İyi akşamlar arkadaşlarım
Pazar gününden beri kuzular hasta. Kaan öksürmekten uyuyamıyor, Beray da ateşten. ikisinin aynı zamanda hastalanması ne zormuş. Antibiyotiğe başladık ama öksürük hala devam ediyor.Yavru kuşlarımı iyilrştirmek için bu hafta izin aldım.Dualarınıza bizi de eklerseniz çok mutlu olurum :))
Sadece bir iki sayfa okuyabildim. Hasta bebeklere geçmiş olsun Rabbim şifa versin.
Azraece ikiz bebişler geliyormuş hayırlı olsun
Dilberege canım pazartesi dktora kan ilacı kullanamadığımızı kan sayımına baktırmak istediğimi söyledim ama gelişimi ii görünüyor yazın kan ilacı kullanmayı önermiyoruz eylül ekim gibi bakalım dedi. pekmez verebilirsin o zamana kadar da dedi kafa karıştırmak istemem ama yeni öğrendiğim bişey olduğu için yazmadan geçemedim. Düşük olsa kesinlikle kullanırdım doktoruna güvenmelisin
kızlaaarr günaydıınnn
boyle buralarda olmadığımı düşünüyorsunuz ama bilseniz ne uğraşlar içerisindeyim kızımın doğum günü kutlamaları sebebiyle bu hafta başından beri gece 1 de yatıp 06:30 da uyanıyorum çok feci
arkadaşım kutlu doğum haftası diyo artık
kızlar yaptığım herşeyi sizinle paylaşacağım en yakın zamanda işyerinden paylaşamıyorum ctesı herbirşeyi ayrı ayrı çekip göndereceğim size canlarımmm
meleğim şu haftayı bir atlayım haftaya hafta içide olsa Allah kısmet ederse mutlaka seni görmeye geleceğim maltepeye
Günaydın İlkimcanve tüm güzel annekuşlar:119::124:
Söyledim söyledimSakin sakin çayımızı koyduk içiyorduk,,
dedim___ ev çok sıcak dimi
_klimayı açsana
__haftasonu da sıcak olacakmış hayatım,hemde senin yaşgünün
_sessiz
__benim bi süprizim var sana
_neymiş o
__söylemem süpriz
_ ne süprizi
__haftasonu burda olmıcazhatta cuma
_nası yani
__minik bi organizasyon yaptım cuma ailecek gidiyoruz hem çocuk sıkıldı
_nereye
__dedim ya süpriz(burda tepesindeyim,yaranmaya çalışıyorum)
_söyle işlerimi ayarlayayım ona göre
__antalya
_dırdırdırdır
__daha çok dırdırdırdır
_tamam,çok bişey alma yanına
__yok yok 2-3 parça bişey alıcam kıza o kadar
_hadi ben yatıyorum sahura kalkıcam
__tamam aşkım ne hazırliim sana
Tam olarak bunları konuştuk,,zaten benimki nötr bi kişilik oluverir böyle anlarda,
ne sevinç çığlıkları atar ne çok üzüntüsünü belli eder...Ama onun yaşgünü için yapılan bi plan yani
Sonuç olarak tamam dedi ya bana yeterDün gece gece girip yazasım wardı size ama
bilg. şarjını bulamadım mutluluktan
Ohhhh beee
Böylece kocişimin ani planlar karşısında isterse uyumlu olabileceğini de gördüm+mutluyum
Herkese güzel günler annekuşlar
Arkadaşlar Kaan'ın sonuçları çıktı..
Doktor çok kansız olduğunu söyledi.. Biz zaten kan ve demir ilacı kullanmamıştık.. Kaan'ın kabızlık sorunu olduğu için doktorumuz kullanmayalım 1 yaşından sonra bakarız dedi..
Şimdi test sonuçlarına göre kan ve demir oranı çok düşük çıkmış dedi.. Kan ilacına başlayacağız dedi.. ve yaptırdığımız hepatit aşısını tekrarlayacakmış.. Aşı tutmuş ama istediğimiz oranda değil dedi.. bu sebeple tekrar yapacağız dedi
Haziranın 20sine kadar pekmez vs ver o gün geldiğinde kan ilacı yazacağım dedi..
Off böyle ilaç falan kullanmak istemiyorum yaa.. doğal yollarla nasıl arttırabilirim arkadaşlar
Babyceren ve Tatlıcadı bende de unutkanlık ve dalgınlık olabiliyor..
Mesela dün Kaan'ı doktora götürdük.. doktordan çıktıktan sonra arabaya bindik eve doğru gidiyoruz.. Annemle Kaan arkada oturuyorlardı.. bende börekçinin önünde durdum indim biraz börek alayım kahvaltı için dedim..Böreği aldım arabaya bindim çalıştırdım ve hareket ettim.. biraz sonra arkama dönüp anne çocuğa bak yaz gelmiş kolsuz ve yalınayak ne tatlı dimi dedim...
Bide ne göreyim Annem ve Kaan arabada yok
Onlarda arabadan inip hemen börekçinin yanındaki oyuncakçıdan top almaya gitmişler..
