eşim çok üzülecek bu trukıd indirim haberine:)Eki Görüntüle 718529 Eki Görüntüle 718530 Eki Görüntüle 718532 Eki Görüntüle 718533 Eki Görüntüle 718534 Eki Görüntüle 718535 Eki Görüntüle 718536 Eki Görüntüle 718537
defneyle aynı elbisemiz olmuş çok sevindik takım giyiniriz inşallah:)
köpeğini ece çok sevdi tavsiye ederim. herkesi marmarise kumdan kale yapmaya davet ediyoruz:))
İlkinin aynısı bar bizde.pazardan almıştım 7,5 tl ye
Ama şu boncuklar guzelmış,emınonundeki buyuk oyuncakxıda gormuştum ceşit ceşit 30 tl cıvarı
İnş sever de oynar Karencik
sağol mutlu anne bu arada nacizane bir iki doğum günü fotosu koydum.chiccro hanım bende oğluşun saçalrını kestirmeyi düşünüyorum acaba orhan cemalin son fotosunu paylaşırmısıınız.
_
_
_
_
_:94:
_:18:
_
kızlar hepinize merhabalar herkese şimdiden iyi hafta sonları diliyorum dün oğlumun aşısı vardı akşam delirdi resmen çok şükür bugün iyi gibi ama hep yanında olmamı kucakta olmayı istiyor
moralimde çok bozuk oğlum 12.5 aylık oldu ama hala ne tay durma ne yürüme olayı var yürüteçde gidiyor az yürüteyim diyorum hemen kızıyoor neden istemiyor 18 aya kadar yolu varmış ama sıkılıyorum işte biraz hareketlense daha kolay olcak hepimiz içinn
birde oğluma inek sütü dokunuyor heralde... içmeye başladığından beri kabız denedim sütten oluyor eminim koyuın gibi yapıyor ne yapmalıyım bilmiyorum birde keçi sütünü deneyeyim sütsüz olmaz devam sütüde vermek istemiyorum işte kafammm çok karışık çok
herkesee merhabaaaaa
nasılnızz sevgili arkadaşlarımmm, önecelikle sizlerriii çok özlediğimii belirterek başlamak isterimmm
umarım herkes iyidir, sağlığımız yerinde olsun en önemlisi bu gerçekten, doğum gününü kaçırmış olduğum tüm BEBELERİMİZİNNN DOĞUM GÜNÜÜÜ KUTLUU OLSUNNNN, 19 mayıs ECE'CİĞİMİZİN Dİ değilmi, mutlu yaşların olsun minnoşummm kocamannn öpüyorummmm seniii, birde YAREN NUR prensesimizin doğum günüydü galiba inş yanlış hatırlamıyorumdur:26: bütün bebelerimiziii kocamann öperrr musmutlu nice yaşlar dilerimmmm
bizden haberlere gelince; cumartesi bursaya ordandan akşama eskişehire geçtik ve doğum günümüzü yaptık, yaptıkdaa bide bana sorunnnkuzum canım kızım pişik oldu yolda eee popo evde hep bezsiz duruyor nerdeyse, yoldada bir bursa bir Eskişehir derken okadarda sık değiştirmeme rağmen sıcaktan sanırım pişik olmuş yavrum hemen kremlerini sürdük falan ama çok geçtii bütün akşam huysuz ve huzursuzdu birde üstüne diş huysuzluğuda vardı zaten mahvetti bizi üzüntüden bütün akşam ne doğum günü tadından bir şey anladık ne misafirlerimizden ertesi sabah hemen doktora gittik ve birtane antibiyotikli kremle iki günde kurtulduk pis pişikten çok şükür allaha, birde üstüne aşısını yaptıralım geçe kalmasın dedik hadiii birde aşıı ateşi çıktımı başımızaa bir günde onunla uğraştıkkk eeee Eskişehir maceramız böylelikle pek sevimli geçmedi anlayacağınızzz
bütün bu tatsızlıklara rağmen doğum günümüz yinede çok güzel geçti, hazırlıklarıma herkes bayıldıı, daha sonra gittiğim evlerde kızımın süslerini en baş köşede gördümm dahada hoşuma gittiiizeynocum binbir emekle hazırladığım tütüşünü sadece 2 dk giydi ve çıkarmak istedi tabi zaten huysuzdu bizde üstüne gitmedik bütün fotoları külotlu çorapla resmennn
