canım aynı benim durumumdasın:)bende zaten depresyondaydım bide üşütünce tam delirdim
sorun şu bende çocuklarımla vakit geçirmeyi çok seviyorum ama benimde biraz kafa dinlemeye ihtiyacım var
ama yapacak bir şey yok mecbur çekcez:)daha yazacaktım ama kalemim bitti:)yani çağla uyandı
memmemmm diyo :)
birde talayın bebişiyle pampişin bebişini benzetiyorum ben,,birde plannerın zeynosu aynı babası
başka başkaaaa:26:
plannercim
cikirokko
dilberege
dün yazmıştım çağla beni çıldırttı bende biraz onu üzmüştüm(
çok şükür bugün beni üzmeden uyudugaliba ben dün çok stresliydim çocuk ondan huysuzdu..
bugün cereni okula yolladıktan sonra biraz aprtmanın önünde oynadık keyfine diyecek yoktu:)
hatta yan evde oturanlar bana seslendi''kızınızı biraz sevebilirmiyiz ''dediler:))alın sevin dedim:)
çağla hiç birinin kucagına gitmedi ama yinede mıncıkladılar kızımı.)
yorulunca eve çıktık hemen uyudu
bende işimi yaptım bitirdim..birazdan uyanır markete gideriz:)
acaba dişimi çıkacak:26:3 aydır hala 8 dişte takılıp kaldık:26:gelen giden yok
canım çok sıkkın ama nedenini bende bilmiyorum :)
herşeyden sıkıldım sanki bedenim yorgun,ruhum yorgun
eşim çocukla bir yere çıkmama çok karşı sadece markete yada yakında biryerlere gidebiliyoruz:26:
kv bırakmak istemiyorum çocumu,annemde dedm hasta olduğu için onunla ilgileniyor başkada kimse yok ztan :)
tek başıma sokaklarda saatlerce yürümeyi çok özledimyanlış anlaşılmasın oğlumlada vakit geçirmeyi çok seviyorum
hiç bişeye değişmem yavrumu ama sanırım babycerenin dediği gibi depresyonumu üşüttüm:)
eşim çocukla bir yere çıkmama çok karşı sadece markete yada yakında biryerlere gidebiliyoruz:26:
kv bırakmak istemiyorum çocumu,annemde dedm hasta olduğu için onunla ilgileniyor başkada kimse yok ztan :)
tek başıma sokaklarda saatlerce yürümeyi çok özledimyanlış anlaşılmasın oğlumlada vakit geçirmeyi çok seviyorum
hiç bişeye değişmem yavrumu ama sanırım babycerenin dediği gibi depresyonumu üşüttüm:)
başka başkaaaa:26:
plannercim
cikirokko
dilberege
aslında çok dogru söylüyosun canım ama işte 2 çocuk ne bileyim kararsız kaldım..ceren bizi çok yormaz ama çağladan emin degilim:))
bide şöyle birşey var çağla veya ceren huysuzluk yapınca bende eşimde geriliyoruz ve birbirimize patlıyoruz..sonra eşim saatlerce surat yapıyoben hemen sakinleşip unutabiliyorum ama eşim daha alıngan..tatildede böyle olmasından korkuyorum..
ama yinede düşünecem yazını okuduktan sonra biraz dha umutlu oldum canım:)
çağla okulda ablasının dogum gününde:)
[video=youtube;vIA8WAeRnfM]http://www.youtube.com/watch?v=vIA8WAeRnfM&feature=youtu.be[/video]
:87::87::87::87::87:
çağla okulda ablasının dogum gününde:)
[video=youtube;vIA8WAeRnfM]http://www.youtube.com/watch?v=vIA8WAeRnfM&feature=youtu.be[/video]
:87::87::87::87::87:
mutlum denize hangi saatlerde girdiniz?
bi de her seferinde yıkadın mı yavru kuzuyu?
kızlar bebekleriniz günde kaç kez yatıyo? benm ki iki kez yatıyo da sormak istedim ne zaman tek e düşer
kızlar bebekleriniz günde kaç kez yatıyo? benm ki iki kez yatıyo da sormak istedim ne zaman tek e düşer
canım eşinle birlikte çıkın sizdee haftasonu falan çok mu yoğun çalışıyor eşinn? tabiykii yavrunla vakit geçirmek dünyanın en güzel duygusu ama birlikte çıkmakta çok eğlenceli oluyor kimseye bırakamasan bile kuzunla birlikte gezersin canımm amaa çııkk yani -mutlaka bakk depresyonunu üşütme sakınn bakııımm aaa
Hejarcım iyi taraflarından bakmaya çalış,,evet birine bırakmak çok zor ama bırakabileceğin biri de var en azından
Mesela sabahları Aras Eymenle çıkıyorsun hava güneş aldırıyorsun,,öğlende git mesela babannesine,,orada doyur uyut,
zaten güzel uyuyor maşallahO süre zarfında çık biraz bi çorap alma bahanesiyle mesela,,dolaş bi çay iç mesela yürü sadece ne biliim..
Ama kendin için yap bunu arkadaşımzaten 1 saat kendinle kalmak için yeter bile insana,,sonra bebeğinin aşkıyla burun sızlama başlıyor Kendine vakit ayırmalısın tatlım,,bebeğimizi sağlıkla yetiştirebilmemiz için bu şart..
Bende çok bunaldığımda burada ağlıyorum size biliyosunuz,,bunları paylaşabilmemiz bile çok güzel
Birbirimizin tavsiyelerini de dikkate alalımBi akşam de enişteye rica et hem belki onun da ihiyacı vardır senle başbaşa bi çay içmeye
BabyCeren
Canım bazen insana öyle oluyor.. Yalnız değilsin.. Bazı günler uyanıyorum modum çok düşük oluyor.. Canım hiç bişey yapmak istemiyor.. keyifsizim ama neden olduğunu bilmiyorum vs vs.. Ama geçiyor merak etme :)) Kv neden bırakmak istemiyorsun? Belki arada bırakman senin içinde iyi olabilir.. 1-2 saatliğine bırakıp sende biraz dolaşırsın mağza vs veya uzun zamandır yapmak istediğin ama yapadığın bişeyler varsa onları yaparsın..
:)yok canım kaçırmazdında ben aniden çıkmak zorunda kalınca hemen videoyu sildim:)aaaaaaaaa yaa ben nasıl kaçırmışım bu videoyu çene çalarken ve aynı anda çalışmaya çalışırlkenn kaçırmışımm sanırımmmm poffff
azraece kız maşallah herkesi davet ediyon hepimiz bir gelsek olurmu:)bizlere bakabilecenmi
sonra aç kalmayalım:)
valla açlıga dayanamam sonra eceyi yer giderim
hepiniz birden hımm lojmanın askerler için olan yatakhane kısmı var oraya yollarım sizi artık:)) tablot yemekte çıkıyor:)) hem sen eceyi yersen bende çağlayı yerim ve bu işten ben karlı çıkarım malum seninki daha etli butlu maşallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?