2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Selam canım,,Biz Doğacığımızın yaşgününü her bebeği nasıl kutladıysak forumdan sevgi ve iyi niyetli mesajlarımızla
kutladıkÇok yakın mesajlar gelmedi derken bende ne demek istediğini pek anlamadım ama kendi adıma üzerime de alınmadığımdan cevap yazmadım. Ama bizim paylaşımlarımız,,arkadaşlığımız gibi baki olduğu için zaten güzel kızının birbirinden
güzel fotolarını ekleyerek hepimizi mutlu etti Pınarda
Bende aksine Allah korusun bir hastalık aksilik tatil vs. başka birşey olup ta bize ulaşmadığını düşünüyorum ve kendisinin iyi haberini bekliyorum...

ablanız adına çok sevindim. ikizleri sağ-salim kucağına alır inşallah (şu kandil gününde içten amin diyorum) kendisi ayrıca haklı. benim de yaşım biraz ilerledi, 2. yi önümüzdeki birkaç yıl içinde yapmayı düşünüyorum

yoğurt makinası tabiki önemli. bizim evde de olmazsa olmaz. chihiro model kullanıyorum cuma sütçü amcadan alıp, kaynatıp akşam da mayalıyorum. ama geçen hafta dolaba koymayı unutmuşum ve süt bozulmuş çöpe atar mıyım hiç? onu da ekşimik (bir çeşit lorumsu peynir) yaptım kurabiyelerde kullandım. hatta şuan o kurabiyeyi yiyiyorum kurabiyede ise, un yerine sadece kepek kullandım ki, kilo yapmasın

pardon konu dağıldı. ne diyordum? yoğurt makinası. evet, çok gerekli (ciddiyim) marketlerin jelatinli katkılı yoğurtlarına göre hem sağlıklı hem ucuz

doğrudur bende yanılma payım var dedim.hergün okuyorum siz arada sorunca bende hatırladığım msjı yazmak istedim ki ben hamileliğimden beri okuyup kendi aklıma yatan önerileri oğluma uyguluyorum.kusuruma bakmayın lütfen orhan cemale sevgiler

allah seni ne etmesin kız... iyi ki farketmişsin
öpücükleri de bacak açarsan alırsın bence

kız seni de ne etmesin. çocuk kapıda unutulur mu beeee deli

ay ben de uye olayım o gruba. ben de düşünüyorum ssvd yi çok sevindim ikiz olmalarına ama tabii allah kolaylık versin yine de cok güzel yahu

pınarda en son 5 gün önce girmiş foruma açıkçası bende kırıldığını zannetmiyorum..
aklıma okulun son günleri yakşaltığı için son yazılılar,ev işi ve doğa derken belki yetişemiyodur diye aklıma geldi umarım öyledir
hediyeleşme sırasında pınarda diğer arkadaşımıza tel nosunu vermedi mi acaba bi arasa:26:

Pınarda bize hediye verecekti ama ağaç dikme şeklinde olduğundan irtibat telefonu vs almaya gerek görmemiştik :26:
Pınarda'ya hediye alacak olan kişide belki telefon no'su vardır :26:

28.02.2013 tarihli çekilişimizin sonuçlarını 867. sayfada buldum
pınarda hanıma, Nagihan hanım hediye alacakmış. umarım yanlış okumamışımdır. mutlu_anne hanımdan teyit bekliyorum :18: kendisinde belki telefon numarası vardır :26:

nagihan hanımın telefonu olan bir arkadaşımız, kendisini arayıp Pınarda hanımın telefon numarasını alıp irtibat kurabilir

ben çok özür dilerim bu msjı buldum ama forumagirmeme sebebebi değilmiş iyi günler

kızlar özellikle hamarat hatunlar patlıcan köftesi yaptınız mı hiç? hani közlenip patates haşlaması ve kaşarla kızartılandan diyom yiyen oldumu kaynanagillere egzantirik yemek arayışı içerisindeyimde:)

