Zorlu bir uçak yolculugu gecırdık ve halanda zorlu bı surec yasıyoruz...kızlar oglum kımı gorse aglıyor ve tum gun bana yapısık bır sekılde duruyoruz..yabancılık cekıyor ve korkuyor o kesın ama herseyın ustesınden tek basıma gelmekte zorlanıyorum..
Uykumak için ikimız için yer yatagı yapıyoruz ıkımız beraber yatıyoruz ve nerde ıse 20 d br uyanıyor yerını yadırgamaktan ..
Hiç ama hiç birsey yapamıyorum..bu çoçugu ne oldu boyle anlamıyorum bır turlu, dısarda bıle durmuyor cok huzursuz ve cok aglıyor .....tek mutlu oldugu sey kızkardesımın kedısı onun pesınden kosturup kahkalarla guluyor ama kedı cok korkuyor oglumdan kose mucak kacıyor hayvancagız..tedıı demeyı ogrendı bırde:))
Gecmıse bakamadım daha ıns hersey yolundadır...30 sayfa gerıye gıtmem lazım umarım fırsatım olur
chihiro daha fazla detaya ihtiyacımız var kaç ay çıktınız romantik miydiniz soğuk nevale mi aşk evliliği mi oldu mantık evliliği mi demek o kız sen miydin?
babyceren vayy patroniçe olmuşsun ne güzel :)
mutluanne eşinin düşünecek birşey yok lafına bayıldım :)
Zorlu bir uçak yolculugu gecırdık ve halanda zorlu bı surec yasıyoruz...kızlar oglum kımı gorse aglıyor ve tum gun bana yapısık bır sekılde duruyoruz..yabancılık cekıyor ve korkuyor o kesın ama herseyın ustesınden tek basıma gelmekte zorlanıyorum..
Uykumak için ikimız için yer yatagı yapıyoruz ıkımız beraber yatıyoruz ve nerde ıse 20 d br uyanıyor yerını yadırgamaktan ..
Hiç ama hiç birsey yapamıyorum..bu çoçugu ne oldu boyle anlamıyorum bır turlu, dısarda bıle durmuyor cok huzursuz ve cok aglıyor .....tek mutlu oldugu sey kızkardesımın kedısı onun pesınden kosturup kahkalarla guluyor ama kedı cok korkuyor oglumdan kose mucak kacıyor hayvancagız..tedıı demeyı ogrendı bırde:))
Gecmıse bakamadım daha ıns hersey yolundadır...30 sayfa gerıye gıtmem lazım umarım fırsatım olur
Ne o provakasyon mu yapcam sandınızı ıh bebeklerimizle ilgılı olan bı yere dıni görüş ve siyaset gırmemeli
kastettığim yönetım apartman yönetimimizdir.dun aksam eşim isten gelirken pusetımızı her apartman temizliği sonrası oldugu gıbı dışarda gormuş ama bı farkla;cimleri sulamak için açılan musluğun dıbınde ve sırılsıklamindim asağıya temizlik görevlisine cattım o da yüzsüzce cvp verince sabrım tastı tum apartmanı ayaklandırcak kadar sinirlendim burnumdan soluttu benı haftaya yönetım değişcek ve eşim yönetici olsun yenı temizlikçii bulcam kendi malları olmayan seylerı ne kadar da hor kullanıyo bu ınsanlar.zaten temizlik bıtınce pusetı de dışarda bırakıp gıdıyo calıncak diom bişiycik olmaz dio parasını vercen mı dıom yok ya nıe verıomuşum dio.e dışarda bırakma dıom ozaman yıne aynı muhabbet bişiycik olmaz senin kadar paralı değilim ben dıom.açıl şurdan da süpüreyım dio
hiç flört etmedik diyebilirimzaten benim eşimden önce (28 yaşıma kadar) hiç flörtüm vs olmamıştı. eşimin de benden öncesi yoktu ciddi ciddi aktivitelere gidiyor ve sohbet ediyorduk. o yüzden "evlensek iyi olur" dediğinde evlenme teklif ettiğini anlamamıştım kimse bizi yakın görmediği için de, nişanlandığımızı duyanlar şok olmuştu "durdu durdu turnayı gözünden vurdu, iyi yere dükkan açtı, sırtı yere gelmez artık, öğretim üyesini kaptı ya, kadro alır artık" diyenleri duymamazlıktan geliyorum
