2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Iyiki dogmus minik kelebegimiz, Mahir ile beraber Yaren Nur a nice mutlu yillar dileriz ...
Fizik tedavinde ins sonuc verir ve sikintilarindan biran once kurtulursun cnm..
Dogum gunu pastanizda yarasin ins..affiyetle yiyin..babaanneninde ellerine saglik.teyzemiz gercekten cok ince dusunceliymis masallah

doğum gününün perde arkası: sabahı uğur böceği kanepelerini hazırlamam tam bir komediydi kamyon çarpmış gibi oldu tipleri:) kekin üstüne daha önce hiç denemediğim benmari usulü çikolata sosu yapayım dedim 2paket aldım çikolata anam azcık olmazmı haydi koştur çikolata sosu al yap dök soğusun diye at dolaba keki:) masa örtüsüne güya cin fikirlilik yapıp sadece görünen yerlerine puantiye yapayım dedim çok komik oldu üstü kabak gibi kaldı:) saçlarımı paraya kıyamayıp evde boyadık rengarenk bir saçım olunca düz fön çekmedi kuaför kırık yapalım dedi yap kardeşim dedim:)

pedipedleri öğretmen arkadaşım aldı hediye olarak sağolsun. doğumgününe az ve öz insan çağırdım kalabalık değildik o yüzden. hediyelerimiz kıyafet ve oyuncak oldu sağolsunlar. bikinimiz ve plaj havlumuz oldu. bizde şişme kapalı simidiyle kovalarını aldık denize hazırız:) tütüyü giyince çıkarmak istemedim o yüzden elbiseli resmim yok herhalde:)

bu arada ağustosun ikinci haftası nasipse yakışıklımı yakışıklı tatlımı tatlı biriyle randevulaştık izmirde:) kendileri fethedecek bizi:)) damat feridim Ömerim Asya ve Miradan sonra Ece ile tanışacak nasipse:))

Organik al barida bizim Mahir ile Cagla ya yedirelim hatta planner duyuyormusun bilmem ama sende yersin organic oldugu icin ne dersin :))

maşallah enes ' e

amin bacım hep birlikte gülelim işlaa doğal gelişen olaylar bunlar

oh ho süper 1 günde benım için emcek çağlacım yarasın

gözün aydın bacım zaman işte her şey bir bie yoluna giryo böle

mayıs anneleriin hepsi becerikli yaw koy koy bakarız biz resimlere

valla meleğim kafa dengiyse çağır az rahatlarsın daha iyi olur ama huysuz felansa başına iş alma derim

kızlar faceden arkadaşım olanlar teyit edebilir görümcemgil herkesin huzurunda bana teşekkür ediyor ölecekmiyim ben noluyor bunlara teldede öyleler bir methiyeler bana korkuyorum valla:))

töbe töbe sen niye ölesin yaw mevlam uzun ömürler versin

görümcenın ya kafasına saksı felan düştü yada yakında sende bi ilik isticek hazır ol derim

he içtim bacım yaza az kilo yerim diye az çikolatalı olanından ama tadı aynı sümüklü bamya gibiydi

3-Ayşekadın fasulye(sırık fasulye ) çekirdekli değildir,yumuşaktır, uzun boyludur. Dilimlemeden ve bölmeden pişirilebilir.

Bu arada: "odunun meşesi,kadının Ayşesi iyidir" bunu biliyor muydun

işla benım ayşemde uzun boylu olur ne yapsam ne yapsam bi ayşe dahamı yapsam

sabaha hıyarı denicem işlaa sever

kız oku oku imanım gevredi

iyiki doğmuş yaren nur sağlıkla yaşanın adındaki gib nur hiç eksik olmaın yüzünden ve yüreğinden

abovv allah kolaylıık versin eski evimdede olyodu bi ara terlik atyodum üstüne sonra eşim gelip hallediodu

sonra evi ialçladık cuma akşamından babama gittik pazar akşamı eve geldik evi temizledik havalandırdık işlem tem dır

kaynana bol bol sabır diliyorum senle baş edemez korkma baktın azıyo sal üzerine çağlayı cerenı oyalansın dursun hop geçer 3 gün

ok bacım al ama uzun boylu kılçıksız olanından isterim

geçmiş olsun kesin ondandır huysuzluğu

he hayırlı komşuların var yaw allah eksik etmesin mayıs sıpalarının hepsi şanslı bir dane dahamı yapsak

geçmiş olsun işla iyi sonuç alırsın :18:

Nasil enerji dolduysam hala bitmedi topkek yapiyorum su satte :) zirt pirt goruselim cok iyi geldi!

oh yarasın gece gece çayla süper olur eline koluna sağlık kıskanmadım desem yalaaaaaan olur

aman her şeye rağmen süper olmuş güzel bir anı kaldı oh şimdilik rahatız 2 doğum günlerine kadar tabi

