amin canımsın sagol..
ee hadi sende yaz sende yazzzbanane bananeee:)
cikirokkoda yazsın:))acaba eşini karanlıktamı kendine aşık etmiş çok merak ettim:))
başka türlü olmazdı sanki:))
bizimkide şöylee cicilerr; şimdi yıl 2005 yazı, erkek kardeşim muğlada öğrenci ve evde kalıyor bende o vakitler yurtta kalıyorum ist da yurttan 3 kız arkadaşımla kardeşimin evinde kalıp tam 1 ay tatil yapmıştık o yaz işte tam o günlerin sonunda eşimde orda öğrenci ve tek ders sınavına kalmış ve mezun oluyor durumda, sahilde kitabımı okurken kafamı kaldırdım bi çocuk bana bakıyor amaaa vuruldumm tabii ilk görüşte aşka inanırım oyüzden bir baktım dedimm amann allahımmmneyse buarada sürekli bakışıyoruz ama kimseden bir hareket yok tabii yanımda kızlar var ya benimki çekinip gelemiyor, sonra günün sonunda kızlar kalktı süstü püstü bir şeyler satılan yerler var oraya gitmek için bende eşyaların başında nöbetçi olarak kaldım tabii gönüllü olarak veee benimkiii ışıkk hızıyla zıpladı yanımaa işte sohbet ettik hangi okuldasın ne okuyosun falan derken numaramı istedi çünkü yarın birdaha sahile gelemem sınavım var ve eve dönüyorum diye amma ben vermedim tabii numaramı çocucğa bayıldımm ama tel vermeye çok korkarım herzaman bide evde kardeşim var şimdi zırt pırt arar falan neyse vermedimm dedimm gelirsen görüşürüz sahilde yinee bu tabii ertesi gün sınavv çıkışıı koşmuşş sahile ara araa bulamamışşş beni hâlbuki sahildeydim bende hep bakındım ama göremedik birbirimizi zaten kalabalıktı sahill vee ardan tam 1 ay geçti okullar açıldıı ders kaydı falan derken keyfe keder gelip gidiyorum okulaa vee bir gün ders çıkışı fakültenin önünde(ytü mim. fak) benimki bekliyorrr aaaa öyleee şokk oldumkii hiç aklımdan çıkmamıştı ama umudu kesmiştim tabiii neyse benimkinin yaptığı konuşma şuu "3 gündür geliyorum ve bugünde seni göremesem yalan söylemiş bu okulda değilmiş diyecektimm" vee işte başladık ama şöylee bakk benimle evlenirsen yani ciddiysen sevgili olalım yok ben biraz düşüneyim bi çıkalım bakarız gibi düşüncelerrin varsa hiç başlamayalım demişti ben tabii şokk bayılmışım çocuğa yokkmuu dicemm yani resmen biz evlenicez diye çıkmaya başladık okul bahçesinde ve eşim dönüp evlerine gitti tabi başka şehirlerdeyiz diye bizim kızlar yokk yokk yürümez cicim falan diye iddaya girdiler benimle ama sonuçta bir minnoş geldi dünyaya yarı şehirlerde tam 5 yıl çıktıktan sonra evlendik biz oyüzden uzak ve ayrı şehirlerde olan birliktelikler yürümez lafına inanmam ben üstelik daha fazla özlem ve doyamama durumlarıda var tabii aşlı besleyennn ayy valla eski günlere gittikkk durdukkk yeree yahuuu kim başlattı bunuu bakımmmm
Babyceren hanım, maşalllah bugün performansınız doruklarındasınız. biz okumaya yetişemiyoruz, siz yazmaya erinmiyorsunuz
veeee, eşimi karanlıkta mı aşık etmişim kendime soru önergenizi cevaplıyorum (hıh) :
