Oldun kız wallavalide sultanıııımmm
atla gezdirdiniz mi bakim yakışıklımı
ooooo valla süpersin cicim yaa hemde bomba bir sürpriz olmuşş ne güzell işte ya ailecek birkaç gün başbaşa ne güzell süprizz bence çok hoşuna gidecek mutlu eniştenin, inş gönlünce harika vakit geçirirsiniz canımmmAslında plan yoktamamen plansız yani pazar günü kocişin yaşgünü malumunuz,,bende beni balayından sonra tatile götürmeyen
ayağımızı tuzlu suya sokturmayan kocama bir süpriz yapayım diye yola çıktımarkadaşlar arasında bir etkinlik yapsam yine ben yorulucaktım,,acilen netten ucuz 2-3 günlük yer baktım bebişle gidebileceğimiz,,ilk karşıma çıkana da rez. yaptırdım hemde eşimin kartından Ne süpriz olacak dimi Başka bişey yapsam hem ben yorulucaktım hemde ben yine burda kalmış olacaktım,,
ortağını aradım ve cuma gününe duruşmalarını onun devralmasını rica ettimİşin bombası hala eşim bunu bilmiyor kız hasta diye söyleyemedim Akşama yada yarın söylemeyi düşünüyorum ama süpriz ya (ne süpriz dimi adamın kartıyla )bozulmasını da istemiyorum
ooooo valla süpersin cicim yaa hemde bomba bir sürpriz olmuşş ne güzell işte ya ailecek birkaç gün başbaşa ne güzell süprizz bence çok hoşuna gidecek mutlu eniştenin, inş gönlünce harika vakit geçirirsiniz canımmm
Aaaaa ne demek cicim kurban olsun ev. Ama kociş evde gidin de o da sıkılmasın gariban. Demek sen 4 temmuzda doğdun ne önemli günmüş şekerim ablamın da evlilik yıldönümü sen de eşim gibi yengeçsin çok severim yengeçleri. seni seviyorum bebeğem.Çenem düşük olduğundan sana sıra gelmediGünaydınla gelmen çok güzel İlkimcan
Antebin hamamlarına gidicen demek,,hemde benim doğumgünümdeBize de anahtarı bırak bari kuşadasına gelirsek sende kalırız
ev boş nasılsa
günaydın arkadaşlarım
geçmişe göz attım biraz hasta olan ve mızmız olan bebişlerimiz Mira,Yren Nur,Zeynep Ada ve
duygusal bebeğimiz Tarık Buğraya Allahın şafiii ismiyle şifa bulmasını diliyorum en yakın zamanda geçsin kuzuların sıkıntıları
Meleğim istanbula gelmiş sanırım keşke ulaşabilecek biri olsa sağ salim gelmişler mi diye..
Lillaccım seni görmek çok güzel kendini çok özletiyorsun gel lütfen arada
bu arada nagihancım sanada çok geçmiş olsun inşallah fizik tedavin olumlu sonuç verir
hepimize sağlıklı mutlu sakin bir hafta diliyorum
tencere tava protestosu burada da mevcut dün tamda oğlumu yatırdığım zaman başladı bizim üst kat komşumuz
balkon demirine vuruyor resmen kepçeylesonra eşim rica etti çocuğu yeni uyuttuk tencere tavanıza vurun balkon demire vurmayın diye :) neyse ülkemiz için hangisi hayırlıysa o olsun inşallah şu camide bira içilmesi ve ayakkabılarla girilmesi içimi çok acıttı çok üzüldüm:26:
gelelim Aras Eymen'e cumartesi sünnet oldu kuzum ilk gün biraz sancılıydı onun dışında ara ara mızmızlanıyor ama iyi şükür
birde oturmaya korkuyor oğlum kasıyor kendinizamanla geçecektir bugün yüzüstü bile döndü sünnetini yaptırmayanlara hemen tavsiye ederim bizim şansımız oğlumun henüz yürümemesiydi,yürüyenler için daha zor olacaktı yürümemek işimize yaradı yani inşallah en kısa zamandatamamen iyi olur kuzum
Aslında plan yoktamamen plansız yani pazar günü kocişin yaşgünü malumunuz,,bende beni balayından sonra tatile götürmeyen
ayağımızı tuzlu suya sokturmayan kocama bir süpriz yapayım diye yola çıktımarkadaşlar arasında bir etkinlik yapsam yine ben yorulucaktım,,acilen netten ucuz 2-3 günlük yer baktım bebişle gidebileceğimiz,,ilk karşıma çıkana da rez. yaptırdım hemde eşimin kartından Ne süpriz olacak dimi Başka bişey yapsam hem ben yorulucaktım hemde ben yine burda kalmış olacaktım,,
ortağını aradım ve cuma gününe duruşmalarını onun devralmasını rica ettimİşin bombası hala eşim bunu bilmiyor kız hasta diye söyleyemedim Akşama yada yarın söylemeyi düşünüyorum ama süpriz ya (ne süpriz dimi adamın kartıyla )bozulmasını da istemiyorum
Aaaaa ne demek cicim kurban olsun ev. Ama kociş evde gidin de o da sıkılmasın gariban. Demek sen 4 temmuzda doğdun ne önemli günmüş şekerim ablamın da evlilik yıldönümü sen de eşim gibi yengeçsin çok severim yengeçleri. seni seviyorum bebeğem.
