su böreğimiii:18::18::18:anası açamıyor ki oğlu açsın
neyse sizin için yumurtayı deneriz
Orhan Cemal kaç kilo
Orhan Cemalmalmalmal
8.600 kilolololo
ay ama bu eko şakası da fazla olmaya başladıdıdıdıdıııı
Benim de nişan tarihim 5 temmuz nikah 6 temmuz sadece 1 gün nişanlı kalan ender çiftlerdenizBende seni seviyorum bitanemBirde Amerikanın kurtuluşu ve benim nişan günümü de ekle lütfen 4 temmuza
birde bi arkadaşımın düğünü vardı ama tanımazsınAslında ben 3 temmuz doğumluyum ama o gün kocamaaan bi deprem olmuş,
1 gün geç yazdırmışlar..iki gün kutluyoruz mecbuuuurrAyyy enişte evde mi,,gitmeyelim o zaman sensiz rahat edemem ben,,
birde yemek falan beklerle benimkiyle bir olup,,Allah korusun tatil mutfakta geçer wallaEn iyisi sen ordayken gelelim biz
inşallah maşallah geliriz yaÇok isterim Bestemi ve seni görmeyi Ama umudum war,, elbet birgün buluşacağız
bunlar da süslüklerimiz...Eki Görüntüle 728012 Eki Görüntüle 728011
bunlar net görülememişti. o yüzden koydum.
ayrıca o gün eşim kokteyl hazırladı. hakkını yemeyeyim harika olmuş. geçmişte yaptığı iş ilk defa işimize yaradı diyebilirimbunları da belirtmeden geçmeyeyim dedim(ne alaka bende bilmiyorum )
süs şişelerimiz güzel olmuş muuu?
nereye kayboldu herkes bakayım? yemeğe mi gittiniz kızlar?
resimlerde daha kilolu duruyor kuzu
benim kuzum da 9 kilolololo
boyu 80 cm ondan zayıf görünüyor sanırım dr boyuna gidiyor diyor
senin kuzuda çoğu şeyi yiyor boşverelim yesinler sağlıklı olsunlar da
Hey maşşşallah yakışıklımaBugün Kaan'ı doktora götürdüm.. 1 Yaşında kan tahlili yapalım demişti.. Biz demir ve kan ilacı kullanmamıştık.. duruma göre 1 yaşından sonra bakalım dedi..
Kaan 9,600 Kg 80 cm olmuş..Doktorumuz beğendi.. Yürttük biraz adımları çok güzel basıyor dedi.. Tabi daha tam yürümüyoruz ama 3-5 adım atıyoruz :) Kontrol sonrası testler için kan alımına geçtik.. Beim kalp atışlarım hızlandı.. şimdi kan alırken ortalığı inleteceğiz diye düşünüyorum.. Hemşire abla geldi eline bir lolipop verdi.. diğer eliyle de boş bir şırınga aldı.. annemin kucağına oturdu.. bende ayaklarını tutuyorum.. Koldan alacaklar.. hazırlıklar yapıldı falan.. Kaan gayet sakin ve soğuk kanlı hiç kıpırdamıyor bile.. Bi baktım hemşire iğneyi batırmış kanı çekiyor Kaan da tık yokoda bakıyor.. Kan çekilirken hafif bir ıhh ıhh mızmızlanma oldu ama hiç ağlamadı.. Ben ŞOOOK hemşire de diyor.. bu nasıl çocuk yaa hiç gıkı çıkmadı diyor... Benim oğlum çok cesur.. Kahraman benim oğlum dedim :))
Tahlil sonuçlarımızı yarın alacağız.. umarım herşey güzel çıkar..
Bu arada eşlerin kartlarıyla süpriz yapan arkadaşlar var galiba.. Süper fikir sizi tebrik ediyorum.. En kısa zamanda bende uygulayacağımı bildiriyorum
Hey maşşşallah yakışıklımainşallah değerler de güzel çıkar da mutluluğunuz katlanır canım
Yaşasın eşinin kartıyla süpriz yapan anne özgürlüğü
Canım siz nasılsınız? Mira nasıl oldu? Bugün kontrolde doktor bizim de dişlerimize baktı.. üstte azı, köpek altta diğer dişler hepsi kabarmış beyazlamış ama gelen bişey yok.. Onların hepsi gelmeye başladığında vay halimize :18::18:
Hejarcım sünnetiniz hayırlı olsun.. Allah damatlığını da göstermeyi nasip etsin.. Biz o işi 5 aylıkken yaptırdık.. İyi ki yaptırmışız şimdi rahatız.. İlk 2 gün biraz sıkıntılıydı ama sonra toparladı.. tamamen toparlanması 1 hafta 10 günü buldu.. şişlik vs inmesi yani..
