mutlu anne o zaman meleğimindir m ile başlıyordu sanki ismi seninde bebişine geçmiş olsun dişler aşılar yoruyor bebekleri ateşi devam ediyorsa kullan ilacı gerçi anneler çocukların çektiğini görünce hemen kullanıp kurtarmak istiyor acı çekmesin istiyor ...inşallah en kısa zamanda iyileşir..
azraece girmiyosun umarım haberler iyidir kv geçmiş olsun
DİLBEREGE canım haftasonu bile çok alışmış oluyoruz ve pzt çok zor geçiyor senin durumunu anlayabiliyorumbizim içinde tatil dönüşü aynı durumlar olacak evde kalmak konusunda kesinlikle haklısın bende evde olduğum haftasonlarında bile bilgisayarı açmaya bile fırsat bulamıyorum valla bizler çalışıyoruz evet ama evde olan anne arkadaşlarımızıda tebrik etmek lazımm kolay değil hiç ( ben hep evde olsa foruma hiççç giremezdim muhtemelennn biraz beceriksizmiyim neyimmm:44:
çok teşekkürler size de çok geçmiş olsun
teşekkürler tatlıcadım. sana da geçmiş olsun
haftasonu istanbuldaydık. defne cumartesi kusarak geçirdi, dun sabahtan beri de ishal olmus durumda. annemi de alıp geldim. şimdi evdeler. bugun kreşe gitmedi. dolayısıyla pişiği de geçmedi hala.
müthiş coşkuluyum. bi yandan da buruk. ama inanıyorum her şey cok guzel olacak
tşk ederim plannercım, evet çok ağrı yapıyordu. şimdi hafiflemiş durumda.
size de geçmiş olsun canım. Allahım şifalar versin güzel Zeynoma. antibiyotik kullanmanıza gerek kalmamış sevindim canım. İkiniz de öpüldünüz :)))
Teşekkür ederim canım. Defnenin durumuna üzüldümİnşallah çabucak iyileşir. Allahım acil şifalar versin. Annenin gelmesi de iyi olmuş. Size iyi gelicektir canım, üzülme sen lütfen. Seni ve Defnemi öptüm
Tatlıcadı, anneciğine çok geçmiş olsun canım. Hastalıklar bizden, bebeklerimizden ve yakınlarımızdan uzak olsun inşallah. Tarık Buğraya da üzüldümsizin üzüntünüzü paylaşıyor demek yavrucum. Lütfen canınızı sıkmayın. Herşeyin daha iyi olacağına inanın. Allahım şifalar versin annene, onun da morale ihtiyacı var demek, yanında olmanız iyi geliyor. öpüldünüzz
Selam kızlar iyi haftalar
Gönül size güzel şeyler yazmak isterdi ama yorgunluktan ve bitkinlikten
yazabiliyor olduğum için bravo bana
c.Tesi annemin gelmesiyle meleğimizi ona bırakıp kocişle düğüne gittik,,
bütün arkadaş gurubumuz,güzel bir düğün derken... 12 de eve gelip yine
çıktık ve gece 3.30da döndük eve,geldiğimde bebeğim sanırım sesimize
uyanır gibi oldu alıp emzireyim dedim,,iyiki de demişimalev alev yanıyordu yawrum
hemen ılık duşlar,,kompresler..şurup çaprazlaması derken dünümüzü evde hastalıkla geçirdik
bu sabaha karşı 5.30da yine ateş sardı kuzumun vücudunu..soluğu dr.da aldık,,
2köpek dişimiz patladı patlıyacak derecede ve 2 azı dişimizin yeri bembeyaz
Dr.umuzun,,Dişten kaynaklı olduğunu düşündüğü boğazında tahriş ve beyaz noktacıklarla da hastalık birleşince
antibiyotiklik oldukBoğaz kültürü de verdik ama 3 günde çıkıyormuş sonucu..
İşe yeni geldim aslında niye geldim de denebilir ama zorunda bırakıldım resmen
Bu ateş inişli çıkışlı bizi mahvetti,,yani 1 ölçüyorum 37,5 1 saat sonta 39,3 olmuştu..
Bizden haberler böyle yani pek iç açıdı değil malesef.
Rabbim şifasını versin inşallah tez zamanda meleğiminne dişmiş ya
bana bile ateş yaptı resmen...
Herkese mutlu günler güzel haftalar diliyorum...
lillac gelmiş hoşgelmiş acaba bize neler getirmiş:)özlettin kendini..
tatlıcadım senide çok özlüyoruz canım ya..tarık abimize geçmiş olsun..çok duygusal bir çock..öpüyorm..
şekersizim geçmiş olsun defnoşa..
kızlar merhabalar mutlu anneninmi yanlış hatırlamıyorsam yumaşak poğaça tarifi vardı onu biri bana verebilirmi eğer zahmet olmazsa geçmişte bulmam imkansız giibi
selam..uzun zamandır yoktum:)aslında 2 gündür yokum bakıyorumda kimse beni sormamış:)laptopum hala tamirde ve tabletle yazmak çok zor..o yüzden pek girmedm..
haftasonu gezdik ..biber gazı soluduk acı acı midemize iyi geldi:)
dün gecede saat 1 e kadar tencere tava sesi dinledik en son davulla darbuka sesine çağla uyanıp göbek attı alkış yaptı..evimizin dibinde sesten yatamadık:)
en komigide ceren uyandı dişardaki sese tempo tuttu:)"t@yyi. istifa" :)
umarım herşey güzel olur..hakkımıza hayırlısı..
ye canım serbest sana:)Ayy yerim onun ağzını ben valla iyi düşünelim iyi osun deyip kendimizi avutuyoruz işte.
