2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

köşeminderi trukid ve trubabynin içeriklerinde çok az fark var onlar da bitkisel
ben şişesi daha büyük diye trukid aldım kendimize de süreceğim :)
babyceren doğalbebeğimden almıştı ben kapbuladan aldım
babybanz'dan da tişört ve şort sipariş ettim UV filtreli giymeleri gerekiyor denizde ya da en azından bembeyaz güneş ışığını kıracak şekilde
deli gibi işim var yine de forumda fotoğraf bakıyorum puff seviyorunm kız sizi

CHIHIRO HERKESI GORDUK BIR SEN KALDIN NE BU NAZ ?

ben sana arkadaşlık isteği göndermiştim ama sen hala kabul etmediğin için göremiyosundur. eğer istersen istek yollayıp bakabilirsin

iyi fikir ben de şişme havuz mu alsam diye düşünmüyo değilim

kıyamam aşılanmış kuzucuklar...
veeeeeeee yaşasın videoyu açabilen biri :) ama aşkolsun 10 dk cık ayıramadın mı yahuuu

canım 30 faktör bunlar çok az değil mi???daha faktörlüsü yok mu?
kitti beybiydi benim kafam karıştı,,resim ekleseniz olur mu aldıklarınızı şekerlerim?

şekersizçayım
: decatlonda süper şişme havuzlar var bilgine

MUTLUBEBEĞİM EWG'NİN SİTESİNDE VE FDA'NIN AÇIKLAMALARINDA 30FAKTÖRÜN ÜZERİNİN EKSTRA KORUMA SAĞLAMADIĞIYLA İLGİLİ YAZILAR VAR hatta gereksik yoğun içeriğe maruz kalmamamıza neden oluyormuş. A vitamininin fazlası ciltte tümörleşmeye yol açıyormuş örneğin. o nedenle 30 faktör aldım ben zaten trukidin 50 faktörlüğü yok (bi tane sakız aldım masandan hakkını helal et)

What

ben de oğluma slip mayo alıcam plajlara damgasını vursun
mayonun içine bez bağlayacak mısınız bu arada? benimki duramaz kakası gelince bir fırtta sahili boşaltıverir huggies mayo bez+beyaz tişörtümüz süper ikili olacak bence

30 faktör ıle 50 faktor arasında koruyuculuk bakımından cok fark olmamakla bırlıkte kimyasal acısından cok fark oluyormuş ve 30 faktor en ıdealıymıs.bunun yanında da mineral ıçerıklı olmalıymıs.buna uyan mustela ve trukid markalarını buldum.mustela dedığın gıbı 50 faktor fakat surumu rahat degılmış beyaz tabaka olarak kalıyormus.bu yuzden trukıd e karar verdım de trukıd ın 3 kremını gordum hangısı emın olmak ıstedım
Annezeynep ve babyceren e tesekkur ederım

resim derken aldığınız ürünün resmi demiştim şekerim what
bende alayım 1 tane o zaman 30 luk,,artık evdekilerle ortaya karışık sürerim bebeğime
canımsın ya sakızlar sana feda olsun ama ben onu çiğnemiştimama dişimi fırçaladım merak etme

Şuan slip mayosuyla Ömeri hayal ettim ve çok mutlu oldum yahu

Sızdırmaz mayo ve huggıes bez kullanıcam ben.sızdırmaz mayo;e bebek unnado ve kanz da buldum şimdilik...

Bende tüm diğer anneler gibi doğumgünü hazırlıkları sebebiyle cumadan beri giremiyorum.. O yüzden kızlarımın doğumgünlerini kutlayamamışım

İyi ki doğdunuz güzel kızlarım, prenseslerim.. allah sizi hep doğrular güzelliklerle karşılaştırsın.. Sağlıklı, başarılı, mutlu uuzzzzuuun ömürler diliyorum.. Anneleriniz iyi ki sizleri doğurmuş..

