2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

90'lar... 90'lar... :44: hımmm evet... 90'larda ortaokula gidiyordum. çok düzenli ve tertipli bir çocuktum. çok kitap okuyup çok düşünüp, az süslenirdim. Babyceren de burnunu bizim duvara silerdi, çok kızardım

hayat ağacı, yalan rüzgarı (o zaman star 1 vardı), süper baba, bizimkiler olabilir ama benim tahminim hayat ağacı hatta tekerlemesi vardı: menekşe mor, Sem vitmor

bu arada 80'leri konuşacak arkadaş arıyorum. ben şimdi kimle çocukluğumu konuşayım :26: susam sokağı, Kaptan Tsubasa, uçan kaz, Heidi, HE-MAN, karınca ailesi, küçük ev, Dallas, Şahin tepesi, Kara Şimşek gibi yapımları hatırlayan var mı :26:

Bir kaçı hariç hepsini hatırlıyorum :)

Allam bende hatırlıyorum hele yalan tuzgarını her sabah annemın seyredışi sapsarı kadınlar...heleki bı sahne kalmış aklımda sarı bı genç kız var mıchel olabılır mı adı ...tecavuz edılmışki de cok ağlıyarak resmen keselenerek yıkanıyodu hıç anlam verememiştim o sahneye.bıde duşakabını vardı bızım ıçın ozamanlar o duşkabın zaman makinası gıbı bışıydi tabı
Heıdı ne guzel cizgi filmdi...
Ay ama jetgıllerı çok severdım tabı o 90 lara denk geliyo.tam benım tembel ruhuma hıtap eden bı hayat jetgıller

Dağ dağa kavuşmaz amaa insan insana kavuşurmuş derlerr.
Kim bilir belki bir gün kısmet olur tanışmak

Evett ben de markete gittiğimde gördüm.Hatta indirim olunca hoşuma gitti
Zatürre aşısını ilk senden duymuştum forumda,araştırma yapmamıştım ama vurdurmak iyi imiş..
Biz de artık 2 yaşında tek dos şeklinde vurdurmayı düşünüyoruz

Merhaba beykozum.
Bebişinizin dötünü benim yerimede ye emi :))
Enesin yanında minnacık duruyordur şimdi meleğim...Öp kokla yerime
Tekrar geçmiş olsun.

Ayyyy çok güzel yaaaa.
Ama en güzeli cerenin acıktığı için karnını doyurması idi...
Kayra da şöyle sabah yataktan kalksa,dolaptan bir şeyler çıkarıp karnını doyursa ve oyuncakları ile oynamaya geçse ne güzel olurduuuu

Orhan Cemal gece de kaç saat uyuyor bilmiyorum ama benim oğlan gece de 10 saat uyudumu fazlasına gerek duymuyor ve hemen uyanıyor
Bu arada neden saçları kestirdinizzz
Çok tatlıydı Orhan Cemal o güzel saçları ile..

Hahahaha
Biz çamurla kına yapıp ellerimize yakardık,erkeklerden görüp bilye oynardık..
Ne güzel günlerdiii.
Ben de bu diziyi merak edenlerdenim..

Ben maraşta oturduğum için bu konuda şanslıyım sanırım
Taze keçi sütü ve salep ile yapılmış mis gibi dondurma...
Kayra sütü zaten içtiği için dondurmayı şuana kadar 3-4 sefer verdim sadece ama evet tavsiye edecek olursam maraş dondurmasını ederim
.

güzel anneler
benim bir sorum var bebişlere sebze olarak ne veriyorsunuz
malum kış bitti ilkbaharda bitiyor yaza giriyoruz artık

Canım bol bol sebze var artık.
domates-kapya biber-kabak-semizotu-ıspanak-fasülye-bezelye...
Yine kuru bakliyatlar sebze olmadığı günler çok işe yarıyor

Vayyy atraksiyon haaaaa
Adamda yazık çok aşıkmış demek ,hala titrediğine göre
Şimdi bu çocuk seni gördükçe evlilikde düşünemez :18:
Enişte ne zaman trip atacak merakla bekliyorummmm

Son düzenleme:
80'ler... aaaaah 80'ler...

