benim aldıgım üstteki canım..
canım 30 faktör bunlar çok az değil mi???daha faktörlüsü yok mu?
kitti beybiydi benim kafam karıştı,,resim ekleseniz olur mu aldıklarınızı şekerlerim?
şekersizçayım: decatlonda süper şişme havuzlar var bilgine
Hdi gelin balkonlari yikadim cicekleri suladim mis gibi kokuyor heryer
Kandili de yaktim keki firindan simdi cikardim sizi bekliyorum
Adamlar cocuklari uyutsun biz de iki cift belik bebek kaynana elti gorumce komsu muhabbeti yapalimEki Görüntüle 716568
dereotlu kek topigin milli keki olsun:))yapmayan kalmadı:)ellerine saglık..çok güzel görünüyo
şuan dedikodu yapmaya o kadar ihtiyacım varki:)orda o tertemiz mis kokan balkonda olmak vardı:)
balkondaserbestmi..yoksa gelmem ona göre
ahanda geldim dedikodu llafını duyunca gerçi ben fazla yapmam ama
eee anlat bakım eniştemi tatilemi götürmüyo yoksa yada ne pahalı dedi alamadın
bizimde düğün var ayucuma alam bişeler dedim borçum harçım var demezmı
ama öpücük( aganıgi maganıgi) verirsen düşünürüz dedi
vermekle vermemek arasıyım
ilahi kujum ya
bende dedikoduyu hiç sevmemama bilgi paylaşmayı çok severim:)
bizim tatil agustostadaha çok var..zaten tatil dedigiin 3 gün sadece..
bizimde bu yaz çok düğün var..kıyafet paylaşımı yapalım kujum:)))
sen x mene ne veriyosan ver sonra konuşuruz:)dikkat et hediye gelen tavşanlı bibloyu unutma
dereotlu kek topigin milli keki olsun:))yapmayan kalmadı:)ellerine saglık..çok güzel görünüyo
şuan dedikodu yapmaya o kadar ihtiyacım varki:)orda o tertemiz mis kokan balkonda olmak vardı:)
balkondaserbestmi..yoksa gelmem ona göre
he haklısın bilgi paylaşımı dicedim pardon
bizimde tatil ağustosta galiba konya =trabzon yapcaz işla kısmet :26:
olmaz zbacım ben 36 bedenım senın elbiseler bana uymaz
yok vermiyom ama kuzuya bakar gigi bakıo bende pc ona şarkı yoluyorum
Sana Güvenmiyorum (Zeynep Dizdar) - YouTube
tavşanımıda kışkırtıo anan bizimle ilgilenmiyo diyo madurum madur diyo
Serbest mi ne demek bi tne de ben ykarim karsilikli iceriz
Benim bey sari marlboro almis is gorur mu?
gozunu sevdigim kaynanama ne zmn gitsem gerim gerim geriliyorum
omerin dgunu hatiralarini verdim kurabiye lavanta kesesi ayrac rozet ve not karti
Aldi kenara koydu tek cumle yorum yapmadi
Aradan zmn gecti esim sordu ee nasil torununun cicileri diye
TORUNUM DaHa GUZEL dedi keseki kokladi ve bi kenara atti
Uyuz oluyorum bi eline saglik de di mi
Hele gorumcemin kizi beni gorur gormez selam vermeden tos toparlak olmusun kac kilo aldin bilmem ne
Millet gorunce sen mi cocuk dogurdun fistik gibisin diyo ettigi lafa bak
Regliydim karnim sismisti ama oyle mi denir illa
Serbest mi ne demek bi tne de ben ykarim karsilikli iceriz
Benim bey sari marlboro almis is gorur mu?
gozunu sevdigim kaynanama ne zmn gitsem gerim gerim geriliyorum
omerin dgunu hatiralarini verdim kurabiye lavanta kesesi ayrac rozet ve not karti
Aldi kenara koydu tek cumle yorum yapmadi
Aradan zmn gecti esim sordu ee nasil torununun cicileri diye
TORUNUM DaHa GUZEL dedi keseki kokladi ve bi kenara atti
Uyuz oluyorum bi eline saglik de di mi
Hele gorumcemin kizi beni gorur gormez selam vermeden tos toparlak olmusun kac kilo aldin bilmem ne
Millet gorunce sen mi cocuk dogurdun fistik gibisin diyo ettigi lafa bak
Regliydim karnim sismisti ama oyle mi denir illa
umarım tatiliniz süper geçer..konyada kim var..
