kızlar herkesin keyfinin yerinde olmasını umuyorum.
Yoğunluk bir geldi pir geldi.Kızımın süsleri için uğrasıyorum çok işim var çok.Bu hafta sonu c.tesi d.günümüz.Akşam saat 19:00'da başlayacaz inş. Çok güzel şeyler hazırlıyoruz. Ben gerçekten gelmek isteyen ve bu mutluluğu bizimle paylaşmak isteyen arkadaşlarımı evime buyur ediyorummm.Kapımız ve gönlümüz sonuna kadar açıkkk.
Bu hafta fazla katılamayacam buraya.O yüzden şimdiden yazayım dedim...
Bugün ecenin doğum günü sanırım.Kutlu olsun kuzusuma. Allah hayırlı ömür versin. O gül yüzü hiç solmasın. Her daim yüzünüzü güldürsün güzeller güzeli annesi.
Geçen hafta defne karen, aras eymen , orhan cemal , kaan, zeynep adamızın da doğum günü vardı. giremiyorum ve bundan dolayı çok özür diliyorum.İnsallah Rabbim hepsine hayırlı uğurlu mutlulukla dolu uzun bir ömür verir.Hepsini mis kokulu yanaklarındn opüyorum.
Hızlı hızlı yazıyorum ama gecen hafta patronla 2,5 saat konustuk. 4 sene boyunca böyle oturup konusmamıstık.
Kısacası seni bir yere bırakmam, gidemezsin, biz seni çok seviyoruz, çok değerlisin, çok basarılısın, istediğin gibi olacak hersey, vs. vs...
Bu durumda maasa zam ve c.tesileri gelmemeye devam sanırım ama ben son sozümü soylemedim kalacaĞIM DEMEDİM.BİRAZ acık kapı olsun değil mi? O bahsettiğim cadılarla ilgili de hiç yanılmamısım.afedersiniz otu boku olur olmazı sikayet etmiş adiler.Neyse sanırım zafer benim artıkkkk.Kupa nerde?
Herşey güzel olacak inş... Çok öpüyorummm.....
selam kızlar
bugün ceren evde size pek baglanamayabiliim:)bide çağlanın aşısı var birazdan gidecez:18:
hızlıca şekersizin ve ilkimin fotolarına baktım..ba-yıl-dım..
daha sonra muhteşem yorumlarımı yapacam:))
kızlar selam
bugün yine çok işim var kıdem aldım alacağım o yüzden gık da diyemiyorum nefes almadım sabahtan beri süt olsun diye içtiğim sular içimde patlayacak :)
doğumgünü fotoğraflarını görmek için girdim size yazıp hemen albümlere uçacağımmm
şimdi soru şu: dışarı çıkarken bıdıklara yedirmek için yanınıza ne alıyorsunuz? uzun süre dışarıda kaldığınızda ne yediriyorsunuz_?
ben genelde dışarı çıkışları evde hemen yedirdikten sonraya denk getiriyorum. dışarıda oyalanıyor emiyor uyuyor uyanınca yemesi için de yanıma muz alıyorum pratik oluyor.
uzun süre dışarıda olacaksak yoğurt alıyorum sıvılaşmasın diye dışarıdaki biryerin buzdolabına koyuyorum yiyeceği zaman oradan alıp yediriyorum
erişte ya da aşure aldığımda yanına buzluktan birşey koyup yanımızda taşıyorum vs vs özetle havalar ısındıkça dışarıda yedrme olayı beni zorlamaya başladı
bugüne dek hiç hazır mama kullanmadım ne kadar organik deseler de ne bileyim kavanozun içindeki kabak dolması fln çok acayip geliyor bana kullananların affına sığınarak yazıyorum :S
dün patates haşlamıştım onu aldım pratik oldu yanına yine buzluktan küp koymuştum bozulmadan durmuş 2 saat
sizin pratik tarifleriniz var mı?
anne zeynep ben oğlumun severek yediği şeyleri almaya gayret ediyorum.muz.yoğurt, elmalı tarçınlı muhallebi.
