2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kimleri görüyorumrumrumrumrum
yavrukedi hanımnımnımnım
buyursunlarlarlarlar

ben lab.dayım, ufak işlerimi yapmaya gidiyorumrumrumrum
ay kapatın şu ekyo ayolyolyolyol
bak hala kapatmıyoryoryoryor

Orhan Cemalmalmalmal

8.600 kilolololo

ay ama bu eko şakası da fazla olmaya başladıdıdıdıdıııı

resimlerde daha kilolu duruyor kuzu
benim kuzum da 9 kilolololo
boyu 80 cm ondan zayıf görünüyor sanırım dr boyuna gidiyor diyor
senin kuzuda çoğu şeyi yiyor boşverelim yesinler sağlıklı olsunlar da

Benim de nişan tarihim 5 temmuz nikah 6 temmuz sadece 1 gün nişanlı kalan ender çiftlerdeniz
Ben de sizi görmeyi çok isterim tatlım umarım bir gün tanışma fırsatımız olur.

Hepsi harika görünüyo tatlım ellerine sağlık.
Yaren Nur'uma kocaman maşallah İnşallah en kısa zamanda yürüme haberlerini de alırız.

resimlerde daha kilolu duruyor kuzu
benim kuzum da 9 kilolololo
boyu 80 cm ondan zayıf görünüyor sanırım dr boyuna gidiyor diyor
senin kuzuda çoğu şeyi yiyor boşverelim yesinler sağlıklı olsunlar da

Hejarcım sünnetiniz hayırlı olsun.. Allah damatlığını da göstermeyi nasip etsin.. Biz o işi 5 aylıkken yaptırdık.. İyi ki yaptırmışız şimdi rahatız.. İlk 2 gün biraz sıkıntılıydı ama sonra toparladı.. tamamen toparlanması 1 hafta 10 günü buldu.. şişlik vs inmesi yani..

Bu arada Kaan da 9,600 Kg 80 cm.. ama doktorumuz gayet iyi dedi.. Öneml iolan sağlıklı olması dedi.. Kilo demek sağlık demek değildir dedi.. Bugün bana 6 aylık bir kız bebek getirdiler 11 kilo dedi Annesi sürekli mama veriyormuş.. Ve doktoru da dinlemiyormuş :)

Bugün Kaan'ı doktora götürdüm.. 1 Yaşında kan tahlili yapalım demişti.. Biz demir ve kan ilacı kullanmamıştık.. duruma göre 1 yaşından sonra bakalım dedi..

Kaan 9,600 Kg 80 cm olmuş..Doktorumuz beğendi.. Yürttük biraz adımları çok güzel basıyor dedi.. Tabi daha tam yürümüyoruz ama 3-5 adım atıyoruz :) Kontrol sonrası testler için kan alımına geçtik.. Beim kalp atışlarım hızlandı.. şimdi kan alırken ortalığı inleteceğiz diye düşünüyorum.. Hemşire abla geldi eline bir lolipop verdi.. diğer eliyle de boş bir şırınga aldı.. annemin kucağına oturdu.. bende ayaklarını tutuyorum.. Koldan alacaklar.. hazırlıklar yapıldı falan.. Kaan gayet sakin ve soğuk kanlı hiç kıpırdamıyor bile.. Bi baktım hemşire iğneyi batırmış kanı çekiyor Kaan da tık yok oda bakıyor.. Kan çekilirken hafif bir ıhh ıhh mızmızlanma oldu ama hiç ağlamadı.. Ben ŞOOOK hemşire de diyor.. bu nasıl çocuk yaa hiç gıkı çıkmadı diyor... Benim oğlum çok cesur.. Kahraman benim oğlum dedim :))
Tahlil sonuçlarımızı yarın alacağız.. umarım herşey güzel çıkar..

