2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ağzı burnu totosu heryer kum oldu canım sorma wallaEvet herşeyi ağzına götürüyorlar çok zor ama inana bana alıştı sonradan..
3 günde 4 paket ıslak mendil kullandım,,en çok işime yarayanlardan biriydi aklında bulunsun cicim
Çocuğu mümkün olduğunca özgür bırakmaya çalıştım,turistler hep öyle yapıyordu bende öyle yaptım görerek
Yemeğini kendi yedi döke saça,meyvesini yine aynı şekilde..Ama onlar çok rahat tabi ben o kadar olamam
Mesela otel odasında ayağından çorabını asla çıkartmadım yerde gezerken..
Darısı hatta kat be kat fazlası başına canım

mutlum kendim tatil yapmış kadar oldum sayende:) çok sevindim herşeyin yolunda geçmesine darısı diğer tatillerinizin başına

planner haftaya buralara gelecekmişiniz zeynom bana mesaj attı eceyi çok görmek istiyormuş:) şimdi annemler tanımıyoruz, ayıp olur diye filan gelmek istemeyip mazeret bulurlar kabul etme sakın dedi:) ona göre:))))))))))

Günaydın güzel anneler.. herkese iyi haftalar :)

Mutlum ne güzel yazmışsın.. Resmen sanki sizinle birlikte tatil yapmış gibi oldum.. Merak ettiğim, acaba nasıl olur dediğim herşeye cevap yazmışsın.. Çok teşekkürler.. Tatilinizin güzel geçmesine çok sevindim.. Bakalım biz ne yapacağız.. hala karar veremedik..Arkadaşlar Antalya'ya gidiyorlarmış sizde gelin dediler.. bakalım hala düşünüyoruz..
Canım havuza şu havuz için olan bezlerle mi soktun? Kullanışlı mıydı? Memenun kaldın mı? 3 günde ne kadar bez kullandın? Bir de bunları paylaşırsan merakımı gidermiş olacağım

Resimler vizyonda teyzelerKarmakarışık ekledim biraz,,isterseniz hepsini eklerim 500 tane var

Dilberegecim,,1 adet ben mayo bez aldım(resimlerde mavi olan) oldukça memnun kaldım e-bebekten aldım.
Diğer kullan at mayo bez bağlayan anneleri de gördüm,,onlar da rahat görünüyordu.Ama zaten sudan çıkınca hemen yıkayıp kendi bezini bağladığımdan bir sorun yaşamadım İnşallah sizde gidersiniz canım,,ama önemli not: bu tatil hiç bizim eski tatillere benzemiyorduYok öyle rahata bağlamakSalaş davranmak,,disiplini,,yemek ve uyku saatlerimizi hep ayarlı tuttuk tabi
Yok efendim gece olsun ben bi discoya gideyim yokAncak mini discoyaAma balayımda bile ben bu kadar eğlenmemiştim
bebekle yapılan herşey bi başka güzel geldi bana

kızlar herkese selamlar olsunnn...

herkese güzel haftalar diliyorum...

öncelikle cerenciğimin dogum gunu kutlu olsun..nice güzel yasları olsun annesi babası ve guzel kardeşiyle birlikte upuzun ömürler diliyorum...

mutlucum valla öle bi anlatmışsınki sanki tatil yapmış gibi oldum..cok sevındım herseyın guzel geçmesine cnm...bende istiyorum bendeee...

meleğim hoşgeldin canımcım...en kısa surede organızasyon yapıp bulusalım hazır burdaykene..

vee butun guzel arkadaslarımı sevgıyle kucaklıyorummm...

Allah razı olsun canım benim,,ben zaten birlikte sevinip üzüldüğümüzü bildiğim için aklımda kalan tüm detayları paylaştım
İnşallah sizde en kısa sürede tatile gidersiniz,,bunu hepiniz için canı gönülden diliyorum Rabbimden
Evet ya buluşalım bencede,ama asılı kalmasın meleğim sana ne zaman uyar?Çalışan annalerin çoğu c.tesi diyecektir diye düşünüyorum,,hangi c.tesi isterseniz haber verin gelmek için elimden geleni yaparım...
iki yakaya en yakın biyer olsun

Canımm inş hatta marmarisede geçmeyi planlıyoruz eşimin bir arkadaşı var oarada oteli var gelin mutlaka diyormuş ama bakalımm kısmet bir gelelimde inşşş

güzel CERENN tatlı CERENN gülüşüne sesine saçlarına bayıldığım CERENN nice güzel seneler gör tatlımm!!!
babyceren böyle güzel bir kız yetiştirdiğin için de tebrik ediyorum hayatım!!

