Trukıd gunes kremı alan arkadaslarım;
Bıkactane var hangısı alınacak ve hangı sıteden aldınız?
trubaby aldım..dogalbebegim.com
Şekersizyeşilçay ; doğum günü partinizin güzel geçmesine sevindim..Resimlere bakamıyorum çünkü albüm bende görünmüyor..
Dilberege ; siz de hayırlısıyla atlatmışsınız doğum gününüzü..Biraz yoğun geçmiş ama olsun
2. doğumgünlerinde süslerin üzerini daksille silip 2 yazarız çok yorulduk
ya evet benimde tatilim geldiara gaz çalışmalarına başladım evde
şimdilik beni pek sallayan yok ama olsunama yine de kızıma oyuncaklı kova ve oturmalı simit aldım
bugünde bikini almayı planlıyorumtatile gidemezsek tatil bize gelsin dimi
aşımızı olduk çağla ortalıgı yıktı..çok agladı..
gitmişken cerende aşılandı..okulda vurulmaıştı hastaydı bugün ikisinide hallettik..
ceren çağladan daha çok agladı''baba tası beni kucagındaaaa''eve kadar kucakta geldi:)
2 si birden aglayınca çok güzel bir ses ortaya çıktımozart dinliyo gibi olduk kafam şişti:)
çağla uyuyo inşalah ateşlenmezler..
gerçi çağla dogdugundan beri hiç ateşlenmedi ama yinede belli olmaz..
bu arada fotolara baktım kafam çorba oldu:)kimin masası kimindi,pasta hanginizindi kafam karıştı:44:
hepsi çok güzel ellerinize emeginize saglık..
şekersiz bende video açıldıama hızlıca izledim atlayarak çünkü 10 dakika sürüyo:)benim için vakiit nakittir:)))
akşam daha detaylı izliycem..
köşeminderi trukid ve trubabynin içeriklerinde çok az fark var onlar da bitkisel
ben şişesi daha büyük diye trukid aldım kendimize de süreceğim :)
babyceren doğalbebeğimden almıştı ben kapbuladan aldım
babybanz'dan da tişört ve şort sipariş ettim UV filtreli giymeleri gerekiyor denizde ya da en azından bembeyaz güneş ışığını kıracak şekilde
deli gibi işim var yine de forumda fotoğraf bakıyorum puff seviyorunm kız sizi
CHIHIRO HERKESI GORDUK BIR SEN KALDIN NE BU NAZ ?
canım 30 faktör bunlar çok az değil mi???daha faktörlüsü yok mu?
kitti beybiydi benim kafam karıştı,,resim ekleseniz olur mu aldıklarınızı şekerlerim?
şekersizçayım: decatlonda süper şişme havuzlar var bilgine
kitti beybiydi benim kafam karıştı,,resim ekleseniz olur mu aldıklarınızı şekerlerim?
MUTLUBEBEĞİM EWG'NİN SİTESİNDE VE FDA'NIN AÇIKLAMALARINDA 30FAKTÖRÜN ÜZERİNİN EKSTRA KORUMA SAĞLAMADIĞIYLA İLGİLİ YAZILAR VAR hatta gereksik yoğun içeriğe maruz kalmamamıza neden oluyormuş. A vitamininin fazlası ciltte tümörleşmeye yol açıyormuş örneğin. o nedenle 30 faktör aldım ben zaten trukidin 50 faktörlüğü yok(bi tane sakız aldım masandan hakkını helal et)
What
ben de oğluma slip mayo alıcam plajlara damgasını vursun
mayonun içine bez bağlayacak mısınız bu arada? benimki duramaz kakası gelince bir fırtta sahili boşaltıverir huggies mayo bez+beyaz tişörtümüz süper ikili olacak bence
MUTLUBEBEĞİM EWG'NİN SİTESİNDE VE FDA'NIN AÇIKLAMALARINDA 30FAKTÖRÜN ÜZERİNİN EKSTRA KORUMA SAĞLAMADIĞIYLA İLGİLİ YAZILAR VAR hatta gereksik yoğun içeriğe maruz kalmamamıza neden oluyormuş. A vitamininin fazlası ciltte tümörleşmeye yol açıyormuş örneğin. o nedenle 30 faktör aldım ben zaten trukidin 50 faktörlüğü yok(bi tane sakız aldım masandan hakkını helal et)
What
ben de oğluma slip mayo alıcam plajlara damgasını vursun
mayonun içine bez bağlayacak mısınız bu arada? benimki duramaz kakası gelince bir fırtta sahili boşaltıverir huggies mayo bez+beyaz tişörtümüz süper ikili olacak bence
bebeğim uzun uzadıya bakmak her detayı didikleyip kah takdir etmek kah eleştirmek istiyorum ama ah bu işler ahh hiç bana göre değilmiş kariyer yapmak!!yok öyle fotolara bakıp kaçmak...
