kızlar hepinize merhabalar herkese şimdiden iyi hafta sonları diliyorum dün oğlumun aşısı vardı akşam delirdi resmen çok şükür bugün iyi gibi ama hep yanında olmamı kucakta olmayı istiyor
moralimde çok bozuk oğlum 12.5 aylık oldu ama hala ne tay durma ne yürüme olayı var yürüteçde gidiyor az yürüteyim diyorum hemen kızıyoor neden istemiyor 18 aya kadar yolu varmış ama sıkılıyorum işte biraz hareketlense daha kolay olcak hepimiz içinn
birde oğluma inek sütü dokunuyor heralde... içmeye başladığından beri kabız denedim sütten oluyor eminim koyuın gibi yapıyor ne yapmalıyım bilmiyorum birde keçi sütünü deneyeyim sütsüz olmaz devam sütüde vermek istemiyorum işte kafammm çok karışık çok
herkesee merhabaaaaa
nasılnızz sevgili arkadaşlarımmm, önecelikle sizlerriii çok özlediğimii belirterek başlamak isterimmm
umarım herkes iyidir, sağlığımız yerinde olsun en önemlisi bu gerçekten, doğum gününü kaçırmış olduğum tüm BEBELERİMİZİNNN DOĞUM GÜNÜÜÜ KUTLUU OLSUNNNN, 19 mayıs ECE'CİĞİMİZİN Dİ değilmi, mutlu yaşların olsun minnoşummm kocamannn öpüyorummmm seniii, birde YAREN NUR prensesimizin doğum günüydü galiba inş yanlış hatırlamıyorumdur:26: bütün bebelerimiziii kocamann öperrr musmutlu nice yaşlar dilerimmmm
dostum çok yaklaşmışsın ama hasta olan ben degil çağla..doktora götürdüm..bogazı berbat durumdaymış..yine antibiyotik
verecez..hatta igne bile yazdı ama eşimde bende vurdurmak istemiyoruz..
ateşi yok,keyfi yerinde ama uyudugu zaman çok öksürüyo..başını yükseltiyorum ama yine öksürüyo..
azraece__ecenin fülüt çalmasına bayıldım çok tatlı çoknazar degmesinn.cicileride çok güzel
güzel günlerde giysin..
planner_hoşgeldin canım dogum gününü atlatmışsınız gözünüz aydın..zeyno için üzüldüm hem ateş hem pişik fena olmuş..geçmiş olsun..ayrıca ayrı kalmışsın yavrundan off benim bile içim sızladı ama kuzun emin ellerde çok şükür..
şekersiz_sizinde hediyeleriniz çok güzel canım..bize pek kıyafet gelmedi zaten az kişi vardı gelenlerde para verip gitti:)
para daha çok hoşuma gitti..
herkesedaha yazacam ama çaglayla ilgilenmem lazım ..
Cnm senin halan resimlerine bakacam ben ama bir turlu firsatim olmadi gitti...hatta bir ara papyonlu yakisikli gamzeli bir delikanli gozume carpti tam yaziyim darken hoopp birsey cikti nasip olmadi anlayacagin ama aklima doncem ins...
Planner cnm, Zeynomuza gecmis olsun umarim pisikleri hemen iyilesir...
Bu arada tasinma konusunda anlayisin ve guzel telkinlerin icin cok tsk ederim arkadasim , o siralar netim yoktu cepten takildigim icin sadece kafama yazdim ve simdi donebiliyorum...sorry
hoşgeldin canım,zeynoma çok geçmiş olsun
çok şükür atlattınız sizde dgününü az kaldı kızına kavuşmaya
normalde oğlum 12:30 uyur 15:00 gibi uyanırdı ama bugün sadece 1 saat uyudu ee tabi uykusunu almayınca huysuzlandı
daha doğrusu benim sıpa ''ağlaya ağlaya'' değilde kahkaya ata ata uyuuyku kafasına vurunca gülme krizine giriyor oğlum
çok komik oluyor tabii
Cnm senin halan resimlerine bakacam ben ama bir turlu firsatim olmadi gitti...hatta bir ara papyonlu yakisikli gamzeli bir delikanli gozume carpti tam yaziyim darken hoopp birsey cikti nasip olmadi anlayacagin ama aklima doncem ins...
Planner cnm, Zeynomuza gecmis olsun umarim pisikleri hemen iyilesir...
