2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Defne Kareninde yeni oyuncaklari hayirli olsun...cok verim alacagi seyler almissin sekersizyesilcay gule gule gunlerde oynasin hep ins..

Cnm bizim Cagla hasta olmus oylemi ..alintilardan okudumda artik gecmisi cok okuyamuyorum acaip sistim yogunluktan eger olurda kacirdigim birsey oluyorsa kusura bakmayin ne olur elimde olmadan oluyor..

Caglamin hastaligi kroniklesti herhalde surekli ayni yerde sorun oluyor galiba..keske bildigim birsey olsa cnm inan seve seve paylasirdim ama derler kelin merhemi olsa once kendi kafasina surerdi..rabbim sifa versin guzelime dua etmekten baskada birsey yapamiyorum cok uzgunum

Cnm hic sorun degil inan bende oyle beklenti icinde olma hakkini gormedim bile kendimde bu yuzden lutfen utanmana hic gerek yok rahat ol ...
Resimlerinize baktim, gamzeli delikanliya bittim annesi masallah yaman pasamiza....rabbim gulen yuzunu daim etsin ins..

Cnm ben herhalde bir yila yerlesemem malum bu canavar oglan bende oldukca zor gorunuyor :)) benim arka oda halan karma corman ordan alip alip yerlestiriyorum ama yok bitmiyor...hergun birsey cikiyor,bugun mesela evi temizledim sildim supurdum toz aldim camasir yika kurut darken bir baktim soyle eve anaa sanki ev yeniden pislenmis gibi malum oglan oynasin diye herseyi dokuyoruz ortaya bu yuzdende daginiklik hic kalkmiyor yerden, koseden bucaktan. ve sonuc sifir anlayacagin...
Herseye ragmen rabbime sukurler olsun ki bir hafta icinde toplanip attik kendimizi bu eve bundan sonrasida olur artik yavas yavas dimi ev rahat bir oncekine gore cok cok rahat en cok oglana yaradi sere serpe geziyor evde yalniz biz icin iyi olmadi onu zapdetmek daha cok zorlati :))

Gecmis olsun dogal gaz patlamalari gercekten cok ciddi zararlar verebilir,rabbim korusun hepimizi..
sicaklar dedinizde burda halan 12 derece ve Tr ye geldigimizde nasil oluruz allah kerim..30 derece bizim icin cok fena yaa nasil alisiriz bilemiyorum, beni simdiden sardi endisesi ki oglana ben kazak ve kulotlu corap giydiriyorum dusunun artik..

Oyy yavrum yaa sen nerde ise hic uyumuyor gibi birseysin,valla allah yardimcin olsun zor gercekten..simdi anliyorum su sozun neden soylendigini cocuk anneyi 7 kez sirtinda haca getirip goturse bile bir gecelik uykusuzlugunu karsilamiyormus..

sagol canım benim ama ben kronikleştigini düşünmüyorum..doktorada sordum hayır diyo,doktor amcamız suçu cerene atıyo..
ceren hafif nezle olsa hemen arkasından çağla öksürmeye başlıyo..ceren hafif ilaçsız atlatıyo ama çağla malesef ilaçsız atlatamıyo..
virüsel bronşitmiş,ceren okuldan gelip öpüyomuş ondan oluyomuş..belki alerjikte olabilir ama bilemiyorum..
bide şu var benim 3 tane yakkın arkadaşımın 2şer çocugu var ve hepsi benim gibi sorunlar yaşıyo..çok tuhaf ama
bence 2 çocuk evde oldugu için hastalık bitmiyo ve küçük olan daha zor atlatıyo..
Allah dermansız dert vermesin ne diyim..
Oyy yavrum yaa sen nerde ise hic uyumuyor gibi birseysin,valla allah yardimcin olsun zor gercekten..simdi anliyorum su sozun neden soylendigini cocuk anneyi 7 kez sirtinda haca getirip goturse bile bir gecelik uykusuzlugunu karsilamiyormus..
evet ya hiç uyumyyor gibiyim:)mecbur alıştım,4 ay sonra herşey düzelecek iananıyorum:)
bende normal insanlar gibi yatabilecem..
sütten kesiyim deliksiz yatacak:)cerende öyle olmuştu..umarım çağlada öyle olur

1 üye 0 ziyaretçitopik bana ait:)
şu duvarlara bişey yazıp kaçıyım kimse görmez
yerlerede çekirdek kabugu atacam:)
bide saçımı tarayacam yerlere dökülsün:)
sonra kaçacam

babyceren seninle uyku saatlerimiz cok benziyomuş birbirine yatıp kalkmaktan hiç uyumadığım geceler oluyo. çok sukur 2 gecedir bi nebze daha iyi ama ben alıştırdım bu duruma kendimi. ben uykusuz bi anne olcam. yapcak bişey yok.

