2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

tatlıcadım annene acil şifalar diliyorum..sende üzme kendini inşallah herşey yoluna girecek..
tarık buğramda kilo almış ohh maşallah kuzuyayakında yürür aceleye gerek yok:)
öpüyorum sizi

mutlucum ben de çok begendim. of hayat ne garip diye felsefe yapmak istemiyorum şu an...

alternatif anneyi takip edenler varsa eger gecenlerde bi şey paylaşmıştı. bir fotografcı kızının 5. yaş gununde cok guzel fotograflar cekmiş. bi bakın derim. benim çok hoşuma gitti. link bi üstteki mesajda

tatlı cadım benim annemde çekiyor o şeker illetini çok geçmiş olsun inşallah düşer değerleri. senin belin nasıl oldu. Tarık Buğrama da maşallah pehlivanım benim:)

Kayra ve Tarık Buğram da flüt çalıyormuş ne güzel orkestra kurarız yakında ama dinleyicisi olurmu bu orkestranın bilemem:)

nagiş yap çerçeviyi çok güzel oluyor kolay gelsin sana.

kızlar hamile kalan ablamın azcık kanaması olmuştu doktor ultrasonla bakmış ve 2 kese görmüş tabi daha çok küçük olduğu için sevinmeniz erken demiş 3 haziranda kalp atışlarını dinleyecekler inşallah sorun çıkmaz

Zeynep Adacımın keyfi yerindeymiş çok şükür ne güzel plannercım sizde bakın keyfinize ev boşkene:)))

selambugün enerji patlaması yaşıyorum sebebini bilmiyorum hayırdır işlaa:)
hiç iş yapasım yokcanım yemekte yapmak istemiyobu ne yaman çelişki:)
çağla dün geceden beridir hiç öksürmediilaçlar işe yaradı.hiç öksürmedi ama biraz hırıltısı var
1 hafta ilaçlara devam ama igne vurdurmayacam..eşimde istemiyo..umarım yanlış bişey yapmıyoruzdur..
iyleşsin sonra alerji uzmanına götürecem belki alerjisi vardır bilemiyorum..
plannercim fotolarınız çok güzel..ellerine saglık herşey çok güzel olmuş..zeyno desen zaten prenses
Allah mutlulugunuzu daim etsin canım..
mutlucum canişkom çocukların yattıgı yerlere içim gitti..neyse birşey söylemek istemiyorum kötü oldum
cikirokko nerdegöremedim..
zada ortalarda yok..
beykoz begenip kaçıyo birşey yazmıyo
siyahlale nerdesin..
yoklama bittii oturun:)

ayy ikizmii yani hadi bakalım hayırlısıı tüp bebekmiydi canım iki embriyo transfer edildiyse ikizdir belki allah hayırlısıyla kavuştursun yavrusuna inşş

sorma canım ev boşkene çok keyifçi olduk valla bu boşluğun sonunda evdeki nüfusumuz artmaz inşşş

canım çok sevindim çağlanın daha iyi olmasına baksana iğnelere gerek kalmadan iyileşme göstermiş çok şükürr güzel dileklerin içinde çok sağol canımcımm amin amin amin

ŞEKERSİZCİM canım çorabın markasını yazıştım belki görmemiş olabilirsin cicim pentiden aldım 2-3 yaş olan bedeni en küçüğüydü bende aldım ama gayet güzel oldu bedeni canım, mothercare in muz çoraplarını alıyorum hep ilk kez aldım pentiden güzeldi yumusacıktııı

Tatlı cadım annen için çok geçmiş olsun...Bu hastalık çok kötü cidden..Benimde kayınvalidem şeker hastası ve kadıncağızı çok yıpratıyor..
Rabbim sağlık sıhhat versin...Tekrar geçmiş olsun.
Canım yürüme olayı tamamen bebeğin keyfine kalan bir şey.Benim yiğenim ve kuzenimin oğulları 16 aylıkken yürüdüler ama Kayra 11 aylığında hafif destekli ve 12.ayında tamamen desteksiz yürümeye başladı.
Daha çok zamanları var yürümek için,hiç acele etmeyin

