2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

sagolun canlar
ya bu alerjide yeni modamı çıktı..her çocuk alerji
cereninde büklüm yerleri kaşınır her yaz..birşeye alerjisi var ama neye bilmiyoz..test yapmadık bu yıl yapacaz..
sanırım çağlada alerjik..acaba tozamı,yoksa yedigi birşeye mi
demek sizin kuzulara damla kullandınız keşke bende kullansaydımdoktor vermişti ama ben kullanmadım..
iyi bir doktor bulup gidecem..

davetin için teşekkür edriz canım
gelip mirayı ve seni görmeyi çok isterim kısmet belki bir gün görürüm
bizim bütün odalarımız ful güneş alıyor kışın iyide yazın hiç çekilmiyor
şimdiden oğlumun ense kısımında isilik oluşmaya başladı
bu arada bugünkü havanın hali nedir öyle inanılmaz rüzgar var nasıl camlara vuruyor:18:
çok bunaltıcı hava

evet ya yapış yapışım ki klima var ama fayda etmiyor,,bugünde Fatihte patlama olmuş(doğalgaz),,
evi aradım kızım o sırda uyuyordu kadıncağızda korkmuş sesten:18: zaten ev sıcak birde korktum ter içinde kaldım dedi.
bende çok bunaldımne zaman istersen beklerim canım

Çağla ve Zeyno ya geçmiş olsun.. Doğum günlerinden osnra nazar değdi bence..

Ece senin filüt çalışını yeriiim.. Pamuk şeker seni..

Planner canım bu iki günün tadını çıkarım.. yemek yapma, bol bol gez film alın evde izleyin :) Artık kaza olursa da....

Bende Miranın fotolarına bakmaya gidiyorum :)

plannercım sana yazmayı atlamışım. çok gecmiş olsun zeynoma. 2 gundur defnenin totişinde de pişik var. tr.v.z.l kullandım bakalım inşallah gecer bi an önce...

babyceren damlanın adı z.d.t.n

ben yasak olduğu için eceyi izleyemedim daha. eve gidince bakıcam.

bu arada bu gece yalnızım. beyim nöbetçi.. hadi gelin de iki lafın belini kıralım

plannercım sana yazmayı atlamışım. çok gecmiş olsun zeynoma. 2 gundur defnenin totişinde de pişik var. tr.v.z.l kullandım bakalım inşallah gecer bi an önce...

bir pişik kremi biliyorum çinko içerikli ama antibiyotikli değil,,şuan ismini unuttum ama hem antibiyotik yok hem de çabuk geçiriyor. ismini reçeteden bulup size bilgi vereceğim...iyi çalışmalar,best regards,mutlu
(pişik çinko eksikliğinden mi ne oluyordu,,şimdi unuttum dr.notlarımdan bakıciiim akşama)

bizde kullandık canım o damlayı bize dedi dr alerjik olabilir diye
biz burnumuzdan şikayetçiyiz ya tıkalı yada akıyor
bütün kuzulara acil şifalar

Allah korusun meleğini canım

bu arada kuzularınız gündüz uykusunu kaç saat uyuyor kızlar

saat mi şuna dakika diyelim canım 20-40 arası (2kez),,keyfine göre ama uyuyor mutlaka
biri sabah 10 sularında..diğeri 15 sularında

bunada şükür canım demek Mira uykuyu sevmiyor
benim oğlum 4 saat uyuyor acaba çok mu uyuyor diyorum
uyutmadığım zamanlar çok huysuz oluyor yada kendi sızıyor bir köşede

şimdide 15:00 dan beri uyuyor

Son düzenleme:

Normalde abimiz zyrtec şurup kardeşi de damlasını kullanıyordu rahatlaması için 3-4 günlük olarak ama şimdi tedavi amaçlı farklı bişey verdi.Adı zaditen ve abi - kardeş birlikte kullanıyolar şu anda.ikisi de haziran ortasına kadar kullanacak.abi tam ölçü kardeşimiz de yarım ölçü alıyor.İkisinin de alerjik olduğuna eminiz biz tabi.Ciddi bi alerji öykümüz ve kan testlerimiz var.Doktorunuz söylemeden kullanmayacak bilinçli anneler olduğunuzu bildiğim için yazıyorum ilaç isimlerini :)
Benim de durumum vahim aslında bu aralar ama ilacım emzirirken kullanılamadığı için hapşırık öksürük tıksırık ölüyorum.Bi de ben Ankarada oturuyorum.O yüzden doktor tavsiyem işe yaramayacaktır.

