2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Nice guzel yillar dileriz Yusuf Emremize , hayyatta herseyin diledigi gibi gerceklesmesini dilerim annesi... Omru uzun ve bahti acik olsun ins..

Guzel cekik gozlu datlu AzraEcem sana nice mutlu yillar dilerim...Annen gibi cok cana yakin ve guzeller guzeli olucagini dusunmekle birlikte bahtin cok acik ve hayatta sansin umarim cok bol olur..

canlarım gece kuşlarım unutmamışınız bizi tabi hejar da var çok sağolun ben beste ve çağlamın doğumgününü kutlayamadım gününde ece cuma akşamından bir ateşlendi 39.5 geçtik ki en fazla 38.8 olmuştur ece. 2 gün çok kötüydü 6. hastalık olduğunu tahmin ettim hastaneye götürmedim inatla antibiyotik verirler diye çok da işim vardı. 6. hastalıksa gelen bebeklere ve hamile ablama geçermi diye üzüldüm tereddütte kaldım iptal için Allahtan sabah ateşi düştü ama pek keyfi yoktu huysuzdu her zamankinin tersi doğumgününde sizin bana kattıklarınızla öğrettiklerinizle katkılarınızla herkesin hayran kaldığı bir doğumgünü oldu çok şükür. buraya yazan fotoğrafçı arkadaşımız geldi hemde hediyesiyle insanların gönlü ne kadar zengin çok sağolsun. resimlerimiz onda bende resi yok malesef

gelelim 2 tatlı kuzuya Çağlam ve Bestecim size Rabbimden hayırlı uzun sağlıklı mutlu sevdiklerinizle bir ömür diliyorum. Rabbim yüzünüzü hep güldürsün

Eki Görüntüle 715714 kardeşimin telefonundan bir hediye bütün sevdiklerimiz için:))

Oncelikle gecmis olsun cnm, cok uzuldum umarim tekrar etmez atesi...Ecem cok tatli olmus masallah sacindakilerde cup diye yakismis fistigima...rabbim nesesini eksik etmesin, keyif ve saglik bahsetsin ins...

Resimcinin gelmeside cok hos olmus insan internet ortamindan oldugu icin guven konusunda cok teredut ediyor ama cok sukur iyi bir hanim cikti ve sizzler icinde cok guzel bir emek oldu..helal olsun bende kendisine tesekkur ederim...

Teyzesun seni cok ama cok seviyor Ecem...annesinide seviyom hadi hadi kiskanma :))

Eki Görüntüle 715714 kardeşimin telefonundan bir hediye bütün sevdiklerimiz için:))

kıyamam eceye nazarmı degdigeçmiş olsun canım..
bayıldım pasta yiyen eceye:)nice uzun saglıklı yıllara inşallah..nazar degmesin sana
bu arada ben facede 2 tane foto gördümsanırım tütü etek giymişsinçok ama çok güzel olmuşsun..
anlatıyodun ama anlattıgından daha güzel görünüyo herşeyçoookkkk begendim..
çok hamaratsınız,sizleri böyle görünce kendimden utandımben hiç birşey yapmadım,kızıma elbise bile almadım..
kendimi topigin beceriksin,üşengeç annesi ilan ediyorum
ecenin ayakkabısı geldimi ayagındakimi:))ayy ne meraklıyım:)

melegim nasılsın canım,mahir nasıl kustu demişsin:26:dedigin gibi üşüttümü acaba:26:geçmiş olsun canım..
yerleşebildinmi bittimi..çok yorulmuşsundur ama evin tertemizdir dimi:)
ne zaman hayırlı olsuna gelelim:)evini hayırlamamız lazım:)

kujum dikkat et kendine:)bak zaten senin x sana mesajlı tavşan biblosu almış,bide üstüne şortlamı dolaşıyon:))

ben hiç öle düşünmemiştim ama çok sıcak ne yapsamkine :18: o msj yediririm ona ben

akacak kan damarda durmuyo kaç kere düştü kafayı kolu çarptı kanadı tavşanım ALLAH SABIR VERSİN HEPİMİZE :18:

meleğim yer sofrası rahatta ( annemlerde yioz bazen sofrada ) üstünde ne varsa yere döküyo bneım zilli tavşan

