2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

amin canımsın sagol..
ee hadi sende yaz sende yazzzbanane bananeee:)
cikirokkoda yazsın:))acaba eşini karanlıktamı kendine aşık etmiş çok merak ettim:))
başka türlü olmazdı sanki:))

Babyceren hanım, maşalllah bugün performansınız doruklarındasınız. biz okumaya yetişemiyoruz, siz yazmaya erinmiyorsunuz

veeee, eşimi karanlıkta mı aşık etmişim kendime soru önergenizi cevaplıyorum (hıh) :

eşimle biz burda aynı lab.da çalışıyoruz. (büyük ve ortak lab. olduğu için bir sürü branştan insan var) beraber çalışmaya başladığımızda,(benim 2. tez hocamdı) kendisi sadece lab. değil fakültenin müzmin, yakışıklı, soğuk ve entel bekarıydı. 36 yaşındaydı ve hiç kimse kendisini biriyle görmemişti. kimse yaklaşamıyordu. konuşmaya bile çekiniyordum. 2 yıl çok ciddi bir diyaloğumuz oldu. sonra Chihiro'nun yapımcısı yönetmenin başka bir filmine aynı anda gitmek istediğimizi farkettik. gittik. "Japon sinemasında sosyalist izler" konulu bir tartışma yapacak kadar ciddi bir diyalogdan bahsediyorum. birkaç ortama daha beraber gittik. ömrümde görmediğim lüküs yerlere götürmüştü
neyse, 1 ay sonra "biz evlensek iyi olur" dedi. evlenme teklif ettiğini anlamadığım için "kötü olur" dedim. bir süre sonra aynı şeyi söyledi, ben de "olur" dedim. ailesini anlattı, ben de kendi ailemi anlattım. ailemle tanıştı ama tanışmaya tek başına gelmesi bizimkileri şaşırttı. kendine çok güveniyordu belli ki. annem ve babam bayıldılar. "aman Allah'ım bu ne beyefendi, boylu poslu, yakışıklı biri yaw" dediler. nişanda ailesini görünce ben de şok oldum: bildiğimiz "monşer aile" idiler. annemler "sen bu aileyi kaldıramazsın" bile dediler :18:

artık fakültede parmakla gösteriliyordum: X bey'in nişanlısı
bir davette, yaşlı başlı bir prof "demek bu kızdı..." demişti ve çok utanmıştım

sonuç olarak evliliğimiz, "sıkı arkadaşlık temelli aşkımsı mantık evliliğidir"

bizimkide şöylee cicilerr; şimdi yıl 2005 yazı, erkek kardeşim muğlada öğrenci ve evde kalıyor bende o vakitler yurtta kalıyorum ist da yurttan 3 kız arkadaşımla kardeşimin evinde kalıp tam 1 ay tatil yapmıştık o yaz işte tam o günlerin sonunda eşimde orda öğrenci ve tek ders sınavına kalmış ve mezun oluyor durumda, sahilde kitabımı okurken kafamı kaldırdım bi çocuk bana bakıyor amaaa vuruldumm tabii ilk görüşte aşka inanırım oyüzden bir baktım dedimm amann allahımmm neyse buarada sürekli bakışıyoruz ama kimseden bir hareket yok tabii yanımda kızlar var ya benimki çekinip gelemiyor, sonra günün sonunda kızlar kalktı süstü püstü bir şeyler satılan yerler var oraya gitmek için bende eşyaların başında nöbetçi olarak kaldım tabii gönüllü olarak veee benimkiii ışıkk hızıyla zıpladı yanımaa işte sohbet ettik hangi okuldasın ne okuyosun falan derken numaramı istedi çünkü yarın birdaha sahile gelemem sınavım var ve eve dönüyorum diye amma ben vermedim tabii numaramı çocucğa bayıldımm ama tel vermeye çok korkarım herzaman bide evde kardeşim var şimdi zırt pırt arar falan neyse vermedimm dedimm gelirsen görüşürüz sahilde yinee bu tabii ertesi gün sınavv çıkışıı koşmuşş sahile ara araa bulamamışşş beni hâlbuki sahildeydim bende hep bakındım ama göremedik birbirimizi zaten kalabalıktı sahill vee ardan tam 1 ay geçti okullar açıldıı ders kaydı falan derken keyfe keder gelip gidiyorum okulaa vee bir gün ders çıkışı fakültenin önünde(ytü mim. fak) benimki bekliyorrr aaaa öyleee şokk oldumkii hiç aklımdan çıkmamıştı ama umudu kesmiştim tabiii neyse benimkinin yaptığı konuşma şuu "3 gündür geliyorum ve bugünde seni göremesem yalan söylemiş bu okulda değilmiş diyecektimm" vee işte başladık ama şöylee bakk benimle evlenirsen yani ciddiysen sevgili olalım yok ben biraz düşüneyim bi çıkalım bakarız gibi düşüncelerrin varsa hiç başlamayalım demişti ben tabii şokk bayılmışım çocuğa yokkmuu dicemm yani resmen biz evlenicez diye çıkmaya başladık okul bahçesinde ve eşim dönüp evlerine gitti tabi başka şehirlerdeyiz diye bizim kızlar yokk yokk yürümez cicim falan diye iddaya girdiler benimle ama sonuçta bir minnoş geldi dünyaya yarı şehirlerde tam 5 yıl çıktıktan sonra evlendik biz oyüzden uzak ve ayrı şehirlerde olan birliktelikler yürümez lafına inanmam ben üstelik daha fazla özlem ve doyamama durumlarıda var tabii aşlı besleyennn ayy valla eski günlere gittikkk durdukkk yeree yahuuu kim başlattı bunuu bakımmmm

