi son ana bırakırsam işte böyle olur
ya
zaten ben tütülü birşey almaktan vazgeçtim,normal bir elbise olsun sonraki günlerde giyebilsin istiyorum..
bi defa giyip atmayalım yazık bir sürü para veriyoz..malum 2 çocuk var..
yemek yanmadan ben kaçar

bu saat oldu hala işteyim ve hala tek kelime yazmaya vaktim yokkkk kızlar bu mutlu günümü paylaştığınız içinn hepinizee çokk çokkk teşekkür ederimm hepimiz aynı güzel duyguları yaşadığımız için nede güzel anlıyoruz birbirimizii, hepinizii çokkk çokkkk seviyorummm şekerlerrrr

yarın bende olamayacağım için ( mutlucum kopya çektim sende:));

BESTECİK ve ÇAĞLACIK güzeller güzeli prensesler iyikii doğdunuzz doğum gününüz kutlu olsun, allah yüzünüzü hep güldürsün, bahtınızı açık eylesinn, hep mutlu mesut ve sağlıkla daha nice yaşlar görün inşşşş BABYCEREN VE İLKİM kızlarr sizide minnoşlarınızdaaaa kocamannn öpüyorummmm iyiki varsınızzz

canım teşekkür ederim inşallah süte böyle devam ederiz
bende Miracımın 1 aya kalmaz yürüyeceğini hissediyorum canım
hayırlısı olsun

hejar hanım, Aras Eymen'in dünyadaki 365 gün+23. saatini kutluyorum

(16 mayıs 2012, saat 18 civarı doğmuştu. şuan tibariyle 24. saatine girdi sanıyorum:26:)

teşekkür ederim evet unutmamışsın doğum saati 18:05

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…