Canım ben zaten sana verdiğim cevabı Kadir Tuğcudan gördüğüm için vermiştim.
Kendisine soru sormak için " Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu" yerine tıklıyorsun.Sayfa açıldığında aşağıya inerek "yeni konu" yazan yere tıklayıp sormak istediğini soruyorsun.

sağol canım. allah allah ben de pentiye bakmıstım ama uzunlugundan ziyade bol olur gibi gelmişti. defnoşun bacakları zeyno gibi tombik değil pek. ama yine de alayım bi tane denemek için. yazın giyilebilir mi peki?

çağlamın öksürüğü azalmış cok sevindim

canım bence olur defnoşada çünkü zeynonun tombik bacaklarında çektirmek zorunda bile kaldım düşün yani olur yani defnoşada ayrıca yazında giyilir bence akşamüstleri falan elbisenin altına gerekli hem öyle yumuşakki beğendim ben üstelik öyle naylonlu falan gibi değil yani yakmaz terletmez bence sende bir bak

canım çok sevindim çağlanın daha iyi olmasına baksana iğnelere gerek kalmadan iyileşme göstermiş çok şükürr güzel dileklerin içinde çok sağol canımcımm amin amin amin

çok sagolun canlarımı love you:)
1 yasında dr a gıdılmesımı gerekıyo?1 yas kontrollerı neler?

bizim uyus doktor öyle birşey demedi:)gittigimizde boyunu ve kilosunu bile ben ölçüp söylüyorum..iyimi diyorum iyi diyo:)
9 aylıktır yürüyo diyorum ''maşallah yaramaza''diyo:)
gel gel bay bay yapıyo diyorum''afferim mavişe ''diyo:)
başka bir sorunuz yoksa ben gidiyorum diyorum:)güle güle diyo:)
tuhaf bir adam..

Ne zamandır paylaşacağım sizinle unutuyorum,,tüm dünyadan 18 çocuğun yatak odasını
şükür halimize
Tüm Dünyadan 18 Çocuğun Yatak Odası - onedio.com

offf kelimelerin bittiği yerdeyim...
ne kadar şükretsek azdır,ama nefis rahat durmuyor işte
hep daha fazlasını hep daha fazlasını istiyoruz
çok kötü oldum ben ya,Allah yardımcıları olsun...

BabyCeren Çağla'nın daha iyi olmasına sevindim kuzum daha iyi olucak inşallah
azraece ablan hayırlısıyla kucağına alır bebişini yada bebişlerini inşallah
TatlıCadı canım çok geçmiş olsun inşallah normal değerlere döner annenin şekeri
kuzumada maşallah kilo almış yarasın yedikleriyürüyemeyenler kervanında bizde varız hemde bu gidişle bizim baya uzun zamana ihtiyacımız var:18:sağlıklıolsunda ne zaman yürürse yürüsün
Zeynomun albümüne gidiyoruuummmmm

1 yasında dr a gıdılmesımı gerekıyo?1 yas kontrollerı neler?

evet canım. 1 yasına kadar ayda bir gidiliyo zaten. 1 yasından sonra gerekli hallerde goturuyosun diye biliyorum. ama yine de 3 ayda bir goturmekte fayda var bence.

tamam canım bu haftasonu alayım ben de. cok sagol cicim

süt sağma zamanıııııııııııııı

canım tam inceleyemedim henüz ilk uygun zamanda hemen inceleyeceğim inş sagol bizide haberdar ettiğin için

herkesee iyi akşamlar iyi haftasonlarııı, pzt sağlıkla ve mutlulukla yeniden buluşmak üzereee herkesiii öpüyorummmm zeynoma kavuşmama az kaldı yarın yada pazar günü gelecekler inş

Yok canım benım dedığım aylık rutın kontroller degıl.1 yasından sonra dr ye gıdılıp potasyum demır vırt zırt testı ıle göz muayenesı dıe bısey duydum onu soruyom?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…