2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım ya üzülme benim oğlumda aynı durumda üstelik benim oğlum yürüteçte bile 2 adımdan fazla atmıyordu bence artık yürüteç kullanma biz kullanmıyoruz,artık ne zaman yürüyecek zaman gösterir
yürümeye başlayınca daha mı kolay olur daha mı zor olur orası tartışılır işte:18::18:

hoşgeldin canım,zeynoma çok geçmiş olsun
çok şükür atlattınız sizde dgününü az kaldı kızına kavuşmaya

boncuk gözlüm hasta mı olmuş ahh yavrum benm sen nazara mı geliyorsun böyle kıyamam:26:
inşallah en kısa zamanda iyi olur kuzum

azraece ve şekersizyeşilçay kuzularınız iyi günlerde giysin cicilerini ve güzel günlerde oynasın oyuncaklarıyla
o köpekçikten bizdede var Aras Eymende bayılıyor kulaklarını çekiştirip duruyor

normalde oğlum 12:30 uyur 15:00 gibi uyanırdı ama bugün sadece 1 saat uyudu ee tabi uykusunu almayınca huysuzlandı
daha doğrusu benim sıpa ''ağlaya ağlaya'' değilde kahkaya ata ata uyu uyku kafasına vurunca gülme krizine giriyor oğlum
çok komik oluyor tabii

Cnm senin halan resimlerine bakacam ben ama bir turlu firsatim olmadi gitti...hatta bir ara papyonlu yakisikli gamzeli bir delikanli gozume carpti tam yaziyim darken hoopp birsey cikti nasip olmadi anlayacagin ama aklima doncem ins...

Planner cnm, Zeynomuza gecmis olsun umarim pisikleri hemen iyilesir...
Bu arada tasinma konusunda anlayisin ve guzel telkinlerin icin cok tsk ederim arkadasim , o siralar netim yoktu cepten takildigim icin sadece kafama yazdim ve simdi donebiliyorum...sorry

canım benimm bakarsın,hatta sen bakmadan kaldırmam resimleri söz :) zaten 2 resim var
bende size geçmiş olsun diyecektim üzerinden çok geçti utandım tekrar söylemeye
inşallah bu son olsun,Melekler korusun Mahirimi

canım sagolasın, evet az kaldı kavuşmamızaa inşşş, senin yakışıklı kahkaha atıyor demek yerimm ben onu ya süper pozitif bir çocuk valla maşallah maşallahhh

canımcım sagol pişikler iyileşti çok şükür ya ama iyileşene kadar biz hasta olduk üzüntüden o ayrı tabii buarada yerleşebildinmi bari canım, nasıl memnunmusun yeni evinden, mahirim nasıll, öpüyorum ikinizdeee kocamannn

sagol canım..yaz geldi ama hastalıklar bizde bitmedibu son olur inşallah
öncelikle cevap verdigin için sagol canım..evet çağla 6 aylık oldugundan beridir sürekli aynı hastalıktan çekiyoruz..
bizde burun akıntısı falan olmuyo direk öksürük başlıyo 3 gün sonrada işte bu hale geliyo..3 defa bronşit oldu,2 defa bronşit başlangıcı,şimdide bogazı gitmiş ve yine bronşit başlangıcı..bi doktor bizede demişti alerjik olablir diye ama henüz bunu söylemek
için çok erken dedi..3 yaşından önce bu anlaşılmazmış..ama sürekli gittigimiz doktorda hep ablasına suçu atıyo,ceren
okula gidiyo gelip öpüyo ondan geçiyo diyo..ceren 4 yaşında oldugu için pek hastalanmadı ama çağla hep antibiyotik
kullanmak zorunda kaldı..senin o bahsettigin şurubu doktor bize söyledi ama bana kagıda yazmış 1 kasımda kullanacakmışım..
kış bitti şimdi gerek yok dedi..bide 3 gün önce aşı esnasında saglım ocagındaki doktora dedim biraz nezlesi var aşı olmasına sakınca
varmı diye yok dedi,bugünkü doktorumuzda diyoki nezle bile olsa aşı olmamalıydı,o yüzden bi anda böyle olmuş..
off biraz karışık yazdım ama anlamışsındor umarım..ama dedigin gibi alerji uzmanına götürsem daha iyi olacak..
hangi doktora götürdün ki kıyamam ya havalar da ısındı o kadar nasıl olmuş boğazı. geçmiş olsun boncuğuma

her zamanki doktora..daha 2 gün oldu öksürüyo nasıl bu hale geldi anlamadım..aşı yaptık omu tetikledi
hejarcım sagol canımsın..