MUTLUANNEEE okudukça içim açıldı kıpır kıpır yerimde duramadım bayıldım tatil yazına ve süpper sevindim güzel geçmesine!!
bebekler için bu kadar çok uygulama olması ne güzel olmuş kendi evinde bu kadar detaylı ilgilenemez insan bayıldım bayıldım!!
nazarlardan korusun Rabbim bu enerjiyle bir sonraki tatile kadar idare edersiniz

HEJARCIM aras eymenimin sünent olduğunu yeni farkettim biliyor musun!!
sürekli hızlıca girip son sayfayı okuyup çıktığımdan denk gelmemiş ve çook üzüldüm kaçırdığım için
Allah nice mürüvvetlerini göstersin adı güzel arkadaşım!!

AZRAECE kayınvalidenden haber var mı? sağlık durumu nasıl?

KIZLAR BİZ DE ŞAHANE BİR HAFTASONU GEÇİRDİK ÇOK ŞÜKÜR
ömer'in atlara karşı kesin bir ilgisi var! şehir dışında dere kenarı restoran+at çiftliği gibi bir yere gittik
yemyeşil çayırı vardı biz kamelyamızda oturduk ömer de doyasıya koştu ve ilk hedefi atlar oldu
hiç korkusu yok yavrumun nasıl koşturuyor peşlerinden :nazar

evimde bol bol misafir ağırladım yatıya gelen kahvaltıya gelen dolduk dolduk boşaldık Allah eksikliklerini göstermesin
sonra süslemelerini benim hazırladığım bir doğumgününe gittik çoluk çocuk koşturdular durdular
cuma günü de konsere gidiyoruz bir aksilik çıkmazsa eşimle azıcık birbirimize vakit ayıralım dedik

MUTLUcum Miranın size müsaade etmesine bayıldım inşallah Ömer de müaade eder de bana hep güzel anılar veren Çeşme'den yine keyifle ayrılırım
AZRAECE son 2 ay

fethiye tarafınd akimse var mıydı? çeşmeden fethiyeye ineceğiz araştırırken hillside su otelini gördüm bebek severlik açısından ödüllü bir otelmiş ama " sene önceden bitiyormuş genelde seneye gözüme kestirdim

mutlucum tatil tüyolarını paylaş bizimle yanımıza ne alalım ne almayalım öpüyorum çok görüşürüzz

Selam canım aklımda olanları paylaşıyorum zaten
plannera da yazdığım gibi bol bol ıslak mendil,
dilberegeye bahsettiğim gibi mayomuzdan memnun kaldık
akşamları için varsa bebek arabası için sineklik,yoksa tülbent vs. bişey.
yanıma bisküvi,mısır gevereği vs..aldım,,birde meyve tabiçocuk oyalanıyor
ben bebek için yastık kılıfımı ve çarşafını götürdüm yine,,bu kişiden kişiye değişiyor.
bizim odada 2 adet duble yatak olunca bebek yatağı istemedik kızım babasıyla uyudu ama bebek yatakları park yataktı.
Birde hemen her yerde mikrodalga var,,aklınızda bulunsun süt için çok kullanışlı
Bunun dışında yaz olduğu için bebek arabası altına mutlaka ince bişey seriyorum ben,ikeadan almıştım büyük bezler,,tabi hava çok sıcak olunca üstüne de bunlardan örttüm,,yani çok fazla battaniye vs. taşımaya gerek yok diye düşünüyorum.
oyuncaklarından kova kürek vs. mutlaka alın derim,,hep doldur boşalt oynadık oyalandık biz
medical olarak: ateş ölçer,ateş düşürücüler ve 1 adette ne olur ne olmaz fısfıslı limon kolonyası aldım yanıma
tabi otelin revirini de gezip medical parkın orda olduğunu ve her daim 1 dr. bulunduğunu da görüp ferahladım.
Allah korusun insanın aklına herşey geliyor yinede:18:
yine bahsettiğim gibi sandaletlerimizden çok memnun kaldık,19TL ye decathlondan almıştım ben resimlerde var pespembe olanBol bol şapka vazgeçilmezimizdi,havuzda bile şapkalı tutmaya çalıştım,kıyafetten çok çıtçıtlı badiler hayat kurtarıyor diye düşünüyorum canım Aklıma extra bişey gelirse yazarım yine

İnşallah sizlerde gönlünüze göre tatillerin en güzelini yaşarsınız canım

selam can arkadaşlarım
yeni bir hafta bütün güzellikleriyle gelsin bize inşallah
mutlu anne tatilinizin güzel geçmesine çok sevindim,amaira çok eğlenmiş resimlerde belli oluyor
sizde bol bol aşk tazelemişsiniz ne güzeldarısı tatile gidecek olan arkadaşlarımın başına
çağla ve Mira birbirine benzettim ben bu arada ikiside çok tatlı maşallah

Doğum günün kutlu olsun tatlı kuzum benim

çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım
mutlucum ve annezeynepçim sizede teşekkür ederim
hepiniz iyiki varsınız

