dokturun çok dogru demiş canım,çocugunun yapısı bu..Aslında kilo alsın diye özel bişey yapmıyorum açıkçası...evde ne yemek varsa hepsinden veriyoruz yiyebileceği kadar yiyor...yumurtası peyniri yoğurdu da yerinde...ha daha süte geçmedim tek..yakında geçicem ona da...dr a götürdüm sırf bu meseleden dolayı. ilk muayenesinde olması gereken kilodan düşük deyince çok moralim bozuldu sonra bi kan tahlili yapalım iyice bakalım sonra konuşalım dedi..tamam dedik iki tüp kan verdik..devit ve ferrum kullanmama rağmen (paraben sorunsalı) bütün değerleri çok iyi çıktı...hal böyle olunca dr aynen böle devam edelim çocukta hiçbir eksiklik yok yapısı bu dedi...hatta ben iştah açıcı şurup falan dedim kaşlarını kaldırarak hiç gerek yok dedi...işte böyle arkadaşım...ama ben gene de üzülüyorum açıkçası...
Aslında bu kilo açığı şurdan geliyor...Feyzanur daha 1-2 aylık ken benim tayinim çıktı 24 saatlik yok gel git ev taşı stress sıkıntı o ara hiç kilo almamış stresten benim sütüm çok azalmıştı...sonra o açığı hiç kapatamadım sonraki aylarda da kilo alımı yavaşlayınca sonuç bu oldu...benim sütte sadece 4 ay dayanabildi sonra tamamen kesilmişti... oysaki büyük kızımı 1.5 yaşına kadar emzirmiş kendim kesmiştim sütten..nasip kısmet işte napalım...
günaydııııııın
bugün kızımın doğumgünü kısmet olursa okullar kapanınca yazlıkta annemlerle kutluycaz
geçen sene Rabbimin mucizesiyle hamile kaldığımı öğrenince hem şaşırdık hem sevindik bu kadar sene sonra
hamileyken bir kaç kere düşük tehlikesi geçirdim yatak ıstırahatı,iğneler vuruldum ama neyseki kızımıza sağsalim kavuştuk
vay beee kızım artık bir yaşındadaha nice yaşlarını görürüz İnşallah sağlıkla....
evlat bambaşka birşey Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın,isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu
düşüp bir yerini acıtınca seninde canın yanar,sana bakıp bi gülüş attımı dünyalar senin olur,:2:
Rabbim İnşallah sağlıklı,huzurlu,mutlu,imanlı,ahlaklı,vijdanlı birer insan olarak yetiştirebilmeyi nasib etsin....Amin....
Allahım emanetine en güzel şekilde emanet olmamız için bize yardımcı ol...Amin...
Aslında daha yazacaktım ama benimki uyandı
hepinize selam ve sevgilerimizi yolluyoruz
Kandiliniz mübarek olsun Allah dualarınızı kabul etsin....Amin...
şu ev işi ne kadar nankör yahuu yap yap her gün aynı öfff
tarık buğra uyudu şimdi ben yine mutfak topla,oyuncak topla,yemek yap,ütü yap vs vs tabii bunların hepsini 1 saat içinde yapaamam sonra bizim bıdık uyanır yarım kalır
bi angel kujumu özlemişsinizdir diye düşünerek uzun uzun yazdım
hepsini okuduğunuz için sizinde gözlerinize sağlık chihiro hanımcığım:)
evt dişten olabilir agresifliği diş eti o kadar kabarmışki diğer dişlerinin boyuna gelmiş ama bi türlü gelemedi dişi
canım gözün korkmasın şu anda daha küçükler,minikler
tokatı yapıştırmayı bildiği gibi kızdığım zaman kendini öptürmeyi ve öpmeyide bilir yavrum çok iyi çocukturverdin bi kere çağlamı bize cayamazsın ulennn
gelsinde kuzum benide öpsün bende bi güzel onu mıncıklayim
olaylar durulmuş orda çok şükür sevindim..şu yemeğin içinede lok koyucak olmana güldümm bende dün akşam çaydanlığı buzdolabına koyuyodum
kızlar ben çok unutkan oldum yaa..elimdeki bi nesneyi bi yere koyuyorum sonrasında unutyorum..ara dur
markete eksik olan bi şeyi almaya giriyorum ne alıcağımı unutuyorum ve almadan eve dönüyorum ne olucak benim bu halim
en komiği dün ablama gittim tarık buğrayı arabasında ve ablamın kapısının önünde unutarak içeri girdim
ablam tarık buğra nerde diye sorunca aklıma geldim bizimki sessiz sakin bi şekilde arabada oturuyodu
kızz allah iyiliğinii versin nasıll güldürdün benii demek yakışıklıyıı kapıda unuttun unutulcakk erkekmii o yahuuuu:)) canım yorgunluktandır ya birde buaralar annene moralinde bozuktu ya unutkanlıklar oluyor işte takma canımmm, minik yakışıklı erkeğide öpp benimm içinn kocamannnnkızlar ben çok unutkan oldum yaa..elimdeki bi nesneyi bi yere koyuyorum sonrasında unutyorum..ara dur