Bu arada tasinma konusunda anlayisin ve guzel telkinlerin icin cok tsk ederim arkadasim , o siralar netim yoktu cepten takildigim icin sadece kafama yazdim ve simdi donebiliyorum...sorry
sagol canım..yaz geldi ama hastalıklar bizde bitmedicanımm çok geçmiş olsun ya çok öksürüyor demek yaz geldi hastalıklar gitmedi hala ya inş ilaçlar iyi gelirde hemen iyileşir ve son olurr canımm, bizimde pişik fenaydı valla bir yaşına geldii ilk defa pişik oldu yavrumm kahrımdan üzüntümden ben ondan daha çok hasta oldum valla, allah hep şifa versin yavrularımıza inşşş
biz isilikde olduk pişikte canım ama çok şükür geçti gitti yaz boyuncada birdaha gelmesinler inşşşş:))
öncelikle cevap verdigin için sagol canım..evet çağla 6 aylık oldugundan beridir sürekli aynı hastalıktan çekiyoruz..Canım böyle dan diye daldım konuya ama takip ettiğim kadarıyla bu sorunu sık sık yaşıyorsun.Benzer durumlar yaşadığım için sana yazmak istedim.Benim oğlum da 5,5 aylık olduktan sonra Çağla gibi sürekli hasta oluyodu.Genelde hastalığı burun tıkanıklığı ile başlayıp öksürük vs şeklinde devam ediyodu.Sonrasında da Orta Kulak iltihabına çevirip antibiyotik tedavisi görüyodu ve sonra yaklaşık 15 günlük bir iyileşme dönemi yaşayıp sürecimiz başa dönüyodu.Sizde Otit olmuyo gerçi çok şükür şanslısın o konuda.Biz bu şekilde 3 döngü yaşadıktan sonra doktor kan tahlili yaptı ve kandaki alerji değerinin yüksek olması, ailede alerji öyküsü olması(Bende ve abisinde de var) ve bu belirtileri periyodik olarak tekrarlaması nedeniyle alerji tedavisine başladı.Yaklaşık 1,5 aaydır bir şuruba devam ediyoruz ve o şurubu kullandığımızdan beri tüm sıkıntılarımız kesildi.Sanki senin anlattıklarından sizde de benzer bir durum varmış gibi hissettim ben.Bizim doktorumuz çocuk alerjisi uzmanı bi doktor.Belki Çağlayı da bi alerji uzmanı görse ona göre bi tedavi ile çabucak iyileşir kuzum gibime geliyo.Allah acil şifalar versin canım.
hangi doktora götürdün ki kıyamam ya havalar da ısındı o kadar nasıl olmuş boğazı. geçmiş olsun boncuğuma
dostum çok yaklaşmışsın ama hasta olan ben degil çağla..doktora götürdüm..bogazı berbat durumdaymış..yine antibiyotik
verecez..hatta igne bile yazdı ama eşimde bende vurdurmak istemiyoruz..
ateşi yok,keyfi yerinde ama uyudugu zaman çok öksürüyo..başını yükseltiyorum ama yine öksürüyo..
..
planner inanır mısın telefonumu kontrol bile edemiyorum şu an çünkü arabada unutmuşumanne_Zeynep canımcım beni aradın ama o sırada doktorda zeynonun pişikleriyle uğraşıyorduk sonra aradım seni ve msj attım sana ama birtürlü iletişim kuramadık şekerimmm, msjım ulaştı görünüyor ama ulaşmadımı acabaaaa:26:
Allahımmm sana geliyorummm telefonda benimle konuşurken de bu şortu mu giyiyordu yoksa!! ısırmak ısırmak bildiğin ısırmak istiyorum öyle hafiften değil ağzıma dolmalı o pamuk bacakları!! gel ağğustos geel geel gel!annezeynep teyzemiz için:))[video=youtube;8Z6tbBvmZ6o]http://www.youtube.com/watch?v=8Z6tbBvmZ6o&feature=youtu.be[/video]
Canım geçmiş olsunAcil şifalar dilerim boncuğuma Öksürüğüne sen yine ılık karışımları vermeye devam et,,şifa olsun kuzuma. Nem durumunuz nasıl orada??odası/eviniz yeterince nemli dimi...umarım çabucak geçer
Evet alerji demek için erken olabilir doğru demiş doktor ama alerji kaynaklı semptomlardan kaynaklı farklı tedaviler uygulanınca çocuk boşu boşuna antibiyotik kullanmış oluyor.Benim en çok üzüldüğüm kısım o oluyor.O yüzden de biz abisi 2 aylıkken başladığımız alerji uzmanımıza 5 senedir devam ediyoruz.Doktorumuz doçent ve burdaki en pahalı hastanelerden birisinde çalışıyor ama biz ona götürebilmek için özel sağlık sigortası yaptırıyoruz her sene.Bu sayede gereksiz ilaç kullanımından kurtulduk.Çünkü ne zaman farklı bi doktora gitsek antibiyotik verirken kendi doktorumuza sorduğumuzda gerek yok diyor ve gerçekten de ilaçsız atlatıyor.Abimiz mesela sadece bir kere antibiyotik kullandı ve onda da beta mikrobu kapmıştı.Küçük oğlum 3 kere kullandı ama üçünde de orta kulak iltihabı olmuştu.öncelikle cevap verdigin için sagol canım..evet çağla 6 aylık oldugundan beridir sürekli aynı hastalıktan çekiyoruz..
