Cnm ne guzel iki havadisin de mutluluk verici..
Bebeginiz hosgelmis..rabbim ablana ve bebegine saglik versin ins...tebrik ederim tum ailenizi..
Babaanneninde ins durumu iyice duzelir tamamen iyilesir..teyzemize cok selam
chihiro79 hanım jeopolitik konum olarak istanbula biraz uzak kaldığı için çocuklarla beraber kalabalık gurup olarak oraya gelmemiz biraz sıkıntılı olabilir.. minübüs kiralamamız gerekir.. oda sosyoekonomik olarak biraz problem yaratabilir..
Benim daha iyi bir fikrim var.. Sanırım çoğunluk olarak İstanbuldayız.. hepimiz İstanbulda toplanalım.. gündüz bolca gezelim eğlenelim.. akşam da istanbulda ikamet eden arkadaşlarımız şehir dışından gelen anne ve bebeişlerimizden birilerini alarak misafir etsin..nasıl fikir?
90'lar... 90'lar... :44: hımmm evet... 90'larda ortaokula gidiyordum. çok düzenli ve tertipli bir çocuktum. çok kitap okuyup çok düşünüp, az süslenirdim. Babyceren de burnunu bizim duvara silerdi, çok kızardım
hayat ağacı, yalan rüzgarı (o zaman star 1 vardı), süper baba, bizimkiler olabilir ama benim tahminim hayat ağacıhatta tekerlemesi vardı: menekşe mor, Sem vitmor
bu arada 80'leri konuşacak arkadaş arıyorum. ben şimdi kimle çocukluğumu konuşayım :26: susam sokağı, Kaptan Tsubasa, uçan kaz, Heidi, HE-MAN, karınca ailesi, küçük ev, Dallas, Şahin tepesi, Kara Şimşek gibi yapımları hatırlayan var mı :26:
kuzum bende seni merak ettim ama anladım ben..dedim heralde ece veya eşi var diye girmiyo..kızlar bize bu bir yaş iyi gelmedi nazarmı değdi kuzumadün apar topar marmarise dönmeye karar verdik eşimle. 8 parça eşyamız olunca( eşimin çantası, mama sandalyesi, bebek arabası, büyük bavul, ecenin çantası, bilgisayar çantası, ucuz diye aldığımız 2 paket bezin torbası, sığmayanları sığdırdığım torba:) eşim psikopata sardı. niye bu kadar eşya alıyon kavgası her zamanki gibi. hediye geldi o kadar dedim yemedi o da beni anlamıyor psikopatım bende bu konuda. sonuçta yoğurt makinası olmazsa olmaz:) hadi onu geçtim kaç defa yalnız başıma izmire gidip geldim otobüsle ece üzmedi ama ne olduysa dün 1 saat uyku dışında ece avazı çıktığı kadar ağladı. eşimle yaşadığımız stresi anlatamam başımıza ağrılar girdi her zaman emzirme dışarıda diyen eşim aç emzir dedi o kadar yani. çok üzüldük o kadar insanı rahatsız ettik diye kimse birşey demedi ama yinede niye böyle yaptık anlamadık. eve geldik yatasıya kadar yine aynıydı. sabah kalkınca gidip hemen aşısını yaptıralım dedik ağlamadı aşıda ama evde yine aynı huysuzluk inat desen ooooo. eşimde bende kölesi gibiydik bugün mahvetti bizi. yarın eşim işe gidicek korkuyorum yalnız kalıcam diye cadıyla. inşallah düzelir yarın. sizleri okudum doğum günümüzü kutlayan hejara, turuncuya, dilberegeye çok teşekkür ederiz. annezeynebim sütüm benimde iyi maşallah ece yemek yerine onu tercih edince oluyor. bu aralar ece çok iştahsız. her zaman yediklerinin yarısını yiyor o da zorla 100gr vermiş napıcam bilemiyorum. 2. yaş sendromu diyorlar ya bence kesinkes 1. yaş sendromuda var. şimdi resimlere bakmaya çalışıcam
80 lerden kalma benn varim sekerim..bende en cok seker kiz candy ve parmak kiz diye cizgi filimlerini cok severdim..pembe dizilerdende yalan ruzgari favorimdi :))
