2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

meleğim, okudum ama bi turlu yazamadım.. mahire cok gecmiş olsun. eviniz de hayırlı uğurlu olsun. gule gule oturun inşallah...

ilkim pinarda kujummm; fotoğraflarınız cok guzel. doğum gunleriniz de öyle.. ellerinize sağlık...

off herkes nerde? ben sıcaktan ve yorgunluktan bayılmak üzereyim... dinlenmek istiyorum bi süre... hiç bi iş yapmadan salak salak oturmak istiyorum. ve saunaya jakuziye havuza girip masaj yaptırmak istiyorum. çok sey mi istiyorum. of off

bu arada bi video linki vermiştim. açılıyor mu acaba? benim şirket politikası gereği ben açamıyorum. telefondan paylaşmıştım.
izleyemediniz mi diye merak ettim de

YouTube

Eşimin hazırladığı klip

açılmadı bacım ama eşinhazırladığına göre harika bişedir ellerine sağlık düşünmesi bilem güsel

allah kolaylık versin bacım biz attatık sıra sende bol bol foto çek

oyy kıyamam işla çok ağlamaz fıstığım çok geçmiş olsun

benım tavşan ağlayan bebeleri görünce başlamıştı ağlamaya

valla ben doyurup çıkıyorum genellikle vede uyku satıne denk getirimeye çalışıom alışverişe çıkarken

gezmeye giderkende ne almadığımı yazsam su .süt,bez,ıslak mendil ,krem,muz,elma,pingu ...vs

anne zeynep ben oğlumun severek yediği şeyleri almaya gayret ediyorum.muz.yoğurt, elmalı tarçınlı muhallebi.

tarçınlı muhallebimi senmı yapyon hazırmı alıon :26: tarif ver olmadı marka ver

oh oh sefan olsun bitirdin sende hayırlı olsun

kendi adıma tşkr bacım

sende süper şeyler yapmışsın seninde eline koluna sağlık ohh biz atlattık önümüzdeki maçlara bakcaz artk

aynen off nerde bu millet :26: ay çok sıcak yanıom kendi adıma valla havalar böle giderse sıcaktan terler 2,3 kilo veririm heralde

Son düzenleme:

desene kaderdaşız.bizimde kalabalıktı ve telaştan hiç fotomuz yok.çok üzüldüm sevincim kursağımda kaldı.sendeki gibi bende büyük çocuklardan çektim kimi şişeleri açıp içindeki şekerleri yedi,kimi kurabiyeleri3-4 er aldı falan.akşamda bi grup arkadaşım geldi kendime geldim resmen.sohbet ettik bu telaşla geçti gitti tekrar doğumgününüz kutlu olsun bende sizin resimlere bakayım.

selam güzel anneler ve mis kkokulu yavrular
bizde cumartesi kutladık dgünümüzü ama ile arasında oldu kimseyi çağırmadım herşey güzeldi
kv hiç bişey yemedi kıskançlığından biraz buna canım sıkıldı ama takmıyorum artık kendi bilir
oğluşumda pasta kesildikten sonra huysuzlanmaya başladı çok sıkıldı
d.günümüzde anneZEYNEPin aldığı cicileri giydik
bu arada fotoğraf ekledik albümüze bekleriz

biangel_kujum ben herşeyimi kendim yapmaya çalışıyorum.oğlumun küçük tenceresi var göz kararı süt ve 2 ölçek pirinç unu 3 ölçek irmik genelde irmiği çok kullanıyorum daha besleyici.pişiriyorum.içine elma rendesi ceviz ve tarçın ekliyorum bu kadar.bazen bal ve kendi yaptığım lor peynirle zenginleştiriyorum.afiyet olsun bebişlerimize.

bu arada bi video linki vermiştim. açılıyor mu acaba? benim şirket politikası gereği ben açamıyorum. telefondan paylaşmıştım.
izleyemediniz mi diye merak ettim de

ben telefondan izleyemeyince bilgisayardan denedim yine de izleyemedim neden öyle oldu ki acaba :S
fotoğraflara bayıldım masayı ne güzel donatmışsın emeklerine değdi çook güzel görünüyor herşey!

