Şekersizim detaylı bilgi için çok teşekkürler.. Evet akşam hemen tavuk ciğeri aldım( onunla başlayacağım şimdilik) Pekmez ciğer et takviyesiyle başlıyorum.. hemen şimdi yazını da okuyacağım..
Sizinki uzun tatil dimiayyy ben 3 gün için kıpır kıpır olmaya başladım seni hayal edemiyorum ne güzelll
Akşam hazır suyu çıkmışken yıllık iznimi de konuştum birazzz ucundannn,,ben çeşme dedim eşim umrebaktım fikir ayrılığı var
hemen kapadım konuyuTabi onun fikri de süper
:44:
hayır kafayı yemedimmmmmsadece bunlara basmayı özlemişim
laptopum geldiçok mutluyum Allah bi daha bizi ayırmasın:)
çok özlemişim çoookkkkkurban verene
bilgisayarıma kem gözle bakanların gözü şaşı olsun işlaaa:86:
:119::119::119:
:126::126::126:
tatlıcadı yukarda sana yazarken diyorum birşey daha yazacaktım şimdi hatırladım:)unutkanlık..
bendede çok var malesef..ben çocuklrı unutmuyorum ama her eve geçtigimde anahtrı kapıdan almadan geçiyorum..bide geçen cereni servise indirdim anahtarımı almamışım ilk defa böyle oldu..eşimi aradım geldi açtı kapıyı:))fırçayıda yedim..
bide geçen üst komşuya internet parasını çıkarmaya çıktım,kadın eve davet etti oturdum kahve içtim kadına parayı verecem baktım para almamışım yanıma:)
ha bide tv kumandasını buzdolabına koymuşum:)))
aklıma gelenler bunlar..sanırım erken bunama belirtileri:))
Canıımm eşinin umre fikri süpermişşş ama Mira ne olacak :44:
Evet bebeği ile giden çok aile var ama çok meşakkatli...
Biz eşimle ilk evlendiğimiz yıl gittik.Rüya gibiydi....
Şuan Kayra ile gidemezdim sanırım...
Hayırlısı olsun bakalım
günaydınnnn
tarık buğra sabah 7 de uyandı erken kalkıncada zaman hiç geçmiyor
bu mübarek günde Rabbime binlerce kere şükrederim ki ikiz teyzesi olucam inşallah:)) ptesi olan kontrolü ablamın doktorun annesi ölünce kalmıştı şimdi çıkmışlar doktordan pıtır pıtır atıyormuş kalpcikleri yavrularımın:) Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin başta beykozun arkadaşı deniz ve hejarın akrabası özleme:)
merhaba arkadaşlar ben sizi sürekli okuyup arada soru soruyorum belki hatırlarsınız.pınarda'yı merak ediyorsunuz ben hep okuduğum için yazmak istedim,sanırım bebeğinin doğum gününde sizden çok yakın msjlar gelmadiği için size biraz kırıldığını yazmıştı.siz bu msjı farketmediniz cvp vermediniz.şimdi yanlış hatırlıyorsam kusuruma bakmayın bende okuyucu olarak takip ediyorum yanılma payım var iyi günler
Aslında kilo alsın diye özel bişey yapmıyorum açıkçası...evde ne yemek varsa hepsinden veriyoruz yiyebileceği kadar yiyor...yumurtası peyniri yoğurdu da yerinde...ha daha süte geçmedim tek..yakında geçicem ona da...dr a götürdüm sırf bu meseleden dolayı. ilk muayenesinde olması gereken kilodan düşük deyince çok moralim bozuldu sonra bi kan tahlili yapalım iyice bakalım sonra konuşalım dedi..tamam dedik iki tüp kan verdik..devit ve ferrum kullanmama rağmen (paraben sorunsalı) bütün değerleri çok iyi çıktı...hal böyle olunca dr aynen böle devam edelim çocukta hiçbir eksiklik yok yapısı bu dedi...hatta ben iştah açıcı şurup falan dedim kaşlarını kaldırarak hiç gerek yok dedi...işte böyle arkadaşım...ama ben gene de üzülüyorum açıkçası...
