Eladuru,hejar,biangelkujum,planner,babyceren,mutluanne,talay,azraece,bambucan,şekersiz yeşilçay,turuncu ve meleğim34
kızım doğanın doğum gününü kutladığınız için hepinize teşekkür ederim.açıkçası biraz gönül koydum bazı arkadaşlara,çünkü önemsediğim arkadaşlarımdan bazıları(isim belirtmek istemiyorum,sadece sitemimi dile getirmekti maksadım)kızımın doğum gününü unutuvermiş...bazı arkadaşlar da bugün kutlamış,bazı arkadaşlar da sadece kutlamış..insan sevdiğine gönül koyar...bunca zamandır iyi kötü anlarımızı,soru ve sorunlarımızı paylaştık ve bu platformda biraz da olsa doğacığımın doğum gününü de içtenlikle paylaşmanızı dilerdim.
Doğamla ilgili dünün kısa özetini belireyim fotoğrafçıya gittik fakat kızım sinir nöbeti geçirdi adeta.fotoğrafçıyla anlaştık stüdyo yerine eve gelip çekecek.o yüzden stüdyo fotolarımız henüz yok.biz de ardından pasta üflemeye pastaneye gittik,kızım orada da az biraz huysuzdu,çıldırtı beni diyebilirim.neyseki gene de iyi bir gün geçirdik.yeni fotoğrafları yüklüyorum şu an...
Eladuru,hejar,biangelkujum,planner,babyceren,mutluanne,talay,azraece,bambucan,şekersiz yeşilçay,turuncu ve meleğim34
kızım doğanın doğum gününü kutladığınız için hepinize teşekkür ederim.açıkçası biraz gönül koydum bazı arkadaşlara,çünkü önemsediğim arkadaşlarımdan bazıları(isim belirtmek istemiyorum,sadece sitemimi dile getirmekti maksadım)kızımın doğum gününü unutuvermiş...bazı arkadaşlar da bugün kutlamış,bazı arkadaşlar da sadece kutlamış..insan sevdiğine gönül koyar...bunca zamandır iyi kötü anlarımızı,soru ve sorunlarımızı paylaştık ve bu platformda biraz da olsa doğacığımın doğum gününü de içtenlikle paylaşmanızı dilerdim.
Doğamla ilgili dünün kısa özetini belireyim fotoğrafçıya gittik fakat kızım sinir nöbeti geçirdi adeta.fotoğrafçıyla anlaştık stüdyo yerine eve gelip çekecek.o yüzden stüdyo fotolarımız henüz yok.biz de ardından pasta üflemeye pastaneye gittik,kızım orada da az biraz huysuzdu,çıldırtı beni diyebilirim.neyseki gene de iyi bir gün geçirdik.yeni fotoğrafları yüklüyorum şu an...
Boyle dogum gunu mutluluklari varken soyleyecem sey ne kadar yerinde olur bilemiyorum ama yinede uyarmak istiyorum ben ettim siz etmeyin istedim..
Bugun Mahir Canin malasef bir metreden yuuksek olan mama sandelyesinden dustu ve kafamiz yaralandi, cok sukur ufak siyriklarla atlattim ama olmaya bilirdi..siz siz olur baglamadan kesinlikle oturtmayin ben onunde tepsi kismi var ve dar gelir icinden cikarmaz diye bazen baglamiyordum ve olan oldu tabii...sormayin cok fena cani Yandi, deli gibi agladi bende onla tabii(
canım bende belki varımdır ben enesin yürümesinden dolayı sürekli dolap acıp karıstırma ve düşcek korkusuyla peşine gidiyorum oturup kalamıyorum begen yapıp gidiyorum yazamadıgım cok bebişimiz var lütfen affedin bana kimler yazdı inan onu bile unuttum kafam karman corman ablamın bebişi ve solunum sıkıntısı daha dün ablam gitmiş bir anneye bebegini kaybettiginin haberini vermişler
Allahtan atlattık yarın normal odaya cıkartıyorlar kanser oldugunu yeni ögrendigimiz babamın teyzem hastanelik olmus bagısıklıgı cökmüs mikrop almıs hastaneye yatırmıslar yanına kimseyi sokmuyorlar maskeli sekilde yatıryor bugun babannem bir eli kırıktı daha önce söylemiştim yanlıs kaynamıs alcı bugun banyoda düşmüş diger kolunu kırmıs yarın ameliyat olcak hersey üst üste geliyor ve temizlik bile yapcak halim yok erkenden gözlerim kapanıyor gece bile oturamaz oldum cok özür dilerim tüm bebişlerimiz beni affedin annecikleride ben dertliyimmmm cokkk
Resimleri yükleyemiyorum,dosyadan seçtim yükleye tıkladım hala yüklenme devam ediyor fakat eklenmiyor.eşime danışayım ...
Meleğim[/B] yeni evine alıştın mı şekerim??Ağız tadıyla oturun inşallah
doğum günü geldiginde ben heycanlanmam, aglamam nede olsa bu benim ikinci bebegim,diyordum ama hiçte öyle degilmiş..
bende çok tuhaf duygular içerisindeyim..çok mutluyum,Allah ım sana şükürler olsun ki bana kızımı verdin..
evde çağlaya bakarken en çok kullandıgım kelime''iyiki doğurmuşum'':)evet iyiki doğurmuşum mavişimi..
bizim için sürpriz yumurta oldun:)habersiz çat kapı geldin..iyiki geldin minnoşum,annen kurban olur sana..
babasının ''mavişi''
ablasının''minnoşu''
annesinin''boncuğu''
iyiki dogdun güzeller güzelim canım kızım..seni çooooooookkkk seviyoruz..
Allah seni nazarlardan korusun...
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?