walla bunları gören gözlerim; çocuklarımızı avmlerde büyüteceğimizi de görüyor ne yazıkki...
özel sektörde çalışan annelerin, ilerde özel sektörlerde daha da sıkıntı çekeceğini görüyor ne yazıkki..
bal tutan parmağını yalarken,,biz sadece seyrediyoruz...ben süt iznimi bile şu durumda layığıyla kullanamamışken
yeni yasayla malulen emekli edileceğim kesindir
umut dersen,,onsuz olmaz...inşallah diyeyim yinede
günaydın kızlar. defnemin kakasının kıvamı koyulaştı çok sükürve pişiği de coook cok daha iyi... veeeeeeeeeeeee dün itibariyle kızım yürümek için ilk adımlarını atmış bulunmakta... kreşi arayınca öğretmeni söyledi. evde de denedik ve üst üste 4 adım atabiliyor. defalarca tekrarladık. çok mutluyum. hepinize iyi günler... ben bu sabah gebzeye falan gidicem iş için. buralarda olamayabilirim. zaten bu ara işim başımdan aşkın.. nefes alamıyorum. annem de bu sabah döndü. hep birlikte çıktık evden.. canım annem.. iki gun bile olsa nasıl yardımı dokundu anlatamam. muck hepinize... ve iyi kandiller
Öncelikle herkese hayirli güzel mutlu bir gun diliyorum ve mubarek Miraç kandilimizi kutluyorum. İnşallah hayirlara vesile olur.
Suan yoldayım ve ise gec kalmanın mutluluğunu yaşıyorum:))
Dun gece fistigim inleye inleye agladi. Bir rahat edemedi kuzum. Cok uzuldm su verdim. Suluk agziyla dislerini nasil kasidi bir gorseniz. On dk hirsla kasidi sonra rahat rahat uyudu. Demek ki garanti dis yerleri acıyor ve ondan huysuz luk etti sevgilim. Bir an evvel iyi olsun yavrular imiz...
Hepinizi çok öptüm. ..
günaydınn arkadaşlarrrrkandilimiz mübarek olsun hayırlılar ve güzellikler getirsin inşş hepimize sağlıklı ve güzel bir gün diliyorummm....
uzun yazdım diye okumamazlık yapmayın lütfen
chihiroyada çok güldüm:) resimlerimize hiç yorum yapmamıştı ilk yorumu kaç tane dişiniz var olmuş:) 7 tane var ama birazcık büyük olduklarından çok gözüküyorlar:)
anesteziyle yapacaklarını sanmam o zaman canım, çöpe atmaya kıyamadım gömerim bende büyük ihtimalle
Orhan Cemal kek ustası oldu çıktı maşallahşimdide etrafımdakiler tutturmuş saçları uzun olduğu için gelişmiyor diye illa bişey bulacaklar oğluşum yiyor ama kilo almıyor bünyesiyle alakalı bir durum benim yapabileceğim bişey yok
özellikle kv susmuyor kadın sürekli zayıfta zayıf bilmem kimin çocuğu şöyle böylebenimde imtihanım kv sanırım
benim oğlum kek yapmayı sevmiyor
"nee, hiç de değilben bir sürü yorum yaptım" diye düşünüyordum. sonra baktım ki, hakikaten de yaptım dediğim yorumlar hep aklımdakilermiş hemen yazıyorum:
-- flütlü videosunu kaç defa izledim saymadım ama başta, elinde sopa birilerini dövecek diye tırsmıştım :18:
-- doğumgününde, anne-kız aynı kostümle çok şeker olmuşsunuzama benim favorim, bütün ciddiyetiyle poz verdiği fotodur
-- çay bahçesi gibi bir mekanda, sanırım annenizle idiniz bir foto grubunda. ece orda da çok ciddi durmuş ki, bu da benim favorilerimden
-- eşinizin "güvenlik tedbiri" topikte çok konuşulduyani o fotoyu da gördüm
-- evinizi temizlemeye niyetlenmiştiniz bir ara. o fotoyu da gördüm
-- son fotolarında hem çok gülen hem de çok ciddiyet ve vakar sahibi bir kız olmuş. benim favorim hala ciddi pozları
-- dişler... evet dişler... insan kendindeki kompleksleri başkasında görürmüş. bizde diş kompileksi olunca, bebeklerde baktığım ilk şey diş... ne yapayım...
