2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Oldun kız walla valide sultanıııımmm
atla gezdirdiniz mi bakim yakışıklımı

aslında 2 aydır yaptırcaz ama araya hep bişeyler girdi
bir andanda ani oldu eşim perşembe günü randevu aldı cumartesi sünnet oldu kuşum
iyileştikten sonra kıyafet alıp resim çektircez

ooooo valla süpersin cicim yaa hemde bomba bir sürpriz olmuşş ne güzell işte ya ailecek birkaç gün başbaşa ne güzell süprizz bence çok hoşuna gidecek mutlu eniştenin, inş gönlünce harika vakit geçirirsiniz canımmm

inşallah canımbizim gibi yoğun çalışan fazla fırsatı olmayan insanlar için tatil lüx oluyor aslında,,arada bir böyle 2-3 günlük kaçamaklar yeter de artar bile bana..Maksat biraz hava değişimi Aslında hep isterim şöyle erken rez.ile planlar yapmak ama yok adli tatili bekle,,yok başka bişey çıkar cıksssuymuyo işte...Eşimin de bu durumdan memnun kalacağını düşünüyorum,,kalmazsa da kalsın bi zahmet

Aaaaa ne demek cicim kurban olsun ev. Ama kociş evde gidin de o da sıkılmasın gariban. Demek sen 4 temmuzda doğdun ne önemli günmüş şekerim ablamın da evlilik yıldönümü sen de eşim gibi yengeçsin çok severim yengeçleri. seni seviyorum bebeğem.

Gözünüz aydın hejarcığım. Demek erkek oldu kuzucuk.

Valla herkese yarayacak güzel sürpriz olmuş
İyi yapmışsın cicim

Bende seni seviyorum bitanem Birde Amerikanın kurtuluşu ve benim nişan günümü de ekle lütfen 4 temmuza
birde bi arkadaşımın düğünü vardı ama tanımazsınAslında ben 3 temmuz doğumluyum ama o gün kocamaaan bi deprem olmuş,
1 gün geç yazdırmışlar..iki gün kutluyoruz mecbuuuurr Ayyy enişte evde mi,,gitmeyelim o zaman sensiz rahat edemem ben,,
birde yemek falan beklerle benimkiyle bir olup,,Allah korusun tatil mutfakta geçer wallaEn iyisi sen ordayken gelelim biz
inşallah maşallah geliriz yaÇok isterim Bestemi ve seni görmeyiAma umudum war,, elbet birgün buluşacağız

Benim eşimde ikizler burcu
Haziran 14 doğum günü ve ben de aynı senin gibi onun kredi kartı ile süpriz hazırlıyorum kendisine
Senin süprizin çok güzell olmuş bence.Beraberce güzel vakit geçirmenizi diliyorum.
Mira prensesimede çok geçmiş olsun.İnşaallah haftasonuna kadar toparlanmış olur kuzum.

Ayy enişte de mi ikizler Napalım canım,bu sefer de onlardan olsun,biz zaten en güzel hediyeleri verdik kucaklarına dimi yani
Sağol bitanem geçicek inşallah,,yakışıklımı öperimİnşallah toparlanır da Mira, keyifimiz olur walla Turuncum...

benim kuzummmm bugün 4-5 adım atmış hem de dısarıda. kedinin peşine giderken kuyruğunu tutmaya çalışıyormuş sadist sevgilim tekme atmaya çalışmış arkasından. kv. anlatıyor bir heyecanlıydı ki anlatamam diyor. oy yerim ben onu yaaa. balla çok özledim. inş. yürüme çalışmalarını hızlandırır. tutunarak yürümekte vs. çok başarılı... şu tembelliği bir atsa artık

ben daha önce sadece tek bir adımını görmüştüm bu kız bana hiçbir şeyini göstermeyecek ya. dişini de ilk babannesi gördü. of, pöf, pufff

ama beni çok seviyor. bazen trip yapıyor herhalde ama bu aralar çok iyi davranıyor bana bu sabah babannesinden bana atıldı ya dünyalar benim oldu

ay kızlar çok mutluyum ya. iyiki anne olmusum ya, onu hiçbir şeye değişmem ben kuzum benim

hejarrrr; cnm sünnetiniz hayırlı uğurlu olsun. Rabbim damatlığını da giydiğini görmeyi nasip etsin Bir an önce iyileşsin miniğimiz yürekten dualarına da katılıyorum kuzum. çok sağolasın. seni ve aras eymen'i çok öpüyorummm

chiciro; sağolasın aydınlattığın için cnm. aslında benim kaslarım güçlüdür ama demek öyle bulmamıslar napalım bakalım inş. fayda buluruz... orhan cemal nasıl bakayım? keltoş halini gördüm çok tatlı olmuş. şu birlikte kek yapmanıza hasta oluyorum. ben de yaren nur ile deneyeceğim garanti... kendinize iyi bakınız...öpüldünüz

bunlar da süslüklerimiz...

bunlar net görülememişti. o yüzden koydum.

ayrıca o gün eşim kokteyl hazırladı. hakkını yemeyeyim harika olmuş. geçmişte yaptığı iş ilk defa işimize yaradı diyebilirim bunları da belirtmeden geçmeyeyim dedim(ne alaka bende bilmiyorum)

süs şişelerimiz güzel olmuş muuu?

nereye kayboldu herkes bakayım? yemeğe mi gittiniz kızlar?