minti sakız...
leblebi tozu...
meybuz...
blendax şampuan kutusu...
gazoz kapaklarını düzleştirip süs yapma...
Dallas tişörtleri
kadınların JR (ceyar) düşmanlığı...
bayram şekerlerinin ambalajlarından süs yapma...
çatapat...
mantar tabancası...
külah üfleme...
kırık leblebi...
nayloncuya eski naylon verme...
lastik ayakkabı...
"HE-MAN başlıyoooo" anonsuyla evlere doluşma...
siyah-beyaz televizyon...
SABA 4 SYSTEM renkli televizyon sahibi mahallemizin zengin ailesi...
ev-el yapımı kızakla, ayak parmaklarımız donuncaya kadar karda kayma, eve gelince sobanın başında aynı parmaklarımızın zonklaması...
okul yolunda dizlerimize kadar gelen karda zorlu yolculuk...
kartopunun içine taş veya cam parçası koyan şakacı e...şek arkadaşlarım...
arabesk... "seni sevmeyen ölsün" ve "acıların çocuğu" şarkılarını ezberleme...
küçük Ceylan ve küçük emrah...
Bülent Ersoy'a tv yasağının kalktığı yılbaşı programı...
Hikmet Şimşek'le pazar konseri...
pazar günlerinin banyo ve çamaşır günü olması...
okuldan yürüttüğümüz tebeşirlerle apartman duvarına yazı yazma...
kara önlük...
Sezen Cumhur ÖNAL'ın "çikolata renkli sanatçı" tasvirine aşinalık...
pop saati...
Sezen AKSU'nun genç olduğunu hatırlama, "değer mi hiç"i ezberleyeceğim diye yırtınma...

böyle işte...

jeopolitik ve sosyoekonomik konumu nedeniyle buluşmayı Ankara'da yapmayı öneriyorum

jeopolitik konum ne? sosyoekonomik olsa ne olacak ki diyebilirsiniz, ben de bilmiyorum :26: hani hep öyle derler ya :44:

herkeze selamlar olsun
size güzel haberlerle geldim dün bebişimiz cıktı saglıgı iyi cok sükür ama parmak kadar yerim onun dötünü
babannemde ameliyatını oldu cıktı oda :

yoğunluktan, geçmiş olsun diyemedim. kusura bakmayın...
bebeğiniz için çok sevindim. hastaneden çıkmaları büyük bir adım. Allah hayırlı uzun ömür versin. sanırım ablanızın 2. bebeğiydi. ablanıza da geçmiş olsun diyorum.

babaannenize ayrıca geçmiş olsun diyorum. ameliyat olmuş. bakıcısı yada yardımcısı var mı? kim ilgilenecek teyzeyle?

bir de... bir de...:26: Enes nasıl? iyi mi? yürüme çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgi verir misiniz?

başka.. başka... yok, şimdilik bu kadar...

jeopolitik ve sosyoekonomik konumu nedeniyle buluşmayı Ankara'da yapmayı öneriyorum

jeopolitik konum ne? sosyoekonomik olsa ne olacak ki diyebilirsiniz, ben de bilmiyorum :26: hani hep öyle derler ya :44:

chihiro79 hanım jeopolitik konum olarak istanbula biraz uzak kaldığı için çocuklarla beraber kalabalık gurup olarak oraya gelmemiz biraz sıkıntılı olabilir.. minübüs kiralamamız gerekir.. oda sosyoekonomik olarak biraz problem yaratabilir..

Benim daha iyi bir fikrim var.. Sanırım çoğunluk olarak İstanbuldayız.. hepimiz İstanbulda toplanalım.. gündüz bolca gezelim eğlenelim.. akşam da istanbulda ikamet eden arkadaşlarımız şehir dışından gelen anne ve bebeişlerimizden birilerini alarak misafir etsin.. nasıl fikir?

