2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

günaydııııııın
bugün kızımın doğumgünü kısmet olursa okullar kapanınca yazlıkta annemlerle kutluycaz
geçen sene Rabbimin mucizesiyle hamile kaldığımı öğrenince hem şaşırdık hem sevindik bu kadar sene sonra
hamileyken bir kaç kere düşük tehlikesi geçirdim yatak ıstırahatı,iğneler vuruldum ama neyseki kızımıza sağsalim kavuştuk
vay beee kızım artık bir yaşında daha nice yaşlarını görürüz İnşallah sağlıkla....
evlat bambaşka birşey Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın,isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu
düşüp bir yerini acıtınca seninde canın yanar,sana bakıp bi gülüş attımı dünyalar senin olur,:2:
Rabbim İnşallah sağlıklı,huzurlu,mutlu,imanlı,ahlaklı,vijdanlı birer insan olarak yetiştirebilmeyi nasib etsin....Amin....
Allahım emanetine en güzel şekilde emanet olmamız için bize yardımcı ol...Amin...
Aslında daha yazacaktım ama benimki uyandı
hepinize selam ve sevgilerimizi yolluyoruz
Kandiliniz mübarek olsun Allah dualarınızı kabul etsin....Amin...

günaydınn arkadaşlarrrr kandilimiz mübarek olsun hayırlılar ve güzellikler getirsin inşş hepimize sağlıklı ve güzel bir gün diliyorummm....

Çok haklısın canım.. Ne yazık ki kanunlar her zaman herkes için geçerli olmuyor Ne diyeyim iyi düşünelim iyi olsun...

Afferim Defne Karen'e.. bizde artık bir kaç adım atıyoruz.. ama sıkıldığı zaman hemen yere bırakıyor kendini ve emeklemeye devaöm :) Annelerimiz canım annelerimiz onlar olmasa naparızbiz değil mi? :)

Canım günaydın.. Bu dişler çok kötü gerçekten.. Doktorda bize alt üst birsürü beyazlamış ve kabarmış dişi var dedi.. azı-köpek dişi.. valla onlar gelirken bayağı bir çekeceğimiz var gibi.. Neyse eninde sonunda çıkacaklar.. ama yavrularımızı en az hırpalayacak şekilde çıksa bari.

günaydınn arkadaşlarrrr kandilimiz mübarek olsun hayırlılar ve güzellikler getirsin inşş hepimize sağlıklı ve güzel bir gün diliyorummm....

Günaydın canım.. senin de Kandilim mübarek olsun :)

günaydın dost ve müttefik arkadaşlarım,

sıradan başlıyorum:

Hejar hanım, dün sizden aldığımız gazla hemen arkadaşımıza gittik ve sünnet için birkaç aday cerrah belirledik. bugün sanırım aklımıza yatan adayı arayıp müsait bir zamanını soracağız. bu aralar deneylerim çok olduğundan 1 hafta kadar uzun süre lab.dan uzak kalamyacağım. o yüzden sünneti cuma yaptırıp, haftasonuyla beraber biraz iyileşme fırsatı bulmayı düşünüyoruz. anneannesine iyileşmiş halde vermemiz gerekiyor zira :26:

Babyceren hanım, laptop'unuza kavuşuyormuşsunuz. siz burda, sayfaları doldurma şeklinde acısını çıkarırken ben lab.da olacağım topikte kalıp, o sayfaları okuyacak arkadaşlara sabr-ı cemil diliyorum

süt izni haberini kim paylaştı emin değilim. mutlu_anne hanım mi yoksa Dilberege hanım mı? ikisine de teşekkür ediyorum. doktoramı bitirip kadro bulduğum an 2. yi doğurmak ve mümkünse 2 yıl izin almak istiyorum kariyerimdeki "sözümona önlenemez yükselişim" 2 yıl gecikse de, çocuğumla geçirdiğim 2 yıla değer

şekersizyeşilçay hanım, geçmişte bulamadım yada kaçırdım. Defne Karen nasıl oldu?

