2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

herkeze selamlar olsun
size güzel haberlerle geldim dün bebişimiz cıktı saglıgı iyi cok sükür ama parmak kadar yerim onun dötünü
babannemde ameliyatını oldu cıktı oda

tüm bebişlerimizin dogum günü kutlu olsun hepsini öpüyorum

annezeynebim görümcenin kıskanc kızı resmen seni cok kıskandım catlıyorum demiş
bence fit annelerimizdensin getirtmesin beni oraya

biangelkujum kanma x menine bir + daha yapmak istiyor planı belli

babycerencim beni sormussun gülüm iyiyim hastaneye git gel ugrasıyorduk cok sükür gecti gitti
sen nörüyon dogum gününüzü gördüm süper görünüyorsunuz maasallah
bende zayıflarım inş bir 10 kilom ne sevinirim 68 kiloyum hala :18:

selamnasılsınız..ben uykusuzum..
çağla aşını oldugundan beri pek keyifsiz..gecede çok sık uyandı..neyseki ateşimiz çıkmadı..
sanırım aşı olan bacagı agırıyo,elimi oraya koyarsam elimi yitiyo kuzum..
sabah ceren bana sürpriz yapmış:)benden önce uyanmış gitmiş bana kahvaltı hazırlamış
''annecim yumurtayı yapamadım elim yanar acır sen yaparmısın''dedi::))
dedim olmaz bir işi yapıyosan tam yapacan:))''amaaa anneeeeee''
kıyamam sana teşekkür ederim dedim..kahvaltı hazırlarken yorulmuş ve acıkmış,kendine bi danette açmış yemiş:)
neyse kızmadım artık ne yapıyım geri kalanları ben hallettim ama çağla kahvaltı yapmadı..
üstüne gitmedim zaten sinirli:18:

canım senin yusufunla benim cerenim aynı gün doğmuş ne güzel..
bide benim kardeşim var adı yusuf.sen yusuf yazınca aklıma kardeşim geliyokocaelinde çalışıyo
1 yıldır görmedim..temmuzda gelecek çok özledim..
senin yusuf daha gençmiş benim eşim 39 yaşında:18:yaşlandımı ne:18:
evet hafta sonu çarşı gezmezsem çatlarım:)ama senin evin yanında avm varya ordada gezerdim ben:)
sen antekyeye gel ben seni gezme manyagı yapacam:))

ne güzel haberler bunlar çok sevindim canım..kara bulutlar gitmiş,hep aydınlıklar içinde olun ailecek inşallah..

size de selam, iyiyiz. ("iyiyiz naapak laa" şeklinde Angara börd ağzıyla konuşmak isterdim ama çizgimden kaymak istemem :)
Ceren'i tebrik ediyorum, kahvaltı hazırlaması gözümün önüne geldi de, çok duygulandım kahvaltı hazırlayanlarınız çok olsun Babyceren hanım, biri yemeği biri temizliği yapsın inşallah (amin)
Çağla'ya üzüldüm, geçmiş olsun.

benim oğlum da bugün bana sürpriz yaptı ve sabah saat taaa 7:00'ye kadar uyudu. öyleki, sabah uyandım, mutfağı topladım, kahvaltı hazırladım, etrafı topladım, PC'de izlemem gereken birkaç şey vardı, onları bile izledim sürekli kontrol ettim uyanmış mı diye ama fısır fısır uyuyordu her gittiğimde

bu arada, saçlarını sıfır numara kestirdik "yalın ayak başı kabak" bir oğlan çocuğu oldu, çok da komik oldu
kafası gerçekten de doktorların dediği gibi uzunmuş, meğer saçları örttüğü için normal görünüyormuş :26:

benim cerenimde 9 haziranda 4 olacak aynı yaştalar..acaba daha önce haziran annelerine takılmışlıgın varmı canım..
gözüm bir yerden ısırıyo seni
bide foto eklesende görsek cimcimeyi

evet benim hatırladın mı

2009 haziran annelerinde konuk oyuncuydum ben burada düzenli işe başladım

resim eklemeye çalıştım olmuş mu???

