2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ÇAĞLAMMM Benim boncuk gözlü prensesimm iyi ki doğdun
forumun hızlı bebelerinden ilk yürüyenlerinden
umarım hayatın hep güzel adımlar atar,ömrün uzun bereketli,hayırlı,sağlıklı olsun kuzum
annene babana hayırlı evlat,Allaha salih bir kul ol yavrum seni çok seviyoruz meleğim
BabyCeren senide en yürekten duygularımla kutluyorum 2 tane tatlı mı tatlı prensesin var
öyle güzel büyütüyorsun ki maşallah
seni ve kızlarını çok seviyorum öpüyorum

BESTEMMMM Melek bakışlım benim iyi ki doğdun bitanem
ömrün sağlıklı,huzurlu,mutlu,bereketli ve uzun olsun
annen babanla sevdiklerinle nice yaşlar gör meleğim
seni ve anneni çok seviyorum bitanem

yarın malum bizim evdede ufak bir kutlama olucak oyüzden şimdiden kutliyim dedim prenseslerimin doğum gününü
öpüyorum hepinizi fıstıklar iyi haftasonları

galiba pazar günüde azraecemin dgünü var

ARAS EYMEN, KAAN,YUSUF ÖMER, ORHAN CEMAL ve DOĞA ,BEYZA

Annelerinin guzel kuzulari iyiki dogdunuz canlar, rabbim hayirli omurler versin..hep sevdiklerinizle mutlu ve huzurlu olursunuz ins..

Guzeller guzeli hanim eli edali ladymizde bugun dogmus masallah rabbim omrunu guzel kilsin ins..teyzen olarak cok sansli bir insansin bunu bilesin cunku cok harika bir anneye sahipsin..olurda bir gun okursan melegin teyzende demisti dersin...uzak diyarlardan sizlere kucak dolu sevgilerimizi gonderiyoruz Mahir de opucuk yolluyor :))

Eladuru,hejar,biangelkujum,planner,babyceren,mutluanne,talay,azraece,bambucan,şekersiz yeşilçay,turuncu ve meleğim34

kızım doğanın doğum gününü kutladığınız için hepinize teşekkür ederim.açıkçası biraz gönül koydum bazı arkadaşlara,çünkü önemsediğim arkadaşlarımdan bazıları(isim belirtmek istemiyorum,sadece sitemimi dile getirmekti maksadım)kızımın doğum gününü unutuvermiş...bazı arkadaşlar da bugün kutlamış,bazı arkadaşlar da sadece kutlamış..insan sevdiğine gönül koyar...bunca zamandır iyi kötü anlarımızı,soru ve sorunlarımızı paylaştık ve bu platformda biraz da olsa doğacığımın doğum gününü de içtenlikle paylaşmanızı dilerdim.
Doğamla ilgili dünün kısa özetini belireyim fotoğrafçıya gittik fakat kızım sinir nöbeti geçirdi adeta.fotoğrafçıyla anlaştık stüdyo yerine eve gelip çekecek.o yüzden stüdyo fotolarımız henüz yok.biz de ardından pasta üflemeye pastaneye gittik,kızım orada da az biraz huysuzdu,çıldırtı beni diyebilirim.neyseki gene de iyi bir gün geçirdik.yeni fotoğrafları yüklüyorum şu an...

Boyle dogum gunu mutluluklari varken soyleyecem sey ne kadar yerinde olur bilemiyorum ama yinede uyarmak istiyorum ben ettim siz etmeyin istedim..
Bugun Mahir Canin malasef bir metreden yuuksek olan mama sandelyesinden dustu ve kafamiz yaralandi, cok sukur ufak siyriklarla atlattim ama olmaya bilirdi..siz siz olur baglamadan kesinlikle oturtmayin ben onunde tepsi kismi var ve dar gelir icinden cikarmaz diye bazen baglamiyordum ve olan oldu tabii...sormayin cok fena cani Yandi, deli gibi agladi bende onla tabii (

Canimsin oncelikle kendi adima yaziyim...ben dun gelemedim zaten son zamanlarin inan cok zor geciyor, sikintilarim bitmiyor ve oglumda cok huysuz bu yuzden cok odaklanamiyorum buraya ama hersey ragmen firsat bulur bulmaz girip carcabuk yazma durumda kaliyorum..isterdimki her bebek icin sen bize nasil sir yazdiysan bende ozellikle sana yani Dogamiza ozenle hazirlayip yazayim fakat dun gelemedim bugunde kacirmis olmanin verdigi eziklikle yazmaya utandim ne yalan soyluyum icime sinmedi bu durum ama benim malasef durumum bundan ibaret oldu..
Doga ve senin bendeki degeriniz cok ama cok ve ayrica cok sevildiginizi bilmenizi isterim..

