Dualarımız senin şekerim,,sen uyumlu kızsın sorun yaşayacağını sanmam
Günlük süt,,çeşitli markların bakkal yada merketlere eskiden cam şişede (artık kutu şişesi de var)
bırakılan sütler işte,,sizin orda bakkala gelen süt bunlardan değilse yüksel ihtimalle açık süttür
Ama büyük marketlerde süt reyonlarında vardır mutlaka.üzerinde günlük yazarbakınız örnek şekilA sütun1
Eki Görüntüle 717630 Eki Görüntüle 717631 Eki Görüntüle 717632
kaynatmamak gerekiyo şekerim ısıtmak yeterli,,ne demek cahillik yahu bizlerde bu sütlerle büyümedik sonuçta,,açıklaman için teşekkür canım,ay ne kadar cahilmişim:))gerçi ben gördüm bunlardan ama günlük yazıyo diye
dedim kaynatmak gerekiyo heralde almadım:))
o yarım şişeyi senmi içtin:)afiyet olsun yarasın löp löp et olsun:))
canım arkadaşlarımhepinize teşekkür ediyorum soruma verdiğiniz yanıttan dolayı
bugün pazarımız var oğluma taze fasülye ve bezelye alayım bende yarın yaparım
şimdi yine sorum var
1-Günlük sütü açtıktan sonra aynı gün içinde tüketmemiz mi gerekiyor?
2-pınarın 1 yaş için sütü var onu mu içirmeliyim yoksa günlük sütmü
selam güzel arkideşlerim ..
dün gece tam pc yi kapatım mutfaga geçtim ki ne göreyim,hamamböcegibi çıglık atmışım eşim koşarak geldi:18:
dedim hamamböcegi var,bana böyle bakıyodedim bakacagına öldürsene hayvanı hala suratıma tiptip bakıyo
bi çıglık daha attım neyse kendine geldi öldürdü hamamböcegini:18:
niye öyle bagırıyomuşumçünkü korktum dedim zaten böcek görünce kaşıntım başlar gece heryerimi kaşımaktan parçaladım
neyse şimdi diyceksiniz bizene senin evdeki hamamböceginden
ya sorun şu ki,apartman ilaçlandı ve bazı dairelerde ilaçlandı ama bizde hiç görmedigim için ben ilaçlatmadım..
sabah yöneticiyi aradım dedim gelin ilaçlayın ama 3 gün ilacın duvar kenarlarında kalması gerekiyomuş
dedim çocuk var yere bişey düşer agzına atar,dedi düşen şeyi yıkayacaksın..olmazki belki ben görmeden oyuncagını düşürdü ve aldı..
off offf..eşime dedim 3 gün gidelim bu evden sonra ben gelir temizlerim her yeri öyle geçeriz..
sanırım kaynanama gidecem3 gün nasıl geçecek:18:çok korkuyorum:18:daha önce hiç kalmadım:18:
anneme gidemem kedileri var
şimdiden strese girdimmoralim bozuk
Dediklerin doğru ama bırde bezsız bebek dıe bı platform var. Blog face sayfası ve de kitabı...bı göz at ıstersen ben cok ıkna oldum ve ay sonunda başlıcam...
İnek sutu alıyosa ne mutlu sana...cocuk sutune vs ne gerek var gunluk sutu ver iste .bıldığım kadarıyla acıldıktan sonrakı gun de tuketılebılır.yalnız bıze dr demişti ki;sadece yatmadan once ve gecelerı ıstedıkçe ver sutu gunduz verme.çünkü;tokluk yapar ve diğer besınlerını öğünlerını tuketmez ıstemez kı tum besınlerden artık yararlanmalı.bu sebeple gunduz verıp iştahını kesme demıştı
kızlar bu videoyu izledinizmi ya...bizimkilerde bölemi olucak..şimdiki cocuklar cok akıllar gercekten..
Tamam Baba Sakin Ol! | İzlesene.com Video
şu bıdı bıdı konusan istediği ayakkabıyı aldırmak için uğraşan kız mı bu? (işyerinde açamıyorum da o yuzden soruyorum)
sinir oldum bu kıza ben. çok tuhaf geldi bana... umarım böyle olmazlar. sonucta bizden gordukleri gibi davranacaklar. bizler kendi davranıslarımıza dikkat ettikçe sanmıyorum böyle olacaklarını. (inşallah)
kızlar bu videoyu izledinizmi ya...bizimkilerde bölemi olucak..şimdiki cocuklar cok akıllar gercekten..
Tamam Baba Sakin Ol! | İzlesene.com Video
ben buraya yazmak birşey yazmak isteyip de yazamayınca sinir oluyorum. kaç gündür Mahirim düştü diye geçmiş olsun dicem, beykoza gözleri aydın yeğeni annesine kavuşmuş dicem, çiçek kocasıyla aşk tazeliyor dicem, yine sizden öğrenip güneş kremi aldık sağolun dicem ay dicem oğlu dicem anlayın:)
Yaren Nur annnesinin prensesi iyi ki doğdun Rabbimden hayırlı, uzun,sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum sevdiklerinle. nice mutlu yaşlara.
Ece terminatörü uyudu düdüklüye attım kuruyu yanına pilav bugünde yırttık çok şükür. benim kocanın sınav adresini değiştirmemiş saf ösym yine gölcük yollarına düşecek şansa bakın ya: ( bir de dişinin çıkacağı yerde sivilce olmuş gibi gözüken diyen kimdi kızlar ecenin azı yerleri öyle olmuş ondanmı acaba huysuzluğu.
deminde eceyi hep bıraktığım komşum küçük bir pasta yapıp gelmiş mumuyla ece için. çok sevindim akşama resim atarım çok şanslı benim cadı ya:))
Günlük sütü hiç kullanmadım canım ama taze sütü kaynattıktan sonra 3-4 gün içiriyorum ben.
Pınarın sütleri normal süte göre daha şekerli.Biz arada değişiklik olsun diye alıyoruz.
Canım kedilerden korkuyorsun herhalde...Keşke annene gidebilseydin,daha rahat ederdin..
Neyse artık mecburi kayınvalide yolu görünüyor sana.Gitmeden önce bol bol enerji depola emi :)))
Ben demiyorum canım dr Kadir Tuğcu diyor :)))
Bezsiz bebek platformunu en kısa zamanda araştıracağım
Gün içerisinde süt alımı yetersiz ise su yerine bile süt içirilebilir diye biliyorum.
Şuan temel gıda hala süt olmalı...
Bugünlerde oğlum çok iştahsız ve sadece süt içmesi bile yetiyor şimdilik.Ayrıca işahsızlık yapmıyordur canım yaa,bildiğim kadarı ile süt kolay hazmedilir :44:
Aaa bak azraece iyi ki hatırlattın Mahiri...Ben düştüğü gün okuyup çok üzülmüştüm ama bugün yarın derken cvp yazmayı unuttum.
Meleğim ; canım çok ama çok geçmiş olsunn.Nasıl olduda düştü yaaa.Ben de Kayrayı mama sandalyesinde hiç bağlamıyorum.Şimdilik kalkmaya yeltenmedi hiç ama gözüm korktu valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?