eşimle biz burda aynı lab.da çalışıyoruz. (büyük ve ortak lab. olduğu için bir sürü branştan insan var) beraber çalışmaya başladığımızda,(benim 2. tez hocamdı) kendisi sadece lab. değil fakültenin müzmin, yakışıklı, soğuk ve entel bekarıydı. 36 yaşındaydı ve hiç kimse kendisini biriyle görmemişti. kimse yaklaşamıyordu. konuşmaya bile çekiniyordum. 2 yıl çok ciddi bir diyaloğumuz oldu. sonra Chihiro'nun yapımcısı yönetmenin başka bir filmine aynı anda gitmek istediğimizi farkettik. gittik. "Japon sinemasında sosyalist izler" konulu bir tartışma yapacak kadar ciddi bir diyalogdan bahsediyorum. birkaç ortama daha beraber gittik. ömrümde görmediğim lüküs yerlere götürmüştü
neyse, 1 ay sonra "biz evlensek iyi olur" dedi. evlenme teklif ettiğini anlamadığım için "kötü olur" dedim. bir süre sonra aynı şeyi söyledi, ben de "olur" dedim. ailesini anlattı, ben de kendi ailemi anlattım. ailemle tanıştı ama tanışmaya tek başına gelmesi bizimkileri şaşırttı. kendine çok güveniyordu belli ki. annem ve babam bayıldılar. "aman Allah'ım bu ne beyefendi, boylu poslu, yakışıklı biri yaw" dediler. nişanda ailesini görünce ben de şok oldum: bildiğimiz "monşer aile" idiler. annemler "sen bu aileyi kaldıramazsın" bile dediler :18:
artık fakültede parmakla gösteriliyordum: X bey'in nişanlısı
bir davette, yaşlı başlı bir prof "demek bu kızdı..." demişti ve çok utanmıştım
sonuç olarak evliliğimiz, "sıkı arkadaşlık temelli aşkımsı mantık evliliğidir"
eminimm sen o kızdan daha güzelsindirrr şekerimm baksana enişte hedef değiştirmişşşşyok şekerim,bu bi kızı beğenmiş orda biz tanışmadan öncekime sorsa mutlu tanır onu demişler,,ben çünkü herkesle arkadaşım muhabbetim var tanıştığımız gece de bana hikayesini, yapmak istediklerini vs. anlattı ve sonra muhabbet ilerledikçe bana dedi ki:
ben şu kızı sordum ama herkes senin tanıdığı söyledi,,senin çevren genişmiş herkesi mi tanıyorsun gibi laflar etti,,
sonra bende, evet tanıyorum istersen seni tanıştırayım ama hayata bakışınız farklı dedim
o da yok yok istemiyorum dedi,bende uzatmadımzaten sonra o abla onun 2 arkaşıyla aynı anda çıkmıştı
numara değil kızı beğenmiş yani vaktindeçok güzeldi ama gerçekten ama huyu güzel değildi.
eminimm sen o kızdan daha güzelsindirrr şekerimm baksana enişte hedef değiştirmişşşşkızada bak senn ne becerikli hatunlar var şekerimm aynı anda iki arkadaşla çıkmış yani chihiro hanım siizn hikayenizde çok etkileyici doğrusu moşer ailesiyle aranız nasıl merakımı hoşgörünüz lütfen
sonra bende, evet tanıyorum istersen seni tanıştırayım ama hayata bakışınız farklı dedim
o da yok yok istemiyorum dedi,bende uzatmadımzaten sonra o abla onun 2 arkaşıyla aynı anda çıkmıştı
numara değil kızı beğenmiş yani vaktindeçok güzeldi ama gerçekten ama huyu güzel değildi.