Gunaydın
Bız cook uzun zamandır cok kötu geceler geciriyoz.hamakta sallanmaya alışmıştı gece boyunca sallardık. Geceleri çığlıklarla uyanır 1-2 saat otururduk vs.cok şükür hamaktan kurtulduk fakat artık genış yataklarda yatmak ıstıyo.beşiğinde henuz yatamadı vs vs vs asıl sadede gelim.1 hafta 10 gundur sute alıştırmaya calışıyorum.2 gecedir (9 da uyur uyurken emer sonra 11 de yıne besleriz uykusunda) 11 oğununu hafıf balla tatlandırılmış ınek sutu olarak verıyorum 80 cc kadar anca ıcıyo ama gecelerımız daha rahat gecıyo daha az uyanıyo.

Çok güzel bir gün olmasını diliyorum. herkesin keyfi iyidir inş. Valla yorgunluktan anam agladı artık o derecedeyim. her gece 3,5larda yatmak bitirdi beni. Meğersem kızım aslında bu aralar beni uyutuyormus farketmemişim. Hazırlıklarla çok ama çok mesgulum kızlar ya.
Yarın büyük gün. Dün 1 yaş kurabiyesi ve tuzlu şekilli kurabiye yaptık. Banner bitti çok şükür. azraeceden kopya çektim şu hatıra çerçevesi ile ilgili inş. bu akşam yapıp bitirecem bende
Dün onun yazdıklarını göz ucuyla okudum. Aynen diyorum. Neye aynen gerçekten sizler olmasaydınız fikirleriniz, paylaşımlarınız ve mutlu annemin o güzel çalışmaları bu kadar detaylı bir işe girişemezdim.Bizim sülalede böyle detylı kutlamalar yapılmaz. Bir pasta hazırlanır, bir de börek çörek. Bazı yakınlarım abartıyorsun dedi ama hiç de değil. İçimden gelerek kızımın ilk yaşında güzel hatıralar bırakmak istiyorum Allahın izniyle.

Neler yaptık neler;
Peçetelikler
mika bardaklara tülle kurdele süslemesi,
Kürdan sticer
Su şişesi sticker
Plastik kırmızı tabak ve bardaklara sticker (önümüz arkamız sticker oldu anasını satayım )
Sıvı sabunlu süs şişe
Banner
Hatıra çerçevesi
-Magnet
-Ayıraç
-Süslü kovalar (diş buğdayında nasip olmayıp dağıtamadığım)
-Gelen küçük çocuklara kalem, araba ve toka aldım. Onları dağıtacam.
-Balon (bebelere balon )

Menü şöyle;
Kıymalı cantık
Milföy börek (bezelye,patates, havuç,labne peynir)
Minik elmalı turtalar
Islak kek
Minik gül böreği 8yarısı patates, yarısı peynirli)
1 yaş kurabiye
Tuzlu şekilli kurabiyeler
İkramlık şeker, draje, jelibonlar
Cup cake (bonibonlu)
Pasta
Zeytinyağlı yaprak sarma
Havuçlu tavuklu mısırlı salata (mutlu anneden çalınmıştır). Mutlu anne havuç, mısır,tavuktan başka içinde ne vardı onun cnm?

Teyzemin kızı face'e "Ne çektin be nagihan!" yazmışşş...

Yarım saat sonra doktor amcayı ziyarete gideceğim. Bu başka bir arıza için…

Kızlar dua edin yarın kötü bişeyler çıkmadan şu işi atlatayım hayırlısıyla.Benim küçük kayın bu sabah ateşlenmişti. Yaren Nur’a geçmese bari enfeksiyon falan…Pazartesi ona da ası yaptıracam çünkü…

öptümmm

Son düzenleme:
Trukıd cılgınlığımız bıttı,alan aldı.mayoyu da konuştuk

Eee bu cocuklar ayagına ne gıycek?terlik mi sandalet mı?nasıl bişeyle sahıle gıtcek oynıcaklar???

