zada,mutlu,sekersiz,beykoz,ilkim,babyceren,turuncu,dilberege,hejar,köşeminderi,azraece,cenera,sekersizyeşilçay,talayçok teşekkür ederim canlarım. Yavrularımız bizim veli nimetimiz. İnşallah her daim melek gibi kalırlarrr...
bu akşam babannemiz bize yas pasta yapmış.Eşim ben ve kızım 3'ümüz kutlayalım diye.Ya ne düşünceli bir kadın bu valla. Çok şükür çok..
Size anlatacaklarım var. Haftaya fizik tedaviye başlıyorum iki el,bel,boyun,sırt vss....Sinir sıkısması başlamış bende. Dün bantlama yapacaklardı ama istemedim once kızımın d.gününü yapalım dedim o daha önemli dedim. dr. da güldü
şimdilik öpüyorum benim işler bitmez yavrularr...
Trukid Sunny Days Spf 30+ Faktör Mineral Organik içerikli Güneş Kremi 100ml
mayıs sonuna kadar kargo bedavaymış eşim söyledi:)
Nasil enerji dolduysam hala bitmedi topkek yapiyorum su satte :) zirt pirt goruselim cok iyi geldi!
ben buraya yazmak birşey yazmak isteyip de yazamayınca sinir oluyorum. kaç gündür Mahirim düştü diye geçmiş olsun dicem, beykoza gözleri aydın yeğeni annesine kavuşmuş dicem, çiçek kocasıyla aşk tazeliyor dicem, yine sizden öğrenip güneş kremi aldık sağolun dicem ay dicem oğlu dicem anlayın:)
Sagol teyzesi...Sorun degil cnm bende valla aklimda cok sey oluyor yazicak ama yaa unutuyorum yada araya birseyler giriyor olmuyor...artik eskisi gibi degiliz hicbirimiz cocuklar buyuyor ve dertleride buyuyor
birazdan pazara gidecem,sebze meyve isteyen varsa paraları versin:)
mutlu sana salatalık alıyımmı
hejarcım sana dini bir meyve olan hurma alıyımmı
kujuma ayşe kadın fasulye
şekersize şeker pancarı
beykoza kiraz alıyım
paraları verin hadi
cikirokko ya bakkaldan rokko sıkı şeker alacam..
melegimede çikita muz
saolun hanımefendi
evet ablamın 2.bebişi cok saolun gecmiş olsun dilekleriniz için
babaanneme kardeşim yardım ediyor ve halam yani yanlız degil ilgin alakan için cok tesekkür ederim
enes cok güzel yürüyor artık hızlandı olanı talan ediyor bende aksama pert oluyorum
olsun saglıklı ya o bana yeter
sorular bitti kaç aldım örtmenim
kujum senin şu sona yazdıgın sebeplere çok gülüyom:))Allah ta seni güldürsün emi
bu arada çağlayı sütten kesecem dediysem şimdi demedim,4 ay sonra..4 ay daha emsin yeter..
gece ne uyku uyuyabiliyoruz nede gittigimiz yerde rahatız..çağla büyüdükçe daha bi düşkün oldu..
