2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Günaydııııııııııııııııııın
Diyeceksiniz ki bu kız çalışıyo ne işi var. Müşteri yok bacılar işler kesat.
Dün gece tanışma hikayelerinizi okuyacaktım beste hanım uyandı sonra fırsat bulamadım.
MUTLUCAN demek kendini ayarladın adama çok hoşmuş hikayen Allah sonuna kadar güzel günler göstersin size bebeğem Ayrıca o aşkınızın meyvesini yerim ben.
BABYCEREN demek patronunu ayarttın İyiki de evlenmişsiniz şekerim iki tane dünya tatlısı prenses dünyaya getirdin. Allah mutluluğunuzu daim etsin.
PLANNER kesinlikle sana katılıyorum uzaklıklar 'eğer gerçekten seviyorsan' kesinlikle aşkı bitirmiyo. Biz de hep ayrı şehirlerdeydik ve 8 senenin sonunda birbirimize kavuştuk. Allah ayırmasın cicim sizi ve de seven hiç kimseyi.
ŞEKERSİZÇAY hikayeniz çok romantik cicim. Aşkınız hiç bitmesin inşallah
ANNEZEYNEP Allah sizi hiç ayırmasın inşallah hep mutlu olun

Son düzenleme:
günaydınnnnn nasılsınız annekuşlarr hepimizz içinn güzel bir gün ve hayırlı cumalar diliyorummm yaşasın haftasonuuu geldiiii

Meleğim hoşgeldiniz.. Mahirin Ortam değişikliğinde huysuzlanması çok normal.. Siz dürekli ikiniz evde yalnızken şimdi başkalarının da olduğu bir ortama girdiniz.. E yatağını da yadırgamış olur. ama diğer arkadaşların da dediği gibi bir iki güne alışır... İstanbula ne zaman geliyorsun? Geldiğinde mutlaka görüşelim.

günaydın kızlar. benm kuzu suyu suyu bardaktan içiyor ama sütü içmeyi kabul etmiyor:) bardağın içine bakıyo önce. su varsa içiyor süt varsa geri bana uzatıyor düt düt (süt) diye:) doktormz bardağa geç artık dedi ama nerde. pipetten su içiyor süt içmiyo

Mutluanne, Babyceren,ŞekersizYEşilÇAy, Planner ve AnneZeynep tanışma hikayelinize bayıldım..

Allah mutluluğunuzu daim etsin.. Minik yavrularınızla uzun yıllar mutlu, sağlıklı, huzurlu ömürler nasip etsin...

Bugün fırsat bulursam bende tanışma hikaymi paylaşacağım :)

Son düzenleme:
Bu haftanın yorgun annesinden herkese gunaydın

hejarcım oğluşunun sünnetini kutlarım gecmiş olsun

sekersız chıhıro annezeynep mutlu anne ne guzel şeyler paylaşmışsınız.keyıfle okudum tanışma hıkayelerınızı

atlamadan herseyı okudum ama yorgunluktan beynım durdu hatırlamıom suan sorry

Ne o provakasyon mu yapcam sandınızı ıhbebeklerimizle ilgılı olan bı yere dıni görüş ve siyaset gırmemeli
kastettığim yönetım apartman yönetimimizdir.dun aksam eşim isten gelirken pusetımızı her apartman temizliği sonrası oldugu gıbı dışarda gormuş ama bı farkla;cimleri sulamak için açılan musluğun dıbınde ve sırılsıklamindim asağıya temizlik görevlisine cattım o da yüzsüzce cvp verince sabrım tastı tum apartmanı ayaklandırcak kadar sinirlendim burnumdan soluttu benıhaftaya yönetım değişcek ve eşim yönetici olsun yenı temizlikçii bulcamkendi malları olmayan seylerı ne kadar da hor kullanıyo bu ınsanlar.zaten temizlik bıtınce pusetı de dışarda bırakıp gıdıyo calıncak diom bişiycik olmaz dio parasını vercen mı dıom yok ya nıe verıomuşum dio.e dışarda bırakma dıom ozaman yıne aynı muhabbet bişiycik olmazsenin kadar paralı değilim ben dıom.açıl şurdan da süpüreyım dio