kızlar bu maya yaş mayamı bugün yapsam yarınki misafirlere olur dimi

Bende sayenizde çöpten çıkardım listeyibaktım,,doğrudur
Nagişimde varsa arar zaten
iyi düşünelim iyi olsun,,karneleri yazıyordur yoğundur gelecektir Pınardacım

köftesi değilde canım közleyip üstüne sarmısaklı yoğurt onun üstüne ister misket köfte ister küçük et parçacıkları en üstede tereyağıııı al sana ali nazikkk güzel olur tavsiye ederimmmm

ben denemedim ama patlıcan deyince sandal sefası yaptım geçen haftalarda gelen misafire çok beğendiler,,
biliyorsundurya belkinetten sandal sefası diye bakabilirsin bilmiyorsan canım süper oldu tavsiyemdir
Eki Görüntüle 728935

kızlar sizden cevap gelene kadarrrrr ben kalkıp netten aldığım ve bu tarifle karışım yapayım bakalım nolcakkkk

kurtarıcı yemegim makarna suyunu ocaga koydum..buyrun gelin içelim:)
azraece ablnın bebeklerine çok sevindim,hayırlısıyla kucagına alsın inşallah..sende 2 .bebek için çalışmalara başlasan iyi olacak:)
pınardanın bu yüzden girmemezlik yaptıgını düşünmüyorum,hem ortada gönül koyacak birşeyde göremedim ben..herkes iyi niyetiyle kutladı dogacıgımızın dogum gününü.."sadece kutlamış"sözünede bir anlam veremedim..inşallah okuyodur ve bir an önce aramıza döner çok merak ettik..

Arkadaşlar Kaan'ın sonuçları çıktı..

Doktor çok kansız olduğunu söyledi.. Biz zaten kan ve demir ilacı kullanmamıştık.. Kaan'ın kabızlık sorunu olduğu için doktorumuz kullanmayalım 1 yaşından sonra bakarız dedi..

Şimdi test sonuçlarına göre kan ve demir oranı çok düşük çıkmış dedi.. Kan ilacına başlayacağız dedi.. ve yaptırdığımız hepatit aşısını tekrarlayacakmış.. Aşı tutmuş ama istediğimiz oranda değil dedi.. bu sebeple tekrar yapacağız dedi
Haziranın 20sine kadar pekmez vs ver o gün geldiğinde kan ilacı yazacağım dedi..

Off böyle ilaç falan kullanmak istemiyorum yaa.. doğal yollarla nasıl arttırabilirim arkadaşlar

mutlucum cerenin fotograf işi malesef kaldı canım yapc de bütün fotolar acaba duruyolarmıdır ki akşam gidip pasta siparişi verecez..sadece winks kızları olacak pastada neyse saglık olsun..keşke önceden verseymiştim sana fotoyu..off hep sona bırakırım herşeyi..neyse canişkom yinede sagol..yapmış kadar oldun:)

canım bence kan ilacını kullanmalısın..çok düşük diyosun ki demir çocuk gelişimi için çok önemli lütfen ihmal etme gelişimini etkilemesin..hem fiziksel hemde beyin gelişimi için..bazen istemesekte ilaç kullanıyoruz ama çocuklarımıın saglıgı için bunu yapmaya mecburuz..doktorunu dinle derim..

Canım çok şükür sağlığı yerinde ya Kaanımızın bu durum da kısa sürede düzelecektir inşallah
Annem söyler hep çocuğa ciğer yedir kan yapar der,,hatta ağır gelmesin diye tavuk ciğeri yedirmemi söyler aklında bulunsun.
Alerjik bir durum yoksa az az ver istersen.yine bebeğin yiyebileceği bişey olan kuru üzüm geldi aklıma
barbunya ıspanak mercimek de yine bildiğim ve kızıma da yedirdiğim demir bakımından zengin sebzeler...
Her yemeğine her gün mutlaka az da olsa et tabi. Sen zaten bunların hepsini biliyorsundur canım ama pekmezi ve süt
ürünlerini aynı anda vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…