selamm şekerrrriimmmmm hoşgeldinnnnnnnSelam şekerler
selamm şekerrrriimmmmm hoşgeldinnnnnnn
selam canımmmmmm hoşbulduk
canım bence kan ilacını kullanmalısın..çok düşük diyosun ki demir çocuk gelişimi için çok önemli lütfen ihmal etme gelişimini etkilemesin..hem fiziksel hemde beyin gelişimi için..bazen istemesekte ilaç kullanıyoruz ama çocuklarımıın saglıgı için bunu yapmaya mecburuz..doktorunu dinle derim..
Canım çok şükür sağlığı yerinde ya Kaanımızın bu durum da kısa sürede düzelecektir inşallah
Annem söyler hep çocuğa ciğer yedir kan yapar der,,hatta ağır gelmesin diye tavuk ciğeri yedirmemi söyler aklında bulunsun.
Alerjik bir durum yoksa az az ver istersen.yine bebeğin yiyebileceği bişey olan kuru üzüm geldi aklıma
barbunya ıspanak mercimek de yine bildiğim ve kızıma da yedirdiğim demir bakımından zengin sebzeler...
Her yemeğine her gün mutlaka az da olsa et tabi. Sen zaten bunların hepsini biliyorsundur canım ama pekmezi ve süt
ürünlerini aynı anda vermeyin
dilberege canım kaç peki kan değerinizz? gerekiyorsa kullanılır ilaç canım sıkma canını önemli olan değerlerinin yükselmesi, her yemeğine kırmızı et kullan, pekmezide hergün yesin mutlaka başka neler işe yarıyor acaba araştırmak lazımmm:44:
Teşekkür ederim tatlım güzel sözlerin için senin de kandilin kutlu olsun.günaydın arkidişlerrr
bu gün hava bulutlu bende bulutluyum:)bu gün işim gücüm yok kuzumu dışarı çıkarıcam biraz sıkılıyo yavrum parmak uçlarına basarak camdan bakmaya çalışıyo:)
2 gündürde iştahı yok hiç bi şey yemek ve görmek istemiyo gördüğü zaman öğürüyo
nagişim yarennur öksürüyomuş umarım ilerlemeden geçer..tarık buğrada telefon sapığı oyuncak telefonu var ama ı ıhh illa babasının yada benim telefonum olucak..ikimizin telefonunuda bozdu bana yenisi alındıeşiminki iadere ediyo bu gidişle yakında tamamen o da gidicek:)üzgün olmam kuzumuda etkiledi ama çok şükür 3 gündür daha bebeğim aman annenin şekerine dikkat edin canım
gece hiç üşenmeden tek tek yarennurumun doğum günü fotolarına baktım herşey çok güzel olmuş emeğine sağlık canım tam bi uğur böcüğü olmuş minnoşum
ilkimcimgüzel bestoşumun fıstık annesi sizinde doğum günü fotolarınız harika gözüküyor..anne-kız her zamnki gibi çok zarif ve güzelsiniz..pastanız nefis gözüküyor
tarık buğrada beste gibi hep benim peşimde oyuncaklarıyla oynamaya daldığı anda bile hemen bırakıp peşimden geliyor wcye girince bile kapısında bekliyo:)üzülüyorum yavruma peşimde gezip yorulmasına:)
şekersizşekerlidefne karenin tütüsü çoook güzel olmuş rengi harika çok yakışmış minik prensese..sende tütüyle Barbie bebek gibi olmuşsun maşallah size..defnenin tek kaşını kaldırdığı fotosuda hala gözlerimin önünde tam bi fıstık
pınardadoğa doğum gününde çoook güzel olmuş maşallah tombişime..pastasıda sade ama çok havalı pasta yiyen elleride çok tatlıı
gece oturdum tek tek görmediğim doğum günü fotolarına baktım gözüm gönlüm açıldı:)..iyiki doğmuş meleklerimiz
azraecedoğum günü fotoğraflarınıza bayıldımmm hepsi çok güzel..ecem çooook güzel olmuş seninde tütün çok yakışmış şekerim:)
plannerzeynomu görünce dişlerimi sıktımm:)tam bi oyuncak bebek ne güzelde süslemişsin çok ballı fıstığım..kıyafetleri her zaman ki gibi harika
mutluannemboncuğuma maviler çok yakışmış maşallah kuzuma..makarna yiyen fotosu çok güzel o ağzını yiyesim geldi:)
babycerençağlama kırmızı çorap nasılda yakışmış yerim onun tontiş bacaklarınısende çok güzel olmuş canım cerende her zamanki gibi çok havalı
yavrukedişşsinemisim tatilini yapmış dönmüş bile çok havalı kuzum gözlükleri çok yakışmış:)
bu yukarıda yazılanları dün sabah yazmıştım fakat yavrucum internet kablosunu çekerek zarar verdiği için sizlere bu gün iletiyorum
baktım bağlantı gitti bende nagiş gibi açtım hemen bi Word sayfası kopyaladım
ve bu güne geçmek istiyorum çokta uzun olucak ama yapıcak bi şey yok:)
hepinizin miraç kandilini kutluyorum tüm dualarımız kabul olur inş
geçmişe bakamadım alıntılarda gördüm ki defne karen adımları atmaya başlamış çok güzel yaa maşallah kuzumuza darısı benim sıpamın başına:)
kaan kan alımı sırasında sesini çıkarmamış akıllı bıdığım fit bi delikanlı olucak maşallah boyuna posuna
babyceren dün haberlerde vefat eden kişiyi görünce aklıma hemen sen geldin..umarım herşey iyiye doğru gider..