daha nasıl itiraf edeyim herşeyi yazdım sizemutlu_anne hanım, itiraf ediniz: eşinizle sözkonusu "becerikli hatun"un hayata bakışları gerçekten farklımıydı yoksa eniştemizi kendinize mi ayırmaya karar vermiştiniz
ee bu ikram karşısında tabiykii sizin ailenizin daha sıcak olduğunu düşenecektirrr aferinn onaaa"ay su böreği de mi yapamıyorsun" sorusuyla karşılaşınca gerçekten "farklı bir aile" olduklarını anladım :18: yaptıkları yemeklerin adlarını bile zor yazıyorumbirbirlerine karşı mesafeliler. bana karşı çok sıcaklar ama benim ailem tipik sıcakkanlı Anadolu ailesi olduğu ve annem eşime "anam ayaaana minner goyalım mı yavruuum" dediği için, eşim benim ailemi daha yakın hissediyor
ben de bi_angel_kujum ve ikis-men'inin tanışmasını merak ediyorumumarım plaj yada havuzbaşında tanışmamışlardır :18: ikis-men'in suya düşkünlüğünü hatırlayalım lütfen
daha nasıl itiraf edeyim herşeyi yazdım sizezaten zatıalisine pek o gözle bakmamıştım
dedim ya idealisttim o zaman tek hedefim üniv.dişimdi hedefim 2.bebek
hayata bak ya nasılda değişiyor
Orhan Cemal nasipse haftaya perşembe sünnet olacakçarşamba sünnet öncesi tetkikleri yapılacak çok heyeanlıyım çayımı da içmeyi unutmuşum cerrahı sabahtan beri eşim arıyor ama bir türlü yakalayamıyordu bir defa da ben arayayım dedim ve adamı karşımda buldum
mesajın ifadeli ve laubali kısmı bitti, şimdi ciddi kısmına gelelim: sünnet öncesi çocuğa ne alınır? özel bir şey giydirmeye gerek var mıdır? çocuğun pipisini bezden koruyacak materyale sahip çamaşır vs önerileri nelerdir? özel olarak hejar anımdan cevap bekliyorum. istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz. buyrun...
not: annem bu tarz şeyleri hiç bilmez. erkek kardeşimi sokaktan geçen sünnetçiye aniden sünnet ettirdiği gibi, özel bir şey de giydirmemişti. zaten kardeşim de sünnet olduğunda 4-5 yaşındaydı.
babyceren,mutlu anne planner chihiro hepinizin hikayeleri ayrı ayrı güzel
Rabbim yuvanızdan huzurunu bereketini eksik etmesin inşallah
uzun ömürler versin Allahım çocuklarınızla beraber hep mutlu yaşayın
ben çıktım kızlar öpüyorum hepinizi kv gelcekmiş
5 sene önce davetiye vb kartlar tasarlamaya merakımı bilen yakın bir arkadaşımın verdiği 2 isme özel, hiç gelmeyecek bir düğün tarihiyle davetiye hazırladım (31şubat ya da 32 aralık gibi birşeydi)
3 sene önce de o davetiyenin damat kısmında adı yazılı olan adamla evlendim :)
..........................................
ay yine çenem düştü:18:inşallah sizleri sıkmıyorumdur:18:
sıkıyosamda sıkılın canım ne yapıyımdeşarz oluyoruz şurda
mutlucum tanışma hikayesi demişsin ya ben yazıyım istersen okuyun:))
ben daha tazecik 22 yaşındayken eşimin yanında çalışıyodum:18zamanlar eşim degildi sadece patronumdu:))yanında çalıştıgım insanlara
asla yan gözle bakmam ama zamanla herşey gelişti ben ne yapıyım:))o zmaanlar ondan acayip kıcık alırdım,o da benden
hep işe geç giderdim uyuz olurdu..neyse birgün akşam bana mesaj attı ''yarın işe biraz geç gelin,bir müşterim gelecek işyerinde olmadıgı söyledim sizde geç gelin''
pek birşey anlamadım ama bende şöyle bir mesaj attım''tamam kemal bey canıma minnet:))''
aslında hiç laubali degilimdir ama öyle yazdım işte:)sonra o bir mesaj attı benbir mesajj derken aramızda çekim gücü oluşmaya başladı:))
en son mesajı şöyle oldu''yarın işyerinde kendinize dikkat edin babyceren hanım'' :)) Allah ım dedim bu adam bana ne yapacak:18:çok korktum:))ne demek bu mesaj ya..
neyse sabah oldu gittim bekledim hiç birşey yapmadıay yazarken şuanda gülme krizine girmiş durumdayım:))neyse ertesi günü yine mesaj yine mesaj..bu böyle 1 hafta gitti..
ikimizde bir anda aşık olduk:)tuhaf birşey 1 ay boyunca agzım açık gezdim hep sırıtıyodum işte böyle:86:
çok geçmeden beni ailemden istedi vermediler:)biraz yaşı büyük diye ve başka sebeplerde vardı neyse baya mücadele ettik ve evlendik..
hatta annem eşime dediki''bak benim kızım yemek yapmaz,temizlik yapmaz,marka giyinir seni batırır'':) eşimde olsun ben istiyorum dedi..
