2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba canım...Kaanın demir eksikliğini görünce yazmak istedim.Kaç çıktı demiri acaba ?
Eğer çok düşükse mutlaka kan ilacı kullanılmalı,ama sınırlardaysa gıda takviyesi ile yükseltilir mutlaka

mutlu_annem ; çook güzel bir tatil sizi bekliyorrr
Ahh keşke bizimde kaçamak yapmak gibi bir şansımız olsaydı.Kaçamak yapma şansımız olsa bu defada gitmek istediğimiz yerler çok uzak.
Neyse kısmet diyelim artık..
Aşk ve muhabbet dolu bir haftasonu geçirmeniz dileği ilee

Canıımm eşinin umre fikri süpermişşş ama Mira ne olacak :44:
Evet bebeği ile giden çok aile var ama çok meşakkatli...
Biz eşimle ilk evlendiğimiz yıl gittik.Rüya gibiydi....
Şuan Kayra ile gidemezdim sanırım...
Hayırlısı olsun bakalım

Hadi gözün aydınnnn

Canım b12 eksikliği var gibi...Baktırdın mı hiç değerlerine ?
Bir dönem ben de böyle olmuştum.Namaz kılarken okuyacağım duayı bile unutuyordum düşün yani

Ayyy turuncum inşallah sizde gönlünüze göre en güzell tatilleri yaparsınız canım
Mirasız gitmem asla,,orada çok minik bebeğiyle bile olanlar varmış dediğin gibi
tabi zordur..Zaten sırf bu yüzden biraz daha büyüdüğünde gitmek isterim,
Rabbim yardım ederBenim hep ramazan umresi hayalim var birde,,nedense öyle istiyorum..
Kısmet...

Canıımmm çok sevindimmm inan...Rabbimn sağlıkla kucaklarına almayı nasip eylesin..

Zannetmiyorum canım yaaa...Doğa prensesimin doğum günü bir çoğumuz kutladık diye hatırlıyorum...
Pınarda arkadaşımız sırf bu yüzden yazmıyor olamaz...

Pınarda ; canım bak herkes seni çok merak ediyor....Nerelerdesin ???

Canım arkadaşım biliyorum çok takıyorsun kilo meselesini ama rahat ol...Boşver etraftakileri.
Benim kendi annem gördüğü kişilere " hiç 1 yaşındaki çocuğa benziyormu bakın" diyor :))
Kayra 78 cm ve 9600 civarı.Feyzanur kız olduğu için minyon ve narin...Ne güzel bak ilerde manken gibi bir kızın olacak inşaallah.
Sofrada herşeyden yiyorsa bünyesi yakıyordur mutlaka.Bütün çocukların gelişimi aynı değil,soyaçekim çok etkiliyor.
Sağlığı yerinde olsun yeter ki...

Allah iyiliğini versin,sabah sabah iyi güldüm
Canım sen de bir b12 vitaminin değerlerine baktır bence :)

iştahsızlıkbizdede var canım özellikle sabah kahvaltı yapmak istemiyo saavaşıyoruz resmen..umarım geçici bir durumdur yoksa işimiz var..

Canım yaşına girdikten sonra bariz iştahsızlık başladı bizde de...Şu aralar biraz düzeldi gibi.Umarım sizinkide bir kaç haftaya geçer.

CHİHİRO79 hanım,ilk beğeni tuşuna beni beğenip bastığınız için size teşekkürü bir borç bilirim.

ne güzel dualar etmişsin kocaman amin diyorum canım..dillerine saglık..
Allah herkesin yuvasına huzur,saglık ve bol para nasip eylesin:)içlerinde bizede:)

Allah razı olsun canım senin duanada kocaman amin

gözünaydın canımm

geçmiş olsun yavrularına canım 2 çocuk daha zordur eminim
Allah sana sabır ve güç versin çocuklarada acil şifa inşallah

ohh söylemişsin enişteye sonunda
inşallah çok güzel bir tatil olur
devamıda gelir

