ben de tam bundan korkuyordum... yer sofrasında yediğimiz için rahatız ama mama sandalyesi kullanan bebekler için hep korkmuşumdur. çok geçmiş olsun. çok daha ciddi şekilde yaralanabilirdi, Alah korumuş Meleğim hanım. şimdi nasıl durumu?Boyle dogum gunu mutluluklari varken soyleyecem sey ne kadar yerinde olur bilemiyorum ama yinede uyarmak istiyorum ben ettim siz etmeyin istedim..
Bugun Mahir Canin malasef bir metreden yuuksek olan mama sandelyesinden dustu ve kafamiz yaralandi, cok sukur ufak siyriklarla atlattim ama olmaya bilirdi..siz siz olur baglamadan kesinlikle oturtmayin ben onunde tepsi kismi var ve dar gelir icinden cikarmaz diye bazen baglamiyordum ve olan oldu tabii...sormayin cok fena cani Yandi, deli gibi agladi bende onla tabii(
Eki Görüntüle 714726
Aklima sirin beste denildikce hep sirinlerdeki sirine geldi aklima, gerci sen cizgi filimdeki sirineden milyon kez sirinesin o kesin ama yine hatirlatip ne kadar cok sirin oldugunu belirtmek istedim...Guzel annenden aldigin kesin tum masum guzelligini ve sirinligini, ins annen gibi hanim hanimcik bahti acik bir lady olursun. butun guzellikler seninle olsun Bestem...iyi dogdun,nice yillar dilerim
Zeynep adacım. Kokoş prensesim. Aylin teyzen bugun temizlik yaptığı için yazamadı sana.
İyi ki doğdun bebeğim. Annecin ve babacınla ve de kardeslerinle ömür boyu mutlu yasa bebişim. Plannercım seni de cok öpüyorum. Umarım haftasonu hersey dilediğin gibi gecer
Bestecim, canım kuzum nice mutlu sağlıklı güzel yaslara bitanem. Öptüm en kocamanından. Kokulu kokulu
Yavrumun kankisi, guzel gözlüm fındık burunlum çağlam benim. İyi ki doğmuşsun teyzesinin gülü. Mutluluk kattın evinize. Bi ömür boyu mutlu ol gülen gözlerinin ışıltısı hiiç sönmesin.
Pazar gunu buyuk gun. Temizlik yaptım. Yarına bi kac işim kaldı. Esim de nöbette olcaaa için yalnız defneyle ne kadar yapabilirsem artık yapcaz bişeyler. Ve 9+12 aydan sonra ilk kez regl oldum (doğumdan sonraki 15 günü saymıyorum) hiiiç özlememişim kendisini.iyiydi böyle yaa nerden çıktın arkadaş işim gücüm var bi de senin bünyemde yarattığın olumsuLukları kaldırabilcek gücte değilim
Annelerin ve bebişlerin isimlerini bilmiyorum okuyayım dedim hangisi hanginizin karıştırdım.bildiğim hepinizin kuzucuklarının doğum günü olduğu .forumda mayıs ayı kuzucuklarına sesleniyorumm iyiki doğdunuzzzzzve güzel anneler iyiki doğurdunuz :)
ömrünüz uzun şansınız açık olsun .allahım hepimizin evladını korusun İYİYKİ DOĞDUNUZ NİCE YILLARAAAAAA
Annesinin biricik ve en güzel bestesi,canparesi...
Iyi ki doğdun güzel kuzucuğum.annesi seni de kutluyorum canım.
iyiki doğdunuz mayıs datluları ALLAH sağlıklı ömürler versin sevdiklerinizle sevenlerinizle bir ömür yaşayın
not:acil kaçıom misafir gelcek
güzeller güzeli ÇAĞLA iyiki doğdun prenses..güzel gözlü maviş kızım benim doğum günün kutlu olsun..iyiki doğurmuşsun babycerencim...yeni yaşınız hayrlı olsunnn...
Tatlı mı tatlı kız BESTE İyiki doğdun minnoş..doğum günün kutlu olsun...iyiki doğurdun ilkimcim..iyiki varsınız teyzesi öpüyor en kokulusundan kuzucuğu...
kızımın adaşı ZEYNEP ADA iyiki doğdun güzel yüzlü kızım benim..doğum günün kutlu olsun..yüzünden gülümsemeler hiç eksilmesin..iyiki doğurdun planercim..nice güzel senlere..
iyiki doğdun DOĞA narin prenses iyiki varsın..yeni yasınkutlu olsun..iyiki doğurdun pınardacım..öpüyorum güzel kızımı...
kızlar ben yogunluktan pek giremiyorum o yuzden bazı bebişlerimizin doğum gununu kacırıyorum gecikmelide olsa kutlamak ıstedım..butun kuzucuklar iyiki doğdunuz..iyiki varsınız...