Aslında bu kilo açığı şurdan geliyor...Feyzanur daha 1-2 aylık ken benim tayinim çıktı 24 saatlik yok gel git ev taşı stress sıkıntı o ara hiç kilo almamış stresten benim sütüm çok azalmıştı...sonra o açığı hiç kapatamadım sonraki aylarda da kilo alımı yavaşlayınca sonuç bu oldu...benim sütte sadece 4 ay dayanabildi sonra tamamen kesilmişti... oysaki büyük kızımı 1.5 yaşına kadar emzirmiş kendim kesmiştim sütten..nasip kısmet işte napalım...
kızlar ben çok unutkan oldum yaa..elimdeki bi nesneyi bi yere koyuyorum sonrasında unutyorum..ara dur
markete eksik olan bi şeyi almaya giriyorum ne alıcağımı unutuyorum ve almadan eve dönüyorum ne olucak benim bu halim
en komiği dün ablama gittim tarık buğrayı arabasında ve ablamın kapısının önünde unutarak içeri girdim
ablam tarık buğra nerde diye sorunca aklıma geldim bizimki sessiz sakin bi şekilde arabada oturuyodu
iştahsızlıkbizdede var canım özellikle sabah kahvaltı yapmak istemiyo saavaşıyoruz resmen..umarım geçici bir durumdur yoksa işimiz var..
sadede gelim ben...bakınız ne güzel bi yorum olmuş azıcıkta beğenin yahu....bak 1606 kere beğenilip sadece 1 kere beğendiğiniz şerefine turuncu hn erişmiş sadece...dikkatimden kaçmadı gördüğünüz gibi.:)))..ben de bir geldim pir geldim yahu...şaka bi yana yazdıklarınızı bende ilgiyle takip ediyorum chihiro79 hanım..i
iyiki bu foruma katılıp gelip renk katmışsınız siz de diğer bütün mayıs annelerimiz gibi...:)))
ne güzel dualar etmişsin kocaman amin diyorum canım..dillerine saglık..
Allah herkesin yuvasına huzur,saglık ve bol para nasip eylesin:)içlerinde bizede:)
:44:
hayır kafayı yemedimmmmmsadece bunlara basmayı özlemişim
laptopum geldiçok mutluyum Allah bi daha bizi ayırmasın:)
çok özlemişim çoookkkkkurban verene
bilgisayarıma kem gözle bakanların gözü şaşı olsun işlaaa:86:
:119::119::119:
:126::126::126:
İyi akşamlar arkadaşlarım
Pazar gününden beri kuzular hasta. Kaan öksürmekten uyuyamıyor, Beray da ateşten. ikisinin aynı zamanda hastalanması ne zormuş. Antibiyotiğe başladık ama öksürük hala devam ediyor.Yavru kuşlarımı iyilrştirmek için bu hafta izin aldım.Dualarınıza bizi de eklerseniz çok mutlu olurum :))
Sadece bir iki sayfa okuyabildim. Hasta bebeklere geçmiş olsun Rabbim şifa versin.