bunaldım..16 ay emmiş olacak yetmezmi,hadi senin hatrın için 1 gün daha emziririm:))
cerenide 16 ay emzirdim
bebeğim cerenim eşim uzağa gitmiyor artık çok şükür:) yeni tayin yerine başlıcak burdada çalışma saatleri farklıymış galiba 1 gün 24 saat mesai 2 gün ev diyor ya gitsin bakalım ne çıkacak şansımıza:))
1 saat 15 dakikadır resim bakmaktayım:)) kujum, ilkimcim, bebeğimcerenim, yeşilçayım, hejarım ve pınardacım yavrularınız, sizler ve yaptıklarınız harikalar maşallah hepinize. bende fotoğrafçı arkadaşın yolladıklarından koyayım bari resim:))
Yaaa deme oyle..ben simdiden yiyorum kafayi ya o zaman hepten oynatirsam..tamam saglik olsun rabbim acilarini gostermesin aminnn,,,fakat yaa biz ne olcaz yazik bizede...simdi ben Tr ye gidicem yaa..diyorumki esimin ablasi var yasca buyuk bayagi babaanne misali gibi yani ama diri biri yani her is gelir elinden ...o gelse bana yardimci olsa bende az dinlensem olurmu...ne dersiniz cagiriyimmi Ist da iken...off esimde olmayacak bir kac hafta o siralar en azindan yardimci olur
kızlar faceden arkadaşım olanlar teyit edebilir görümcemgil herkesin huzurunda bana teşekkür ediyor ölecekmiyim ben noluyor bunlara teldede öyleler bir methiyeler bana korkuyorum valla:))
Biangel harikasın yademek spekişin süt içtin
AyşeKadın fasülyeyi bilmezmisin şekerimben hep onu almaya çalışırım iyisi diye
Fasülye çeşitleri
1-Boncuk fasulye iri taneli ve kısadır , ikiye üçe bölünerek pişirilir, taneleride ayrılarak yemeğe karıştırılabilir.
2-Çalı fasulyesi enlidir ve taneleri çok iri değildir, rengi sarımsıdır, pişirirken önce boydan ikiye dilimleyip sonra, dilimleri bölmek gerekir.
3-Ayşekadın fasulye(sırık fasulye ) çekirdekli değildir,yumuşaktır, uzun boyludur. Dilimlemeden ve bölmeden pişirilebilir.
4-Şeker fasulye, kısa, çekirdeksiz ve inceciktir, bölmeden pişirebilirsiniz.
Senin Ayşe ile ilgisi yok tatlım halk ağzına yerleşmiş şekli yani
Bu arada: "odunun meşesi,kadının Ayşesi iyidir" bunu biliyor muydun
1 ortaboy hıyarı dikey olarak 4e böl,,1 parçasını yedir minnoşuma,,severek yer inşallah
benimki bayılıyor
Herkese mutlu günler şeker kızlar:131:Biz bu sabah 5.30dan beri kızımla coştuk durduk:124:
Babamızdan biraz fırça yedik ama olsun
Bu arada ilk çişinden sonra biraz altını açık bırakayım dedimsabah sabah evde minik göletler oluştu
Bizim kız daha hazır değil söylemeye onu anladımBirde çiş yaparken yüzünde herhangi bir belirti yok ifadesiz yapıyo
Evde yapışık ikiz gibi geziyoruz hala,,oyuncağını bile bana getiriyo ki beraber oynayalım diye
Sütüm azaldıkça emme isteği çoğaldı minnoşumun
Geçen sene tam da bugün bu saatte hastaneye geleli 4 saat olmuştu. Önce miskin ağrılarımı çekiyordum daha sonra suni sancı verildi. Ne kadar da kötüydüm o ağrılar içinde. Ama çok şükür saat 17:00’de benim mis kokulum dünyaya geldi. Yaklaşık 1 saat sonrasında kırmızı minik suratlım kucağımdaydı. Hayatımın hiçbir zamanında böyle bir mutluluk ve huzur hissettiğimi hatırlamıyorum. Mutluluğumun, sevgilimizin kapımızı çalışının 1. Senesini doldurabildik çok şükür. Rabbimin lütfu, o benim emanetim, o benim canımın parçası.. Ona her baktıkça içleniyorum ve gözyaşlarımı kimi zaman dışarıya, kimi zamansa içime akıtıyorum….
Bugün çok değişik duygular içerisindeyim. Biri bir laf etse yada sanırım dokunsalar ağlayacak moddayım….
