2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

mecbur çekecez diyosun yani
memmemmm şifa olsun kuzuma :)

birde talayın bebişiyle pampişin bebişini benzetiyorum ben,,birde plannerın zeynosu aynı babası

evet gerçekten mira ve çağla birbirine benziyorlar, benimkideee ayynııı babasııı, babasına saç bandı taksamm nasıl olur acabaaa akşama bir deneyimmiiii
başka başkaaaa:26:
plannercim
cikirokko
dilberege

babycerennn ciciimmmmm

bizim zeynoda son günlerde zor uyuyor canım ya ve yürüme çabaları iyicee yoğunlaştı hiçç oturmuyor desem yeri yani ve biryerde yürümeye yeni başlayan bebeklerin uyku düzeni bozulabilir diyorduu sanırım zeynomda bunu yaşıyor galiba bizim dişler 6 tane daha ya dişte geliyor olabilirrr:44: bilemedimm nedendir ama uyumak istemediğii kesinn dün akşam saat 10.30 du uyuduğundaaa

canım eşinle birlikte çıkın sizdee haftasonu falan çok mu yoğun çalışıyor eşinn? tabiykii yavrunla vakit geçirmek dünyanın en güzel duygusu ama birlikte çıkmakta çok eğlenceli oluyor kimseye bırakamasan bile kuzunla birlikte gezersin canımm amaa çııkk yani -mutlaka bakk depresyonunu üşütme sakınn bakııımm aaa

Hejarcım iyi taraflarından bakmaya çalış,,evet birine bırakmak çok zor ama bırakabileceğin biri de var en azından
Mesela sabahları Aras Eymenle çıkıyorsun hava güneş aldırıyorsun,,öğlende git mesela babannesine,,orada doyur uyut,
zaten güzel uyuyor maşallah O süre zarfında çık biraz bi çorap alma bahanesiyle mesela,,dolaş bi çay iç mesela yürü sadece ne biliim..
Ama kendin için yap bunu arkadaşımzaten 1 saat kendinle kalmak için yeter bile insana,,sonra bebeğinin aşkıyla burun sızlama başlıyor Kendine vakit ayırmalısın tatlım,,bebeğimizi sağlıkla yetiştirebilmemiz için bu şart..
Bende çok bunaldığımda burada ağlıyorum size biliyosunuz,,bunları paylaşabilmemiz bile çok güzel
Birbirimizin tavsiyelerini de dikkate alalım Bi akşam de enişteye rica et hem belki onun da ihiyacı vardır senle başbaşa bi çay içmeye

Son düzenleme:
başka başkaaaa:26:
plannercim
cikirokko
dilberege

BabyCeren

Canım bazen insana öyle oluyor.. Yalnız değilsin.. Bazı günler uyanıyorum modum çok düşük oluyor.. Canım hiç bişey yapmak istemiyor.. keyifsizim ama neden olduğunu bilmiyorum vs vs.. Ama geçiyor merak etme :)) Kv neden bırakmak istemiyorsun? Belki arada bırakman senin içinde iyi olabilir.. 1-2 saatliğine bırakıp sende biraz dolaşırsın mağza vs veya uzun zamandır yapmak istediğin ama yapadığın bişeyler varsa onları yaparsın..

Erkekler bazen öyle canım.. Bizde tatil konusunda daha gitmeden tartıştık.. Bana öyle bir tatil planı yapıyor ki eşim.. 1 haftalık tatilin yarını yollarda geçireceğiz.. Çocuğu 1 satten fazla arabada uyanık tutamıyorum.. sürekli hareket halinde ve koltuğunda oturmaktan sıkılıyor.. Farklı farklı yerlere gittiğimizde çocuğunda düzeni bozulacak.. yatacak yer, yemek vs herşeyi düşünüyorum tabi.. Benim çok abarttığımı gözümde büyüttüğümü düşünüyor.. Peki dedim.. o zaman bir pazar günü sabahtan akşama kadar.. yani uyandığından akşam uyku saatine kadar sana bırakacağım.. çok değil sadece 1 gün bakmanı istiyorum bakalım o zaman abartıyormuyum abartmıyormuyum.. Ne yedireceğini ne içireceğini herşeyi sen yapacaksun ve düşüneceksin dedim.. Tabiki hemen kıvırmaya başladı.. Zaten bırakmam da ama işte onlar için konuşmak çok kolay uygulamaya gelince yoklar..