Kızlar şunu söylemeden geçemeyeceğim
Bizim mayıs bebişlerinden sonra yaşgünü yapacak anneler,, bence başka sitelerde değil
bizim topikteki resimlerde gezinsin yeter yani Fikrin dibini bulurlar
Hepinizin ellerine sağlık,, hem mamalar hem süslemeler konuşuyo resmen
Bebişlerin güzellik bakımından zaten maşallahı var Enişteleri de piyasaya çıkardık resimlerle
Bütün yetenekli ve güzel mayıs annesi arkadaşlarımmmmm
Ağaoğlu gibiyiz "YAPTIK OLDU"

anneZEYNEP ; biz dışarı çıkarken yanımıza 200ml lik kutu süt alıyoruz mutlaka.Acıktığında içerisine ekmek içi veya bisküvi doğruyorum.Bazen yanıma aldığım muzu ezip koyuyorum.Yani süt olmazsa olmazımız.
Termosa da sıcak çorbalardan koyuyorum ve hiç bir şey olmuyor.Yani kısa sürmeyen dışarı gezmelerimizde termosa koyulan çorbada pratik oluyor.İçerisine ekmek doğrayıp içiriyorum.
Bizim termosumuz küçük ama bir boy büyüğü alınıp içerisine istenilen şeyler konulup rahatça muhafaza edilebilir.

Son düzenleme:
canım ben izleyemedim telden.de bilgisayardanda,,pc uyumlu diyor açılmıyor bende

ben telefondan izleyemeyince bilgisayardan denedim yine de izleyemedim neden öyle oldu ki acaba :S
fotoğraflara bayıldım masayı ne güzel donatmışsın emeklerine değdi çook güzel görünüyor herşey!

of bilmiyorum neden öyle oldu anlamıyorum. neyse pc den izleniyodu ama bakcaz artık akşam..

evet zeynep kesinlikle değdi. bi oh dedim ki... ooohh :) teşekkürler

güldürdün beni.. :) bence de bizim topikte fikrin babasını bulurlar. 2. doğumgununu planlamaya başlamalıyım hemen bu gazla ama önce biraz tatil istiyorum...

Şekersizyeşilçay ; doğum günü partinizin güzel geçmesine sevindim..Resimlere bakamıyorum çünkü albüm bende görünmüyor..
Dilberege ; siz de hayırlısıyla atlatmışsınız doğum gününüzü..Biraz yoğun geçmiş ama olsun

güldürdün beni.. :) bence de bizim topikte fikrin babasını bulurlar. 2. doğumgununu planlamaya başlamalıyım hemen bu gazla ama önce biraz tatil istiyorum...
2. doğumgünlerinde süslerin üzerini daksille silip 2 yazarız çok yorulduk
ya evet benimde tatilim geldiara gaz çalışmalarına başladım evde
şimdilik beni pek sallayan yok ama olsunama yine de kızıma oyuncaklı kova ve oturmalı simit aldım
bugünde bikini almayı planlıyorum tatile gidemezsek tatil bize gelsin dimi

Son düzenleme:
aşımızı olduk çağla ortalıgı yıktı..çok agladı..
gitmişken cerende aşılandı..okulda vurulmaıştı hastaydı bugün ikisinide hallettik..
ceren çağladan daha çok agladı''baba tası beni kucagındaaaa''eve kadar kucakta geldi:)
2 si birden aglayınca çok güzel bir ses ortaya çıktımozart dinliyo gibi oldukkafam şişti:)
çağla uyuyo inşalah ateşlenmezler..
gerçi çağla dogdugundan beri hiç ateşlenmedi ama yinede belli olmaz..
bu arada fotolara baktım kafam çorba oldu:)kimin masası kimindi,pasta hanginizindi kafam karıştı:44:
hepsi çok güzel ellerinize emeginize saglık..
şekersiz bende video açıldıama hızlıca izledim atlayarak çünkü 10 dakika sürüyo:)benim için vakiit nakittir:)))
akşam daha detaylı izliycem..

