2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Canım bahçeyi boşwer balkon olur mu sencehem balkon deyip geçme bak,,oyuncaklar var,2 adet mama sandalyesi var,bebek hamağı var,çadır da kurduk
Al Kaanı gel bana c.tesi,,evlerde yayılır otururuz türk kahvemizi içeriz,,çayımızı da demleriz ne dersin,,evin yakınında da parkımız varakşamüzeri bebişleri götürürüz. vatan cd.Zadacım sen de gelirsin belki eminönünden taksiyle?Tabi davetim herkese annekuşlarhadi gelin parti yapalımkocişte çalışıyo zaten c.tesileri

Demek zeynep ada artık koşmaya başladı :)))
Biz çok güzel yürüyoruz ama koşmaya başladığında yere kapaklanıyor.Yürümeye başladık başlayalı düşmelerimiz eksik olmadı valla.
Bu arada hayır kelimesinden 1-2 ay önce anlıyordu ve yasak şeyi bırakıyordu ama şimdilerde inadına dediğini yapmak istiyor.
Herhalde bu dönem çoğu inatlaşmalar başlıyor.
Süt olayını ise soğuk dene bakalım.Ayrıca dondurmada da çok süt olduğu için dr. yarı yarıya süt ve dondurmayı karıştırıp alıştırmayı,sonra zamanla dondurma miktarını azaltmayı tavsiye ediyor.
Umarım işe yarar.

Daha önce konuşmuştuk, ben yasaklamayınca oynamaktan sıkılıp vazgeçecekti ya, deney sonuçlarını yazayım aklıma gelmişken

Çekmeceler açılıyor seri şekilde içinde ne varsa dökülüyor, en üst çekmece açık kalıyor, sıkı sıkı tutulup ayaklar havaya kaldırılıyor ben alana kadar imkansız inmiyor ordan,kolları yorulduysa ve ben hala almadıysam yavaşça inip mutfak tezgahına asılıyor ve oraya tırmanmaya çalışıyor. orda müdahale ediyorum ve beyimiz amacına ulaşmış oluyor. aradan biraz zaman geçiyor çekmeceye asılma olayından devam ediyoruz

ayy cok isterim ama bu hafta sonu yapmayın kızlar buluşmaa..ayın 2 sinde kuzenımın nişanı var alışveriş yapmam lazım bu hhafta sonu..ondan sonraki hafta olsa olmazmı...o bebek hamağına binmek istiyor ada

ayy cok isterim ama bu hafta sonu yapmayın kızlar buluşmaa..ayın 2 sinde kuzenımın nişanı var alışveriş yapmam lazım bu hhafta sonu..ondan sonraki hafta olsa olmazmı...o bebek hamağına binmek istiyor ada

gel şekerim gel hadi,,bak evin yanında avm de var,,biz adaya bakarız seni yollarız fatih olduğu için aynı markaların daha giyilebilir
elbiseleri oluyor burdahem bulamasan bile pazar gezersin enişteyle şekerimgaza gelmişken buluşalım işte beybi

Selam arkadaşlar,10 mayısta doğum günümüzü kutlayan TURUNCU,ELADURU,CHİHİRO79 a çok teşekkür ederiz

Bebişleri süt içmeyen anneler ; anne sütü inek sütüne göre biraz daha şekerli.Belki biraz bal ilavesi yaparak tatlandırabilirsiniz sütü ?
Birde soğuk sütü kaşık ile içirmeyi deneyin.Benim oğlan gündüzleri hala biberon ile içmeyi ret eder.Ben bardağa dolduruyorum sütünü,eski elektrikli kahve makinalarının yanında plastik derin kaşıklar oluyor.O kaşıkla dökmeden içiriyorum sütünü.İlk günler dökülür ama taktiği kapınca fazla dökülmeden bitirirsiniz sütü.
Çilekli süt,muzlu süt de deneyebilirsiniz.

Ay canım benim.. misafirperver arkadaşım.. Çok sağol.. Bende beklerim ne zaman isterseniz.. seninkikadar olmasa da benimde büyükçe bir balkonum var :) ev de büyük koşturur çocuklar.. Biz İstanbuldayız zaten bence en kısa zamanda bir fırsat yaratalım ve bu buluşmayı gerçekleştirelim...Ama ben daha kalabalık bir buluşma yapalım diyorum.. Mesela ŞekersizYeşilÇay İzmitten, Babyceren Hataydan, Meleğim Londradan, AnneZeynep Bursadan gelsin.. hep beraber bir bahçede toplanalım.. ay ne güzel olur..