Allah korusun meleğini canım

bu arada kuzularınız gündüz uykusunu kaç saat uyuyor kızlar

Canım zeynoda sabah 10 da 1 saat, öğleden sonrada en az iki saat uyuyor bence çok değil seninkide akşam uykusunu etkilemiyorsa özellikle ne güzel işte bırak uyuşunda büyüsün annesii

bugünn bol boll resim baktımm süperdii güzel kızlar yakışıklıı oğluşlarımız, içim açıldıı valla hepsinee bir kezz daha maşallah diyorummmm

bizim tek fotomuzun devamıda yarın vizyonda olacak inşşş görüşmek üzeree şekerlerrr herkesee iyi akşamlarr bende çıkayım artık bakalımm kocacımm sürpriz bir yemek davetinde bulundu bana meraklandımmmm

ben geldimama kimse kalmamış
trubaby alanlar ben kazıklandımmı:)68 liraya aldım siz kaça aldınız
kargoyu kim ödedi:)
ben kargo ödemedim ama yinede sizden fazla ödemişim
benim gibi fazla para ödeyen varmı:)

çağlanın uyku saatleri şöyle:
sabah 8 buçuk 9 arası uyanır..
11 buçuk 12 arası yatar_2 saat
sonra akşam üstü 6 gibi 1 saatlik şekerleme yapar(bazen hiç yapmaz)
10 la 10 buçuk arası tekrar uyur..
eger akşam üstü uyumassa 9 buçuk gibi yatar..
mücbir sebepler hariç genelde uyku saatimiz böyle:)

babycerenin uyku saatleri:
sabah 8 buçukla 9 arası kalkar..
gece 12 gibi yatar..
gece 1 gibi kalkar..
gece 1:15 gibi yatar..
gece 3 gibi kalkar..
gece 3:15 gibi yatar..
sabah 4:30 gibi kalkar
sabah 4:45 gibi yatar
sabah 7 gibi kalkar..
sabah 7:15 yatar..sonra yarım saatte bir yatar kalkar yatar kalkar:)
mücbir sebepler hariç uyku düzenim böyle:)

sizlere bir teşekkür etmek istiyorum:)
ben çocuklugumdan beri içine kapanık,sessiz ve çekingendim..evlendim biraz degiştim ama çogu insan benim hakkında
şöyle düşünüyodu ''kendini begenmiş,havalı''..pek kimseyle muhattap olmadıgım için:))
ama seversem tam severim derler ya işte o benim:)konuşmaya başlarsam benden konuşkanı espirilis olmaz öyle bir tipim:)
herneyse amma uzattım:)şunu demek istiyorum,ilk buraya yazmaya başladıgımda yine çekinerek yazmıştım,
''selam benide aranıza alın ''diye yazmıştım,pek kimse tınlamamıştıama zamanla yılan :)) gibi aranıza süzüldüm
hatta bazılarınızı ısırdım bile:))şaka bi yana beni sevdiniz,kucak açtınızbende sizleri sevdimhepinizi öptüm gıdıkladım:)
sayenizde kendime olan özgüvenim yerine geldi..bunu eşimde farketti..hatta diyoki ne olmuş sana sen bunlarla pek konuşmazdın,
dedim artık böyle şekerimkimden çekinecem hıhhhh
veda yazısı gibi olmuşyok yok bi yere gitmiyorum heycanlanmayın
ay acaba ölecemmi:18:Allah korusun:18:daha çok gencim:18:
hepiniz çok thank you
sevgi böcekleri:)

ben şimdi gezmelere gidiyorum..çocugun hasta ne gezmesi demeyin mecbur gidiyorum
günler öncesinden verilmiş sözüm var gitmessem çok ayıp olacak..hem çağlayada degişiklik olur..
gece görüşürüz,ben gelene kadar sayfaları doldurun okunacak birşeyler yazın..
nagişin işi vardır o yazmasada olur:))
kujum senden güzel bir performans bekliyorum:)

canım yapacagın tek sey yürüteçi atıp bebişimizi yere bırakman bir süre sonra baslar adımlar
enes yürütece ilk binip kolay cayanlardan hayatım binmek istemedi
ama seninki alısmıs oyuzden yürüteci görmemesi lazım hayatım

Cnm gule gule kullansin cicilerini, hepsi cok guzel...

Fulut fulut olali boyle guzel gelmemisti gozume masallah cok datlisin Ecem...o kadar cok keyif olarak seyrediyorum ki seni..moral oluyordun valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…