2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Cnm ne guzel iki havadisin de mutluluk verici..
Bebeginiz hosgelmis..rabbim ablana ve bebegine saglik versin ins...tebrik ederim tum ailenizi..
Babaanneninde ins durumu iyice duzelir tamamen iyilesir..teyzemize cok selam

melegimcin cok saol yerim seni yer candan arkadasım
amin diyorum hepsine babannemin bu eli düzelince diger yanlış kaynamış eli kırılıp düzeltilcek keşke aynı yeri kırsaydın diyoruz
aleykümselam

Valla ben varim zaten yakinda ordayim..her turlu sosyal etkinlige hazirim kizlar...tutmayin beni..

kızlar bize bu bir yaş iyi gelmedi nazarmı değdi kuzuma dün apar topar marmarise dönmeye karar verdik eşimle. 8 parça eşyamız olunca( eşimin çantası, mama sandalyesi, bebek arabası, büyük bavul, ecenin çantası, bilgisayar çantası, ucuz diye aldığımız 2 paket bezin torbası, sığmayanları sığdırdığım torba:) eşim psikopata sardı. niye bu kadar eşya alıyon kavgası her zamanki gibi. hediye geldi o kadar dedim yemedi o da beni anlamıyor psikopatım bende bu konuda. sonuçta yoğurt makinası olmazsa olmaz:) hadi onu geçtim kaç defa yalnız başıma izmire gidip geldim otobüsle ece üzmedi ama ne olduysa dün 1 saat uyku dışında ece avazı çıktığı kadar ağladı. eşimle yaşadığımız stresi anlatamam başımıza ağrılar girdi her zaman emzirme dışarıda diyen eşim aç emzir dedi o kadar yani. çok üzüldük o kadar insanı rahatsız ettik diye kimse birşey demedi ama yinede niye böyle yaptık anlamadık. eve geldik yatasıya kadar yine aynıydı. sabah kalkınca gidip hemen aşısını yaptıralım dedik ağlamadı aşıda ama evde yine aynı huysuzluk inat desen ooooo. eşimde bende kölesi gibiydik bugün mahvetti bizi. yarın eşim işe gidicek korkuyorum yalnız kalıcam diye cadıyla. inşallah düzelir yarın. sizleri okudum doğum günümüzü kutlayan hejara, turuncuya, dilberegeye çok teşekkür ederiz. annezeynebim sütüm benimde iyi maşallah ece yemek yerine onu tercih edince oluyor. bu aralar ece çok iştahsız. her zaman yediklerinin yarısını yiyor o da zorla 100gr vermiş napıcam bilemiyorum. 2. yaş sendromu diyorlar ya bence kesinkes 1. yaş sendromuda var. şimdi resimlere bakmaya çalışıcam

80 lerden kalma benn varim sekerim..bende en cok seker kiz candy ve parmak kiz diye cizgi filimlerini cok severdim..pembe dizilerdende yalan ruzgari favorimdi :))

kuzum bende seni merak ettim ama anladım ben..dedim heralde ece veya eşi var diye girmiyo..
eceye nazarmı degdi acaba..uyudugu zaman başucuna Kuranı kerim koysan:26:
yarın eşinde gidiyomuş ayrıldıgınız gibi kavuşun canım..
iştahsızlık benim kızımda da var..her zaman yediklerinin yarısını bile yemek istemiyo..bende çok geriliyorum..
sürekli emecekbenimde halim kalmadı artık..gögüs ucum çok fena acıyo..
şimdi bu 1 yaş sendromuysa bide sen 3 yaş sendromunu gör:)buna şükredersin...
80 lerden kalma benn varim sekerim..bende en cok seker kiz candy ve parmak kiz diye cizgi filimlerini cok severdim..pembe dizilerdende yalan ruzgari favorimdi :))

yerim seni 80 lerin bebegi:)

