2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

2 çocugun birden hastalanmasını çok zor ben iyi bilirim çok geçmiş olsun canım..
acil şifalar diliyorum kuzularına..biri hasta olunca digerinede bulaştırıyo,tez vakitte iyleşirler inşallah..
öksürük balgam yüzündenmi oluyo..çağlaya sürekli sekrol kullandık ve faydasını gördük..

Günaydın İlkimcan ve tüm güzel annekuşlar:119::124:

Söyledim söyledimSakin sakin çayımızı koyduk içiyorduk,,
dedim___ ev çok sıcak dimi
_klimayı açsana
__haftasonu da sıcak olacakmış hayatım,hemde senin yaşgünün
_sessiz
__benim bi süprizim var sana
_neymiş o
__söylemem süpriz
_ ne süprizi
__haftasonu burda olmıcazhatta cuma
_nası yani
__minik bi organizasyon yaptım cuma ailecek gidiyoruz hem çocuk sıkıldı
_nereye
__dedim ya süpriz(burda tepesindeyim,yaranmaya çalışıyorum)
_söyle işlerimi ayarlayayım ona göre
__antalya
_dırdırdırdır
__daha çok dırdırdırdır
_tamam,çok bişey alma yanına
__yok yok 2-3 parça bişey alıcam kıza o kadar
_hadi ben yatıyorum sahura kalkıcam
__tamam aşkım ne hazırliim sana

Tam olarak bunları konuştuk,,zaten benimki nötr bi kişilik oluverir böyle anlarda,
ne sevinç çığlıkları atar ne çok üzüntüsünü belli eder...Ama onun yaşgünü için yapılan bi plan yani
Sonuç olarak tamam dedi ya bana yeterDün gece gece girip yazasım wardı size ama
bilg. şarjını bulamadım mutluluktan
Ohhhh beee
Böylece kocişimin ani planlar karşısında isterse uyumlu olabileceğini de gördüm+mutluyum

Herkese güzel günler annekuşlar

kızlaaarr günaydıınnn

boyle buralarda olmadığımı düşünüyorsunuz ama bilseniz ne uğraşlar içerisindeyim kızımın doğum günü kutlamaları sebebiyle bu hafta başından beri gece 1 de yatıp 06:30 da uyanıyorum çok feci
arkadaşım kutlu doğum haftası diyo artık

kızlar yaptığım herşeyi sizinle paylaşacağım en yakın zamanda işyerinden paylaşamıyorum ctesı herbirşeyi ayrı ayrı çekip göndereceğim size canlarımmm

meleğim şu haftayı bir atlayım haftaya hafta içide olsa Allah kısmet ederse mutlaka seni görmeye geleceğim maltepeye

günaydın yavrumkedi
kuzum sen yaşgününü ne zaman yapıcaksın???
ya benle de buluşun benle deeeee
hep birlikte bi org. da yapalım kızlar ne dersiniz?
bi cumartesi belediyenin tesislerinden birinde bi kahvaltı/yemek falan??

Günaydın bebeğem
Ayy iyi aferin ona dırdır da etse kabullenmiş ya.
Umarım bu iki gün çok güzel geçer tatlım.

canım ben de demir ilacı kullanmadım hiç ve kan sayımını temmuzda yaptırıcaz ama doktor genel durumuna bakarak bi sıkıntı olduğunu düşünmediğini söyledi. defne ciğer et ve pekmezi cok tüketti. belki onunla alakalıdır bilemiyorum ama sana internette okuduğum ve güvendiğim bi yazıyı paylaşmak istiyorum. pekmezle sut tüketiminin birlikte olması çok mühim değil cunku pekmezin içerdiği demir oranı düşük olduğu için emilimin engellenmesi çok da mühim değil.
The Skinny Mom: demir meselesi
bu yazıyı okuyana kadar demir ilaçlarına tu kaka şeklinde bakıyodum hatta bitkisel demir tozu almıştım ama onu da hiç kullanmadım. doğal yollardan almasını istedim hep. ama zaten onlar da pek etkili değilmiş. yani demir eksikliği varsa mutlaka ilaç kullanmak gerekiyor. zaten yazıda da okuyunca göreceksin. sen haziranın 20 sine kadar ciğer ve et yedir bol bol. gerçi bu kısa bi sure yükselir mi bilmiyorum ama pekmezden daha etkili. tabii pekmez de ver sabahlar 4 çay kasığı içiyo defne.
kaanla anneni bırakıp gitmene cok güldüm unutkanlık bende de var ama henüz defneyi unutma aşamasına gelmedim yakındır

redlight dun cok yoğundum (gerçi ne zaman değilim ki) kuzumun doğum gunu kutlu olsun. iyi ki doğmus, iyi ki doğurmuşsun :

hejar sünnetiniz hayırlı olsun

babyceren laptopunun gelmesine cok sevindim. umarım bi daha basına bi iş gelmez

eladuru size de geçmiş olsun.

ve herkese kocaman GUUUNAAAYDIIIINNN

Günaydın bebeğem
Ayy iyi aferin ona dırdır da etse kabullenmiş ya.
Umarım bu iki gün çok güzel geçer tatlım.

