2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

açıklaman için teşekkür canım,ay ne kadar cahilmişim:))gerçi ben gördüm bunlardan ama günlük yazıyo diye
dedim kaynatmak gerekiyo heralde almadım:))
o yarım şişeyi senmi içtin:)afiyet olsun yarasın löp löp et olsun:))

kaynatmamak gerekiyo şekerim ısıtmak yeterli,,ne demek cahillik yahu bizlerde bu sütlerle büyümedik sonuçta,,
burada öğrendikben şişeyi depozitolu diye geri verdim,,buraya eklemedim
bana 3kg. salatalık alıver gelirken,,adama da söyle çürüklerini koymasın

Nagihancım o nasıl bir yazı öyle yaa.. vallahi ben benlikten geçtim.. Ne güzel bir hikaye
Eşinle güzel kızınla uzun güzel mutlu yıllar diliyorum sizlere.. Allah mutluluğunuzu daim etsin

ben buraya yazmak birşey yazmak isteyip de yazamayınca sinir oluyorum. kaç gündür Mahirim düştü diye geçmiş olsun dicem, beykoza gözleri aydın yeğeni annesine kavuşmuş dicem, çiçek kocasıyla aşk tazeliyor dicem, yine sizden öğrenip güneş kremi aldık sağolun dicem ay dicem oğlu dicem anlayın:)

Yaren Nur annnesinin prensesi iyi ki doğdun Rabbimden hayırlı, uzun,sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum sevdiklerinle. nice mutlu yaşlara.

Ece terminatörü uyudu düdüklüye attım kuruyu yanına pilav bugünde yırttık çok şükür. benim kocanın sınav adresini değiştirmemiş saf ösym yine gölcük yollarına düşecek şansa bakın ya: ( bir de dişinin çıkacağı yerde sivilce olmuş gibi gözüken diyen kimdi kızlar ecenin azı yerleri öyle olmuş ondanmı acaba huysuzluğu.

deminde eceyi hep bıraktığım komşum küçük bir pasta yapıp gelmiş mumuyla ece için. çok sevindim akşama resim atarım çok şanslı benim cadı ya:))

Güzel annenin tatlı mı tatlı, şeker mi şeker, ballı kaymaklı lokumu doğum günün kutlu olsun nice mutlu güzel yıllar seninle olsun çok öpüyorum seni.

Günlük sütü hiç kullanmadım canım ama taze sütü kaynattıktan sonra 3-4 gün içiriyorum ben.
Pınarın sütleri normal süte göre daha şekerli.Biz arada değişiklik olsun diye alıyoruz.

Canım kedilerden korkuyorsun herhalde...Keşke annene gidebilseydin,daha rahat ederdin..
Neyse artık mecburi kayınvalide yolu görünüyor sana.Gitmeden önce bol bol enerji depola emi :)))

Ben demiyorum canım dr Kadir Tuğcu diyor :)))
Bezsiz bebek platformunu en kısa zamanda araştıracağım
Gün içerisinde süt alımı yetersiz ise su yerine bile süt içirilebilir diye biliyorum.
Şuan temel gıda hala süt olmalı...
Bugünlerde oğlum çok iştahsız ve sadece süt içmesi bile yetiyor şimdilik.Ayrıca işahsızlık yapmıyordur canım yaa,bildiğim kadarı ile süt kolay hazmedilir :44:

Nagihancım ;hikayeni o kadar güzel yazmışsın ki çok duygulandım.Gözlerim doldu okurken..Mutluluğunuz daim olsun canım.
Yaren nur'un doğum günü kutlu olsun...Bütün güzellikler sizlerle olsun

Aaa bak azraece iyi ki hatırlattın Mahiri...Ben düştüğü gün okuyup çok üzülmüştüm ama bugün yarın derken cvp yazmayı unuttum.
Meleğim ; canım çok ama çok geçmiş olsunn.Nasıl olduda düştü yaaa.Ben de Kayrayı mama sandalyesinde hiç bağlamıyorum.Şimdilik kalkmaya yeltenmedi hiç ama gözüm korktu valla.

gözünüz aydın canım bebeğinize kavuşmuşsunuz sıkıntılı günler geride kaldı.
Allah sağlıkla analı babalı büyümeyi nasip etsin tatlı kuzuya

Kızlar valla siz doğum günü organizasyonu işine girin hepiniz harikasınız.
Çok güzel hazırlanmışınız, ellerinize emeğinize sağlık.
2012 mayıs annelerinin gülüsünüz siz

zada,mutlu,sekersiz,beykoz,ilkim,babyceren,turuncu,dilberege,hejar,köşeminderi,azraece,cenera,sekersizyeşilçay,talay çok teşekkür ederim canlarım. Yavrularımız bizim veli nimetimiz. İnşallah her daim melek gibi kalırlarrr...

bu akşam babannemiz bize yas pasta yapmış.Eşim ben ve kızım 3'ümüz kutlayalım diye.Ya ne düşünceli bir kadın bu valla. Çok şükür çok..

