Kayra artıkın normal yemekler de yiyebiliyor ve annesini hiç üzmüyormuş. kocaman bir aferin ve
yedikleri yarasın, ordan oraya koşsun annesini de koştursun diyorum
Mira'nın da ilk adımlarını kutluyorum. yeni adımlar için beklemedeyiz mutlu_anne
bu arada ZADA hanımdan haber var mı? en son bölümde, Zeynep Ada'yı sütten kesmeyi planlıyordu ve bunu nasıl yapacağını düşünüyordu. yeni bölümler geldi mi? tabi, ben çok eskide de kalmış olabilirim :26:
günaydın mayıs anneleri ve onların tatlımı tatlı mis kokulu bebişleri
bir kaç gündür topiğe giremiyordum benim kız fırsat vermiyo akşam 9 gibi uyutuyorum 15 dak sonra kalkıyo
11.30 12.00 de ancak tekrar uyuyo Birde ayağımda sallıyorum uyumamak için bir direniyoki yaklaşık bir haftadır böyle
napalım sağlıklı olsunlarda insan herşeye katlanır
Bu arada doğumgünlerini kutlayan bütün mayıs bebeklerini bende kutluyorum Rabbim hepsine uzun ömür sağlık,mutluluk versin ana babalarına hayırlı evlat olsunlar İnş.
İştahımız hala tam olarak düzelmedi,yemek seçiyoruz şimdidenmamayı kesip artık normal inek sütüne geçiyim dedim ama hanımefendi içmedi,keçi sütüde almıyo
bakalım nasıl alışıcaz,anne sütünü zaten sağarak biberonla veriyorum oda azaldı gerçi gittiği yere kadar
devamlı ellerinden tutulup yürütülmek istiyor sadece sıralıyo şu anda ama emekleyerek mutfağa gidip çekmeceleri açıp kapatmak ,bulaşık makinesindeki kirli temiz farketmez bulaşıkları çıkarmak favorimiz
bizden şimdilik bu kadarya bu arada benim kızım kahvaltı olayını hiç sevmedi hepsini karıştırıp veriyorum yemiyo
ayrı ayrı veriyorum 2-3 lokmadan sonrasını almıyo buda demek oluyoki peynir ve yumurta yemiyo nasıl verebilirim
aklına değişik fikir gelen varmı acaba:26:cevaplarsanız çok makbule geçecek.
benim aklımdan geçenler:bekarlık sultanlıktır
çok haklısınız "bekarlık sultanlıktır" ama sözün aslı şöyle: "bekarlık sultanlıktır, demokrasiye geçmekte fayda var"
nitekim "ay evlendim de rahat ettim" diyenlerdenim. kız başıma gereyarısı işkembecilere, parklara, sinemalara gidemiyordum. arkadaşlarımın çoğu evli yada uzaktılar. onlarla gidemiyordum ama insan heryere de tek başına gidemiyor ki. biraz yaşlı ve sezon sonu indiriminde gördüğüm adamla evlendimolgun evlenen erkekler, eşlerine, çocuklarına daha düşkündür ya, aynı o modellerdendi bizimki de. şimdi heryere beraber gidiyor, herşeyi ortak yapıyoruz. rahatım vesselam...
diğer arkadaşlar da bana katılacaklardır Babyceren hanımisterseniz topikte, sultanlığı seçenler-demokrasiyi seçenler şeklinde bir oylama da yapabiliriz
kuzenimin nişanından geliyorum..evde oldu baya kalabalıktı..herkes çağlanın peşinde ama
çağla hanım herkese çemkirdi:))kime çekti bu kız anlamıyorum
şöyle oturdugum yerden izledimde gençler(ki bunlar yaşıtlarım oluyo) baklava,kola dagıtıyo bende çağla var oturuyom..
bekarlara baktım bi iç çektim:)onlarda bana bakıp bir iç çektiler:))
benim aklımdan geçenler:bekarlık sultanlıktır
onların aklından geçenler:evlensekte bebeklerimiz olsa
eşime söyledim dedim bak depresyona girmek üzereyimdediki senin alışveriş yapma vaktin gelmiş:))
dedim yok sadece hafta sonu 2 saat yalnız gezmek istiyorum bunaldım..tamam dedi
bu konuda çok şanslıyım beni hiç kırmaz..
tabi eve döndügümde kulaklarından ateş fışkırıyo olur o ayrı:))
Boyle dogum gunu mutluluklari varken soyleyecem sey ne kadar yerinde olur bilemiyorum ama yinede uyarmak istiyorum ben ettim siz etmeyin istedim..
