canım benimm bakarsın,hatta sen bakmadan kaldırmam resimleri söz :) zaten 2 resim var
bende size geçmiş olsun diyecektim üzerinden çok geçti utandım tekrar söylemeye
inşallah bu son olsun,Melekler korusun Mahirimi
canımcım sagol pişikler iyileşti çok şükür ya ama iyileşene kadar biz hasta olduk üzüntüden o ayrı tabiibuarada yerleşebildinmi bari canım, nasıl memnunmusun yeni evinden, mahirim nasıll, öpüyorum ikinizdeee kocamannn
evet ya yapış yapışım ki klima var ama fayda etmiyor,,bugünde Fatihte patlama olmuş(doğalgaz),,
evi aradım kızım o sırda uyuyordu kadıncağızda korkmuş sesten:18: zaten ev sıcak birde korktum ter içinde kaldım dedi.
bende çok bunaldımne zaman istersen beklerim canım
çağlanın uyku saatleri şöyle:
sabah 8 buçuk 9 arası uyanır..
11 buçuk 12 arası yatar_2 saat
sonra akşam üstü 6 gibi 1 saatlik şekerleme yapar(bazen hiç yapmaz)
10 la 10 buçuk arası tekrar uyur..
eger akşam üstü uyumassa 9 buçuk gibi yatar..
mücbir sebepler hariç genelde uyku saatimiz böyle:)
babycerenin uyku saatleri:
sabah 8 buçukla 9 arası kalkar..
gece 12 gibi yatar..
gece 1 gibi kalkar..
gece 1:15 gibi yatar..
gece 3 gibi kalkar..
gece 3:15 gibi yatar..
sabah 4:30 gibi kalkar
sabah 4:45 gibi yatar
sabah 7 gibi kalkar..
sabah 7:15 yatar..sonra yarım saatte bir yatar kalkar yatar kalkar:)
mücbir sebepler hariç uyku düzenim böyle:)
sagol canım benim ama ben kronikleştigini düşünmüyorum..doktorada sordum hayır diyo,doktor amcamız suçu cerene atıyo..Cnm bizim Cagla hasta olmus oylemi ..alintilardan okudumda artik gecmisi cok okuyamuyorum acaip sistim yogunluktan eger olurda kacirdigim birsey oluyorsa kusura bakmayin ne olur elimde olmadan oluyor..
Caglamin hastaligi kroniklesti herhalde surekli ayni yerde sorun oluyor galiba..keske bildigim birsey olsa cnm inan seve seve paylasirdim ama derler kelin merhemi olsa once kendi kafasina surerdi..rabbim sifa versin guzelime dua etmekten baskada birsey yapamiyorum cok uzgunum
evet ya hiç uyumyyor gibiyim:)mecbur alıştım,4 ay sonra herşey düzelecek iananıyorum:)Oyy yavrum yaa sen nerde ise hic uyumuyor gibi birseysin,valla allah yardimcin olsun zor gercekten..simdi anliyorum su sozun neden soylendigini cocuk anneyi 7 kez sirtinda haca getirip goturse bile bir gecelik uykusuzlugunu karsilamiyormus..
babyceren seninle uyku saatlerimiz cok benziyomuş birbirineyatıp kalkmaktan hiç uyumadığım geceler oluyo. çok sukur 2 gecedir bi nebze daha iyi ama ben alıştırdım bu duruma kendimi. ben uykusuz bi anne olcam. yapcak bişey yok.
Trukıd cılgınlığımız bıttı,alan aldı.mayoyu da konuştuk
Eee bu cocuklar ayagına ne gıycek?terlik mi sandalet mı?nasıl bişeyle sahıle gıtcek oynıcaklar???
aaa ne demek şekerim atla gel hadi 4 feribotuna binsen hoop akşama bizdesinbence menü eksiksiz zaten hatta şahane
canım çok çekti bizde gelebilir miyiz acaba
Trukıd cılgınlığımız bıttı,alan aldı.mayoyu da konuştuk
Eee bu cocuklar ayagına ne gıycek?terlik mi sandalet mı?nasıl bişeyle sahıle gıtcek oynıcaklar???
walla bize şu resimdekinin mor rengi hediye geldi çok hafif ve güzel onu giydiricem ama benim kız yüksek ihtimalle kucakta olur
malum, yürümüyo dahaama tavsiye ederim beğendim
Eki Görüntüle 719440
crocks ya da camper alcam...
tam da mutlunun paylaştığının sarısını buldum yuksek ihtimal onu alcam
çağlanın uyku saatleri şöyle:
sabah 8 buçuk 9 arası uyanır..
11 buçuk 12 arası yatar_2 saat
sonra akşam üstü 6 gibi 1 saatlik şekerleme yapar(bazen hiç yapmaz)
10 la 10 buçuk arası tekrar uyur..
eger akşam üstü uyumassa 9 buçuk gibi yatar..
mücbir sebepler hariç genelde uyku saatimiz böyle:)
babycerenin uyku saatleri:
sabah 8 buçukla 9 arası kalkar..
gece 12 gibi yatar..
gece 1 gibi kalkar..
gece 1:15 gibi yatar..
gece 3 gibi kalkar..
gece 3:15 gibi yatar..
sabah 4:30 gibi kalkar
sabah 4:45 gibi yatar
sabah 7 gibi kalkar..
sabah 7:15 yatar..sonra yarım saatte bir yatar kalkar yatar kalkar:)
mücbir sebepler hariç uyku düzenim böyle:)
sizlere bir teşekkür etmek istiyorum:)
ben çocuklugumdan beri içine kapanık,sessiz ve çekingendim..evlendim biraz degiştim ama çogu insan benim hakkında
şöyle düşünüyodu ''kendini begenmiş,havalı''..pek kimseyle muhattap olmadıgım için:))
ama seversem tam severim derler ya işte o benim:)konuşmaya başlarsam benden konuşkanı espirilis olmaz öyle bir tipim:)
herneyse amma uzattım:)şunu demek istiyorum,ilk buraya yazmaya başladıgımda yine çekinerek yazmıştım,
''selam benide aranıza alın ''diye yazmıştım,pek kimse tınlamamıştıama zamanla yılan :)) gibi aranıza süzüldüm
hatta bazılarınızı ısırdım bile:))şaka bi yana beni sevdiniz,kucak açtınızbende sizleri sevdim hepinizi öptüm gıdıkladım:)
sayenizde kendime olan özgüvenim yerine geldi..bunu eşimde farketti..hatta diyoki ne olmuş sana sen bunlarla pek konuşmazdın,
dedim artık böyle şekerimkimden çekinecem hıhhhh
veda yazısı gibi olmuşyok yok bi yere gitmiyorum heycanlanmayın
ay acaba ölecemmi:18:Allah korusun:18:daha çok gencim:18:
hepiniz çok thank you
sevgi böcekleri:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?