Hoşgeldin canım memleketine. hay allah üzüldüm eminim çok zorlanmışsındır. Ama alışır canım merak etme çocuklar ortam değişikliğine hemen adapte olamıyorlar.
Kedi kurtarıcınız olmuş en azından bi nebze de olsa onunla oyalanır.
Bu arada sana özel mesaj attım aldın mı?
Meleğim hoşgeldiniz.. Mahirin Ortam değişikliğinde huysuzlanması çok normal.. Siz dürekli ikiniz evde yalnızken şimdi başkalarının da olduğu bir ortama girdiniz.. E yatağını da yadırgamış olur. ama diğer arkadaşların da dediği gibi bir iki güne alışır... İstanbula ne zaman geliyorsun? Geldiğinde mutlaka görüşelim.
meleğimmm ve mahirimmm hoşgeldinizz..zorlu günler geçiriyomuşsunuz canım çok normal bi kaç güne kadar alışır mahir inş
tarık buğra bi yere gittiğiniz zaman evi ve en çokta yatağını özlüyo kuuzmda özlemiştir kolay mı 1 senedir yaşadığı ortamdan hiç görmediği bi yere geldi
bi süre daha beraber miss gibi yatmaya devam edin sonra ayrılırsınız
demek küçük bebelerimizden azranın doğum günü cmt günü inş güzel bi gün olur
hazırlıklar içinde kolay gelsin..ben bi hazılıklarına bakim meraklandım:)
:
melegim hoşgeldin canım:119: çok özledik seni ve çok merak ettik..
mahirimle sagsalim gelmişsiniz çok mutlu oldum..
mahirin huyunun degişmesi çok normal,yerini yadırgıyodur..biz bile başka bir yerde kalınca yatagımızı nasıl ararız dimi canım..
ama 1 haftaya herşeye alışacak canım merak etme..sen biraz sabırlı ol ve mahiri anlamaya çalış..biliyorum tek başına çok zor ama
sen bir annesin senden güçlüsü olamaz..çok öpüyorum canım arkadaşım
meleğim hanım, kısa kısa yazıyorum kusura bakmayın. eşim tacis ediyor, hadi çıkıyoruz diye :18:
hoşgeldiniz memleketinize
Mahir'e çok üzüldüm ama şaşırmadım. bazı çocuklar (yeğenim hep böyleydi) mekan değişikliğini dramatik yaşıyorlar. lütfen sabrediniz. yazık, O da bilerek yapmıyor bu huysuzluklarını. atlatacaksınız inşallah. küçük ev hayvanları yeğenimde de işe yarıyordu. hatta ördek almıştım. gerçi kedi çok memnun değilmiş
öpüyorum ikinizi de...
her kes yazmış ben yazmasam ayıp olur
yıl bilmem kaç geçmiş zaman kardeşim sözledik oh oh gelinimizin kardeşinin oğlu evleniomuş o aralar bizi düğüne davet ettiler ben hayata sevmem düğüne falan gitmeyi ne öle kalabalık koca karılar evlenme meraklısı tazeler birbirini kesen bekarlar öğğyanı ama düğün çamlıca tepesinde olunca bende olur dedim tabi başka planlarımda var hıhaha olur gideruz deim gankamıda ( suç ortağım )yanıma ek yaptım tabi pazar günü gittik ilk çamlıca tepesine çıkışımdı ay ne dik yerler öle tırstım valla ama manzara şahane ölesi kapıda hoş beş öpücükler falan üzerime ne giymişim ben hala hatırlamıyorum :26:ama UYUS x hatırlıomuş uyusum ben sap sap gitmişim kurdun inine bir KUJU gibi gittik oturduk :18:masalara felan nikah kıyıldı ( içimden ah ah damat çok hoştu valla gelin için aynı şeyi sölüyemicem )
