kızlar bu giremediğim süre içinde kuzum altıncı hastalığa yakalandı kızmaık sandılar bir sürü test yapıldı baya bi tartıştık sağlık ocağıyla çünkü ben 9. ayda sormuştum kızmaık salgını varmış getirrelim mi diye yok dediler 1 yaşında daha sonra 6. hastalık olunca k, bunu kendi doktoru anladı bulunduğumuz ilçedeki doktor kızamık sanıp herkesi ayaklandırdı toplum sağlığı merkezinden eve geldiler bize aşı yapacaklarmış zaten bayadır tüm bebeklere yapılıyomuş biz de kabul etmedik size sormuştuk şikayet edicez falan dedik baya korktular özür dilediler falan ama çok gerildik tamam kızamık değildi ama olabilirdide Allah korusun aşısıda yok ağır geçirirdi kuzum biraz karışık oldu ama anlamışsınızdır siz beniayrıca 10 gün öncesinden doğum günü de kutladık daha önce söylemiştim burada kimse yok gelicek diye geçen hafta sonu görümcemler geldi bize kalmaya elazığdan ben de bari oğlumun kuzenleride olsun doğum gününde diye erkenden kutlayıverdim doğumgününü öyle büyük bi kutlama değildi pasta kesildi evi falan biraz süsledik ama benim için anlamlıdı en azından oğlum için küçükte olsa bişeyler yapabildim resim eklerim sonra sizleri seviyorum güzel anneler fazla takip edemesemde bun aralar aklımdasınız...
Guzel cekik gozlu datlu AzraEcem sana nice mutlu yillar dilerim...Annen gibi cok cana yakin ve guzeller guzeli olucagini dusunmekle birlikte bahtin cok acik ve hayatta sansin umarim cok bol olur..
ecem tatar bebegim:)iyiki dogdun güzeller güzeli:119::119::119:
herşeyin en iyisi en güzeli seninle olsun..hayat gülen yüzünü hiç aglatmasın..
seni çok seviyoruz
azraecenin annesi canım arkadaşım,senide tebrik ediyorum bal gibi bir çocuk dogurmuşsun:)umarım devamı gelir:))
Eki Görüntüle 715714 kardeşimin telefonundan bir hediye bütün sevdiklerimiz için:))
Eki Görüntüle 715714 kardeşimin telefonundan bir hediye bütün sevdiklerimiz için:))
Evt sizde milli oldunuz ve dogum gunu telasindan yirttiniz cok sukur guzel gecmis sevimdim valla...
Pastanin tadi iyi ise bencede goruntusu cok onem arzetmez malum mideyi hos tutunca zaten gozler herseyi guzel gorur :))
Resimleri dort gozle bekliyorum
kujum dikkat et kendine:)bak zaten senin x sana mesajlı tavşan biblosu almış,bide üstüne şortlamı dolaşıyon:))
Sagol cnm, cok sukur minik siyriklarla atlattik..yer sofrasi evt guzel fikir olabilir ama yasadigim evde ve simdiye kadar buradaki evlerin hicbirinde yerde yemegi secmedik...malum burda ayakkabi ile iceri girilme durumlari cok rastlanan bir durumki biz kullanmamis olsak dahi daha once kullanilmis olmasi ve siz evde yokken bile gelecek olan tabirci, telefoncu vs gibi insanlarinda kullanima engel olamiyoruz bu yuzden bizim tercihimiz mama saldelyesi oldu....
