sanadaaaa kocamannn günaydınnn nagişiiimmmm, yaren nur huysuzmuş belki diştendir canım ya nazarda değmiş olabilir güzel kuzuna bol bol oku annesiisize de günaydın sekerlerim
gelmişsiniz görmemişim de kusuruma bakmayınız lütfen
Günaydın tatlım. Beste iyi teyzesi önce babaya düşkündü bu ara bana çok düşkün oldu sürekli dizlerimin dibinde.
Yaren Nuruma da çok geçmiş olsun demek çok ağlıyo kıyamam ben ona. Diştir herhalde başka bi sıkıntısı olmasın da.
günaydınnn canımm arkadaşlarımmmm, güzel annelerrrinş herşey iyiye ve güzele gider, kuzularımızın geleceği için endişe duymamak mümkün değil, hakkımızda hayırlısını diliyorummm, çok güzell ve mümkünse çabucakkkk geçen bir gün olsun inşşş
sanadaaaa kocamannn günaydınnn nagişiiimmmm, yaren nur huysuzmuş belki diştendir canım ya nazarda değmiş olabilir güzel kuzuna bol bol oku annesiiİLKİMM cicin nasılsınnn demek antebe gideceksin hııımmm ne güzel mamalar vardır orda seni bekleyennn bestecik nasıll öp onu benimmm içinn kocamannnnn
Canım hiç bilemiyorum ama dr.a sorarım perşembe gidicem boğaz kültürü sonucunu göstericem.bugün miranın ateşi olunca aklıma şu takıldı;çağla doğdugundan beri 1defa ateşlendi o da 37 bucugu geçmedi..acaba diyorum çagla hasta oldugunda vücudu kendini savunmuyomu?yada bugüne kadar ki hastalıklarının hiçbiri mikrobi degilmiydi..anlayamıyorum..boşunamı antibiyotik kullandık..bilen varsa lütfen cevaplasın normalmi bu?
yada doktoruna sorarsa çok memnun olacam.
bebeler, ballar, analar nasılsınız bakalım?
defneye geçmiş olsun. (salgına yakalanmış malesef. En az 3-4 gün sürüyor. Ben de yasamıstım.serumluk olmustuk biz çünkü acayip aşırıydı sarfiyatı)
Miraya da geçmiş olsun. Bir an önce iyileşsin kuzu. Yaren Nur da dişlerden mi böyle ağlıyor geceleri:26:
gözümden uyku akıyor. Yaren Nur 2 gecedir çok huysuz resmen anırarak ağlıyor neyi var anlamıyorum ve buna çok üzülüyorum. iyice deli gibi yatmaya başladı. bıraktığım yerde hiç bulamıyorum. İnatcı ve asi oldu son günlerde. Hele telefon sapığı oldu bu ara. hiç kimsede telefon görmesin hemen ona doğru koşturuyor, yaklaşıyor almaya çalışıyor alamayınca ağlıyor kendini atıyor kafayı vuruyor kanepeye vs...
Acilen oyuncak telefon almam lazım. Öneriniz var mı?
Bu arada ara ara öksürüyor. ama hastalık belirtisi midir bilmiyorum. İnşallah olmaz fıstığım.
günaydın ilkimcimnasılsın cnm, beste güzelim nasıllar?
bugün miranın ateşi olunca aklıma şu takıldı;çağla doğdugundan beri 1defa ateşlendi o da 37 bucugu geçmedi..acaba diyorum çagla hasta oldugunda vücudu kendini savunmuyomu?yada bugüne kadar ki hastalıklarının hiçbiri mikrobi degilmiydi..anlayamıyorum..boşunamı antibiyotik kullandık..bilen varsa lütfen cevaplasın normalmi bu?
yada doktoruna sorarsa çok memnun olacam.
düşünceniz ise şu bakımdan doğru: insan vücudu enfeksiyon geçirirken (hastalık yapıcı mikroplarla savaşırken. mevcut mikropların çok az bir kısmı hastalık yapıcıdır bu arada) kendini savunur ve bu arada ateş de yükselir. fakat vücudun enfeksiyona cevabı ve ateşin ne kadar yükseleceği, enfeksiyonun cinsine ve bünyeye bağlıdır. yani aynı enfeskiyonu geçiren iki çocuktan birinin ateşi 40'ı zorlarken diğerinin ki 37'den biraz yükselir. dolayısıyla tek başına ateşin yüksekliği enfeksiyonun güçlülüğü veya antibiyotik kullanımının gerekliliği hakkında bilgi vermeye yetmez.
