merhaba arkadaşlar ben sizi sürekli okuyup arada soru soruyorum belki hatırlarsınız.pınarda'yı merak ediyorsunuz ben hep okuduğum için yazmak istedim,sanırım bebeğinin doğum gününde sizden çok yakın msjlar gelmadiği için size biraz kırıldığını yazmıştı.siz bu msjı farketmediniz cvp vermediniz.şimdi yanlış hatırlıyorsam kusuruma bakmayın bende okuyucu olarak takip ediyorum yanılma payım var iyi günler
bu mübarek günde Rabbime binlerce kere şükrederim ki ikiz teyzesi olucam inşallah:)) ptesi olan kontrolü ablamın doktorun annesi ölünce kalmıştı şimdi çıkmışlar doktordan pıtır pıtır atıyormuş kalpcikleri yavrularımın:) Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin başta beykozun arkadaşı deniz ve hejarın akrabası özleme:)
mutlum yoğurt makinası candır niye öyle diyon:) mandıracılığa merak salıcam diye korkuyorlar bu yoğurt mayalama sevdamdan bizimkiler:)
ayrıca kız varmı 150 tane bikinin gerçekten:) benim 36 beden bikiniler emekli oldu:) sezon ortası bikini almak da koyuyor insana:)
neşe ablam geçen akşam bendeydi benden sana abla öğüdü nolur eceyi kardeşsiz bırakma istemiyorum diye konuşma benim tek pişmanlığım bu konuda oldu geç evlendiğim için 2. yapamam dedi bir tuhaf oldum. facede ssvd grubuna üye oldum ay ne bileyim ablamda böyle ikiz olunca galeyana geldim sanırım Allahtan benim x nöbetçi akşam evde yok::))
az önce kovaya su doldurdum yerleri silmek için,ocaktada çağlanın yemegi pişiyo ,yemege zeytinyagı koyacagıma anwayınr rok temizlik ürününü döküyodum:)kafa kalmamış ya..neyseki dökmedim hem döksemde bitkisel bir ürünmüş:)))birşey olmazdı dimi:)off ya çok yorgunum kafamd deli sorular:)kolayca sevemiyorum ehehe:)bizim küçük çağla bugünlerde bizi mest ediyo maşallah çok akıllı oldu..ve öpmeyi ögrendi:)ilk bqbasının bacagını öptü ben biraz bozuldum:)dünden beridirde gidiyo cerenin backları öpüyo..sıra bana gelmedi henüzanneyide öp kızım diyorum öpmüyo..acaba bacagımımı açsam:)gelir öpermiki
şu ev işi ne kadar nankör yahuu yap yap her gün aynı öfff
tarık buğra uyudu şimdi ben yine mutfak topla,oyuncak topla,yemek yap,ütü yap vs vs tabii bunların hepsini 1 saat içinde yapaamam sonra bizim bıdık uyanır yarım kalır
bi angel kujumu özlemişsinizdir diye düşünerek uzun uzun yazdım
hepsini okuduğunuz için sizinde gözlerinize sağlık chihiro hanımcığım:)
evt dişten olabilir agresifliği diş eti o kadar kabarmışki diğer dişlerinin boyuna gelmiş ama bi türlü gelemedi dişi
canım gözün korkmasın şu anda daha küçükler,minikler
tokatı yapıştırmayı bildiği gibi kızdığım zaman kendini öptürmeyi ve öpmeyide bilir yavrum çok iyi çocukturverdin bi kere çağlamı bize cayamazsın ulennn
gelsinde kuzum benide öpsün bende bi güzel onu mıncıklayim
olaylar durulmuş orda çok şükür sevindim..şu yemeğin içinede lok koyucak olmana güldümm bende dün akşam çaydanlığı buzdolabına koyuyodum
kızlar ben çok unutkan oldum yaa..elimdeki bi nesneyi bi yere koyuyorum sonrasında unutyorum..ara dur
markete eksik olan bi şeyi almaya giriyorum ne alıcağımı unutuyorum ve almadan eve dönüyorum ne olucak benim bu halim
en komiği dün ablama gittim tarık buğrayı arabasında ve ablamın kapısının önünde unutarak içeri girdim
ablam tarık buğra nerde diye sorunca aklıma geldim bizimki sessiz sakin bi şekilde arabada oturuyodu
bu mübarek günde Rabbime binlerce kere şükrederim ki ikiz teyzesi olucam inşallah:)) ptesi olan kontrolü ablamın doktorun annesi ölünce kalmıştı şimdi çıkmışlar doktordan pıtır pıtır atıyormuş kalpcikleri yavrularımın:) Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin başta beykozun arkadaşı deniz ve hejarın akrabası özleme:)
mutlum yoğurt makinası candır niye öyle diyon:) mandıracılığa merak salıcam diye korkuyorlar bu yoğurt mayalama sevdamdan bizimkiler:)
ayrıca kız varmı 150 tane bikinin gerçekten:) benim 36 beden bikiniler emekli oldu:) sezon ortası bikini almak da koyuyor insana:)
neşe ablam geçen akşam bendeydi benden sana abla öğüdü nolur eceyi kardeşsiz bırakma istemiyorum diye konuşma benim tek pişmanlığım bu konuda oldu geç evlendiğim için 2. yapamam dedi bir tuhaf oldum. facede ssvd grubuna üye oldum ay ne bileyim ablamda böyle ikiz olunca galeyana geldim sanırım Allahtan benim x nöbetçi akşam evde yok::))
pınarda en son 5 gün önce girmiş foruma açıkçası bende kırıldığını zannetmiyorum..