başka başka neler vardı :44:

hah, evet Babyceren hanım, sabah 7 civarı sizi aramak istememiştim hemen kapattım ama çaldıysa da kusura bakmayınız. annemi ararken yanlışlıkla sizin numaranıza basmışım bilinçaltıma nasıl yerleştiyseniz artıkın

ve son olaylar... dün kumaş almaya Kızılay'a gittim. esnaf ortalıktaki kırık camlar ve kepenklere yazılmış küfürlü sözleri silmekle meşguldü çevresel duyarlılığın çığırından çıktığını ve günahsız insanların vergileriyle yapılan birçok yapının zarar gördüğünü düşünüyorum. madem bugün kandil, o bu şu ayırt etmeden ülkemizin huzuru ve bütün vatandaşlarımız için dua edelim...

günaydın arkidişlerrr
bu gün hava bulutlu bende bulutluyum:)bu gün işim gücüm yok kuzumu dışarı çıkarıcam biraz sıkılıyo yavrum parmak uçlarına basarak camdan bakmaya çalışıyo:)
2 gündürde iştahı yok hiç bi şey yemek ve görmek istemiyo gördüğü zaman öğürüyo

nagişim yarennur öksürüyomuş umarım ilerlemeden geçer..tarık buğrada telefon sapığı oyuncak telefonu var ama ı ıhh illa babasının yada benim telefonum olucak..ikimizin telefonunuda bozdu bana yenisi alındıeşiminki iadere ediyo bu gidişle yakında tamamen o da gidicek:)üzgün olmam kuzumuda etkiledi ama çok şükür 3 gündür daha bebeğimaman annenin şekerine dikkat edin canım
gece hiç üşenmeden tek tek yarennurumun doğum günü fotolarına baktım herşey çok güzel olmuş emeğine sağlık canım tam bi uğur böcüğü olmuş minnoşum

ilkimcimgüzel bestoşumun fıstık annesi sizinde doğum günü fotolarınız harika gözüküyor..anne-kız her zamnki gibi çok zarif ve güzelsiniz..pastanız nefis gözüküyor
tarık buğrada beste gibi hep benim peşimde oyuncaklarıyla oynamaya daldığı anda bile hemen bırakıp peşimden geliyor wcye girince bile kapısında bekliyo:)üzülüyorum yavruma peşimde gezip yorulmasına:)

şekersizşekerlidefne karenin tütüsü çoook güzel olmuş rengi harika çok yakışmış minik prensese..sende tütüyle Barbie bebek gibi olmuşsun maşallah size..defnenin tek kaşını kaldırdığı fotosuda hala gözlerimin önünde tam bi fıstık

pınardadoğa doğum gününde çoook güzel olmuş maşallah tombişime..pastasıda sade ama çok havalı pasta yiyen elleride çok tatlıı

gece oturdum tek tek görmediğim doğum günü fotolarına baktım gözüm gönlüm açıldı:)..iyiki doğmuş meleklerimiz

azraecedoğum günü fotoğraflarınıza bayıldımmm hepsi çok güzel..ecem çooook güzel olmuş seninde tütün çok yakışmış şekerim:)

plannerzeynomu görünce dişlerimi sıktımm:)tam bi oyuncak bebek ne güzelde süslemişsin çok ballı fıstığım..kıyafetleri her zaman ki gibi harika

mutluannem
boncuğuma maviler çok yakışmış maşallah kuzuma..makarna yiyen fotosu çok güzel o ağzını yiyesim geldi:)

babycerençağlama kırmızı çorap nasılda yakışmış yerim onun tontiş bacaklarınısende çok güzel olmuş canım cerende her zamanki gibi çok havalı

yavrukedişşsinemisim tatilini yapmış dönmüş bile çok havalı kuzum gözlükleri çok yakışmış:)

bu yukarıda yazılanları dün sabah yazmıştım fakat yavrucum internet kablosunu çekerek zarar verdiği için sizlere bu gün iletiyorum
baktım bağlantı gitti bende nagiş gibi açtım hemen bi Word sayfası kopyaladım