Bende ne zamandır söylicem babycerene hep kaynadıevet bende benzetiyorum ikisini birbirine minnoşların
Yakın olsak bir gün aynı giydidir ikiz diye gezdirirdik hatta süper
birde talayın bebişiyle pampişin bebişini benzetiyorum ben,,birde plannerın zeynosu aynı babası

mutlu anneönce tatil fotolarını gördüm sonrada yazını okudum harika çok sevindim
çocukla tatil biraz risk ama maşallah mirama hiç üzmemiş sizisizde doyasıya eglenmişsiniz
ben tatilde vazgeçmiştim 2 çocukla pert oluruz diye ama yazını görünce bende heveslendim valla:)
bakalım kısmetenişteminde dogum günü süper geçmiştir:)ne iyi ettinde böyle birşey yaptın
fotolarda süper ohh sefanız olsun:)

hejarcım evet mirayla çağlayı bende benzetiyorumacaba dedim ikiside maviş diyemi:26:yok ikiside küçük agızlı:9
ikisininde yüz hatları çok benziyo:))
Allah yüzleri gibi şanslarınıda güzel yapsın inşallah..bütün bebeklerimizin şansı bahtı güzel olsun

başka başkaaaa:26:
plannercim
cikirokko
dilberege

Sakın zor mor deme canım,,yorulsanda adı tatil bi kereBak banacanıma okundu yoruldumda ama unuttum bile hep iyi yönlerini hatırlayıp paylaşıyorum çünkü 3 güncük de olsa yetti bile huzur bulmamaSakın, nasıl olur zor olur hesapları yapmayın
Hava değişimi bile yetiyor insana,,mesela dün yazmışsınya saatlerce uyutmaya çalıştım diye Çağlayı,,işte ben bütün 1 yılımın hemen her gecesini bu şekilde geçirdim.Gerçekten yorucu ama 1-2günlük kaçamak bile olsa diriltiyor insanı.Bu günler birdaha gelmez iyi düşünelim iyi olsun inşallah
Bu kadar paylaşımda bulunyoruz kızlar birbirine baka baka benzedi bak gördünmü

dün yazmıştım çağla beni çıldırttı bende biraz onu üzmüştüm(
çok şükür bugün beni üzmeden uyudugaliba ben dün çok stresliydim çocuk ondan huysuzdu..
bugün cereni okula yolladıktan sonra biraz aprtmanın önünde oynadık keyfine diyecek yoktu:)
hatta yan evde oturanlar bana seslendi''kızınızı biraz sevebilirmiyiz ''dediler:))alın sevin dedim:)
çağla hiç birinin kucagına gitmedi ama yinede mıncıkladılar kızımı.)
yorulunca eve çıktık hemen uyudu
bende işimi yaptım bitirdim..birazdan uyanır markete gideriz:)
acaba dişimi çıkacak:26:3 aydır hala 8 dişte takılıp kaldık:26:gelen giden yok

aslında çok dogru söylüyosun canım ama işte 2 çocuk ne bileyim kararsız kaldım..ceren bizi çok yormaz ama çağladan emin degilim:))
bide şöyle birşey var çağla veya ceren huysuzluk yapınca bende eşimde geriliyoruz ve birbirimize patlıyoruz..sonra eşim saatlerce surat yapıyoben hemen sakinleşip unutabiliyorum ama eşim daha alıngan..tatildede böyle olmasından korkuyorum..
ama yinede düşünecem yazını okuduktan sonra biraz dha umutlu oldum canım:)

canım çok sıkkın ama nedenini bende bilmiyorum :)
herşeyden sıkıldım sanki bedenim yorgun,ruhum yorgun
eşim çocukla bir yere çıkmama çok karşı sadece markete yada yakında biryerlere gidebiliyoruz:26:
kv bırakmak istemiyorum çocumu,annemde dedm hasta olduğu için onunla ilgileniyor başkada kimse yok ztan :)
tek başıma sokaklarda saatlerce yürümeyi çok özledimyanlış anlaşılmasın oğlumlada vakit geçirmeyi çok seviyorum
hiç bişeye değişmem yavrumu ama sanırım babycerenin dediği gibi depresyonumu üşüttüm:)

çağla okulda ablasının dogum gününde:)
[video=youtube;vIA8WAeRnfM]http://www.youtube.com/watch?v=vIA8WAeRnfM&feature=youtu.be[/video]
:87::87::87::87::87:

çağlam ne tatlı şeysin sen öyle ya
ne güzel oynuyor kuzum öyle o bacaklarını ham yaparım

canım aynı benim durumumdasın:)bende zaten depresyondaydım bide üşütünce tam delirdim
sorun şu bende çocuklarımla vakit geçirmeyi çok seviyorum ama benimde biraz kafa dinlemeye ihtiyacım var
ama yapacak bir şey yok mecbur çekcez:)daha yazacaktım ama kalemim bitti:)yani çağla uyandı
memmemmm diyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…