TATLICADIM bu arada yazıcam hep unutuyorum
Tarık Buğram çok duygusal bir bebek sanırım geçen yazmıştın ya konuşmayı bıraktı diye çok üzülmüştüm
yavrum benim,ama toparlamış anladığım kadarıyla,demek ki çocuklarımıza yansıtmamız gerekiyormuş,herşeyi anlıyor bu akıllı bıdıklar
bu arada emzirmeye devam ediyormusun

evet cicim 2 haftalık bir tatile çıkıyoruzzz inşş sabırsızlanıyorum valla sizin umre fikrinizde süpermiş evet mirayla zor olabilir ama ona uygun şartlarda vardır mutlaka çünkü insanlar minicik bebekleriyle gidiyor sonuçta inşş bizde birgün gitmeyi çok istiyoruz canımm allah nasip eder inş hepimizeee

azraece canım nezamandır yazıcam ama fırsat olmadı ablanın bebeklerine çok sevindim canım allah sağlıkla kavuştursun yavrularına inşş ve allah kimseyi evlat hasretinde bırakmasın isteyen herkese versin ya benim iki tane teyzem yani annemin kuzeni ben öğrenciyken üstelik gelip benim öğrenci evimde misafir oldular bana ve tüp bebek tedavisi gördüler o yüzden o heyecanı, telaşı, üzüntüyü, sevinci çok yakından yaşadım çok iyi anlıyorum ikisininde ikizleri oldu buarada benim öz teyzeminde 10 yıl bebeği olmadı, anneminde 4 yıl olmamış oyüzden bende hep endişe duyardım ama sürpriz bir bebek giriverdi hayatımıza iyikide gelmiş çok şükür allaha çokkk

oyy süper walla 2 hafta,,bizde tatil 1 hafta anlaşma bu şekilde
bizim umre bu sene olması zor ama inşallah birgün isteyen herkese nasip olur oraları görmek,
gelenler diyorki; hep gitmek isteniyormuşfeyzi huzuru çok başkaymış oraların

Ohh ne güzel demek tatile gidiyosunuz. Nereye gidiyosunuz cicim?

Canım 9 haziran pazar günü yapacağım kısmet olursa
demek bu hafta sonu kaçıyorsunuz ne güzeelll çok güzel vakıt geçireceğinize eminim
hiç korkma bol giysi al yanına ayrıntılara takılma zaman hızlı akıyor
evet görüşelim yaa ama anadolu yakasında görüşebilsek ne güzel olur

Ohh ne güzel demek tatile gidiyosunuz. Nereye gidiyosunuz cicim?
aşkımızın başladığı yere Gökova'ya gidiyoruz cicimm bizim daimi tatil yerimiz oldu neredeyse, aşkımızın meyvesinide götürelim dedik çok anlamlıı bizim içinnn geçen haftasonu arkadaşlarım gelmişti bize konusu açıldı hatta benimle iddaya girmişlerdi kızım bak yaz aşkı seninki 1 aydan fazla sürmez uzaktan uzağa sevgili olunurmu falan demişlerdide bir pastasına iddaya bile girmiştik ahh ahhh gençlik günleriimiz işteee şimdii kucağımızda prensesimizle gideriz artık kleopatra adasınaaapastamıda almışlardı yanii oturup afiyetle yemiştik daha yenii anlattık eşimedeee

kızlar öğleden sonra misafirim var az 3kişi menüm azmı acaba kalkıp bi tahinli kurabiye yada başka bişi yapsammııı
tavuklu milföylü börek
peynirli poğaça
bol garnili makarna salatası
kremalı muzlu pasta

fikirlerinizi bekliyorum tabi şimdi bekliyorumki yap derseniz kalkim yapimm yapma derseniz oturayım şurda

kızlar kafam allak bullak oldu her sitede ayrı bir tarif var :44:kiminde kabartma tozu var kımınde yok
kımınde karbonat var kımınde tuz
siz ne yaptınız yaaa :26:

mutlum sitenin en becerikli hatunlarındansın bana tarif ver

sen yazınca bir bakayım dedim gökovaya hakketten çok güzelmiş denizi kumsalı umarım kızında zevkden dört köşe olacaktır ohhh sıcasık kumlara sokk onu sonra bıgıl bıgıl yüzdür bende gitmek istiyorum yaaaaaaaaa

yavru kedi annezeynep olsa sorardın çünki baya bi deneme yapmıştı o istediği kıvamı yakalayana kadar ama turuncu nagihan ve bazı arkadaşların resimlerindede gördüm hepsi çok güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…