çağla okulda ablasının dogum gününde:)
[video=youtube;vIA8WAeRnfM]http://www.youtube.com/watch?v=vIA8WAeRnfM&feature=youtu.be[/video]
:87::87::87::87::87:

Ama ben göremedim videoyu tekrar istiyorum

çağla okulda ablasının dogum gününde:)
[video=youtube;vIA8WAeRnfM]http://www.youtube.com/watch?v=vIA8WAeRnfM&feature=youtu.be[/video]
:87::87::87::87::87:

aaaaaaaaa yaa ben nasıl kaçırmışım bu videoyu çene çalarken ve aynı anda çalışmaya çalışırlkenn kaçırmışımm sanırımmmm poffff

mutlum denize hangi saatlerde girdiniz?
bi de her seferinde yıkadın mı yavru kuzuyu?

kahvaltı+deniz/havuz şeklinde yaptık canım
yani 7:30 kahvaltı,sonra 11e kadar falan su keyfi,,
11-12:30 arası oyun kulubune,parka gölge olan yerlere götürdüm,
evcil hayvanlarla meyve yedik o arada
12:30 yemek sonra odaya kaka yapmaya ve uyumaya,,
sonrasında 15-16 gibi indik tekrar havuza..Zaten havanın ve bebeğin durumu odaya odaya diye haber veriyordu
Bebek arabasını götürmenin rahatlığı işte bu noktada önemli,,bebek gölgede vs. bi şeklide arabada bile uyusa biz geri kalmadık aktivitelerimizden
Ben her seferinde yıkadım canım,,havuzun kenarlarındaki duşlardan hemencecik geçiriverdim ıslakken,,
sonrada akşam üzeri zaten tam kapsamlı yıkadım odadaHatta dün ilk kez oldu sanırım en son eve gelip yıkamamla tam 4 kez yıkandı 1 günde

Son düzenleme:
kızlar bebekleriniz günde kaç kez yatıyo? benm ki iki kez yatıyo da sormak istedim ne zaman tek e düşer

Günde 2 kez uyuyor.. saat 11:00 ve öğleden sonra 15:30 gibi 1-1,5 saat kadar uyuyor.. Ne zaman teke düşer bilemiyorum.. ama günde 2 kez uyumasının bence bir sakıncası yok

pazar günleri eşimle mutlaka dışarı çıkarız zaten ama ben tek başıma birşeyler yapmak istiyorum

önerilerini dikkate alıcam canım teşekkür ederim çok
çarşamba günü çıkarım inşallah kv bırakıp
gerçekten çok bunaldım anlatılacak gibi değil:18:

canımm desteğin için teşekkür ederim çarşamba bir aksilik çıkmazsa çıkacam dıaşrı sizden
aldığım gazla

kızlar bebekleriniz günde kaç kez yatıyo? benm ki iki kez yatıyo da sormak istedim ne zaman tek e düşer

benim kuzumda 2 kere uyuyorkendi istemediği sürece ben bıratırmayı düşünmüyorum

bugün dükkanı ne erken kapamışınız öyle ya:)) afferin afferin ben şimdi giremem fazla çok sayfa gitmeyin beni bekleyin:))

annezeynebim kv 20 sine ameliyat günü almış istanbulda ama burada da doktora götürmeyi planlıyoruz. şu anda uçaktalar buraya geliyorlar 1 haftalığına haliyle gerginim:) dua edin problemsiz su gibi geçsin zaman.

mutlum ya bugün 2 defa baktım miramın resimlerine o ne güzellik o ne keyif o ne mutluluk maşallah kuzuma. hediyemizde çok yakışmış boncuk gözlüme.

annezeynep ömerim desene tam beyaz atlı prens olacak:))