Aslında plan yoktamamen plansız yani pazar günü kocişin yaşgünü malumunuz,,bende beni balayından sonra tatile götürmeyen
Benim eşimde ikizler burcu
Haziran 14 doğum günü ve ben de aynı senin gibi onun kredi kartı ile süpriz hazırlıyorum kendisine
Senin süprizin çok güzell olmuş bence.Beraberce güzel vakit geçirmenizi diliyorum.
Mira prensesimede çok geçmiş olsun.İnşaallah haftasonuna kadar toparlanmış olur kuzum.
Hejar ; canım sünnetiniz hayırlı olsun.
Darısı sünnet olacaklara
evet evet evetbenim oğluşum da sünnet olacak
hatta eşimlen, öğleden sonra cerrah arkadaşa gidip bir konuşmayı düşünüyoruz. sünneti kadın cerrahın yapması konusunda hurafe yoktur dimi :26:
hayırlı olsun şimdiden istanbulda bir çok hastane narkoz teklif etti hiç birini kabul etmedim
yavrum küçücük daha şimdiden ve sünnet için narkoz alması abes kaçıyor bana
hemde öyle uçuk fiyatlar ki bir hastane 850 biri 650 sezeryan gibi narkozla sünnet türüyor malesef
sırf para için yazık yavrularımıza..
Orhan Cemal de çabucak atlatır inşallah
bu arada saçları uzadı mı kuzumun
nasipse bizde kestirmeyi düşünüyoruz pipiden sonra saç kesimi
çocuğun kesilmedik yeri kalmicak
aslında ben uzatmak istiyorum ama çok uzadı bu aralar daha sıcak olunca rahatsız olucak kuzum
birde saçların uzaması gerçekten gelişmesine engel mi yoksa bu bir hurafe mi
birde kesilen pipiyi bize verdiler kutunun içinde,sizler ne yaptınız çöpe mi attınız yoksa bir yere mi gömdünüz
ilk doğumumu bile devlet hastanesinde yapmıştım. pipi olayını tabiki de devlet hastanesinde yaptıracağız. arkadaşımız kesecek, o ayrı mesele
fiyatlar gerçekten uçukmuş, duygu sömürgenleri nolcek
anesteziyi ben de istemiyorum. pipinin durumu ve bebeğin şişko olup yağlarının pipiyi görmesine engel olmasına bağlıymış :26: bizimki nasıl olsa zayıf, pipisi de meydanda. yapmazlar dimi aneztezi :26: yapmasınlar noooluurr
kesilen kısmı ben gömmeyi düşünüyorum. hem de göbeğini gömdüğüm yere"göbeğinin gömüldüğü yere git" şeklindeki düşüncelere inanmamakla beraber, çöpe de atmaya içim el vermez sanırım :26:
saçları ise biraz uzadı. yne bir kek yaptığımızda çekerim foto
saç kesimini de tavsiye ederim, bu havalarda çok rahat ediyorlar. saçın uzamasının gelişime engelliği ise doğru değil. çünkü saçın canlı kısmı, dibinde 1-2 cm'dir. uzadıkça çocuğun enerjisi emen bir malzeme olduğunu sanmıyorum :26: Aras Eymen'in saçı kesildikten sonra foto paylaşınız ama bu foto lütfen bir kek yapımı esnasında olsun
anesteziyle yapacaklarını sanmam o zaman canım, çöpe atmaya kıyamadım gömerim bende büyük ihtimalle
Orhan Cemal kek ustası oldu çıktı maşallahşimdide etrafımdakiler tutturmuş saçları uzun olduğu için gelişmiyor diye illa bişey bulacaklar oğluşum yiyor ama kilo almıyor bünyesiyle alakalı bir durum benim yapabileceğim bişey yok
özellikle kv susmuyor kadın sürekli zayıfta zayıf bilmem kimin çocuğu şöyle böylebenimde imtihanım kv sanırım
benim oğlum kek yapmayı sevmiyor
bu kilo sorunsalı bizim evde de var. annem ve ablam sürekli "yok yok, zayıf bu çocuk" diyorbir süre katlanacağız sanırım. bilmem kimin tombul çocukları obezite tedavisine başladığında haklılığımız ortaya çıkacaktır
oğluşunuz kek yapmayı sevmiyorsa, bir su böreği de mi açamıyor azizim(yeni gelinken, kulağı çınlasın eltim böyle demişti. ama gerçekten iyi niyetle söylemişti. bütün aile aşırı hamarat olunca, "su böreği de mi yapamıyorsun" diye sormuşlardı yapamadığımı görünce, "hadi beraber yapalım" deyip öğretmişlerdi. canım elticiğim, hala yemekler hazırlar, sofralar kurar biz gidince )
neyse, konu benim eltim değil. Aras Eymen'le tez zamanda kısa saçlı ve mutfaklı foto istiyoruz. yumurta bari kırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?