aklıma okulun son günleri yakşaltığı için son yazılılar,ev işi ve doğa derken belki yetişemiyodur diye aklıma geldi umarım öyledir
hediyeleşme sırasında pınarda diğer arkadaşımıza tel nosunu vermedi mi acaba bi arasa:26:
pınarda en son 5 gün önce girmiş foruma açıkçası bende kırıldığını zannetmiyorum..
aklıma okulun son günleri yakşaltığı için son yazılılar,ev işi ve doğa derken belki yetişemiyodur diye aklıma geldi umarım öyledir
hediyeleşme sırasında pınarda diğer arkadaşımıza tel nosunu vermedi mi acaba bi arasa:26:
Eladuru,hejar,biangelkujum,planner,babyceren,mutluanne,talay,azraece,bambucan,şekersiz yeşilçay,turuncu ve meleğim34
kızım doğanın doğum gününü kutladığınız için hepinize teşekkür ederim.açıkçası biraz gönül koydum bazı arkadaşlara,çünkü önemsediğim arkadaşlarımdan bazıları(isim belirtmek istemiyorum,sadece sitemimi dile getirmekti maksadım)kızımın doğum gününü unutuvermiş...bazı arkadaşlar da bugün kutlamış,bazı arkadaşlar da sadece kutlamış..insan sevdiğine gönül koyar...bunca zamandır iyi kötü anlarımızı,soru ve sorunlarımızı paylaştık ve bu platformda biraz da olsa doğacığımın doğum gününü de içtenlikle paylaşmanızı dilerdim.
Doğamla ilgili dünün kısa özetini belireyim fotoğrafçıya gittik fakat kızım sinir nöbeti geçirdi adeta.fotoğrafçıyla anlaştık stüdyo yerine eve gelip çekecek.o yüzden stüdyo fotolarımız henüz yok.biz de ardından pasta üflemeye pastaneye gittik,kızım orada da az biraz huysuzdu,çıldırtı beni diyebilirim.neyseki gene de iyi bir gün geçirdik.yeni fotoğrafları yüklüyorum şu an...
Canım bu meleğimin tarifi lazım olur diye kaydetmiştim.
140cc ilik suya bir yemek kasigi seker, bir yemek kasigi tuz ve bir paket maya bunlari ilik suda karistirip bir guzel eritiyorum
sonra icine 4 su bardagi un elenmis :)) sekilde katiyorum uzerine bir yumurta ve bir yemek kasigi mahlep en son oda sicakliginde 250 gr margarin koyup bir guzel karistirip yoguruyorum..
Isin puf noktasi bence hamurun biraz civik kalmasinda
mayalanmasi icin 30 dk uzerine nemli bez koyarak bekletiyorum..
En son minik toplar yapip icine peynir veya dere otlu patatesten yapiyorum ama istersen zeytinli bile yapilir
28.02.2013 tarihli çekilişimizin sonuçlarını 867. sayfada buldum
pınarda hanıma, Nagihan hanım hediye alacakmış. umarım yanlış okumamışımdır. mutlu_anne hanımdan teyit bekliyorum :18: kendisinde belki telefon numarası vardır :26:
nagihan hanımın telefonu olan bir arkadaşımız, kendisini arayıp Pınarda hanımın telefon numarasını alıp irtibat kurabilir
kızlar özellikle hamarat hatunlar patlıcan köftesi yaptınız mı hiç? hani közlenip patates haşlaması ve kaşarla kızartılandan diyom yiyen oldumu kaynanagillere egzantirik yemek arayışı içerisindeyimde:)
ben denemedim ama patlıcan deyince sandal sefası yaptım geçen haftalarda gelen misafire çok beğendiler,,kızlar özellikle hamarat hatunlar patlıcan köftesi yaptınız mı hiç? hani közlenip patates haşlaması ve kaşarla kızartılandan diyom yiyen oldumu kaynanagillere egzantirik yemek arayışı içerisindeyimde:)
Arkadaşlar Kaan'ın sonuçları çıktı..
Doktor çok kansız olduğunu söyledi.. Biz zaten kan ve demir ilacı kullanmamıştık.. Kaan'ın kabızlık sorunu olduğu için doktorumuz kullanmayalım 1 yaşından sonra bakarız dedi..
Şimdi test sonuçlarına göre kan ve demir oranı çok düşük çıkmış dedi.. Kan ilacına başlayacağız dedi.. ve yaptırdığımız hepatit aşısını tekrarlayacakmış.. Aşı tutmuş ama istediğimiz oranda değil dedi.. bu sebeple tekrar yapacağız dedi
Haziranın 20sine kadar pekmez vs ver o gün geldiğinde kan ilacı yazacağım dedi..
Off böyle ilaç falan kullanmak istemiyorum yaa.. doğal yollarla nasıl arttırabilirim arkadaşlar
Arkadaşlar Kaan'ın sonuçları çıktı..
Doktor çok kansız olduğunu söyledi.. Biz zaten kan ve demir ilacı kullanmamıştık.. Kaan'ın kabızlık sorunu olduğu için doktorumuz kullanmayalım 1 yaşından sonra bakarız dedi..
Şimdi test sonuçlarına göre kan ve demir oranı çok düşük çıkmış dedi.. Kan ilacına başlayacağız dedi.. ve yaptırdığımız hepatit aşısını tekrarlayacakmış.. Aşı tutmuş ama istediğimiz oranda değil dedi.. bu sebeple tekrar yapacağız dedi
Haziranın 20sine kadar pekmez vs ver o gün geldiğinde kan ilacı yazacağım dedi..
Off böyle ilaç falan kullanmak istemiyorum yaa.. doğal yollarla nasıl arttırabilirim arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?