hiç flört etmedik diyebilirim zaten benim eşimden önce (28 yaşıma kadar) hiç flörtüm vs olmamıştı. eşimin de benden öncesi yoktu ciddi ciddi aktivitelere gidiyor ve sohbet ediyorduk. o yüzden "evlensek iyi olur" dediğinde evlenme teklif ettiğini anlamamıştım kimse bizi yakın görmediği için de, nişanlandığımızı duyanlar şok olmuştu "durdu durdu turnayı gözünden vurdu, iyi yere dükkan açtı, sırtı yere gelmez artık, öğretim üyesini kaptı ya, kadro alır artık" diyenleri duymamazlıktan geliyorum

ayrıntılar:

-- ilk defa lab. dışında bir yere gitmemizden 1 ay sonra evlenmeye karar verdik

-- 10 ay sonra nişanlandık (ablamın eşinin askerden gelmesini bekledik yoksa hemen evleniyorduk)

-- 2 ay sonra evlendik

-- 5,5 yıl sonra çocuğumuz oldu
-- hala birbirimizin esprisini tamamlayacak kadar aynı anda aynı şeyleri düşünürüz. 3 kişi yemek yiyiyorsak, 3. kişi hep sıkılır 4 kişi yemek yiyiyorsak, 3. ve 4. kişiler aralarında mecburi samimiyet kurarlar

son olarak; herkesin evlenme hikayesini teker teker hatta birkaç kere okudum. Allah şu cuma günü mutluluk dualarımızı kabul etsin. topikteki bütün arkadaşlarımızın yuvalarına saadet, bebeklerine sağlık, kredi kartlarına bereket, fazla kilolarına zillet, çekemeyenlerine eziyet, kocalarımıza da sabır versin (amin )

meleğim hanım, kısa kısa yazıyorum kusura bakmayın. eşim tacis ediyor, hadi çıkıyoruz diye :18:

hoşgeldiniz memleketinize
Mahir'e çok üzüldüm ama şaşırmadım. bazı çocuklar (yeğenim hep böyleydi) mekan değişikliğini dramatik yaşıyorlar. lütfen sabrediniz. yazık, O da bilerek yapmıyor bu huysuzluklarını. atlatacaksınız inşallah. küçük ev hayvanları yeğenimde de işe yarıyordu. hatta ördek almıştım. gerçi kedi çok memnun değilmiş

öpüyorum ikinizi de...

selamcanım arkadaşlarım
çok yorgunum ya offf
birazdan cerenin okuluna gidecem dogum günü pastası kesecezaslında dogum günü pazar ama
okulda olacagı için bugün kutluyoruz ve pazar günüde ailecek ymemege gidecez yine kutlayacaz:))
ballı bu kız:)annesinin bal cereni

NE UYUZMUŞ O ÖYLE. BEN BİLE OKURKEN SİNİR OLDUM...
BENIM EŞİM DE BU SEFER YONETİCİ OLDU AMA ŞİMDİ DE KAÇMAYA ÇALIŞIYO. NAPSAM DA CIKSAM DİYE. AŞIRI MUKEMMELİYETÇİ OLDUGUNDAN O KADAR İŞİ ARASINDA Bİ DE ONU DUSUNMEK İSTEMİYO ...