Azraece ikiz bebişler geliyormuş hayırlı olsun
Dilberege canım pazartesi dktora kan ilacı kullanamadığımızı kan sayımına baktırmak istediğimi söyledim ama gelişimi ii görünüyor yazın kan ilacı kullanmayı önermiyoruz eylül ekim gibi bakalım dedi. pekmez verebilirsin o zamana kadar da dedi kafa karıştırmak istemem ama yeni öğrendiğim bişey olduğu için yazmadan geçemedim. Düşük olsa kesinlikle kullanırdım doktoruna güvenmelisin
Günaydın İlkimcanve tüm güzel annekuşlar:119::124:
Söyledim söyledimSakin sakin çayımızı koyduk içiyorduk,,
dedim___ ev çok sıcak dimi
_klimayı açsana
__haftasonu da sıcak olacakmış hayatım,hemde senin yaşgünün
_sessiz
__benim bi süprizim var sana
_neymiş o
__söylemem süpriz
_ ne süprizi
__haftasonu burda olmıcazhatta cuma
_nası yani
__minik bi organizasyon yaptım cuma ailecek gidiyoruz hem çocuk sıkıldı
_nereye
__dedim ya süpriz(burda tepesindeyim,yaranmaya çalışıyorum)
_söyle işlerimi ayarlayayım ona göre
__antalya
_dırdırdırdır
__daha çok dırdırdırdır
_tamam,çok bişey alma yanına
__yok yok 2-3 parça bişey alıcam kıza o kadar
_hadi ben yatıyorum sahura kalkıcam
__tamam aşkım ne hazırliim sana
Tam olarak bunları konuştuk,,zaten benimki nötr bi kişilik oluverir böyle anlarda,
ne sevinç çığlıkları atar ne çok üzüntüsünü belli eder...Ama onun yaşgünü için yapılan bi plan yani
Sonuç olarak tamam dedi ya bana yeterDün gece gece girip yazasım wardı size ama
bilg. şarjını bulamadım mutluluktan
Ohhhh beee
Böylece kocişimin ani planlar karşısında isterse uyumlu olabileceğini de gördüm+mutluyum
Herkese güzel günler annekuşlar
Sizinki uzun tatil dimiayyy ben 3 gün için kıpır kıpır olmaya başladım seni hayal edemiyorum ne güzelll
Akşam hazır suyu çıkmışken yıllık iznimi de konuştum birazzz ucundannn,,ben çeşme dedim eşim umrebaktım fikir ayrılığı var
hemen kapadım konuyuTabi onun fikri de süper
evet cicim 2 haftalık bir tatile çıkıyoruzzz inşş sabırsızlanıyorum valla sizin umre fikrinizde süpermiş evet mirayla zor olabilir ama ona uygun şartlarda vardır mutlaka çünkü insanlar minicik bebekleriyle gidiyor sonuçta inşş bizde birgün gitmeyi çok istiyoruz canımm allah nasip eder inş hepimizeee
evet cicim 2 haftalık bir tatile çıkıyoruzzz inşş sabırsızlanıyorum valla sizin umre fikrinizde süpermiş evet mirayla zor olabilir ama ona uygun şartlarda vardır mutlaka çünkü insanlar minicik bebekleriyle gidiyor sonuçta inşş bizde birgün gitmeyi çok istiyoruz canımm allah nasip eder inş hepimizeee
günaydın yavrumkedi
kuzum sen yaşgününü ne zaman yapıcaksın???
ya benle de buluşun benle deeeee
hep birlikte bi org. da yapalım kızlar ne dersiniz?
bi cumartesi belediyenin tesislerinden birinde bi kahvaltı/yemek falan??
aşkımızın başladığı yere Gökova'ya gidiyoruz cicimm bizim daimi tatil yerimiz oldu neredeyse, aşkımızın meyvesinide götürelim dedik çok anlamlıı bizim içinnnOhh ne güzel demek tatile gidiyosunuz. Nereye gidiyosunuz cicim?
aşkımızın başladığı yere Gökova'ya gidiyoruz cicimm bizim daimi tatil yerimiz oldu neredeyse, aşkımızın meyvesinide götürelim dedik çok anlamlıı bizim içinnngeçen haftasonu arkadaşlarım gelmişti bize konusu açıldı hatta benimle iddaya girmişlerdi kızım bak yaz aşkı seninki 1 aydan fazla sürmez uzaktan uzağa sevgili olunurmu falan demişlerdide bir pastasına iddaya bile girmiştik ahh ahhh gençlik günleriimiz işteee şimdii kucağımızda prensesimizle gideriz artık kleopatra adasınaaa pastamıda almışlardı yanii oturup afiyetle yemiştik daha yenii anlattık eşimedeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?