Günaydın
Hayırlı cumalar olsun,,
Nagişim ne güzel hazırlıklar bitmiş,,sakın ama sakın güzel fotolar çektirmeyi unutma şekerim,,
o telaşa unutulmasın kaynamasın tedbirini al şimdiden,,geceden süsler vs.detayları çek
İnşallah doğumgününün kusursuz geçecek Allahın izniyle canım

Şekersiz,,bende de uykusuzluk kronik oldu walla Allah yardımcımız olsun canım

Dün akşam süpriz misafirler geldi,,Allahtan evin temizdi hemen en acilinden bişeyler hazırladım,,
çok yoruldum yalnız kızlar,,geç kalktılar bizden,kızımda uyumadı sağolsun sabah sürünerek kalktım walla
Şu gün hayırlısıyla bitse de bi rahat nefes alsam

Bu arada bu forumun hali ne böyle babycerenSaçlarını da yere taramışsınyorgunum walla biri süpürge açsın
şu foruma kızlar,,duramam ben bu halde Haftaya da ben temizlicem söz

Eee bu cocuklar ayagına ne gıycek?terlik mi sandalet mı?nasıl bişeyle sahıle gıtcek oynıcaklar???

walla bize şu resimdekinin mor rengi hediye geldi çok hafif ve güzel onu giydiricem ama benim kız yüksek ihtimalle kucakta olur
malum, yürümüyo dahaama tavsiye ederim beğendim

bence menü eksiksiz zaten hatta şahane
canım çok çekti bizde gelebilir miyiz acaba
aaa ne demek şekerim atla gel hadi 4 feribotuna binsen hoop akşama bizdesin
bebek buluşması olacak zaten 1 yakışıklımız daha olur işte süper

ben mothercareden sandalet aldım aynımutluannemin yolladığı gibi arkası kemerli ayağından çıkmasın diye
ama benim oğlan doğrudan yere basmayı seviyor muhtemeln giymez çimlerde fln çıplak yürüyor

HERKESE GÜNAYDINLARRR
AKŞAM BÖREĞİMİ ÇİKOLATALI ÇİLEKELRİMİ YAPTIM SOFRAMI KURDUM SÜSLEMELERİMİ HAZIRLADIM
gelenler doğumgünümüze gelemeyenler olduğu için doğumgünü mode on deyip tekrar süsle püsle ikram peçetelik fln sil baştan uğraştım böyle giderse her ay doğumgünü kutlıcaz

MUTLUANNEM mailini aldım hemen bıdığın resmini ekledim annesine yollayacağım eminim çok sevexcek eline sağlık süpersin süper bunca kişiyi gaza getirdin 11 ayın gülleri olacak süper işler çıktı valla

günaydınn herkeseee

zeynosuz yeni bir gün daha( hepimizee güzel bir gün ve hayırlı cumalar diliyorummm

uykusuz anneler "sekersiz ve mutlu" sizin bıdıklar uyumamış yine ama bugun cuma nasılsa yarın tatilll dinlenirsiniz kızlarr 1 yaş sonrası huyları değiştiği gibi uykularıda biraz değişse ya bu kuzularınnn yahuu bende çok yorgun ve uykusuzum ama evdeki koca bebekten benimkiii

bugünün çabucakkk geçmesi dileğiylee, geçmişe gideyim bakalımm

walla bize şu resimdekinin mor rengi hediye geldi çok hafif ve güzel onu giydiricem ama benim kız yüksek ihtimalle kucakta olur
malum, yürümüyo dahaama tavsiye ederim beğendim
Eki Görüntüle 719440

C&a da vardı bunlardan :)
Şimdi yurumuyo olabilir lakin deniz sezonununa kadar yurur

crocks ya da camper alcam...

tam da mutlunun paylaştığının sarısını buldum yuksek ihtimal onu alcam

Bebeshoptan bak da çok pahalı crocslar 1-2 ay gıyılmeye değermı yahu 100 tl ler:26:

gece hiç uyumuyor gibisin off ben uykusuzluğa hiç dayanamıyorum hemen hasta oluyorum uykumu alamazsam
Allah yardımcın olsun canım senin ve senin gibi uykusuz annelerin inş düzene girer sütten kesince

ahh canımm yaa inan ben kendime adıma söyleyeyim senden öğrendiğim çok şey oldu
iyi ki sende buradasın ve bizimlesin,pozitifliğin topiği şenlendiriyor

hayırlı cumalar herkese
fırtına devam ediyor burada
evimiz 4. kat olduğu için ve önümüzde açık olduğu için acayip pencerelere vuruyor oğlum şaşkın şaşkın bakıyor
kuzum ya o da ne olduğunu anlamadı
meleğim ben oğlumu senin oğluna çok benzetiyorum acaba bir akrabalık mı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…