palnercim gecmiş olsun zeynoya bayağı şeyler yasamıssınız hay allah...neyseki dogum gununuz guzel gecmışş..tekrar nice senelere güzel kızıma...
babycerencim sizede cok gecmıs olsun...inş cabucak iyileşir..
cnm benim kızımda bahara girdiğimizden beri surekli hasta oluyor..ve doktorumuz bizede alerjisi olabılecegını söledi ve bir surup verdi..3 gundur kullanıyoruz burun akıntısı öksürüğü fln gectı...ama şimdi gercekten alerjimi değilmi bilmediğimden acaba ilacı bıraksammı diye düşünuyorum ama kararda veremıyorum...sizin kullandıgınız ilacın adı nedir..olmazsa bende cocuk alerjısı uzmanına gorurıyım..tavsiye edeceğiniz doktor varsa bu konuda cok sevınırım..
sagolun canlarçağla kuzuma geçmiş olsun tatlım. defnede de bi süre sürekli burun akıntısı ve uzun sureli hırıltı ve öksürük oluyodu. geceleri gıcık tutuyomus gibi öksürüp bazen öksürüğe uyanıyodu. ben bunun alerjik olabileceğini okudum. dr a sordum. onayladı. zaten o ara bi damla vermişti hatırlarsanız. o alerji damlasıymıs. ve gercekten kullanır kullanmaz öksürük kesildi. çok sukur bi daha tekrarlamadı. ama 1-2 gundur burun akıntısı var yine. haziran temmuz gibi kan tahlili yapar polene alerjisi var mı öğreniriz demişti (polen mevsimi bitince yapılıyomus) cumartesi dr kontrolunde tekrar hatırlatıcam.
annezeynep yok cnm sorun değil zaten o an tam musait değildim. konusamadım da
miranın fotolarına bakmaya gidiyorum
o zaman çıkın hemen köprü trafiğine kalmayın hadi
bizim evde çok sıcak oluyor ama kısım kısım çok şükür,
sabah arka odalar,,akşamüzeri ön taraflar
böyle sıcaklar olursa yandık walla:18:
davetin için teşekkür edriz canım
gelip mirayı ve seni görmeyi çok isterim kısmet belki bir gün görürüm
bizim bütün odalarımız ful güneş alıyor kışın iyide yazın hiç çekilmiyor
şimdiden oğlumun ense kısımında isilik oluşmaya başladı
bu arada bugünkü havanın hali nedir öyle inanılmaz rüzgar var nasıl camlara vuruyor:18:
çok bunaltıcı hava
plannercım sana yazmayı atlamışım. çok gecmiş olsun zeynoma. 2 gundur defnenin totişinde de pişik var. tr.v.z.l kullandım bakalım inşallah gecer bi an önce...
babyceren damlanın adı z.d.t.n
plannercım sana yazmayı atlamışım. çok gecmiş olsun zeynoma. 2 gundur defnenin totişinde de pişik var. tr.v.z.l kullandım bakalım inşallah gecer bi an önce...
babyceren damlanın adı z.d.t.n
evet ya yapış yapışım ki klima var ama fayda etmiyor,,bugünde Fatihte patlama olmuş(doğalgaz),,
evi aradım kızım o sırda uyuyordu kadıncağızda korkmuş sesten:18: zaten ev sıcak birde korktum ter içinde kaldım dedi.
bende çok bunaldımne zaman istersen beklerim canım
Allah korusun meleğini canım
bu arada kuzularınız gündüz uykusunu kaç saat uyuyor kızlar
saat mişuna dakika diyelim canım 20-40 arası (2kez),,keyfine göre ama uyuyor mutlaka
biri sabah 10 sularında..diğeri 15 sularında
cnm benim kızımda bahara girdiğimizden beri surekli hasta oluyor..ve doktorumuz bizede alerjisi olabılecegını söledi ve bir surup verdi..3 gundur kullanıyoruz burun akıntısı öksürüğü fln gectı...ama şimdi gercekten alerjimi değilmi bilmediğimden acaba ilacı bıraksammı diye düşünuyorum ama kararda veremıyorum...sizin kullandıgınız ilacın adı nedir..olmazsa bende cocuk alerjısı uzmanına gorurıyım..tavsiye edeceğiniz doktor varsa bu konuda cok sevınırım..
Allah korusun meleğini canım
bu arada kuzularınız gündüz uykusunu kaç saat uyuyor kızlar
kızlar hepinize merhabalar herkese şimdiden iyi hafta sonları diliyorum dün oğlumun aşısı vardı akşam delirdi resmen çok şükür bugün iyi gibi ama hep yanında olmamı kucakta olmayı istiyor
moralimde çok bozuk oğlum 12.5 aylık oldu ama hala ne tay durma ne yürüme olayı var yürüteçde gidiyor az yürüteyim diyorum hemen kızıyoor neden istemiyor 18 aya kadar yolu varmış ama sıkılıyorum işte biraz hareketlense daha kolay olcak hepimiz içinn
birde oğluma inek sütü dokunuyor heralde... Içmeye başladığından beri kabız denedim sütten oluyor eminim koyuın gibi yapıyor ne yapmalıyım bilmiyorum birde keçi sütünü deneyeyim sütsüz olmaz devam sütüde vermek istemiyorum işte kafammm çok karışık çok
annezeynep teyzemiz için:))[video=youtube;8Z6tbBvmZ6o]http://www.youtube.com/watch?v=8Z6tbBvmZ6o&feature=youtu.be[/video]
eşim çok üzülecek bu trukıd indirim haberine:)Eki Görüntüle 718529 Eki Görüntüle 718530 Eki Görüntüle 718532 Eki Görüntüle 718533 Eki Görüntüle 718534 Eki Görüntüle 718535 Eki Görüntüle 718536 Eki Görüntüle 718537
defneyle aynı elbisemiz olmuş çok sevindik takım giyiniriz inşallah:)
köpeğini ece çok sevdi tavsiye ederim. herkesi marmarise kumdan kale yapmaya davet ediyoruz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?