kujum senin şu sona yazdıgın sebeplere çok gülüyom:))Allah ta seni güldürsün emi
bu arada çağlayı sütten kesecem dediysem şimdi demedim,4 ay sonra..4 ay daha emsin yeter..
gece ne uyku uyuyabiliyoruz nede gittigimiz yerde rahatız..çağla büyüdükçe daha bi düşkün oldu..
bunaldım..16 ay emmiş olacak yetmezmi,hadi senin hatrın için 1 gün daha emziririm:))
cerenide 16 ay emzirdim

bebeğim cerenim eşim uzağa gitmiyor artık çok şükür:) yeni tayin yerine başlıcak burdada çalışma saatleri farklıymış galiba 1 gün 24 saat mesai 2 gün ev diyor ya gitsin bakalım ne çıkacak şansımıza:))

Hay alllah benimkide o zaman bir yas sendromu yasiyor..bizimkide cok fena birde bana son gunlerde sanki dusmaniymisim gibi bakiyor yaa cok zoruma gidiyor..
Nazara cok inaniyorum bende su son zamanlarda basimiza gelmedik kalmadi...okuyorum surekli ama nafile sanki....hergun rabbimden sabir diliyorum cnm,,mevlam yar ve yardimcimiz olsun cok zorlar ve gittikcede zorlasiyorlar

Canim 60 larin tas plagi var bende 80 lerin sesi cikmayan tas plagiyim ehuehuehu

Caglada demek huysuz, bizim bu cocuklarin bir yas armagi oluyor galiba..ne dogum gunuymus ama sizi bilmem ama benim sipa artik hergun beni dogduma su dunyaya geldigime bin pisman ediyor ..
Dun sizinde asiniz vardi dimi cnm, dun yazamadigim icin bugun ancak yazabiliyorum gecmis olsun sizede ..bizde dun yaptirdik asilarimizi iki yan bacak ve bir de digger bacaktan uc igne oldu cok sukur ates yapmadan atlattik....birde burda obez olayi cok yogun oldugu icin simdiden cocuklardan topuktan kan alip kolestrollarina bakiyorlar bizimkininde dun topuguna kesik atip kan aldilar ama bayagi bir kan cektiler kuzumdan icimden dedimki yaw benim oglanda kolestrol cikarsa ne olay olurdu yemiyen zayif bir oglan neresinden cikacaksa ama duyduguma gorede zayifliga bakmiyormus bu durum hadi hayirlisi olsun bakalim...

melegim aslında bu günler iyi günlerimiz:)bide bunun 3 yaş sendromu var anamızdan emdigimiz sütü burnumuzdan getirecekler..
ceren geçen sene beni deli etmiştineyseki şimdi sendromdan çıktı
4 yaş daha akıllı oluyolar..
ama büyüklerin dedigi gibi çocuklar büyüdükçe daha bi zor..Allah acılarını göstermesinde herşeye razıyız..

1 saat 15 dakikadır resim bakmaktayım:)) kujum, ilkimcim, bebeğimcerenim, yeşilçayım, hejarım ve pınardacım yavrularınız, sizler ve yaptıklarınız harikalar maşallah hepinize. bende fotoğrafçı arkadaşın yolladıklarından koyayım bari resim:))

Hafizaya bak masallah senden cok iyi senarist olur...su Tr de oynayan filim vardi 80 lerden hersey gotuntuleniyor "oyle bir gecer zamanki " diye onun yardimci senaristide olabilirsin mesela super bir kan olur filim icin...ben olsam seni ise alirdim harika bir beyinsin valla