gankam ben masanın bir kenarında msj msj üstüne telde takılıoduk çünkü çünkü biz oraya düğüne del sevgililerimizde aşna fişne için gitmiştikoğlanlar bizi bekliodu dışarda biz öle etraf bi görek biye çıktık hoppp bizimkile bizi dışarda bi köşede bekliodu en yakın çay bahçesine gittik çay içtik resim çektirdik 2 ci çayda tel çaldı babişim gelin nerde kaldınız hop gene ayrıldk döndük pastalr yendi takılar takılmış hiç bişeden habrim yok evdeyiz ( X bneı orda görmüş nasıl görmüş benim geliin ablası yapmış bu işi yılannnnn
arada baya zaman geçti kardeşimin düğün hazırlığındaydık alişveriş falan bu yılanbana açıldı böle beöl senı görmüş ciddi fealan tel nosun verdi bana al konuş ne olcak saydı felan ben aldımda kafada başkası olunca sağ kulaktan girdi solda hop uçtu giti düğün oldu gösdercekler X bana annesi kardeşi babası gelmişler düğüne onlar bneı görmüş bana görmek gene nasip olmadı dışarda akrabalar kavga edince bunlar ayırmaya gitmişler öle erkenden kaçmışlar
aradan gene bi zaman geçti ben ayrıldım konuştuğum sıpadan
2009 -2010 yılbaşı akşamı millete msj çekerken ( baybceren aynı yaw msj başlamış mutluluğumuz ) toplu toplu bu X yoladım msj telimde ayten X diye kayıtlıydı tam 00:00 larda başladı yeni bir yıl 2010 yeni msj ve yeni bir AŞK
3 ocak 2010 pazar günü buluştuk 10 ocak 2010pazar buluştuk 24 ocak2010 pazar istediler babam hiç oralı olmadı 5 sefer gitti geldiler kalabalıkta geliolardı her seferinde çay verdim malum kavhve verilmez anca kız verilirse ay altıncıda araya dayımlar ve saolnsun eniştem girdi ( nikaha yetişemeyen şahidim )6 şubat cümartesi sözlendim bastım kahveye tuzu karabiberi verdim 4 nisan pazar 2010 nişanlandım 15 ekim 2010 cuma kınam oldu 17 ekim 2010 taksim evlendirme dairesinde hani uğruna eylemler olan gezi parkı içindeki evlendirme dairesinde evlendim.
NOT 1:::biz iLk el ele o parkta tutuşmuştuk X nimle nikah işlemlerini yaparken parkın en dibinde otururken bankta bekçi gelmişti tam X beni sıkıştırıkenbekçi: kardeş bankta yasak ee demişti benım x alt tarafı el ele tutuşuoz bekçi:çimenlerde yasak değil abi hiç unutmucam bu olayı
not2 ::: ama ne evlilik o gün koşu varmış köprüde trafiğe kapalıymış erkenden kuaför erkenden karşıya geçtik evimize nikah saatini bekledik sonra gezi parkında az dolaştık ah bi resmim yok ona yanarım parkta yanı tam nikah saati eniştem gelemedi ( bayrampaşadan )bizi çağrıyolar diz gittik oturduk tek şahit babam ( babam hiç sevmiyodu eşimi ama şimdi benden çok seviyolar)bağırmazmı hanı şahitsiz nikah olurmu kalk gidiyoz diye dünya başıma yıkıldı o an bi rezil oldum ölsemde kurtulsam yanı neyse banamı ıkna ettiler ( hep eşime derim bak o sırada senı seçtim kıymetini kiymetimi bil )nikah oldu .
