2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

mutlu anne o zaman meleğimindir m ile başlıyordu sanki ismi seninde bebişine geçmiş olsun dişler aşılar yoruyor bebekleri ateşi devam ediyorsa kullan ilacı gerçi anneler çocukların çektiğini görünce hemen kullanıp kurtarmak istiyor acı çekmesin istiyor ...inşallah en kısa zamanda iyileşir..

azraece girmiyosun umarım haberler iyidir kv geçmiş olsun

Sağol canım teşekür ederiz,,ben tam tersi ilaca karşıyım aslında,,çok şükür şimdiye kadar da fazla bi ilaç kullanmamıza gerek olmadıÇok ateşi yoksa da şurup bile vermem ki vucudu hastalıkla savaşmayı öğrensin derim..Ama çok mecbur kalınca da kullanmak gerekir diye düşünüyorum,,Allah korusun hastalıklar ilerleyince çok daha kötü sonuçlar doğurabilir.Rabbimyavrularımızı korusun

Aynen kesinlikle doğru.. evde olan arkadaşlar sizi kutluyorum.. Herşeye yetişebiliyor olup birde çocukla(larla) ilgilenmek hiç de kolay değilmiş

kuzum yaa hem pişik hem ishaltarık buğra ishal ve kusmadan dolayı rahatsızlanınca 1 gün boyuncada ateşi sürmüş ve iştahı tamamen gitmişti..umarım defne karende aynı şekilde olmaz:18:inş çabucak atlatır eski sağlığına kavuşur

inş canım..minikler ama herşeyi çok iyi anlıyolar akıllı bıdıklar:)
amin canım Allah tüm hastalara tez vakitte şifa versin..bizde seni ve beyzoşumuzu öptük

geçmiş olsun meleğime..şimdi nasıl canım düştümü ateşi?
ne çekti kuzum bu dişlerden yaa umarım çıkmamazlık yapmaz 1-2 güne çıkar dişleri

bende sizleri çok özledim canım
çok duygusal çokk yavrum dans ettiğimiz slow şarkılar var onları duyduğu anda pıtır pıtır geliyor ayaklarımın dibine dans etmek için

kızlar merhabalar mutlu anneninmi yanlış hatırlamıyorsam yumaşak poğaça tarifi vardı onu biri bana verebilirmi eğer zahmet olmazsa geçmişte bulmam imkansız giibi

Canım bu meleğimin tarifi lazım olur diye kaydetmiştim.

140cc ilik suya bir yemek kasigi seker, bir yemek kasigi tuz ve bir paket maya bunlari ilik suda karistirip bir guzel eritiyorum
sonra icine 4 su bardagi un elenmis :)) sekilde katiyorum uzerine bir yumurta ve bir yemek kasigi mahlep en son oda sicakliginde 250 gr margarin koyup bir guzel karistirip yoguruyorum..
Isin puf noktasi bence hamurun biraz civik kalmasinda
mayalanmasi icin 30 dk uzerine nemli bez koyarak bekletiyorum..
En son minik toplar yapip icine peynir veya dere otlu patatesten yapiyorum ama istersen zeytinli bile yapilir

nasılsınız?? Sizi çok özledim.
Okulun son zamanları olduğu için yoğunum yine; ama arada okuyup kaçıyorum.

Mutlucan Mira yine ateşlenmiş çok geçmiş olsun. Yavrumun ateşi tetikte sürekli, umarım bu son olur.
Tatlıcadı ve Lillac sizi gördüğüme çok sevindim. Ben de sık giremiyorum ama merak ettiğim özlediğim çok kişi var.
Meleğim hayırlısıyla gelmiştir inşallah.
Şekersizçay defneciğim ishal ve pişik olmuş çok geçmiş olsun.
Azraece size de çok geçmiş olsun kv hastaymış. Allah şifa versin.
Nagihan fizik tedaviye başlıyomuşsun inşallah güzel sonuçlar alırsın canım.
Hejar kuzucuğun sünnet olmuş geçmiş olsun tatlım.
Babyceren seni öptüm bebeğem