GÜnaydın canım,,inşallah ya inan bana şu 2-3 gün istanbuldan uzak olacağıma seviniyorum en çok,,
inan o kadar bunaldım ki işten güçtenKızımla birlikte olacağım,,hatta birlikte uyumayı düşünüyorum orda
Bugün biraz da heyecanlıyım,,ilk kez ev dışında kalacağız bebişle..Rabbim güzellikler nasip etsin inşallah
Dırdır etmeyen koca olur muben hiç görmedim deeeetti wallaama benim özel günleri çok önemsediğimi biliyor,
yani karşı çıksa yine o zararlı çıkardı sanırım

Bencede cicim kadınlara öyle fazla karşı çıkılmaz; yoksa başlarının etini yeriz alimallah.
Bu arada birbirimize habire günaydın yazmışız ikimizde de kafa uçmuş

Günaydın cicim

oh oh ne guzel... Canım siz bu haftasonu gidiyosunuz di mi? Tuh ya. Benim yine istanbula gelme ihtimalim var. Ama kısmet artık napalım. Umarım cok guzel bi haftasonu geçirirsiniz. Heyecanını anlıyorum. Ben de olsam aynı olurdum herhalde

off kolay gelsin canım yaa... Bulusalım goruselim :d

Evet ya bu haftasonu gidicez nasipse canım,,ama haftaya yüksek ihtimalle de ben yakın zamanda İzmit'e gecerim,,
her türlü görüşürüz yaniÇok fena toplanasım war zaten

Canım kuzulara çok geçmiş olsun.. Sizde de Kaan var yani.. Ah bu Kaan'lar :) Bilgi için teşekkürler canım 20 haziranda doktora gideceğiz o zaman daha detaylı konuşacağım.. Belki yazı geçirelim der..

Gözün aydın.. allah ayırmasın bidaha :))

Süpersin canım.. bunu en kısa zamanda bende deneyeceğim.. Gerçi geçen akşam tatil yüzünden ufak bir tartışma yaşadık ama.. Yok onun tarafına 2 gün gidecekmişiz sonra başka bir şehire ordan da bizim şehire gidecekmişiz 2 şer gün kalacakmışız.. Gideceğimiz yer de Bulgaristan.. Biz ikimizde göçmeniz.. o Bulgaristanın bir ucundan ben diğer ucundan.. küçük çocuklar ordan oraya gezemem dedim.. bir hafta bir yere gidelim başka bir hafta da başka yere gideriz dedim.. Aman efendim ben çok gözümde büyütüyormuşum da... gerisini hiç yazmıyorum Sonuç yine benim dediğim olacağı için

evet evet haftaya yapalım mesela.. Meleğimi de görmeyi çok istiyorum.. Organize edelim

Şekersizim detaylı bilgi için çok teşekkürler.. Evet akşam hemen tavuk ciğeri aldım( onunla başlayacağım şimdilik) Pekmez ciğer et takviyesiyle başlıyorum.. hemen şimdi yazını da okuyacağım..

Aynı walla benimkide tatil diyince laf ebeliği yapmaktan sonuca varamıyor
En iyisi sen arastir yeri ve maliyeti cıkar önüne sun eniştenin derim
Benimki biraz tembel zaten,,bende ona uyup hep oturdum simdiye kadar..
Hep bir bahanesi oluyor,,ondan süpriz adı altında oldu zaten

günaydınnnn
tarık buğra sabah 7 de uyandı erken kalkıncada zaman hiç geçmiyor

babycerencim laptobun gelmiş gözün aydın Allah kazadan beladan korusun

hejarcım dün ne güzel dualar etmişsin aminn canımcım

mutlum tatile gidiyomuşsunuz umarım 3 gününüz güzel geçer..3ünüzüde çok iyi gelicek bu 3 gün sonrasında enişte bey sana tşk eder bi tatil organizasyonuda o yapar artık

dilberegecim kaanın değerleri düşük çıkmışben olsam ilacı kullanırdım ve doğal yollarlada desteklemeye devam ederdim..yemeklerindeki et oranını arttırabilirsin canım,kıymalı yeşilmercimek,ıspanak,pazı yeşil yapraklı yiyecekler yükseltir inş değerlerini..sonrasında c vitamini içeren besinler verirsen demir emilimi daha iyi olur

kujumm minik tavşan Ayşecik hastaymış geçmiş olsun..sende kilo vermişsin gözün aydın şekerimdarısı benim başıma benim metabolizmam çalışmıyor ben kilo veremiyorum

başka..başkaaa unuttum işte

günaydın arkadaşlarım,

çok acelem var. bahsettiğimiz cerrahla konuşacağız. gündeme kısaca değinip çıkıyorum:

Babyceren'in laptopu

mutlu_anne'nin tatil sevinci

bi_angel_kujum'un tavşanının geçmeyen hastalığı ve babaanne bakımı

hejar'ın ve bi_angel_kujum'un kandil mesajları

Kaan'ın demir eksikliği ve giderme yolları

yavrukedii'nin "kutlu doğum haftası" hazırlıkları

şekersizyeşilçay'ın demir eksikliğine dair paylaşım yazısı

ne? çok mu kısa değinmişim? e dedim ya, kısaca değineceğim diye

şimdilik bu kadar. kaçtım anacağım

günaydın herkeseeeee neysekii haftasonuna az kaldı diyerek başladığım bugün, hepimiz için güzel bir gün olsun inşş MUTLUCAN cicim süprizi söylemişsin hadı bakalımm süperrr bir tatil olsun sizin için inşş bizimde 2 hafta kaldı tatile ama geçmek bilmiyor valla

Sizinki uzun tatil dimiayyy ben 3 gün için kıpır kıpır olmaya başladım seni hayal edemiyorum ne güzelll
Akşam hazır suyu çıkmışken yıllık iznimi de konuştum birazzz ucundannn,,ben çeşme dedim eşim umrebaktım fikir ayrılığı var
hemen kapadım konuyuTabi onun fikri de süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…