ve bu güne geçmek istiyorum çokta uzun olucak ama yapıcak bi şey yok:)

hepinizin miraç kandilini kutluyorum tüm dualarımız kabul olur inş
geçmişe bakamadım alıntılarda gördüm ki defne karen adımları atmaya başlamış çok güzel yaa maşallah kuzumuza darısı benim sıpamın başına:)

kaan kan alımı sırasında sesini çıkarmamış akıllı bıdığım fit bi delikanlı olucak maşallah boyuna posuna

babyceren dün haberlerde vefat eden kişiyi görünce aklıma hemen sen geldin..umarım herşey iyiye doğru gider..

nagiş işe geç kalmışsın ne güzel sefan olsun:)yarennurda mı diş çıkarıyo acaba..gece neden huzursuzlanıyor yavrucuk

tarık buğranın bu gün keyfi yok kahvaltı yapmadıağzına lokma uzattığım anda kafa sallayarak haaadıı haaadııı(hayır) deyip duruyo:)dün akşam çekmeceleri karıştırıyor ben hayır oğlum dedikçe o bana parmak sallayarak haaadııı diyo:)
ve bi kaç gündür sebepsiz yere sinirli sinirli bi şeyler anlatıyo yakınımdaysa suratıma patlatıyor elide o kadar ağırki dün gözüme vurdu canım çok acıdı..neden böyle yapıyo acaba:26:nasıl vazgeçirebilirim:26:
sonrasında anne cici diye cici yaptırdım..cici yaparken bi daha yapıştırdı:)
uzun yazdım diye okumamazlık yapmayın lütfen

herkeze günaydın ne zamandır yazamıyorum.çok yoğunum bizde yorucu bi haftasonu geçirdik diş ve beyaz küremizin yüksekliğinden dolayı 2 gün ateş korkusu yaşadık.çok şükür geçti oğlumda dişini çıkardı bu arada bende oğlumla beraber 20lik dişimi çıkardım.malesef yine bi gr almamışız.inş. bu durum geçicidir.biz ateşle uğraşırken türkiyede neler olmuş haberim bile olmamış.olayın çarpıltıldığını ve kötü tarafa çekildiğini düşünüyorum.gösterilerde hep çocuk yaşta gençler var.şu mübarek günde ülkemin huzuruna kavuşmasını diliyorum.hepimiz özgürce istediğimiz gibi yaşayabiliriz.bütün bebişleri öpüyorum.

uzun yazdım diye okumamazlık yapmayın lütfen

evet, uzun uzun yazmışsınız. hatta "bi_angel_kujum sabah sabah yazmazdı ama..:44:" diye düşündüm zira onun mesajını okuduğumu sandım ama baştan sona okudum, Allah mesajlarınıza bereket, ellerinize kuvvet versin

yavrukedii' nin tatil için önerilerde bulunduğu, acilen tatile çıkacak bir arkadaş vardı. kimdi o :26:

Tarık Buğra biraz agresifmiş. "şiddete meyyalim vallahi dişten anne " demek istiyor gibi geldi bana :26:

öpüldünüz efem...

herkesin miraç kandili mübarek olsun Rabbim edilen bütün duaları kabul etsin.

tatlıcadım gelmiş hoşgelmiş benim cadıya da hiç sökmüyor cici filan şap diye yapıştırıyor geçer inşallah diye umut ediyorum bu vahşiliği:)

defnem de başlamış yürümeye yavaştan yavaştan gözün aydın:) paytak paytak yürür artık çok tatlı oluyorlar

mybabylove kız ördekleri canlımı aldın:)) nerede beslicen onları:)

kızlar ciddi ciddi kimsede yokmu pınardanın teli ya arasak kötü birşey olmasa bu kadar girmemezlik yapmazdı inşallah zamansızlıktan girememiştir.