Bugun Mahir Canin malasef bir metreden yuuksek olan mama sandelyesinden dustu ve kafamiz yaralandi, cok sukur ufak siyriklarla atlattim ama olmaya bilirdi..siz siz olur baglamadan kesinlikle oturtmayin ben onunde tepsi kismi var ve dar gelir icinden cikarmaz diye bazen baglamiyordum ve olan oldu tabii...sormayin cok fena cani Yandi, deli gibi agladi bende onla tabii(
canım bende belki varımdır ben enesin yürümesinden dolayı sürekli dolap acıp karıstırma ve düşcek korkusuyla peşine gidiyorum oturup kalamıyorum begen yapıp gidiyorum yazamadıgım cok bebişimiz var lütfen affedin bana kimler yazdı inan onu bile unuttum kafam karman corman ablamın bebişi ve solunum sıkıntısı daha dün ablam gitmiş bir anneye bebegini kaybettiginin haberini vermişler
Allahtan atlattık yarın normal odaya cıkartıyorlar kanser oldugunu yeni ögrendigimiz babamın teyzem hastanelik olmus bagısıklıgı cökmüs mikrop almıs hastaneye yatırmıslar yanına kimseyi sokmuyorlar maskeli sekilde yatıryor bugun babannem bir eli kırıktı daha önce söylemiştim yanlıs kaynamıs alcı bugun banyoda düşmüş diger kolunu kırmıs yarın ameliyat olcak hersey üst üste geliyor ve temizlik bile yapcak halim yok erkenden gözlerim kapanıyor gece bile oturamaz oldum cok özür dilerim tüm bebişlerimiz beni affedin annecikleride ben dertliyimmmm cokkk
kızlar selam
bugün yine çok işim var kıdem aldım alacağım o yüzden gık da diyemiyorum nefes almadım sabahtan beri süt olsun diye içtiğim sular içimde patlayacak :)
doğumgünü fotoğraflarını görmek için girdim size yazıp hemen albümlere uçacağımmm
şimdi soru şu: dışarı çıkarken bıdıklara yedirmek için yanınıza ne alıyorsunuz? uzun süre dışarıda kaldığınızda ne yediriyorsunuz_?
ben genelde dışarı çıkışları evde hemen yedirdikten sonraya denk getiriyorum. dışarıda oyalanıyor emiyor uyuyor uyanınca yemesi için de yanıma muz alıyorum pratik oluyor.
uzun süre dışarıda olacaksak yoğurt alıyorum sıvılaşmasın diye dışarıdaki biryerin buzdolabına koyuyorum yiyeceği zaman oradan alıp yediriyorum
erişte ya da aşure aldığımda yanına buzluktan birşey koyup yanımızda taşıyorum vs vs özetle havalar ısındıkça dışarıda yedrme olayı beni zorlamaya başladı
bugüne dek hiç hazır mama kullanmadım ne kadar organik deseler de ne bileyim kavanozun içindeki kabak dolması fln çok acayip geliyor bana kullananların affına sığınarak yazıyorum :S
dün patates haşlamıştım onu aldım pratik oldu yanına yine buzluktan küp koymuştum bozulmadan durmuş 2 saat
sizin pratik tarifleriniz var mı?
kızlar selam
bugün yine çok işim var kıdem aldım alacağım o yüzden gık da diyemiyorum nefes almadım sabahtan beri süt olsun diye içtiğim sular içimde patlayacak :)
doğumgünü fotoğraflarını görmek için girdim size yazıp hemen albümlere uçacağımmm
şimdi soru şu: dışarı çıkarken bıdıklara yedirmek için yanınıza ne alıyorsunuz? uzun süre dışarıda kaldığınızda ne yediriyorsunuz_?
ben genelde dışarı çıkışları evde hemen yedirdikten sonraya denk getiriyorum. dışarıda oyalanıyor emiyor uyuyor uyanınca yemesi için de yanıma muz alıyorum pratik oluyor.
uzun süre dışarıda olacaksak yoğurt alıyorum sıvılaşmasın diye dışarıdaki biryerin buzdolabına koyuyorum yiyeceği zaman oradan alıp yediriyorum
erişte ya da aşure aldığımda yanına buzluktan birşey koyup yanımızda taşıyorum vs vs özetle havalar ısındıkça dışarıda yedrme olayı beni zorlamaya başladı
bugüne dek hiç hazır mama kullanmadım ne kadar organik deseler de ne bileyim kavanozun içindeki kabak dolması fln çok acayip geliyor bana kullananların affına sığınarak yazıyorum :S
dün patates haşlamıştım onu aldım pratik oldu yanına yine buzluktan küp koymuştum bozulmadan durmuş 2 saat
sizin pratik tarifleriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?