Bu arada eşlerin kartlarıyla süpriz yapan arkadaşlar var galiba.. Süper fikir sizi tebrik ediyorum.. En kısa zamanda bende uygulayacağımı bildiriyorum

Hey maşşşallah yakışıklımainşallah değerler de güzel çıkar da mutluluğunuz katlanır canım
Yaşasın eşinin kartıyla süpriz yapan anne özgürlüğü

Hey maşşşallah yakışıklımainşallah değerler de güzel çıkar da mutluluğunuz katlanır canım
Yaşasın eşinin kartıyla süpriz yapan anne özgürlüğü

Canım siz nasılsınız? Mira nasıl oldu? Bugün kontrolde doktor bizim de dişlerimize baktı.. üstte azı, köpek altta diğer dişler hepsi kabarmış beyazlamış ama gelen bişey yok.. Onların hepsi gelmeye başladığında vay halimize :18::18:

Şimdi konuştuk ablayla,,keyfi düne göre daha iyi dedi.inşallah toparlar biran önce yavrum
Aman diyim iyi düşünelim iyi olsunAğrısız sızısız çıkarsınlar şu dişleri yavrucuklarımız

Çalışan ve 2. çocuğu düşünen anneler...

Doğum izni 6 ay oluyor.. Süt izinleri de günlük 1,5 saatten 4 saate çıkarılıyor..

3 çocuk yapanlara da 6 yıl erken emeklilik hakkı tanınıyormuş..

2. Çocuklarda 6 ay evde olacağız.. ve haftanın 2,5 günü çalışmayacağız gibi görünüyor :)

canım çok teşekkür ederim en iyisini yapmışsınız valla sünnet için,bizde yaptık kurtulduk şükür
bugün çok daha iyi oğlum yanlız tam oturmaya korkuyor kuzum :) off o kadar kilolu olsun istemem valla hemde 6 aylık
ben memnunumda kv o kadar konuşuyor ki başım dönüyor valla sonunda tükenmişlik sendromu geçiricem

maşallah Kaan'a,inşallah kan tahlilleride güzel çıkar kuzumun,benim oğlumda kan alırken sadece gözleri doldu o kadar cesur oğluşum :)
bizim drmuzda oğluma gayet iyi sağlığı yerinde dedi,kiloyuda kafana takma dedi,nasıl beslendiğini söyledim çok beğendi drmuz hatta çok da güzel uyuyor dedi bu yemeye ve uykuya çok güzel kilo alması lazım dedi ama bünyesi kilo yapmıyor demek ki dedi..
yürüme konusundada oğlum isteksiz ama sünnet olduğundan beri ayağa kaldırdığımda çok güzel basıyor :)korkudan oturamıyor

walla bunları gören gözlerim; çocuklarımızı avmlerde büyüteceğimizi de görüyor ne yazıkki...
özel sektörde çalışan annelerin, ilerde özel sektörlerde daha da sıkıntı çekeceğini görüyor ne yazıkki..
bal tutan parmağını yalarken,,biz sadece seyrediyoruz...ben süt iznimi bile şu durumda layığıyla kullanamamışken
yeni yasayla malulen emekli edileceğim kesindir
umut dersen,,onsuz olmaz...inşallah diyeyim yinede

yorgun bir beden ve kafayla yazıyorum size babycerenim takılacak şimdi bana uyuşuk anca temizlersin o evi diye. sizi okudum hep ama gündemi de takip edeyim diye haber okumaktan yazamadım. hasta bebişlerimize ben daha geçmiş olsun yazamadan iyileştiler çok şükür :) evde 2 çocuk( biri eşim olmakta:) besleyip bakıyorum. yarın benim x işe gidince burada bol bol vakit geçiririm inşallah

iyi akşamlar..bugün evden kaçmak zorunda kaldık burda olaylar bitmiyo Allah sonumuzu hayretsin..gencecik bir can gitti benim oturdugum mahalleden..cenaze için millet toplanmaya başlayınca eşim geldi bizi aldı abimlere gittim..iyikide gitmişim 50 bin kişi toplanmış kıyamet kopmuş..
çok korkar olduk hiç huzurumuz kalmadı..hala korna tencere sesleri kulaklarımızda..bitsin artık herkes amacından sapmaya başladı..burası hiç yeri degil biliyorum ama yazmadan geçemedim..

yarın kandil ve ben herkesin kandilini kutluyorum..
tek dilegim huzur olsun diyorum..
geçmşşe baktım ama ne yazacagımı unuttum:)
pc yarın gelecek acısını çıkarırım:)
hepinizi çok özledim:)
öpüldünüz sizde beni öpün tamammı ehuehuehu:)
hoşçakalın.baybayın:)