Bu arada Kaan da 9,600 Kg 80 cm.. ama doktorumuz gayet iyi dedi.. Öneml iolan sağlıklı olması dedi.. Kilo demek sağlık demek değildir dedi.. Bugün bana 6 aylık bir kız bebek getirdiler 11 kilo dediAnnesi sürekli mama veriyormuş.. Ve doktoru da dinlemiyormuş :)
Bugün Kaan'ı doktora götürdüm.. 1 Yaşında kan tahlili yapalım demişti.. Biz demir ve kan ilacı kullanmamıştık.. duruma göre 1 yaşından sonra bakalım dedi..
Kaan 9,600 Kg 80 cm olmuş..Doktorumuz beğendi.. Yürttük biraz adımları çok güzel basıyor dedi.. Tabi daha tam yürümüyoruz ama 3-5 adım atıyoruz :) Kontrol sonrası testler için kan alımına geçtik.. Beim kalp atışlarım hızlandı.. şimdi kan alırken ortalığı inleteceğiz diye düşünüyorum.. Hemşire abla geldi eline bir lolipop verdi.. diğer eliyle de boş bir şırınga aldı.. annemin kucağına oturdu.. bende ayaklarını tutuyorum.. Koldan alacaklar.. hazırlıklar yapıldı falan.. Kaan gayet sakin ve soğuk kanlı hiç kıpırdamıyor bile.. Bi baktım hemşire iğneyi batırmış kanı çekiyor Kaan da tık yokoda bakıyor.. Kan çekilirken hafif bir ıhh ıhh mızmızlanma oldu ama hiç ağlamadı.. Ben ŞOOOK hemşire de diyor.. bu nasıl çocuk yaa hiç gıkı çıkmadı diyor... Benim oğlum çok cesur.. Kahraman benim oğlum dedim :))
Bu arada eşlerin kartlarıyla süpriz yapan arkadaşlar var galiba.. Süper fikir sizi tebrik ediyorum.. En kısa zamanda bende uygulayacağımı bildiriyorum
Çalışan ve 2. çocuğu düşünen anneler...
Doğum izni 6 ay oluyor.. Süt izinleri de günlük 1,5 saatten 4 saate çıkarılıyor..
3 çocuk yapanlara da 6 yıl erken emeklilik hakkı tanınıyormuş..
2. Çocuklarda 6 ay evde olacağız.. ve haftanın 2,5 günü çalışmayacağız gibi görünüyor :)
Bugün Kaan'ı doktora götürdüm.. 1 Yaşında kan tahlili yapalım demişti.. Biz demir ve kan ilacı kullanmamıştık.. duruma göre 1 yaşından sonra bakalım dedi..
Çalışan ve 2. çocuğu düşünen anneler...
Doğum izni 6 ay oluyor.. Süt izinleri de günlük 1,5 saatten 4 saate çıkarılıyor..
3 çocuk yapanlara da 6 yıl erken emeklilik hakkı tanınıyormuş..
2. Çocuklarda 6 ay evde olacağız.. ve haftanın 2,5 günü çalışmayacağız gibi görünüyor :)
walla bunları gören gözlerim; çocuklarımızı avmlerde büyüteceğimizi de görüyor ne yazıkki...
özel sektörde çalışan annelerin, ilerde özel sektörlerde daha da sıkıntı çekeceğini görüyor ne yazıkki..
bal tutan parmağını yalarken,,biz sadece seyrediyoruz...ben süt iznimi bile şu durumda layığıyla kullanamamışken
yeni yasayla malulen emekli edileceğim kesindir
umut dersen,,onsuz olmaz...inşallah diyeyim yinede
yorgun bir beden ve kafayla yazıyorum sizebabycerenim takılacak şimdi bana uyuşuk anca temizlersin o evi diye. sizi okudum hep ama gündemi de takip edeyim diye haber okumaktan yazamadım. hasta bebişlerimize ben daha geçmiş olsun yazamadan iyileştiler çok şükür :) evde 2 çocuk( biri eşim olmakta:) besleyip bakıyorum. yarın benim x işe gidince burada bol bol vakit geçiririm inşallah
iyi akşamlar..bugün evden kaçmak zorunda kaldık burda olaylar bitmiyo Allah sonumuzu hayretsin..gencecik bir can gitti benim oturdugum mahalleden..cenaze için millet toplanmaya başlayınca eşim geldi bizi aldı abimlere gittim..iyikide gitmişim 50 bin kişi toplanmış kıyamet kopmuş..
çok korkar olduk hiç huzurumuz kalmadı..hala korna tencere sesleri kulaklarımızda..bitsin artık herkes amacından sapmaya başladı..burası hiç yeri degil biliyorum ama yazmadan geçemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?