markete eksik olan bi şeyi almaya giriyorum ne alıcağımı unutuyorum ve almadan eve dönüyorum ne olucak benim bu halim
en komiği dün ablama gittim tarık buğrayı arabasında ve ablamın kapısının önünde unutarak içeri girdim
ablam tarık buğra nerde diye sorunca aklıma geldim bizimki sessiz sakin bi şekilde arabada oturuyodu
Çalış çalış nereye kadar meraktayım:44:
Gözlerim yoruldu walla:111:
Birinizde şurda değilsiniz ki bi mola vereyim+ +
Mola vermek için yine yazmam gerekiyor ne tuhaf
çok utandım şimdichihiro79 cum; bakınız isminizi tam eksiksiz noksansız ve kusursuz bir şekilde ifade etmişim. :)) ..bu arada eşim bu cümleyi okuma şerefine nail olsaydı kesin benimle 1 yıl kadar dalga geçerdi anlatım bozukluğundan dolayı ....kpss ye ben seni böyle mi hazırladım der azarı yapıştırırdı valla kendisi Türkçe öğrtmeni de azcık...neyse okuyamayacağına göre rahat rahat devam edebilirim...
sadede gelim ben...bakınız ne güzel bi yorum olmuş azıcıkta beğenin yahu....bak 1606 kere beğenilip sadece 1 kere beğendiğiniz şerefine turuncu hn erişmiş sadece...dikkatimden kaçmadı gördüğünüz gibi.:)))..ben de bir geldim pir geldim yahu...şaka bi yana yazdıklarınızı bende ilgiyle takip ediyorum chihiro79 hanım..i
iyiki bu foruma katılıp gelip renk katmışsınız siz de diğer bütün mayıs annelerimiz gibi...:)))
canişkom:)ben senin ywrine şuanda moladayım ohhh misssmisss:)
bikini aldınmı :)ben utanıyorum bikini giyemiyom şortla geçiyorum havuza:)bide selilütlerim var bide göbek ..ee enişte nasıl:)söledinmi ayy çok heycanlı
çok utandım şimdi
savaş çıkarsa bikiniler sendenmi:))dün abimlerde yengemin saçını boyuyorum evi 1 katta ve balkon kapısı açık dişarısı görünüyo,ordan karpuzcu geçiyo "karpııızzzz karpıızzzzz" diye bagırırken yengemdediki " ne karpuzu ya şavaş çıkacak ne derttesin sen":))dedim senkendine bak utnamadan saç boyatıyosun:))çok güldük..şimdi sende öyle diyince sanada güldüm:)kırmızı bikinini bana ayır..cikirokkoyada en eskisni ver giysin:))) hadi bakalım yarın güzel haberlerini bekliyoruz işlaaaa:)sen bikini giyemiyosan beni plajda duba yaparlar artıkyok almadım cicim,,eskiden hevesle aldığım 150 taneden birini giyerim
yenisine gerek yok,,savaş falan çıkarsa bikiniler benden adam gibi bi mayo da yok walla bulamadım,,aslında aramadım
tatilden çok hava değişimi modunda olduğum için henüz bir hazırlığım yok,,yoğurt makinemde yokki valize koyayım dimi
dün akşam gazını verdim,,sular durgun,, hatta süt liman aşk moduna aldım kocişibu akşam söylicem nasipse
yarın size kakılmış gibi günaydın demem inşallah
sana balıklıyı ayırdım canımsavaş çıkarsa bikiniler sendenmi:))dün abimlerde yengemin saçını boyuyorum evi 1 katta ve balkon kapısı açık dişarısı görünüyo,ordan karpuzcu geçiyo "karpııızzzz karpıızzzzz" diye bagırırken yengemdediki " ne karpuzu ya şavaş çıkacak ne derttesin sen":))dedim senkendine bak utnamadan saç boyatıyosun:))çok güldük..şimdi sende öyle diyince sanada güldüm:)kırmızı bikinini bana ayır..cikirokkoyada en eskisni ver giysin:))) hadi bakalım yarın güzel haberlerini bekliyoruz işlaaaa:)
sana balıklıyı ayırdım canımhiç anlamam giymessen de küserim
Eki Görüntüle 728874
savaşta da işe yararlar bence,,gaz bombasında yaramış sonuçta
Eki Görüntüle 728875
kırmızı bikinini bana ayır..cikirokkoyada en eskisni ver giysin:)))
REDLİGHT canım minnoşunun doğum günü kutlu olsun daha nice güzell yaşlar görün birarada inşşşş
kızz allah iyiliğinii versin nasıll güldürdün benii demek yakışıklıyıı kapıda unuttun unutulcakk erkekmii o yahuuuu:)) canım yorgunluktandır ya birde buaralar annene moralinde bozuktu ya unutkanlıklar oluyor işte takma canımmm, minik yakışıklı erkeğide öpp benimm içinn kocamannnn
tatlıcadı yukarda sana yazarken diyorum birşey daha yazacaktım şimdi hatırladım:)unutkanlık..