Canım senin kayınvalide sanırım sana değer vermediği için yaptığın şeyler ile de ilgilenmiyor gibi (
Görümcenin kızında da bir kıskançlık seziyorum.İnsan kıskandığının canını acıtmak isterse böyle şeyler söyler.
Manken gibi hatunsun valla,mal meydanda...Konuşan konuşsun sallaaa.

Ben de dün dereotlu peynirli kek yaptım.Şahaneydiii

Diğer arkadaşlarımın isimlerini yazmadım diye alınganlık yapıp görüşmeye gelmemezlik etmeyin sakın.. İlk anda aklıma gelenleri yazıverdim..
Azraece, TURUNCU, Pınarda, Nagihan, ZADA, Planner, Tatlıcadı,Beykoz,İklim, Çiçek_çiçek, Chiricco haydi hep beraber ele eleee

oh oh keşkeeeeeeee

istanbula ilk gelişimde haber vercem o zaman size... valla buluşalım yaaa

Ben size çekici kılmak için dedim öyleevim çıkma kat olduğu için balkonda geçiriyoruz yazı
top oynayamasakta oyuncaklarla oynarız
Ne zaman isterseniz olmaz,,ben sizi açık açık davet ettim c.tesi gelin buyrun evdeyiz bekleriz
Sen öyle forumdan herkesin aynı anda gelmesini beklersen çok beklersin şekerim
Tatlıcadıyı da al gel beylikdüzünden fatihe...Bende zadayı kandırmaya çalışıyorum zaten

kocaman kocaman maşşllah yakışıklıma benim..bizimde başta çok popo üzerine düşüyordu ama şimdi kapı fln çaldığında benden önce koşuyor zillli.. düşmeleride kesildi..

aynen cnm 1-2 ay once cıss diyordu ellemiyordu şimdi inadına yapıyor ve guluyor yaramazlık yapınca..hey allahım ya daha nelerle karsılascaz bakalım..

cnm cok saol deneyeceğim tavsiyelerini...valla kızım şöle lıkır lıkır süt içmeye başlasın tavuk kesicem..ahanda adak yaptım...

o zmn en kısa zmnda Adayı sana bırakıp alışverişe geliyorumm

Canım benim o zaman bu programı önümüzdeki hafta için düşünelim mi? Ne dersiniz Tatlıcadı- Zada?
Ben bu cuma akşamı Bursaya gideceğim KAyınvalidemi götüreceğiz.. Ve c.tesi de istanbuldan arkadaşlar gelecek Bursaya onları gezdireceğiz vs vs.. yani bana uymuyor da.. bende bana uyacak şekilde uydurmaya çalışıyorum he he hee

Kızlar bugün yani 21 mayıs dünya süt günüymüş
inşallah sütü sevmeyen bebişimiz kalmaz
birde zatürre aşısı için dr. aradı hatırlattı bilginize
birde ben çok acıktım
birde hava çok sıcak
birde planner ne yaptı acaba merak ettim

önümüzdeki hafta sonu eşimin arkadaşı evleniyo full kapalıyım yani şekerim
inşallah en kısa zamanda buluşalım ama haftaya benim durumum impossibile

baksen yaramaza:)koltuklarınız enginmi?bizimki baya yüksek çağla ayagını atıyo ama çıkamıyo:)ama sabaha karşı yanıma alıyorum
sonra uyanınca bi bakıyorum çağla yok..kendi iniyo yataktan direk çocuk odasına gidiyo:)
ben ilk yürüdügünde arkasında çok gezdim çünkü 9 aylıktı ve düşerken arkaya düşüyodu..şimdi sıra sende,işin ne dolaş arkasında:)
benim cerenimde 9 haziranda 4 olacak aynı yaştalar..acaba daha önce haziran annelerine takılmışlıgın varmı canım..
gözüm bir yerden ısırıyo seni
bide foto eklesende görsek cimcimeyi
şey bende gelebilirmiyim
ahh ahh ne güzel olurdu..ama sizleri mutlaka görmek istiyorum kısmet inşallah yaza gelirsem istanbula
hepinizi gıdaklamak isterim:)
Tamam o zaman uygun olduğumuz ilk hafta sonu buluşuyoruz :)
tamam canım:)))

benim yusufumda 9 haziranda 33 olacak aynı yaşta değiller ama:26:

şey sende gelebilirsin tabi cicim,,senin h.sonu işin oluyo ya çarşıda,, ondan sana demedim ama geeellll buyur

kısmet olurda istanbula gelirsen gezmekten bize uğramakla işin bile olmaz senin
ama ben antekeye gelirsem hemen seni arıcam gezdir beni diyeee tabi arıcam zaten nerde kalcam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…