miracımında keyfi yerindeymiş maşallah çok dişli bir kızın olacak mutlum:)

chihiroyada çok güldüm:) resimlerimize hiç yorum yapmamıştı ilk yorumu kaç tane dişiniz var olmuş:) 7 tane var ama birazcık büyük olduklarından çok gözüküyorlar:)

planner zeynom döktürmüş yine fashion week haftasındaymış gibi çok tatlı maşallah

aras eymenim erkek adam olmuş gözünüz aydın hejarcım. ben çocukken kesilen pipiyi pilav yapıp yediklerini zannederdim ıyyy:)

kaan paşanın coolluğunu yerim ben:) aslında çocuklar daha büyüyüp akıllandıkça daha çok ağlıyorlar o durumlarda. bizimde ece hiç ağlamadı doğru düzgün öyle aşı olurken.

nagiş eylemden geliyorum ondan geç kaldım de birşey diyemezler:)

bebeğim cerenim 10 kilo etten olmuşunuz:) canınız sağolsun diyelim çok şükür kurtuldu pc:)

kujumda yok kaç gündür gelse de güldürse bizi birazcık:)

chihiroyada çok güldüm:) resimlerimize hiç yorum yapmamıştı ilk yorumu kaç tane dişiniz var olmuş:) 7 tane var ama birazcık büyük olduklarından çok gözüküyorlar:)

"nee, hiç de değil ben bir sürü yorum yaptım" diye düşünüyordum. sonra baktım ki, hakikaten de yaptım dediğim yorumlar hep aklımdakilermiş hemen yazıyorum:

-- flütlü videosunu kaç defa izledim saymadım ama başta, elinde sopa birilerini dövecek diye tırsmıştım :18:

-- doğumgününde, anne-kız aynı kostümle çok şeker olmuşsunuz ama benim favorim, bütün ciddiyetiyle poz verdiği fotodur
-- çay bahçesi gibi bir mekanda, sanırım annenizle idiniz bir foto grubunda. ece orda da çok ciddi durmuş ki, bu da benim favorilerimden

-- eşinizin "güvenlik tedbiri" topikte çok konuşuldu yani o fotoyu da gördüm
-- evinizi temizlemeye niyetlenmiştiniz bir ara. o fotoyu da gördüm
-- son fotolarında hem çok gülen hem de çok ciddiyet ve vakar sahibi bir kız olmuş. benim favorim hala ciddi pozları
-- dişler... evet dişler... insan kendindeki kompleksleri başkasında görürmüş. bizde diş kompileksi olunca, bebeklerde baktığım ilk şey diş... ne yapayım...

son olarak affınıza sığınarak, Ece'nin video ve fotolarını eşime de gösteriyorum hatta O da, ciddi duruşunu çok beğeniyor

bakınız işte yorum

valla şok oldum senden böyle bir performans beklemiyordum chihiro ağzına klavyene sağlık:) sırıtkan hali aynı ben somurtuk halide aynı babası oluyor:)

Miraç Kandilinizi tebrik eder, bu mübarek gecenin kainata ve tüm islam alemine barış ve huzur getirmesini temenni ederim...edilen dualarda hatırlanmak ümidiyle canlarım....

mutlucum mira daha iyiymiş ohh çok şükür..çok sevindim..şu inci dişleri cıksada rahatlasa boncugumuz..burdaki olaylar duruldu gibi canım..inş bi daha olmaz..biz böyle olyları bilmeyiz hiç kalabalık insan topllulugu görmedik bu güne dek..inş hiç bir yerde tekrarı olmaz..öpüldün :)
şekersizim ohhh defnoş yürmeye başlamış afferim kızımın kankasına:)
nagişim işe geç kalmışın oh sefan olsun:)boşver bişi olmaz..
(hayırdır bende herkese ohh çekiyorum bugün:)
redlıgt canım kızının dogum günü kutlu mutlu olsun..hayat ona tüm güzellikleri sunsun..iyiki dogurmuşsun..mutlu yıllar prensese..
tatlıcadım tarık damadım dayak atmaya başlamış:)valla gözüm korktu şu dünürlük işini bi daha düşünelim ehuheue :) iştahsızlıkbizdede var canım özellikle sabah kahvaltı yapmak istemiyo saavaşıyoruz resmen..umarım geçici bir durumdur yoksa işimiz var..
veee veee veee sayın cikirokko hanım..demek sabah baana çağrı attınız,Allah tan çalmadı yoksa çıldırbilirdim:)sabah erken uyqnmktn netret ederim(buraya hangi ifade gelecek tahmin ediyosundur)..gece beni rüyandaamı gördün..ayrıca laptopum akşma gelecek korkma bugün rahat ol:)
hejarcım aras eymen erkek olmuş hadi hayırlı olsun:)damatlıgınıda görürüz inşallah..

