2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

dokturun çok dogru demiş canım,çocugunun yapısı bu..
bak bir kızın daha varmış ne güzel büyüyünce ablasına bakarak herşeyi yer löp löp inşallah..yine diycem boşver saglık heşeyiin başı.hiç kafana takma canım..

Güzel kızının yaş gününü kutlarım canım:118::119::122::124:
Bütün zorluklar rağmen dünyaya getirdiğin küçük prensesin, hep sağlıklı ve mutlu olsun inşallah
Yuvanız her daim huzurla dolsun...
iyiki doğurdun redlight
MUTLU YILLAR

Çalış çalış nereye kadar meraktayım:44:
Gözlerim yoruldu walla:111:
Birinizde şurda değilsiniz ki bi mola vereyim++
Mola vermek için yine yazmam gerekiyor ne tuhaf

vallahi tatlıcadım ewet ev işi nankör,yani hiç kıymette bilmiyo ben burdan temizliyorum o ordan kirleniyo..acıma duygusuda yok ne diyiim Allaha havale ediyorum ve hakkımı helal etmiyorum:)))
ayrıca çocuk yaşken egilir demiş atalarımız:)tarık bugra şimdiden böyleyse oooo valla kızım yandı:)üzüm üzüme baka baka seninki benden kara:)
neyse verdik kızı yapacak birşey yok:)

REDLİGHT canım minnoşunun doğum günü kutlu olsun daha nice güzell yaşlar görün birarada inşşşş

kızz allah iyiliğinii versin nasıll güldürdün benii demek yakışıklıyıı kapıda unuttun unutulcakk erkekmii o yahuuuu:)) canım yorgunluktandır ya birde buaralar annene moralinde bozuktu ya unutkanlıklar oluyor işte takma canımmm, minik yakışıklı erkeğide öpp benimm içinn kocamannnn

Çalış çalış nereye kadar meraktayım:44:
Gözlerim yoruldu walla:111:
Birinizde şurda değilsiniz ki bi mola vereyim++
Mola vermek için yine yazmam gerekiyor ne tuhaf

canişkom:)ben senin ywrine şuanda moladayım ohhh misssmisss:)
bikini aldınmı :)ben utanıyorum bikini giyemiyom şortla geçiyorum havuza:)bide selilütlerim var bide göbek ..ee enişte nasıl:)söledinmi ayy çok heycanlı

çok utandım şimdi

tatlıcadı yukarda sana yazarken diyorum birşey daha yazacaktım şimdi hatırladım:)unutkanlık..
bendede çok var malesef..ben çocuklrı unutmuyorum ama her eve geçtigimde anahtrı kapıdan almadan geçiyorum..bide geçen cereni servise indirdim anahtarımı almamışım ilk defa böyle oldu..eşimi aradım geldi açtı kapıyı:))fırçayıda yedim..
bide geçen üst komşuya internet parasını çıkarmaya çıktım,kadın eve davet etti oturdum kahve içtim kadına parayı verecem baktım para almamışım yanıma:)
ha bide tv kumandasını buzdolabına koymuşum:)))
aklıma gelenler bunlar..sanırım erken bunama belirtileri:))

Son düzenleme:

sen bikini giyemiyosan beni plajda duba yaparlar artık yok almadım cicim,,eskiden hevesle aldığım 150 taneden birini giyerim
yenisine gerek yok,,savaş falan çıkarsa bikiniler benden adam gibi bi mayo da yok walla bulamadım,,aslında aramadım
tatilden çok hava değişimi modunda olduğum için henüz bir hazırlığım yok,,yoğurt makinemde yokki valize koyayım dimi
dün akşam gazını verdim,,sular durgun,, hatta süt liman aşk moduna aldım kocişibu akşam söylicem nasipse
yarın size kakılmış gibi günaydın demem inşallah

savaş çıkarsa bikiniler sendenmi:))dün abimlerde yengemin saçını boyuyorum evi 1 katta ve balkon kapısı açık dişarısı görünüyo,ordan karpuzcu geçiyo "karpııızzzz karpıızzzzz" diye bagırırken yengemdediki " ne karpuzu ya şavaş çıkacak ne derttesin sen":))dedim senkendine bak utnamadan saç boyatıyosun:))çok güldük..şimdi sende öyle diyince sanada güldüm:)kırmızı bikinini bana ayır..cikirokkoyada en eskisni ver giysin:))) hadi bakalım yarın güzel haberlerini bekliyoruz işlaaaa:)

sana balıklıyı ayırdım canımhiç anlamam giymessen de küserim

savaşta da işe yararlar bence,,gaz bombasında yaramış sonuçta

kırmızı bikinini bana ayır..cikirokkoyada en eskisni ver giysin:)))