nagiş işe geç kalmışsın ne güzel sefan olsun:)yarennurda mı diş çıkarıyo acaba..gece neden huzursuzlanıyor yavrucuk
tarık buğranın bu gün keyfi yok kahvaltı yapmadıağzına lokma uzattığım anda kafa sallayarak haaadıı haaadııı(hayır) deyip duruyo:)dün akşam çekmeceleri karıştırıyor ben hayır oğlum dedikçe o bana parmak sallayarak haaadııı diyo:)
ve bi kaç gündür sebepsiz yere sinirli sinirli bi şeyler anlatıyo yakınımdaysa suratıma patlatıyor elide o kadar ağırki dün gözüme vurdu canım çok acıdı..neden böyle yapıyo acaba:26:nasıl vazgeçirebilirim:26:
sonrasında anne cici diye cici yaptırdım..cici yaparken bi daha yapıştırdı:)
uzun yazdım diye okumamazlık yapmayın lütfen
O fıstık anayı bulmuş bi de öpmüyor mu akıllı tospağa. Benim olsa öyle ana şapur şapur öperim valla(kafiyeli oldu)az önce kovaya su doldurdum yerleri silmek için,ocaktada çağlanın yemegi pişiyo ,yemege zeytinyagı koyacagıma anwayınr rok temizlik ürününü döküyodum:)kafa kalmamış ya..neyseki dökmedim hem döksemde bitkisel bir ürünmüş:)))birşey olmazdı dimi:)off ya çok yorgunum kafamd deli sorular:)kolayca sevemiyorum ehehe:)bizim küçük çağla bugünlerde bizi mest ediyo maşallah çok akıllı oldu..ve öpmeyi ögrendi:)ilk bqbasının bacagını öptü ben biraz bozuldum:)dünden beridirde gidiyo cerenin backları öpüyo..sıra bana gelmedi henüzanneyide öp kızım diyorum öpmüyo..acaba bacagımımı açsam:)gelir öpermiki
Canım ben hiç denemedim ama bence yaş mayadır.kızlar bu maya yaş mayamı bugün yapsam yarınki misafirlere olur dimi
Canım arkadaşların da dediği gibi sağlıklı olması en önemlisi. Dr eğer kullanmalısın diyorsa bence kullan ilaçlarını.Arkadaşlar Kaan'ın sonuçları çıktı..
Doktor çok kansız olduğunu söyledi.. Biz zaten kan ve demir ilacı kullanmamıştık.. Kaan'ın kabızlık sorunu olduğu için doktorumuz kullanmayalım 1 yaşından sonra bakarız dedi..
Şimdi test sonuçlarına göre kan ve demir oranı çok düşük çıkmış dedi.. Kan ilacına başlayacağız dedi.. ve yaptırdığımız hepatit aşısını tekrarlayacakmış.. Aşı tutmuş ama istediğimiz oranda değil dedi.. bu sebeple tekrar yapacağız dedi
Haziranın 20sine kadar pekmez vs ver o gün geldiğinde kan ilacı yazacağım dedi..
