Kızlar hadi bir buluşma organizasyonu ayarlayalım.. Şöyle güzel bahçeli bir yerde çocukları salalım çimlerin üstünde yuvarlansınlar.. bizde piknik gibi bişeyler yapalım.. Konuşalım, görüşelim ay ne güzel olur..
Hadi fikri olan paylaşsın..
cnm bizde hayır yöntemini deniyoruz..hayırı anladığındanda eminim..ama inadına yapıyor gözümüzün içine bakarak alıp kaçıyor mesela.. bir oyun haline getirdi yasak seyleri yapmayı..sanırım yeterince ciddi hayır diyemiyorum..daha ciddi bir şekilde deneyeyim bakalıkm..
Canım bahçeyi boşwer balkon olur mu sencehem balkon deyip geçme bak,,oyuncaklar var,2 adet mama sandalyesi var,bebek hamağı var,çadır da kurduk
Al Kaanı gel bana c.tesi,,evlerde yayılır otururuz türk kahvemizi içeriz,,çayımızı da demleriz ne dersin,,evin yakınında da parkımız var akşamüzeri bebişleri götürürüz. vatan cd. Zadacım sen de gelirsin belki eminönünden taksiyle?Tabi davetim herkese annekuşlar hadi gelin parti yapalım kocişte çalışıyo zaten c.tesileri
ayy cok isterim ama bu hafta sonu yapmayın kızlar buluşmaa..ayın 2 sinde kuzenımın nişanı var alışveriş yapmam lazım bu hhafta sonu..ondan sonraki hafta olsa olmazmı...o bebek hamağına binmek istiyor ada
Canım bahçeyi boşwer balkon olur mu sencehem balkon deyip geçme bak,,oyuncaklar var,2 adet mama sandalyesi var,bebek hamağı var,çadır da kurduk
Al Kaanı gel bana c.tesi,,evlerde yayılır otururuz türk kahvemizi içeriz,,çayımızı da demleriz ne dersin,,evin yakınında da parkımız var akşamüzeri bebişleri götürürüz. vatan cd. Zadacım sen de gelirsin belki eminönünden taksiyle?Tabi davetim herkese annekuşlar hadi gelin parti yapalım kocişte çalışıyo zaten c.tesileri
Serbest mi ne demek bi tne de ben ykarim karsilikli iceriz
Benim bey sari marlboro almis is gorur mu?
gozunu sevdigim kaynanama ne zmn gitsem gerim gerim geriliyorum
omerin dgunu hatiralarini verdim kurabiye lavanta kesesi ayrac rozet ve not karti
Aldi kenara koydu tek cumle yorum yapmadi
Aradan zmn gecti esim sordu ee nasil torununun cicileri diye
TORUNUM DaHa GUZEL dedi keseki kokladi ve bi kenara atti
Uyuz oluyorum bi eline saglik de di mi
Hele gorumcemin kizi beni gorur gormez selam vermeden tos toparlak olmusun kac kilo aldin bilmem ne
Millet gorunce sen mi cocuk dogurdun fistik gibisin diyo ettigi lafa bak
Regliydim karnim sismisti ama oyle mi denir illa
Hdi gelin balkonlari yikadim cicekleri suladim mis gibi kokuyor heryer
Kandili de yaktim keki firindan simdi cikardim sizi bekliyorum
Adamlar cocuklari uyutsun biz de iki cift belik bebek kaynana elti gorumce komsu muhabbeti yapalimEki Görüntüle 716568
Ay canım benim.. misafirperver arkadaşım.. Çok sağol.. Bende beklerim ne zaman isterseniz.. seninkikadar olmasa da benimde büyükçe bir balkonum var :) ev de büyük koşturur çocuklar.. Biz İstanbuldayız zaten bence en kısa zamanda bir fırsat yaratalım ve bu buluşmayı gerçekleştirelim...Ama ben daha kalabalık bir buluşma yapalım diyorum.. Mesela ŞekersizYeşilÇay İzmitten, Babyceren Hataydan, Meleğim Londradan, AnneZeynep Bursadan gelsin.. hep beraber bir bahçede toplanalım.. ay ne güzel olur..
Ay canım benim.. misafirperver arkadaşım.. Çok sağol.. Bende beklerim ne zaman isterseniz.. seninkikadar olmasa da benimde büyükçe bir balkonum var :) ev de büyük koşturur çocuklar.. Biz İstanbuldayız zaten bence en kısa zamanda bir fırsat yaratalım ve bu buluşmayı gerçekleştirelim...Ama ben daha kalabalık bir buluşma yapalım diyorum.. Mesela ŞekersizYeşilÇay İzmitten, Babyceren Hataydan, Meleğim Londradan, AnneZeynep Bursadan gelsin.. hep beraber bir bahçede toplanalım.. ay ne güzel olur..
Demek zeynep ada artık koşmaya başladı :)))
Biz çok güzel yürüyoruz ama koşmaya başladığında yere kapaklanıyor.Yürümeye başladık başlayalı düşmelerimiz eksik olmadı valla.
Bu arada hayır kelimesinden 1-2 ay önce anlıyordu ve yasak şeyi bırakıyordu ama şimdilerde inadına dediğini yapmak istiyor.
