köşeminderim;
bu sızdırmaz mayo nasıl oliyyy? içine bez bağlamiyik mi? bi de ebebekteki mayo bezler var. onların içine ayrı bez satiliiyy galiba. öyle miii???
kızlar unnadoya verilen siparişler kaç gun içinde geliyo... kargo için adres olarak işi mi versem evi mi diye düşünüyorum da...
Ne alıon???
Ben alış veriş için akşamı beklıom.koca gelsınde kartına geçirimsonra yarı parasını verım ona
Ayyy suan cok sevınçlı cok coşkuluyum
Talay sayesınde
Unnado da tum ıhtıyaclarım var :)))
Gunes korumalı tısort,sızdırmaz mayo,trukıd....
Yasasııın
Eki Görüntüle 718441 Eki Görüntüle 718442 Eki Görüntüle 718443 Eki Görüntüle 718444
bunları ve mutlumun aldığı trukid gunes kreminden aldım. gerçi defne doğmadan chicconunkini almıstım (hepsini toplu halde) ama hiç kullanmadık. onu kendime kullanırım. :)
Eki Görüntüle 718441 Eki Görüntüle 718442 Eki Görüntüle 718443 Eki Görüntüle 718444
bunları ve mutlumun aldığı trukid gunes kreminden aldım. gerçi defne doğmadan chicconunkini almıstım (hepsini toplu halde) ama hiç kullanmadık. onu kendime kullanırım. :)
trukid değillbana trubaby dediniz ben trubaby aldım eğer yanlış aldıysam sen neden trukid aldın ben yanlışmı aldım yani
cnm cok guzel oyuncaklarınız gule gule kullanın
trukid markasının trubaby olanını aldım diyim o zaman
sağol cnm
oyuncak aldım. şimdi trukidlerden alcam
peki denizi havuzu batırmıcak da içine bez baglıcaz mı bağlamadan mı sokcaz ben onu anlamadım. (sızdırmaz mayo için konusuyorum) bağlarsak bez şişmicek mi. bağlamazsak mayo batmicak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?