ay bide atkı merasımı olduki sormayın:18: ( bol kavgalı ) ay anlatcamtakılar takıldı gelin odasına gittik eşimin teyzasi takıları verin demezmi o ara kaynanam geldi tam bir allaha havale ediyorum eşime tek söz dedim ben gidiyorum ya bneımle gelirsin ya burda ailenle kalırsın saolsun benımle geldi arabamıza bindik evimize gttk sonra bize yemek getirdi kardeşi kapıyı açtı eşim hala gelinlik üzerimde tek tarlatanı çıkarmıştım zır zır ağlıyodum altınları paralar kenarda duryodu eşim yemegide almadı parları altınları bi poşede koydu kardeşine verdi gönderdi
işte bu adamıbu yüzden çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
2005 yılı yazında.. Haziranda uzun zamandır sürekli takıntı haline getirdiğim çocukluk aşkım(aşk değil de çocukluk sevdası diyelim) son kez gördüm ve artık onunla görüşmek istemediğimi söyledim.. Yılan hikayesi gibi bir ilişkimiz vardı zaten.. Bir ay çıkıp 3 ay küs dururduk.. Neyse ben kararımı verdim ve artık görüşmeyeceğimi söyledim..Aynı yıl bir kaç ay sonra Ağustosta bir arkadaşımın doğumgünü vardı.. Bir bayan arkadaşımla beraber mekana gittik.. Eşimde başka bir arkadaşıyla gelmiş aynı mekana ve doğumgününe.. Ama masanın taa öbür ucunda oturuyormuş.. Ben onu hiç görmedim.. Ben arkadaşlarla hoş beş gülüp eğleniyorum.. O beni görmüş ve gördüğü andan beri sürekli beni takip etmiş masada.. Sonra beraber geldiği arkadaşına sormuş.. Bu kız kim demiş.. Oda Dilberege demiş.. Sen tanıyormusun demiş.. Yok konuşmuşluğumuz yok ama ortak arkadaşlarımız var demiş.. Bana bu kızın telefonunu, msn vs ne varsa bul mutlaka demiş.. O arkadaşta da benim msn im vardı.. İşin daha komiği arkadaşı bende sadece sima olarak tanıyorum ama sohbetim yok.. Çok da komik bir çocuktur..
Doğumgününden birkaç gün sonra bu arkadaş bana msn den yazıyor..
- Ne haber? Ne var ne yok?
-İyilik çalışıyoruz..
-Ya doğumgünü güzeldi dimi
-Evet güzeldi
-Benim bir arkadaşım da gelmişti.. Sen gördün mü benim yanımdaydı.
-Yoo görmedim.
-Bak ben sana onun msn’i veriyorum sen onu bi ekle istersen biz yaz 
- Ne diyosun sen yaa .. Tanımadığım birini ne diye ekleyeyim..
-Tamam o zaman ben ona vereyim o eklesin
-Sen bilirsin (Neden bilmiyorum hayır demedim) 
Sonra eşim beni ekledi ve birgün msn den selam diye yazdı.. o gün öyle havadan sudan sohbet ettik.. Meğer o gün onun doğum günüymüş.. yazışırken söylemişti.. bu arada yazışırken telefonlarımızı da verdik birbirimize.. Bende akşam işten çıkınca aradım.. Doğum günün kutlu olsun dedi  Çok şaşırdı.. ama ben tabi çok rahatım öyle nette takılıyoruz yaa..Bende inanılmaz bir özgüven ohooo..
Eşim çok sevindi çok şaşırdı.. çok teşekkür etti.. Ya görüşelim mutlaka dedi.. İyi peki dedim..
Ama biz yazışmaya başladıktan 1-1,5 ay sonra anca yüz yüze görüşebildik..
İlk görüşmemiz Taksim’deydi.. Ben iki kuzenimle gittim eşimde o arkadaşıyla beraberdi.. Akşam yemek yedik sonra da Taksimde bir mekana gittik.. Öyle takılıyoruz tın tın müzik falan.. sonra eşim biraz dışarı çıkalım mı hava alırız dedi? Tamam peki dedim..
İçerisi inanılmaz kalabalıktı dışarı çıkabilmek için insanlar birbirini itiyordu resmen.. Birden bir baktım elimi tuttu.. güya beni kalabalıkta kaybetmesin diye  o elimi tuttuğunda içim sıcacık oldu.. İnanılmaz bir duyguydu.. kalabalığı geçince ben bıraktım hemen elini..Sonra dışarıda biraz hava aldık falan ama özel hiç bişey konuşmuyoruz.. Arkadaşça sohbetler.. Sonra o iş için Amerikaya gitti.. ama ordan beni hergün arıyor msj falan atıyor.. Ben yavaş yavaş ona karşı bişeyler hissetmeye başladım.. Amerikadan döndüğü gün yarın akşam yemeğe çıkacağız iş çıkışı seni alacağım dedi..