ilkim,nagihan,turuncu çok teşekkür ederim canlarım inşallah hemen iyileşir oğlum
mutlu anne süper bir hediye bence ailecek ufak bir kaçamak bu arada 3 temmuzda bizim evlilik yıldönümümüz
nagihancım maşallah prensese yakında yürür merak etme benim oğluş daha sıralamıyor biletamamen çocuğun isteğine bağlı
ama maşallah Yaren Nur uma yakında yürür annesi

Hejar ; canım sünnetiniz hayırlı olsun.
Darısı sünnet olacaklara

evet evet evet benim oğluşum da sünnet olacak

hatta eşimlen, öğleden sonra cerrah arkadaşa gidip bir konuşmayı düşünüyoruz. sünneti kadın cerrahın yapması konusunda hurafe yoktur dimi :26:

1 üye (bendeniz) ve 1 ziyaretçi (zat-ı alileriniz)

kozlarımızı paylaşabiliriz
veya karşılıklı örgü örebiliriz

veya oyun oynayabiliriz
maç izleyebiliriz
kahve içebiliriz
siz karar veriniz

evet evet evet benim oğluşum da sünnet olacak

hatta eşimlen, öğleden sonra cerrah arkadaşa gidip bir konuşmayı düşünüyoruz. sünneti kadın cerrahın yapması konusunda hurafe yoktur dimi :26:

hayırlı olsun şimdiden istanbulda bir çok hastane narkoz teklif etti hiç birini kabul etmedim
yavrum küçücük daha şimdiden ve sünnet için narkoz alması abes kaçıyor bana
hemde öyle uçuk fiyatlar ki bir hastane 850 biri 650 sezeryan gibi narkozla sünnet türüyor malesef
sırf para için yazık yavrularımıza..
Orhan Cemal de çabucak atlatır inşallah
bu arada saçları uzadı mı kuzumun
nasipse bizde kestirmeyi düşünüyoruz pipiden sonra saç kesimi
çocuğun kesilmedik yeri kalmicak
aslında ben uzatmak istiyorum ama çok uzadı bu aralar daha sıcak olunca rahatsız olucak kuzum
birde saçların uzaması gerçekten gelişmesine engel mi yoksa bu bir hurafe mi

birde kesilen pipiyi bize verdiler kutunun içinde,sizler ne yaptınız çöpe mi attınız yoksa bir yere mi gömdünüz

ilk doğumumu bile devlet hastanesinde yapmıştım. pipi olayını tabiki de devlet hastanesinde yaptıracağız. arkadaşımız kesecek, o ayrı mesele
fiyatlar gerçekten uçukmuş, duygu sömürgenleri nolcek
anesteziyi ben de istemiyorum. pipinin durumu ve bebeğin şişko olup yağlarının pipiyi görmesine engel olmasına bağlıymış :26: bizimki nasıl olsa zayıf, pipisi de meydanda. yapmazlar dimi aneztezi :26: yapmasınlar noooluurr

kesilen kısmı ben gömmeyi düşünüyorum. hem de göbeğini gömdüğüm yere "göbeğinin gömüldüğü yere git" şeklindeki düşüncelere inanmamakla beraber, çöpe de atmaya içim el vermez sanırım :26:

saçları ise biraz uzadı. yne bir kek yaptığımızda çekerim foto
saç kesimini de tavsiye ederim, bu havalarda çok rahat ediyorlar. saçın uzamasının gelişime engelliği ise doğru değil. çünkü saçın canlı kısmı, dibinde 1-2 cm'dir. uzadıkça çocuğun enerjisi emen bir malzeme olduğunu sanmıyorum :26: Aras Eymen'in saçı kesildikten sonra foto paylaşınız ama bu foto lütfen bir kek yapımı esnasında olsun

anesteziyle yapacaklarını sanmam o zaman canım, çöpe atmaya kıyamadım gömerim bende büyük ihtimalle
Orhan Cemal kek ustası oldu çıktı maşallahşimdide etrafımdakiler tutturmuş saçları uzun olduğu için gelişmiyor diyeilla bişey bulacaklaroğluşum yiyor ama kilo almıyor bünyesiyle alakalı bir durum benim yapabileceğim bişey yok
özellikle kv susmuyor kadın sürekli zayıfta zayıf bilmem kimin çocuğu şöyle böylebenimde imtihanım kv sanırım
benim oğlum kek yapmayı sevmiyor

bu kilo sorunsalı bizim evde de var. annem ve ablam sürekli "yok yok, zayıf bu çocuk" diyor bir süre katlanacağız sanırım. bilmem kimin tombul çocukları obezite tedavisine başladığında haklılığımız ortaya çıkacaktır

oğluşunuz kek yapmayı sevmiyorsa, bir su böreği de mi açamıyor azizim (yeni gelinken, kulağı çınlasın eltim böyle demişti. ama gerçekten iyi niyetle söylemişti. bütün aile aşırı hamarat olunca, "su böreği de mi yapamıyorsun" diye sormuşlardı yapamadığımı görünce, "hadi beraber yapalım" deyip öğretmişlerdi. canım elticiğim, hala yemekler hazırlar, sofralar kurar biz gidince )

neyse, konu benim eltim değil. Aras Eymen'le tez zamanda kısa saçlı ve mutfaklı foto istiyoruz. yumurta bari kırsın

su böreğimiii:18::18::18:anası açamıyor ki oğlu açsın
neyse sizin için yumurtayı deneriz
Orhan Cemal kaç kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…