C&a da vardı bunlardan :)
Şimdi yurumuyo olabilir lakin deniz sezonununa kadar yurur
Bebeshoptan bak da çok pahalı crocslar 1-2 ay gıyılmeye değermı yahu 100 tl ler:26:
açılmıyor bu link cicim, bende crocs alacağım canım takatuka diye bir sitede var sanırım senin verdiğin linkte o çünkü 19 numara olarak sarıdan başka crocs yok, ben kendi crocslarımı bu siteden aldım birde stride rite almıştım zeynoma ama yürümediği için henüz giymedi hiççç
Ya cahılliğime verin de bişiy sorcam;
Crocsların ozelliği me?yanı bızler için ok rahattır falan da cocuklar ıcın?benım baktığım sıtelerde 100-150 civarı da?
açılmıyor bu link cicim, bende crocs alacağım canım takatuka diye bir sitede var sanırım senin verdiğin linkte o çünkü 19 numara olarak sarıdan başka crocs yok, ben kendi crocslarımı bu siteden aldım birde stride rite almıştım zeynoma ama yürümediği için henüz giymedi hiççç
evet cnm takatukada 80 tl.. o zaman kuzular sarı crocs lanacak(tabi inşallah eşimi ikna edebilirsem) bi de 19 stokta yok. 19-20 var.. yaz sonuna kadar giyebilir herhalde
Allah korusun meleğini canım
bu arada kuzularınız gündüz uykusunu kaç saat uyuyor kızlar
sizlere bir teşekkür etmek istiyorum:)
ben çocuklugumdan beri içine kapanık,sessiz ve çekingendim..evlendim biraz degiştim ama çogu insan benim hakkında
şöyle düşünüyodu ''kendini begenmiş,havalı''..pek kimseyle muhattap olmadıgım için:))
ama seversem tam severim derler ya işte o benim:)konuşmaya başlarsam benden konuşkanı espirilis olmaz öyle bir tipim:)
herneyse amma uzattım:)şunu demek istiyorum,ilk buraya yazmaya başladıgımda yine çekinerek yazmıştım,
''selam benide aranıza alın ''diye yazmıştım,pek kimse tınlamamıştıama zamanla yılan :)) gibi aranıza süzüldüm
hatta bazılarınızı ısırdım bile:))şaka bi yana beni sevdiniz,kucak açtınızbende sizleri sevdim hepinizi öptüm gıdıkladım:)
sayenizde kendime olan özgüvenim yerine geldi..bunu eşimde farketti..hatta diyoki ne olmuş sana sen bunlarla pek konuşmazdın,
dedim artık böyle şekerimkimden çekinecem hıhhhh
veda yazısı gibi olmuşyok yok bi yere gitmiyorum heycanlanmayın
ay acaba ölecemmi:18:Allah korusun:18:daha çok gencim:18:
hepiniz çok thank you
sevgi böcekleri:)
bir pişik kremi biliyorum çinko içerikli ama antibiyotikli değil,,şuan ismini unuttum ama hem antibiyotik yok hem de çabuk geçiriyor. ismini reçeteden bulup size bilgi vereceğim...iyi çalışmalar,best regards,mutlu
(pişik çinko eksikliğinden mi ne oluyordu,,şimdi unuttum dr.notlarımdan bakıciiim akşama)
Gecmis olsun dogal gaz patlamalari gercekten cok ciddi zararlar verebilir,rabbim korusun hepimizi..
sicaklar dedinizde burda halan 12 derece ve Tr ye geldigimizde nasil oluruz allah kerim..30 derece bizim icin cok fena yaa nasil alisiriz bilemiyorum, beni simdiden sardi endisesi ki oglana ben kazak ve kulotlu corap giydiriyorum dusunun artik..
evet cnm takatukada 80 tl.. o zaman kuzular sarı crocs lanacak(tabi inşallah eşimi ikna edebilirsem) bi de 19 stokta yok. 19-20 var.. yaz sonuna kadar giyebilir herhalde
Kızlar netten alsanız bile numarası ve olabilirliği için denetin mutlaka dışarda.Benim tombiş ayaklıma 20 numara şuan tam,,
yaz sonunu göremez bence bu ayakkabıcanım açılmıyo linkin
Canım adını yazdınmı bilmiyorum ama desitin den bahsediyorsun sanırım ?