Hep mutlu olun inşallah canımChihiro sende öyle
ayy walla eski günlere gittim gittim geldim
acaba forumda kaçarak evlenen varmı merak ettim
bekliyoruz hikayeleri kızlar

eşimi ilk defa bölümdeki bir tez savunmasında gördüğümü, kim olduğunu hiç bilmediğimi ve görür görmez "keşke böyle düzgün tipli, beyefendi duruşlu biriyle evlensem" diye çooook düşündüğümü, evlendikten sonra da "başka birley dilesem olacakmış. keşke başka şey dileseydim" dediğimi de belirtmek isterim

eminimm sen o kızdan daha güzelsindirrr şekerimm baksana enişte hedef değiştirmişşşş kızada bak senn ne becerikli hatunlar var şekerimm aynı anda iki arkadaşla çıkmış yani chihiro hanım siizn hikayenizde çok etkileyici doğrusu moşer ailesiyle aranız nasıl merakımı hoşgörünüz lütfen

"ay su böreği de mi yapamıyorsun" sorusuyla karşılaşınca gerçekten "farklı bir aile" olduklarını anladım :18: yaptıkları yemeklerin adlarını bile zor yazıyorum birbirlerine karşı mesafeliler. bana karşı çok sıcaklar ama benim ailem tipik sıcakkanlı Anadolu ailesi olduğu ve annem eşime "anam ayaaana minner goyalım mı yavruuum" dediği için, eşim benim ailemi daha yakın hissediyor

ben de bi_angel_kujum ve ikis-men'inin tanışmasını merak ediyorum umarım plaj yada havuzbaşında tanışmamışlardır :18: ikis-men'in suya düşkünlüğünü hatırlayalım lütfen

mutlu_anne hanım, itiraf ediniz: eşinizle sözkonusu "becerikli hatun"un hayata bakışları gerçekten farklımıydı yoksa eniştemizi kendinize mi ayırmaya karar vermiştiniz

mutlu_anne hanım, itiraf ediniz: eşinizle sözkonusu "becerikli hatun"un hayata bakışları gerçekten farklımıydı yoksa eniştemizi kendinize mi ayırmaya karar vermiştiniz
daha nasıl itiraf edeyim herşeyi yazdım sizezaten zatıalisine pek o gözle bakmamıştım
dedim ya idealisttim o zaman tek hedefim üniv.dişimdi hedefim 2.bebek
hayata bak ya nasılda değişiyor

ee bu ikram karşısında tabiykii sizin ailenizin daha sıcak olduğunu düşenecektirrr aferinn onaaa