kızlar bize bu bir yaş iyi gelmedi nazarmı değdi kuzumadün apar topar marmarise dönmeye karar verdik eşimle. 8 parça eşyamız olunca( eşimin çantası, mama sandalyesi, bebek arabası, büyük bavul, ecenin çantası, bilgisayar çantası, ucuz diye aldığımız 2 paket bezin torbası, sığmayanları sığdırdığım torba:) eşim psikopata sardı. niye bu kadar eşya alıyon kavgası her zamanki gibi. hediye geldi o kadar dedim yemedi o da beni anlamıyor psikopatım bende bu konuda. sonuçta yoğurt makinası olmazsa olmaz:) hadi onu geçtim kaç defa yalnız başıma izmire gidip geldim otobüsle ece üzmedi ama ne olduysa dün 1 saat uyku dışında ece avazı çıktığı kadar ağladı. eşimle yaşadığımız stresi anlatamam başımıza ağrılar girdi her zaman emzirme dışarıda diyen eşim aç emzir dedi o kadar yani. çok üzüldük o kadar insanı rahatsız ettik diye kimse birşey demedi ama yinede niye böyle yaptık anlamadık. eve geldik yatasıya kadar yine aynıydı. sabah kalkınca gidip hemen aşısını yaptıralım dedik ağlamadı aşıda ama evde yine aynı huysuzluk inat desen ooooo. eşimde bende kölesi gibiydik bugün mahvetti bizi. yarın eşim işe gidicek korkuyorum yalnız kalıcam diye cadıyla. inşallah düzelir yarın. sizleri okudum doğum günümüzü kutlayan hejara, turuncuya, dilberegeye çok teşekkür ederiz. annezeynebim sütüm benimde iyi maşallah ece yemek yerine onu tercih edince oluyor. bu aralar ece çok iştahsız. her zaman yediklerinin yarısını yiyor o da zorla 100gr vermiş napıcam bilemiyorum. 2. yaş sendromu diyorlar ya bence kesinkes 1. yaş sendromuda var. şimdi resimlere bakmaya çalışıcam
kuzum bende seni merak ettim ama anladım ben..dedim heralde ece veya eşi var diye girmiyo..
eceye nazarmı degdi acaba..uyudugu zaman başucuna Kuranı kerim koysan:26:
yarın eşinde gidiyomuş ayrıldıgınız gibi kavuşun canım..
iştahsızlık benim kızımda da var..her zaman yediklerinin yarısını bile yemek istemiyo..bende çok geriliyorum..
sürekli emecekbenimde halim kalmadı artık..gögüs ucum çok fena acıyo..
şimdi bu 1 yaş sendromuysa bide sen 3 yaş sendromunu gör:)buna şükredersin...
yerim seni 80 lerin bebegi:)
Hay alllah benimkide o zaman bir yas sendromu yasiyor..bizimkide cok fena birde bana son gunlerde sanki dusmaniymisim gibi bakiyor yaa cok zoruma gidiyor..
Nazara cok inaniyorum bende su son zamanlarda basimiza gelmedik kalmadi...okuyorum surekli ama nafile sanki....hergun rabbimden sabir diliyorum cnm,,mevlam yar ve yardimcimiz olsun cok zorlar ve gittikcede zorlasiyorlar
80'ler... aaaaah 80'ler...
minti sakız...
leblebi tozu...
meybuz...
blendax şampuan kutusu...
gazoz kapaklarını düzleştirip süs yapma...
Dallas tişörtleri
kadınların JR (ceyar) düşmanlığı...
bayram şekerlerinin ambalajlarından süs yapma...
çatapat...
mantar tabancası...
külah üfleme...
kırık leblebi...
nayloncuya eski naylon verme...
lastik ayakkabı...
"HE-MAN başlıyoooo" anonsuyla evlere doluşma...
siyah-beyaz televizyon...
SABA 4 SYSTEM renkli televizyon sahibi mahallemizin zengin ailesi...
ev-el yapımı kızakla, ayak parmaklarımız donuncaya kadar karda kayma, eve gelince sobanın başında aynı parmaklarımızın zonklaması...
okul yolunda dizlerimize kadar gelen karda zorlu yolculuk...
kartopunun içine taş veya cam parçası koyan şakacı e...şek arkadaşlarım...
arabesk... "seni sevmeyen ölsün" ve "acıların çocuğu" şarkılarını ezberleme...
küçük Ceylan ve küçük emrah...
