Güzel yüzlü, dünya tatlısı zeynomun doğum günü kutlu olsun.
Allah şansını bahtını açık etsin ve onu size bağışlasın.
Karşısına hep iyi insanlar çıkartsın.
Benim iyi kalpli arkadaşım seni ve zeynomu kocaman öpüyorumNice mutlu yıllar diliyorum
GÜZELLER GÜZELİ KOKOŞ KIZIMIZ ZEYNOMUZ BUGÜN 1 YAŞINDA:124::118::119::122:
İYİKİ DOĞDUN ZEYNEP ADAAİLENLE BİRLİKTE NİCE MUTLU YILLAR DİLERİM BEBEĞİM
ALLAH SANA HER DAİM SAĞLIK VE MUTLULUK NASİP ETSİN AY PARÇAM
GÜZEL YÜZÜNDE HEM MUTLULUK OLSUN
Planner iyiki doğurdun canım
Herkese günaydın&hayırlı cumalar kızlar
Dün kelimenin tam anlamıyla canım çıktı,,eşyaları kızla götürmek cabası,,
bide orda küçük gelin olarak koy kaldır yıkaAma kayınpederimden tam not aldım,,yorulduğumu görüp
çok yoruldun kızım demesi ve defalarca Allah razı olsun demesi yeterdi,,yetti de..
Değer vererek yaptığın birşeylerin değer görmesi gerçekten büyük haz.Yorgunluk gelip geçici,
kelimeler kalıcı çünkü...
Mutlu günler arkadaşlarım
günaydınn herkeseeeene güzel bir kandil gecesinin ardından bir cumaya daha eriştik çok şükür herkese hayırlı cumalar
MUTLU TEYZESİİ çok teşekkür ederiz allah yavrularımızı bizlere bağışlasın inş ne güzel duygular bunlar, kokoş kızım kokoş ve güzel arkadaşı Mira'yla caddelerde dolaşıcak daha, ne güzel arakadaşları ve iyi kalpli teyzeleri oldu kızımın çok şanslıymış ki mayıs da doğmuşşş
canım valla çok sevindim bak emeklerinin karşılığını nasılda aldın kul bilmezse allah bilir derler ama çok şükür merhametli ve iyi bir kayınpederin varmış, alkışlıyorum senii cicimmmm
Evet canım iyidir sağolsun,,aslında şeker hastası olduğundan oldukça fevridir ama bana karşı çok şükür bir tersliği olmadı
Mira da daha kapılarından adım attığımızda dedeeee diyince çok mutlu oluyo zaten..Gerçi kuzumun dün gece amcaları yine pamuk yanaklarını kabarttıHırpalayarak seviyolar,,bizimki de temasçı zaten ağlamıyo ama ben sinir oluyorum
Bu arada ellerimizi bırakarak daha emin adımlar atmaya başladık 4-5adımSonucunda totosuna düşüyo ama olsun
İnsanın bebeği 1 yaşına gelince duygular daha bir değişiyo dimi ya..Bana sanki daha bir büyüdü gibi geliyor,,
tabi huyu suyu da değişti..Bu arada 1 yaş itibari ve annemin tavsiyesi ile daha öğretici konuşmaya başladım...
Annem artık gel babası...vs. davranma diyo kızdı banaNet ve kısa cümleler kur dedi bende öyle yapıyorum.
Şİmdikiler çok akıllıymış bebekçe kelimeler öğretme artık dedi
Mesela su,su iç, kırmızı bardak,yeşil elma ,sarı top,yastık burda,kumandayı getir,çiş yaptı,bebeği koy,ayakkabı giy gibi eğiticiliğimizi sıfatlandırıyoruz.Ne güzel duygular yarabbim...Kapı çalınca baba geldi diyorum..Kapıya gidip Baba deyii diyor
maşallah mira'ya akıllı bıdık demek 4-5 adım atıyor gerisi gelir artıkzeynoda henüz bir atılım yok ancak bırakın beni ayakta durayım oynayıp zıplayım istiyor henüz adım atma teşebbüsü yok biraz tembel çıktı minnoşumm ayy sesini çıkarmıyor demek öptüklerinde pamuk yanak yerimm ben onuu yaa canım bencede iki kelimelik komutlu cümleler kurmak önemli bende hep kumandayı ver diyorum veriyor sarıl kızım, öp beni falan deyince aynen komutu yerine getiriyor bide üstünü giydiriken uzat kolunu yada sok bacağını kızım deyince yapıyor ne güzel çorabını eline verip giy kızım diyorum götürüyor ayağına uğraşıyor ya çok komik, bide Zeyno ayağını altına alıp oturuyor sürekli oturup kalktığı için ayağı latında kalıyor bende diyorumki kızım ayağını düzelt hemen düzeltiyor ayağını çok tatlılar çokkkk
Zeynep Ada 2012 mayıs ayının güzeller güzeli iyi ki doğdun.annen senin için ne kadar özeniyor eminim sende biliyorsundur.bu ve bundan sonraki günleriniz hep aynı neşeyle geçsin inş.
biricik zeynep adanın bugün dünyaya gelip annesini ve babasını dünyanın en mutlu ettiği günmüş bugün..
iyiki doğmuş zeynep ada.. güzelliğiyle gülüşüyle tatlılığıyla annesine güzellik katan dünya tatlısı kız..
ömrün bir çınar gibi sağlıklı ve uzun olsun..
sevdiklerin hep yanında elleriniz hep beraber olsun..
ömrün gözün gönlün bahtın tahtın yüreğin hep açık olsun..
doğum günün kutlu olsun canım kızım nice güzel senelere...
Dünya'mıza hoşgeldin Zeynep Ada, sefalar getirdin... hayırlı, sağlıklı ve uzun bir ömrün olsun miniğim...
not: senden önce doğan abi ve ablaların, süt nasıl içilir, nasıl çiş yapılır, nasıl "pırt"yapılır, anneni diğer bayanlardan ayırmak için nelerine dikkat etmen gerekiyor gibi konularda "tecrübe"leriyle sana yardımcı olacaklardır
tekrar tekrar hoşgeldin annesinin minik prensesi...
ZEYNEP ADA ; o minik elleri ile köfte yapan prenses...Doğum günün kutlu olsun bebeğim...
..
yesinler seni orhan cemal,
chihiro canım dün bir mesaj attım sana ama yine hediyeler için tekrar teşekkür ederim, oğlunla nice güzel doğumgünleri kutlarsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?