Kızlar annemlerdeyim ve dün hava güzel olunca pikniğe gidelim dedik.Sabah saat 10 gibi evden çıktık ve neşeli bir şekilde kahvaltımızı yaptık.1 saat sonrasında kayranın uyuması gerekiyordu ama açık hava ve kalabalığı görünce hiç bir şekilde uyumak istemedi.12.30 civarı artık zıvanadan çıkınca babam bizi eve bıraktı öğlen uykusuna yatması için.Neyse 45 dakika uyudu,çorbasını içti ve babam bizi geri geldi almaya.(normalde en az 1.5-2 saat uyurdu öğlen)
Herneyse piknik alanına geri gittik ve kayra 1 saat sonra inanılmaz huysuzlanmaya başladı.Özellikle kalabalığı hiç sevmedi.Aslında oturduğumuz yer ayrı idi ama nedendir bilmiyorum bir ağlama kirizine girdi.15-20 dakika boyunca kim ne yaptıysa susturamadı.Mangal hazır ortada,semaver demlenecek duruyor ama Kayra ağlama krizinde.Neyse artık baktık olmuyor,geri babam bizi eve getirdi ama 15 dakikalık yolda yol boyunca hiç susmadan ağladı.Gözünden akan yaşları anlatamam yani.
Eve geldik,en sevdiği şey banyo olduğu için hemen banyoya götürdüm ve suyu doldurdum.Onu görünce hiç bir şey olmamış gibi sustu ve oynamaya başladı
Sıpaa işteee,hepimizi o kadar korkuttu ki bir şey mi oldu acaba diye.Nerdeyse yarı yolda acile gidecektik ama ben babama huysuzluk yaptığını düşündüğümü ve banyo sonrası durumuna göre karar vereceğimizi söyledim.Nitekimde dediğim çıktı.

piknik sezonu açıldı ama sanırım biz artık kolay kolay gitmeyeceğiz

Turuncu anlattığının benzeri bir durum yaşadım bende,,piknikte değildik ama çok ağladı ve yaklaşık 1 saat sonra sustu ve sanki hiç Mira değildi ağlayan gibi oynamaya başladı,,karın ağrısı yada diş sancısına yordum ben.yada başka bir ağrı vs.bişey oldu diye düşündüm.
Kayra'nın tepkisi kalabalığa mıydı bilemiyorum ama yüreğin olunca yeniden dene derim ben. Belki bu sefer değişir durumu boncuğumunKendini sevmiyor diye kısıtlama bence canım

canım hani sen rejimdesin ya o yüzden kayra aglamıştır:)eve gidinde sen mangal yeme diye:))
çağlada geçen öyle yaptı,tam kısır koydular daha 2 lokma aldım aglama krizine girdi:84:
sinir oldum yemeden kalktım eve geldimkalabalıgı sevmiyolar.ayrıca çağla kimsenin kucagına gitmiyo
zorla alırlarsa aglamaya başlıyo..hiç sevdirmiyo kendini
amaçları ne,neyin peşindeler anlamak zor

Benım çok sorun ettığım bı konu değil.öğlenlerı hala yemeek değilde çorba yada pıre ıle yoğurt verıyorum.evde varsa bunları yanıma alıyorum yoksa dışardan çorba alıyorum .yoğurdum yoksa da aktıvıa yada babymix alıyorum.bırde kavanoz mama asla vermedımden daha da doğrusu yemedığınden meyve putesını de evde yapıp yanıma alıyorum.genelde muz-kıvı karısımını yıyıyor.beslenme cantası gıbı bı çantam var onluk kasık daıma ıcındedır.onun ıçıne koyuyorum.soğuk muhafaza gereken seyler ıçın ıse;jel poşet buzlar olur ya onunla sarıyorum . Avent kap kullanıyorum pratık geliyo bana o kaplar

Birde ıkı sefrdır danıno küçük küpler var ya onları sevdı verıyorum da acaba bı yararı yada zararı var mıdır?bende onu sorcKtım sızlere?

Trukıd gunes kremı alan arkadaslarım;
Bıkactane var hangısı alınacak ve hangı sıteden aldınız?

sağol turuncucum termos fikrini ben de deneyeceğim
1saatten uzun süre tutmamak lazım galiba bakteri ürememesi için ona göre ayarlayıp da çıkarız
maşallah Kayra'ya bizimki hala süte tam olarak alışamadı baştan anne sütü sanıp alıyor sonra anlayıp itiyor
sütüm de azaldı artık inek sütü takviyesine ihtyiac duyuyorum umarım kısa zamanda alışır da dışarıda en azından 1 öğün aradan çıkmış olur

bu arada piknik maceranızı okumaya hevesle başlamıştım yerlerde fln emekleyip koştuğunu okuyacağım diye bak sen şu yaramaza
ben böyle durumlarda hala "diştir dişş" diyorum çünkü 3-4 tane ucunu göstermiş ama hala çıkamayan dişimiz var
sözde koca adam olduk 2 dişle geziyoruz dedeler gibi

KIZLAR DOĞUMGÜNÜ FOTOĞRAFLARINIZA BAYILDIM YA
HERŞEY ÇOK ÖZENLİ HERŞEY ÇOK GÜZEL CIVIL CIVIL VALLA İŞİ GÜCÜ BIRAKIP ORGANİZASYON İŞLERİNE Mİ GİRSEK NE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…