Ama benim onların arabada olmadığını farkedip arabayı çalıştırıp bayağı bir gitmem evdekilerin diline düşmeme yetti de arttı bile.. Annem akşam babama eşime anlattı herkes, ben dahil gülüştük ama traji komik bir durum bence.. Çünkü Kaan arabanın içinde hiç durmadan sesler çıkarır hareket halindedir.. bağırır falan ve ben buna rağmen onları bırakıp gitmişim..
Hey Allahım yaa.. şimdi yine kendi kendime gülüyorum
Azraececim ablanın bebişleri hayırlı olsun.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Bende 2. çocuk düşünüyorum ama belki önümüzdeki yıl hamile kalıp ondan sonraki yıl doğururum.. Böylece 3 yaş aaları olur bence tam ideal..
Günaydın bebeğem
Ayy iyi aferin ona dırdır da etse kabullenmiş ya.
Umarım bu iki gün çok güzel geçer tatlım.
GÜnaydın canım,,inşallah ya inan bana şu 2-3 gün istanbuldan uzak olacağıma seviniyorum en çok,,
inan o kadar bunaldım ki işten güçtenKızımla birlikte olacağım,,hatta birlikte uyumayı düşünüyorum orda
Bugün biraz da heyecanlıyım,,ilk kez ev dışında kalacağız bebişle..Rabbim güzellikler nasip etsin inşallah
Dırdır etmeyen koca olur muben hiç görmedim deee etti walla ama benim özel günleri çok önemsediğimi biliyor,
yani karşı çıksa yine o zararlı çıkardı sanırım
canım ben de demir ilacı kullanmadım hiç ve kan sayımını temmuzda yaptırıcaz ama doktor genel durumuna bakarak bi sıkıntı olduğunu düşünmediğini söyledi. defne ciğer et ve pekmezi cok tüketti. belki onunla alakalıdır bilemiyorum ama sana internette okuduğum ve güvendiğim bi yazıyı paylaşmak istiyorum. pekmezle sut tüketiminin birlikte olması çok mühim değil cunku pekmezin içerdiği demir oranı düşük olduğu için emilimin engellenmesi çok da mühim değil.
The Skinny Mom: demir meselesi
bu yazıyı okuyana kadar demir ilaçlarına tu kaka şeklinde bakıyodum hatta bitkisel demir tozu almıştım ama onu da hiç kullanmadım. doğal yollardan almasını istedim hep. ama zaten onlar da pek etkili değilmiş. yani demir eksikliği varsa mutlaka ilaç kullanmak gerekiyor. zaten yazıda da okuyunca göreceksin. sen haziranın 20 sine kadar ciğer ve et yedir bol bol. gerçi bu kısa bi sure yükselir mi bilmiyorum ama pekmezden daha etkili. tabii pekmez de ver sabahlar 4 çay kasığı içiyo defne.
kaanla anneni bırakıp gitmene cok güldümunutkanlık bende de var ama henüz defneyi unutma aşamasına gelmedim yakındır
redlight dun cok yoğundum (gerçi ne zaman değilim ki) kuzumun doğum gunu kutlu olsun. iyi ki doğmus, iyi ki doğurmuşsun :
hejar sünnetiniz hayırlı olsun
babyceren laptopunun gelmesine cok sevindim. umarım bi daha basına bi iş gelmez
eladuru size de geçmiş olsun.
ve herkese kocaman GUUUNAAAYDIIIINNN
günaydın ilkimcanVe tüm güzel annekuşlar:119::124:
Söyledim söyledimsakin sakin çayımızı koyduk içiyorduk,,
_klimayı açsana
_sessiz
_neymiş o
__söylemem süpriz
_ ne süprizi
_nası yani
_nereye
__antalya
_dırdırdırdır
__daha çok dırdırdırdır
Tam olarak bunları konuştuk,,zaten benimki nötr bi kişilik oluverir böyle anlarda,
ne sevinç çığlıkları atar ne çok üzüntüsünü belli eder...ama onun yaşgünü için yapılan bi plan yani
Sonuç olarak tamam dedi ya bana yeterdün gece gece girip yazasım wardı size ama
Ohhhh beee
Böylece kocişimin ani planlar karşısında isterse uyumlu olabileceğini de gördüm+mutluyum
kızlaaarr günaydıınnn
Boyle buralarda olmadığımı düşünüyorsunuz ama bilseniz ne uğraşlar içerisindeyim kızımın doğum günü kutlamaları sebebiyle bu hafta başından beri gece 1 de yatıp 06:30 da uyanıyorum çok feci
Arkadaşım kutlu doğum haftası diyo artık
Kızlar yaptığım herşeyi sizinle paylaşacağım en yakın zamanda işyerinden paylaşamıyorum ctesı herbirşeyi ayrı ayrı çekip göndereceğim size canlarımmm
Meleğim şu haftayı bir atlayım haftaya hafta içide olsa allah kısmet ederse mutlaka seni görmeye geleceğim maltepeye
oh oh ne guzel... Canım siz bu haftasonu gidiyosunuz di mi? Tuh ya. Benim yine istanbula gelme ihtimalim var. Ama kısmet artık napalım. Umarım cok guzel bi haftasonu geçirirsiniz. Heyecanını anlıyorum. Ben de olsam aynı olurdum herhalde
İyi akşamlar arkadaşlarım
Pazar gününden beri kuzular hasta. Kaan öksürmekten uyuyamıyor, Beray da ateşten. ikisinin aynı zamanda hastalanması ne zormuş. Antibiyotiğe başladık ama öksürük hala devam ediyor.Yavru kuşlarımı iyilrştirmek için bu hafta izin aldım.Dualarınıza bizi de eklerseniz çok mutlu olurum :))
Sadece bir iki sayfa okuyabildim. Hasta bebeklere geçmiş olsun Rabbim şifa versin.
