2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Çağlacığım, annesinin minik kuzusu nice yıllara diyorum... uzun,hayırlı ve sağlıklı bir ömrün olsun teyzelerinin mavişi... gözlerinden öpüyorum...

ben de tam bundan korkuyordum... yer sofrasında yediğimiz için rahatız ama mama sandalyesi kullanan bebekler için hep korkmuşumdur. çok geçmiş olsun. çok daha ciddi şekilde yaralanabilirdi, Alah korumuş Meleğim hanım. şimdi nasıl durumu?

gönül 2000sayfam,beykoz,pınarda,kujum,zada,köşeminderi,edaack,turuncu,chihiro
teşekkür ederiz
akşam misafirlerim gelecek ama kalabalık degiliz..gönüller bir olsun yeter:)
birazdan fotgraf sütüdyosuna gidecez ailecek poz verecez:)
hepimiz böyle sırıtacaz:101:
bu arada sabahtan beri magaza magaza gezdim ama malesef çağlaya elbise bulamadım
kendimi hiç affetmeyecem..son ana bıraktım çok pişmanım..
artık evden bişeyler giyecek ne yapıyımçok üzgünüm..
şimdilik hoşçakalın..ani bir gelişme olursa canlı yayınla baglanırım
bizi izlemeye devam edin

çağlam canım yavrum neşeli annenin boncuk gözlü meleği.. spedy gonzalezim benim. iyiki doğdun nice güzel yaşların olsun inş..
bestem güzeller güzeli bestem.. kaderinde yüzün gibi güzel olsun inş..
ikinizide allahım kazadan beladan nazardan korusun..
karşınıza hep sizin gibi yüreği güzel insanlar çıksın..

iyiki doğdunuz annenizin babanızın ellerine sağlık

MELEGIM yeni evinizde agiz tadiyla gule gule oturun insallah nadiren girince tasindigini kacirmisim canim

CHIHIRO aglattin ya beni
Cok duygulandim dogum yazini okuyunca
Genelde daha analitik ve sogukkanli gorundugun (pardon okundugun) icin bu kadar duygu yuklu yazmani beklemiyordum

Size dedikodu yapacaktim esim geldi ya puff cok dertliyim

Hayat, meğer ne kadar anlamsızmış sen olmadan
Seninle renklendi yaşadığım her an
Hayata gözlerini açıp kokunu aldığım zaman
Gerçekten yaşadığımı hissettim o an
Canım kızım iyiki doğdun iyiki varsın, yüzün hep gülsün ve hayat sana hep güzel günler yaşatsın seni çok seviyorum ve hayat boyu seveceğim.

Merhaba kızlar bugün doğum günümüzü kutladık çok güzel geçti,
Pastamızın şeklini ben çizip pastaneye vermiştim açıkçası korkuyodum; ama tam istediğim gibi yapmışlar çok beğendim.
Kızım kıyafetini hiç yadırgamadı popoyu sallaya sallaya dolandı durdu. Nasıl geçti koca bir sene gerçekten hiç anlamadım.

Kızımın güzeller güzeli arkadaşı mavişim benim iyiki annen seni doğurmuş.
Hayatın da yüzünün güzelliği kadar güzel olsun bahtın hep açık şansın bol olsun.
Seni ve anneni seviyorum ve kocaman öpüyorum

Annesinin biricik ve en güzel bestesi,canparesi...
Iyi ki doğdun güzel kuzucuğum.annesi seni de kutluyorum canım.

iyiki doğdunuz mayıs datluları ALLAH sağlıklı ömürler versin sevdiklerinizle sevenlerinizle bir ömür yaşayın

not:acil kaçıom misafir gelcek

Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum iyiki mayısta doğurdum kızımı yoksa kızımın sizin gibi ince ruhlu dünya tatlısı teyzelerini tanıyamayacaktım. İyiki varsınız
Hepinizi kızımla çok öpüyoruz. Sizi çok seviyoruz

Son düzenleyen: Moderatör:

Kızlar çok teşekkür ederim o güzel dilekleriniz için çok tatlısınız ve iyiki varsınız.
Ben de sizi çok seviyorum ve kocaman öpüyorum

bambucanım ve ilkimcim güzel dilekleriniz için sagolun canlarım..