son olarak affınıza sığınarak, Ece'nin video ve fotolarını eşime de gösteriyorumhatta O da, ciddi duruşunu çok beğeniyor
bakınız işte yorum
canım seni çok iyi anlıyorum benimde arkadaşım hep kqfasına takardı çocugunun zyıf oluşunu ama elinden geleni zaten yapıyosun bu çocugun bünyesiyle alakalı..herkesün dedigi gibi bende diycm boşver saglıklı olması çok daha önemli..pirinç unuyla yapılan yiycekler kilo yapar derler ,kullnıyomusun..ha sırf kilo alsın diyede zararlı şeylerde vermek olmaz..doktorun ne diyoMeraba canım öncelikle sünnet olayını atlatmanıza çok sevindim...Malesef forumu çok sık takip edemiyorum ama ne zaman açıp sayfalara bi göz atsam senin oğluşun kilo sorunsalını okuyorum tesadüfen. Valla canım bende de aynı sorun var. benim kv de de sürekli seninki gibi zayıflığından şikayet eder ve sonuna da şu cümleyi eklemeden bitirmez: "napalım sağlıklı olsun da" napcaz çekcezz mecbur...benim de canım çok sıkılıyor esasen benim kızım da hiç kilo alamıyor öyle pek iştaklı sayılmaz..en son mayıs 23 ünde aşıya götürdüğümde 8700 kg 74 cm çıktı değerleri...napim kv gibi ben de sonuna "sağlıklı olsun da " yapıştırıyorum artık napimmm....
az önce kovaya su doldurdum yerleri silmek için,ocaktada çağlanın yemegi pişiyo ,yemege zeytinyagı koyacagıma anwayınr rok temizlik ürününü döküyodum:)kafa kalmamış ya..neyseki dökmedim hem döksemde bitkisel bir ürünmüş:)))birşey olmazdı dimi:)off ya çok yorgunum kafamd deli sorular:)kolayca sevemiyorum ehehe:)bizim küçük çağla bugünlerde bizi mest ediyo maşallah çok akıllı oldu..ve öpmeyi ögrendi:)ilk bqbasının bacagını öptü ben biraz bozuldum:)dünden beridirde gidiyo cerenin backları öpüyo..sıra bana gelmedi henüzanneyide öp kızım diyorum öpmüyo..acaba bacagımımı açsam:)gelir öpermiki
canım seni çok iyi anlıyorum benimde arkadaşım hep kqfasına takardı çocugunun zyıf oluşunu ama elinden geleni zaten yapıyosun bu çocugun bünyesiyle alakalı..herkesün dedigi gibi bende diycm boşver saglıklı olması çok daha önemli..pirinç unuyla yapılan yiycekler kilo yapar derler ,kullnıyomusun..ha sırf kilo alsın diyede zararlı şeylerde vermek olmaz..doktorun ne diyo
:))) Allah iyiyliğini versin kız sen çok yaşa emi...hernekadar bitkisel olsada yemeklerde denememeniz rica olunur...bir gıda denetimcisi olarak hiiiiçççç tavsiye etmem canım :))
Bu arada bu kadar enerjiyi sen nasıl buluyorsun yaa inan hayranım enerjine....eşin çocukların çok şanslı sen de hiç yaşlanmazsın heralde.... valla ben çöktüm((
evet, uzun uzun yazmışsınız. hatta "bi_angel_kujum sabah sabah yazmazdı ama..:44:" diye düşündüm zira onun mesajını okuduğumu sandımama baştan sona okudum, Allah mesajlarınıza bereket, ellerinize kuvvet versin
yavrukedii' nin tatil için önerilerde bulunduğu, acilen tatile çıkacak bir arkadaş vardı. kimdi o :26:
Tarık Buğra biraz agresifmiş. "şiddete meyyalim vallahi dişten anne" demek istiyor gibi geldi bana :26:
öpüldünüz efem...
mutlucum mira daha iyiymiş ohh çok şükür..çok sevindim..şu inci dişleri cıksada rahatlasa boncugumuz..burdaki olaylar duruldu gibi canım..inş bi daha olmaz..biz böyle olyları bilmeyiz hiç kalabalık insan topllulugu görmedik bu güne dek..inş hiç bir yerde tekrarı olmaz..öpüldün :)
şekersizim ohhh defnoş yürmeye başlamış afferim kızımın kankasına:)
nagişim işe geç kalmışın oh sefan olsun:)boşver bişi olmaz..
(hayırdır bende herkese ohh çekiyorum bugün:)
redlıgt canım kızının dogum günü kutlu mutlu olsun..hayat ona tüm güzellikleri sunsun..iyiki dogurmuşsun..mutlu yıllar prensese..
tatlıcadım tarık damadım dayak atmaya başlamış:)valla gözüm korktu şu dünürlük işini bi daha düşünelim ehuheue :) iştahsızlıkbizdede var canım özellikle sabah kahvaltı yapmak istemiyo saavaşıyoruz resmen..umarım geçici bir durumdur yoksa işimiz var..
veee veee veee sayın cikirokko hanım..demek sabah baana çağrı attınız,Allah tan çalmadı yoksa çıldırbilirdim:)sabah erken uyqnmktn netret ederim(buraya hangi ifade gelecek tahmin ediyosundur)..gece beni rüyandaamı gördün..ayrıca laptopum akşma gelecek korkma bugün rahat ol:)
hejarcım aras eymen erkek olmuş hadi hayırlı olsun:)damatlıgınıda görürüz inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?