2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

dilberege canım kaç peki kan değerinizz? gerekiyorsa kullanılır ilaç canım sıkma canını önemli olan değerlerinin yükselmesi, her yemeğine kırmızı et kullan, pekmezide hergün yesin mutlaka başka neler işe yarıyor acaba araştırmak lazımmm:44:

İlginize çok teşekkür ederim arkadaşlar.. Kan ilacı vermediğimiz zamanlarda pekmez vermeye çalştım ama çok hoşuna gitmedi bende ısrar etmemiştim.. ama şimdi ciddi şekilde başlayacağım.. Mutlucum ciğeri de deneyeceğim onu bende duymuştum evet.. Ve tabiki gelişimi için gerekliyse ilcı mutlaka kullancağım.. Desteğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar iyi ki varsınız..

Son düzenleme:
Babyceren ve Tatlıcadı bende de unutkanlık ve dalgınlık olabiliyor..

Mesela dün Kaan'ı doktora götürdük.. doktordan çıktıktan sonra arabaya bindik eve doğru gidiyoruz.. Annemle Kaan arkada oturuyorlardı.. bende börekçinin önünde durdum indim biraz börek alayım kahvaltı için dedim..Böreği aldım arabaya bindim çalıştırdım ve hareket ettim.. biraz sonra arkama dönüp anne çocuğa bak yaz gelmiş kolsuz ve yalınayak ne tatlı dimi dedim...
Bide ne göreyim Annem ve Kaan arabada yok
Onlarda arabadan inip hemen börekçinin yanındaki oyuncakçıdan top almaya gitmişler..
Ama benim onların arabada olmadığını farkedip arabayı çalıştırıp bayağı bir gitmem evdekilerin diline düşmeme yetti de arttı bile.. Annem akşam babama eşime anlattı herkes, ben dahil gülüştük ama traji komik bir durum bence.. Çünkü Kaan arabanın içinde hiç durmadan sesler çıkarır hareket halindedir.. bağırır falan ve ben buna rağmen onları bırakıp gitmişim..
Hey Allahım yaa.. şimdi yine kendi kendime gülüyorum

Azraececim ablanın bebişleri hayırlı olsun.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Bende 2. çocuk düşünüyorum ama belki önümüzdeki yıl hamile kalıp ondan sonraki yıl doğururum.. Böylece 3 yaş aaları olur bence tam ideal..

aboooowww saat 6.30 olmuş çayı 2 şekerle, hayatı sizlerle seviyorum anne bebişler
ben şimdi kızıma doğru uçuyorumsizi öpüyorumtekrar hayırlı kandiller
senin:128:evet evet senin:130: bütün duaların kabul olsun canım arkadaşım

Son düzenleme:
Teşekkür ederim tatlım güzel sözlerin için senin de kandilin kutlu olsun.
Uzun zamandır göremeyince özledim seni. İyiki burdasın.
Beste hanım da şap şap indiriyo bu ara; ama ben bilinçsizce yaptığını düşünüyorum oyun yapıyo aklınca.
Canımın yandığını söylüyorum hayır diyorum ama beni pek takmıyo zamanla unutur bence.
Tarık Buğrayı unutmana koptum Bi ara seninle unutup yemekleri yakma rekoru kırıyoduk; ama ben daha besteyi hiç unutmadım onu da yaparsam şaşırmam.

O fıstık anayı bulmuş bi de öpmüyor mu akıllı tospağa. Benim olsa öyle ana şapur şapur öperim valla(kafiyeli oldu)
kızlar bu maya yaş mayamı bugün yapsam yarınki misafirlere olur dimi
Canım ben hiç denemedim ama bence yaş mayadır.
Canım arkadaşların da dediği gibi sağlıklı olması en önemlisi. Dr eğer kullanmalısın diyorsa bence kullan ilaçlarını.
Kırmızı et ve pekmezi de sen vererek desteklersin. Geçmiş olsun yakışıklı kuzuma. İnşallah güzel neticeler alırsın.
selamm şekerrrriimmmmm hoşgeldinnnnnnn

Hoşbulduk tatlım

REDLİGHT71 kuzucuğunun doğum günü kutlu olsun musmutlu nice senelere.

Kızlar PINARDA bence okulun son zamanları olduğu için çok yoğundur. Kendimden biliyorum kimseye kırıldığını sanmam.

Canım arkadaşların da dediği gibi sağlıklı olması en önemlisi. Dr eğer kullanmalısın diyorsa bence kullan ilaçlarını. Kırmızı et ve pekmezi de sen vererek desteklersin. Geçmiş olsun yakışıklı kuzuma. İnşallah güzel neticeler alırsın. [/QUOTE .!.:
Çok teşekkür ederim canım.. Evet ilaçları kullanacağız.. doğal yollarlada takviye yapacağız artık

Valla ikinciyi düşünmeyen ben,
Eğer hükümet sözünü tutup da 3 çocuk yapan anneleri 6 yıl önce emekliye ayırırlarsa 3. yü de yaparım

Son düzenleme:
Demek ikiz teyzesi olacaksın ne güzel. Teyze olmak gerçekten mükemmel bi duygu Allah sana da yaşatsın bu duyguyu.
Ablan kuzucukları sağlıkla kucağına alsın inşallah

canımm benim yaa nasıl korkmuşsunuzdur,amacından iyice sapmaya başladı umarım hayırlısıyla ülkemiz atlatır bu durumu..