bizde doğum günümüzü atlattık:)ilk başlarda biraz moralim bozulsada gecemiz çok güzel geçti..
fotograf çekilmeye gittik,alecek çekildik sonra cerentek çekildi ama çağla tek çekilmedi:)yanıma koşup durdu..
etegime yapıştı neyse sonra pastamızı almaya gittik şok oldumbenim anlattıgım pastayla alakası bile yok..
baya bi kızdım pastaneye çok sinirlendim bütün enerjim gitti..rengarenk çiçekli istemiştim ama malesef kendi kafasına göre yapmış
ama sonra tadına bakınca offff dedim ben hayatımda böyle güzel pasta yemedimo kadar taze ve lezzetliydiki harikaydı,herkes bayıldı..
pek bir hazırlık yapmadan sade bir dogum günü geçirdik,zaten az kişiyi çagırmıştım..ama müzik açıp bolca kurtlarımızı döktük:))
güzel bir geceydi,çağlada çok eglendi:)gamgam oynadı gülmekten bayıldık:)
fazla foto çekilemedik unuttuk:26:ama çektigimiz kadarını yarın ekliycem..şimdi hiç halim yok

zeynep amda forumumuzun kokosu mis kokulu bandanali prenses yeni yasin kutlu olsun
Annen sana en saglikli sekilde bakmak icin oyle cabaliyor ki karsiligini nice saglikli ve keyifli senelere beraber vararak gorun insallah

Caglam civil civilim sana da mutlu yillar bebegim
erken kalkan yol alirmis cabucak ayaklandin hepimizin gozune gonlune videolarinla nese kattin attigin adimlar hep hayirlar bulsun

Dogamm annesinin saglikli buyusun diye gece gunduz sagdigi sutlerle besledigi sansli cocuk mutlu yillarrr!!!

Bestemm seni gordugum ilk fotografta oyle guzel guluyordun ki gozlerin yanaklarin hepsi gulucukler saciyordu sanki omur boyu neseyle noce seneler gor kuzumm

Dfne Karen bugun annenin aylardir hazirlandigi dogumgununu kutluyorsun hersey o kadar super gecsin ki aksam annen cilgin yorgun olsa da OH BEE DEGDI diyebilsin!

MELEGIM MHIRIM DUSMUS!!! Cok cok uzuldum tepsisi yok muydu nasil oldu simdi iyi mi?
Kiyamam kuzuma nazar mi degdi ki yeni eve de gectiniz sadaka cikar bacim Rabbim kem gozlerden korusun!

TURUNCUcum asi 1.yasta etkiliymis diye bende okumustum ama istanbul ve bursadaki salgin cidden cok yaygindi
omerin bebek arkadaslarindan birkaci yakalandi
normalde ilaca karsi olan doktorumuz da yaptirin deyince 11.ayda yaptirdik biz sifa niyetine diye dua ederek
Asilar zaten ucretsiz oldugu icin stok bitirmeye calistiklarini dusunmuyorum ama insallah evlatlarimiza faydasi olmayan seyler bunyelerine girmemistir
Bugune dek hic ilac kullanmadan geldik bu ekstra asilardan ben de cok cekiniyorum :s
Bu arada Kayra.nin yeme problemi duzelmmis diye okudum cok sevindim!
Annesi eskiden bile neler yapiyordu simdi ziyafetlerin en alasini ceker artik kucuk Pasa :)
Bir de sen bu ay regli olup kriz gecirmedin mi? Senin yerine ben zivanadan ciktim galiba bu sefer

MELEGIM MHIRIM DUSMUS!!! Cok cok uzuldum tepsisi yok muydu nasil oldu simdi iyi mi?
Kiyamam kuzuma nazar mi degdi ki yeni eve de gectiniz sadaka cikar bacim Rabbim kem gozlerden korusun!
[/B]

Sagol cnm,onunde tepsisi vardi ve cok bitisik durumda oldugu icin baglamadimda ve nasil icin cikip dustu halen anlamis degilim..Mahir cok ciddi yerinde durmaz bir hal aldi galiba hiperaktif bir oglum var bir cocuk uzmanindan duymustum kapi kollarina merakli ve oynamayi cok seven cocuklar oyle oluyormus bizimkide delisi kapi kollari ve acilip kapanan herseye yani ins oyle degildir yoksa ilerde bizi bayagi zor gunler bekliyor demek olur...