Xmen abimizi madur etme:)yazık
şarkıda süper anlamlı :)
bu konunun açıldığı iyi olmuş krem olarak tavsiye ettiğiniz kremi alayım bende ama şu korumalı tşörtlere kafam takıldı biz tatile en fazla1 hafta gidebiliriz bunun için o kadar para vermek işime gelmiyor.burda havuz falan da yok götürsem.bari bende güneş ışınlarının dik gelmediği saatlerde çıkarayım oğluşumu.Bı soru daha
Güneş korumalı denızde gıydırmek ıçın tışörtlere ne dıyonuz peki?
Link verıom acılır mı bılmıom ama bahsetyığım bunun gıbı bışıy
Banz Pembe Deniz kızı Kısa Kollu Üst
bu konunun açıldığı iyi olmuş krem olarak tavsiye ettiğiniz kremi alayım bende ama şu korumalı tşörtlere kafam takıldı biz tatile en fazla1 hafta gidebiliriz bunun için o kadar para vermek işime gelmiyor.burda havuz falan da yok götürsem.bari bende güneş ışınlarının dik gelmediği saatlerde çıkarayım oğluşumu.
dün oğluşum bakıcımızın evindeydi evi yakın ve bahçelidir.benim bıdık orada 4 tane 15-16 yaşında genç hatunları görünce bülbül gibi şakımış.otamatiğe bağlanmış gibi abila abila bi görseniz kimse öğretmedi de zaten ablasıda yok .dikkat çekmek için bi hareketler.galiba çapkın olacak bizm bıdık biz çok çekeceğiz galiba
benim doğum günümdede herkez süsleri nasıl yaptığımı sordular bende tabiki hemen burayı ve siz sevgili arkadaşlarımı anlattım övünerek ayyy havam batsın.
günaydın kızlarrrr....
teyzeleri Ada 2 haftadır koltuğa çıkmasını öğrendi...koltuğa cıkıp üzerinde koşuyor ve cok tehlikeli oluyor düşecek diye cok korkuyoruz..inerken kontrollü iniyor ama koşarken pek kontrol yok..ben yürümeye basladığından beri hiç arkasında dolasmadım ama şimdi hep gözüm üstünde yalnız bırakamıyorum odada...
kızlar benım sormak ıstedığım bu tür şeylerin yanlış olduğunu ve yapmaması gerektiğini cocuklarımıza nasıl öğretcez...anlatıyorum güzel güzel söylüyorum ama yok inadına yapıyor..
hepinize güzel günler..
bu konunun açıldığı iyi olmuş krem olarak tavsiye ettiğiniz kremi alayım bende ama şu korumalı tşörtlere kafam takıldı biz tatile en fazla1 hafta gidebiliriz bunun için o kadar para vermek işime gelmiyor.burda havuz falan da yok götürsem.bari bende güneş ışınlarının dik gelmediği saatlerde çıkarayım oğluşumu.
dün oğluşum bakıcımızın evindeydi evi yakın ve bahçelidir.benim bıdık orada 4 tane 15-16 yaşında genç hatunları görünce bülbül gibi şakımış.otamatiğe bağlanmış gibi abila abila bi görseniz kimse öğretmedi de zaten ablasıda yok .dikkat çekmek için bi hareketler.galiba çapkın olacak bizm bıdık biz çok çekeceğiz galiba
benim doğum günümdede herkez süsleri nasıl yaptığımı sordular bende tabiki hemen burayı ve siz sevgili arkadaşlarımı anlattım övünerek ayyy havam batsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?