Merhaba arkadaşlar,
Geçmişe bakmadan yazıyorum.. Hemen sonra geçmişe bakıp foroları değerlendireceğim..
Bildiğiniz üzere Hafta sonu c.tesi doğum günü partimiz vardı.. Bir telaş hazırlık yaptık.. Cumadan börekler tatlılar, odanın süslemesi vs vs c.tesi sabah masamızı hazırladık.. ve misafirlerimizi beklemeye başladık.. Çocuklar sevinsin eğlensin diye hep çocuklu arkadaşlarımı davet etmiştim.. Ama bu kadar çok cocuk çağırmakla hata etiiğimi tecrübe edip öğrendim :) Küçük Kaan gibi bebeklerin hiç bir zararı yoktu onlar kendi kendilerine oynuyorlar zaten.. ama 3-7 yaş gurubu olanlar.. sürekli küçükler bunalttılar.. Kucaklarına aklam istediler, hediyelerini açmak istediler, pastayı mıncıkladılar.. her odadan bir çocuk çıktı.. Kaan da pasta kesilene kadar çok huysuzlandı.. Zaten fotolarda da pek gülmemiş yavrum :))
Neyse pasta kesildi yemekler yendi.. Çocuklular gitti akşam çocuksuzlar geldi.. büyükler oturduk.. saat 02:30 a kadar.. ama akşam çok daha rahattım çocuk gürültüsü olmayınca hatta dinlendim diyebilirim..
Biraz foto ekledimm.. bunlar telaşla çekebildiklerim.. Mesela telaştan pastamızın fotosunu çekmemeişimama başka bir arfkadaşım çekmiş akşam bana çektiği fotoları CD yapıp verecekmiş..
Seneye 2 yaş kutlamasını kesinlikle dışarda bir mekanda yapmayı düşünüyorum.. Çocuklar rahat rahat koşsun enerjilerini boşaltsın .. eve olunca onlar içinde kısıtlı alan oluyor..
Şimdi geçmişe gidiyorum.. hepinizi öptüm
meleğim, okudum ama bi turlu yazamadım.. mahire cok gecmiş olsun. eviniz de hayırlı uğurlu olsun. gule gule oturun inşallah...
ilkim pinarda kujummm; fotoğraflarınız cok guzel. doğum gunleriniz de öyle.. ellerinize sağlık...
off herkes nerde? ben sıcaktan ve yorgunluktan bayılmak üzereyim... dinlenmek istiyorum bi süre... hiç bi iş yapmadan salak salak oturmak istiyorum. ve saunaya jakuziye havuza girip masaj yaptırmak istiyorum. çok sey mi istiyorum. of off
Merhaba arkadaşlar,
Geçmişe bakmadan yazıyorum.. Hemen sonra geçmişe bakıp foroları değerlendireceğim..
Bildiğiniz üzere Hafta sonu c.tesi doğum günü partimiz vardı.. Bir telaş hazırlık yaptık.. Cumadan börekler tatlılar, odanın süslemesi vs vs c.tesi sabah masamızı hazırladık.. ve misafirlerimizi beklemeye başladık.. Çocuklar sevinsin eğlensin diye hep çocuklu arkadaşlarımı davet etmiştim.. Ama bu kadar çok cocuk çağırmakla hata etiiğimi tecrübe edip öğrendim :) Küçük Kaan gibi bebeklerin hiç bir zararı yoktu onlar kendi kendilerine oynuyorlar zaten.. ama 3-7 yaş gurubu olanlar.. sürekli küçükler bunalttılar.. Kucaklarına aklam istediler, hediyelerini açmak istediler, pastayı mıncıkladılar.. her odadan bir çocuk çıktı.. Kaan da pasta kesilene kadar çok huysuzlandı.. Zaten fotolarda da pek gülmemiş yavrum :))
Neyse pasta kesildi yemekler yendi.. Çocuklular gitti akşam çocuksuzlar geldi.. büyükler oturduk.. saat 02:30 a kadar.. ama akşam çok daha rahattım çocuk gürültüsü olmayınca hatta dinlendim diyebilirim..