doğum günü kutlamamız akşam yemeği sonrası olduğundan çok fazla tatlıydı börek çörekti yapmadık açıkçası, cupcakemiz ancak yetişti ( tadı ise süperdiiii, herkes pastaneden aldık falan sandı:)) birde tuzlu, peynirli, dereotlu kurabiyeler yaptık yettide arttı bileeee
doğum günü pastamız ise bildiğiniz üzere eskişehirde siparişimiz üzerine yapıldı ben hiç örnek görmedim ve gösteremedim maalesef ne çıkarsa şansımıza dedik ama çok şükür gayet güzeldi tadı harikaydıı ve kremalı olmasına rağmen görünce şeker hamuru olmadığına zor inanırsınız yani okadar düzgün ve süslüydüü resimleri en kısa zamanda ekleyeceğimm çünkü foto makinasınan aktarmadım henüz sadece telimde bir foto var onuda az sonra eklerimmm
biz dün döndük evimize ama zeynosuzz, Zeyno ve annem haftasonu geleceklerrrsabah kalkınca zeynonun odasına bakmadan direk çıkıp işe geldimm, ev öyle sessiz ve tatsızkii eşimle başbaşa 2 günün tadını çıkaralım dedik ama olmayacak galiba bu Zeyno hasretiyleeee cumartesi geliyor yavrumuz daha dün yanındaydım bugün saatleri bile sayıyorumm çokkk zormuşşşş çokkkk bizimki tatlı ve geçici bir ayrılık çok şükürki allah hiç bir anneyi ve yavrusunu ayırmasın inşşşş
sanırım çok uzun yazdımmm lütfen kusura bakmayın eee birikmiş haberle napayımm canımmm idare edinnn, işlerim birikmiş ancak girdim foruma biraz foto falan bakayımda kendimi avutayım bariii
Planner hem Zeynoya geçmiş olsun hemde partinizi atlattığın için sana canım
Güzel geçmiş ne mutlu
Fotolarını bekliyoruz şekerim..Hasret 2 güne bitecek üzme kendini
_MERHABA
_ÇOK EFKARLIYIM. DİŞİM BÜTÜN GECE UYUTMADI
_KALIP, SİZİNLE OYUN OYNAMAK İSTERDİM AMA
_DIŞARDA BİRKAÇ İŞİM İÇİN, ÇIKMAM LAZIM
_:94: DOKTORA GİDECEĞİİM
_:18: ANESTEZİ İÇİN İĞNE YAPMASA BARİ
_İĞNE YAPMAYA KALKARSA, HASTANEDEN KAÇAR GELİRİM
bilemedim, böyle mi demek istediniz ama iyi senaryo dimi
dostum çok yaklaşmışsın ama hasta olan ben degil çağla..doktora götürdüm..bogazı berbat durumdaymış..yine antibiyotik
verecez..hatta igne bile yazdı ama eşimde bende vurdurmak istemiyoruz..
ateşi yok,keyfi yerinde ama uyudugu zaman çok öksürüyo..başını yükseltiyorum ama yine öksürüyo..
planner_hoşgeldin canım dogum gününü atlatmışsınız gözünüz aydın..zeyno için üzüldüm hem ateş hem pişik fena olmuş..geçmiş olsun..ayrıca ayrı kalmışsın yavrundan off benim bile içim sızladı ama kuzun emin ellerde çok şükür..
..
yazın en korktuğum tarafı pişik ve isilik olayıinşallah hiç bir bebeğimiz olmaz Zeynoma da geçmiş olsun. ayrılığınız tez zamanda biter inşallah:)
2 saat uyumuşuz hava değişmiş yine rüzgar var hafif havada kafayı yedi:) karnımda ağrıyor benimkini kandırsam dışarda yesek bari yok derse de makarnaya talim:)
mutlu annem nerde resimler unutmadık unutmayacağız MİRA:)))
dostum çok yaklaşmışsın ama hasta olan ben degil çağla..doktora götürdüm..bogazı berbat durumdaymış..yine antibiyotik
verecez..hatta igne bile yazdı ama eşimde bende vurdurmak istemiyoruz..
ateşi yok,keyfi yerinde ama uyudugu zaman çok öksürüyo..başını yükseltiyorum ama yine öksürüyo..
mutlu annem nerde resimler unutmadık unutmayacağız MİRA:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?