Off böyle ilaç falan kullanmak istemiyorum yaa.. doğal yollarla nasıl arttırabilirim arkadaşlar
selamm şekerrrriimmmmm hoşgeldinnnnnnn
Canım arkadaşların da dediği gibi sağlıklı olması en önemlisi. Dr eğer kullanmalısın diyorsa bence kullan ilaçlarını. Kırmızı et ve pekmezi de sen vererek desteklersin. Geçmiş olsun yakışıklı kuzuma. İnşallah güzel neticeler alırsın. [/QUOTE .!.:Çok teşekkür ederim canım.. Evet ilaçları kullanacağız.. doğal yollarlada takviye yapacağız artık
Azraececim ablanın bebişleri hayırlı olsun.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Bende 2. çocuk düşünüyorum ama belki önümüzdeki yıl hamile kalıp ondan sonraki yıl doğururum.. Böylece 3 yaş aaları olur bence tam ideal..
iyi akşamlar..bugün evden kaçmak zorunda kaldık burda olaylar bitmiyo Allah sonumuzu hayretsin..gencecik bir can gitti benim oturdugum mahalleden..cenaze için millet toplanmaya başlayınca eşim geldi bizi aldı abimlere gittim..iyikide gitmişim 50 bin kişi toplanmış kıyamet kopmuş..
çok korkar olduk hiç huzurumuz kalmadı..hala korna tencere sesleri kulaklarımızda..bitsin artık herkes amacından sapmaya başladı..burası hiç yeri degil biliyorum ama yazmadan geçemedim..
Miranın daha iyi olmasına sevindim canımGünaydın kızlar
Kandiliniz mübarek olsun,,bütün dualarınız kabul olsun inşallah
Mybabylove,,seni görmek çok güzel canım,,Okişi de çok öperim akıllı bıdık
Babyceren,son zamanlarda Hatay'dan gelen haberler hep acı dolu...
Bütün kötülükler evimizden ailemizden memleketimizden uzak olsun inşallah.
Çok karışık ortalık aman dikkat edin canım.
Kızım bu sabah düne göre daha iyi çok şükür
Ama eli sürekli ağzında..Parmaklarıyla bi çare arıyo kendine yawrum
Sabah, kandil diye elimi öptürmek istedim öpmedi asiiii
Büyüdükçe, bizi anladıkça daha da tatlılaşıyorlar
Herkese mutlu günler diliyorum
günaydııııııın
bugün kızımın doğumgünü kısmet olursa okullar kapanınca yazlıkta annemlerle kutluycaz
geçen sene Rabbimin mucizesiyle hamile kaldığımı öğrenince hem şaşırdık hem sevindik bu kadar sene sonra
hamileyken bir kaç kere düşük tehlikesi geçirdim yatak ıstırahatı,iğneler vuruldum ama neyseki kızımıza sağsalim kavuştuk
vay beee kızım artık bir yaşındadaha nice yaşlarını görürüz İnşallah sağlıkla....
evlat bambaşka birşey Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın,isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu
düşüp bir yerini acıtınca seninde canın yanar,sana bakıp bi gülüş attımı dünyalar senin olur,:2:
Rabbim İnşallah sağlıklı,huzurlu,mutlu,imanlı,ahlaklı,vijdanlı birer insan olarak yetiştirebilmeyi nasib etsin....Amin....
Allahım emanetine en güzel şekilde emanet olmamız için bize yardımcı ol...Amin...
Aslında daha yazacaktım ama benimki uyandı
hepinize selam ve sevgilerimizi yolluyoruz
Kandiliniz mübarek olsun Allah dualarınızı kabul etsin....Amin...
günaydın dost ve müttefik arkadaşlarım,
sıradan başlıyorum:
Hejar hanım, dün sizden aldığımız gazla hemen arkadaşımıza gittik ve sünnet için birkaç aday cerrah belirledik. bugün sanırım aklımıza yatan adayı arayıp müsait bir zamanını soracağız. bu aralar deneylerim çok olduğundan 1 hafta kadar uzun süre lab.dan uzak kalamyacağım. o yüzden sünneti cuma yaptırıp, haftasonuyla beraber biraz iyileşme fırsatı bulmayı düşünüyoruz. anneannesine iyileşmiş halde vermemiz gerekiyor zira :26:
Meraba canım öncelikle sünnet olayını atlatmanıza çok sevindim...Malesef forumu çok sık takip edemiyorum ama ne zaman açıp sayfalara bi göz atsam senin oğluşun kilo sorunsalını okuyorum tesadüfen. Valla canım bende de aynı sorun var. benim kv de de sürekli seninki gibi zayıflığından şikayet eder ve sonuna da şu cümleyi eklemeden bitirmez: "napalım sağlıklı olsun da" napcaz çekcezz mecbur...benim de canım çok sıkılıyor esasen benim kızım da hiç kilo alamıyor öyle pek iştaklı sayılmaz..en son mayıs 23 ünde aşıya götürdüğümde 8700 kg 74 cm çıktı değerleri...napim kv gibi ben de sonuna "sağlıklı olsun da " yapıştırıyorum artık napimmm....