Meraba canım öncelikle sünnet olayını atlatmanıza çok sevindim...Malesef forumu çok sık takip edemiyorum ama ne zaman açıp sayfalara bi göz atsam senin oğluşun kilo sorunsalını okuyorum tesadüfen. Valla canım bende de aynı sorun var. benim kv de de sürekli seninki gibi zayıflığından şikayet eder ve sonuna da şu cümleyi eklemeden bitirmez: "napalım sağlıklı olsun da" napcaz çekcezz mecbur...benim de canım çok sıkılıyor esasen benim kızım da hiç kilo alamıyor öyle pek iştaklı sayılmaz..en son mayıs 23 ünde aşıya götürdüğümde 8700 kg 74 cm çıktı değerleri...napim kv gibi ben de sonuna "sağlıklı olsun da " yapıştırıyorum artık napimmm....

az önce kovaya su doldurdum yerleri silmek için,ocaktada çağlanın yemegi pişiyo ,yemege zeytinyagı koyacagıma anwayınr rok temizlik ürününü döküyodum:)kafa kalmamış ya..neyseki dökmedim hem döksemde bitkisel bir ürünmüş:)))birşey olmazdı dimi:)off ya çok yorgunum kafamd deli sorular:)kolayca sevemiyorum ehehe:)bizim küçük çağla bugünlerde bizi mest ediyo maşallah çok akıllı oldu..ve öpmeyi ögrendi:)ilk bqbasının bacagını öptü ben biraz bozuldum:)dünden beridirde gidiyo cerenin backları öpüyo..sıra bana gelmedi henüzanneyide öp kızım diyorum öpmüyo..acaba bacagımımı açsam:)gelir öpermiki

chihiro79 cum; bakınız isminizi tam eksiksiz noksansız ve kusursuz bir şekilde ifade etmişim. :)) ..bu arada eşim bu cümleyi okuma şerefine nail olsaydı kesin benimle 1 yıl kadar dalga geçerdi anlatım bozukluğundan dolayı ....kpss ye ben seni böyle mi hazırladım der azarı yapıştırırdı valla kendisi Türkçe öğrtmeni de azcık...neyse okuyamayacağına göre rahat rahat devam edebilirim...
sadede gelim ben...bakınız ne güzel bi yorum olmuş azıcıkta beğenin yahu....bak 1606 kere beğenilip sadece 1 kere beğendiğiniz şerefine turuncu hn erişmiş sadece...dikkatimden kaçmadı gördüğünüz gibi.:)))..ben de bir geldim pir geldim yahu...şaka bi yana yazdıklarınızı bende ilgiyle takip ediyorum chihiro79 hanım..i
iyiki bu foruma katılıp gelip renk katmışsınız siz de diğer bütün mayıs annelerimiz gibi...:)))

canım seni çok iyi anlıyorum benimde arkadaşım hep kqfasına takardı çocugunun zyıf oluşunu ama elinden geleni zaten yapıyosun bu çocugun bünyesiyle alakalı..herkesün dedigi gibi bende diycm boşver saglıklı olması çok daha önemli..pirinç unuyla yapılan yiycekler kilo yapar derler ,kullnıyomusun..ha sırf kilo alsın diyede zararlı şeylerde vermek olmaz..doktorun ne diyo