Nazara inaniyorum bende dogum gununden beri cok farklilasti oglum, sadaka surekli veren bir insanimdir ama su son zamanlarda inan cok yorulduk Zeynepcim...dogum gunu ve hemen sonrasi tasinma bizi cok yordu...ins gecici gunlerdir ki dustugu gunden bir gun sonra yani dun gece yatagini kusurak uyandi hic boyle bir sey yasamamistik daha evvel cocugum usuttu herhalde simdide onla ugrasiyorum keyfi nerde ise hic yok gibi...pazarteside bir yas asilarimiz var bakalim yarin nasil gecicek..rabbim butun kuzularimiza sifa versin ins

oh oh güzel çekmesine çok sevindim

çok geşmiş olsun meleğim

bol bol dua oku baluşuma babası okusun bilhassa ALLAH kem gözlerden korusun :18:

bende resimleri ekledim tavşanım uyurken

mutlu_anne sana çok tşkr ediyorum bir kez daha

tavşan uyanır çorba yapcam çamaşır ascam off havada çok sıcak şortla dolaşıom evde

ecem tatar bebegim:)iyiki dogdun güzeller güzeli:119::119::119:
herşeyin en iyisi en güzeli seninle olsun..hayat gülen yüzünü hiç aglatmasın..
seni çok seviyoruz
azraecenin annesi canım arkadaşım,senide tebrik ediyorum bal gibi bir çocuk dogurmuşsun:)umarım devamı gelir:))

kujum dikkat et kendine:)bak zaten senin x sana mesajlı tavşan biblosu almış,bide üstüne şortlamı dolaşıyon:))

Guzel cekik gozlu datlu AzraEcem sana nice mutlu yillar dilerim...Annen gibi cok cana yakin ve guzeller guzeli olucagini dusunmekle birlikte bahtin cok acik ve hayatta sansin umarim cok bol olur..

Evt sizde milli oldunuz ve dogum gunu telasindan yirttiniz cok sukur guzel gecmis sevimdim valla...
Pastanin tadi iyi ise bencede goruntusu cok onem arzetmez malum mideyi hos tutunca zaten gozler herseyi guzel gorur :))
Resimleri dort gozle bekliyorum

Cnm gercekten ben bu doktorlari anlamiyorum, nasil okuyorlar da doctor cikiyorlar hayret valla..biri anlar biri anlamaz nasil birsey bu sanki insan hayati piyonga gibi iyi doctor cikarsa ok yoksa vay haline..Neyse ki anlayan biri cikmis cok sukur ins bu son hastaligi olur ve ins hep iyi doktorlarla karsilasirsiniz...
Simdi nasil oldu Yusuf cnm

Sagol cnm, cok sukur minik siyriklarla atlattik..yer sofrasi evt guzel fikir olabilir ama yasadigim evde ve simdiye kadar buradaki evlerin hicbirinde yerde yemegi secmedik...malum burda ayakkabi ile iceri girilme durumlari cok rastlanan bir durumki biz kullanmamis olsak dahi daha once kullanilmis olmasi ve siz evde yokken bile gelecek olan tabirci, telefoncu vs gibi insanlarinda kullanima engel olamiyoruz bu yuzden bizim tercihimiz mama saldelyesi oldu....

Korkmakta haklisiniz bende cok korkuyorum kendi icinden atlamasa bile mama saldelyesi ile beraber devrilme ihtimalide var ki biz bir kac kez bunuda yasar gibi olduk en iyi takip yaninda iken oturtturulmasi ve yanindan bir sn bile uzak birakilmamasi olucaktir...Tr geldigimizde mama saldalyemiz olmuyacak bak o zaman yer sofrasi bizimde tercihimiz olucaktir. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…