2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ya cahılliğime verin de bişiy sorcam;
Crocsların ozelliği me?yanı bızler için ok rahattır falan da cocuklar ıcın?benım baktığım sıtelerde 100-150 civarı da?

evettt doğum günü fotolarımız albümümüzde, evimizde değil annemlerde eskişehirde kutladık ve zeynom hasta ve mızmızdı yinede mutlu olduk doğum günümüzde kızımıza güzel bir hatıra bırakabilmişizdir inşş

Ya cahılliğime verin de bişiy sorcam;
Crocsların ozelliği me?yanı bızler için ok rahattır falan da cocuklar ıcın?benım baktığım sıtelerde 100-150 civarı da?

canım ben kendimde kulanıyorum ve çok rahat, hafif, üstelik terletmiyor ve ayakta kaymıyor yani bence kaliteli bir ürün ben bu yüzden kızım içinde tercih ediyorum mothercare falanda iyidir ama diğer plsatik olanlar hem kayar hem sağlıklı olmayabilir, görece benim için tercih sebebi kendi kullanımımdan b,ldiğim için kalitesini fiyatıda benim söylediğim sitede 80 tl:)

evet cnm takatukada 80 tl.. o zaman kuzular sarı crocs lanacak (tabi inşallah eşimi ikna edebilirsem) bi de 19 stokta yok. 19-20 var.. yaz sonuna kadar giyebilir herhalde

evet cnm takatukada 80 tl.. o zaman kuzular sarı crocs lanacak (tabi inşallah eşimi ikna edebilirsem) bi de 19 stokta yok. 19-20 var.. yaz sonuna kadar giyebilir herhalde

Kızlar netten alsanız bile numarası ve olabilirliği için denetin mutlaka dışarda.Benim tombiş ayaklıma 20 numara şuan tam,,
yaz sonunu göremez bence bu ayakkabı canım açılmıyo linkin

Allah korusun meleğini canım

bu arada kuzularınız gündüz uykusunu kaç saat uyuyor kızlar

Canım benim oğlan uykusuz kalamayanlardan...
Mutlaka 3.5 saatte bir uyur.Gündüz 9.30-10 gibi yatar ve ortalama 2-2.5 saat uyur.
Uyandıktan sonra 3.5 saat durur ve ikindi uykusunu 45dk,1 saat arası uyur ve uyanır.Yine 3.5 saat sonrasında ise gece uykusuna yatar.
Plan program bozulduğunda ise bütün düzeni değişir ve o gün burnumuzdan gelir :))

Seviyoz seni beeeeee

Canım adını yazdınmı bilmiyorum ama desitin den bahsediyorsun sanırım ?

Sağol canım benimÇok şükür bizimkileri sadece sesi korkutmuş
Bence soğuktansa sıcağa alışman çok daha güzel ve kolay olacaktır..Önce kilotlu çorabı çıkacak Mahirimin,,sonrada şortu
ve askılı badisiyle atletik vücudu ortaka çıkacak,,İstanbuldaki kızlar erkekkkk görecek geldiğinizde

canım defnoşumun ayakları tombişmi, 19-20 daha iyi olur zaten ya yaz sonuna kadar giyebilir:)

Kızlar netten alsanız bile numarası ve olabilirliği için denetin mutlaka dışarda.Benim tombiş ayaklıma 20 numara şuan tam,,
yaz sonunu göremez bence bu ayakkabı canım açılmıyo linkin

ayy benimkininde ayakları tombişş cicim oyüzden 19-20 zeynomada tam olur evet belki seneye yaza giyemez ama olsun bu yaz sonuna kadar giyer sonrada kardeşine kalırrr zaten gayet sağlam oluyor

Cenera ; canım yürütece alışan bebekler biraz daha geç yürüyorlar.Tavsiyem yürüteci kaldırman.Zamanla çabalayarak öğrenecektir.Veya yürüteç bana çok yardımcı kaldıramam diyorsan bir kaç ay daha sabırla beklemek gerek.Eninde sonunda yürüyorlar
Süt kabızlık yaptı demişsin.Tavsiyem tam yağlı süt kullanman.Su ile seyreltmene hiç gerek yok.Hatta açık süt bulursan onu kaynattıktan sonra oluşan kaymağı kahvaltısında yedirirsen çok faydası olur.

Azraece ; tam bugün buraya Kayra flüt çalmaya başladı diye yazacaktım ki Eceyi gördüm flüt çalarken :)))
Kayra da ece gibi elide flüt çalarak geziyor.Çok tatlılar yaaaa.Allahım esirgesinn

Planner ; canım Zeyno Eskişehirde sanırım...Dilerim 2 gün çabuk geçer hemencecik kavuşursunuz...Pişik genelde yediği gidalardan oluyor canım.Asitli bir şeyler tükettiyse hemen kakası pişik yapar.Geçmiş olsun

Babyceren
; canım boncuğuma çok geçmiş olsun.Yavrum bir türlü toparlanamadı yaa ((

Nagişcim ; canım inşaallah doğum günü partiniz içine siner ve çok güzel geçirirsinizzz

annezeynep ; hamarat anne,enerjin hiç eksik olmasın...Hazırlamışsın yine mamaları :))

Chihiro ; dişin için çok geçmiş olsun...En berbat ağrılardan biridir diş ağrısı.