çok geçmiş olsun bacum :18: ama düzelmesine sevindim
her şeye ragmen güzel geçmesine harika

oyoy maşallah çok datlu fıstığımız her haliyle güzel iyiki doğmuş mevlam güzel yazılar yazsın senın için

Benim dünya tatlısı prensesim iyiki annen seni doğurdu da gözümüz güzel, tatlı şirin mi şirin bir bebek gördü.
İnşallah o gül yüzünü yakından görmek de nasip olur.
Doğum günün kutlu olsun umarım hep mutlu olursun.
Seni ve güzel anneni öpüyorum

Mahir düşmüş alıntılarda gördüm tatlım çok üzüldüm çok büyük geçmiş olsun.
Umarım aynı üzüntüyü tekrar yaşamazsın. Öpüyorum tatlı oğluşunu ve seni

çok teşekkür ederim kızımın dünya tatlısı teyzeleri tüm iyi dilekleriniz için sizi seviyoruz ve öpüyoruz kızımla.
Çok geçmiş olsun ecoşuma canım benim umarım daha iyidir şimdi. Nazar değmiştir kesin. Doğum gününüz ne güzel iyi geçmiş çok sevindim sizin adınıza

Son düzenleme:
Oh be yetiştimmm...

Benim minik çekik gözlü prensesimmmm... İyi ki doğdun teyzemmm. O güzel annen iyi ki doğurmuş seni. Bir ömür boyu mutlu ol bebeğim.
Azraece cim gün içinde arayamadım çok özür dilerim. Ama resmen po.omda yumurta pişti. Çok yoruldum ölü gibiyim amaaa mükemmeldiiii. Yarın foto zamanı :)

ilkimcim, biangel kujum, köşeminderim, ve yeşilçayım sağolun varolun binlerce kez.

yeşilçayım bilmezmiyim o yumurtaları bende de öyle bir piştiki ece anne diye ağlar, kızkardeşim 19 mayıs törenine kaçtı, en yakın arkadaşım nişanlısınlan kahvaltıya gitmek zorunda kalınca zor yetişti herşey düşünmen bile yeter. merakla bekliyorum fotolarınızı.

bebeğim tütüyü bir giydim bir daha da çıkarmadım çok zevkliymiş:)

Mahir dun gece yattiktan bir iki saat sonra yatagini kusarak uyandi, oyle boyle degil aksam yedigi ne var ne yok hepsi ustune yorganina yastigina ne varsa bir guzel sivadi..ben once bir once mama sandelyesinden dustugu icin ona yordum ve koktum cnm ama baktimki burnu akiyor ve cok sik uyaniyor ve soguk alginligi oldugunu dusundum..ins da oyledir....

Arka odada halan acilmamis kutularim var..acacam ins yakinda :)) bugun iki oda arasinda esimle yatak degis dokuslari yaptik,. oglumun odasini duzenliyorum yakinda Mahirde artik buyuk adam gibi yalniz yatmaya baslayacak..ne mutlu bana ve ona artik zamani gelmisti ve geciyordu bence cunku artik bizim her sesimize uyanir oldu bundan sonra uzun sureli uykusu olurda bizde rahat bir nefes aliriz umarim..

Hayirli olsuna beklerim cnm, yeterki gelin...ne iyi olurdu yakin olsaydikta gelseydiniz keskem

bende korktum avaba düştü diyemi kustu dedim ama dedgin gibi soguk almış..tekrardan geçmiş olsun canım..
o arka odadaki açılmamış kutular baya bekler:=)bende ev taşırken deli gibi herşeyi düzenlemiştim ama son 2 koliye gelince
bi türlü açmak nasip olmamıştı:))en son nasıl olduysa 2 hafta sonra açmıştım..
mahirin odası şimdiden hayırlı olsun..koca adam oldu tabi ayrı oda lazım artık:))
bencede hemen ayırsan iyi olur sonra bizim gibi olmayın canım..ceren hala aramızda
ama bir kaç hafta sonra çağlada cerende odasına geçecek..