şimdilerde hep der''annen demişti keşke anneni dinleseydim'' diye:)
dinleseydin ne yapıyımiş işten geçti:)annem geri almaz beni:)))
yıl 2002
yazlıktayız,çok eğleniyoruz.
zaten küçük yer bir avuç kanka ile gündüz plaj akşam ateşbaşı muhabbetleri..
bir gece her zaman gittiğimiz çaybahçesinde elektrikler kesildi,
biz yine mum ışığında laklak yaparken karanlıkta biriyle tanıştırdı arkadaşlar..
istanbulluymuş,,memnun olduk minik minik sohbete başladık arkadaşça...
birbirini tanımayan insanlar içlerinden geçeni daha bir içten anlatırlarya..
o bana hayat görüşünü felsefe yaptı bende idallerimi
bi kızı sordu bana,ama kime sorsa benim adımı söylemişler sana onu tek mutlu tanıştırır demişler
bak dedim,,eğer sen sakin sükun biriyle arkadaş olmak istiyorsan bu kız çok ağırbaşlı değil dedim
gel zaman git zaman aynı arkadaş gurubumuzda sohbetler devam etti,,birgün arkadaşlarımızdan çıkan 2si konuşmak için daha sakin
biyerlere gittik,,kalablıktık ama benimki kaşla gözle diğerlerini ekarte edip sadece 4 kişi kalmamızı sağladı,,
bende saf saf aaa neden gittiler falan diyorumyalnız kaldığımızda bana benim kız arkadaşım olur musun dedi:26:
çok utandım...:26:düşüneyim dedim, çekine çekine.düşünecek bişey yok dedi ve o zamanlardan anlamalıydım baskıcı halini
temem dedirtti bana3 gün sonra büt.lere kaldığı için ist.a geri döndü,,bu arada babam bana ceza verdi evden çıkamadım ve görüşemedik
yine aynı çay bahçesinde 1 hafta sonra doğumgünümü kutluyorduk annemler babamlar herkes var...saat 23.00 oldu,kapıdan sarı gömlek ve omzuna astığı beyaz kazakla kaderim girmiştiinanamadım onu gördüğüme çünkü ertesi gün sınavı vardı ve sınavdan çıkıp gelmişti çanakkaleye...
işte o çocukla, yollarımız,, ist.da üniv. kazanmamla yıllar boyu kesişti kızlar...
Bu aşkın ismi Mira
Babyceren hanım, maşalllah bugün performansınız doruklarındasınız. biz okumaya yetişemiyoruz, siz yazmaya erinmiyorsunuz
veeee, eşimi karanlıkta mı aşık etmişim kendime soru önergenizi cevaplıyorum (hıh) :
eşimle biz burda aynı lab.da çalışıyoruz. (büyük ve ortak lab. olduğu için bir sürü branştan insan var) beraber çalışmaya başladığımızda,(benim 2. tez hocamdı) kendisi sadece lab. değil fakültenin müzmin, yakışıklı, soğuk ve entel bekarıydı. 36 yaşındaydı ve hiç kimse kendisini biriyle görmemişti. kimse yaklaşamıyordu. konuşmaya bile çekiniyordum. 2 yıl çok ciddi bir diyaloğumuz oldu. sonra Chihiro'nun yapımcısı yönetmenin başka bir filmine aynı anda gitmek istediğimizi farkettik. gittik. "Japon sinemasında sosyalist izler" konulu bir tartışma yapacak kadar ciddi bir diyalogdan bahsediyorum. birkaç ortama daha beraber gittik. ömrümde görmediğim lüküs yerlere götürmüştü
neyse, 1 ay sonra "biz evlensek iyi olur" dedi. evlenme teklif ettiğini anlamadığım için "kötü olur" dedim. bir süre sonra aynı şeyi söyledi, ben de "olur" dedim. ailesini anlattı, ben de kendi ailemi anlattım. ailemle tanıştı ama tanışmaya tek başına gelmesi bizimkileri şaşırttı. kendine çok güveniyordu belli ki. annem ve babam bayıldılar. "aman Allah'ım bu ne beyefendi, boylu poslu, yakışıklı biri yaw" dediler. nişanda ailesini görünce ben de şok oldum: bildiğimiz "monşer aile" idiler. annemler "sen bu aileyi kaldıramazsın" bile dediler :18:
artık fakültede parmakla gösteriliyordum: X bey'in nişanlısı
bir davette, yaşlı başlı bir prof "demek bu kızdı..." demişti ve çok utanmıştım
sonuç olarak evliliğimiz, "sıkı arkadaşlık temelli aşkımsı mantık evliliğidir"
bizimkide şöylee cicilerr; şimdi yıl 2005 yazı, erkek kardeşim muğlada öğrenci ve evde kalıyor bende o vakitler yurtta kalıyorum ist da yurttan 3 kız arkadaşımla kardeşimin evinde kalıp tam 1 ay tatil yapmıştık o yaz işte tam o günlerin sonunda eşimde orda öğrenci ve tek ders sınavına kalmış ve mezun oluyor durumda, sahilde kitabımı okurken kafamı kaldırdım bi çocuk bana bakıyor amaaa vuruldumm tabii ilk görüşte aşka inanırım oyüzden bir baktım dedimm amann allahımmmneyse buarada sürekli bakışıyoruz ama kimseden bir hareket yok tabii yanımda kızlar var ya benimki çekinip gelemiyor, sonra günün sonunda kızlar kalktı süstü püstü bir şeyler satılan yerler var oraya gitmek için bende eşyaların başında nöbetçi olarak kaldım tabii gönüllü olarak veee benimkiii ışıkk hızıyla zıpladı yanımaa işte sohbet ettik hangi okuldasın ne okuyosun falan derken numaramı istedi çünkü yarın birdaha sahile gelemem sınavım var ve eve dönüyorum diye amma ben vermedim tabii numaramı çocucğa bayıldımm ama tel vermeye çok korkarım herzaman bide evde kardeşim var şimdi zırt pırt arar falan neyse vermedimm dedimm gelirsen görüşürüz sahilde yinee bu tabii ertesi gün sınavv çıkışıı koşmuşş sahile ara araa bulamamışşş beni hâlbuki sahildeydim bende hep bakındım ama göremedik birbirimizi zaten kalabalıktı sahill vee ardan tam 1 ay geçti okullar açıldıı ders kaydı falan derken keyfe keder gelip gidiyorum okulaa vee bir gün ders çıkışı fakültenin önünde(ytü mim. fak) benimki bekliyorrr aaaa öyleee şokk oldumkii hiç aklımdan çıkmamıştı ama umudu kesmiştim tabiii neyse benimkinin yaptığı konuşma şuu "3 gündür geliyorum ve bugünde seni göremesem yalan söylemiş bu okulda değilmiş diyecektimm" vee işte başladık ama şöylee bakk benimle evlenirsen yani ciddiysen sevgili olalım yok ben biraz düşüneyim bi çıkalım bakarız gibi düşüncelerrin varsa hiç başlamayalım demişti ben tabii şokk bayılmışım çocuğa yokkmuu dicemm yani resmen biz evlenicez diye çıkmaya başladık okul bahçesinde ve eşim dönüp evlerine gitti tabi başka şehirlerdeyiz diye bizim kızlar yokk yokk yürümez cicim falan diye iddaya girdiler benimle ama sonuçta bir minnoş geldi dünyaya yarı şehirlerde tam 5 yıl çıktıktan sonra evlendik biz oyüzden uzak ve ayrı şehirlerde olan birliktelikler yürümez lafına inanmam ben üstelik daha fazla özlem ve doyamama durumlarıda var tabii aşlı besleyennn ayy valla eski günlere gittikkk durdukkk yeree yahuuu kim başlattı bunuu bakımmmm
5 sene önce davetiye vb kartlar tasarlamaya merakımı bilen yakın bir arkadaşımın verdiği 2 isme özel, hiç gelmeyecek bir düğün tarihiyle davetiye hazırladım (31şubat ya da 32 aralık gibi birşeydi)
3 sene önce de o davetiyenin damat kısmında adı yazılı olan adamla evlendim :)
..........................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?