ŞekersizYeşilçay ve mutlu_ anne ; Topiğimizin en uykusuz anneleri,sizleri şu son aylarda o kadar iyi anlıyorum ki...Allahım uyuymayan bebiş annelerine bool sabır versin.Benim geceleri uykusuz kalınca içime canavar kaçıyor,ister istemez sesimi yükseltip geriliyorum.İnşaallah yavruların uykuları tez vakitte bir düzene girer

Canım adını yazdınmı bilmiyorum ama desitin den bahsediyorsun sanırım ?

yok canım desitin değil,,dr. pişik olduğumuzda 2 krem yazmıştı,,biri antibiyotikli diğeri
ise bu ismini hatırlamadığımdı:44:Akşam misafir telaşından bakamadım,,söylicem inşallah
Ve şöyle demişti: özel bölgeye sürüldüğü için öncelikle bunu kullan(antibiyotiksiz),,eğer pişik ilerlemişse
yani kötü durumdaysa antibiyotikliyi kullan o acil çözüm demişti,,antibiyotikli olan hemen geçirir evet ama mümkün olduğunca
özel bölgeye antibiyotik kullanma dedi.Biz de bebişlerimize maşallah diyim çok iyi baktığımız için zaten hemen herşeyi farkediveriyoruzErken kullanım için(başlangıç pişikleri) önerecektim.Çinkolu bişeydi adı,,hay kafama

canım çok sagol evet eskişehirde zeynom, keyfi gayet yerinde, aslında gayet iyi oldu sanırım orda kalması çünkü evimizde hiç kimseyi görmüyor çocuk parka çıktığımızda sevmek isteyen birileri olursa kızıp kendini arkaya atıyor sevmesinler konuşmasınlar benimle diye birazcık yabani olmuştu yani ama orda kuzunlerimin çocuklları var sabah akşam geliyorlarmış bize çok alışmış onlara çok güzel oynuyorlarmış birlikte çok sevindim biraz insan içine girsin yavrum alışsın kalabalığa yoksa böyle yabani gidecek hep, bütün yaz boyunca izin alıp alıp götürüceğiz onu Eskişehir burda bütün kuzenleriyle tanışsın oynasın gezsin sosyal olsun biraz yahuuu, seneyede bir oyun grubu bulacağım inş baklaım sitemizde kreş ve anaokulu var haftaiçi annem götürür oyun grubuna haftasonu ben götürüm farklı bir oyun grubuna çünkü ist da hiç akrabamız yok ve bütün arkadaşlarımız çocuksuzzz

merhaba annişler uzun zamandır yoktum çok özledim sizleri
dün ziyaretçi olarak bi kaç sayfa okudum ecemi gördüm flüt çalarken kurban olayım onu verene nasıl tatlı yaa balım
tarık buğrada çalıyo o kadar hızlı üflüyo ki çok ses çıkarıyo:)

annemin şekerini düşüremiyoruzböbreklere vurmuş üre ve keratinin denen zıkkım yükselip duruyo
bende depresif bi şekilde takılıyorum moralim çok bozuk
nagişimsenin annende şeker hastasıydı sizde bi baktırın böbbrekleri zarar görmesin
bi kaç gün önce eve döndük ama keyfim yerinde olmadığı için burayada uğrayamıyorum

zeynomun poposu pişik olmuş geçmiş olsun pamuğuma
çağlamda hastaymış yineöpüyorum boncuğumu tez vakitte iyileşir inş

yürüyemeyen bebişler varmı benim tembel sıpamın dışında:)
ellerini tutup yürütmeye çalışıyoruz hoppp popo yere çok tembel:)bekliycez artık
son günlerde kilo aldı kuzum hiç taşıyamıyorum..dr görünce kesin zayıflat diycek:)
eşimle bi kaç gündür tombul ve boyu uzun olduğu için yürüyemiyor diye kendimizi teselli ediyoruz

tüm anneleri ve kuzuları öpüyorum kendinize ve bebişlere iyi bakınn
arada bi uğramaya çalışıcağımm

canım geçmiş olsun annene,Rabbim şifa versin,umarım çabucak iyileşir
sende moralini bozma canım,,güzel günler yakında inşallah
kızım da yürümüyor ama çabası var yanibizde ha yürüdü ha yürüyecek diye avutuyoruz kendimizi

canım çok geçmiş olsun anneciğinee allah şifa versin inşş demek şeker böbreklere vuruyormuş benimde ananemde var şeker ama annemde yok henüz ama sonuçta risk var yanı bizim içinde bizde dikkat etmeliyiz buarada benim zeynomda yürümüyor daha cicim ama sürekli ayakta ve zıplıyor tek eliyle tutup bütün evi turluyor lakin ellerini bırakıp tek başına yürüme yok henüz, allah nezaman ol derse ozmana yürüler inş canım aceleye gerekk yokkk

canım sağol cevabın için yürüteçde olmasa hiç kımıldamaz en azından onla az hareketleniyor kadir tuğcu sütü tavsiye ediyor ona soracagım ama soru sorma bölümü kapalı soramazsınız yazıyor sen sorabiliyormusun günlük sütler varya ondan kullanıyorum açık sütü annemlerde denedim ama ondanmı bilmiyorum çok rahat yaptı hemde kaç kez onu tekraar deneyeceğim ama açık süt bulmam biraz zor

bende alıştım canım yapacak birşey yok..biraz daha dişimizi sıkcaz:)
nerden belli benim taradıgımgördünmü
belki ben çıktıktan sonra başkası gelip saçını taramıştır
iftira atma
Allah razı olsun canım inşallah düzene girer ne yapalım mecbur çekecez:))
benimde senden ögrendigim çok şey canım,iyiki varsın
mothercare de de varmıs.. c&a ya da bakiim..
bende aşagıdaki terlikçi ahmet amcaya bakım kesin vardır onda:)
10 lira falandır ama pazarlık yaparım ben:)

bende sizi seviyom beeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…