''eyyiysen gözel afferim seye'' şeklinde antekye agzıyla konuşmak isterdim ama çizgimden yuvarlanmak istemem:)
ceren ellerinizden öper,çaglada sanırım elinizi ısırır teşekkür ederiz..
ogluşunda ne güzel uyumuş işte ne istiyosun bırak uyusunda büyüsün..
demek saçları gitti neden yaptın bunu cikirokko:18:saçları çok güzeldiçok yakışıyodu
çağlanın ön saçları gözüne geçiyo ama ben kestirmeye kıyamıyorum
pazar günüde cerenin saçlarını kestirmek için kuaföre gittim,zaten zor iikna ettim çocugu,kuaför demez mi''ayyy ben cerenin
saçlarını kesmeye kıyamam''cerende bu lafı duydu anneeee kestirmeyelimm dedisinir oldum..
kestirmeden eve döndük..bu arada ben kaş bıyık yoldurdum geldim

evet benim hatırladın mı

nikini hatırlıyorum ama seni hatırlamadım..belki kızını görsem hatırlarım..
bende haziran annelerinde konuk oyuncuydum pek yazmazdım hiç samimi degillerdi..
senle ben arkadaş degilmişiz istek yolladım kabul et:)
sen benim resmlere bak bende senin:)))
hayat paylaşınca güzel:)

Geçen ay bende kızımı zorla ikna ettim kuaföre götürdüm kuaföre. Sevgili kuaför kesmedi. Çok cansız biraz kısaltalım dedim ama yok eli boş döndük. Neyse şu doğum günü geçsin ben başka kuaför bulurum

evet benim hatırladın mı

Olmamış ben bile göremiyorum

bu kuaförlerde bi alemler..ya kessene para kazanacan işte
evet foto koyamamışsınbi daha dene albüm yap..
yapmayı bilmiyosan ögretirizfoto bakmayı çok severiz:))

alakasız olacak ama yeni bir dizi reklmı gördüm çok heycanlandım
''90 lar''..içim pır pır oldu:))90larda bende çocuktumdişarlarda oynardım
burnum aktıgında duvara sürerdim:)))ne igrencim
çok merak ettim bu diziyi..sizde ettinizmi:)

Talaaaayyyy resimler nerdeeee

sorma foto konusu tam bi rezalet hiç foto çekilmediğimiz için sağdan soldan foto topluyorum çeken arkadaşlardan onlarda pek bişeye benzemiyo.bannerımız hala duruyo kıyamadık bizde bu akşam doğumgünü kıyafetlerimizi giyip aile fotoları çekicez.teselli işte.onları koyarım inş.
çapkın minnoş yerim ben onu... demek abila diyo ha... :)

sorma şekersiz babasıda çapkın değil ama bugün hiç dememiş.tabi genç kızlar yok

aynen benimkide anne sütü içiyor son zamanlarda dahada düşkün oldu.hatta her pozisyonu deniyoruz ayakta,yan,sağ tarafımdan sol mememi emmeye çalışması gibi grift pozisyonlar deniyoruz.

muzlu süt denediniz mi kızlar??hem lezzetli hemde çok faydalıymış
belki sever bebişler
denemiştim ama diş çıkarma sürecine denk geldiği için reddetmişti.tekrar etmem gerekiyo bende sakin ve kararlı bi gözlerine bakarak şekilde hayırlı komut cümleleri kuruyorum.çoğunlukla işe yarıyor ama yanımda başkası varsa ondan yüz bulup gülerek yapmaya devam ediyor.dondurmalı süt neden olmasın çok mantıklı ama sanırım dondurma maraş olmalı değilmi

ballı süt denendi hatta vanilya özütü bile aldım.ama söylediklerinde denenecekler listesine eklendi.

çocuk gelişimiyle ilgili kitaplarla ilgilenen arkadaşlar şu blogta bi kampanya var ben 2 tane indirdim indirmek isteyen arkadaşlar varsa benim indirdiklerim dışında başka kitap indirebilir ve bizde paylaşabiliriz. ZeyneP'in Bebegiyle Yolculuk: Kitaplaaaarrrr!!!

dondurma soruma yine ben cevap vereyim bloglada dolaşırken gördüm
Malzemeler:

Ev yapımı süzme yoğurt: 4-5 tane çilek. Dilediğiniz meyveyi kullanabilirsiniz. Ben bir sonrakini muz ile denemeyi düşünüyorum.
1 tatlı kaşığı pekmez. Pekmez yerine bal da kullanabilirsiniz.
Yapılışı:
Çilekleri cam rendede püre haline getirdim.
Süzme yoğurdun içine çilekleri ve pekmezi ekleyerek karıştırdım.
Bu karışımı slikon muffin kalıba dökerek deep freeze'de dondurdum. Bu yüzden top top bir görüntü yerine yukarıda göreceğiniz gibi çiçek motifli bir dondurma oldu.
Oğluma vermeden önce oda ısında biraz yumuşattım diyor bolg yazarı bende tabiki perşembe günü pazardan süzme yoğur alıp denicem.sonucu inş.bildiririm.

güzel anneler
benim bir sorum var bebişlere sebze olarak ne veriyorsunuz
malum kış bitti ilkbaharda bitiyor yaza giriyoruz artık

düdükler nabersinizz (yeğenim 3 yaşındayken bize böyle derdi :))
dereotlu peynirli patatesli kekimi yedim rezenemi içiyorum ayakkabıları da çıkardım ayaklarımı yükselticinin üstüne koydum ohh sanırsın babamın fabrikası!