Yaaa deme oyle..ben simdiden yiyorum kafayi ya o zaman hepten oynatirsam..tamam saglik olsun rabbim acilarini gostermesin aminnn,,,fakat yaa biz ne olcaz yazik bizede...simdi ben Tr ye gidicem yaa..diyorumki esimin ablasi var yasca buyuk bayagi babaanne misali gibi yani ama diri biri yani her is gelir elinden ...o gelse bana yardimci olsa bende az dinlensem olurmu...ne dersiniz cagiriyimmi Ist da iken...off esimde olmayacak bir kac hafta o siralar en azindan yardimci olur

rahat edeceksen niye olmasın harika olur meleğim bence hiç düşünme hak ettin bunu çok iyi olur senin için

kızlar faceden arkadaşım olanlar teyit edebilir görümcemgil herkesin huzurunda bana teşekkür ediyor ölecekmiyim ben noluyor bunlara teldede öyleler bir methiyeler bana korkuyorum valla:))

valla iyi demişsin melegim..ben dün ne yedigimi unuttum(aslında unutmadım da öyle derler ya)hafızam sıfır..
liseden arkadaşımı görüyorum bana adımla hitaap ediyo ama ben adıyla hitap edemiyorum çünkü adını hatırlayamıyorım..
işte buna erken bunama derler
cikirokko 33.5 yaşında ama maşşallah 13.5 yaşındakinin hafızasına sahip:)

ben uyumaya gidiyorum çağla benim pilimi bitirdi
azraececim fotolarını görmüştüm hepsi birbirinden güzel,yarın yine bakacam:)
iyi gecelerrrr

Son düzenleme:

Biangel harikasın yademek spekişin süt içtin
AyşeKadın fasülyeyi bilmezmisin şekerimben hep onu almaya çalışırım iyisi diye
Fasülye çeşitleri
1-Boncuk fasulye iri taneli ve kısadır , ikiye üçe bölünerek pişirilir, taneleride ayrılarak yemeğe karıştırılabilir.
2-Çalı fasulyesi enlidir ve taneleri çok iri değildir, rengi sarımsıdır, pişirirken önce boydan ikiye dilimleyip sonra, dilimleri bölmek gerekir.
3-Ayşekadın fasulye(sırık fasulye ) çekirdekli değildir,yumuşaktır, uzun boyludur. Dilimlemeden ve bölmeden pişirilebilir.
4-Şeker fasulye, kısa, çekirdeksiz ve inceciktir, bölmeden pişirebilirsiniz.
Senin Ayşe ile ilgisi yok tatlım halk ağzına yerleşmiş şekli yani
Bu arada: "odunun meşesi,kadının Ayşesi iyidir" bunu biliyor muydun

1 ortaboy hıyarı dikey olarak 4e böl,,1 parçasını yedir minnoşuma,,severek yer inşallah
benimki bayılıyor

Herkese mutlu günler şeker kızlar:131:Biz bu sabah 5.30dan beri kızımla coştuk durduk:124:
Babamızdan biraz fırça yedik ama olsun
Bu arada ilk çişinden sonra biraz altını açık bırakayım dedimsabah sabah evde minik göletler oluştu
Bizim kız daha hazır değil söylemeye onu anladımBirde çiş yaparken yüzünde herhangi bir belirti yok ifadesiz yapıyo
Evde yapışık ikiz gibi geziyoruz hala,,oyuncağını bile bana getiriyo ki beraber oynayalım diye
Sütüm azaldıkça emme isteği çoğaldı minnoşumun

herkeze günaydınlarr,hayırlı günlerrr

güzel anneler
benim bir sorum var bebişlere sebze olarak ne veriyorsunuz
malum kış bitti ilkbaharda bitiyor yaza giriyoruz artık

bizde yiyebildiği herşeyi veriyoruz özellikle kabağı çok seviyor çiğ bile yedi şaşkınlıktan ağzım açık kaldı,taze fasülye,ıspanak,domates,salatalık
ben 83 doğumluyum işine yararmıyım acaba;kalimero,voltran,uzaylı zekiyeyi hayal meyal hatırlıyorum.

heidi nin dedesinden ayrılış sahnesi hala içimi sızlatır sonra şinoki küçük oğlak.jetgilleri bende çok severdim özellikle kapsüllere su döküp pıt diye açılmıyormuydu hep hayalimdir.sonra sıdıka türk dizi tarihinde tek geçerim eğer komedi anlaşım bu kadar rafineyse sıdıkaya borçluyumdur.birde hani ameriken filmlerinde eve gelirler ve buzdolabını açarlar bi kutu kola açarlar ne kadar özenirdim.

arkadaslar öksürük ve burun akıntısı ıcın ilaç haricinde evde ogluma ne yapabilirim?deneyimlerinizle bana yardımcı olurmusunuz?