Biraz foto ekledimm.. bunlar telaşla çekebildiklerim.. Mesela telaştan pastamızın fotosunu çekmemeişimama başka bir arfkadaşım çekmiş akşam bana çektiği fotoları CD yapıp verecekmiş..
Seneye 2 yaş kutlamasını kesinlikle dışarda bir mekanda yapmayı düşünüyorum.. Çocuklar rahat rahat koşsun enerjilerini boşaltsın .. eve olunca onlar içinde kısıtlı alan oluyor..
Şimdi geçmişe gidiyorum.. hepinizi öptüm
bu arada bi video linki vermiştim. açılıyor mu acaba? benim şirket politikası gereği ben açamıyorum. telefondan paylaşmıştım.
izleyemediniz mi diye merak ettim de
bu arada bi video linki vermiştim. açılıyor mu acaba? benim şirket politikası gereği ben açamıyorum. telefondan paylaşmıştım.
izleyemediniz mi diye merak ettim de
canım ben izleyemedim telden.de bilgisayardanda,,pc uyumlu diyor açılmıyor bende
ben telefondan izleyemeyince bilgisayardan denedim yine de izleyemedim neden öyle oldu ki acaba :S
fotoğraflara bayıldım masayı ne güzel donatmışsın emeklerine değdi çook güzel görünüyor herşey!
Kızlar şunu söylemeden geçemeyeceğim
Bizim mayıs bebişlerinden sonra yaşgünü yapacak anneler,, bence başka sitelerde değil
bizim topikteki resimlerde gezinsin yeter yaniFikrin dibini bulurlar
Hepinizin ellerine sağlık,, hem mamalar hem süslemeler konuşuyo resmen
Bebişlerin güzellik bakımından zaten maşallahı varEnişteleri de piyasaya çıkardık resimlerle
Bütün yetenekli ve güzel mayıs annesi arkadaşlarımmmmm
Ağaoğlu gibiyiz "YAPTIK OLDU"
2. doğumgünlerinde süslerin üzerini daksille silip 2 yazarız çok yoruldukgüldürdün beni.. :) bence de bizim topikte fikrin babasını bulurlar. 2. doğumgununu planlamaya başlamalıyım hemen bu gazlaama önce biraz tatil istiyorum...
Kızlar annemlerdeyim ve dün hava güzel olunca pikniğe gidelim dedik.Sabah saat 10 gibi evden çıktık ve neşeli bir şekilde kahvaltımızı yaptık.1 saat sonrasında kayranın uyuması gerekiyordu ama açık hava ve kalabalığı görünce hiç bir şekilde uyumak istemedi.12.30 civarı artık zıvanadan çıkınca babam bizi eve bıraktı öğlen uykusuna yatması için.Neyse 45 dakika uyudu,çorbasını içti ve babam bizi geri geldi almaya.(normalde en az 1.5-2 saat uyurdu öğlen)
Herneyse piknik alanına geri gittik ve kayra 1 saat sonra inanılmaz huysuzlanmaya başladı.Özellikle kalabalığı hiç sevmedi.Aslında oturduğumuz yer ayrı idi ama nedendir bilmiyorum bir ağlama kirizine girdi.15-20 dakika boyunca kim ne yaptıysa susturamadı.Mangal hazır ortada,semaver demlenecek duruyor ama Kayra ağlama krizinde.Neyse artık baktık olmuyor,geri babam bizi eve getirdi ama 15 dakikalık yolda yol boyunca hiç susmadan ağladı.Gözünden akan yaşları anlatamam yani.
Eve geldik,en sevdiği şey banyo olduğu için hemen banyoya götürdüm ve suyu doldurdum.Onu görünce hiç bir şey olmamış gibi sustu ve oynamaya başladı
Sıpaa işteee,hepimizi o kadar korkuttu ki bir şey mi oldu acaba diye.Nerdeyse yarı yolda acile gidecektik ama ben babama huysuzluk yaptığını düşündüğümü ve banyo sonrası durumuna göre karar vereceğimizi söyledim.Nitekimde dediğim çıktı.