Size anlatacaklarım var. Haftaya fizik tedaviye başlıyorum iki el,bel,boyun,sırt vss.... Sinir sıkısması başlamış bende. Dün bantlama yapacaklardı ama istemedim once kızımın d.gününü yapalım dedim o daha önemli dedim. dr. da güldü

şimdilik öpüyorum benim işler bitmez yavrularr...

kızlar bu videoyu izledinizmi ya...bizimkilerde bölemi olucak..şimdiki cocuklar cok akıllar gercekten..

Tamam Baba Sakin Ol! | İzlesene.com Video

şu bıdı bıdı konusan istediği ayakkabıyı aldırmak için uğraşan kız mı bu? (işyerinde açamıyorum da o yuzden soruyorum)
sinir oldum bu kıza ben. çok tuhaf geldi bana... umarım böyle olmazlar. sonucta bizden gordukleri gibi davranacaklar. bizler kendi davranıslarımıza dikkat ettikçe sanmıyorum böyle olacaklarını. (inşallah)

evet cnm bıdı bıdı konusan kız bu...bende bugün izledim...gercekten cok cımcıme..bide büyümüş halini düşünsene:))

ama yınede bencede böle olmasınlar...

kızlar bu videoyu izledinizmi ya...bizimkilerde bölemi olucak..şimdiki cocuklar cok akıllar gercekten..

Tamam Baba Sakin Ol! | İzlesene.com Video

izledim canım bende hatta eşime de; bak baba kız özgüven patlaması yaşıyorlar dedimizlettim şok oldu
şimdikiler çok bilmiş gerçektende bu konuda büyük konuşmamak lazım,neyi büyük söylediysem başıma geldi ders aldım,öğretmediğimiz ve neredeyse yanında hiç telefonla konuşmadığımız kızım bile telefonu görünce şimdiden kulağına koyuyor herşey bizim elimizde değil diye düşüyorum bende malesef,, evet terbiye sorumluluk vs. birsürü güzel davranışı öğretmekle yükümlüyüz tabiki ama yeni nesil bizlerden kat be kat fazla gümbür gümbür bilmiş bilmiş geliyor...Rabbim hepimizin çocuklarına güzel yazılar yazsın,ilim irfan sahibi olmalarını nasip etsinDoğru yoldan ayırmasın...Bence bu büyümüşte küçülmüş kıza da bu lafları ailesi öğretmemiştirZeki kız wesselam maşallah

zz
Düşünceli komsun mus aferın
Kremı hangısını hangı sıteden aldın?ben ortaya attım attım ama henuz alamadım
Bugunde tum gun dışarlardaydık kızarmış kızoşun kolları

İştahsızlıktan kastım su;mesela akşamları ac oldugumda bışıyler yememek ıçın sut ıçıyom yada gece emzırmeye kalktığımda mıdem gurulduyo sut ıçıom açlık hıssetmıom sonra.
Onun gıbı ışte bebışlerınde aclığını bastırır o acıdan ıstahsızlık yapar...
1 yasından sonrada sutten zıyade sut ve sut urunlerı 500 cc olsa yeterliymiş yanı eskısı gıbı sut agırlıklı beslenmelerıne gerek yok.yoğurt ayran muhallebı formul sut anne sutu ınek sutu vs...

Cnm sagol..bende sizler benim hatama dusmeyin diye ozellikle yazdim...bende pek baglamiyordum zaten genelde yaninda oluyorum diye ama mutfaga oylesine kisa sureligine gitmistimki kendini ne yapti ise icinden sarkitip atmis halbuki onunde tepsisi ve arkasindada minderi vardi o kadar dardi ki nasil icinden sirilip yere dustu bende anlamis degilim cok fena oldu oglum benim inanin artik zapdedemiyorum...

eğer sizi tanımasaydım Ece için böyle bir doğum günü yapmam imkansızdı. varlığınız, desteğiniz, emeğiniz benim kuzuma hediye oldu. mutlu annem herkese verdiği desteğiyle çok güzel süsler hazırlamamı sağladı. ilkimden keçeleri görmeseydim asla aklıma gelmezdi yazıları hazırlamak. annezeynepten çerçeveyi gördüm herkes bayıldı sayesinde çerçeveye. şişeleri izmirde bulduğumda sevinçten uçacaktım sizlerde görmeseydim nerden bilirdim ne işe yarayacağını o şişelerin. zadadan doğumgünü magnetlerini keşfettim. tütü yapmam için siz gaz verdiniz yeşilçayın gazıyla kendimede yaptım tütüyü. şeker hamurlu pasta ve kurabiyeleri yaptırdım çok lezzetliydiler sayenizde:) velhasıl kelam iyi ki varsınız dostlarım ve teyzelerimiz ve kuzuları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…