Son düzenleme:

Canım geçmiş olsunAcil şifalar dilerim boncuğuma Öksürüğüne sen yine ılık karışımları vermeye devam et,,şifa olsun kuzuma. Nem durumunuz nasıl orada??odası/eviniz yeterince nemli dimi...umarım çabucak geçer

planner inanır mısın telefonumu kontrol bile edemiyorum şu an çünkü arabada unutmuşum
hiç görmedim be kuzum ne aradığını ne mesajını kesin ömer kaşla göz arasında bulup kurcaladı

sil sil eskidi telefon nerde bulsa yakalıyor valla

zeynomun pişiğine hiç kıyamam alışmadı tabi o pamuk beyazı yumuşak popo bu kadar bezli kalmaya çok geçmiş olsun tekrar
zeynoyu çok özleyeceksiniz biliyorum ama yine de şu 2 günün tadını çıkarın eski günlerdeki gibi başbaşa romantik dakikalar fln

annezeynep teyzemiz için:))[video=youtube;8Z6tbBvmZ6o]http://www.youtube.com/watch?v=8Z6tbBvmZ6o&feature=youtu.be[/video]
Allahımmm sana geliyorummm telefonda benimle konuşurken de bu şortu mu giyiyordu yoksa!! ısırmak ısırmak bildiğin ısırmak istiyorum öyle hafiften değil ağzıma dolmalı o pamuk bacakları!! gel ağğustos geel geel gel!

MUTLUANNE MİRA'nın yeni fotoğrafları çook şahane tam bir moda ikonu olmuş bu fıstık yalnız gözümden kaçmadı sanma hep ciddi fotoğraflarını koyuyorsun iyi de yapıyorsun nazar değmesin masal gözlü kuzumuza

ŞEKERSİZYEŞİLÇAY dan diye konuya girip kapattım diye kusuruma bakmadın di mi? feleğim şaştı benim bu kadar çalışmaktan yaa

BEYKOZCUM uzun zaman sonra seni tekrar görmek ne güzel! bebeğinizi de güle güle büyütün inşallah tatlım ömrü bereketli bedeni sağlıklı aklı başında olsun!

yarın ömer'in günü var ne yapsam bilemedim menüm nasıl ne eksik ne yapsam iyi gider bi baksanıza?

topkek kalıbında dereotlu peynirli kek
muzlu köstebek pasta
patatesli rulo börek
kısır / şehriyeli salata (tam karar vermedim)
çilek bulabilirsem çikolatalı çileklerden yapıcam bi de yine

iş çıkışı aç gelecekler doyurmam lazım yani sizce çeşit az mı bana bi yetersiz geldi sanki :26:

çok sagol canım..inşallah hemencecik geçecek..nem fazlasıyla var..

Evet alerji demek için erken olabilir doğru demiş doktor ama alerji kaynaklı semptomlardan kaynaklı farklı tedaviler uygulanınca çocuk boşu boşuna antibiyotik kullanmış oluyor.Benim en çok üzüldüğüm kısım o oluyor.O yüzden de biz abisi 2 aylıkken başladığımız alerji uzmanımıza 5 senedir devam ediyoruz.Doktorumuz doçent ve burdaki en pahalı hastanelerden birisinde çalışıyor ama biz ona götürebilmek için özel sağlık sigortası yaptırıyoruz her sene.Bu sayede gereksiz ilaç kullanımından kurtulduk.Çünkü ne zaman farklı bi doktora gitsek antibiyotik verirken kendi doktorumuza sorduğumuzda gerek yok diyor ve gerçekten de ilaçsız atlatıyor.Abimiz mesela sadece bir kere antibiyotik kullandı ve onda da beta mikrobu kapmıştı.Küçük oğlum 3 kere kullandı ama üçünde de orta kulak iltihabı olmuştu.
İnş gerçekten alanında uzman bi doktora denk gelirsin de Çağla kuzum da bi daha hasta olmaz canım.Umarım kızmamışsındır karıştı diye çünkü sonuçta burdan ne yaşıyosun Çağlanın boğazı ne durumda bilmiyorum detaylarını ama benzer şikayetler yaşadığım için yazmak istedim sadece.