HEJARcım ben fasulye semizotu bezelye kabak fln veriyorum
havuç ıspanak vb kış sebzelerini çıkardık artık hayatımızdan

TURUNCUcum o evlendi bile hatta çok güzel bir kızı var Ömerden biraz büyük

böyle geyik yaptığıma bakmayın gayet resmi ve mesafeli olacağım çünkü ben eşimi çok kıskanırım aynı durumu o yaşasaydı içim içimi yiyebilridi ama azıcık kıymete binmek iyi oldu tabi

MUTLUana istanbulda olsaydım atlar gelirdim valla hem o avmden alışveriş yapardık ohh maaş da yatıyo zaten cuma günü gel keyfim gel

Canlarım uzun süredir yazamıyorum sizleri çok özlüyorum, bi girip bakayım kimlerin doğum günü kutlanmış kimler foto eklemiş dedim bi göz attım hepsi çok güzel olmuş, doğum günü geçmiş ve gelecek olan tüm miniklerimizin doğum günü kutlu olsun Rabbim hepinize uzun sağlıklı mutlu yıllar nasib etsin sevgiyle büyüyün güzellerim, bu arada bizim doğum günümüzde 15 indeydi güzel bi kutlama yaptığımızı düşünüyorum umarım gelenlerde memnun kalmıştır, aşılarımızıda olduk ateşimiz olmadı, daha tam yürüyemiyoruz kenarlardan tutunarak heryere gidebiliyoruz, benim kızım doğru düzgün yemek yemiyor beni çok üzüyor bende de heves falan kalmadı ilk zamanlar bi hevesle her türlü yemeği yapıp yediriyordum severek yiyorduda ama hastalanıp 3 gün hastanede yatınca bütün huyumuz değişti artık iştahımız iyi değil daha çok emmek istiyor çok üzülüyorum, neyse bizden bu kadar, hepinizi çok özledim kendinize ve bebişlerinize iyi bakın hepinizi sevgiyle kucaklayıp öpüyorum

arkadaslar öksürük ve burun akıntısı ıcın ilaç haricinde evde ogluma ne yapabilirim?deneyimlerinizle bana yardımcı olurmusunuz?

Sütü gören bebek turbo motor takıyor - YouTube
kızlar Allah aşkına şu videoyu izleyin kaçıncıya izliyorum bilmiyorum çok hoşuma gitti ya çocuğun gözü dönüyor resmen sütü görünce :)
ben de ömeri çağırdığımda gelmezse hemen göğsümü açıyorum bu kadar olmasa da baya etkili oluyor

bu arada süt durumunuz nasıl? bilhassa en sütlünuriyelerimiz BABYCEREN ve AZRAECEye soruyorum hala göğüsleriniz dolup sertleşiyor mu?
benim eskisi gibi sertleşmiyor ve işyerinde 100cc ancak çıkarıyorum
ömer de meme meme diye dolaşıp saldırmasına rağmen uzun süre emmiyor ve eskisi gibi sızlamıyor
kesilsin istemiyorum henüz hazır değilim
ısırgan otu aldım malatya pazarından inşallah işe yarar

ohh yarasın kuzucuklara böyle yiyen çocuklara bayılyorum maşallahh bizde yemek konusunda sıkıntı yok çok şükür fakat elinde ısırıp bişey yemiyor ağzına verdiğimdede öööö yapıyor yani herşeyi karışık yiyiyor çubuk kraker hariç onu ısırıp ısırıp yiyor beni deli ediyor iyimi kötümü bilmyom artık

ah canım kıyamam:))demek sen 80 lerin bebesisin:)
bizimkileri çok iyi hatırlıyorum,ama susam sokagını bilemedim:26:hayat agacı ve dallasıda hatırlayamadım:26:
benim hafıza pek iyi degildir..ama şimdilerde ceren sayesinde tsubasa,jetgiller,şirinler, gibi çizgi filmlerin her karesini biliyorum:)
bide son moda çizgi filmler var marsupilami,caillou,pepe,arthur,jibber jabber, onlarıda çok iyi biliyorum..siz daha bilmessiniz bunları..
yakında ögrenirsiniz:)
canım benim sütüm hala var tabi eskisi gibi degil ama 3 saat emzirmessem sızlıyo
ve ben hala gögüs pedi kullanıyorum,sag gögsümden sürekli süt akıyo..
gögüs pedlerine verdigim parayla bir araba alırdım:)(murat 131)
ben 4 ay daha emzirecem sonra sütten kesecem..çağla meme delisi bıktırdı beni..
gögsümü görmekten gına geldiaç kapa aç kapa
zaten 1 yaşa kadar çok önemli..
yinede Allah herkese diledigi kadar emzirmeyi nasip etsin..sütten kesmek çok sıkıntılı bir dönem,önce annenin kendini
hazır hissetmesi gerekiyo..ben çok aglamıştım..cerenle bütün baglarımız koptu sanmıştım..
boşluga düşmüştüm ama zamanla unuttuk gitti:)darısı çağlaya