tabi eskilerini bana verecek bakınız, ben iktisatlı yaşama adına arkadaşlarımın eski bikinileriylen idare ediyorum. çocuğuma da kız kuzenlerinin ayakkabısını giydiriyorum siz de AMWA.Y LOC'u bol bulmuşsunuz, yemeklere katıyorsunuz

bu mübarek günde Rabbime binlerce kere şükrederim ki ikiz teyzesi olucam inşallah:)) ptesi olan kontrolü ablamın doktorun annesi ölünce kalmıştı şimdi çıkmışlar doktordan pıtır pıtır atıyormuş kalpcikleri yavrularımın:) Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin başta beykozun arkadaşı deniz ve hejarın akrabası özleme:)

mutlum yoğurt makinası candır niye öyle diyon:) mandıracılığa merak salıcam diye korkuyorlar bu yoğurt mayalama sevdamdan bizimkiler:)
ayrıca kız varmı 150 tane bikinin gerçekten:) benim 36 beden bikiniler emekli oldu:) sezon ortası bikini almak da koyuyor insana:)

neşe ablam geçen akşam bendeydi benden sana abla öğüdü nolur eceyi kardeşsiz bırakma istemiyorum diye konuşma benim tek pişmanlığım bu konuda oldu geç evlendiğim için 2. yapamam dedi bir tuhaf oldum. facede ssvd grubuna üye oldum ay ne bileyim ablamda böyle ikiz olunca galeyana geldim sanırım Allahtan benim x nöbetçi akşam evde yok::))

hiç sorma canım yaa erkekimi içeri alınca sanki günlerce ayrı kalmışız gibi sarıldım kokladım öptüm
eskiden zaten vardı unutkanlık şimdi bunadığımı düşünüyorum:)
öperim teyzesi sende zeynomu yerime gıdısından öp

seninde benden kalır yanın yokmuş canım yaa bak üzüldüm şimdi senin içinde sende bunamışsın
bu arada ben anahtarı çoook kez kapının üstünde bıraktım..en son olarakta çöple birlikte konteynera attım
eve geldim çantada cebimde anahtar yok eşimi aradım geldi açtı kapıyı
sonra gözlerimi kapatıp geçmişe gittim anahtarın çöpe gittiğini hatırladım
aksilik üst anahtardanda 1 taneydi ve üst kilit anahtarı çıkartılmıyomuş
üst kilit değişince altında değişmesi gerekiyomuş bi sürü para
sonrasında eşim bana üst kilit anahtarını vermedi iyiki bi kere yanlışlıkla çöpe attım

merhaba arkadaşlar ben sizi sürekli okuyup arada soru soruyorum belki hatırlarsınız.pınarda'yı merak ediyorsunuz ben hep okuduğum için yazmak istedim,sanırım bebeğinin doğum gününde sizden çok yakın msjlar gelmadiği için size biraz kırıldığını yazmıştı.siz bu msjı farketmediniz cvp vermediniz.şimdi yanlış hatırlıyorsam kusuruma bakmayın bende okuyucu olarak takip ediyorum yanılma payım var iyi günler

Çok sevindim canım Allah hayırla kucağına almak nasip etsin bebişlerini
zaten yoğurt makinesi diyince hep aklımdasın,,senin izmire göçüşünü kafamda canladırıp gülüyorum bazen
yoğurt makinesi&mama sandalyesi&koca koca valizler&her gidişinde seni taşınıyo sanan komşular
senin topluma olan açıklaman

iyiki x enişte nöbetçiymiş kız kandil bu gece olmazzzzz

Ama Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah çocuk başka yaaa
Ama bizim deli fişekler nasıl abi/abla olacaklar acaba

inş sağlıkla hayırlısıyla kavuşur arkadaşın yavrularına
bende oğluma kardeşi en kısa sürede istiyodum ama geçende rahatsızlanıp mide bulantısına tutlunca aklıma hamileliğim geldi..hamile olduğumda yine aynı sorunu yaşarım yavrum için çok üzülürüm diye düşündüm 4 sene sonra doğurmaya karar verdim

eceye benzeyen bi de oğlun olsun inş nasıl şeker olurlar ikisi yan yanaeşini ara çocuk istiyorum de çağır kız eve galeyana gelmişken erteleme

iyi de arkadaşım, Doğa 16 mayısta doğmuştu. 16 mayısta yanılmıyorsam 7 bebek doğmuştu, bunların arasında Doğa da vardı. yanılmıyorsam o gün hepsinin ismi söylenmişti :44: o gün topikte olmamama rapmen, ben bile görmüştüm bir sürü kutlama mesajı :26: bilemedim açıkcası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…