Planner ; canım Zeyno Eskişehirde sanırım...Dilerim 2 gün çabuk geçer hemencecik kavuşursunuz...Pişik genelde yediği gidalardan oluyor canım.Asitli bir şeyler tükettiyse hemen kakası pişik yapar.Geçmiş olsun
canım geçmiş olsun annene,Rabbim şifa versin,umarım çabucak iyileşirannemin şekerini düşüremiyoruzböbreklere vurmuş üre ve keratinin denen zıkkım yükselip duruyo
bende depresif bi şekilde takılıyorum moralim çok bozuk
nagişimsenin annende şeker hastasıydı sizde bi baktırın böbbrekleri zarar görmesin
bi kaç gün önce eve döndük ama keyfim yerinde olmadığı için burayada uğrayamıyorum
tüm anneleri ve kuzuları öpüyorum kendinize ve bebişlere iyi bakınn
arada bi uğramaya çalışıcağımm
merhaba annişler uzun zamandır yoktum çok özledim sizleri
dün ziyaretçi olarak bi kaç sayfa okudum ecemi gördüm flüt çalarken kurban olayım onu verene nasıl tatlı yaa balım
tarık buğrada çalıyo o kadar hızlı üflüyo ki çok ses çıkarıyo:)
annemin şekerini düşüremiyoruzböbreklere vurmuş üre ve keratinin denen zıkkım yükselip duruyo
bende depresif bi şekilde takılıyorum moralim çok bozuk
nagişimsenin annende şeker hastasıydı sizde bi baktırın böbbrekleri zarar görmesin
bi kaç gün önce eve döndük ama keyfim yerinde olmadığı için burayada uğrayamıyorum
zeynomun poposu pişik olmuş geçmiş olsun pamuğuma
çağlamda hastaymış yineöpüyorum boncuğumu tez vakitte iyileşir inş
yürüyemeyen bebişler varmı benim tembel sıpamın dışında:)
ellerini tutup yürütmeye çalışıyoruz hoppp popo yere çok tembel:)bekliycez artık
son günlerde kilo aldı kuzum hiç taşıyamıyorum..dr görünce kesin zayıflat diycek:)
eşimle bi kaç gündür tombul ve boyu uzun olduğu için yürüyemiyor diye kendimizi teselli ediyoruz
tüm anneleri ve kuzuları öpüyorum kendinize ve bebişlere iyi bakınn
arada bi uğramaya çalışıcağımm
Cenera ; canım yürütece alışan bebekler biraz daha geç yürüyorlar.Tavsiyem yürüteci kaldırman.Zamanla çabalayarak öğrenecektir.Veya yürüteç bana çok yardımcı kaldıramam diyorsan bir kaç ay daha sabırla beklemek gerek.Eninde sonunda yürüyorlar
Süt kabızlık yaptı demişsin.Tavsiyem tam yağlı süt kullanman.Su ile seyreltmene hiç gerek yok.Hatta açık süt bulursan onu kaynattıktan sonra oluşan kaymağı kahvaltısında yedirirsen çok faydası olur.
Azraece ; tam bugün buraya Kayra flüt çalmaya başladı diye yazacaktım ki Eceyi gördüm flüt çalarken :)))
Kayra da ece gibi elide flüt çalarak geziyor.Çok tatlılar yaaaa.Allahım esirgesinn
Planner ; canım Zeyno Eskişehirde sanırım...Dilerim 2 gün çabuk geçer hemencecik kavuşursunuz...Pişik genelde yediği gidalardan oluyor canım.Asitli bir şeyler tükettiyse hemen kakası pişik yapar.Geçmiş olsun
Babyceren ; canım boncuğuma çok geçmiş olsun.Yavrum bir türlü toparlanamadı yaa((
Nagişcim ; canım inşaallah doğum günü partiniz içine siner ve çok güzel geçirirsinizzz
annezeynep ; hamarat anne,enerjin hiç eksik olmasın...Hazırlamışsın yine mamaları :))
Chihiro ; dişin için çok geçmiş olsun...En berbat ağrılardan biridir diş ağrısı.