şimdi geri dönüp dedikodulara bakıcam ama asıl dedikodu bendeee
efenim şimdi ünide bana çıkma teklif eden bi çocuk vardı ben de kimseyle çıkmamışım o taraklarda bezim yok o zamanlar
bu çocuk peşimde süründü amerikaya gitcekti gitmedi dolan dolan baktı bi iş çıkmıcak sonra pat diye gidip evlendi
sen aradan onca sene geçsin gel bizim şirkette işe başla! görür görmez gittim aa çok şaşırdım hayırlı olsun diye el sıkıştım adam resmen titredi
sonra bi fena oldum keşke hiç konuşmasaydım niye titredi ki bu şimdi diye canım sıkıldı

işte özetle böyle gacılar benim içim de keyfim de rahat ama o hep aşırı heyecanlı ve hafif güven eksikliği olan biriydi
benimle hergün karşılaşacak hatta beraber iş yapacağız bakalım neler olacak

aa bu arada eşim de bizde başladığını öğrenince burun kıvırdı hıh ık mık bilmiyo muymuş burda olduğunu fln filan pek iyi oldu çünkü çocuğun bana olan durumunu biliyordu azıcık kıskansın hatta çok kıskansın böyle el pençe divan dolansın peşimde

güzel anneler

Kabak soğan patates domates taze fasulye barbunya semızotu pazı bunlarsuan aklıma geenler

Wuuhuuufılm gıbı suan senı cok kıskandım

hahahahhaa süpermiş.. çok fenasın ama sen yaa

güzel anneler

tabiki bezelyetabiki fasülye hemde ayşe kadınından
tabiki ıspanak&semizotu ve yensin bütün yaz sebzeleri(patlıcana hayır)
soğan, havuç ve patatessiz olmaz tabi onlar öncelikli eklentiler
pilavı makarnayı de sevdik Allah ne verdiyse tadıcaz artık
bu arada kızım tam bir salatalık canavarı annesi gibi
artık kahvaltılarda mutlaka yiyoruz dikey bölünmüş 1/4 ortaboy

güzel anneler

yaz olduğu için seçenekler çok

bizim burda (Ankara'da) domates, 3 liradan 1 liraya hatta 0.70 liraya yeni düştüğü için henüz başladım taze domates kullanmaya. annem öğlen bolca (kendi deyimiyle) yımırtaynan melemen yada taze fasille yediriyormuş. komşular geldiğinde de patates salatası, kısır gibi şeyler oluyormuş. akşamları da sote tavuk, köfte yada soğuk buğday çorbası yediriyorum. hem hafif hem doyurucu olduğundan tercih ediyorum. kabak aldığımda mücver filan da vereceğimdir. eliyle yer ne güzel

haberler bende bu merkezde, "bu çocuklara ne yedirsek" diye soruyor herkes de

Off fena bir durum.. Bana geçenlerde liseden bir erkek arkadaşım faceden yazmış.. Seni rüyamda gördüm nasılsın falan demiş.. hatta bir kaçtır görüyorum iyimisin herşey yolunda mı demiş.. bende evet sağol dedim.. görüşemiyoruz uzun zamandır eski günler ne güzeldi falan demiş bende evet doğru dedim başka da uzatmadım..
Eşim bunu görmüş bana diyor ki " Sen kimlerin rüyasına giriyorsun bakiim"
"Efendim" dedim
"Kim bu seni rüyasında görmüş, hem sen niye öyle cevap veriyorsun dedi.. görme beni rüyanda ben evliyim desene dedi"
"ay saçmalama dedim o benim liseden arkadaşım kötü bir niyeti yok.... "falan diye devam edecektim ki
Resmen bozuldu o gece konuşamdı benimle... Töbe töbe dedim.. ertesi günü herşey normale dönmüştü ama erkekler gerçekten takıyorlar böyle şeylere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…