Hepinizi sevgiyle kucaklayıp, öpüyorum. Rabbim yavrularımıza hayırlı ve uzun ömürler versin inş…
Benim meleğim hayatımıza hoş geldin. Şükürler olsun Yüce Kavuşturan’a…
Seni ömür boyu koşulsuz sevecek olan annen…
selam güzel arkideşlerim ..
dün gece tam pc yi kapatım mutfaga geçtim ki ne göreyim,hamamböcegibi çıglık atmışım eşim koşarak geldi:18:
dedim hamamböcegi var,bana böyle bakıyodedim bakacagına öldürsene hayvanı hala suratıma tiptip bakıyo
bi çıglık daha attım neyse kendine geldi öldürdü hamamböcegini:18:
niye öyle bagırıyomuşumçünkü korktum dedim zaten böcek görünce kaşıntım başlar gece heryerimi kaşımaktan parçaladım
neyse şimdi diyceksiniz bizene senin evdeki hamamböceginden
ya sorun şu ki,apartman ilaçlandı ve bazı dairelerde ilaçlandı ama bizde hiç görmedigim için ben ilaçlatmadım..
sabah yöneticiyi aradım dedim gelin ilaçlayın ama 3 gün ilacın duvar kenarlarında kalması gerekiyomuş
dedim çocuk var yere bişey düşer agzına atar,dedi düşen şeyi yıkayacaksın..olmazki belki ben görmeden oyuncagını düşürdü ve aldı..
off offf..eşime dedim 3 gün gidelim bu evden sonra ben gelir temizlerim her yeri öyle geçeriz..
sanırım kaynanama gidecem3 gün nasıl geçecek:18:çok korkuyorum:18:daha önce hiç kalmadım:18:
anneme gidemem kedileri var
şimdiden strese girdimmoralim bozuk
birazdan pazara gidecem,sebze meyve isteyen varsa paraları versin:)
mutlu sana salatalık alıyımmı
hejarcım sana dini bir meyve olan hurma alıyımmı
kujuma ayşe kadın fasulye
şekersize şeker pancarı
beykoza kiraz alıyım
paraları verin hadi
cikirokko ya bakkaldan rokko sıkı şeker alacam..
melegimede çikita muz
Ece terminatörü uyudu düdüklüye attım kuruyu yanına pilav bugünde yırttık çok şükür. benim kocanın sınav adresini değiştirmemiş saf ösym yine gölcük yollarına düşecek şansa bakın ya: ( bir de dişinin çıkacağı yerde sivilce olmuş gibi gözüken diyen kimdi kızlar ecenin azı yerleri öyle olmuş ondanmı acaba huysuzluğu.
deminde eceyi hep bıraktığım komşum küçük bir pasta yapıp gelmiş mumuyla ece için. çok sevindim akşama resim atarım çok şanslı benim cadı ya:))
Size anlatacaklarım var. Haftaya fizik tedaviye başlıyorum iki el,bel,boyun,sırt vss....Sinir sıkısması başlamış bende. Dün bantlama yapacaklardı ama istemedim once kızımın d.gününü yapalım dedim o daha önemli dedim. dr. da güldü
şimdilik öpüyorum benim işler bitmez yavrularr...
Nasil enerji dolduysam hala bitmedi topkek yapiyorum su satte :) zirt pirt goruselim cok iyi geldi!
doğum gününün perde arkası: sabahı uğur böceği kanepelerini hazırlamam tam bir komediydi kamyon çarpmış gibi oldu tipleri:) kekin üstüne daha önce hiç denemediğim benmari usulü çikolata sosu yapayım dedim 2paket aldım çikolata anam azcık olmazmı haydi koştur çikolata sosu al yap dök soğusun diye at dolaba keki:) masa örtüsüne güya cin fikirlilik yapıp sadece görünen yerlerine puantiye yapayım dedim çok komik oldu üstü kabak gibi kaldı:) saçlarımı paraya kıyamayıp evde boyadık rengarenk bir saçım olunca düz fön çekmedi kuaför kırık yapalım dedi yap kardeşim dedim:)
pedipedleri öğretmen arkadaşım aldı hediye olarak sağolsun. doğumgününe az ve öz insan çağırdım kalabalık değildik o yüzden. hediyelerimiz kıyafet ve oyuncak oldu sağolsunlar. bikinimiz ve plaj havlumuz oldu. bizde şişme kapalı simidiyle kovalarını aldık denize hazırız:) tütüyü giyince çıkarmak istemedim o yüzden elbiseli resmim yok herhalde:)
bu arada ağustosun ikinci haftası nasipse yakışıklımı yakışıklı tatlımı tatlı biriyle randevulaştık izmirde:) kendileri fethedecek bizi:)) damat feridim Ömerim Asya ve Miradan sonra Ece ile tanışacak nasipse:))
........................