Herhalde bu dönem çoğu inatlaşmalar başlıyor.
Süt olayını ise soğuk dene bakalım.Ayrıca dondurmada da çok süt olduğu için dr. yarı yarıya süt ve dondurmayı karıştırıp alıştırmayı,sonra zamanla dondurma miktarını azaltmayı tavsiye ediyor.
Umarım işe yarar.
gel şekerim gel hadi,,bak evin yanında avm de var,,biz adaya bakarız seni yollarız fatih olduğu için aynı markaların daha giyilebilir
elbiseleri oluyor burdahem bulamasan bile pazar gezersin enişteyle şekerim gaza gelmişken buluşalım işte beybi
Ben size çekici kılmak için dedim öyleevim çıkma kat olduğu için balkonda geçiriyoruz yazı
top oynayamasakta oyuncaklarla oynarız
Ne zaman isterseniz olmaz,,ben sizi açık açık davet ettim c.tesi gelin buyrun evdeyiz bekleriz
Sen öyle forumdan herkesin aynı anda gelmesini beklersen çok beklersin şekerim
Tatlıcadıyı da al gel beylikdüzünden fatihe...Bende zadayı kandırmaya çalışıyorum zaten
oh oh keşkeeeeeeee
istanbula ilk gelişimde haber vercem o zaman size... valla buluşalım yaaa
Canım benim o zaman bu programı önümüzdeki hafta için düşünelim mi? Ne dersiniz Tatlıcadı- Zada?
Ben bu cuma akşamı Bursaya gideceğimKAyınvalidemi götüreceğiz.. Ve c.tesi de istanbuldan arkadaşlar gelecek Bursaya onları gezdireceğiz vs vs.. yani bana uymuyor da.. bende bana uyacak şekilde uydurmaya çalışıyorum he he hee
önümüzdeki hafta sonu eşimin arkadaşı evleniyofull kapalıyım yani şekerim
inşallah en kısa zamanda buluşalım ama haftaya benim durumum impossibile
baksen yaramaza:)koltuklarınız enginmi?bizimki baya yüksek çağla ayagını atıyo ama çıkamıyo:)ama sabaha karşı yanıma alıyorumgünaydın kızlarrrr....
teyzeleri Ada 2 haftadır koltuğa çıkmasını öğrendi...koltuğa cıkıp üzerinde koşuyor ve cok tehlikeli oluyor düşecek diye cok korkuyoruz..inerken kontrollü iniyor ama koşarken pek kontrol yok..ben yürümeye basladığından beri hiç arkasında dolasmadım ama şimdi hep gözüm üstünde yalnız bırakamıyorum odada...
kızlar benım sormak ıstedığım bu tür şeylerin yanlış olduğunu ve yapmaması gerektiğini cocuklarımıza nasıl öğretcez...anlatıyorum güzel güzel söylüyorum ama yok inadına yapıyor..
hepinize güzel günler..
benim cerenimde 9 haziranda 4 olacak aynı yaştalar..acaba daha önce haziran annelerine takılmışlıgın varmı canım..Evet çocukla oyuncak gibi oynuyor. kendine yasakladığımız şeyleri yapması için teşvik ediyor, minik kuzumda oyun oynuyoruz diye taklit ediyor her yapılanı, hafta sonu bizim yatağa çıkarıp orada dönmesini sağlamış düşerken havada yakaladım
22 haziranda 4 olacak teyzesi
üvey anne gibi yazmışım o benim ilk göz ağrım, minik prensesim
şey bende gelebilirmiyimCanım bahçeyi boşwer balkon olur mu sencehem balkon deyip geçme bak,,oyuncaklar var,2 adet mama sandalyesi var,bebek hamağı var,çadır da kurduk
ahh ahh ne güzel olurdu..ama sizleri mutlaka görmek istiyorum kısmet inşallah yaza gelirsem istanbulaAy canım benim.. misafirperver arkadaşım.. Çok sağol.. Bende beklerim ne zaman isterseniz.. seninkikadar olmasa da benimde büyükçe bir balkonum var :) ev de büyük koşturur çocuklar.. Biz İstanbuldayız zaten bence en kısa zamanda bir fırsat yaratalım ve bu buluşmayı gerçekleştirelim...Ama ben daha kalabalık bir buluşma yapalım diyorum.. Mesela ŞekersizYeşilÇay İzmitten, Babyceren Hataydan, Meleğim Londradan, AnneZeynep Bursadan gelsin.. hep beraber bir bahçede toplanalım.. ay ne güzel olur..
tamam canım:)))Tamam o zaman uygun olduğumuz ilk hafta sonu buluşuyoruz :)
benim cerenimde 9 haziranda 4 olacak aynı yaştalar..acaba daha önce haziran annelerine takılmışlıgın varmı canım..
gözüm bir yerden ısırıyo seni
bide foto eklesende görsek cimcimeyi
şey bende gelebilirmiyim
ahh ahh ne güzel olurdu..ama sizleri mutlaka görmek istiyorum kısmet inşallah yaza gelirsem istanbula
hepinizi gıdaklamak isterim:)
tamam canım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?