daha nasıl itiraf edeyim herşeyi yazdım sizezaten zatıalisine pek o gözle bakmamıştım
dedim ya idealisttim o zaman tek hedefim üniv.dişimdi hedefim 2.bebek
hayata bak ya nasılda değişiyor

mutluuu kız kopardın beniii valla aynen cicimm benimde şimdiki kariyer planım 2. bebek hayat işteee

ilk önce hayırlı olsun şimdiden Orhan Cemal'in sünneti...
1 numara büyük bez aldım halada kullanıyorum
birde sünnet külotları var ya,normalde büyük çocuklar giyiyor
onun çamaşır kısmını kesip aparatı pipinin olduğu yere koyup öyle bezlemiştim
aksi halde eğer dr sarmamışsa pipiyi beze değip yapışma kanama vs olabilir
ama kaka yaptığı zaman kirleniyor söylimo zamanda yıkıyorsun o aparatı ben sadece 1 gün kullandım
pijama altı eşofman altı giyebilir çok sıkmayan
biz nasıl götürdüysek kıyafet olarak öylede getirdik
önemli olan alt kısmını çok sıkmaması onun dışında herşey giyebilir
çıtçıtlı badisini açıkta bırakıyordum birde..
calpol ve bir tanede merhem vermişti ilaç olarak
şimdilik aklıma bunlar geldi

babyceren,mutlu anne planner chihiro hepinizin hikayeleri ayrı ayrı güzel
Rabbim yuvanızdan huzurunu bereketini eksik etmesin inşallah
uzun ömürler versin Allahım çocuklarınızla beraber hep mutlu yaşayın
ben çıktım kızlar öpüyorum hepinizi kv gelcekmiş

Amin canım
Senin de hikayeni bekleriz

5 sene önce davetiye vb kartlar tasarlamaya merakımı bilen yakın bir arkadaşımın verdiği 2 isme özel, hiç gelmeyecek bir düğün tarihiyle davetiye hazırladım (31şubat ya da 32 aralık gibi birşeydi)
3 sene önce de o davetiyenin damat kısmında adı yazılı olan adamla evlendim :)
..........................................

aşk tesadüfleri sever

valla ben de sesli güldüm hatta koca ofiste bakındım kimse bana baktı mı diye. süpersiniz...

koptum yaa. sen cok yasa e mi

hmmm... yaz aşkı... hep mutlu olun.

hmmm demek o kız sendin chihiro

bi yaz aşkı daha... ne güzel hikayeleriniz var.. bizim hikayemiz de çok değişik ve güzel. vaktim olursa yazmaya calısıcam

üniversitede tanıştığım, çok iyi anlaştığım, flört dönemi boyunca hiç elele gezmediğim, o zamana dek kimseyle çıkmadığım, evliliğin iyi anlaşan ahlaklı insanlar arasında sevgiyle kurulduğunu sandığım, aşkı tatmadığım biriyle nişanlıydım
nişanlandığım gün yüzük parmağımı öylesine sıkmıştı ki boğulup öleceğim sanmıştım
ailesinin bitmek bilmeyen acayiplikleri, kardeşinin sınır tanımayan kabalıkları, kendisinin pısırık ötesi aile korkusu, her adımımızı ailesine danışmamız vb sebeplerden dolayı bu sorumluluğu almaya hazır olmadığımı söyleyerek düğüne 1,5 2 ay kalanı nişanı attım

ailemi üzdüğüm ve böyle aptalca bir olayla hayatımı kararttığımı zannettiğim için bunalıma girmiştim
o ise ortak arkadaşlarımızın yanında görükçe benden hoşlanmış, sevgilim olduğunu öğrenince köşesine çekilmiş, nişan bozulunca olur olmaz sebeplerle ofisime damlar olmuştu
bir gün gözlüğünü unutmuş, miyop olduğu için gözlerini kısmış bana doğru yürüyordu
o kısık gözlü haline öylesine aşık olmuştum ki yanıma geldiğinde bir süre konuşamamış ayaklarımın yere basmasını beklemiştim
hemen o akşam facebooktan ekledim a, kısık gözlü zaten hazır asker hemen kabul etti, günlerce haftalarca sabahlara kadar sohbet ettik, evde ofiste trafikte heryerde1
her sabah evimden alıyor her akşam eve bırakıyordu, yol boyunca benim hazırladığım müzikleri dinliyor sürekli konuşuyorduk, sanki ben yarımmışım da o konuştukça tamamlanıyormuşum gibiydi, akşam eve girer girmez sabah olsun yüzünü göreyim istiyordum