rica ederiz bebeğim ne demek aslolan bebeklerimizin sağlığıAnnezeynep ve babyceren e tesekkur ederım
senden mi tiksincem fine bone porselen gibi dişlerin oh maşallah yalnız diş macununuzu değiştirin ben böyle karanfilli sevmem mentollü olmalıresim derken aldığınız ürünün resmi demiştim şekerim what
bende alayım 1 tane o zaman 30 luk,,artık evdekilerle ortaya karışık sürerim bebeğime
canımsın ya sakızlar sana feda olsun ama ben onu çiğnemiştimama dişimi fırçaladım merak etme
Şuan slip mayosuyla Ömeri hayal ettim ve çok mutlu oldum yahu
Sağ ol canım benim güzel sözlerin içinBende tüm diğer anneler gibi doğumgünü hazırlıkları sebebiyle cumadan beri giremiyorum.. O yüzden kızlarımın doğumgünlerini kutlayamamışım
İyi ki doğdunuz güzel kızlarım, prenseslerim.. allah sizi hep doğrular güzelliklerle karşılaştırsın.. Sağlıklı, başarılı, mutlu uuzzzzuuun ömürler diliyorum.. Anneleriniz iyi ki sizleri doğurmuş..
Eceeee iyi ki doğdun çekik gözlüm :)
Çağla .. Mutlu yıllar tatlım
Beste.. Annesi gibi güzel mi güzel, alımlı nazlı şeker kız.. iyi ki doğdun canım
Ay unuttuğum kimse kaldı mı acaba?
Aynı fikri eşim de söyledi süsleri rakam değiştirerek ömür boyu kullanmalıymışız sanki her şeyi o hazırladı. Ama benden çok yoruldu2. doğumgünlerinde süslerin üzerini daksille silip 2 yazarız çok yorulduk
ya evet benimde tatilim geldiara gaz çalışmalarına başladım evde
şimdilik beni pek sallayan yok ama olsunama yine de kızıma oyuncaklı kova ve oturmalı simit aldım
bugünde bikini almayı planlıyorumtatile gidemezsek tatil bize gelsin dimi
kıyamam ben geçmiş olsun biz de yarın ya da öbür gün olacağız darısı bize olun. Umarım ateşiz sıkıntısız atlatır kuzularaşımızı olduk çağla ortalıgı yıktı..çok agladı..
gitmişken cerende aşılandı..okulda vurulmaıştı hastaydı bugün ikisinide hallettik..
ceren çağladan daha çok agladı''baba tası beni kucagındaaaa''eve kadar kucakta geldi:)
2 si birden aglayınca çok güzel bir ses ortaya çıktımozart dinliyo gibi olduk kafam şişti:)
çağla uyuyo inşalah ateşlenmezler..
gerçi çağla dogdugundan beri hiç ateşlenmedi ama yinede belli olmaz..
bu arada fotolara baktım kafam çorba oldu:)kimin masası kimindi,pasta hanginizindi kafam karıştı:44:
hepsi çok güzel ellerinize emeginize saglık..
şekersiz bende video açıldıama hızlıca izledim atlayarak çünkü 10 dakika sürüyo:)benim için vakiit nakittir:)))
akşam daha detaylı izliycem..
