2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

anne_zeynep canım sizin hikayenizde süperr, ayrıca sana sonuna kadar katılıyorum, heyecandan bacakları titremeli insanın sevdiğini göreceği içinnn büyük bir aşkla yapılan evliliklerde aşk hiç bitmiyor benceee,i çok çok şanşlıyız çok şükürrr

aynen canım katılıyorum o heyecan o uçuş uçuş haller iyi ki yaşamışız ve iyi ki aşık olduğumuz adamlar yüzümüzü kara çıkarmamış

MUTLUM SADIÇIM benim de yazarken ağzım kulaklarıma vardı yazması bile ne güzel Allah sevilmek kadar sevmeyi de nasip etsin herkese

ŞEKERSİZim gemide başlayan bir hikaye ne güzelmiş böyle çok hoşuma gitti yıldönümünüzde gemi aldınız mı hiç? :)

Kızlar hepinizi çok seviyorum
Bebişlerinize söyledim sizi benim için öpücek
Ama sizde benim için 1 kerecik öpün onları mutlu teyzesinin yerine olur mu
Kendinize çok iyi bakın,,sağlıklar yerinde moraller yüksek olsun:124:

chihiro daha fazla detaya ihtiyacımız var kaç ay çıktınız romantik miydiniz soğuk nevale mi aşk evliliği mi oldu mantık evliliği mi demek o kız sen miydin?

babyceren vayy patroniçe olmuşsun ne güzel :)

mutluanne eşinin düşünecek birşey yok lafına bayıldım :)

Annezeyno senin hikayenin kalanı var mı ben mi goremiyorum. Sadece o adamla evlendim kısmı var. Detay yok mu??

Gemi almadık hiç :)

Sagolun sekerler

Annezeyno senin hikayenin kalanı var mı ben mi goremiyorum. Sadece o adamla evlendim kısmı var. Detay yok mu??

Gemi almadık hiç :)

Sagolun sekerler

Allah iyiliğinizi versin sizin hikayeleriniz paylaşıcak bu günümü buldunuz
tam ziyaretçi olarak girdim okuyodum ki sıpam geldi yine kabloyu çekti bağlantı gitti mutluannişin hikayesinin tam ortasında kaldım uğraş dur kabloyla
diğer sayfaya geçtim baktım kakasını yapıcak kızarıp bozarıyo yardım edim dedim hallettik poposunu temizlerken çişini yaptı üstüne geldi hadiii üzerini değiştir temizle
tam devam ediyodum ablam geldi aceleyle hadi çabuk ol pazara gidiyoruz diye
çok şükür şimdi okudum hikayeleri..

okuduktan sonra bende eski günlere gittim kocişime olan aşkım depreşti gidip okkalıca öptüm
bende bi ara yazim hikayemizi
yalnız babycerenin annesinin söyledikleriyle benim annemin eşime söyledikleri bire bir aynı
yemek yapmayı bilmez aç kalırsın,iş-güç bilmez vs..

Zorlu bir uçak yolculugu gecırdık ve halanda zorlu bı surec yasıyoruz...kızlar oglum kımı gorse aglıyor ve tum gun bana yapısık bır sekılde duruyoruz..yabancılık cekıyor ve korkuyor o kesın ama herseyın ustesınden tek basıma gelmekte zorlanıyorum..

Uykumak için ikimız için yer yatagı yapıyoruz ıkımız beraber yatıyoruz ve nerde ıse 20 d br uyanıyor yerını yadırgamaktan ..
Hiç ama hiç birsey yapamıyorum..bu çoçugu ne oldu boyle anlamıyorum bır turlu, dısarda bıle durmuyor cok huzursuz ve cok aglıyor .....tek mutlu oldugu sey kızkardesımın kedısı onun pesınden kosturup kahkalarla guluyor ama kedı cok korkuyor oglumdan kose mucak kacıyor hayvancagız..tedıı demeyı ogrendı bırde:))