Günaydın tatlım ben iyiyim beste de iyi teyzesi bu ara akşamdan kalma gibi pat pat düşüyo, güzel zeynomla sen nasılsın?günaydınnn canımm arkadaşlarımmmm, güzel annelerrrinş herşey iyiye ve güzele gider, kuzularımızın geleceği için endişe duymamak mümkün değil, hakkımızda hayırlısını diliyorummm, çok güzell ve mümkünse çabucakkkk geçen bir gün olsun inşşş
sanadaaaa kocamannn günaydınnn nagişiiimmmm, yaren nur huysuzmuş belki diştendir canım ya nazarda değmiş olabilir güzel kuzuna bol bol oku annesiiİLKİMM cicin nasılsınnn demek antebe gideceksin hııımmm ne güzel mamalar vardır orda seni bekleyennn bestecik nasıll öp onu benimmm içinn kocamannnnn
Biz de seni çok öpüyoruz teyzesi bir de güzel kuzumuinşallah diştir teyzesi. Hastalık gelmesin hiçbir yavrumuza. benim kız da valla öyle. bu ara babayla pek ilgili değil. gelmek istediği yegane kişi benim ve bundan çok mutluyum. benimle vakit geçirmek daha çok hosuna gidiyor. Bestemin iyi olmasına sevindim çok öpüyorum onu...
Canım hiç bilemiyorum ama dr.a sorarım perşembe gidicem boğaz kültürü sonucunu göstericem.
Tek bildiğim ateşlenmemesi çok daha iyi benceama Çağlanın geçirdiği enfeksiyonlar farklı belki de ondan ateş yapmadan geçirdi meleğim rahatsızlıklarını
Canım bizimde son günlerde ağlayarak uyanmalarımız yeniden başladı,,dişten kaynaklı,,çok ağlarsa 1çay kaşığı calpol verebilirsin diye biliyorum,,şayet şurup ağrıyı keserse diş,dişten kaynaklı baş ağrısı vb. geçici ağrı demişti bana dr.Ama tabi sürekli vermemek lazımmış.
Bu arada oyuncak telefon bizde markalı(chiccoo) markasız 3 tane var ama inan ilgilenmiyor bile,,illa alıcaksan dikkatini çeken iphone vs.gibi bir telefona çok benzeyen(renk ve ebat olarak)birşey al derimtabi bu numara da sökmeyebilir benim akıllı kuzuma Yaren Nur'un ara ara öksürüklerini de dişe bağlıyorum,çünkü diş öksürük yapıyor.
Herkese güzel günler arkadaşlar
Kızımın durumu aynıÜstüne birde mızmızlık eklendi hatta,,Defnoşuma da geçmiş olsun,,çabucak iyileşir inşallah
İçimden bir ses,birbirimize "yeni dişimiz çıktı" diyeceğimiz günlere yaklaştığımızı söylüyor
Bu arada geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkürler,,iyiki varsınız
mutlucum miramız nasıl olduu canım ilaca başladınmı rahatlatmıştır biraz inş sonuçlarınız yarın çıkacak sanırım değilmii yarına kadar iyileşir zaten miracıkk
kızlar fizik tedaviye başladım ama nasıl bir tedavi anlamadım. sadece jel sürüp akım veriyorlar. 15'er dk. böyle mi oluyor? masaj falan yok mu ne bileyim yada başka şeyler. bana yeterli gelmedi de hala boynum ağrıyorgiden olmuştu bizden daha önce. yorumlarınızı bekliyorum..
Çenem düşük olduğundan sana sıra gelmediGünaydın tatlım hay Allah demek hala hasta güzel gözlüm. Çok geçmiş olsun tatlım inşallah tez vakitte iyileşir.