Kızlar ben de temmuz 4 te antebe gidiyorum inşallah meleğimle orada buluşuruz. Millet tatile buraya geliyor ben de antebe gidiyom ne tersim de mi?
Öptüm sizi şekerler

Ayy yerim onun ağzını ben valla iyi düşünelim iyi osun deyip kendimizi avutuyoruz işte.
İnşallah iç savaş çıkmadan atlatırız şu zor günleri

Ayy yerim onun ağzını ben valla iyi düşünelim iyi osun deyip kendimizi avutuyoruz işte.
İnşallah iç savaş çıkmadan atlatırız şu zor günleri
ye canım serbest sana:)
valla dedigin gibi iç savaş cıkmadan bitseydi..kafamda şişti
tencere seslerinden:)kuzzulkurt ya:)
bende seni ve şirine bestemizi öpüyorum cancagızım:)

bugün miranın ateşi olunca aklıma şu takıldı;çağla doğdugundan beri 1defa ateşlendi o da 37 bucugu geçmedi..acaba diyorum çagla hasta oldugunda vücudu kendini savunmuyomu?yada bugüne kadar ki hastalıklarının hiçbiri mikrobi degilmiydi..anlayamıyorum..boşunamı antibiyotik kullandık..bilen varsa lütfen cevaplasın normalmi bu?
yada doktoruna sorarsa çok memnun olacam.

melegim yetiştinmi yerleştinmi bir haber ver kuzum..telin yokmu kimsede keşke birimize versedin..
chihiro dostum bugün seninle kavga edemedik:)anangiller babangiller nasıllar:)orhan cemal beyler nasıllar:)sana çemkiremedim kusura bakma:)gezmeye gittim ordakilere çemkirdim ehuehuehu..yarında giremeyecem misafir gelecek saç boyuyacam..kuzzukurt ya dibi çıkan bana geliyo:)
pınarda nerdesin canım ya?aşkolsun neden bize kızdın yazmıyosun..mutlaka okuyosundr ses ver merak ediyoruz..
azraecem sen nasılsın ecem nasıl?bedavam bitti arayamıyorum:)500 dakikayı 1 ay dolmadan bitirdim bravo bana:)

laptopum yapılyo işlaaa yarın akşam gelecek..çağla çok güzel kusmuş bütün içini mahvetmiş:)200 lira istiyolar mecbur verecez..neyseki yapılıyo ya tamamen gitseydi offf..
ha çağla hasta degildi ondan kusmadı..salatalık bogazına takıldı ondan kusmuştu..
200 liraya 10 kilo et yerdik be:)neyse saglık olsun ehuehuehu

kujum nerdesin işlaa ayşemiz iyleşmiştir..Allah ilik versin işla size:)özledik kujum ya:)
turuncu canım bende eskidn cereni okula götürürdüm acayip eglenirdi:)bide anaokıul çocuklarıyla oynardı degmeyin keyfine:)kayramızın keyfi yerindeymiş ohh ne güzel Allah bozmasın canım..kocaman öpüyorum:)

kaç üye kaç ziyaretçi var görünmüyo ama sanırım yalnızım..kimse ses vermiyo kendi kendime yazıyorum..
koca sayfayı tek başıma doldurdum:)tabletle bu kadar yasdıysam laptopum olsa neler yazardım kimbilir:)elimde alıştı daha hızlı yazabiliyorum:)maşallahh bana...
çokta yazasım var ne yapsam ki:)sanırım konuşmaya ihtiyacım var:)kocamın başının etini yesem iyi olacak en azından kendi kendime konuşmuş olmam:)

Son düzenleme:

defnenin ishali de pişiği de daha iyi kızlar cok teşekkur ederim. yavas yavas gececek tamamen insallah. ates olmadı hiç çok sukur

aaah ahh... bu tarifin anası benim ama meleğim poğaçaları diye anılıyo.... ühühühühü :)

tesekkurler sekerim. sağolasın

of kızlar cok yorgunum pestilim çıktı. dıun ankaşm yuruyuse cıktık. bağpırmaktan tava çalmaktan helak oldum ama helal olsun. millet gaz bombası cop vs yerken benimkinin lafı bile olmaz. herkese guzel bi gun guzel aydınlık yarınlar diliiyorum