Gecmıse bakamadım daha ıns hersey yolundadır...30 sayfa gerıye gıtmem lazım umarım fırsatım olur

Ne guzel bır hıkaye... denızde baslamıs askınız cokta hos olmus..rabbım daim etsın ıns cnm mutlulugunuzu..daha nıce saglıklı ask meyvelerı dılıyoruz..Defne Karen gıbı tatlımı tatlı kuzular olur umarım

BabyCeren...oldum gulmekten herzamankı gıbı, patron bıle dayanamamıs sana baksana :))mevlam hep mutlu kılsın ıns sızlerı
Mutluanne ve planner ın yaz askları da cok hosmus..planner cnm. esının azmıne masallah ask boyle olur ıste tuttummu koparıcaksın dımı..
AnneZeynep kısık gozlunu anlatıs seklın ne guzel olmus, tavsırlerın oyle guclukı sankı hıkayenı canlı ızlemısım ızlemıne kapıldım:))

Okuduklarım suan bu kadar ama okudukca cok zevk alacagım kesın...
A dan Zye artık heseylerımızı bılır oldu k bu cok hos, rabbım muhabbetımıze zeval vermesın ıns

Süper fikir olmuş cicim gökovayı hiç görmedim ama çok güzel bir yer olduğunu duydum.
Zeynomla o güzel yer eminim cennet olacak size.

kızlar çok yoğunum bu cumartesi azranın doğum gününü kutluucaz..
sünnet düğünümüz vardı 1 hafta zaten kv lerde kaldım şimdi harıl harıl bi yandan iş yapıp bir yandan kızımın süsleriyle uğraşıyorum..
sağolsun PLANNER ve MUTLUANNEMİN müthiş yardımlarına benimde ufacık katkılarımla elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştım..
hazırlıklarımı özel albüme ekliyorum bir göz atın şekerler
sizleri seviyor ve özlüyorum..
sızlıyorum
bilhassa akşam olunca içim bir tuhaf olmuyor değil..

Hoşgeldin canım memleketine. hay allah üzüldüm eminim çok zorlanmışsındır. Ama alışır canım merak etme çocuklar ortam değişikliğine hemen adapte olamıyorlar.
Kedi kurtarıcınız olmuş en azından bi nebze de olsa onunla oyalanır.
Bu arada sana özel mesaj attım aldın mı?

Burdaymış da ben görmemişim. Neyse cok guzelmiş. İyi ki yapmışsın kuşum. Bi de mis gibi ömeriniz olmuş ne guzel

Meleğim çok tesekkurler ve amin :) bi kac tane daha minik defne karenimiz olur inşallah
Mahir de alışır sıkma canını. Cok normal cocuk birden yabancı bi ortama girdi ne yapsın

:))aferim kız sana:)tabiki kendine ayarlayacan:))
kocanada kocaman bravo diyorum aynen dedigin gibi çok ahlaklı bir insanmış..
zamanında benim eşimide bir arkadaşım begeniyodu hatta gelip bana soruyodu ''çok hoşlanıyorum anlatssana nasıl biri diyodu''bende aynen şöyle demiştim;
''kız allesen begenecek başka birini bulamadınmı:))uyuzun biri,sevimsiz,sinirli boşver git güzelligine yazık etme''Allahın işine bak:))uyuz dedigim adamla ben evlendim
iveetttt patronla aşk:)ama o da dünden razıymış:)))
monşer dostum aferim sana kapmışsın müzmin bekarı:)sizinde hikayeniz çok hoşmuş..seni lüküs yerlere götürmüş ne güzel:)
Allah ayırmasın çok mutlu olun
çok romantik çok begendimAllah ayırmasın canım..eşlerimizin kıymetini bilelim..
ayy ne güzel ya,resmen kurtarıcın olmuş:)süpermen enişte:)mutlulugunuz daim olsun canım
canım kendimi titanicte sandım:)çok hoş bir tanışma..nazar degmesin canım
bizde seni çok seviyoruz bebegimçağla beni öptü bende çağlayı:)emanetin yerine ulaştı..
sizlerde aşırı derecede eglenin aşk tazeleyin olurmu..
sakın geç kalma erken gel aman geç kalma erken gel
pazartesi mesajına şöyle başlaman dilegiyle; tatilimiz süperrrr geçtiiiiii
iveeettt patroniçe oldum:))

