2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Zeynep adacım. Kokoş prensesim. Aylin teyzen bugun temizlik yaptığı için yazamadı sana.
İyi ki doğdun bebeğim. Annecin ve babacınla ve de kardeslerinle ömür boyu mutlu yasa bebişim. Plannercım seni de cok öpüyorum. Umarım haftasonu hersey dilediğin gibi gecer

Bestecim, canım kuzum nice mutlu sağlıklı güzel yaslara bitanem. Öptüm en kocamanından. Kokulu kokulu

Yavrumun kankisi, guzel gözlüm fındık burunlum çağlam benim. İyi ki doğmuşsun teyzesinin gülü. Mutluluk kattın evinize. Bi ömür boyu mutlu ol gülen gözlerinin ışıltısı hiiç sönmesin.

Pazar gunu buyuk gun. Temizlik yaptım. Yarına bi kac işim kaldı. Esim de nöbette olcaaa için yalnız defneyle ne kadar yapabilirsem artık yapcaz bişeyler. Ve 9+12 aydan sonra ilk kez regl oldum (doğumdan sonraki 15 günü saymıyorum) hiiiç özlememişim kendisini. iyiydi böyle yaa nerden çıktın arkadaş işim gücüm var bi de senin bünyemde yarattığın olumsuLukları kaldırabilcek gücte değilim

şekersiz birtek adet olmayan ben sanıyodum sende varmıştın ama artık olmuşsun..sanırım tek ben kaldım
yaşasın şampiyon ben oldummmm:86::86::86:
şampiyon belli ikinci kim:86::86::86:

Kuzum babt m ceren im ben yatıyore iyi geceler diyim dedim. Mucks. Ölüyorum yorgunluktan ve agrıdan

cancagızım bende yatmaya gidiyorum,tut elimi birlikte gidelimkolidor uzun ,soguk ve sessiz:))
üşüyorummmm:))
ay gece gece kendime güldüm:86:
iyi geceler canım..
iyi geceler melegim
iyi geceler gönül 2000 sayfam
iyi geceler ziyaretçiler

kocaman sen çok güzelsin gülen yüzün hiç solmasın.sağlıklı nice nice yıllara prensess

Annelerin ve bebişlerin isimlerini bilmiyorum okuyayım dedim hangisi hanginizin karıştırdım.bildiğim hepinizin kuzucuklarının doğum günü olduğu .forumda mayıs ayı kuzucuklarına sesleniyorumm iyiki doğdunuzzzzz ve güzel anneler iyiki doğurdunuz :)
ömrünüz uzun şansınız açık olsun .allahım hepimizin evladını korusun İYİYKİ DOĞDUNUZ NİCE YILLARAAAAAA

iyi ki doğdun güzeller güzeli çağlacığım...sen olmasan annenle nasıl tanışacaktık kuzum...yakında olsam gelirdim doğum gününe,inşallah bir gün o da olur...öptüm sizi.

caglacım dogum günün kutlu olsun anan gibi sen sakrak olursun inş ablan gibi süslü bahtında güzel olsun güzel annenin güzelll cicegi nice senelere...
pınarda sen bende ekli degilmiydin canım

Son düzenleme:
İyiki doğdun ,iyiki babayceren ın kızı oldun guzel tatlı çağla...annen gıbı neşeli bi ömrun olsun.doğum gunun kutlu olsun

iyiki doğdunuz mayıs datluları ALLAH sağlıklı ömürler versin sevdiklerinizle sevenlerinizle bir ömür yaşayın

not:acil kaçıom misafir gelcek

Son düzenleyen: Moderatör:
güzeller güzeli ÇAĞLA iyiki doğdun prenses..güzel gözlü maviş kızım benim doğum günün kutlu olsun..iyiki doğurmuşsun babycerencim...yeni yaşınız hayrlı olsunnn...