OH OH NE GUZEL DUALAR BUNLAR. BANA DA KOCAMAN Bİ AMİN DEMEK DUSUYO.
SİZ NE KADAR YEMEKTE BİRBİRİNİZİ TAMAMLIYOSANIZ BİZ DE YEMEKTE VS NERDEYSE HİÇ KONUSMAYIZ. KONUSCAK BİŞEY BULAMAYIZ.

her kes yazmış ben yazmasam ayıp olur
yıl bilmem kaç geçmiş zaman kardeşim sözledik oh oh gelinimizin kardeşinin oğlu evleniomuş o aralar bizi düğüne davet ettiler ben hayata sevmem düğüne falan gitmeyi ne öle kalabalık koca karılar evlenme meraklısı tazeler birbirini kesen bekarlar öğğ yanı ama düğün çamlıca tepesinde olunca bende olur dedim tabi başka planlarımda var hıhaha olur gideruz deim gankamıda ( suç ortağım )yanıma ek yaptım tabi pazar günü gittik ilk çamlıca tepesine çıkışımdı ay ne dik yerler öle tırstım valla ama manzara şahane ölesi kapıda hoş beş öpücükler falan üzerime ne giymişim ben hala hatırlamıyorum :26:ama UYUS x hatırlıomuş uyusum ben sap sap gitmişim kurdun inine bir KUJU gibi gittik oturduk :18:masalara felan nikah kıyıldı ( içimden ah ah damat çok hoştu valla gelin için aynı şeyi sölüyemicem )
gankam ben masanın bir kenarında msj msj üstüne telde takılıoduk çünkü çünkü biz oraya düğüne del sevgililerimizde aşna fişne için gitmiştik oğlanlar bizi bekliodu dışarda biz öle etraf bi görek biye çıktık hoppp bizimkile bizi dışarda bi köşede bekliodu en yakın çay bahçesine gittik çay içtik resim çektirdik 2 ci çayda tel çaldı babişim gelin nerde kaldınız hop gene ayrıldk döndük pastalr yendi takılar takılmış hiç bişeden habrim yok evdeyiz ( X bneı orda görmüş nasıl görmüş benim geliin ablası yapmış bu işi yılannnnn

arada baya zaman geçti kardeşimin düğün hazırlığındaydık alişveriş falan bu yılan bana açıldı böle beöl senı görmüş ciddi fealan tel nosun verdi bana al konuş ne olcak saydı felan ben aldımda kafada başkası olunca sağ kulaktan girdi solda hop uçtu giti düğün oldu gösdercekler X bana annesi kardeşi babası gelmişler düğüne onlar bneı görmüş bana görmek gene nasip olmadı dışarda akrabalar kavga edince bunlar ayırmaya gitmişler öle erkenden kaçmışlar
aradan gene bi zaman geçti ben ayrıldım konuştuğum sıpadan

2009 -2010 yılbaşı akşamı millete msj çekerken ( baybceren aynı yaw msj başlamış mutluluğumuz ) toplu toplu bu X yoladım msj telimde ayten X diye kayıtlıydı tam 00:00 larda başladı yeni bir yıl 2010 yeni msj ve yeni bir AŞK

3 ocak 2010 pazar günü buluştuk 10 ocak 2010pazar buluştuk 24 ocak2010 pazar istediler babam hiç oralı olmadı 5 sefer gitti geldiler kalabalıkta geliolardı her seferinde çay verdim malum kavhve verilmez anca kız verilirse ay altıncıda araya dayımlar ve saolnsun eniştem girdi ( nikaha yetişemeyen şahidim )6 şubat cümartesi sözlendim bastım kahveye tuzu karabiberi verdim 4 nisan pazar 2010 nişanlandım 15 ekim 2010 cuma kınam oldu 17 ekim 2010 taksim evlendirme dairesinde hani uğruna eylemler olan gezi parkı içindeki evlendirme dairesinde evlendim .