Korkmakta haklisiniz bende cok korkuyorum kendi icinden atlamasa bile mama saldelyesi ile beraber devrilme ihtimalide var ki biz bir kac kez bunuda yasar gibi olduk en iyi takip yaninda iken oturtturulmasi ve yanindan bir sn bile uzak birakilmamasi olucaktir...Tr geldigimizde mama saldalyemiz olmuyacak bak o zaman yer sofrasi bizimde tercihimiz olucaktir. :))
canlarım gece kuşlarım unutmamışınız bizitabi hejar da var çok sağolun ben beste ve çağlamın doğumgününü kutlayamadım gününde ece cuma akşamından bir ateşlendi 39.5 geçtik ki en fazla 38.8 olmuştur ece. 2 gün çok kötüydü 6. hastalık olduğunu tahmin ettim hastaneye götürmedim inatla antibiyotik verirler diye çok da işim vardı. 6. hastalıksa gelen bebeklere ve hamile ablama geçermi diye üzüldüm tereddütte kaldım iptal için Allahtan sabah ateşi düştü ama pek keyfi yoktu huysuzdu her zamankinin tersi doğumgününde sizin bana kattıklarınızla öğrettiklerinizle katkılarınızla herkesin hayran kaldığı bir doğumgünü oldu çok şükür. buraya yazan fotoğrafçı arkadaşımız geldi hemde hediyesiyle insanların gönlü ne kadar zengin çok sağolsun. resimlerimiz onda bende resi yok malesef
gelelim 2 tatlı kuzuya Çağlam ve Bestecim size Rabbimden hayırlı uzun sağlıklı mutlu sevdiklerinizle bir ömür diliyorum. Rabbim yüzünüzü hep güldürsün
zeynep amda forumumuzun kokosu mis kokulu bandanali prenses yeni yasin kutlu olsun
Annen sana en saglikli sekilde bakmak icin oyle cabaliyor ki karsiligini nice saglikli ve keyifli senelere beraber vararak gorun insallah
Caglam civil civilim sana da mutlu yillar bebegim
erken kalkan yol alirmis cabucak ayaklandin hepimizin gozune gonlune videolarinla nese kattin attigin adimlar hep hayirlar bulsun
Dogamm annesinin saglikli buyusun diye gece gunduz sagdigi sutlerle besledigi sansli cocuk mutlu yillarrr!!!
Bestemm seni gordugum ilk fotografta oyle guzel guluyordun ki gozlerin yanaklarin hepsi gulucukler saciyordu sanki omur boyu neseyle noce seneler gor kuzumm
Dfne Karen bugun annenin aylardir hazirlandigi dogumgununu kutluyorsun hersey o kadar super gecsin ki aksam annen cilgin yorgun olsa da OH BEE DEGDI diyebilsin!
MELEGIM MHIRIM DUSMUS!!! Cok cok uzuldum tepsisi yok muydu nasil oldu simdi iyi mi?
Kiyamam kuzuma nazar mi degdi ki yeni eve de gectiniz sadaka cikar bacim Rabbim kem gozlerden korusun!
TURUNCUcum asi 1.yasta etkiliymis diye bende okumustum ama istanbul ve bursadaki salgin cidden cok yaygindi
omerin bebek arkadaslarindan birkaci yakalandi
normalde ilaca karsi olan doktorumuz da yaptirin deyince 11.ayda yaptirdik biz sifa niyetine diye dua ederek
Asilar zaten ucretsiz oldugu icin stok bitirmeye calistiklarini dusunmuyorum ama insallah evlatlarimiza faydasi olmayan seyler bunyelerine girmemistir
Bugune dek hic ilac kullanmadan geldik bu ekstra asilardan ben de cok cekiniyorum :s
Bu arada Kayra.nin yeme problemi duzelmmis diye okudum cok sevindim!
Annesi eskiden bile neler yapiyordu simdi ziyafetlerin en alasini ceker artik kucuk Pasa :)
Bir de sen bu ay regli olup kriz gecirmedin mi? Senin yerine ben zivanadan ciktim galiba bu sefer
canlarım gece kuşlarım unutmamışınız bizitabi hejar da var çok sağolun ben beste ve çağlamın doğumgününü kutlayamadım gününde ece cuma akşamından bir ateşlendi 39.5 geçtik ki en fazla 38.8 olmuştur ece. 2 gün çok kötüydü 6. hastalık olduğunu tahmin ettim hastaneye götürmedim inatla antibiyotik verirler diye çok da işim vardı. 6. hastalıksa gelen bebeklere ve hamile ablama geçermi diye üzüldüm tereddütte kaldım iptal için Allahtan sabah ateşi düştü ama pek keyfi yoktu huysuzdu her zamankinin tersi doğumgününde sizin bana kattıklarınızla öğrettiklerinizle katkılarınızla herkesin hayran kaldığı bir doğumgünü oldu çok şükür. buraya yazan fotoğrafçı arkadaşımız geldi hemde hediyesiyle insanların gönlü ne kadar zengin çok sağolsun. resimlerimiz onda bende resi yok malesef
gelelim 2 tatlı kuzuya Çağlam ve Bestecim size Rabbimden hayırlı uzun sağlıklı mutlu sevdiklerinizle bir ömür diliyorum. Rabbim yüzünüzü hep güldürsün
melegim nasılsın canım,mahir nasıl kustu demişsin:26:dedigin gibi üşüttümü acaba:26:geçmiş olsun canım..
