Ayy cok hos yaa gece gece nesem geldı yenıden supersın sekerım..:))ye canım ye afiyet olsun:)ben ecenin burnunu yemek istiyorummaşallah hokka gibi burnu var
hem ben lojmanda falan kalmam bilesintablot yemekte yemem sen bana torpil yaparsın dimi:))
kujumla cikirokkoyu aynı odaya koyarızkujumla cikirokkonun sohpetini düşünemiyorum
cikirokko_kujum hanım nasılsınız efendim...
kujum_işla iyiyik monşerhanım
cikirokko_pek bir gergin gördüm sizi kujum hanım hayırdır:18:
kujum_ikis meni kapıya koydum uyuss beni delirtti ondan monşer
cikirokko_hııı sıkmayın canınızı kujum hanım:18:banada öyle bakmayın azizim korkuyorum:18:
kujum_işlaaa bir susarsan iyi olacakAllah ilik versin sus artık datlu datlu konuşmayıda bilmiyon
cikirokko_:18::18::18::18::18::18:
1 saat sonraaa
cikirokko_:18::18::18::18::18:
kujumm_
:))
bence kujum chihiroyu bile ( evet yine yanlış yazdım biliyorum ama geri dönüp bakmaya üşendim özür:) salon kadını çizgisinden kaydırır o tatlılığıyla:)) bi bakarsın chihiro eşine x menim diye hitap etmeye başlar:))
Ayy cok hos yaa gece gece nesem geldı yenıden supersın sekerım..
cikita muz muz çikita muz muz :)) Bu sarkı cok sevgili arkadaslarıma gelsin:))
canım kendini kasma ya:)cikirokko yaz ne olacak kikendisi izin verdi:))
bu arada gece gece kızın dedikodusunu yapıyoz işlaa bizi rüyasında görmüyordur:))
saygılar chihiro hanım
kujum bizim bile dilimizi degiştirdiyse kesin arkadaşımızınkinide degiştirir:)
özledik kujum nerdesin
bugün yeni telefon aldı eşim banaaslında ben zorla aldırttım:)çünkü çağla telefonumu mahvetti
sesim gitmiyodu..adamı batıracaz ya:18:çok açıldık bu ara:18:
neyse artık teefondanda sizlere baglanabilecemgece gündüz okurum artık:)bol bol yazın:)
hepiniz birden hımm lojmanın askerler için olan yatakhane kısmı var oraya yollarım sizi artık:)) tablot yemekte çıkıyor:)) hem sen eceyi yersen bende çağlayı yerim ve bu işten ben karlı çıkarım malum seninki daha etli butlu maşallah:))
Hayırlı olsun sekerim benım telde hurdaya cıktı Mahırın sayesınde bana kım alsa acaba..soyle batırmayı sevecegım bırını bulur bulmaz yapısıcam ..bu konuda en buyuk aday Eşim ehuheuehu
bebeğim cerenim tüyo versene nasıl aldırıyon bunları eşine:)) güle güle iyi günlerde kullan telefonunu ve çağladan uzak tut:))
melegim hoşgeldin canımmahir nasıl oldu alışabildimi:26:
umarım yormuyodur artık seni..
geçen çikita muz klibini açtık cerenle oynadık:)aklıma sen geldin:)
ceren ilk defa gördügü için biraz afalladı:))hatta bazı sahnelerine rtük gibi sansür koydum:))
çocuk için sakıncalı bir klip:)
taktik geliyo:)şimdi şöyle yaptım;eşim cereni dişarı çıkardı bisikletle turlasın diye..
o ara beni bi arkadaşım aradı dedikodu yapacaz ama benim sesim gitmedigi için yapamadık:)
benimde tansiyonum çıktıhemen eşime mesaj attım dedim aşagıda kal üstümü giyip geliyom:)
adam ne oldugunu anlamadı giittik telefoncuyabenim eski külüstürü sattırdım:)az para verdiler ama yapacak birşey yok sattık..
sonra gittik teknosayabegendim bir tane ucuzundan ama satıcı iyi bir satıcı olmaliki bize pahalısını önerdi:))
eşimde mecburrrrr tamam dedi:)
benim 100 liramda vardı onu eşime verdim yani cebinden 300 lira çıkmış oldu
sagolsun eşim beni hiç kırmaz ama bu ara fena açıldık işlaaa bogulmayız
ha bide begendigim bi elbise vardı geçtim onuda aldımama çok pahalı degil sadece 60 tl
giyince gösteririm size:))yanları transparanhemde siyah
Canım ne güzel olurdu gerçekten.. Hepimiz orda buluşsak.. komple bir koyu kapatsak.. çocukları salsak şöyle özgürce koştursalar.. bağıra çağıra keyifli.. bol sohbetli, gülmeli, eğlenci bir tatil olsaydı.. İlk etapta sadece bayanlar ve yavruları şeklinde olurdu.. 2. 3. tatillere eşleri de dahil ederdik :) Bak azraece programı bile yaptım.. Keşke gelebilsek canım.. ama biz daha benim x menle tatil yapacağımızın bile kararını veremedik ki.. 1 haftadır küstük zaten.. Akşam dayanamadı mecbur barıştık.. e barışma da güzel oldu
Ama mutluannemin dediğine katılıyorum.. Siz İstanbula gelirseniz biz en az 10 kişi toplanabilir.. Belki Şekersiz de gelebilir Adapazarından...
bu arada gece gece kızın dedikodusunu yapıyoz işlaa bizi rüyasında görmüyordur:))
saygılar chihiro hanım
özledik kujum nerdesin
bugün yeni telefon aldı eşim banaaslında ben zorla aldırttım:)çünkü çağla telefonumu mahvetti
neyse artık teefondanda sizlere baglanabilecemgece gündüz okurum artık:)bol bol yazın:)
OO hem telefon hem elbisegüle güle kullan canım.. Elbiseyi çok merak ettik en kısa zamanda foto bekliyoruz :)
Günaydın annişler
Meleğim ok yolluyorum tatlım:128:Ama görüşeceğiz diye de umut ediyorum
Azraece,,benim kocişe bi atraksiyon daha yaptırmam için kafayı üşütmüş olmam gerek sanırım
Ama sen İstanbula gelirsen 10 tane taze anneyi toplama sözü veriyorum sana
Konaklamanız da benden
Babyceren demek siyahhhh:76:demek dekolteeeetelefonunu ve elbiseni güle güle kullan cicim
Şekersizim yeni yerler keşfetmişsin süper,,geldiğimde gidelim mi ikimiz yüzeriz:82:
İlkiiiimciim resimleri kaldırıcam seni bekliyorum
Herkese günaydın,ama bana öğlen oldu:112:6dan beri ayaktayız,,Mira çok kustu,,sanırım pınarın 6-12 devam sütünden oluyor,,
biraz şekerli diye midir nedir ama onu içince kusuyor 3 tür.Artık onu vermicem
saygılar chihiro hanım
özledik kujum nerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?