Bülent Ersoy'a tv yasağının kalktığı yılbaşı programı...
Hikmet Şimşek'le pazar konseri...
pazar günlerinin banyo ve çamaşır günü olması...
okuldan yürüttüğümüz tebeşirlerle apartman duvarına yazı yazma...
kara önlük...
Sezen Cumhur ÖNAL'ın "çikolata renkli sanatçı" tasvirine aşinalık...
pop saati...
Sezen AKSU'nun genç olduğunu hatırlama, "değer mi hiç"i ezberleyeceğim diye yırtınma...
böyle işte...
melegim aslında bu günler iyi günlerimiz:)bide bunun 3 yaş sendromu var anamızdan emdigimiz sütü burnumuzdan getirecekler..
ceren geçen sene beni deli etmiştineyseki şimdi sendromdan çıktı
4 yaş daha akıllı oluyolar..
ama büyüklerin dedigi gibi çocuklar büyüdükçe daha bi zor..Allah acılarını göstermesinde herşeye razıyız..
Yaaa deme oyle..ben simdiden yiyorum kafayi ya o zaman hepten oynatirsam..tamam saglik olsun rabbim acilarini gostermesin aminnn,,,fakat yaa biz ne olcaz yazik bizede...simdi ben Tr ye gidicem yaa..diyorumki esimin ablasi var yasca buyuk bayagi babaanne misali gibi yani ama diri biri yani her is gelir elinden ...o gelse bana yardimci olsa bende az dinlensem olurmu...ne dersiniz cagiriyimmi Ist da iken...off esimde olmayacak bir kac hafta o siralar en azindan yardimci olur
Hafizaya bak masallah senden cok iyi senarist olur...su Tr de oynayan filim vardi 80 lerden hersey gotuntuleniyor "oyle bir gecer zamanki " diye onun yardimci senaristide olabilirsin mesela super bir kan olur filim icin...ben olsam seni ise alirdim harika bir beyinsin valla
spekişin K SÜT İÇTİM( valal bilmiyodum ne güzel halt etmişim bilmeden
ayşe kadın derkenhecanlandım tavşanımın adını okurken
o ıyarın bi resmini görmek isterdim ben hiç yedirmedim tavşanıma korkudan :18:
TAVŞAN UYANDI ACİL KAÇIOMaz daha uyuyandın ne
ALLAHA emanet olun
güzel anneler
benim bir sorum var bebişlere sebze olarak ne veriyorsunuz
malum kış bitti ilkbaharda bitiyor yaza giriyoruz artık
ben 83 doğumluyum işine yararmıyım acaba;kalimero,voltran,uzaylı zekiyeyi hayal meyal hatırlıyorum.bu arada 80'leri konuşacak arkadaş arıyorum. ben şimdi kimle çocukluğumu konuşayım :26: susam sokağı, Kaptan Tsubasa, uçan kaz, Heidi, HE-MAN, karınca ailesi, küçük ev, Dallas, Şahin tepesi, Kara Şimşek gibi yapımları hatırlayan var mı :26:
Allam bende hatırlıyorum hele yalan tuzgarını her sabah annemın seyredışi sapsarı kadınlar...heleki bı sahne kalmış aklımda sarı bı genç kız var mıchel olabılır mı adı ...tecavuz edılmışki de cok ağlıyarak resmen keselenerek yıkanıyodu hıç anlam verememiştim o sahneye.bıde duşakabını vardı bızım ıçın ozamanlar o duşkabın zaman makinası gıbı bışıydi tabı
Heıdı ne guzel cizgi filmdi...
Ay ama jetgıllerı çok severdım tabı o 90 lara denk geliyo.tam benım tembel ruhuma hıtap eden bı hayat jetgıller
jeopolitik ve sosyoekonomik konumu nedeniyle buluşmayı Ankara'da yapmayı öneriyorum
bende bende bende o zaman gelebilirim.