NOT 1:::biz iLk el ele o parkta tutuşmuştuk X nimle nikah işlemlerini yaparken parkın en dibinde otururken bankta bekçi gelmişti tam X beni sıkıştırıken bekçi: kardeş bankta yasak ee demişti benım x alt tarafı el ele tutuşuoz bekçi:çimenlerde yasak değil abi hiç unutmucam bu olayı

not2 ::: ama ne evlilik o gün koşu varmış köprüde trafiğe kapalıymış erkenden kuaför erkenden karşıya geçtik evimize nikah saatini bekledik sonra gezi parkında az dolaştık ah bi resmim yok ona yanarım parkta yanı tam nikah saati eniştem gelemedi ( bayrampaşadan )bizi çağrıyolar diz gittik oturduk tek şahit babam ( babam hiç sevmiyodu eşimi ama şimdi benden çok seviyolar)bağırmazmı hanı şahitsiz nikah olurmu kalk gidiyoz diye dünya başıma yıkıldı o an bi rezil oldum ölsemde kurtulsam yanı neyse banamı ıkna ettiler ( hep eşime derim bak o sırada senı seçtim kıymetini kiymetimi bil )nikah oldu .

ay bide atkı merasımı olduki sormayın:18: ( bol kavgalı ) ay anlatcam takılar takıldı gelin odasına gittik eşimin teyzasi takıları verin demezmi o ara kaynanam geldi tam bir allaha havale ediyorum eşime tek söz dedim ben gidiyorum ya bneımle gelirsin ya burda ailenle kalırsın saolsun benımle geldi arabamıza bindik evimize gttk sonra bize yemek getirdi kardeşi kapıyı açtı eşim hala gelinlik üzerimde tek tarlatanı çıkarmıştım zır zır ağlıyodum altınları paralar kenarda duryodu eşim yemegide almadı parları altınları bi poşede koydu kardeşine verdi gönderdi

işte bu adamı bu yüzden çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:

İyi ki doğdun Cereeeen.. Nice mutlu yıllara güzeller güzeli :) Babycerencim bayağı yorulacaksın gibi görünüyor ama insan çocuğu için olunca zevkle hazılanıyor değil mi?

TatlıCadım Ballı Cadım :) çok şükür Tarık Buğra'mız atlatmış bu durumu kurban olurum onu verene duygusal yavyum benim
anne sütü içinde sağlık olsun kuzum çok şükür ki bu zamana kadar emzirebildik hiç emmeyenlerde var,Rabbim sanada şifa versin inşallah vede annene vede tüm hastalara
anneZEYNEP İyiki x nişanlından ayrılmışsın kısık gözlü enişteyleevlenmişsin mutlu olmuş ve yakışıklı mı yakışlı paşamız ömerle mutluluğunuza mutluluk katmışsınız
Rbbim yuvanızdan huzuru mutluluğu sağlığı daim etsin yavrularınızla birlikte inşallah

BabyCeren cerenimin doğum günü kutlu olsun
nice yaşlarını görün inşallah sağlık mutluluk huzurla öperim kuzumu en kocamanından

Biangel kujum kader nasılda bir araya getirmiş enişteyle sizi
rabbim mutluluğunuzu daim etsin yavrunuzla birlikte inşallah
bu arada sebepe çok güldüm ahh şu kaynanalareniştem seni seçmiş ama oh olsun
bu arada Ayşe Minel'im nasıl oldu

Pınarda valla gözlerim hep seni arıyorum sanırım okulun son günleri yoğunluğun var yoksa bizi sensiz bırakmazsın di mi

mutlu anne süper bir tatil geçirin çok fazla eğlenin aşk tazeleyin 3 nüz

chihiro sizin hikayenizde gayet ciddimutluluğunuz daim olsun monşer enişteyle
bu arada sünnet için yazdıklarımı okudun mu