evliliğe hazır değilim deyip nişan atan ben birkaç ay sonra kısık gözlümle ailesinin karşısına çıkınca onları ikna etmek, çevreme bu durumu açıklamak çok zor oldu
bekleyin, eski defterler unutulsun önerilerinin hepsini geri çevirdim, onsuz geçecek fazladan bir güne tahammülüm yoktu, kim ne derse desindi!
bozulan nişandan 6 ay sonra sözlenip 8 ay sonra nişanlanıp 1 yıl sonra evlendim :123:

şimdi eşimin peşinde dört dönerler. dolu dolu OĞLUM dediklerinde ben de dolu dolu İYİ Kİ derim. Rabbim utandırmasın...

evlilik öncesi kararsızlık yaşayan herkese de derim ki, onun yanına koşarken topukların popona vurmuyorsa asla evlenme!

Şuan sadıç moduna aldım kendimi anne zeyno
Ağzım kulaklarıma fiyonk oldu okurken
Ne şanslılar ki bebişlerimiz tam bir aşk meyvesi,,zaten ondan bu kadar yaramaz ve zıpır olmaları
olasıDilerim hep mutlu olun canım

2005 yılının 19 mayıs kutlamalarına katılmak için zor bela izin aldım bizimkilerden. tsk ve universiteler işbirliğiyle yapılan gezide 3 adet okul gemisiyle (tsk) samsuna gidilip, kara yoluyla (tren ve otobus) dönülecekti. lise kankamla gidecektik ama okullarımız farklı olduğu için ayrı gemilere düştük. esyalarımızı yerleştirdik yemek yedik vs.. zaman gecti. ilk gece uyumaya gittim ama ne mumkun. koca kamarada nerdeyse 100 tane ranza var. ranzalar 3 katlı ve en alttayım. yatıyorum, üstümdekiyle aramda 20 cm ya var ya yok... daral geldi. bari müzik falan dinliyim dedim salona gectim. sigara içmeye çıkacakken (tabi kapılar kapalı) gecenin bi vakti; o geldi kapıyı açtı benimle çıktı çunku o gece o nöbetçi ve hepimizden o sorumlu. sabah gun agarana kadar sohbet ettik. o kadar cok sey konustuk ki... çogunu hatırlamıyorum bile. o zamanlar da benim nette tanıstıgım ve 6 aydır sohbet ettiğim, melbourne de yasayan biri var falan... hepsinden bahsettik tabi. şeffafız neyse o gun oyle gecti. tabi ben uykusuz, hazırlanan programa koşturuyorum. ara ara da (3 gun surdu samsuna gidiş) onu goruyorum selamlasıp sohbet ediyoruz ama o kadar. artık vedalaşma zamanı geldi. samsuna vardık. geri kalan zamanda onlar geri dönecek, biz kutlamalara devam edicez trenle falan. telefon numaralarımızı almıştık ama bi hoşcakal bile demeye çıkmadı bana. önceki gun yine nobetçi olduğu için ayrıldığımız gun de istirahatteydi ve uyuyodu... insan bi mesaj ceker falan diye nasıl ağladım... neyse bi şekilde ben hayatıma devam ettim. istanbula döndük. okula gidip geliyoruz falan. 1 hafta sonra aradı. samsundan sonra izmire gitmişler seyire... ve dönmüşler. buluşalım mı dedi. olur dedim. hemen kuafore gittim. ışık hızıyla hazırlanıp taaaa bostancıya gittim tabi o izmitte oturuyo ben istanbulda... çok zor olmustu bizim için her hafta sonu buluşur olmustuk. 2-3 kez o geliyosa 1 kez ben gidiyodum. neyse uzatmaya gerek yok. işte böyle başladı bizim aşkımız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…