bizde burun akıntısı falan olmuyo direk öksürük başlıyo 3 gün sonrada işte bu hale geliyo..3 defa bronşit oldu,2 defa bronşit başlangıcı,şimdide bogazı gitmiş ve yine bronşit başlangıcı..bi doktor bizede demişti alerjik olablir diye ama henüz bunu söylemek
için çok erken dedi..3 yaşından önce bu anlaşılmazmış..ama sürekli gittigimiz doktorda hep ablasına suçu atıyo,ceren
okula gidiyo gelip öpüyo ondan geçiyo diyo..ceren 4 yaşında oldugu için pek hastalanmadı ama çağla hep antibiyotik
kullanmak zorunda kaldı..senin o bahsettigin şurubu doktor bize söyledi ama bana kagıda yazmış 1 kasımda kullanacakmışım..
kış bitti şimdi gerek yok dedi..bide 3 gün önce aşı esnasında saglım ocagındaki doktora dedim biraz nezlesi var aşı olmasına sakınca
varmı diye yok dedi,bugünkü doktorumuzda diyoki nezle bile olsa aşı olmamalıydı,o yüzden bi anda böyle olmuş..
off biraz karışık yazdım ama anlamışsındor umarım..ama dedigin gibi alerji uzmanına götürsem daha iyi olacak..
MUTLUANNE MİRA'nın yeni fotoğrafları çook şahane tam bir moda ikonu olmuş bu fıstık yalnız gözümden kaçmadı sanma hep ciddi fotoğraflarını koyuyorsun iyi de yapıyorsun nazar değmesin masal gözlü kuzumuza
yarın ömer'in günü var ne yapsam bilemedim menüm nasıl ne eksik ne yapsam iyi gider bi baksanıza?
topkek kalıbında dereotlu peynirli kek
muzlu köstebek pasta
patatesli rulo börek
kısır / şehriyeli salata (tam karar vermedim)
çilek bulabilirsem çikolatalı çileklerden yapıcam bi de yine
iş çıkışı aç gelecekler doyurmam lazım yani sizce çeşit az mı bana bi yetersiz geldi sanki :26:
Evet alerji demek için erken olabilir doğru demiş doktor ama alerji kaynaklı semptomlardan kaynaklı farklı tedaviler uygulanınca çocuk boşu boşuna antibiyotik kullanmış oluyor.Benim en çok üzüldüğüm kısım o oluyor.O yüzden de biz abisi 2 aylıkken başladığımız alerji uzmanımıza 5 senedir devam ediyoruz.Doktorumuz doçent ve burdaki en pahalı hastanelerden birisinde çalışıyor ama biz ona götürebilmek için özel sağlık sigortası yaptırıyoruz her sene.Bu sayede gereksiz ilaç kullanımından kurtulduk.Çünkü ne zaman farklı bi doktora gitsek antibiyotik verirken kendi doktorumuza sorduğumuzda gerek yok diyor ve gerçekten de ilaçsız atlatıyor.Abimiz mesela sadece bir kere antibiyotik kullandı ve onda da beta mikrobu kapmıştı.Küçük oğlum 3 kere kullandı ama üçünde de orta kulak iltihabı olmuştu.