Kizlar oncelikle hepinizi ozledigimi soylemek istiyorum
Tasinma isi,yerlesme,kaynasma derkennnnn netimizde yeni baglandi esime baglatma ben durmam kk ya girerim butun gun oyalanirim dememe ragmen yinede baglattiama iradeli bir sekilde girmiyorum sizleri cok ozlemem ragmen ve yavruslri cok merak etmeme ragmen disimi sıkıyorum cunku inanilmaz vakitimi caliyor forum zaten iyi haberlerinizide aliyorum insallah bebisler de iyilerdir
okis hanim cok fena oldu iyice dillendi ayagini yatagin korkuluguna sokuyor ve basliyor aglamaya diz kapagi takiliyor cikartamayinca adiyooo adiyooo diye agliyorpazradan ona iki tane ordek aldim bugunde 25 tane balikli kocaman bir akvaryum aldik hayvan sevgisini ufak ufak asilayalim diyorum ama benim kiz ordeklerden korktuitekliyor ayagiyla aslinda anlamadi yavrum peluslarindan sandi herhaldehayir kizim annecim cicik aaaa bebek o hadi sevelim cicik cicik bebek diyorbaliklari henuz gormedi bakalim ne tepki vercek kesin baslar yine ayyy ayyy demeye anneannesine asuuu asuuu diye bagiriyor yurume tam gaz devam inanin o kadar cok sey varki yazip anlatacak ama suan ezan okunuyor ve tesaduf ki ben uyanigim sabah namazini kilayim Allah kabul ederse ve bugun mirac kandili kizlar Allah butun dilek ve dualarimizi kabul etsin insallah Kandiliniz mubarek olsun allah tekrarini nasip etsin Allah a emanet olun

Günaydın kızlar
Kandiliniz mübarek olsun,,bütün dualarınız kabul olsun inşallah
Mybabylove,,seni görmek çok güzel canım,,Okişi de çok öperim akıllı bıdık
Babyceren,son zamanlarda Hatay'dan gelen haberler hep acı dolu...
Bütün kötülükler evimizden ailemizden memleketimizden uzak olsun inşallah.
Çok karışık ortalık aman dikkat edin canım.

Kızım bu sabah düne göre daha iyi çok şükür
Ama eli sürekli ağzında..Parmaklarıyla bi çare arıyo kendine yawrum
Sabah, kandil diye elimi öptürmek istedim öpmedi asiiii
Büyüdükçe, bizi anladıkça daha da tatlılaşıyorlar

Herkese mutlu günler diliyorum

maşallah kaanıma.. cesur oğlum benim.. umarım sonuçlar da temiz çıkar tatlım

hadi bakalım hayırlısı. tüm bunlar olmasa bile ben çok istiyorum kızıma kardeş(ler) yapmayı.. hayırlısı...

bi umuttur yaşatan insanı bu arada bizim gibi çocuklar istemez ama çoğalmalıyız

sen nerdesin diyecektim ki... ben de foruma gündemi takip etmekten giremiyorum... olaylar mühim.

canım dun sabah olayı duyunca baktım burda değilsin. sana soracaktım yakınında mı diye. çok geçmiş olsun...

günaydın kızlar. defnemin kakasının kıvamı koyulaştı çok sükür ve pişiği de coook cok daha iyi... veeeeeeeeeeeee dün itibariyle kızım yürümek için ilk adımlarını atmış bulunmakta... kreşi arayınca öğretmeni söyledi. evde de denedik ve üst üste 4 adım atabiliyor. defalarca tekrarladık. çok mutluyum. hepinize iyi günler... ben bu sabah gebzeye falan gidicem iş için. buralarda olamayabilirim. zaten bu ara işim başımdan aşkın.. nefes alamıyorum. annem de bu sabah döndü. hep birlikte çıktık evden.. canım annem.. iki gun bile olsa nasıl yardımı dokundu anlatamam. muck hepinize... ve iyi kandiller

Öncelikle herkese hayirli güzel mutlu bir gun diliyorum ve mubarek Miraç kandilimizi kutluyorum. İnşallah hayirlara vesile olur.
Suan yoldayım ve ise gec kalmanın mutluluğunu yaşıyorum:))

Dun gece fistigim inleye inleye agladi. Bir rahat edemedi kuzum. Cok uzuldm su verdim. Suluk agziyla dislerini nasil kasidi bir gorseniz. On dk hirsla kasidi sonra rahat rahat uyudu. Demek ki garanti dis yerleri acıyor ve ondan huysuz luk etti sevgilim. Bir an evvel iyi olsun yavrular imiz...

Hepinizi çok öptüm. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…