kızlar kafam allak bullak oldu her sitede ayrı bir tarif var :44:kiminde kabartma tozu var kımınde yok
kımınde karbonat var kımınde tuz
siz ne yaptınız yaaa :26:
mutlum sitenin en becerikli hatunlarındansın bana tarif ver
aşkımızın başladığı yere Gökova'ya gidiyoruz cicimm bizim daimi tatil yerimiz oldu neredeyse, aşkımızın meyvesinide götürelim dedik çok anlamlıı bizim içinnngeçen haftasonu arkadaşlarım gelmişti bize konusu açıldı hatta benimle iddaya girmişlerdi kızım bak yaz aşkı seninki 1 aydan fazla sürmez uzaktan uzağa sevgili olunurmu falan demişlerdide bir pastasına iddaya bile girmiştik ahh ahhh gençlik günleriimiz işteee şimdii kucağımızda prensesimizle gideriz artık kleopatra adasınaaa pastamıda almışlardı yanii oturup afiyetle yemiştik daha yenii anlattık eşimedeee
kızlar öğleden sonra misafirim var az 3kişi menüm azmı acaba kalkıp bi tahinli kurabiye yada başka bişi yapsammııı
tavuklu milföylü börek
peynirli poğaça
bol garnili makarna salatası
kremalı muzlu pasta
fikirlerinizi bekliyorum tabi şimdi bekliyorumki yap derseniz kalkim yapimm yapma derseniz oturayım şurda
chhiro dostum bende çok acıktım yaşimdi çikolata yiyorum:125::125:canın çektiyse al ısır:125:
agzın büyükse ısırtmam ona göreçikolatamı bitirme:125:
kız bari agzını görseydikfoto yokmiiiii
kalbim ne kadar temizmiş edacık nerde dedim baktım aşagıdaymışkeşke başka birşey isteseydim Allah tan:)
edacım ortadan kaybol hakkımı geri istiyorum başka bir dilek diliycem
bu arada ceneracım 3 kişiye bu kadar menü çok bile,otur oturdugun yerde:)
valla bana 33 kişi gelse bile bu kadar şey yapmamherkes karnını doyurup gelsin yemekhanemi burası:)
ama bir gün kısmet olurda ben sana gelirsem bu kadar basit bir menüyü kabul etmem bilesinen az 10 çeşit yerim ben
chihiro dostum soygun işini uluorta yazma sayfalaraherkes akraba çıkacak benle
birazdan ararım hakkın olanı söylerim sana:)ayy arasamda konuşamam telefonumdan ses zor gidiyo..
herkes kuyudanmı konuşuyon diyo bana:)çağla telefonuma yıkama yaglama yaptıyalaya yalaya mahvetti telefonumu..
eşim artık isyanlarda
ikinci el telefonu olan varsa alabilirim,kullanmadıgı yani..
yani bedevaya verirse seve seve alırım
arkadaşınıza bu iyiligi yapmak istemezmisiniz
ayyy bayıldım hikayenize canımçok güzelmiş
bende sesli güldüm walla,,iyiki anneni dinlememiş eniştem
inşallah hep çok mutlu olursunuz
süper maşallah enişteye:)tututugunu koparıyo:)demek düşünecek bir şey hemen cevap ver hayıl 2002
yazlıktayız,çok eğleniyoruz.
zaten küçük yer bir avuç kanka ile gündüz plaj akşam ateşbaşı muhabbetleri..
bir gece her zaman gittiğimiz çaybahçesinde elektrikler kesildi,
biz yine mum ışığında laklak yaparken karanlıkta biriyle tanıştırdı arkadaşlar..
istanbulluymuş,,memnun olduk minik minik sohbete başladık arkadaşça...
birbirini tanımayan insanlar içlerinden geçeni daha bir içten anlatırlarya..
o bana hayat görüşünü felsefe yaptı bende idallerimi
bi kızı sordu bana,ama kime sorsa benim adımı söylemişler sana onu tek mutlu tanıştırır demişler
bak dedim,,eğer sen sakin sükun biriyle arkadaş olmak istiyorsan bu kız çok ağırbaşlı değil dedim
gel zaman git zaman aynı arkadaş gurubumuzda sohbetler devam etti,,birgün arkadaşlarımızdan çıkan 2si konuşmak için daha sakin
biyerlere gittik,,kalablıktık ama benimki kaşla gözle diğerlerini ekarte edip sadece 4 kişi kalmamızı sağladı,,
bende saf saf aaa neden gittiler falan diyorumyalnız kaldığımızda bana benim kız arkadaşım olur musun dedi:26:
çok utandım...:26:düşüneyim dedim, çekine çekine.düşünecek bişey yok dedi ve o zamanlardan anlamalıydım baskıcı halini
temem dedirtti bana3 gün sonra büt.lere kaldığı için ist.a geri döndü,,bu arada babam bana ceza verdi evden çıkamadım ve görüşemedik
yine aynı çay bahçesinde 1 hafta sonra doğumgünümü kutluyorduk annemler babamlar herkes var...saat 23.00 oldu,kapıdan sarı gömlek ve omzuna astığı beyaz kazakla kaderim girmiştiinanamadım onu gördüğüme çünkü ertesi gün sınavı vardı ve sınavdan çıkıp gelmişti çanakkaleye...
işte o çocukla, yollarımız,, ist.da üniv. kazanmamla yıllar boyu kesişti kızlar...
Bu aşkın ismi Mira
Orhan Cemal nasipse haftaya perşembe sünnet olacakçarşamba sünnet öncesi tetkikleri yapılacak çok heyeanlıyım çayımı da içmeyi unutmuşum cerrahı sabahtan beri eşim arıyor ama bir türlü yakalayamıyordu bir defa da ben arayayım dedim ve adamı karşımda buldum
mesajın ifadeli ve laubali kısmı bitti, şimdi ciddi kısmına gelelim: sünnet öncesi çocuğa ne alınır? özel bir şey giydirmeye gerek var mıdır? çocuğun pipisini bezden koruyacak materyale sahip çamaşır vs önerileri nelerdir? özel olarak hejar anımdan cevap bekliyorum. istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz. buyrun...
not: annem bu tarz şeyleri hiç bilmez. erkek kardeşimi sokaktan geçen sünnetçiye aniden sünnet ettirdiği gibi, özel bir şey de giydirmemişti. zaten kardeşim de sünnet olduğunda 4-5 yaşındaydı.
süper maşallah enişteye:)tututugunu koparıyo:)demek düşünecek bir şey hemen cevap ver hadogru söylemiş:))
iyiki evlenmişsiniz iyiki miramız olmuşAllah sizi hiç ayırmasın canım
babyceren cicim patronla aşkk yani hııımmm msj msjj sonunda kaptı senii, allah ömür boyu mutluluk versin canımcımmmMUTLUCUM cicim seninki baskıcı tavrını ilk dakika göstermiş canım, yalnız anlamadığım şey tanıştırmanı istediği kız kim o bir numaramıymış yoksaaa anlamadım yahuuuu:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?