2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

azraecem vay vay vayyy:)süper:)
okurken hayal ettim çok eglenceliydi:)
Allah mutlulugunuzu daim etsin canımece yide size bagışlasın

Hosbulduk cnm ben az evvel okudum mesajını valla fırsat bulamıyorum oglum uyumak bılmedıgı ııcın..cnm buyuk ıhtımal senın dedıgın tarıhlerde orda olma ıhtımalı cok yanı ıns gorusur ve tanısırız...
sımdıden cok heyecanlandım yaw :))

Canlarım hosbulduk daha dogrusu bulucaz ıns..
Mahır bıraz duzelır gıbı oldu bugun aama bazen huysuz damarı tutmuyor degıl..neyse artık sabredıcez..malum cocuk 10 derece hava sıcaklıgı olan bır ulkeden geldı kı daha dune adar cocuk kazak ve kulotlu corap gıyıyordu :))

Ayrıca alıntı alamadım dıger arkadaslara tsk ederız..cok ıyı ev sahıbısınız opuyorum her bırınızı tek tek

Nıce guzel yıllar dılerım..guzeller guzelı Cerenmıze..hayırlı bır omur nasıp etsın mevlam ıns..cok opuyoum yanaklarından

AzraEce cnm okudum guzel tanısma hikayesinizi..ne yalan soyluyum once uzun oldugunu gorunce ayy simdi kim okuyacak bunu zamanım yok dıye dusunurken dayanamadım okuyuverdım tek celsede ehuheuehu cok hosmus iyiki paylastım bizlerle sayende bizde seninle cok eğlendik...
Rabbım bozmasın askınızı cnm..

:119: :119: :119: İyiki doğdun Ceren :119: :119: :119:

Mutlu, sağlıklı, başarılı upuzun bi ömrün olsun, Rabbim hep iyilerle karşılaştırsın seni ...

ve forumun tatlı ablası Cerenimizin doğum günü kutlu olsun:)) Rabbim hayırlı, uzun, mutlu yıllar nasip etsin sevdiklerinle. 5 yaşında oldu sanırsam ay ne güzel ya kocaman kız oldu maşallah.

eladuru nasıl oldu iyileştimi çocukların?

bugün yusuf enişteninde doğum günüydü dimi:) o da iyi ki doğmuş mutlu annemle evlenmiş mira olmuş:))

meleğim mahirin kediyi taciz edişini hayal ettim çok tatlı oluyordur eminim:)

ben ki ütüyü seven insan 5 makine ütü yaptım daha da yapmam ütü bundan sonra:)

Cok eglenerek okudum taa kı su takı olayını okuyana adar bende resmen sınır oldum ama cok sukur X man ıne kavusmussun ya gerısı bos dımı..sana ve aıle nıce mutlu yıllar dılerım mızajı seker arkadasım

Vay bee bır dogum gunu ve bır askın dogusu gıbı olmus..hep mutlu olun ıns cnm..rabbım daım etsın beraberlıgınızı...

Beray iyileşti gibi ama çok mızmız bugünlerde birazcık üzülsün ateşleniyor. Kaana da antibiyotik alerji yaptı, kıpkırmızı oldu kuzunun heryeri, alacı değiştirdik şimdi onun sonucunu bekliyrz.

Ceren 4 oldu canım. Berayla yaşıtlar.

nice sağlıklı yaşlara anne ve babasının ilk göz ağrısı hep mutlu ol işlaa

not:herkes uyuttum işla yalnış bişe yazmamışımdır yazdıysam affola gözlerimden uyku akıyo tavşanım az dah aiyi öksürük kaldı sadece kanguru gibiyim hep kucak istiyo belim boynum ağrıyo annemler yarın döncekler işla bursadan yoksa sıyırıcam
ben yatmaya kaçar

Son düzenleme:
topiğimizin ablası Ceren'in doğumgünü dolayısıyla toplandığımız şu dakikalarda, lab.dan yazıyorum. ufak işlerimi yapıp çıkacağımdır.

CERENCİĞİM, DOĞUMGÜNÜNÜ KUTLUYORUM CANIM...
YANAKLARINDAN

HAYIRLI, MUTLU VE HUZURLU BİR ÖMRÜN OLSUN...

Nıce guzel yıllar dılerım..guzeller guzelı Cerenmıze..hayırlı bır omur nasıp etsın mevlam ıns..cok opuyoum yanaklarından

:119: :119: :119: İyiki doğdun Ceren :119: :119: :119:

Mutlu, sağlıklı, başarılı upuzun bi ömrün olsun, Rabbim hep iyilerle karşılaştırsın seni ...