Şekerim hep öyle denk gelmişdaha doğrusu normalde güleçtir fakat poz verirken pek gülmüyo,,sanırım dişleri yok diye
çekiniyo ağzını kapatıyo
menü yeter de arta bile,,ama kısırı yap derim iş çıkışı çok iyi gider

kızmakmı aşkolsun aksine çok mutlu oldum cevap verdigin için..benimle aynı durumu yaşayan biri olarak bana yardımcı olmaya
çalışıyosun buna kızılırmı..tam tersi teşekkür edilir
evet yazdıkların çok mantıklı belkide bizde boşuna antibiyotik kullanıyoruz:26:
en kısa zamanda araştırıp çok iyi bir alerji uzmanı bulacagım..yani umarım bulurum..
tekrar sagol canım

bence menü eksiksiz zaten hatta şahane
canım çok çekti bizde gelebilir miyiz acaba

canım silinmemişse bak mesajlarına hemen aradığın gün arayıp msj attım sana, bakk sen ömerciğee annesinin teli bile ele geçirmişşş aynen ya okadar saat bezli kalmaya alışık değil popo ama okadarda sık değiştirdimmm buaradaa menün harika cicimm daha ne olsun gayet doyurucu bence kısır yapp kısırr yapp banadaa gönderr ama yaaa annemde süper kısır yapar ama bugünlerde yemekte yapmıyorum başbaşa günlerimizde zamanımızı yemek yaparak geçirmeyelim dedi eşimm benimde canıma minnet tabiii yalnızz bu başbaşa günler bi kazaya sebep olacak diye korkuyorum çokkk:18::18:

AZRAECE canımm alıntıda gördüm ececiğimii geçmişe dönemedimkiii bu sarı tshittten zeynomunda varrr hem ececiğim sevdim ekrandan hemm ağladım yaaaaa, maşşallahh çok tatlıı ya çokk

rosalde senin kuzunada geçmiş olsun,siz erken farkedip araştırmışsınız
umarım boncuk gözlü Çağlanın da derdine derman olur doktorlar

Hejarım senin bugün canın çok sıkılmış,,ya davet ediyorsun ya gelelim mi diyosun
nerde oturuyosunakşama al oğluşunu bana gel şekerim evdeyim

öyle mi görünüyor gerçektende sıkıldım
aramızda köprüler var off off
evimiz çok sıcak her odamız güneş görüyor
balkonumuzda yokbu yaz yandık:18::18::18:

öyle mi görünüyor gerçektende sıkıldım
aramızda köprüler var off off
evimiz çok sıcak her odamız güneş görüyor
balkonumuzda yokbu yaz yandık:18::18::18:

o zaman çıkın hemen köprü trafiğine kalmayın hadi
bizim evde çok sıcak oluyor ama kısım kısım çok şükür,
sabah arka odalar,,akşamüzeri ön taraflar
böyle sıcaklar olursa yandık walla:18:

palnercim gecmiş olsun zeynoya bayağı şeyler yasamıssınız hay allah...neyseki dogum gununuz guzel gecmışş..tekrar nice senelere güzel kızıma...

babycerencim sizede cok gecmıs olsun...inş cabucak iyileşir..

cnm benim kızımda bahara girdiğimizden beri surekli hasta oluyor..ve doktorumuz bizede alerjisi olabılecegını söledi ve bir surup verdi..3 gundur kullanıyoruz burun akıntısı öksürüğü fln gectı...ama şimdi gercekten alerjimi değilmi bilmediğimden acaba ilacı bıraksammı diye düşünuyorum ama kararda veremıyorum...sizin kullandıgınız ilacın adı nedir..olmazsa bende cocuk alerjısı uzmanına gorurıyım..tavsiye edeceğiniz doktor varsa bu konuda cok sevınırım..

çağla kuzuma geçmiş olsun tatlım. defnede de bi süre sürekli burun akıntısı ve uzun sureli hırıltı ve öksürük oluyodu. geceleri gıcık tutuyomus gibi öksürüp bazen öksürüğe uyanıyodu. ben bunun alerjik olabileceğini okudum. dr a sordum. onayladı. zaten o ara bi damla vermişti hatırlarsanız. o alerji damlasıymıs. ve gercekten kullanır kullanmaz öksürük kesildi. çok sukur bi daha tekrarlamadı. ama 1-2 gundur burun akıntısı var yine. haziran temmuz gibi kan tahlili yapar polene alerjisi var mı öğreniriz demişti (polen mevsimi bitince yapılıyomus) cumartesi dr kontrolunde tekrar hatırlatıcam.

annezeynep yok cnm sorun değil zaten o an tam musait değildim. konusamadım da

miranın fotolarına bakmaya gidiyorum

canım damlanın adı Z ile mi başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…