Eceeee iyi ki doğdun çekik gözlüm :)

Çağla .. Mutlu yıllar tatlım

Beste.. Annesi gibi güzel mi güzel, alımlı nazlı şeker kız.. iyi ki doğdun canım

Ay unuttuğum kimse kaldı mı acaba?

yok öyle fotolara bakıp kaçmak...
bebeğim uzun uzadıya bakmak her detayı didikleyip kah takdir etmek kah eleştirmek istiyorum ama ah bu işler ahh hiç bana göre değilmiş kariyer yapmak!!
bloga ekledin mi doğumgününüzü? bloglara da giremiyoruz artık şirketten biri sürekli blog yazdığı için olay olmuş kısıtlanmış

Annezeynep ve babyceren e tesekkur ederım
rica ederiz bebeğim ne demek aslolan bebeklerimizin sağlığı
bu arada cildin komple emmemesi mineralli olduğu iç,in
yani trukidde de bir miktar beyaz tabaka kalacaktır aslolan doğru olan buymuş

senden mi tiksincem fine bone porselen gibi dişlerin oh maşallah yalnız diş macununuzu değiştirin ben böyle karanfilli sevmem mentollü olmalı
o sliplerden didim'de geçen bir yaz tatilinde nefret ettiydim
kıro kıro tipler ingiliz hatunları o sliplerle kandırdı gözxlerimin önünde
ben oğluma edeplice dizine kadar giydircem hem kayınvalidem de öyle diyor akça pakça kat katmış baldırları şort giydirmicekmişim bi baldır bizde var ona göre

azraecem prensesim tatar kızım
doğum günün kutlu olsun bebeğim iyi ki doğdun
Allahım sana uzun sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşallah
gülen yüzün hiç solmasın
seni ve anneni çok seviyorum bitanem..

çok yoruldum bugün
besteminçağlamınkaancımınDefne KareniminAyşe Minel in d.günlerine gittim
hemde bir gündeyaşları tekrar kutlu olsun,içim açıldı valla bugün bahar gibi bizim bebişler
Allah uzun sağlıklı mutlu ömürler versin kuzularımıza inşallah
öpüyorum hepinizi

Sağ ol canım benim güzel sözlerin için
Aynı fikri eşim de söyledi süsleri rakam değiştirerek ömür boyu kullanmalıymışız sanki her şeyi o hazırladı. Ama benden çok yoruldu
kıyamam ben geçmiş olsun biz de yarın ya da öbür gün olacağız darısı bize olun. Umarım ateşiz sıkıntısız atlatır kuzular
Seninki de harika canım senin de ellerine sağlık
Ay bugün çok mutluyum
fotolar bir harika kızlar ya,,Pınarda&İlkimcan sizinde elinize emeğinize sağlık kızlar
resimlere baktıkça yanınızdaymışız gibi oluyor,,ofise bahar getirdiniz bu sabah
sağ ol mutlucan bebeğem
teşekkür ederiz teyzesi. Olsun nazarı ondan çıkın canını sıkma tatlım

Canım ben hep meyve alıyorum. Genellikle de muz. Eğer uzun süre dışarıda olacaksam muhallebi alıyorum. Havalar ısındı yoğurt ekşiyo yemekler da bozulur diye almıyorum.

ben sana arkadaşlık isteği göndermiştim ama sen hala kabul etmediğin için göremiyosundur. eğer istersen istek yollayıp bakabilirsin

İlginç...
Ben seni irtibat ve arkadaşlarım listesinde görebildiğim için arkadaşlık isteği onaylandı zannediyorum.
Tekrar bir deneyeyim bakalım.
(ben de hep düşünüyordum acaba neden göremiyorum diye...

Tatlı prenses Azra ece...; Doğum günün kutlu olsun bebeğim...Elleri öpülesi bir annen var kuzum,tek başına seni en güzel yetiştirmek için elinden geleni yaptı ve nihayet 1 yaşına geldin...
Dilerim rabbimden hayırlı bir evlat olursun inşaallah...

Yok canım bizimki tamamen huysuzluk...
Kayra çok düzenli yaşamayı seven bir bebek.Her şeyi saatinde yapılırsa değmeyin keyfine..
Piknik günü öğlen uykusu 2 saate yakın gecikince zaten keyfi kaçtı.Yattığı uykudan normalde 2 saate yakın uyuyup kalkardı ama 45 dk uyudu ve uykusunu alamamış bir şekilde tekrar dışarı çıktık.Gittiğimiz yerde kalabalığıda görünce bastı çığlıkları işte :))
Aslında her gün parka gidip 1-2 saat oynuyor,yani kalabalığa alışkın ama düzeni şaştığı için yaptı sanırım :))

Evett hatırlıyorum o bebek görme macerasını
Kayranın aslında kalabalık ile sıkıntısı yok ama o kalabalığın içindekiler onu sevmek isteyince asıl sıkıntı başlıyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…