Akşam beni aldı çok şık ve güzel bir restorana götürdü.. Bana Amerikadan hediyeler almış, onları verdi… Bir buket kırmızı gül almış.. Ay çok güzeldi şimdi anlatırken bile tekrar heyecanlandım..
Sonra konuyu açtı..” Sanırım bu akşam ikimizde burada neden olduğumuzu biliyoruz” dedi..
Bende tabi nazlı kız edalarıyla.. Hıı ?!?!
Seni daha yakından tanımak istiyorum, bundan sonra seninle daha fazla vakit geçirmek istiyorum.. kısacası hayatımda olmanı istiyorum dedi.. Daha buna benzer güzel sözler de söylemişti ama hepsini hatırlayamadım şimdi.. Sen ne dersin dedi.. Bende olur dedim  13 Ekim 2010 yılında başladı ilişkimiz..
5 yıl çıktık 2010 da evlendik..
ve forumun tatlı ablası Cerenimizin doğum günü kutlu olsun:)) Rabbim hayırlı, uzun, mutlu yıllar nasip etsin sevdiklerinle. 5 yaşında oldu sanırsam ay ne güzel ya kocaman kız oldu maşallah.
eladuru nasıl oldu iyileştimi çocukların?
bugün yusuf enişteninde doğum günüydü dimi:) o da iyi ki doğmuş mutlu annemle evlenmiş mira olmuş:))
meleğim mahirin kediyi taciz edişini hayal ettim çok tatlı oluyordur eminim:)
ben ki ütüyü seven insan 5 makine ütü yaptım daha da yapmam ütü bundan sonra:)
Nıce guzel yıllar dılerım..guzeller guzelı Cerenmıze..hayırlı bır omur nasıp etsın mevlam ıns..cok opuyoum yanaklarından
:119: :119: :119: İyiki doğdun Ceren :119: :119: :119:
Mutlu, sağlıklı, başarılı upuzun bi ömrün olsun, Rabbim hep iyilerle karşılaştırsın seni ...
ve forumun tatlı ablası Cerenimizin doğum günü kutlu olsun:)) Rabbim hayırlı, uzun, mutlu yıllar nasip etsin sevdiklerinle. 5 yaşında oldu sanırsam ay ne güzel ya kocaman kız oldu maşallah.
eladuru nasıl oldu iyileştimi çocukların?
bugün yusuf enişteninde doğum günüydü dimi:) o da iyi ki doğmuş mutlu annemle evlenmiş mira olmuş:))
meleğim mahirin kediyi taciz edişini hayal ettim çok tatlı oluyordur eminim:)
ben ki ütüyü seven insan 5 makine ütü yaptım daha da yapmam ütü bundan sonra:)
nice sağlıklı yaşlara anne ve babasının ilk göz ağrısı hep mutlu ol işlaa
not:herkes uyuttum işla yalnış bişe yazmamışımdır yazdıysam affola gözlerimden uyku akıyo tavşanım az dah aiyi öksürük kaldı sadece kanguru gibiyim hep kucak istiyo belim boynum ağrıyo annemler yarın döncekler işla bursadan yoksa sıyırıcam
ben yatmaya kaçar
topiğimizin ablası Ceren'in doğumgünü dolayısıyla toplandığımız şu dakikalarda, lab.dan yazıyorum. ufak işlerimi yapıp çıkacağımdır.
CERENCİĞİM, DOĞUMGÜNÜNÜ KUTLUYORUM CANIM...
YANAKLARINDAN
HAYIRLI, MUTLU VE HUZURLU BİR ÖMRÜN OLSUN...
Topiğimizin ablası Guzel CeReN ın doğum gunusu kutlu olsun
İyi ki doğdun cerenim. Musmutlu saglıklı yasların olsun.
Yusuf enişteme de selamlar mutlucan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?