bendede çok var malesef..ben çocuklrı unutmuyorum ama her eve geçtigimde anahtrı kapıdan almadan geçiyorum..bide geçen cereni servise indirdim anahtarımı almamışım ilk defa böyle oldu..eşimi aradım geldi açtı kapıyı:))fırçayıda yedim..
bide geçen üst komşuya internet parasını çıkarmaya çıktım,kadın eve davet etti oturdum kahve içtim kadına parayı verecem baktım para almamışım yanıma:)
ha bide tv kumandasını buzdolabına koymuşum:)))
aklıma gelenler bunlar..sanırım erken bunama belirtileri:))
bu mübarek günde Rabbime binlerce kere şükrederim ki ikiz teyzesi olucam inşallah:)) ptesi olan kontrolü ablamın doktorun annesi ölünce kalmıştı şimdi çıkmışlar doktordan pıtır pıtır atıyormuş kalpcikleri yavrularımın:) Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin başta beykozun arkadaşı deniz ve hejarın akrabası özleme:)
mutlum yoğurt makinası candır niye öyle diyon:) mandıracılığa merak salıcam diye korkuyorlar bu yoğurt mayalama sevdamdan bizimkiler:)
ayrıca kız varmı 150 tane bikinin gerçekten:) benim 36 beden bikiniler emekli oldu:) sezon ortası bikini almak da koyuyor insana:)
neşe ablam geçen akşam bendeydi benden sana abla öğüdü nolur eceyi kardeşsiz bırakma istemiyorum diye konuşma benim tek pişmanlığım bu konuda oldu geç evlendiğim için 2. yapamam dedi bir tuhaf oldum. facede ssvd grubuna üye oldum ay ne bileyim ablamda böyle ikiz olunca galeyana geldim sanırım Allahtan benim x nöbetçi akşam evde yok::))
bu mübarek günde Rabbime binlerce kere şükrederim ki ikiz teyzesi olucam inşallah:)) ptesi olan kontrolü ablamın doktorun annesi ölünce kalmıştı şimdi çıkmışlar doktordan pıtır pıtır atıyormuş kalpcikleri yavrularımın:) Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin başta beykozun arkadaşı deniz ve hejarın akrabası özleme:)
mutlum yoğurt makinası candır niye öyle diyon:) mandıracılığa merak salıcam diye korkuyorlar bu yoğurt mayalama sevdamdan bizimkiler:)
ayrıca kız varmı 150 tane bikinin gerçekten:) benim 36 beden bikiniler emekli oldu:) sezon ortası bikini almak da koyuyor insana:)
neşe ablam geçen akşam bendeydi benden sana abla öğüdü nolur eceyi kardeşsiz bırakma istemiyorum diye konuşma benim tek pişmanlığım bu konuda oldu geç evlendiğim için 2. yapamam dedi bir tuhaf oldum. facede ssvd grubuna üye oldum ay ne bileyim ablamda böyle ikiz olunca galeyana geldim sanırım Allahtan benim x nöbetçi akşam evde yok::))
merhaba arkadaşlar ben sizi sürekli okuyup arada soru soruyorum belki hatırlarsınız.pınarda'yı merak ediyorsunuz ben hep okuduğum için yazmak istedim,sanırım bebeğinin doğum gününde sizden çok yakın msjlar gelmadiği için size biraz kırıldığını yazmıştı.siz bu msjı farketmediniz cvp vermediniz.şimdi yanlış hatırlıyorsam kusuruma bakmayın bende okuyucu olarak takip ediyorum yanılma payım var iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?