ececik yine yapmışsın yapacağını.. o ne güzel bir fotodur öyle..
iyiki doğdun güzel neşeli kız.. bir ömür annenle ve babanla mutlu yılların yaşların olsun inş..
nice senelere..

meleğim canım arkadaşım.. mahirin düştüğünü yazdığın gün ve saatte forumda online idim..
tam yazacakken azranın ağlamasıyla yanına gittim emzirip geri gelicektim fakat kucağıma alır almaz baktımki yavrum ateş gibi
burnu sümük içinde.. saat 23.de yatırdığımda hiçbirşeyi olmayan çocuk nasıl 1 saatte o hale geldi anlamamıştım.. tabii ben azrayla ilgilendiğimden yazamadım daha sonra da yazamadım ama hep aklımdaydın.. (forumda olduğumu görüp bir geçmiş olsun bile demedi diye düşündüysen yazdım canım bunları)
düşmesine inan çok üzüldüm..( hatta ben bu korkumu aşamadığım için mama sandalyesi bile almadım kızıma..)
allah korumuş yavrumu çok büyük geçmiş olsun.. çok dikkat etmek gerekiyor gerçekten.. hafif sıyrıklarla atlatmış olmasına çok sevindim. umarım bir daha yaşamazsınız..
taşındığınızı biliyorum.. ve malesef bunun içinde yeni yazabiliyorum.. yeni evinizde huzurlu sağlıklı ve çekirdek ailenle çok mutlu günler geçirmenizi dilerim.. yeni evinle beraber yeni başlangıçlar yeni tatlar ( yeni hazlar ) hep sizinle olsun...
son olarak mahir kusarak uyanmış.. ben düşmesiyle alakalı olduğunu zannetmiyorum.. yani inş öyle değildir..
öyle olsaydı ilk düştüğünde belli tepkiler verirdi 2 gn sonra olmazdı sanırım.. ama tabii takip etmeni ve hatta doktora götürmeni tavsiye ederim..
tüm bunlara geç cevap verdiğim için çok özür dilerim beni affedersin umarım..
çok uzaklarda olmana rağmen gönül bağımın tellerine vuracak kadar yakın hissettiğim bir arkadaşımsın
(amma arabesk bi cümle oldu ama olsun napiiim içimden böyle geldiki yazdım

Canimsin sen yaa hic inan oyle dusunmedim, burada artik herkes cok yogun bu yuzden bana niye yazmiyorlar seklinde bir hayiflanmam asla olamaz ..malum bende sizlerden biriyim ve ayni durumlari yasiyoruz...

Oyle guzel temennilerde bulunmussun ki, benim sana bir kac kuru kelime ile tsk etmem yetersiz kalicaktir biliyorum ama sagolasin ve hep varolasin guzel arkadasim..
Azrama da cok gecmis olsun, ins tekrari olmaz..

kuzenimin nişanından geliyorum..evde oldu baya kalabalıktı..herkes çağlanın peşinde ama
çağla hanım herkese çemkirdi:))kime çekti bu kız anlamıyorum
şöyle oturdugum yerden izledimde gençler(ki bunlar yaşıtlarım oluyo) baklava,kola dagıtıyo bende çağla var oturuyom..
bekarlara baktım bi iç çektim:)onlarda bana bakıp bir iç çektiler:))
benim aklımdan geçenler:bekarlık sultanlıktır
onların aklından geçenler:evlensekte bebeklerimiz olsa
eşime söyledim dedim bak depresyona girmek üzereyimdediki senin alışveriş yapma vaktin gelmiş:))
dedim yok sadece hafta sonu 2 saat yalnız gezmek istiyorum bunaldım..tamam dedi
bu konuda çok şanslıyım beni hiç kırmaz..
tabi eve döndügümde kulaklarından ateş fışkırıyo olur o ayrı:))

doğum günümüz henüz olmadı ama bizimde park maceramız var.. buyrun albüme

gunaydın gunaydın gunaydın...

içimde acaip bi mutluluk var :) hayır olsun
sanırım telaşı atlatmış olmanın verdiği rahatlık :)

herkesi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…