şimdik belki meleğim hep antep istanbul yapmaktan canı sıkılır marmarise yolu düşer, mutlum yusuf eniştenin kartı yine kapar bir marmaris kaçamağı ayarlar, planner zaten cepte:), yeşilçay hissediyorum yatcak kalcak hoopp ordayım dicek, dilberege antalya çok sıcak olur kaan için marmarise gidelim diyecek eşine ve o vahşi cazibesiyle kabul ettirecek:), ilkim ve pınarda kendilerine karne hediyesi olarak marmaris tatili hediye edecekler, annezeynebimle büyük buluşmamız izmirde nasipse son 2 ay:), hejar çok bunalmış depresyonu üşütmüş doktor acilen marmarise gidilecek derde gelir inşallah,lillac okul ve iş yorgunluğunu marmariste atacak, babycerenim ay 2 çocukla tatil zor olur fikrinden vazgeçip güzel kızlarıyla marmarise gitmeyi isteyecek eşinden kabul etmezse çocukları sana bırakıp ben yalnız giderim tehdidiyle istediğini elde edecek, chihiro(yine unuttum adının yazılışını:) orhan cemalin değişik yerlerde kek yapma kariyerinin başlangıç yeri olarak marmarisi seçip gelecek,köşeminderi,nagiş,mybabylove,uğurböceği,pampiş,edacık,eladuru,beykoz,,turuncu,yavrukedi,talay,(muhakkak birini unuttum şimdiden özür) hepinizi canı gönülden marmarise davet ediyorum marmaris fahri elçisi olarak:))

tatlıcadım tarık buğra yürümek için marmarise gitmeyi bekliyor bence, zada zeynep adam sandaletlerini giyip eceyle koşmak istiyormuş, bambucan ankarada bunalmışınızdır marmaris size çok iyi gelir kesinlikle, ve tabi ikis meniyle kujum ve tatlı tavşanı(evlenme hikayeni eşimede okudum koptuk gülmekten:)) malum suyu seven bir ailesiniz marmaris tam sizlik:))

aaaaaaaaa yaa ben nasıl kaçırmışım bu videoyu çene çalarken ve aynı anda çalışmaya çalışırlkenn kaçırmışımm sanırımmmm poffff
:)yok canım kaçırmazdında ben aniden çıkmak zorunda kalınca hemen videoyu sildim:)
hepsi benim suçum:)sonra yine koyarım..

benim kızımda günde 2 defa uyuyo..kız bırak uyusun daha ne istiyosun:)bana kalsa günde 5 defa
uyusun:)benim açımdan bir sakıncası yok:)ama bazen 1 defada uyudugu oluyo,gezmeye gittiysek mutlaka uyku saati kaçıyo
bugünde öyle oldu..

azraece kız maşallah herkesi davet ediyon hepimiz bir gelsek olurmu:)bizlere bakabilecenmi
sonra aç kalmayalım:)
valla açlıga dayanamam sonra eceyi yer giderim

çiçeğimde nerlerde napıyor acaba karsa gittilermi ki? onu da teli olan birisi arasa. pınardadan da hala ses yok nagiş girsede foruma telefon etse nasıl diye.

banyoyu yıkadım kurusun diye bekliyorum sanki görücüye çıkıcam öyle heyecanlıyım salak kafam işte:))

azraece kız maşallah herkesi davet ediyon hepimiz bir gelsek olurmu:)bizlere bakabilecenmi
sonra aç kalmayalım:)
valla açlıga dayanamam sonra eceyi yer giderim

hepiniz birden hımm lojmanın askerler için olan yatakhane kısmı var oraya yollarım sizi artık:)) tablot yemekte çıkıyor:)) hem sen eceyi yersen bende çağlayı yerim ve bu işten ben karlı çıkarım malum seninki daha etli butlu maşallah:))

:))ye canım ye afiyet olsun:)ben ecenin burnunu yemek istiyorummaşallah hokka gibi burnu var
hem ben lojmanda falan kalmam bilesintablot yemekte yememsen bana torpil yaparsın dimi:))
kujumla cikirokkoyu aynı odaya koyarızkujumla cikirokkonun sohpetini düşünemiyorum
cikirokko_kujum hanım nasılsınız efendim...
kujum_işla iyiyik monşerhanım
cikirokko_pek bir gergin gördüm sizi kujum hanım hayırdır:18:
kujum_ikis meni kapıya koydum uyuss beni delirtti ondan monşer
cikirokko_hııı sıkmayın canınızı kujum hanım:18:banada öyle bakmayın azizim korkuyorum:18:
kujum_işlaaa bir susarsan iyi olacakAllah ilik versin sus artıkdatlu datlu konuşmayıda bilmiyon
cikirokko_:18::18::18::18::18::18:

1 saat sonraaa

cikirokko_:18::18::18::18::18:
kujumm_
:))

bence kujum chihiroyu bile ( evet yine yanlış yazdım biliyorum ama geri dönüp bakmaya üşendim özür:) salon kadını çizgisinden kaydırır o tatlılığıyla:)) bi bakarsın chihiro eşine x menim diye hitap etmeye başlar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…