2005 yılı yazında.. Haziranda uzun zamandır sürekli takıntı haline getirdiğim çocukluk aşkım(aşk değil de çocukluk sevdası diyelim) son kez gördüm ve artık onunla görüşmek istemediğimi söyledim.. Yılan hikayesi gibi bir ilişkimiz vardı zaten.. Bir ay çıkıp 3 ay küs dururduk.. Neyse ben kararımı verdim ve artık görüşmeyeceğimi söyledim..Aynı yıl bir kaç ay sonra Ağustosta bir arkadaşımın doğumgünü vardı.. Bir bayan arkadaşımla beraber mekana gittik.. Eşimde başka bir arkadaşıyla gelmiş aynı mekana ve doğumgününe.. Ama masanın taa öbür ucunda oturuyormuş.. Ben onu hiç görmedim.. Ben arkadaşlarla hoş beş gülüp eğleniyorum.. O beni görmüş ve gördüğü andan beri sürekli beni takip etmiş masada.. Sonra beraber geldiği arkadaşına sormuş.. Bu kız kim demiş.. Oda Dilberege demiş.. Sen tanıyormusun demiş.. Yok konuşmuşluğumuz yok ama ortak arkadaşlarımız var demiş.. Bana bu kızın telefonunu, msn vs ne varsa bul mutlaka demiş.. O arkadaşta da benim msn im vardı.. İşin daha komiği arkadaşı bende sadece sima olarak tanıyorum ama sohbetim yok.. Çok da komik bir çocuktur..
Doğumgününden birkaç gün sonra bu arkadaş bana msn den yazıyor..
- Ne haber? Ne var ne yok?
-İyilik çalışıyoruz..
-Ya doğumgünü güzeldi dimi
-Evet güzeldi
-Benim bir arkadaşım da gelmişti.. Sen gördün mü benim yanımdaydı.
-Yoo görmedim.
-Bak ben sana onun msn’i veriyorum sen onu bi ekle istersen biz yaz 
- Ne diyosun sen yaa .. Tanımadığım birini ne diye ekleyeyim..
-Tamam o zaman ben ona vereyim o eklesin
-Sen bilirsin (Neden bilmiyorum hayır demedim) 

Sonra eşim beni ekledi ve birgün msn den selam diye yazdı.. o gün öyle havadan sudan sohbet ettik.. Meğer o gün onun doğum günüymüş.. yazışırken söylemişti.. bu arada yazışırken telefonlarımızı da verdik birbirimize.. Bende akşam işten çıkınca aradım.. Doğum günün kutlu olsun dedi  Çok şaşırdı.. ama ben tabi çok rahatım öyle nette takılıyoruz yaa..Bende inanılmaz bir özgüven ohooo..
Eşim çok sevindi çok şaşırdı.. çok teşekkür etti.. Ya görüşelim mutlaka dedi.. İyi peki dedim..
Ama biz yazışmaya başladıktan 1-1,5 ay sonra anca yüz yüze görüşebildik..
İlk görüşmemiz Taksim’deydi.. Ben iki kuzenimle gittim eşimde o arkadaşıyla beraberdi.. Akşam yemek yedik sonra da Taksimde bir mekana gittik.. Öyle takılıyoruz tın tın müzik falan.. sonra eşim biraz dışarı çıkalım mı hava alırız dedi? Tamam peki dedim..
İçerisi inanılmaz kalabalıktı dışarı çıkabilmek için insanlar birbirini itiyordu resmen.. Birden bir baktım elimi tuttu.. güya beni kalabalıkta kaybetmesin diye  o elimi tuttuğunda içim sıcacık oldu.. İnanılmaz bir duyguydu.. kalabalığı geçince ben bıraktım hemen elini..Sonra dışarıda biraz hava aldık falan ama özel hiç bişey konuşmuyoruz.. Arkadaşça sohbetler.. Sonra o iş için Amerikaya gitti.. ama ordan beni hergün arıyor msj falan atıyor.. Ben yavaş yavaş ona karşı bişeyler hissetmeye başladım.. Amerikadan döndüğü gün yarın akşam yemeğe çıkacağız iş çıkışı seni alacağım dedi..
Akşam beni aldı çok şık ve güzel bir restorana götürdü.. Bana Amerikadan hediyeler almış, onları verdi… Bir buket kırmızı gül almış.. Ay çok güzeldi şimdi anlatırken bile tekrar heyecanlandım..
Sonra konuyu açtı..” Sanırım bu akşam ikimizde burada neden olduğumuzu biliyoruz” dedi..
Bende tabi nazlı kız edalarıyla.. Hıı ?!?!
Seni daha yakından tanımak istiyorum, bundan sonra seninle daha fazla vakit geçirmek istiyorum.. kısacası hayatımda olmanı istiyorum dedi.. Daha buna benzer güzel sözler de söylemişti ama hepsini hatırlayamadım şimdi.. Sen ne dersin dedi.. Bende olur dedim  13 Ekim 2010 yılında başladı ilişkimiz..
5 yıl çıktık 2010 da evlendik..