bu mübarek günde Rabbime binlerce kere şükrederim ki ikiz teyzesi olucam inşallah:)) ptesi olan kontrolü ablamın doktorun annesi ölünce kalmıştı şimdi çıkmışlar doktordan pıtır pıtır atıyormuş kalpcikleri yavrularımın:) Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin başta beykozun arkadaşı deniz ve hejarın akrabası özleme:)
mutlum yoğurt makinası candır niye öyle diyon:) mandıracılığa merak salıcam diye korkuyorlar bu yoğurt mayalama sevdamdan bizimkiler:)
ayrıca kız varmı 150 tane bikinin gerçekten:) benim 36 beden bikiniler emekli oldu:) sezon ortası bikini almak da koyuyor insana:)
neşe ablam geçen akşam bendeydi benden sana abla öğüdü nolur eceyi kardeşsiz bırakma istemiyorum diye konuşma benim tek pişmanlığım bu konuda oldu geç evlendiğim için 2. yapamam dedi bir tuhaf oldum. facede ssvd grubuna üye oldum ay ne bileyim ablamda böyle ikiz olunca galeyana geldim sanırım Allahtan benim x nöbetçi akşam evde yok::))
Arkadaşlar Kaan'ın sonuçları çıktı..
Doktor çok kansız olduğunu söyledi.. Biz zaten kan ve demir ilacı kullanmamıştık.. Kaan'ın kabızlık sorunu olduğu için doktorumuz kullanmayalım 1 yaşından sonra bakarız dedi..
Şimdi test sonuçlarına göre kan ve demir oranı çok düşük çıkmış dedi.. Kan ilacına başlayacağız dedi.. ve yaptırdığımız hepatit aşısını tekrarlayacakmış.. Aşı tutmuş ama istediğimiz oranda değil dedi.. bu sebeple tekrar yapacağız dedi
Haziranın 20sine kadar pekmez vs ver o gün geldiğinde kan ilacı yazacağım dedi..
Off böyle ilaç falan kullanmak istemiyorum yaa.. doğal yollarla nasıl arttırabilirim arkadaşlar
ALLAH SAĞLIK SIHAT AFİYET VERSİN TÜM YUVALARIMIZA
tavşanım gene hasta dr gittim antibiyotik dayadık gene kulnanıoz yanı öksürüyo pasoanneler bursaya gitti babaannem bana kaldı anlıcanız hortlak vaziyetteyim he bu arada kilo vermişim 76 düşmüşüm
antalyada soygun olmuş iyi para kaldırmışlar az önce haberlerde izledim BABYceren bacım bu işle bir ilgin varsa benıde gör
ay kaçıom ben ocakta irmik helvam var fazla demlemesin
geçmişi okuyamadım hasta felan yoktur işla :18: meleğim geldimi off pc açtım kandil için ve kapıyorum pazara döncek anamlar pazartesi görüşür koklaşırız işlaa bol bol dua edin arkadaşlar hastalar için ben hastayım hepde kandillere denk geliokocaman öptüm
hayırlı kandiller canım arkadaşlarım
bu gece miraç kandili rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşallah
vatanımız bu geçirdiği zor günleri hayırlısıyla atlatsın inşallah,kimsenin canı yanmaısn
bebişlerimiz hayırlı evlat hayırlı salih bir kul olsunlar inşallah
sağlıklı,hayırlı bir ömür versin rabbim evlatlarımıza
hasta olan bebişlerimize şifa
iştahsızlara iştah
uykusuzlara uyku veramin
topikteki bütün arkadaşlarımın evinde huzuru mutluluğu sağlığı eksik etme Rabbim
Hakkımızda herşeyin hayırlısını eyle Rabbim
buradaki arkadaşlarımın ne dileği varsa hakkında hayırlı edip öyle gerçekleştir Allahım amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?