çağla, beste. zeynep ada ve doğa iyi ki doğdunuz güzel prenseslerAllah hepinizin hayırlı evlatlar hayırlı kullar olmasını nasip etsin sağlılı huzurlu başarılı çok ama çok güzel bi ömrünüz olsun güzel anneler sizleri de kutluyorum meleklerinizin ilk yaşı kutlu olsun ...
kızlar bu ara neredeyse hiç giremiyorum doğum günü sezonunu baya bi kaçırdım :26: tüm mayıs bebeklerinin doğum günlerini kutluyorum, iyi ki doğdunuz güzel kuzular...
Çağla prenses ; iyi ki doğdun bebeğimmmm,iyi ki doğdun mavişim...Hayat hep sana güzellikler getirsin.Tatlı annenin gülen yüzü hiç solmasın.Hep mutlu olun inşaallah...
Beste prenses ; güzeller güzeli,fındık parem...Doğum günün kutlu olsun tatlı prenses..Nice nice yıllaraaa güzel annenin güzel bebeği..
çağlam canım yavrum neşeli annenin boncuk gözlü meleği.. spedy gonzalezim benim. iyiki doğdun nice güzel yaşların olsun inş..
bestem güzeller güzeli bestem.. kaderinde yüzün gibi güzel olsun inş..
ikinizide allahım kazadan beladan nazardan korusun..
karşınıza hep sizin gibi yüreği güzel insanlar çıksın..
iyiki doğdunuz annenizin babanızın ellerine sağlık
kızımın arkadaşı güzel beste,iyiki doğdun şirine:119::119::119:
Yüzünün güzelligi gibi şansında bahtında güzel olsun bebegim..nice mutlu yıllara..
ilkimcim senide tebrik ediyorum
Kızlar biliyorsunuz yarın c.tesi forumda olamıyorum o yüzden erken doğumgünü kutlamalarımı ilan ederim
ÇAĞLACIIIMMBENİM BONCUK GÖZLÜM İLK YAŞIN KUTLU OLSUN BİTANEM :118::119::124::122:
HAYATIN BOYUNCA ŞİMDİKİ GİBİ CIVIL CIVIL OL HEP ETRAFINA NEŞE SAÇ İNŞALLAHRABBİM SENİ BÜTÜN KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN.AİLENLE VE TÜM SEVDİKLERİNLE ÇOK GÜZEL NİCE YILLAR DİLERİM SANA BEBEĞİM SENİ ÇOK SEVİYORUM
BESTEMMMMASUM BAKIŞLI GÜZELLİK İYİKİ DOĞDUN BİTANEM:118::119::122::124::112::124:
DOĞDUĞUN GÜN AİLENE YAŞATTIĞIN MUTLULUK GİBİ, HAYATIN BOYUNCA HEP İYİ ŞEYLERLE KARŞILAŞMANI DİLERİM
BEBEĞİMSEN "BEST" SİN İLK YAŞIN SANA BÜTÜN GÜZELLİKLERİ BERABERİNDE GETİRSİN SENİ ÇOK SEVİYORUM
bu saat oldu hala işteyim ve hala tek kelime yazmaya vaktim yokkkkkızlar bu mutlu günümü paylaştığınız içinn hepinizee çokk çokkk teşekkür ederimm hepimiz aynı güzel duyguları yaşadığımız için nede güzel anlıyoruz birbirimizii, hepinizii çokkk çokkkk seviyorummm şekerlerrrr
yarın bende olamayacağım için ( mutlucum kopya çektim sende:));
BESTECİK ve ÇAĞLACIK güzeller güzeli prensesler iyikii doğdunuzz doğum gününüz kutlu olsun, allah yüzünüzü hep güldürsün, bahtınızı açık eylesinn, hep mutlu mesut ve sağlıkla daha nice yaşlar görün inşşşşBABYCEREN VE İLKİM kızlarr sizide minnoşlarınızdaaaa kocamannn öpüyorummmm iyiki varsınızzz
ÇAĞLAMMM Benim boncuk gözlü prensesimm iyi ki doğdun
forumun hızlı bebelerinden ilk yürüyenlerinden
umarım hayatın hep güzel adımlar atar,ömrün uzun bereketli,hayırlı,sağlıklı olsun kuzum
annene babana hayırlı evlat,Allaha salih bir kul ol yavrum seni çok seviyoruz meleğim
BabyCeren senide en yürekten duygularımla kutluyorum 2 tane tatlı mı tatlı prensesin var
öyle güzel büyütüyorsun ki maşallah
seni ve kızlarını çok seviyorum öpüyorum
BESTEMMMM Melek bakışlım benim iyi ki doğdun bitanem
ömrün sağlıklı,huzurlu,mutlu,bereketli ve uzun olsun
annen babanla sevdiklerinle nice yaşlar gör meleğim
seni ve anneni çok seviyorum bitanem
yarın malum bizim evdede ufak bir kutlama olucak oyüzden şimdiden kutliyim dedim prenseslerimin doğum gününü
öpüyorum hepinizi fıstıklar iyi haftasonları
galiba pazar günüde azraecemin dgünü var
MELEGIM MHIRIM DUSMUS!!! Cok cok uzuldum tepsisi yok muydu nasil oldu simdi iyi mi?