ayrıntılar:
-- ilk defa lab. dışında bir yere gitmemizden 1 ay sonra evlenmeye karar verdik
-- 10 ay sonra nişanlandık (ablamın eşinin askerden gelmesini bekledik yoksa hemen evleniyorduk)
-- 2 ay sonra evlendik
-- 5,5 yıl sonra çocuğumuz oldu
-- hala birbirimizin esprisini tamamlayacak kadar aynı anda aynı şeyleri düşünürüz. 3 kişi yemek yiyiyorsak, 3. kişi hep sıkılır4 kişi yemek yiyiyorsak, 3. ve 4. kişiler aralarında mecburi samimiyet kurarlar
son olarak; herkesin evlenme hikayesini teker teker hatta birkaç kere okudum. Allah şu cuma günü mutluluk dualarımızı kabul etsin. topikteki bütün arkadaşlarımızın yuvalarına saadet, bebeklerine sağlık, kredi kartlarına bereket, fazla kilolarına zillet, çekemeyenlerine eziyet, kocalarımıza da sabır versin (amin)
selamcanım arkadaşlarım
çok yorgunum ya offf
birazdan cerenin okuluna gidecem dogum günü pastası kesecezaslında dogum günü pazar ama
okulda olacagı için bugün kutluyoruz ve pazar günüde ailecek ymemege gidecez yine kutlayacaz:))
ballı bu kız:)annesinin bal cereni
Ne o provakasyon mu yapcam sandınızı ıh bebeklerimizle ilgılı olan bı yere dıni görüş ve siyaset gırmemeli
kastettığim yönetım apartman yönetimimizdir.dun aksam eşim isten gelirken pusetımızı her apartman temizliği sonrası oldugu gıbı dışarda gormuş ama bı farkla;cimleri sulamak için açılan musluğun dıbınde ve sırılsıklamindim asağıya temizlik görevlisine cattım o da yüzsüzce cvp verince sabrım tastı tum apartmanı ayaklandırcak kadar sinirlendim burnumdan soluttu benı haftaya yönetım değişcek ve eşim yönetici olsun yenı temizlikçii bulcam kendi malları olmayan seylerı ne kadar da hor kullanıyo bu ınsanlar.zaten temizlik bıtınce pusetı de dışarda bırakıp gıdıyo calıncak diom bişiycik olmaz dio parasını vercen mı dıom yok ya nıe verıomuşum dio.e dışarda bırakma dıom ozaman yıne aynı muhabbet bişiycik olmaz senin kadar paralı değilim ben dıom.açıl şurdan da süpüreyım dio
Dilberege doğum günü vesile olmuş enişteyle tanışmanıza çokta iyi olmuş
yakışıklı mı yakışıklı paşamız mutluluğunuza mutluluk kattı
Rabbim yuvanızın huzurunu daim etsin inşallah
en merak ettiğim tanışma öyküsü buyduher kes yazmış ben yazmasam ayıp olur
yıl bilmem kaç geçmiş zaman kardeşim sözledik oh oh gelinimizin kardeşinin oğlu evleniomuş o aralar bizi düğüne davet ettiler ben hayata sevmem düğüne falan gitmeyi ne öle kalabalık koca karılar evlenme meraklısı tazeler birbirini kesen bekarlar öğğyanı ama düğün çamlıca tepesinde olunca bende olur dedim tabi başka planlarımda var hıhaha olur gideruz deim gankamıda ( suç ortağım )yanıma ek yaptım tabi pazar günü gittik ilk çamlıca tepesine çıkışımdı ay ne dik yerler öle tırstım valla ama manzara şahane ölesi kapıda hoş beş öpücükler falan üzerime ne giymişim ben hala hatırlamıyorum :26:ama UYUS x hatırlıomuş uyusum ben sap sap gitmişim kurdun inine bir KUJU gibi gittik oturduk :18:masalara felan nikah kıyıldı ( içimden ah ah damat çok hoştu valla gelin için aynı şeyi sölüyemicem )