Alıntı yaptım canım sanagünaydın unnadoda trukid ürünleri var şimdi losyonu mu alayım kremimi aradaki fark neler söyleyin kızlar
Trukid Trubaby Everday Play spf 30+ Faktör Bebekler için Mineral Güneş Koruyucu Krem Losyon 74 ml buna karar verdim ama sizede soraym
........................
şekersizyeşilçay hanım,
bu fotolar nedir? geçmişe biraz baktım ama açıklama da bulamadım
bakarken motivasyonumuz ne olacak?
Defne Karen'e almayı planladığınız şeyler mi?
Defne Karen'e alınmasını istediğiniz şeyler de olabilir pekala :26:
topikteki bebeklere alınmasının iyi olacağını düşündüğünüz şeyler de olabilir :26:
geriye dönüp tekrar bakacağım, siz de bir mesaj yazınız bu arada fotolar için
bu arada geçmişe baktım demiştim ya, evet geçmişi ayrıca okuyorum ama bi_angel_kujum hanımın mesajlarını okumanın da geçmiş okumak gibi olduğuna karar verdim biraz öncebütün topiğe aynı mesajda cevap verdiği için, tek mesajda, kim, nerde, nasıl, ne yapıyor, bebeklerin son durumu vs hepsini okumuş ve takip etmiş oluyorum
ELLERİNİZE SAĞLIK Bİ_ANGEL_KUJUM HANIM, DURMAK YOK, MESAJA DEVAM
bir de Beykoz hanım, sorularıma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. fekat üzülerek söylüyorum tam puan alamadınıztam puanı, yürüme çalı8şmalarındaki gayretlerinden dolayı Enes'e veriyorum size de derinlemesine saygılar sunuyorum...
günaydın unnadoda trukid ürünleri var şimdi losyonu mu alayım kremimi aradaki fark neler söyleyin kızlar
günaydın arkadaşlarım,
birazdan deneyim başlayacak, uzun sürecek. sonra acilen elbise almaya Ma..go'ya gitmem lazım. verdiğim kilolarım yüzünden elbiselerim çok bol geliyor. hatta geçen gün bir düğüne gidemedim bu yüzden. sonra sonra pazara gidip, Orhan Cemal'e birkaç t-şört alacağım. sonra sonra manikür vs olayları... sonra sonra diğer pazara gidip, ev için "zepzeynen meyve" almam lazım. sonra sonra Orhan Cemal ve babası eve gelmeden, okumam gereken birkaç şey var, onları okuyacağım.
yarın sabah, öğlene kadar lab. işlerimi yapıp, öğleden sonra dişçiye gideceğim. ondan sonra spor salonu, ondan sonra da kendim gibi menopoz teyzeler kulubü üyesi arkadaşlarımla buluşacağım.
ertesi gün öğlene kadar ufak lab. işleri ve alış-veriş. sonra bir arkadaşının monşer sünnet düğünü var. (bu aralar düğünden düğüne koşuyoruz) çocukların babaları klinik şefi kardiyolog, dedeleri de sanırım bakan yada devlet bakanı zira davetiyedeki isim son derece tanıdık. isim benzerliğine de benzemiyor çünküm eşinin ismi de tutuyor :44:
neyse, bu kadar uzun yazmaya gerek yoktu. bu aralar biraz yoğunum. gelemeyebilirim, geride kalanlara sabr-ı cemil pardon, o cenaze içindi dimi :26: ne diyordum, gelemeyebilirim, herkese iyi mesailer ve iyi tatiller diliyorum.
bu arada haftaya cuma öğleden sonra Orhan Cemal'i kontrole götürüp akşam da yine düğüne gideceğiz sanırım :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?