Ağzı burnu totosu heryer kum oldu canım sorma wallamutlucann cicimm ohh ne güzell bir tatill olmuşş 3 günü dolu doluu geçirmişsiniz, önerilerinden faydalanıcaz şekerim sagollbenimde en büyük endişem zeynonun kumları yemek istemesiydii miracıkta aynen öyle yapmışş off ya niye herşeyi yemeye çalışıyor bu kuzularrr miranın yemeği konusunda sıkıntı çekmemen süper olmuşş canım inşş bizim tatiilimizde harikka geçerr darısı bizee olsunnn
Günaydın güzel anneler.. herkese iyi haftalar :)
Mutlum ne güzel yazmışsın.. Resmen sanki sizinle birlikte tatil yapmış gibi oldum.. Merak ettiğim, acaba nasıl olur dediğim herşeye cevap yazmışsın.. Çok teşekkürler.. Tatilinizin güzel geçmesine çok sevindim.. Bakalım biz ne yapacağız.. hala karar veremedik..Arkadaşlar Antalya'ya gidiyorlarmış sizde gelin dediler.. bakalım hala düşünüyoruz..
Canım havuza şu havuz için olan bezlerle mi soktun? Kullanışlı mıydı? Memenun kaldın mı? 3 günde ne kadar bez kullandın? Bir de bunları paylaşırsan merakımı gidermiş olacağım
kızlar herkese selamlar olsunnn...
herkese güzel haftalar diliyorum...
öncelikle cerenciğimin dogum gunu kutlu olsun..nice güzel yasları olsun annesi babası ve guzel kardeşiyle birlikte upuzun ömürler diliyorum...
mutlucum valla öle bi anlatmışsınki sanki tatil yapmış gibi oldum..cok sevındım herseyın guzel geçmesine cnm...bende istiyorum bendeee...
meleğim hoşgeldin canımcım...en kısa surede organızasyon yapıp bulusalım hazır burdaykene..
vee butun guzel arkadaslarımı sevgıyle kucaklıyorummm...
mutlum kendim tatil yapmış kadar oldum sayende:) çok sevindim herşeyin yolunda geçmesine darısı diğer tatillerinizin başına
planner haftaya buralara gelecekmişiniz zeynom bana mesaj attı eceyi çok görmek istiyormuş:) şimdi annemler tanımıyoruz, ayıp olur diye filan gelmek istemeyip mazeret bulurlar kabul etme sakın dedi:) ona göre:))))))))))
MUTLUANNEEE okudukça içim açıldı kıpır kıpır yerimde duramadım bayıldım tatil yazına ve süpper sevindim güzel geçmesine!!
bebekler için bu kadar çok uygulama olması ne güzel olmuş kendi evinde bu kadar detaylı ilgilenemez insan bayıldım bayıldım!!
nazarlardan korusun Rabbim bu enerjiyle bir sonraki tatile kadar idare edersiniz
MUTLUcum Miranın size müsaade etmesine bayıldım inşallah Ömer de müaade eder de bana hep güzel anılar veren Çeşme'den yine keyifle ayrılırım
AZRAECE son 2 ay
mutlucum tatil tüyolarını paylaş bizimle yanımıza ne alalım ne almayalım öpüyorum çok görüşürüzz
Doğum günün kutlu olsun tatlı kuzum benim
günaydınnnn herkseeeehepimizzz içinn harika bir günn ve çabucak geçenn bir hafta diliyorummm haftaya tatile çıkıyorummm bu hafta bitmez bana artıkk amaa çok işim var malumm tatil öncesii yoğunluk
CERENCİİMMM canımm benimm doğum günün kutlu olsunnn planner teyzen yoğunluk ve haftasonu nedeniyle ancak kutlayabildii cicimmmkocamann öpüyorum senii güzell yüzün kadar güzell bir ömrünn olsun inşş
kızlar herkese selamlar olsunnn...
herkese güzel haftalar diliyorum...
öncelikle cerenciğimin dogum gunu kutlu olsun..nice güzel yasları olsun annesi babası ve guzel kardeşiyle birlikte upuzun ömürler diliyorum...
mutlucum valla öle bi anlatmışsınki sanki tatil yapmış gibi oldum..cok sevındım herseyın guzel geçmesine cnm...bende istiyorum bendeee...
meleğim hoşgeldin canımcım...en kısa surede organızasyon yapıp bulusalım hazır burdaykene..
vee butun guzel arkadaslarımı sevgıyle kucaklıyorummm...
selam can arkadaşlarım
yeni bir hafta bütün güzellikleriyle gelsin bize inşallah
mutlu anne tatilinizin güzel geçmesine çok sevindim,amaira çok eğlenmiş resimlerde belli oluyor
sizde bol bol aşk tazelemişsiniz ne güzeldarısı tatile gidecek olan arkadaşlarımın başına
çağla ve Mira birbirine benzettim ben bu arada ikiside çok tatlı maşallah
Sakın zor mor deme canım,,yorulsanda adı tatil bi keremutlu anneönce tatil fotolarını gördüm sonrada yazını okudum harika çok sevindim
çocukla tatil biraz risk ama maşallah mirama hiç üzmemiş sizisizde doyasıya eglenmişsiniz
ben tatilde vazgeçmiştim 2 çocukla pert oluruz diye ama yazını görünce bende heveslendim valla:)
bakalım kısmetenişteminde dogum günü süper geçmiştir:)ne iyi ettinde böyle birşey yaptın
fotolarda süper ohh sefanız olsun:)
hejarcım evet mirayla çağlayı bende benzetiyorumacaba dedim ikiside maviş diyemi:26:yok ikiside küçük agızlı:9
ikisininde yüz hatları çok benziyo:))
Allah yüzleri gibi şanslarınıda güzel yapsın inşallah..bütün bebeklerimizin şansı bahtı güzel olsun
başka başkaaaa:26:
plannercim
cikirokko
dilberege
Sakın zor mor deme canım,,yorulsanda adı tatil bi kereBak bana canıma okundu yoruldumda ama unuttum bile hep iyi yönlerini hatırlayıp paylaşıyorum çünkü 3 güncük de olsa yetti bile huzur bulmama Sakın, nasıl olur zor olur hesapları yapmayın
Hava değişimi bile yetiyor insana,,mesela dün yazmışsınya saatlerce uyutmaya çalıştım diye Çağlayı,,işte ben bütün 1 yılımın hemen her gecesini bu şekilde geçirdim.Gerçekten yorucu ama 1-2günlük kaçamak bile olsa diriltiyor insanı.Bu günler birdaha gelmez iyi düşünelim iyi olsun inşallah
Bu kadar paylaşımda bulunyoruz kızlar birbirine baka baka benzedi bak gördünmü
canım çok sıkkın ama nedenini bende bilmiyorum :)
herşeyden sıkıldım sanki bedenim yorgun,ruhum yorgun
eşim çocukla bir yere çıkmama çok karşı sadece markete yada yakında biryerlere gidebiliyoruz:26:
kv bırakmak istemiyorum çocumu,annemde dedm hasta olduğu için onunla ilgileniyor başkada kimse yok ztan :)
tek başıma sokaklarda saatlerce yürümeyi çok özledimyanlış anlaşılmasın oğlumlada vakit geçirmeyi çok seviyorum
hiç bişeye değişmem yavrumu ama sanırım babycerenin dediği gibi depresyonumu üşüttüm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?