bisiklet kilid tavsiye ederim Köşeminderi hanım...
bisiklet kilidiyle bebek arabasını apartmanın içinde, deponun girişine bağlıyoruz. kilidin uzun bir kablosu olduğu için, kapıcı isterse bebek arabasını biraz yana çekip depoya girebiliyor ve temizlik vs işlerini yapabiliyor. öte yandan araba, deponun demirlerine kilitli olduğundan alıp dışarı atamıyor (kilit olmasa da bizim kapıcı böyle bir şey yapmaz sanırım) işte böyle... deneyiniz bir...

Dilberege doğum günü vesile olmuş enişteyle tanışmanıza çokta iyi olmuş
yakışıklı mı yakışıklı paşamız mutluluğunuza mutluluk kattı
Rabbim yuvanızın huzurunu daim etsin inşallah

Evet canım.. En büyük mutluluğumuz yavrumuz.. Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin.. Amin

en merak ettiğim tanışma öyküsü buydu baştan sona, gözümde canlandıra canlandıra okudum Bi_angel_kujum hanım Allah mutluluğunuzu daim etsin

takı merasimleri... aaah ahhhh, bir çok nikahta olay olur :18:

bizimkinde de biraz tuhaf olmuştu zira takılara bizde kız tarafı karışmaz, kız artık oğlan tarafının künyesine kayıtlı olduğundan takılar çiftin olur. neyse, takılar takıldı, üstüm başım para ve altın... annemler bekliyor ki, erkek tarafından bir bayan (kv yeni vefat ettiğinden) takıları güvenli bir çantaya koysun ve emanet alsın. erkek tarafı bekliyor ki, kız tarafı takıları alsın ve gelin takılı-paralı gezmekten kurtulsun. 1 saate yakın takılarımın olduğu kesemle gezmek zorunda kalmıştım. en sonunda naçar kalan ablam, takıların olduğu keseyi aldı. nikahtan çıkar çıkmaz da bana verdi. nikahtan sonra da kimse karışmadığından, bütün eksiklerimizi tamamladığımız gibi üste birkaç bin lira da arttırmıştık görümce yıllar önce vefat etmiş, kv yeni vefat etmiş... elti desen hayatta el sürmez takıdır-paradır... napacaaan. alıp götüreceeen mecbuuuur

-- bir de, kuaföre sıradan biri gibi gidip saçımı yaptırmıştım, gelinbaşına astronomik para vermeyeyim diye
-- bir de makyajımı kendim yapmıştım, kuaför maymuna çevirmesin diye
-- bir de araba süsletmeye eşimle beraber gitmiştik
-- bir de nikah şekerlerimin olduğu kutuyu taşımıştım
-- bir de gelinliğimi giydikten sonra evde makarna yemiştim nerdesiniz diye arayan ablama" makarna yiyiyorum" demiştim
-- bir de nikah müziği çalacak kişiye, flashdiski, gelin kesemden çıkararak vermiştim
-- bir de kına gecemin olacağı mekanı annemlerle temizlemiştim, 1 saat sonra aynı mekana gelin olarak gitmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…