Canım bestenin de ateşi sadece bir kez çıktı. Dediğin gibi 37.5 en son 38 i gördü.Ben de bilmiyorum açıkcası

Şekerim reklamını yapamamışsın demek bak meleğe ballandıra ballandıra anlattı telif hakkını almadan üstüne yattı tarifin.

bebeler, ballar, analar nasılsınız bakalım?

defneye geçmiş olsun. (salgına yakalanmış malesef. En az 3-4 gün sürüyor. Ben de yasamıstım.serumluk olmustuk biz çünkü acayip aşırıydı sarfiyatı)
Miraya da geçmiş olsun. Bir an önce iyileşsin kuzu. Yaren Nur da dişlerden mi böyle ağlıyor geceleri:26:

gözümden uyku akıyor. Yaren Nur 2 gecedir çok huysuz resmen anırarak ağlıyor neyi var anlamıyorum ve buna çok üzülüyorum. iyice deli gibi yatmaya başladı. bıraktığım yerde hiç bulamıyorum. İnatcı ve asi oldu son günlerde. Hele telefon sapığı oldu bu ara. hiç kimsede telefon görmesin hemen ona doğru koşturuyor, yaklaşıyor almaya çalışıyor alamayınca ağlıyor kendini atıyor kafayı vuruyor kanepeye vs...

Acilen oyuncak telefon almam lazım. Öneriniz var mı?

Bu arada ara ara öksürüyor. ama hastalık belirtisi midir bilmiyorum. İnşallah olmaz fıstığım.

günaydın ilkimcim nasılsın cnm, beste güzelim nasıllar?

Günaydın tatlım. Beste iyi teyzesi önce babaya düşkündü bu ara bana çok düşkün oldu sürekli dizlerimin dibinde.
Yaren Nuruma da çok geçmiş olsun demek çok ağlıyo kıyamam ben ona. Diştir herhalde başka bi sıkıntısı olmasın da.

kızlar fizik tedaviye başladım ama nasıl bir tedavi anlamadım. sadece jel sürüp akım veriyorlar. 15'er dk. böyle mi oluyor? masaj falan yok mu ne bileyim yada başka şeyler. bana yeterli gelmedi de hala boynum ağrıyor giden olmuştu bizden daha önce. yorumlarınızı bekliyorum..

geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun.İyiki varsınız. Biliyorum ki benim güzel kalpli arkadaşlarım var Türkiye'nin dört bir yanında. Hepinizi çok seviyorum

Yıldonumu dilekleriniz için de çok teşekkür ederim. tanısma yıldönümümüzdü bizim

tatlıcadım; cnm tarık bugranın içine kapanma mevzusuna inan çok üzüldüm. Yavrum senin üzüntünü farketmiş demek ki. Onlara karşı her zaman güler yüzlü olmalıyız. slow sarkılarda dans etme olayınıza bittim valla:)) Biz ancak tepiniyoruz zıp zıp:))Annen de daha daha iyi olur inş.Sekerin ne bela olduğunu iyi bilirim.. (

dilberege; cnm seni çok iyi anlıyorum. ben 2 gün h.sonu dolu dolu yasayınca pazartesi bana çok koyuyor.

babyceren; laptopuna geçmiş olsun. Ameliyattan sonra iyileşir inş:))

turuncu; cnm kayra sadına cok sevindim. evet o kosup sarılması gözümün önüne geldi ve çok mutlu oldum. benim bıdık ne zaman yapacak ya.. Anca annemmmm dediğimde o da aynı tondan birşeyler söyleyip basını boynuma sokup beni okşamaya başlıyor, bu da yeter bana ya. offf yine özledim özledim kuzumu

unuttuklarım varsa affola...

melegim hadi çık ortaya bakalım. napıyorsunnn?nerdesin?

mybabylove , bambucan, şekerim şerbetim, defne ank ankara tayfası nerdesiniz kuzularrrr? arada çıkıp ses verin olur muuu? Ve diğerleri hepinizi çok seviyorummm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…