Tatlı mı tatlı kız BESTE İyiki doğdun minnoş..doğum günün kutlu olsun...iyiki doğurdun ilkimcim..iyiki varsınız teyzesi öpüyor en kokulusundan kuzucuğu...

kızımın adaşı ZEYNEP ADA iyiki doğdun güzel yüzlü kızım benim..doğum günün kutlu olsun..yüzünden gülümsemeler hiç eksilmesin..iyiki doğurdun planercim..nice güzel senlere..

iyiki doğdun DOĞA narin prenses iyiki varsın..yeni yasınkutlu olsun..iyiki doğurdun pınardacım..öpüyorum güzel kızımı...

kızlar ben yogunluktan pek giremiyorum o yuzden bazı bebişlerimizin doğum gununu kacırıyorum gecikmelide olsa kutlamak ıstedım..butun kuzucuklar iyiki doğdunuz..iyiki varsınız...

çağla, beste. zeynep ada ve doğa iyi ki doğdunuz güzel prensesler Allah hepinizin hayırlı evlatlar hayırlı kullar olmasını nasip etsin sağlılı huzurlu başarılı çok ama çok güzel bi ömrünüz olsun güzel anneler sizleri de kutluyorum meleklerinizin ilk yaşı kutlu olsun ...

kızlar bu ara neredeyse hiç giremiyorum doğum günü sezonunu baya bi kaçırdım :26: tüm mayıs bebeklerinin doğum günlerini kutluyorum, iyi ki doğdunuz güzel kuzular...

kızlar bu giremediğim süre içinde kuzum altıncı hastalığa yakalandı kızmaık sandılar bir sürü test yapıldı baya bi tartıştık sağlık ocağıyla çünkü ben 9. ayda sormuştum kızmaık salgını varmış getirrelim mi diye yok dediler 1 yaşında daha sonra 6. hastalık olunca k, bunu kendi doktoru anladı bulunduğumuz ilçedeki doktor kızamık sanıp herkesi ayaklandırdı toplum sağlığı merkezinden eve geldiler bize aşı yapacaklarmış zaten bayadır tüm bebeklere yapılıyomuş biz de kabul etmedik size sormuştuk şikayet edicez falan dedik baya korktular özür dilediler falan ama çok gerildik tamam kızamık değildi ama olabilirdide Allah korusun aşısıda yok ağır geçirirdi kuzum biraz karışık oldu ama anlamışsınızdır siz beni ayrıca 10 gün öncesinden doğum günü de kutladık daha önce söylemiştim burada kimse yok gelicek diye geçen hafta sonu görümcemler geldi bize kalmaya elazığdan ben de bari oğlumun kuzenleride olsun doğum gününde diye erkenden kutlayıverdim doğumgününü öyle büyük bi kutlama değildi pasta kesildi evi falan biraz süsledik ama benim için anlamlıdı en azından oğlum için küçükte olsa bişeyler yapabildim resim eklerim sonra sizleri seviyorum güzel anneler fazla takip edemesemde bun aralar aklımdasınız...

Merhaba canım...Bebeğin için çok geçmiş olsun..
Dr.Kadir Tuğcu bebeklere yaşından önce yapılan kızamık aşısının bir değeri olmadığını söylüyor.
Bebekler ilk bir yıl anneden aldığı antikorlar sayesinde zaten bu hastalığa karşı tamamen korunuyormuş ama bu son kızamık alarmı diye çocukları aşılamarı sanırım stok eritme amaçlı yapıldı gibi...Aslında sağlık ocağınız doğru olanı yapmış yani..
Bizi aradılar aşı için fakat bilinçli olarak kabul etmedik ve ilk yaş aşısında yaptırdık.
Tekrar geçmiş olsun.

Çağla prenses ; iyi ki doğdun bebeğimmmm,iyi ki doğdun mavişim...Hayat hep sana güzellikler getirsin.Tatlı annenin gülen yüzü hiç solmasın.Hep mutlu olun inşaallah...

Beste prenses ; güzeller güzeli,fındık parem...Doğum günün kutlu olsun tatlı prenses..Nice nice yıllaraaa güzel annenin güzel bebeği..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…