melegim hoşgeldin canım:119: çok özledik seni ve çok merak ettik..
mahirimle sagsalim gelmişsiniz çok mutlu oldum..
mahirin huyunun degişmesi çok normal,yerini yadırgıyodur..biz bile başka bir yerde kalınca yatagımızı nasıl ararız dimi canım..
ama 1 haftaya herşeye alışacak canım merak etme..sen biraz sabırlı ol ve mahiri anlamaya çalış..biliyorum tek başına çok zor ama
sen bir annesin senden güçlüsü olamaz..çok öpüyorum canım arkadaşım

kızlar ekledim ekledim de hayırdır siz neler kaynattınız öyle tamda bi ton işim varken...

kızlar ekledim ekledim de hayırdır siz neler kaynattınız öyle tamda bi ton işim varken...

neler kaynatmadık ki:))okusan şaşarsınsonra böyle kalırsınsonra böylesonrada böyle:86:
bugün eşlerimizle tanışma hikayelerimizi yazdık,yarında kaynanalarla tanışmayı yazacaz
sonrada kayınço,elti görümce:))
en sonda fırınci,kasap falan filan:))
en önemlisi kaynana tabi

günaydın babyler
bu gün haftanın son iş günü cuma haftasonu yavrulara doyma gününüz kızlar ne güzel
benim bebeğim uyumadığı zamanlar her yeri çok karıştırır ve dağıtır oldu ama uyuduğu zmaanda ev bomboş geliyor bana özlüyorum yavrumu

mutlu tatildeee..ne güzel inş güzel bi tatil olur mira ve enişte bey huysuzlanmaz

hejarcımdün sana yazmayı unuttumartık yavrularımız herşeyi anlıyo ve hissediyolar..yanında ağladığım zaman hııı hııı diye ses çıkararak üzgün bi surat ifadesiyle izliyodu benim kuzum öyle görünce çok üzüldüm mutsuzluğumu hissettirmemeye çalıştım ama yinede yansıtmışım demek kidrsine ilk sorduğum zaman sevdiği birini özlemiş olabilir,farklı bi ortamda kaldıysanız evini özlemiş olabilir vs dedi..benimde aklıma benim üzgün olduğum ve onu hissetmiş olabileceği geldi dr kesinlikle sebep o dur dedi..çok duygusal ve anlayışlı bi bebek inş ileride değişmez dedişimdi meleğim çok şükür iyi eski moduna döndü neşeli,kıpır kıpır
bu arada emzirmeyi bırakalı 1,5 ay oldu canım belim için ilaç tedavisine başlamak zorunda kalınca emzirmeyi bıraktım..zaten gündüz emmiyodu sıpa gece uyku esnasında 2 saatte bir emziriyodum:)erkekimin pipiside çabucak iyileşir inş.öptüm sizii

meleğimmm ve mahirimmm hoşgeldinizz..zorlu günler geçiriyomuşsunuz canım çok normal bi kaç güne kadar alışır mahir inş
tarık buğra bi yere gittiğimiz zaman evi ve en çokta yatağını özlüyo kuuzmda özlemiştir kolay mı 1 senedir yaşadığı ortamdan hiç görmediği bi yere geldi
bi süre daha beraber miss gibi yatmaya devam edin sonra ayrılırsınız

demek küçük bebelerimizden azranın doğum günü cmt günü inş güzel bi gün olur
hazırlıklar içinde kolay gelsin..ben bi hazılıklarına bakim meraklandım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…