:))) Allah iyiyliğini versin kız sen çok yaşa emi...hernekadar bitkisel olsada yemeklerde denememeniz rica olunur...bir gıda denetimcisi olarak hiiiiçççç tavsiye etmem canım :))
Bu arada bu kadar enerjiyi sen nasıl buluyorsun yaa inan hayranım enerjine....eşin çocukların çok şanslı sen de hiç yaşlanmazsın heralde.... valla ben çöktüm ((

Aslında kilo alsın diye özel bişey yapmıyorum açıkçası...evde ne yemek varsa hepsinden veriyoruz yiyebileceği kadar yiyor...yumurtası peyniri yoğurdu da yerinde...ha daha süte geçmedim tek..yakında geçicem ona da...dr a götürdüm sırf bu meseleden dolayı. ilk muayenesinde olması gereken kilodan düşük deyince çok moralim bozuldu sonra bi kan tahlili yapalım iyice bakalım sonra konuşalım dedi..tamam dedik iki tüp kan verdik..devit ve ferrum kullanmama rağmen (paraben sorunsalı) bütün değerleri çok iyi çıktı...hal böyle olunca dr aynen böle devam edelim çocukta hiçbir eksiklik yok yapısı bu dedi...hatta ben iştah açıcı şurup falan dedim kaşlarını kaldırarak hiç gerek yok dedi...işte böyle arkadaşım...ama ben gene de üzülüyorum açıkçası...
Aslında bu kilo açığı şurdan geliyor...Feyzanur daha 1-2 aylık ken benim tayinim çıktı 24 saatlik yok gel git ev taşı stress sıkıntı o ara hiç kilo almamış stresten benim sütüm çok azalmıştı...sonra o açığı hiç kapatamadım sonraki aylarda da kilo alımı yavaşlayınca sonuç bu oldu...benim sütte sadece 4 ay dayanabildi sonra tamamen kesilmişti... oysaki büyük kızımı 1.5 yaşına kadar emzirmiş kendim kesmiştim sütten..nasip kısmet işte napalım...

:)))uyarman iyi oldu cancagızım yoksa ben elime geçen her bitkisel ürünü çağlaya yedirmeye kalkışacaktım ehuehu:)
gıda denetimcisi oldugunu bilmiyodum:)bana ceza vermessin umarım:)..cancagızım bende çöktümde çaktırmıyorum..sende kimseye söylemeseen sevinirim:)

şu ev işi ne kadar nankör yahuu yap yap her gün aynı öfff
tarık buğra uyudu şimdi ben yine mutfak topla,oyuncak topla,yemek yap,ütü yap vs vs tabii bunların hepsini 1 saat içinde yapaamam sonra bizim bıdık uyanır yarım kalır

bi angel kujumu özlemişsinizdir diye düşünerek uzun uzun yazdım
hepsini okuduğunuz için sizinde gözlerinize sağlık chihiro hanımcığım:)
evt dişten olabilir agresifliği diş eti o kadar kabarmışki diğer dişlerinin boyuna gelmiş ama bi türlü gelemedi dişi

canım gözün korkmasın şu anda daha küçükler,minikler
tokatı yapıştırmayı bildiği gibi kızdığım zaman kendini öptürmeyi ve öpmeyide bilir yavrum çok iyi çocukturverdin bi kere çağlamı bize cayamazsın ulennn
gelsinde kuzum benide öpsün bende bi güzel onu mıncıklayim
olaylar durulmuş orda çok şükür sevindim..şu yemeğin içinede lok koyucak olmana güldümm bende dün akşam çaydanlığı buzdolabına koyuyodum

kızlar ben çok unutkan oldum yaa..elimdeki bi nesneyi bi yere koyuyorum sonrasında unutyorum..ara dur
markete eksik olan bi şeyi almaya giriyorum ne alıcağımı unutuyorum ve almadan eve dönüyorum ne olucak benim bu halim
en komiği dün ablama gittim tarık buğrayı arabasında ve ablamın kapısının önünde unutarak içeri girdim
ablam tarık buğra nerde diye sorunca aklıma geldim bizimki sessiz sakin bi şekilde arabada oturuyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…