Miranın daha iyi olmasına sevindim canım
enişteye bugün söylicektin dimi küçük kaçamağınızı
çok heyecanlandım bende herşey çok güzel olur inşallah canım

kızının doğum günü kutlu olsun Allahım kızına hayırlı uzun sağlıklı bir ömür versin inşallah..

iyi yapmışsınız,Orhan Cemal'de en kısa zamanda çabucak atlatır inşallah zorluğu 2 gün ondan sonra daha iyi oluyor

merhaba canım,aslında çok fazlada yazmıyorum kilo sorununu ama demek yazdığım zamana denk geliyorsun
aslında ben çok fazlada takmıyorum ama kv o kadar çok konuşuyor ki zorla kafaya taktırıyor:26:
oğlum iştahsız bir bebek değil aslında yani 2 aydır maşallah diyim iştahı iyi ama yediği kadar kilo almıyor
tahliller yapıldı herşey çok şükür iyi bir problem yok,dr da endişelenecek bir durum yok,tamamen bünyesiyle alakalı hiç kafaya takma dedi..biz inek sütünede başladık,onuda içiyor çok şükür ama daha 9 kilo bunada çok şükür sağlıklı ya..
ama dediğim gibi kv konuşmaları beni çıldırtıyor

bu hayırlı günde bebekler sağlıkla gelsin dünyaya inşallah
duan içinde teşekkür ederiz eltimi unutmamışsın

canmm öncelikle her gün mutlaka et yada kıymalı yemekler ver,pekmezini yumurtasınıda ver
eğer ilaç kullanmanız gerekiyorsa hiç çekinme önemli olan çocuğun sağlığı gelişimi
inşallah yükselecek kan değerleri Kaancımın

hayırlı kandiller canım arkadaşlarım
bu gece miraç kandili rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşallah
vatanımız bu geçirdiği zor günleri hayırlısıyla atlatsın inşallah,kimsenin canı yanmaısn
bebişlerimiz hayırlı evlat hayırlı salih bir kul olsunlar inşallah
sağlıklı,hayırlı bir ömür versin rabbim evlatlarımıza
hasta olan bebişlerimize şifa
iştahsızlara iştah
uykusuzlara uyku ver amin
topikteki bütün arkadaşlarımın evinde huzuru mutluluğu sağlığı eksik etme Rabbim
Hakkımızda herşeyin hayırlısını eyle Rabbim
buradaki arkadaşlarımın ne dileği varsa hakkında hayırlı edip öyle gerçekleştir Allahım amin...

ALLAH SAĞLIK SIHAT AFİYET VERSİN TÜM YUVALARIMIZA

tavşanım gene hasta dr gittim antibiyotik dayadık gene kulnanıoz yanı öksürüyo paso anneler bursaya gitti babaannem bana kaldı anlıcanız hortlak vaziyetteyim he bu arada kilo vermişim 76 düşmüşüm

antalyada soygun olmuş iyi para kaldırmışlar az önce haberlerde izledim BABYceren bacım bu işle bir ilgin varsa benıde gör

ay kaçıom ben ocakta irmik helvam var fazla demlemesin

geçmişi okuyamadım hasta felan yoktur işla :18: meleğim geldimi off pc açtım kandil için ve kapıyorum pazara döncek anamlar pazartesi görüşür koklaşırız işlaa bol bol dua edin arkadaşlar hastalar için ben hastayım hepde kandillere denk gelio kocaman öptüm

Son düzenleme:

ahh kuzum tavşanı geçmiş olsun..acil şifalar..annenler babaannenide götürselermişti keşke,sen nasıl bakacan yaşlı kadına..
kolay gelsin bacummmm..kilon içinde çok sevindim ama hala vermen gerek biliyon demiii(gaza getiriyim seni):)
soygun işinide özelden konuşalımne diye burda herkese duyuruyonsonra herkes akrabam çıkacak para isteyecek
en başta ckirokko arayacak ben biliyorumzaten telefon elinde tetikte bekliyo
anne tavşanım sensiz olmuyo biliyon demihemen tavşanı iyleştir sahalara dön seni bekliyoruz

ne güzel dualar etmişsin kocaman amin diyorum canım..dillerine saglık..
Allah herkesin yuvasına huzur,saglık ve bol para nasip eylesin:)içlerinde bizede:)

:44:

hayır kafayı yemedimmmmmsadece bunlara basmayı özlemişim
laptopum geldiçok mutluyumAllah bi daha bizi ayırmasın:)
çok özlemişim çoookkkkkurban verene
bilgisayarıma kem gözle bakanların gözü şaşı olsun işlaaa:86:

:119::119::119:
:126::126::126:

İyi akşamlar arkadaşlarım

Pazar gününden beri kuzular hasta. Kaan öksürmekten uyuyamıyor, Beray da ateşten. ikisinin aynı zamanda hastalanması ne zormuş. Antibiyotiğe başladık ama öksürük hala devam ediyor.Yavru kuşlarımı iyilrştirmek için bu hafta izin aldım.Dualarınıza bizi de eklerseniz çok mutlu olurum :))

Sadece bir iki sayfa okuyabildim. Hasta bebeklere geçmiş olsun Rabbim şifa versin.

Azraece ikiz bebişler geliyormuş hayırlı olsun

Dilberege canım pazartesi dktora kan ilacı kullanamadığımızı kan sayımına baktırmak istediğimi söyledim ama gelişimi ii görünüyor yazın kan ilacı kullanmayı önermiyoruz eylül ekim gibi bakalım dedi. pekmez verebilirsin o zamana kadar da dedi kafa karıştırmak istemem ama yeni öğrendiğim bişey olduğu için yazmadan geçemedim. Düşük olsa kesinlikle kullanırdım doktoruna güvenmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…