canım sanki biz kadınlar takmayız benim eşime biri öyle yazıcak rüyasındada gercektede gebertirim onu
rüya görecek diye korkar valla
ne demek bir kac haftadır görüyorum ben iyi niyet sezmedim valla hiç kusura bakma bacım
ben sadece eşimi kıskanmam arkadaslarımıda kıskanırım oyuzden bir daha o cocukla konus bacaklarını kırarım
saka bir tarafa benim eşimde beni paralar
eskiden sürüsüne bereket erkek arkadasım vardı şimdi tanımamazlıktan geliyorum yada onlar beni tanımamazlıktn geliyorlar eşim varya
yada acaba şişmanladım çirkinleştim diyemi bakmıyorlar :26::18:

saolun hanımefendi

evet ablamın 2.bebişi cok saolun gecmiş olsun dilekleriniz için

babaanneme kardeşim yardım ediyor ve halam yani yanlız degil ilgin alakan için cok tesekkür ederim

enes cok güzel yürüyor artık hızlandı olanı talan ediyor bende aksama pert oluyorum
olsun saglıklı ya o bana yeter

sorular bitti kaç aldım örtmenim

pınar süt veryom ben yanı az uykuluyken kakalıyorum az ısıtıp dene bacım işla işe yarar

temmuza kadar düğün ,nişan allahım birde sünnetler başlarsa yandık o derece dolurum offf kışın olsa daha kolay olurdu bence

işala içier bacımda süt almaktan bıkarsın

bu bebişler böle hayırdan anlamıyolar çok inatlar çok canım çıkıyo tüm çiçek lerinin topraklarını eşeliyo bneım tavşan ne dedimse anlamıyo inadıma yapıo zilli

ah keşke ne güzel olurdu

spekişin K SÜT İÇTİM ( valal bilmiyodum ne güzel halt etmişim bilmeden

oy oy kurban olurum onu veren iyi olmasına ve eve gelmeisne çok sevindim ay ne güzel kokuyodur o şimdi resim isterim valla bebiş bebiş taze taze allah analı babalı büyütsün

babaannenede çok geçmiş olsun ellerinden öprim

no plan no plan anca ben isteyince gerçek olur o plan

oh geçmiş olsun fıstığımıza

ceren'ede çok heves ettim valla benım tavşanımda büyüse ah ah şanslı kadın senı

maşallalh maşallah uyusunda büyüsün annesi

atv bende gördüm işlaa güzeldir

iğrenç senı bende tşortumun altına sürerdim bunumu ay ne güzel günlerdi onlar

işlaa beklioz kolay gelsin

ayşe kadın derkenhecanlandım tavşanımın adını okurken

o ıyarın bi resmini görmek isterdim ben hiç yedirmedim tavşanıma korkudan :18:

var olmamı kara şimşek PAZAR GÜNÜ TRT 1 izledim

allah senı emi bacım ben öğrendim darısı öğrenmeyenlerin başına PEPE_2 ekmek aldım

emzir gı ne olcak yazık çağlamıza bizde yok verek sen kescem dion

valla benım tavşan emze çıplak dolaşırdım evde

şişman çirkin sen bu sözleri yazmamış ol

türk irkekleri yanında erkek olan bayanlara bakmazlar tanıdık olsa bile

TAVŞAN UYANDI ACİL KAÇIOM az daha uyuyandın ne

ALLAHA emanet olun

Son düzenleme:
Cnm ne guzel iki havadisin de mutluluk verici..
Bebeginiz hosgelmis..rabbim ablana ve bebegine saglik versin ins...tebrik ederim tum ailenizi..
Babaanneninde ins durumu iyice duzelir tamamen iyilesir..teyzemize cok selam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…