Öksürük için : yarım çay bardağı suya içilecek kıvama gelene kadar limon sık.Bal ile tatlandırıp her öksürmesinde içir.İstersin minnacık zencefil de ekleyebilirsin
Burun akıntısı için : eczaneye gidip serum içerisinde sodyum klorur(tuzlu su) ve şırınga istiyorsun.Her burnunu açmak istediğinde şırıngayı tam doldurup bebeğini yan yatırıyorsun ve her iki burun deliğine paylaştırarak sıkıyorsun.Sonra yüz üstü yatırıp akmasını bekliyorsun.Biraz daha bekleyip otri bebe ile hüpppp diye aspire edip burnu açmış oluyorsun.
Geçmiş olsun.

Ahhh canım ahhhh...
Geçenlerde bende buraya yazdım bu durumu.1 yaş bizide çok değiştirdi.Sürekli bir huysuzluk,inatlaşma,ağlama...
Gece uykusunda yarım saatte bir uyanıp ağlıyor.Canı isterse susuyor,istemezse odayı inletiyor.Uykusuzluktan göz altlarım morardı iyice.İştahsızlık fena durumda.Hiç bir şey yemek istemiyor.Kafasını tutup zorla ağzına veriyorum bazen.
Yürümeye başladığı için her düşmesinde oturup ağlıyor.Offfff hakikaten 1 yaş sendromu diye bir şey var bence çünkü ben çıldırmak üzereyimmm.

Canım eşinin ablası ile aran nasıl ?
Mahire olan düşkünlüğü ?
Yani aynı çatı altında olmak seni kısıtlayıp huzurun kaçırmayacaksa neden olmasın.

kızlar faceden arkadaşım olanlar teyit edebilir görümcemgil herkesin huzurunda bana teşekkür ediyor ölecekmiyim ben noluyor bunlara teldede öyleler bir methiyeler bana korkuyorum valla:))

Hahahah ,hadi hayırlısı bakalım.

Çişi söylemek için erken gibi sanki.
Kadir Tuğcu bu konu için şöyle diyor : Tuvalet eğitimi, kedi-köpek yavrularına verilir. İnsanların kromozomlarında şifrelenmiştir ve zamanı geldiğinde çocuk söyler. Söylemeden evvel 3 işaret verir.
1) Çocuk birdenbire kapı arkası, perde arkası gibi yerlerde kaka yapar. Gözünü bir noktaya diker, ve kimsenin yanına gelmesinden de hoşlanmaz, işi bitince kıçındaki kıymetli kaka ile oyununa devam eder, altını temizletmek istemez.
2) Aynı şekilde kaka yapar , bu sefer titizliği üzerindedir, iki eliniz kanda olsa altını size temizlettirir.
3) Çişim var diye gelmeye başlar, bazısı sahidir, bazısı boştur, bazan da zaten altına yapmıştır. Sahiler çoğalarak bu iş biter:
Eğer zor kullanırsanız, azar veya kötek olursa, inadına söylemez. Rahat bırakın , benim anlattığım işaretleri bekleyin.

kızlar günaydın.....

bugün yine cok yogunum...Güzeller güzeli kızımız Yaren Nur un doğum gününü kutlamak için girdim...

canım nagişim tatlı kızının doğum günü kutlu olsun..iyiki doğmuş iyiki doğurmusun cnm..kızınla eşinle birlikte sağlılı sıhatli nice güzel senelere insallah...öpüyorum kızımı kocaman..

beykozcum senlede nezmndır görüşemiyoruz..bebeğiniz olmuş hayırlı olsun tatlım gözünüz aydın..gule gule buyutun..babannende cıkmıs saglıcakla hastaneden cok sevındım fıstık...kocaman öpüyorum senii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…