Topiğimizin ablası Guzel CeReN ın doğum gunusu kutlu olsun

İyi ki doğdun cerenim. Musmutlu saglıklı yasların olsun.

Yusuf enişteme de selamlar mutlucan :)

ayy nasıl mutlu oldumçok teşekkür ederiz canlarım
bi kaç arkadaşım daha cuma gününde kutlamıştı onlarada çok teşekkür ederim iyiki varsınız
ceren sizleri çok öpüyomuş
bende öpüyorum

bugün ilk göz agrım benim dünyalar güzeli kızım cerenimin dogum günüydü
aile büyükleri ve küçükleriyle yemege gittik:)güzel bir akşam geçirdik..
ama çağla beni mahvetti..bugün ne oldu çağlaya bilmiyorum ama uyumadı bi türlü..
aglayıp durdu çok huysuzdu..benim sinirler harab olduhatta 3 saat ugraşmam sonucu 15 dakika yatıp kakınca
sinirle yatagına hızlı bir şekilde attım:18:çok korktuilk defa böyle birşey yaptım..
az öncede uyumamak için direndi yine 1 saat ugraştım 10 sakika sonra gözlerini açınca yine çıldırdım
hemen eşimi çağırdım,dedim al kızını çünkü ben kendime hakim olamıycam çocugun canını yakmıyım..
neyse eşim uyuttu bende oturdum agladım..bütün günüm çağlayı uyutmaya çalışmakla geçti diyebilirim..
off inşallah gece rahat uyur..çok yorgunum..hem bedenen hem ruhen
işte böyle hiç keyfim yok..gidemde yatam bari..

günaydınnnn herkseeee hepimizzz içinn harika bir günn ve çabucak geçenn bir hafta diliyorummm haftaya tatile çıkıyorummm bu hafta bitmez bana artıkk amaa çok işim var malumm tatil öncesii yoğunluk

CERENCİİMMM canımm benimm doğum günün kutlu olsunnn planner teyzen yoğunluk ve haftasonu nedeniyle ancak kutlayabildii cicimmm kocamann öpüyorum senii güzell yüzün kadar güzell bir ömrünn olsun inşş

Kızlaarrrrmükemmel geçti herşey,,Rabbime şükürler olsun çok çok çok eğlendik veee
benim uyumlu yavrum öyle mutluyduki bizi de çok mutlu etti
Kısa süren tatilimizden geriye kalan sonsuz mutluluk ve Antalya hatırası 1 adet köpek dişi oldu
Kızımın köpek dişinin 1'i patladı çok şükür

Öncelikle dün yaşgünü olan Cerenimi kocamaaaan öpüyorum
MUTLU YILLAR PRENSESİMTeyzen senin yaşgününü dün kutlayacaktı ama telefonum arama msj vs.kapandı hatta birkaç gün de kapalı olacak.Yoksa asla unutmadım yaniRabbim seni ailene ve tüm sevdiklerine bağışlasın meleğim:118::119:
Cerenle aynı gün doğan sevgili kocişimin yaşgününü kutlayan dostlarıma çok teşekkürleriyiki varsınız benim can yoldaşlarım
Biangel,dilberege,azraece..Tanışma hikayenizi sahilde denize karşı güneş batarken keyifle okudumNe mutlu ki bo kocişlerle evlenip bu kadar güzel bebekler doğurduk
Bambucanım resim eklemişsin,,ilk müsaitliğimde hemen bakıcam kuzumun resimlerine

Tatilden notlar
Uçak yolculuğu yapacak anne arkadaşlarıma:
Gidişimiz uyku saatinde oldu,,daha uçak kalkmadan emzirdim ve yolda uyudu çok rahat ettik
Dönüşümüzde ise kıpır kıpırdı,,herkese mavi boncuk dağıttı konuştu da konuştu minnoşumSonra nazara geldi
Uçak tam indikten sonra babasının kucağında resmen tazyikli musluk gibi bir kustu kızlar,,inerken hostese bu uçağı çöpe atın demiş eşimBir koku sardı etrafıNeyseki inmiştiDönüşte bindiğimiz taksici kafası dışarda kullandı arabayı
Yolcu bi kadının yorumuna ise koptu herkes: "çocuk bu canım sıçarda kusarda"