gankam ben masanın bir kenarında msj msj üstüne telde takılıoduk çünkü çünkü biz oraya düğüne del sevgililerimizde aşna fişne için gitmiştikoğlanlar bizi bekliodu dışarda biz öle etraf bi görek biye çıktık hoppp bizimkile bizi dışarda bi köşede bekliodu en yakın çay bahçesine gittik çay içtik resim çektirdik 2 ci çayda tel çaldı babişim gelin nerde kaldınız hop gene ayrıldk döndük pastalr yendi takılar takılmış hiç bişeden habrim yok evdeyiz ( X bneı orda görmüş nasıl görmüş benim geliin ablası yapmış bu işi yılannnnn
arada baya zaman geçti kardeşimin düğün hazırlığındaydık alişveriş falan bu yılanbana açıldı böle beöl senı görmüş ciddi fealan tel nosun verdi bana al konuş ne olcak saydı felan ben aldımda kafada başkası olunca sağ kulaktan girdi solda hop uçtu giti düğün oldu gösdercekler X bana annesi kardeşi babası gelmişler düğüne onlar bneı görmüş bana görmek gene nasip olmadı dışarda akrabalar kavga edince bunlar ayırmaya gitmişler öle erkenden kaçmışlar
aradan gene bi zaman geçti ben ayrıldım konuştuğum sıpadan
2009 -2010 yılbaşı akşamı millete msj çekerken ( baybceren aynı yaw msj başlamış mutluluğumuz ) toplu toplu bu X yoladım msj telimde ayten X diye kayıtlıydı tam 00:00 larda başladı yeni bir yıl 2010 yeni msj ve yeni bir AŞK
3 ocak 2010 pazar günü buluştuk 10 ocak 2010pazar buluştuk 24 ocak2010 pazar istediler babam hiç oralı olmadı 5 sefer gitti geldiler kalabalıkta geliolardı her seferinde çay verdim malum kavhve verilmez anca kız verilirse ay altıncıda araya dayımlar ve saolnsun eniştem girdi ( nikaha yetişemeyen şahidim )6 şubat cümartesi sözlendim bastım kahveye tuzu karabiberi verdim 4 nisan pazar 2010 nişanlandım 15 ekim 2010 cuma kınam oldu 17 ekim 2010 taksim evlendirme dairesinde hani uğruna eylemler olan gezi parkı içindeki evlendirme dairesinde evlendim.
NOT 1:::biz iLk el ele o parkta tutuşmuştuk X nimle nikah işlemlerini yaparken parkın en dibinde otururken bankta bekçi gelmişti tam X beni sıkıştırıkenbekçi: kardeş bankta yasak ee demişti benım x alt tarafı el ele tutuşuoz bekçi:çimenlerde yasak değil abi hiç unutmucam bu olayı
not2 ::: ama ne evlilik o gün koşu varmış köprüde trafiğe kapalıymış erkenden kuaför erkenden karşıya geçtik evimize nikah saatini bekledik sonra gezi parkında az dolaştık ah bi resmim yok ona yanarım parkta yanı tam nikah saati eniştem gelemedi ( bayrampaşadan )bizi çağrıyolar diz gittik oturduk tek şahit babam ( babam hiç sevmiyodu eşimi ama şimdi benden çok seviyolar)bağırmazmı hanı şahitsiz nikah olurmu kalk gidiyoz diye dünya başıma yıkıldı o an bi rezil oldum ölsemde kurtulsam yanı neyse banamı ıkna ettiler ( hep eşime derim bak o sırada senı seçtim kıymetini kiymetimi bil )nikah oldu .
ay bide atkı merasımı olduki sormayın:18: ( bol kavgalı ) ay anlatcamtakılar takıldı gelin odasına gittik eşimin teyzasi takıları verin demezmi o ara kaynanam geldi tam bir allaha havale ediyorum eşime tek söz dedim ben gidiyorum ya bneımle gelirsin ya burda ailenle kalırsın saolsun benımle geldi arabamıza bindik evimize gttk sonra bize yemek getirdi kardeşi kapıyı açtı eşim hala gelinlik üzerimde tek tarlatanı çıkarmıştım zır zır ağlıyodum altınları paralar kenarda duryodu eşim yemegide almadı parları altınları bi poşede koydu kardeşine verdi gönderdi
işte bu adamıbu yüzden çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?