İnş gerçekten alanında uzman bi doktora denk gelirsin de Çağla kuzum da bi daha hasta olmaz canım.Umarım kızmamışsındır karıştı diye çünkü sonuçta burdan ne yaşıyosun Çağlanın boğazı ne durumda bilmiyorum detaylarını ama benzer şikayetler yaşadığım için yazmak istedim sadece.
yarın ömer'in günü var ne yapsam bilemedim menüm nasıl ne eksik ne yapsam iyi gider bi baksanıza?
muzlu köstebek pasta
patatesli rulo börek
iş çıkışı aç gelecekler doyurmam lazım yani sizce çeşit az mı bana bi yetersiz geldi sanki :26:
bence menü eksiksiz zaten hatta şahane
canım çok çekti bizde gelebilir miyiz acaba
planner inanır mısın telefonumu kontrol bile edemiyorum şu an çünkü arabada unutmuşum
hiç görmedim be kuzum ne aradığını ne mesajını kesin ömer kaşla göz arasında bulup kurcaladı
sil sil eskidi telefon nerde bulsa yakalıyor valla
zeynomun pişiğine hiç kıyamam alışmadı tabi o pamuk beyazı yumuşak popo bu kadar bezli kalmayaçok geçmiş olsun tekrar
zeynoyu çok özleyeceksiniz biliyorum ama yine de şu 2 günün tadını çıkarın eski günlerdeki gibi başbaşa romantik dakikalar fln
Allahımmm sana geliyorummm telefonda benimle konuşurken de bu şortu mu giyiyordu yoksa!! ısırmak ısırmak bildiğin ısırmak istiyorum öyle hafiften değil ağzıma dolmalı o pamuk bacakları!! gel ağğustos geel geel gel!
muzlu köstebek pasta
patatesli rulo börek
Hejarım senin bugün canın çok sıkılmış,,ya davet ediyorsun ya gelelim mi diyosun
nerde oturuyosunakşama al oğluşunu bana gel şekerim evdeyim
öyle mi görünüyor gerçektende sıkıldım
aramızda köprüler var off off
evimiz çok sıcak her odamız güneş görüyor
balkonumuzda yokbu yaz yandık:18::18::18:
Canım böyle dan diye daldım konuya ama takip ettiğim kadarıyla bu sorunu sık sık yaşıyorsun.Benzer durumlar yaşadığım için sana yazmak istedim.Benim oğlum da 5,5 aylık olduktan sonra Çağla gibi sürekli hasta oluyodu.Genelde hastalığı burun tıkanıklığı ile başlayıp öksürük vs şeklinde devam ediyodu.Sonrasında da Orta Kulak iltihabına çevirip antibiyotik tedavisi görüyodu ve sonra yaklaşık 15 günlük bir iyileşme dönemi yaşayıp sürecimiz başa dönüyodu.Sizde Otit olmuyo gerçi çok şükür şanslısın o konuda.Biz bu şekilde 3 döngü yaşadıktan sonra doktor kan tahlili yaptı ve kandaki alerji değerinin yüksek olması, ailede alerji öyküsü olması(Bende ve abisinde de var) ve bu belirtileri periyodik olarak tekrarlaması nedeniyle alerji tedavisine başladı.Yaklaşık 1,5 aaydır bir şuruba devam ediyoruz ve o şurubu kullandığımızdan beri tüm sıkıntılarımız kesildi.Sanki senin anlattıklarından sizde de benzer bir durum varmış gibi hissettim ben.Bizim doktorumuz çocuk alerjisi uzmanı bi doktor.Belki Çağlayı da bi alerji uzmanı görse ona göre bi tedavi ile çabucak iyileşir kuzum gibime geliyo.Allah acil şifalar versin canım.
çağla kuzuma geçmiş olsun tatlım. defnede de bi süre sürekli burun akıntısı ve uzun sureli hırıltı ve öksürük oluyodu. geceleri gıcık tutuyomus gibi öksürüp bazen öksürüğe uyanıyodu. ben bunun alerjik olabileceğini okudum. dr a sordum. onayladı. zaten o ara bi damla vermişti hatırlarsanız. o alerji damlasıymıs. ve gercekten kullanır kullanmaz öksürük kesildi. çok sukur bi daha tekrarlamadı. ama 1-2 gundur burun akıntısı var yine. haziran temmuz gibi kan tahlili yapar polene alerjisi var mı öğreniriz demişti (polen mevsimi bitince yapılıyomus) cumartesi dr kontrolunde tekrar hatırlatıcam.
annezeynep yok cnm sorun değil zaten o an tam musait değildim. konusamadım da
miranın fotolarına bakmaya gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?