Eki Görüntüle 714718
burda kaç günlügüm bilmiyorum ama içerden yeni çıkmışım moralim bozuk9 ay yattım çıktım
size bir selam vermeye geldim:))
Eki Görüntüle 714727
işte bu da 1 yıl sonraki halim:)nasıl büyümüşmüyüm..maşallah demeyi unutmayın
gelin hadi bize gelin,yarın parti varrrr:))
Kuzum babt m ceren im ben yatıyore iyi geceler diyim dedim. Mucks. Ölüyorum yorgunluktan ve agrıdan
Eki Görüntüle 714718
burda kaç günlügüm bilmiyorum ama içerden yeni çıkmışım moralim bozuk9 ay yattım çıktım
size bir selam vermeye geldim:))
Eki Görüntüle 714727
işte bu da 1 yıl sonraki halim:)nasıl büyümüşmüyüm..maşallah demeyi unutmayın
gelin hadi bize gelin,yarın parti varrrr:))
doğum günü geldiginde ben heycanlanmam, aglamam nede olsa bu benim ikinci bebegim,diyordum ama hiçte öyle degilmiş..
Bende çok tuhaf duygular içerisindeyim..çok mutluyum,allah ım sana şükürler olsun ki bana kızımı verdin..
Evde çağlaya bakarken en çok kullandıgım kelime''iyiki doğurmuşum'':)evet iyiki doğurmuşum mavişimi..
Bizim için sürpriz yumurta oldun:)habersiz çat kapı geldin..iyiki geldin minnoşum,annen kurban olur sana..
Babasının ''mavişi''
ablasının''minnoşu''
annesinin''boncuğu''
iyiki dogdun güzeller güzelim canım kızım..seni çooooooookkkk seviyoruz..
Allah seni nazarlardan korusun...
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
kızlar bu giremediğim süre içinde kuzum altıncı hastalığa yakalandı kızmaık sandılar bir sürü test yapıldı baya bi tartıştık sağlık ocağıyla çünkü ben 9. ayda sormuştum kızmaık salgını varmış getirrelim mi diye yok dediler 1 yaşında daha sonra 6. hastalık olunca k, bunu kendi doktoru anladı bulunduğumuz ilçedeki doktor kızamık sanıp herkesi ayaklandırdı toplum sağlığı merkezinden eve geldiler bize aşı yapacaklarmış zaten bayadır tüm bebeklere yapılıyomuş biz de kabul etmedik size sormuştuk şikayet edicez falan dedik baya korktular özür dilediler falan ama çok gerildik tamam kızamık değildi ama olabilirdide Allah korusun aşısıda yok ağır geçirirdi kuzum biraz karışık oldu ama anlamışsınızdır siz beniayrıca 10 gün öncesinden doğum günü de kutladık daha önce söylemiştim burada kimse yok gelicek diye geçen hafta sonu görümcemler geldi bize kalmaya elazığdan ben de bari oğlumun kuzenleride olsun doğum gününde diye erkenden kutlayıverdim doğumgününü öyle büyük bi kutlama değildi pasta kesildi evi falan biraz süsledik ama benim için anlamlıdı en azından oğlum için küçükte olsa bişeyler yapabildim resim eklerim sonra sizleri seviyorum güzel anneler fazla takip edemesemde bun aralar aklımdasınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?