Kiyamam kuzuma nazar mi degdi ki yeni eve de gectiniz sadaka cikar bacim Rabbim kem gozlerden korusun!
[/B]
bambucanım ve ilkimcim güzel dilekleriniz için sagolun canlarım..
bizde doğum günümüzü atlattık:)ilk başlarda biraz moralim bozulsada gecemiz çok güzel geçti..
fotograf çekilmeye gittik,alecek çekildik sonra cerentek çekildi ama çağla tek çekilmedi:)yanıma koşup durdu..
etegime yapıştı neyse sonra pastamızı almaya gittik şok oldumbenim anlattıgım pastayla alakası bile yok..
baya bi kızdım pastaneye çok sinirlendim bütün enerjim gitti..rengarenk çiçekli istemiştim ama malesef kendi kafasına göre yapmış
ama sonra tadına bakınca offff dedim ben hayatımda böyle güzel pasta yemedimo kadar taze ve lezzetliydiki harikaydı,herkes bayıldı..
pek bir hazırlık yapmadan sade bir dogum günü geçirdik,zaten az kişiyi çagırmıştım..ama müzik açıp bolca kurtlarımızı döktük:))
güzel bir geceydi,çağlada çok eglendi:)gamgam oynadı gülmekten bayıldık:)
fazla foto çekilemedik unuttuk:26:ama çektigimiz kadarını yarın ekliycem..şimdi hiç halim yok
Sagol cnm,onunde tepsisi vardi ve cok bitisik durumda oldugu icin baglamadimda ve nasil icin cikip dustu halen anlamis degilim..Mahir cok ciddi yerinde durmaz bir hal aldi galiba hiperaktif bir oglum var bir cocuk uzmanindan duymustum kapi kollarina merakli ve oynamayi cok seven cocuklar oyle oluyormus bizimkide delisi kapi kollari ve acilip kapanan herseye yani ins oyle degildir yoksa ilerde bizi bayagi zor gunler bekliyor demek olur...
Nazara inaniyorum bende dogum gununden beri cok farklilasti oglum, sadaka surekli veren bir insanimdir ama su son zamanlarda inan cok yorulduk Zeynepcim...dogum gunu ve hemen sonrasi tasinma bizi cok yordu...ins gecici gunlerdir ki dustugu gunden bir gun sonra yani dun gece yatagini kusurak uyandi hic boyle bir sey yasamamistik daha evvel cocugum usuttu herhalde simdide onla ugrasiyorum keyfi nerde ise hic yok gibi...pazarteside bir yas asilarimiz var bakalim yarin nasil gecicek..rabbim butun kuzularimiza sifa versin ins
bambucanım ve ilkimcim güzel dilekleriniz için sagolun canlarım..
bizde doğum günümüzü atlattık:)ilk başlarda biraz moralim bozulsada gecemiz çok güzel geçti..
fotograf çekilmeye gittik,alecek çekildik sonra cerentek çekildi ama çağla tek çekilmedi:)yanıma koşup durdu..
etegime yapıştı neyse sonra pastamızı almaya gittik şok oldumbenim anlattıgım pastayla alakası bile yok..
baya bi kızdım pastaneye çok sinirlendim bütün enerjim gitti..rengarenk çiçekli istemiştim ama malesef kendi kafasına göre yapmış
ama sonra tadına bakınca offff dedim ben hayatımda böyle güzel pasta yemedimo kadar taze ve lezzetliydiki harikaydı,herkes bayıldı..
pek bir hazırlık yapmadan sade bir dogum günü geçirdik,zaten az kişiyi çagırmıştım..ama müzik açıp bolca kurtlarımızı döktük:))
güzel bir geceydi,çağlada çok eglendi:)gamgam oynadı gülmekten bayıldık:)
fazla foto çekilemedik unuttuk:26:ama çektigimiz kadarını yarın ekliycem..şimdi hiç halim yok
ben de tam bundan korkuyordum... yer sofrasında yediğimiz için rahatız ama mama sandalyesi kullanan bebekler için hep korkmuşumdur. çok geçmiş olsun. çok daha ciddi şekilde yaralanabilirdi, Alah korumuş Meleğim hanım. şimdi nasıl durumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?