piknik sezonu açıldı ama sanırım biz artık kolay kolay gitmeyeceğiz
Kızlar annemlerdeyim ve dün hava güzel olunca pikniğe gidelim dedik.Sabah saat 10 gibi evden çıktık ve neşeli bir şekilde kahvaltımızı yaptık.1 saat sonrasında kayranın uyuması gerekiyordu ama açık hava ve kalabalığı görünce hiç bir şekilde uyumak istemedi.12.30 civarı artık zıvanadan çıkınca babam bizi eve bıraktı öğlen uykusuna yatması için.Neyse 45 dakika uyudu,çorbasını içti ve babam bizi geri geldi almaya.(normalde en az 1.5-2 saat uyurdu öğlen)
Herneyse piknik alanına geri gittik ve kayra 1 saat sonra inanılmaz huysuzlanmaya başladı.Özellikle kalabalığı hiç sevmedi.Aslında oturduğumuz yer ayrı idi ama nedendir bilmiyorum bir ağlama kirizine girdi.15-20 dakika boyunca kim ne yaptıysa susturamadı.Mangal hazır ortada,semaver demlenecek duruyor ama Kayra ağlama krizinde.Neyse artık baktık olmuyor,geri babam bizi eve getirdi ama 15 dakikalık yolda yol boyunca hiç susmadan ağladı.Gözünden akan yaşları anlatamam yani.
Eve geldik,en sevdiği şey banyo olduğu için hemen banyoya götürdüm ve suyu doldurdum.Onu görünce hiç bir şey olmamış gibi sustu ve oynamaya başladı
Sıpaa işteee,hepimizi o kadar korkuttu ki bir şey mi oldu acaba diye.Nerdeyse yarı yolda acile gidecektik ama ben babama huysuzluk yaptığını düşündüğümü ve banyo sonrası durumuna göre karar vereceğimizi söyledim.Nitekimde dediğim çıktı.
piknik sezonu açıldı ama sanırım biz artık kolay kolay gitmeyeceğiz
kızlar selam
bugün yine çok işim var kıdem aldım alacağım o yüzden gık da diyemiyorum nefes almadım sabahtan beri süt olsun diye içtiğim sular içimde patlayacak :)
doğumgünü fotoğraflarını görmek için girdim size yazıp hemen albümlere uçacağımmm
şimdi soru şu: dışarı çıkarken bıdıklara yedirmek için yanınıza ne alıyorsunuz? uzun süre dışarıda kaldığınızda ne yediriyorsunuz_?
ben genelde dışarı çıkışları evde hemen yedirdikten sonraya denk getiriyorum. dışarıda oyalanıyor emiyor uyuyor uyanınca yemesi için de yanıma muz alıyorum pratik oluyor.
uzun süre dışarıda olacaksak yoğurt alıyorum sıvılaşmasın diye dışarıdaki biryerin buzdolabına koyuyorum yiyeceği zaman oradan alıp yediriyorum
erişte ya da aşure aldığımda yanına buzluktan birşey koyup yanımızda taşıyorum vs vs özetle havalar ısındıkça dışarıda yedrme olayı beni zorlamaya başladı
bugüne dek hiç hazır mama kullanmadım ne kadar organik deseler de ne bileyim kavanozun içindeki kabak dolması fln çok acayip geliyor bana kullananların affına sığınarak yazıyorum :S
dün patates haşlamıştım onu aldım pratik oldu yanına yine buzluktan küp koymuştum bozulmadan durmuş 2 saat
sizin pratik tarifleriniz var mı?
anneZEYNEP ; biz dışarı çıkarken yanımıza 200ml lik kutu süt alıyoruz mutlaka.Acıktığında içerisine ekmek içi veya bisküvi doğruyorum.Bazen yanıma aldığım muzu ezip koyuyorum.Yani süt olmazsa olmazımız.
Termosa da sıcak çorbalardan koyuyorum ve hiç bir şey olmuyor.Yani kısa sürmeyen dışarı gezmelerimizde termosa koyulan çorbada pratik oluyor.İçerisine ekmek doğrayıp içiriyorum.
Bizim termosumuz küçük ama bir boy büyüğü alınıp içerisine istenilen şeyler konulup rahatça muhafaza edilebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?