Otelden:
Otelde herşey 4x4'lük değil 5x5liktiMama sandalyeleri yaklaşık 100 tane ve üzeri silinerek streçlenip bir odaya kaldırılıyordu ve oradan alıyorduk. Ayrı bir açık büfe çocuk menüsü olduğu gibi,diyet menüsünden de oldukça faydalandım.
Balığın her çesidini tattırdım walla,,çocukların tabağı bile melamin ve renkleri(kız/erkek)ayrıydı.
Evimde yapmadığım sebzeler,organik meyvenin dibine vurduk..Cicibebesinden tutunda her türlü bisküvi bile vardı.
Gece sütü içinse,resepiyona söylememle (ılık) kapıya cam şişede gelmesi bir oldu. Yani yeme içmede hiçbir problem yaşamadım aksine evde bulamadığımızı yedik 3ümüzde

Deniz/havuz:
Görmemiş 3 gün tatile gitti herşeyi yazıyor demeyin,,ay size anlatmıcam da kime anlatıcam
Gittiğimiz gibi denizde aldık soluğuKovamız küreklerimizle tabiKim derdiki herkes oynarken Mira kumları yicek
Baktık olmuyor hemen denize kucağımızda sokup havuz kenarına döndük,,ama tabi kızımı kuma gömdüm ve metrelerce yürüttüm tuzlu suda şifa olsun diye
Havalı havalı simidimizi şişirip kızımızla kendimizi havuza attık,,işte en güzeli buydu çünkü Mira suya ve simidine resmen bayıldı:16 Hatta sudan çıkmamak için ağladıBütün turistlere eyyo(hello) demeyi öğretti babası,,herkese bir eda bir hava görmeniz lazımdıYaşlı bir turiste dede dede diye(dedesi gibi keldi) yapıştı,,Alex diye bir çocuğa aşık oldu
Otel fotoğrafçısına birbirinden güzel pozlar verdiAkşamları mini discoda gangam dansı yaptı diğer bebeklerle.Animatör ablasından yuppi yuppi demeyi öğrendi.Size anlatamayacağım kadar çok anı biriktirdikTabi fotoları kısa sürede ekliycem
Akşam üstleri ayakkabılarıyla gezdirsemde aldığım sandaletlerin faydasını çok gördüm
Daha tam yürümediği için onlarla yürüyemez sandım ama kızım beni yanılttı

Havanın güzelliği ve kızımın yorulup güzelce uyumasıyla kalan vakitte bizde bolca aşk yaşadık kocamla
Bebek arabasını iskeleye koyup yüzdük,,yine kızımız uyurken tenis oynadık,havuz sefası yaptık karı koca

Bu arada ilk gün yediğimiz kumların çirkin olduğunun farkına vardık sanırım,,dün sabahtan yine denize indik ve baba kız kumdan kale yaptılar

Harika bir 3 gün geçirdik biz,,Rabbime,bize bunu nasip ettiği için şükürler olsun
Titanic otel lara personeline de bizi bu kadar rahat ettirdikleri için teşekkürler
Vee benimle iş birliği yapıp hayatımı kolaylaştıran aşkıma da duaların en güzelini ediyorum

İşte böyle kızlar:103:3 gündü ama fazlasıyla güzeldiDarısı şimdi sizin başınıza,,inşallah benim buradaki bütün dostlarım
tatillerin en güzellerini,,mutlulukların en fazlasını yaşayın emiHepinizi çok seviyorum

günaydın arkadaşlarım
haftasonu bazılarımız için yoğun geçmiş anlaşılan. yediğiniz içtiğiniz sizin olsun, gezip gördüklerinizi anlatın bakalım

ben de evi kıyı bucak temziledim. içim ferahladı resmen. yo yo, hayır. temizliği haftasonu yapmadım. haftasonu hep eşim ve oğluşumla beraber geçirdik. bol bol yürüdük, gezdik vs. temizliği, sabah eşimle Orhan Cemal'i annemlere gönderdikten sonra yaptım sabah 7:30-9:00 arasında 1, 5 saatte 3 oda bir salon (salonun 45 metrekare olduğunu ekleyeyim) evi temizleyip, üstüne duş alıp evden çıkabildim

mutlucann cicimm ohh ne güzell bir tatill olmuşş 3 günü dolu doluu geçirmişsiniz, önerilerinden faydalanıcaz şekerim sagoll benimde en büyük endişem zeynonun kumları yemek istemesiydii miracıkta aynen öyle yapmışş off ya niye herşeyi yemeye çalışıyor bu kuzularrr miranın yemeği konusunda sıkıntı çekmemen süper olmuşş canım inşş bizim tatiilimizde harikka geçerr darısı bizee olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…