ŞekersizYeşilçay ve mutlu_ anne ; Topiğimizin en uykusuz anneleri,sizleri şu son aylarda o kadar iyi anlıyorum ki...Allahım uyuymayan bebiş annelerine bool sabır versin.Benim geceleri uykusuz kalınca içime canavar kaçıyor,ister istemez sesimi yükseltip geriliyorum.İnşaallah yavruların uykuları tez vakitte bir düzene girer
bende alıştım canım yapacak birşey yok..biraz daha dişimizi sıkcaz:)babyceren seninle uyku saatlerimiz cok benziyomuş birbirineyatıp kalkmaktan hiç uyumadığım geceler oluyo. çok sukur 2 gecedir bi nebze daha iyi ama ben alıştırdım bu duruma kendimi. ben uykusuz bi anne olcam. yapcak bişey yok.
nerden belli benim taradıgımGünaydın
Hayırlı cumalar olsun,,
Nagişim ne güzel hazırlıklar bitmiş,,sakın ama sakın güzel fotolar çektirmeyi unutma şekerim,,
o telaşa unutulmasın kaynamasın tedbirini al şimdiden,,geceden süsler vs.detayları çek
İnşallah doğumgününün kusursuz geçecek Allahın izniyle canım
Şekersiz,,bende de uykusuzluk kronik oldu walla Allah yardımcımız olsun canım
Dün akşam süpriz misafirler geldi,,Allahtan evin temizdi hemen en acilinden bişeyler hazırladım,,
çok yoruldum yalnız kızlar,,geç kalktılar bizden,kızımda uyumadı sağolsunsabah sürünerek kalktım walla
Şu gün hayırlısıyla bitse de bi rahat nefes alsam
Bu arada bu forumun hali ne böyle babycerenSaçlarını da yere taramışsın yorgunum walla biri süpürge açsın
şu foruma kızlar,,duramam ben bu halde Haftaya da ben temizlicem söz
Allah razı olsun canım inşallah düzene girer ne yapalım mecbur çekecez:))gece hiç uyumuyor gibisin off ben uykusuzluğa hiç dayanamıyorum hemen hasta oluyorum uykumu alamazsam
Allah yardımcın olsun canım senin ve senin gibi uykusuz annelerin inş düzene girer sütten kesince
ahh canımm yaa inan ben kendime adıma söyleyeyim senden öğrendiğim çok şey oldu
iyi ki sende buradasın ve bizimlesin,pozitifliğin topiği şenlendiriyor
hayırlı cumalar herkese
fırtına devam ediyor burada
evimiz 4. kat olduğu için ve önümüzde açık olduğu için acayip pencerelere vuruyor oğlum şaşkın şaşkın bakıyor
kuzum ya o da ne olduğunu anlamadı
meleğim ben oğlumu senin oğluna çok benzetiyorum acaba bir akrabalık mı var
bende aşagıdaki terlikçi ahmet amcaya bakım kesin vardır onda:)mothercare de de varmıs.. c&a ya da bakiim..
Canım benim oğlan uykusuz kalamayanlardan...
Mutlaka 3.5 saatte bir uyur.Gündüz 9.30-10 gibi yatar ve ortalama 2-2.5 saat uyur.
Uyandıktan sonra 3.5 saat durur ve ikindi uykusunu 45dk,1 saat arası uyur ve uyanır.Yine 3.5 saat sonrasında ise gece uykusuna yatar.
Plan program bozulduğunda ise bütün düzeni değişir ve o gün burnumuzdan gelir :))
Seviyoz seni beeeeee
Canım adını yazdınmı bilmiyorum ama desitin den bahsediyorsun sanırım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?