İnşallah iç savaş çıkmadan atlatırız şu zor günleri
kuzum yaa hem pişik hem ishaltarık buğra ishal ve kusmadan dolayı rahatsızlanınca 1 gün boyuncada ateşi sürmüş ve iştahı tamamen gitmişti..umarım defne karende aynı şekilde olmaz:18:inş çabucak atlatır eski sağlığına kavuşur
Canım bu meleğimin tarifi lazım olur diye kaydetmiştim.
140cc ilik suya bir yemek kasigi seker, bir yemek kasigi tuz ve bir paket maya bunlari ilik suda karistirip bir guzel eritiyorum
sonra icine 4 su bardagi un elenmis :)) sekilde katiyorum uzerine bir yumurta ve bir yemek kasigi mahlep en son oda sicakliginde 250 gr margarin koyup bir guzel karistirip yoguruyorum..
Isin puf noktasi bence hamurun biraz civik kalmasinda
mayalanmasi icin 30 dk uzerine nemli bez koyarak bekletiyorum..
En son minik toplar yapip icine peynir veya dere otlu patatesten yapiyorum ama istersen zeytinli bile yapilir
nasılsınız?? Sizi çok özledim.
Okulun son zamanları olduğu için yoğunum yine; ama arada okuyup kaçıyorum.
Mutlucan Mira yine ateşlenmiş çok geçmiş olsun. Yavrumun ateşi tetikte sürekli, umarım bu son olur.
Tatlıcadı ve Lillac sizi gördüğüme çok sevindim. Ben de sık giremiyorum ama merak ettiğim özlediğim çok kişi var.
Meleğim hayırlısıyla gelmiştir inşallah.
Şekersizçay defneciğim ishal ve pişik olmuş çok geçmiş olsun.
Azraece size de çok geçmiş olsun kv hastaymış. Allah şifa versin.
Nagihan fizik tedaviye başlıyomuşsun inşallah güzel sonuçlar alırsın canım.
Hejar kuzucuğun sünnet olmuş geçmiş olsun tatlım.
Babyceren seni öptüm bebeğem
Kızlar ben de temmuz 4 te antebe gidiyorum inşallah meleğimle orada buluşuruz. Millet tatile buraya geliyor ben de antebe gidiyom ne tersim de mi?
Öptüm sizi şekerler
bugün miranın ateşi olunca aklıma şu takıldı;çağla doğdugundan beri 1defa ateşlendi o da 37 bucugu geçmedi..acaba diyorum çagla hasta oldugunda vücudu kendini savunmuyomu?yada bugüne kadar ki hastalıklarının hiçbiri mikrobi degilmiydi..anlayamıyorum..boşunamı antibiyotik kullandık..bilen varsa lütfen cevaplasın normalmi bu?
yada doktoruna sorarsa çok memnun olacam.
defnenin ishali de pişiği de daha iyi kızlar cok teşekkur ederim. yavas yavas gececek tamamen insallah. ates olmadı hiç çok sukur
aaah ahh... bu tarifin anası benim ama meleğim poğaçaları diye anılıyo.... ühühühühü :)
tesekkurler sekerim. sağolasın
of kızlar cok yorgunum pestilim çıktı. dıun ankaşm yuruyuse cıktık. bağpırmaktan tava çalmaktan helak oldum ama helal olsun. millet gaz bombası cop vs yerken benimkinin lafı bile olmaz.herkese guzel bi gun guzel aydınlık yarınlar diliiyorum
bebeler, ballar, analar nasılsınız bakalım?
defneye geçmiş olsun. (salgına yakalanmış malesef. En az 3-4 gün sürüyor. Ben de yasamıstım.serumluk olmustuk biz çünkü acayip aşırıydı sarfiyatı)
Miraya da geçmiş olsun. Bir an önce iyileşsin kuzu. Yaren Nur da dişlerden mi böyle ağlıyor geceleri:26:
gözümden uyku akıyor. Yaren Nur 2 gecedir çok huysuz resmen anırarak ağlıyor neyi var anlamıyorum ve buna çok üzülüyorum. iyice deli gibi yatmaya başladı. bıraktığım yerde hiç bulamıyorum. İnatcı ve asi oldu son günlerde. Hele telefon sapığı oldu bu ara. hiç kimsede telefon görmesin hemen ona doğru koşturuyor, yaklaşıyor almaya çalışıyor alamayınca ağlıyor kendini atıyor kafayı vuruyor kanepeye vs...
Acilen oyuncak telefon almam lazım. Öneriniz var mı?
Bu arada ara ara öksürüyor. ama hastalık belirtisi midir bilmiyorum. İnşallah olmaz fıstığım.
günaydın ilkimcimnasılsın cnm, beste güzelim nasıllar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?