Resimleri yükleyemiyorum,dosyadan seçtim yükleye tıkladım hala yüklenme devam ediyor fakat eklenmiyor.eşime danışayım ...

canım bende belki varımdır ben enesin yürümesinden dolayı sürekli dolap acıp karıstırma ve düşcek korkusuyla peşine gidiyorum oturup kalamıyorum begen yapıp gidiyorum yazamadıgım cok bebişimiz var lütfen affedin bana kimler yazdı inan onu bile unuttum kafam karman corman ablamın bebişi ve solunum sıkıntısı daha dün ablam gitmiş bir anneye bebegini kaybettiginin haberini vermişler
Allahtan atlattık yarın normal odaya cıkartıyorlar kanser oldugunu yeni ögrendigimiz babamın teyzem hastanelik olmus bagısıklıgı cökmüs mikrop almıs hastaneye yatırmıslar yanına kimseyi sokmuyorlar maskeli sekilde yatıryor bugun babannem bir eli kırıktı daha önce söylemiştim yanlıs kaynamıs alcı bugun banyoda düşmüş diger kolunu kırmıs yarın ameliyat olcak hersey üst üste geliyor ve temizlik bile yapcak halim yok erkenden gözlerim kapanıyor gece bile oturamaz oldum cok özür dilerim tüm bebişlerimiz beni affedin annecikleride ben dertliyimmmm cokkk

cok gecmiş olsun melegim bizede ders olsun bende baglamayanlardanım cok züldüm hemen atlatır inş bişey olmamıstır gecmiş olsun tekrardan :26:

melegim__canım ya içim cız etti kıyamam mahire..ama sende üzülme malesef böyle kazalar olabiliyo,kendini suçlama..
çok büyük geçmiş olsun..tekrar haber ver bize canım..
beykozum __canımsın sizinde başınıza neler gelmiş böyle:26:zaten geldimi hepsi üstüste geliyo..Allah beterinden saklasın ailenizi..
ablanın bebegi için sevindim normal odaya geçmişler gözünüz aydın..enesle seni öpüyorum

Gecmis olsun cnm, yasli teyzemize tez zamanda rabbimden sifa diliyorum..cok uzuldum inan ..ins ablanda saglicakla kavusur kuzusuna dualarim sizinle cnm..
Babanin teyzesine allah sabir versin, kanser gercekten cok bir hastalik mevlamdan sifa diliyorum..

Mahir yurumuyor ama inan tutunarak gitmedigi yer yok nerde ise, bende senin gibi surekli pesindeyim..yuruse idi vay halime ama galiba yakindir diye dusunuyorum simdiden hepimize sabir versin allahim...

Resimleri yükleyemiyorum,dosyadan seçtim yükleye tıkladım hala yüklenme devam ediyor fakat eklenmiyor.eşime danışayım ...

Cnm benimde bir ara basima geldi ve soyle bir yol izledim oldu sanada aynen adim adim yaziyorum yapman gerekenleri

Dosya Ekle tikla
Acilan pencereden dosyalari yazani tikla
Hangi dosyada ise resmi sec
Upload files tikla pencerenin alt kisimdan
Yukleme tamamladiktan sonra icerige ekle ile yapabilirsin
Umarim yardimi dokunur cnm...

doğum günü geldiginde ben heycanlanmam, aglamam nede olsa bu benim ikinci bebegim,diyordum ama hiçte öyle degilmiş..
bende çok tuhaf duygular içerisindeyim..çok mutluyum,Allah ım sana şükürler olsun ki bana kızımı verdin..
evde çağlaya bakarken en çok kullandıgım kelime''iyiki doğurmuşum'':)evet iyiki doğurmuşum mavişimi..
bizim için sürpriz yumurta oldun:)habersiz çat kapı geldin..iyiki geldin minnoşum,annen kurban olur sana..
babasının ''mavişi''
ablasının''minnoşu''
annesinin''boncuğu''
iyiki dogdun güzeller güzelim canım kızım..seni çooooooookkkk seviyoruz..
Allah seni nazarlardan korusun...
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

kızımın arkadaşı güzel beste,iyiki doğdun şirine:119::119::119:
Yüzünün güzelligi gibi şansında bahtında güzel olsun bebegim..nice mutlu yıllara..
ilkimcim senide tebrik ediyorum

Meleğim[/B] yeni evine alıştın mı şekerim??Ağız tadıyla oturun inşallah

Cnm eve alistik sayilir yalniz Mahir gittikce huysuzlasiyor bu beni hangi evde olursa olsun cok mutsuz ederdi herhalde oncelikle oglumun keyfi yerine gelsinde ben magarada bile yasamaya raziyim cunku onuun keyifsizligi bana herseyi cekilmez yapiyor ..

Sizede cok mahcup olduk, mektup yazacaktim ben guya aklimda unutmus degilim..ben biraz yavasim herhalde birde Tr ye gelcez yaa elden vermek nasip olur belki

Cnm benimde bir icim bir hos oldu, iyiki dogurmussun kurabiyemi..Nice guzel dolu dolu hayirli yillar dilerim ..ins hersey hayatta diledigi olur guzel gozlu kuzumun..O kadar tatlilar ki soylenecek hicbir kelime bebeklerimizi ifade edemez ama yinede dilimiz dondugu kadar meleklerimizi ifade etmeye calisiyoruz...

Cglam seni kocaman opuyorum teyzem..happy birthday honey

burda kaç günlügüm bilmiyorum ama içerden yeni çıkmışım moralim bozuk9 ay yattım çıktım
size bir selam vermeye geldim:))

işte bu da 1 yıl sonraki halim:)nasıl büyümüşmüyüm..maşallah demeyi unutmayın
gelin hadi bize gelin,yarın parti varrrr:))

Aklima sirin beste denildikce hep sirinlerdeki sirine geldi aklima, gerci sen cizgi filimdeki sirineden milyon kez sirinesin o kesin ama yine hatirlatip ne kadar cok sirin oldugunu belirtmek istedim...Guzel annenden aldigin kesin tum masum guzelligini ve sirinligini, ins annen gibi hanim hanimcik bahti acik bir lady olursun. butun guzellikler seninle olsun Bestem...iyi dogdun,nice yillar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…