Seninki de harika canım senin de ellerine sağlıkmeleğim, okudum ama bi turlu yazamadım.. mahire cok gecmiş olsun. eviniz de hayırlı uğurlu olsun. gule gule oturun inşallah...
ilkim pinarda kujummm; fotoğraflarınız cok guzel. doğum gunleriniz de öyle.. ellerinize sağlık...
off herkes nerde? ben sıcaktan ve yorgunluktan bayılmak üzereyim... dinlenmek istiyorum bi süre... hiç bi iş yapmadan salak salak oturmak istiyorum. ve saunaya jakuziye havuza girip masaj yaptırmak istiyorum. çok sey mi istiyorum. of off
sağ ol mutlucan bebeğemAy bugün çok mutluyum
fotolar bir harika kızlar ya,,Pınarda&İlkimcan sizinde elinize emeğinize sağlık kızlar
resimlere baktıkça yanınızdaymışız gibi oluyor,,ofise bahar getirdiniz bu sabah
teşekkür ederiz teyzesi. Olsun nazarı ondan çıkın canını sıkma tatlımmeleğim mahire çok geçmiş olsun.Rabbim bütün meleklerimizi her türlü belada korusun.küçük bi sadaka verebilirsin .
aksilikler gelince hep üstüste geliyor Rabbim sabrını ve şifasını veriri inş.bebişinizde en kısa zamanda toparlanır çok geçmiş olsun beykoz.
ÇAĞLA,DOĞA,BESTE,DEFNE KAREN,ECE hepsi birbirinden güzel kızlarımız iyiki doğmuşsunuz.doğum günü fotolarınıza baktıkça içim açıldı.ne güzel görüntüler .bizimde doğum günümüz çok güzel geçti.ama telaşeden foto çekinmeyi unutmuşuz yanarım yanarım ona yanarım.mutlu anne ve planner sizin yardımlarınızla çok güzel yorumlar aldım özelliklede zaman tüneli için tekrar sağolun kızlar.
doğumgünü bitince içimde bi boşluk oldu nerdeyse 1 aydır bununla yatıp kalkıyorum.üzüldüm.seneye kadar beklemem mi gerekiyo şimdi.
kızlar selam
bugün yine çok işim var kıdem aldım alacağım o yüzden gık da diyemiyorum nefes almadım sabahtan beri süt olsun diye içtiğim sular içimde patlayacak :)
doğumgünü fotoğraflarını görmek için girdim size yazıp hemen albümlere uçacağımmm
şimdi soru şu: dışarı çıkarken bıdıklara yedirmek için yanınıza ne alıyorsunuz? uzun süre dışarıda kaldığınızda ne yediriyorsunuz_?
ben genelde dışarı çıkışları evde hemen yedirdikten sonraya denk getiriyorum. dışarıda oyalanıyor emiyor uyuyor uyanınca yemesi için de yanıma muz alıyorum pratik oluyor.
uzun süre dışarıda olacaksak yoğurt alıyorum sıvılaşmasın diye dışarıdaki biryerin buzdolabına koyuyorum yiyeceği zaman oradan alıp yediriyorum
erişte ya da aşure aldığımda yanına buzluktan birşey koyup yanımızda taşıyorum vs vs özetle havalar ısındıkça dışarıda yedrme olayı beni zorlamaya başladı
bugüne dek hiç hazır mama kullanmadım ne kadar organik deseler de ne bileyim kavanozun içindeki kabak dolması fln çok acayip geliyor bana kullananların affına sığınarak yazıyorum :S
dün patates haşlamıştım onu aldım pratik oldu yanına yine buzluktan küp koymuştum bozulmadan durmuş 2 saat
sizin pratik tarifleriniz var mı?
ben sana arkadaşlık isteği göndermiştim ama sen hala kabul etmediğin için göremiyosundur. eğer istersen istek yollayıp bakabilirsin
Turuncu anlattığının benzeri bir durum yaşadım bende,,piknikte değildik ama çok ağladı ve yaklaşık 1 saat sonra sustu ve sanki hiç Mira değildi ağlayan gibi oynamaya başladı,,karın ağrısı yada diş sancısına yordum ben.yada başka bir ağrı vs.bişey oldu diye düşündüm.
Kayra'nın tepkisi kalabalığa mıydı bilemiyorum ama yüreğin olunca yeniden dene derim ben. Belki bu sefer değişir durumu boncuğumunKendini sevmiyor diye kısıtlama bence canım
canım hani sen rejimdesin ya o yüzden kayra aglamıştır:)eve gidinde sen mangal yeme diye:))
çağlada geçen öyle yaptı,tam kısır koydular daha 2 lokma aldım aglama krizine girdi:84:
sinir oldum yemeden kalktım eve geldimkalabalıgı sevmiyolar.ayrıca çağla kimsenin kucagına gitmiyo
zorla alırlarsa aglamaya başlıyo..hiç sevdirmiyo kendini
amaçları ne,neyin peşindeler anlamak zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?