İYİ GECELERRR MAYIS ANNELERİ VE UYUYAN DATLUŞLARI

ay uykum kaçtı bakım kesin biri vardır dedim daldım kimsecikleri yok yok öle geçmişe daldım gittim

gidem tavşanım asarılam datam bari iyi gecelr datlu rüyalar hepinize

Son düzenleme:

Omer bey ajandasina kocaman kirmizi harflerle islemis cok heyecanliymis bir an once Agustos gelsinmis!
Ayy Ece de yuruyor Omer de ikisini saldik mi cok sevimli olacaklar kucuk cuceler!

günaydın herkese. nasılsınız bakalım.
ben iyiyim. uykusuzluğa iyice alıstım :)
sabah mesaimiz 6 da başlıyo. akşam 8 de bitiyo. bu sefer gece mesaisi başlıyo. sabaha kadar bazen saat bası bazen 2-3 saatte bir kalkıyoruz.
ama akşamları kızıma doyamıyorum. çok fazla vakit geciremiyoruz. 17.30 da işten çıkıp defneyi alıp eve gelmemiz 18.00 i buluyo. sonra koş mutfağa yemek yap. pişince yedirme faslı ve bazen daha sofradan kalkmadan uyku mızırdanmaları. biraz oyalamaya çalışıyorum ama her zaman olmuyo tabi.. genelde akşamları et yesin diye önceden yapamıyorum yemeğimi. çünkü kreşte zaten sulu yemekler yiyor.
henuz inek sütü olayına girmedik. haftasonu dr kontrolunde konusacağım.
işte böle :)

........................

Eklentiler

• $Esaras-Gezi-Tenteli-panda-bisiklet__82925077_0.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 43
  • $L_20131-3Y4549Z1-G00_A.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 46
  • $L_20131-3Y6578Z1-676_A.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 64
  • $L_20131-3Y6817Z1-G00_A.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 45
  • $L_20131-3Y7560Z1-86B_A.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 43
  • $L_20131-3Y7594Z1-6TS_A.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 51
  • $L_20131-3Y7617Z1-86B_A.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 38
  • $mCHI-71517_1.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 62
  • $XMY8023.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 59
  • $CONVERSE-7J256-BEBEK-COCUK-SPOR-AYAKKABI__39025826_2.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleme:
........................

şekersizyeşilçay hanım,

bu fotolar nedir? geçmişe biraz baktım ama açıklama da bulamadım
bakarken motivasyonumuz ne olacak?
Defne Karen'e almayı planladığınız şeyler mi?
Defne Karen'e alınmasını istediğiniz şeyler de olabilir pekala :26:
topikteki bebeklere alınmasının iyi olacağını düşündüğünüz şeyler de olabilir :26:

geriye dönüp tekrar bakacağım, siz de bir mesaj yazınız bu arada fotolar için

bu arada geçmişe baktım demiştim ya, evet geçmişi ayrıca okuyorum ama bi_angel_kujum hanımın mesajlarını okumanın da geçmiş okumak gibi olduğuna karar verdim biraz önce bütün topiğe aynı mesajda cevap verdiği için, tek mesajda, kim, nerde, nasıl, ne yapıyor, bebeklerin son durumu vs hepsini okumuş ve takip etmiş oluyorum
ELLERİNİZE SAĞLIK Bİ_ANGEL_KUJUM HANIM, DURMAK YOK, MESAJA DEVAM

bir de Beykoz hanım, sorularıma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. fekat üzülerek söylüyorum tam puan alamadınız tam puanı, yürüme çalı8şmalarındaki gayretlerinden dolayı Enes'e veriyorum size de derinlemesine saygılar sunuyorum...

günaydın unnadoda trukid ürünleri var şimdi losyonu mu alayım kremimi aradaki fark neler söyleyin kızlar

Günaydın annekuşlar

Sabah, kuzumun "atii atti" diye sesleriyle uyandım Biz artık kısa kollu pijama ve incecik bir pike ile yatıyoruz ama yine de hafif
hafifi isilik olmuş.çok terliyor ve sürekli üstü kirleniyor,,gün içinde kaç posta değiştiriyoruz sayısını unuttum
sizde benim gibi çamaşır makinesini çok çalıştıranlardan mısınız
Ayşe Minel inşallah sever annesi
DefneKarenimin hediyelerine bayıldımgüle güle kullansın pamuk prensesim

Herkese güzel bir gün diliyorum
fırsat bulursam foto eklicem bugün

günaydın unnadoda trukid ürünleri var şimdi losyonu mu alayım kremimi aradaki fark neler söyleyin kızlar
Alıntı yaptım canım sana
Su ve yağın birbiri ile karışmadığı söylenir, ancak konu vücut losyonu ile vücut kremi arasındaki farka geldiği zaman, yağ ve suyun karışımı en büyük bölümdür.
Her nemlendiricinin yapısı farklıdır ve faydaları farklıdır. Vücut kremi de vücut losyonu da kuru, hırpalanmış cilde nem verir. İkisi de hem yağ hem de su etmenleri içerir.Her ikisi de vücut derisine yağ verir ve nem kaybına karşı korur.