Azraece ikiz bebişler geliyormuş hayırlı olsun
Dilberege canım pazartesi dktora kan ilacı kullanamadığımızı kan sayımına baktırmak istediğimi söyledim ama gelişimi ii görünüyor yazın kan ilacı kullanmayı önermiyoruz eylül ekim gibi bakalım dedi. pekmez verebilirsin o zamana kadar da dedi kafa karıştırmak istemem ama yeni öğrendiğim bişey olduğu için yazmadan geçemedim. Düşük olsa kesinlikle kullanırdım doktoruna güvenmelisin
:44:
hayır kafayı yemedimmmmmsadece bunlara basmayı özlemişim
laptopum geldiçok mutluyum Allah bi daha bizi ayırmasın:)
çok özlemişim çoookkkkkurban verene
bilgisayarıma kem gözle bakanların gözü şaşı olsun işlaaa:86:
:119::119::119:
:126::126::126:
Günaydın İlkimcanve tüm güzel annekuşlar:119::124:
Söyledim söyledimSakin sakin çayımızı koyduk içiyorduk,,
_klimayı açsana
_sessiz
_neymiş o
__söylemem süpriz
_ ne süprizi
_nası yani
_nereye
__antalya
_dırdırdırdır
__daha çok dırdırdırdır
ne sevinç çığlıkları atar ne çok üzüntüsünü belli eder...Ama onun yaşgünü için yapılan bi plan yani
Sonuç olarak tamam dedi ya bana yeterDün gece gece girip yazasım wardı size ama
Ohhhh beee
günaydın yavrumkedi
kuzum sen yaşgününü ne zaman yapıcaksın???
ya benle de buluşun benle deeeee
hep birlikte bi org. da yapalım kızlar ne dersiniz?
bi cumartesi belediyenin tesislerinden birinde bi kahvaltı/yemek falan??
canım ben de demir ilacı kullanmadım hiç ve kan sayımını temmuzda yaptırıcaz ama doktor genel durumuna bakarak bi sıkıntı olduğunu düşünmediğini söyledi. defne ciğer et ve pekmezi cok tüketti. belki onunla alakalıdır bilemiyorum ama sana internette okuduğum ve güvendiğim bi yazıyı paylaşmak istiyorum. pekmezle sut tüketiminin birlikte olması çok mühim değil cunku pekmezin içerdiği demir oranı düşük olduğu için emilimin engellenmesi çok da mühim değil.
The Skinny Mom: demir meselesi
bu yazıyı okuyana kadar demir ilaçlarına tu kaka şeklinde bakıyodum hatta bitkisel demir tozu almıştım ama onu da hiç kullanmadım. doğal yollardan almasını istedim hep. ama zaten onlar da pek etkili değilmiş. yani demir eksikliği varsa mutlaka ilaç kullanmak gerekiyor. zaten yazıda da okuyunca göreceksin. sen haziranın 20 sine kadar ciğer ve et yedir bol bol. gerçi bu kısa bi sure yükselir mi bilmiyorum ama pekmezden daha etkili. tabii pekmez de ver sabahlar 4 çay kasığı içiyo defne.
kaanla anneni bırakıp gitmene cok güldümunutkanlık bende de var ama henüz defneyi unutma aşamasına gelmedim yakındır
ve herkese kocaman GUUUNAAAYDIIIINNN
Süpersin canım.. bunu en kısa zamanda bende deneyeceğim.. Gerçi geçen akşam tatil yüzünden ufak bir tartışma yaşadık ama.. Yok onun tarafına 2 gün gidecekmişiz sonra başka bir şehire ordan da bizim şehire gidecekmişiz 2 şer gün kalacakmışız.. Gideceğimiz yer de Bulgaristan.. Biz ikimizde göçmeniz.. o Bulgaristanın bir ucundan ben diğer ucundan.. küçük çocuklar ordan oraya gezemem dedim.. bir hafta bir yere gidelim başka bir hafta da başka yere gideriz dedim.. Aman efendim ben çok gözümde büyütüyormuşum da... gerisini hiç yazmıyorumSonuç yine benim dediğim olacağı için
günaydın herkeseeeeeneysekii haftasonuna az kaldı diyerek başladığım bugün, hepimiz için güzel bir gün olsun inşş MUTLUCAN cicim süprizi söylemişsin hadı bakalımm süperrr bir tatil olsun sizin için inşş bizimde 2 hafta kaldı tatile ama geçmek bilmiyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?