2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy suan cok sevınçlı cok coşkuluyum
Talay sayesınde
Unnado da tum ıhtıyaclarım var :)))
Gunes korumalı tısort,sızdırmaz mayo,trukıd....
Yasasııın

köşeminderim;
bu sızdırmaz mayo nasıl oliyyy? içine bez bağlamiyik mi? bi de ebebekteki mayo bezler var. onların içine ayrı bez satiliiyy galiba. öyle miii???

köşeminderim;
bu sızdırmaz mayo nasıl oliyyy? içine bez bağlamiyik mi? bi de ebebekteki mayo bezler var. onların içine ayrı bez satiliiyy galiba. öyle miii???

Poku cişi dışarı cıkarıp denızı havuzu batırmıcak
E bebekte gorduklerın gıbı ama ıcıne satılan bez dedıklerın mayo ıcın degıl yıkanabılır bebek bezlerı de var orda aynı marka...onlar ıçın o bezler...

kızlar unnadoya verilen siparişler kaç gun içinde geliyo... kargo için adres olarak işi mi versem evi mi diye düşünüyorum da...

Ne alıon???
Ben alış veriş için akşamı beklıom.koca gelsınde kartına geçirimsonra yarı parasını verım ona

annezeynep teyzemiz için:))[video=youtube;8Z6tbBvmZ6o]http://www.youtube.com/watch?v=8Z6tbBvmZ6o&feature=youtu.be[/video]

Ne alıon???
Ben alış veriş için akşamı beklıom.koca gelsınde kartına geçirimsonra yarı parasını verım ona

oyuncak aldım. şimdi trukidlerden alcam

peki denizi havuzu batırmıcak da içine bez baglıcaz mı bağlamadan mı sokcaz ben onu anlamadım. (sızdırmaz mayo için konusuyorum) bağlarsak bez şişmicek mi. bağlamazsak mayo batmicak mı

Ayyy suan cok sevınçlı cok coşkuluyum
Talay sayesınde
Unnado da tum ıhtıyaclarım var :)))
Gunes korumalı tısort,sızdırmaz mayo,trukıd....
Yasasııın

nedemek görevimiz burayı sevmemin sebeplerinden biride paylaşım.bende güneş kremini aldım mutlu anneninkinden.güle güle kullanın aldıklarınızı

bunları ve mutlumun aldığı trukid gunes kreminden aldım. gerçi defne doğmadan chicconunkini almıstım (hepsini toplu halde) ama hiç kullanmadık. onu kendime kullanırım. :)

trukid değill bana trubaby dedinizben trubaby aldım eğer yanlış aldıysamsen neden trukid aldınben yanlışmı aldım yani

cnm cok guzel oyuncaklarınız gule gule kullanın

sağdan 2. oyuncağı ben de almıştıııım
bezini değiştirirken inanılmaz derecede işe yarıyor. boncukları sıralamaya öyle dalıyor ki, bırakın bezini değiştirmeyi, elektrik su faturası bile yatıracak kadar zaman kazanıyorsunuz

eşim çok üzülecek bu trukıd indirim haberine:)

defneyle aynı elbisemiz olmuş çok sevindik takım giyiniriz inşallah:)

köpeğini ece çok sevdi tavsiye ederim. herkesi marmarise kumdan kale yapmaya davet ediyoruz:))

İlkinin aynısı bar bizde.pazardan almıştım 7,5 tl ye
Ama şu boncuklar guzelmış,emınonundeki buyuk oyuncakxıda gormuştum ceşit ceşit 30 tl cıvarı
İnş sever de oynar Karencik

Bez bağlamıcaz tabısı
Ben zaten su bezsız bebek olayını denemeye baslıcagım ıçın yıkanılabılır bebek bezıne de geçişi duşunuyorum.
Bu arada bezsız bebek dıyınce sanırım tamamen bez bağlanmaması anlaşılıyo ama oyle dıılfelsefese derin

ecemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sen nasıl bir güzelliksin böyle
hejar teyzen kurban olsun seni yaradana
çok tatlısın sen maşallah subhanallah o yanaklarından öpmek banada nasip olur bir gün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…