Dünya güzelime nazar değiyo bence.
bende sürekli okuyorum canım ya ama bu dişler yokmuuu yoruyor kuzularımızıı, zeynomda iyi teyzesii yeni hamaratlıklar yemek alanında olmasadaaokuyorum plannerim hatta dualarla uyutuyorum bu ara hep:)) 8 dişimiz iyice belirginleşti artık. üst 4 alt 4. diğerleri mi canını yakıyor acaba sevgilimin? oy kıyamam ben bunlara yaaa. zeynep ada nasıl bakalım? yeni hamaratlıkları var mı?
canım valla zeynom hala sürekli ayakta zıplayıp ancak tutanacağı bir yer varsa yürüyüp gidiyor ama elleri bırakıp kendi yürümeye çalışma denemeleri yok henüz biraz tembell benimm minnoş yaniGünaydın tatlım ben iyiyim beste de iyi teyzesi bu ara akşamdan kalma gibi pat pat düşüyo, güzel zeynomla sen nasılsın?
Umarım keyfiniz yerindedir. Evet canım antebe gidiyorum valla dediğin gibi mamalar beni bekliyo çok özledim yemeklerini stok yapıp dönücem. Ben de sizi kocaman öpüyorum tatlım.
Biz de seni çok öpüyoruz teyzesi bir de güzel kuzumu
Günaydın tatlım hay Allah demek hala hasta güzel gözlüm. Çok geçmiş olsun tatlım inşallah tez vakitte iyileşir.
Dünya güzelime nazar değiyo bence.
hastalık iştahlarını kesiyor canım ya sonra insan hasta olduğunamı bir şey yemediğinemi üzülsün şaşıyor, evet siizn diş haberlerini alırız yakındaCanım benim sorduğun için teşekkür ederim
Sonuçları perşembe 3 te alıcam,,ama yemeden içmeden kesilince dün akşam başladım antibiyotiğe..
kolay değil tabi 4 diş,,hele 2 köpek dişinin yeri incecik bir zar kadar deriyle duruyor orda
diğer azıların üstteki deri tabakası daha kalın ama yerleri bembeyaz..İnşallah iyileşecek yavrum diye bekliyorum
Ağzı hala yanıyor ama bugün ateş düşürücü vermedim,,dediğim gibi sürekli ilaca karşıyım o zaman etkili olmadığını düşünüyorum.bunları yazmak istemiyorum,,kızımla ve bütün bebişlerle ilgili güzel şeyler paylaşmak nasip olsun inşallah
un dışında ara ara mızmızlanıyor ama iyi şükür
birde oturmaya korkuyor oğlum kasıyor kendinizamanla geçecektir bugün yüzüstü bile döndü sünnetini yaptırmayanlara hemen tavsiye ederim bizim şansımız oğlumun henüz yürümemesiydi,yürüyenler için daha zor olacaktı yürümemek işimize yaradı yani inşallah en kısa zamandatamamen iyi olur kuzum
Hayırlı uğurlu olsun canım,,demek sen artık tam anlamıyla erkkeeekkk annesi oldun valide sultanımmmm
Klasik ve içten cümleyi kuruyorumALLAH DAMATLIĞINI DA GÖSTERSİN canım
HEJARCIM canım hayırlı olsun sünnetiniz çabucak iyileşsin inş tatlı kuzunbenim içinde kocamann öpp yakışıklıyııı
hastalık iştahlarını kesiyor canım ya sonra insan hasta olduğunamı bir şey yemediğinemi üzülsün şaşıyor, evet siizn diş haberlerini alırız yakındahep güzel günlerini görelim inşş napalımm böyle hastalıklarda olcak artıkk çekecezzz mecbuurrr mutlucummm sen tatili anlat bakalımm yahuu nereye gidiyorsunnnuzz ne planlar yaptınnn anlatttsanaaa aaa
Allah razı olsun canlarımAllah bütün erkek annelerine yaşatsın en kısa zamanda inşallah
valide sultan mı oldum ben şimdi
hejar hanım,
mesajları beğenip beğenip kaçmayınız. sünnet ve iyilaşme süreci konusunda ayrıntılara ihtiyacımız var. biz de yaptıracağız ama çok tırsıyorum, iyileşmesi zor olursa diye :18: çevreden sürekli sünnet zamanı soruyorlar :18: soranlara "Hejar hanımdan haber bekliyorum. onun anlattıklarına göre bir takvim belirleyeceğim" mi diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?