yerleşebildinmi bittimi..çok yorulmuşsundur ama evin tertemizdir dimi:)
ne zaman hayırlı olsuna gelelim:)evini hayırlamamız lazım:)
Mahir dun gece yattiktan bir iki saat sonra yatagini kusarak uyandi, oyle boyle degil aksam yedigi ne var ne yok hepsi ustune yorganina yastigina ne varsa bir guzel sivadi..ben once bir once mama sandelyesinden dustugu icin ona yordum ve koktum cnm ama baktimki burnu akiyor ve cok sik uyaniyor ve soguk alginligi oldugunu dusundum..ins da oyledir....
Arka odada halan acilmamis kutularim var..acacam ins yakinda :)) bugun iki oda arasinda esimle yatak degis dokuslari yaptik,. oglumun odasini duzenliyorum yakinda Mahirde artik buyuk adam gibi yalniz yatmaya baslayacak..ne mutlu bana ve ona artik zamani gelmisti ve geciyordu bence cunku artik bizim her sesimize uyanir oldu bundan sonra uzun sureli uykusu olurda bizde rahat bir nefes aliriz umarim..
Hayirli olsuna beklerim cnm, yeterki gelin...ne iyi olurdu yakin olsaydikta gelseydiniz keskem
ececik yine yapmışsın yapacağını.. o ne güzel bir fotodur öyle..
iyiki doğdun güzel neşeli kız.. bir ömür annenle ve babanla mutlu yılların yaşların olsun inş..
nice senelere..
meleğim canım arkadaşım.. mahirin düştüğünü yazdığın gün ve saatte forumda online idim..
tam yazacakken azranın ağlamasıyla yanına gittim emzirip geri gelicektim fakat kucağıma alır almaz baktımki yavrum ateş gibi
burnu sümük içinde.. saat 23.de yatırdığımda hiçbirşeyi olmayan çocuk nasıl 1 saatte o hale geldi anlamamıştım.. tabii ben azrayla ilgilendiğimden yazamadım daha sonra da yazamadım ama hep aklımdaydın.. (forumda olduğumu görüp bir geçmiş olsun bile demedi diye düşündüysen yazdım canım bunları)
düşmesine inan çok üzüldüm..( hatta ben bu korkumu aşamadığım için mama sandalyesi bile almadım kızıma..)
allah korumuş yavrumu çok büyük geçmiş olsun.. çok dikkat etmek gerekiyor gerçekten.. hafif sıyrıklarla atlatmış olmasına çok sevindim. umarım bir daha yaşamazsınız..
taşındığınızı biliyorum.. ve malesef bunun içinde yeni yazabiliyorum.. yeni evinizde huzurlu sağlıklı ve çekirdek ailenle çok mutlu günler geçirmenizi dilerim.. yeni evinle beraber yeni başlangıçlar yeni tatlar ( yeni hazlar) hep sizinle olsun...
son olarak mahir kusarak uyanmış.. ben düşmesiyle alakalı olduğunu zannetmiyorum.. yani inş öyle değildir..
öyle olsaydı ilk düştüğünde belli tepkiler verirdi 2 gn sonra olmazdı sanırım.. ama tabii takip etmeni ve hatta doktora götürmeni tavsiye ederim..
tüm bunlara geç cevap verdiğim için çok özür dilerim beni affedersin umarım..
çok uzaklarda olmana rağmen gönül bağımın tellerine vuracak kadar yakın hissettiğim bir arkadaşımsın
(amma arabesk bi cümle oldu ama olsun napiiim içimden böyle geldiki yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?