Sütü gören bebek turbo motor takıyor - YouTube
kızlar Allah aşkına şu videoyu izleyin kaçıncıya izliyorum bilmiyorum çok hoşuma gitti ya çocuğun gözü dönüyor resmen sütü görünce :)
ben de ömeri çağırdığımda gelmezse hemen göğsümü açıyorum bu kadar olmasa da baya etkili oluyor
bu gerçek olamaz ya inanamıyorum süpermen gibi bebek resmen
bu arada şekersiz ellerine sağlık çok güzel yazmışsın çok beğendim.ecesu sizinde doğumgününüz kutlu olsun arkadaşım.oğluşunu öpüyorum
arkadaslar öksürük ve burun akıntısı ıcın ilaç haricinde evde ogluma ne yapabilirim?deneyimlerinizle bana yardımcı olurmusunuz?
kızlar bize bu bir yaş iyi gelmedi nazarmı değdi kuzumadün apar topar marmarise dönmeye karar verdik eşimle. 8 parça eşyamız olunca( eşimin çantası, mama sandalyesi, bebek arabası, büyük bavul, ecenin çantası, bilgisayar çantası, ucuz diye aldığımız 2 paket bezin torbası, sığmayanları sığdırdığım torba:) eşim psikopata sardı. niye bu kadar eşya alıyon kavgası her zamanki gibi. hediye geldi o kadar dedim yemedi o da beni anlamıyor psikopatım bende bu konuda. sonuçta yoğurt makinası olmazsa olmaz:) hadi onu geçtim kaç defa yalnız başıma izmire gidip geldim otobüsle ece üzmedi ama ne olduysa dün 1 saat uyku dışında ece avazı çıktığı kadar ağladı. eşimle yaşadığımız stresi anlatamam başımıza ağrılar girdi her zaman emzirme dışarıda diyen eşim aç emzir dedi o kadar yani. çok üzüldük o kadar insanı rahatsız ettik diye kimse birşey demedi ama yinede niye böyle yaptık anlamadık. eve geldik yatasıya kadar yine aynıydı. sabah kalkınca gidip hemen aşısını yaptıralım dedik ağlamadı aşıda ama evde yine aynı huysuzluk inat desen ooooo. eşimde bende kölesi gibiydik bugün mahvetti bizi. yarın eşim işe gidicek korkuyorum yalnız kalıcam diye cadıyla. inşallah düzelir yarın. sizleri okudum doğum günümüzü kutlayan hejara, turuncuya, dilberegeye çok teşekkür ederiz. annezeynebim sütüm benimde iyi maşallah ece yemek yerine onu tercih edince oluyor. bu aralar ece çok iştahsız. her zaman yediklerinin yarısını yiyor o da zorla 100gr vermiş napıcam bilemiyorum. 2. yaş sendromu diyorlar ya bence kesinkes 1. yaş sendromuda var. şimdi resimlere bakmaya çalışıcam
Yaaa deme oyle..ben simdiden yiyorum kafayi ya o zaman hepten oynatirsam..tamam saglik olsun rabbim acilarini gostermesin aminnn,,,fakat yaa biz ne olcaz yazik bizede...simdi ben Tr ye gidicem yaa..diyorumki esimin ablasi var yasca buyuk bayagi babaanne misali gibi yani ama diri biri yani her is gelir elinden ...o gelse bana yardimci olsa bende az dinlensem olurmu...ne dersiniz cagiriyimmi Ist da iken...off esimde olmayacak bir kac hafta o siralar en azindan yardimci olur
kızlar faceden arkadaşım olanlar teyit edebilir görümcemgil herkesin huzurunda bana teşekkür ediyor ölecekmiyim ben noluyor bunlara teldede öyleler bir methiyeler bana korkuyorum valla:))
Herkese mutlu günler şeker kızlar:131:Biz bu sabah 5.30dan beri kızımla coştuk durduk:124:
Babamızdan biraz fırça yedik ama olsun
Bu arada ilk çişinden sonra biraz altını açık bırakayım dedimsabah sabah evde minik göletler oluştu
Bizim kız daha hazır değil söylemeye onu anladımBirde çiş yaparken yüzünde herhangi bir belirti yok ifadesiz yapıyo
Evde yapışık ikiz gibi geziyoruz hala,,oyuncağını bile bana getiriyo ki beraber oynayalım diye
Sütüm azaldıkça emme isteği çoğaldı minnoşumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?