Ne zamandır paylaşacağım sizinle unutuyorum,,tüm dünyadan 18 çocuğun yatak odasını
şükür halimize
Tüm Dünyadan 18 Çocuğun Yatak Odası - onedio.com
bende sizi seviyom beeeee
tatlı cadım benim annemde çekiyor o şeker illetini çok geçmiş olsun inşallah düşer değerleri. senin belin nasıl oldu. Tarık Buğrama da maşallah pehlivanım benim:)
Kayra ve Tarık Buğram da flüt çalıyormuş ne güzel orkestra kurarız yakında ama dinleyicisi olurmu bu orkestranın bilemem:)
nagiş yap çerçeviyi çok güzel oluyor kolay gelsin sana.
kızlar hamile kalan ablamın azcık kanaması olmuştu doktor ultrasonla bakmış ve 2 kese görmüştabi daha çok küçük olduğu için sevinmeniz erken demiş 3 haziranda kalp atışlarını dinleyecekler inşallah sorun çıkmaz
Zeynep Adacımın keyfi yerindeymiş çok şükür ne güzel plannercım sizde bakın keyfinize ev boşkene:)))
selambugün enerji patlaması yaşıyorum sebebini bilmiyorum hayırdır işlaa:)
hiç iş yapasım yokcanım yemekte yapmak istemiyo bu ne yaman çelişki:)
çağla dün geceden beridir hiç öksürmediilaçlar işe yaradı.hiç öksürmedi ama biraz hırıltısı var
1 hafta ilaçlara devam ama igne vurdurmayacam..eşimde istemiyo..umarım yanlış bişey yapmıyoruzdur..
iyleşsin sonra alerji uzmanına götürecem belki alerjisi vardır bilemiyorum..
plannercim fotolarınız çok güzel..ellerine saglık herşey çok güzel olmuş..zeyno desen zaten prenses
Allah mutlulugunuzu daim etsin canım..
mutlucum canişkom çocukların yattıgı yerlere içim gitti..neyse birşey söylemek istemiyorum kötü oldum
cikirokko nerdegöremedim..
zada ortalarda yok..
beykoz begenip kaçıyo birşey yazmıyo
siyahlale nerdesin..
yoklama bittii oturun:)
merhaba annişler uzun zamandır yoktum çok özledim sizleri
dün ziyaretçi olarak bi kaç sayfa okudum ecemi gördüm flüt çalarken kurban olayım onu verene nasıl tatlı yaa balım
tarık buğrada çalıyo o kadar hızlı üflüyo ki çok ses çıkarıyo:)
annemin şekerini düşüremiyoruzböbreklere vurmuş üre ve keratinin denen zıkkım yükselip duruyo
bende depresif bi şekilde takılıyorum moralim çok bozuk
nagişimsenin annende şeker hastasıydı sizde bi baktırın böbbrekleri zarar görmesin
bi kaç gün önce eve döndük ama keyfim yerinde olmadığı için burayada uğrayamıyorum
zeynomun poposu pişik olmuş geçmiş olsun pamuğuma
çağlamda hastaymış yineöpüyorum boncuğumu tez vakitte iyileşir inş
yürüyemeyen bebişler varmı benim tembel sıpamın dışında:)
ellerini tutup yürütmeye çalışıyoruz hoppp popo yere çok tembel:)bekliycez artık
son günlerde kilo aldı kuzum hiç taşıyamıyorum..dr görünce kesin zayıflat diycek:)
eşimle bi kaç gündür tombul ve boyu uzun olduğu için yürüyemiyor diye kendimizi teselli ediyoruz
tüm anneleri ve kuzuları öpüyorum kendinize ve bebişlere iyi bakınn
arada bi uğramaya çalışıcağımm
canım sağol cevabın için yürüteçde olmasa hiç kımıldamaz en azından onla az hareketleniyor kadir tuğcu sütü tavsiye ediyor ona soracagım ama soru sorma bölümü kapalı soramazsınız yazıyor sen sorabiliyormusun günlük sütler varya ondan kullanıyorum açık sütü annemlerde denedim ama ondanmı bilmiyorum çok rahat yaptı hemde kaç kez onu tekraar deneyeceğim ama açık süt bulmam biraz zor
ŞEKERSİZCİM canım çorabın markasını yazıştım belki görmemiş olabilirsin cicim pentiden aldım 2-3 yaş olan bedeni en küçüğüydü bende aldım ama gayet güzel oldu bedeni canım, mothercare in muz çoraplarını alıyorum hep ilk kez aldım pentiden güzeldi yumusacıktııı
sağol canım. allah allah ben de pentiye bakmıstım ama uzunlugundan ziyade bol olur gibi gelmişti. defnoşun bacakları zeyno gibi tombik değil pek. ama yine de alayım bi tane denemek için. yazın giyilebilir mi peki?
çağlamın öksürüğü azalmış cok sevindim
canım çok sevindim çağlanın daha iyi olmasına baksana iğnelere gerek kalmadan iyileşme göstermiş çok şükürrgüzel dileklerin içinde çok sağol canımcımm amin amin amin
çok sagolun canlarımsağol canım. allah allah ben de pentiye bakmıstım ama uzunlugundan ziyade bol olur gibi gelmişti. defnoşun bacakları zeyno gibi tombik değil pek. ama yine de alayım bi tane denemek için. yazın giyilebilir mi peki?
çağlamın öksürüğü azalmış cok sevindim
1 yasında dr a gıdılmesımı gerekıyo?1 yas kontrollerı neler?
Ne zamandır paylaşacağım sizinle unutuyorum,,tüm dünyadan 18 çocuğun yatak odasını
şükür halimize
Tüm Dünyadan 18 Çocuğun Yatak Odası - onedio.com
1 yasında dr a gıdılmesımı gerekıyo?1 yas kontrollerı neler?
canım bence olur defnoşada çünkü zeynonun tombik bacaklarında çektirmek zorunda bile kaldım düşün yaniolur yani defnoşada ayrıca yazında giyilir bence akşamüstleri falan elbisenin altına gerekli hem öyle yumuşakki beğendim ben üstelik öyle naylonlu falan gibi değil yani yakmaz terletmez bence sende bir bak
Selam!
Az önce "Devletin karşıladığı okul öncesi dönemde bireysel destek eğitimi ders saatleri arttırılsın" kampanyasını Change.org'da imzaladım.
Bu konu gayet önemli. Lütfen, sen de imzalar mısın? İşte linki burada:
http://www.change.org/tr/kampanyala...pt&utm_medium=email&utm_source=share_petition
Teşekkürler!
evet canım. 1 yasına kadar ayda bir gidiliyo zaten. 1 yasından sonra gerekli hallerde goturuyosun diye biliyorum. ama yine de 3 ayda bir goturmekte fayda var bence.
tamam canım bu haftasonu alayım ben de. cok sagol cicim
süt sağma zamanıııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?