Vücut Kremi
Vücut kremi daha yüksek akmazlıktadır; yağ ve suyun birleşimi daha yoğun ve yapışkandır. Krem losyona göre cilde nüfuz edip nem kaybına karşı daha güçlü bir bariyer oluşturur. Ancak kremler daha yağlı his verirler. Dermotolojik kremlerin çoğu %50 su ile %50 yağ bileşiminden oluşur. Ancak kozmetik kremlerdebu oran farklılıklar gösterir ve başka içerik maddelerinden-parafin gibi etkilenir. Krem daha yoğun olduğu için genelde kavanozda ya da tüpte satılır.

Losyon
Vücut Losyonları daha az yapışkandır ve daha akışkan olduklarından cilt tarafından anında emilirler. Bu nemlendiri daha yüksek su içerir, genel olarak şişede gelir ve likit halde dökülür. Eğer aşırı kuru bir cildiniz yoksa veya yapışkan, yağlı bir his istemiyorsanız, losyonu tercih edebilirsiniz.

Kullanım
El, bacak ve ayak gibi cildinizin çok kuruduğu yerlere krem sürün. Ağır yağ bazlı kremler, normal dışı bir kuruluk görülmedikçe, yüz için kullanılmamalıdır. Yaz için losyon kullanmak daha uygun iken, nemin çok düşük olduğu ve soğuğun cildinizin nemini yok ettiği kış günlerinde vücut kremi kullanmanız daha doğru bir tercih olacaktır.

günaydın arkadaşlarım,

birazdan deneyim başlayacak, uzun sürecek. sonra acilen elbise almaya Ma..go'ya gitmem lazım. verdiğim kilolarım yüzünden elbiselerim çok bol geliyor. hatta geçen gün bir düğüne gidemedim bu yüzden. sonra sonra pazara gidip, Orhan Cemal'e birkaç t-şört alacağım. sonra sonra manikür vs olayları... sonra sonra diğer pazara gidip, ev için "zepzeynen meyve" almam lazım. sonra sonra Orhan Cemal ve babası eve gelmeden, okumam gereken birkaç şey var, onları okuyacağım.

yarın sabah, öğlene kadar lab. işlerimi yapıp, öğleden sonra dişçiye gideceğim. ondan sonra spor salonu, ondan sonra da kendim gibi menopoz teyzeler kulubü üyesi arkadaşlarımla buluşacağım.

ertesi gün öğlene kadar ufak lab. işleri ve alış-veriş. sonra bir arkadaşının monşer sünnet düğünü var. (bu aralar düğünden düğüne koşuyoruz) çocukların babaları klinik şefi kardiyolog, dedeleri de sanırım bakan yada devlet bakanı zira davetiyedeki isim son derece tanıdık. isim benzerliğine de benzemiyor çünküm eşinin ismi de tutuyor :44:

neyse, bu kadar uzun yazmaya gerek yoktu. bu aralar biraz yoğunum. gelemeyebilirim, geride kalanlara sabr-ı cemil pardon, o cenaze içindi dimi :26: ne diyordum, gelemeyebilirim, herkese iyi mesailer ve iyi tatiller diliyorum.

bu arada haftaya cuma öğleden sonra Orhan Cemal'i kontrole götürüp akşam da yine düğüne gideceğiz sanırım :18:

sağol mutlu anne bu arada nacizane bir iki doğum günü fotosu koydum.chiccro hanım bende oğluşun saçalrını kestirmeyi düşünüyorum acaba orhan cemalin son fotosunu paylaşırmısıınız.

........................

Herbırını gule gule ıyı gunlerde kullanın.bizler ıçın usenmeyıp ınt den resım bulup paylastıgın ıcınde tebrık sunarım

Skersızın resımlerıne baksaydınız yada blog unu tıklasaydınız resımlerın doğum gununde gelen hedıyeler oldugunu anlardınız efenım

Bilgi icin cok saol bende ındırım bekliodum sabah sabah sevındım

Amma da yoğun ınsansınız be yahu.kıyafetlerınızın markasını da verıonuzmesajınız elit takılıommu yoksa

Not:Smıle kullanamıom yıne kullNsaydım duygularımı daha ıı anlardınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…