2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ayy cok hos yaa gece gece nesem geldı yenıden supersın sekerım..
cikita muz muz çikita muz muz :)) Bu sarkı cok sevgili arkadaslarıma gelsin:))

canım kendini kasma ya:)cikirokko yaz ne olacak kikendisi izin verdi:))
bu arada gece gece kızın dedikodusunu yapıyoz işlaa bizi rüyasında görmüyordur:))
saygılar chihiro hanım
kujum bizim bile dilimizi degiştirdiyse kesin arkadaşımızınkinide degiştirir:)
özledik kujum nerdesin
bugün yeni telefon aldı eşim banaaslında ben zorla aldırttım:)çünkü çağla telefonumu mahvetti
sesim gitmiyodu..adamı batıracaz ya:18:çok açıldık bu ara:18:
neyse artık teefondanda sizlere baglanabilecemgece gündüz okurum artık:)bol bol yazın:)

Ayy cok hos yaa gece gece nesem geldı yenıden supersın sekerım..
cikita muz muz çikita muz muz :)) Bu sarkı cok sevgili arkadaslarıma gelsin:))

melegim hoşgeldin canımmahir nasıl oldu alışabildimi:26:
umarım yormuyodur artık seni..
geçen çikita muz klibini açtık cerenle oynadık:)aklıma sen geldin:)
ceren ilk defa gördügü için biraz afalladı:))hatta bazı sahnelerine rtük gibi sansür koydum:))
çocuk için sakıncalı bir klip:)

Hayırlı olsun sekerim benım telde hurdaya cıktı Mahırın sayesınde bana kım alsa acaba..soyle batırmayı sevecegım bırını bulur bulmaz yapısıcam ..bu konuda en buyuk aday Eşim ehuheuehu

bebeğim cerenim tüyo versene nasıl aldırıyon bunları eşine:)) güle güle iyi günlerde kullan telefonunu ve çağladan uzak tut:))

Hım lojman bıle olsa senı ve Eceyı gorme pahasına gelebılır herhalde gercı suan Mahır le en yakın bakkala bıle gıtmeye cesaret edemıyorum gercı ama olsun yinede denemek isterim

Bu arada klavyem Turkce ve ben halan Turkce karakter kullanarak yazamıyorum...cok alısmıs parmaklarım :))
Bu Vınn mıdır cırtmıdır nedır valla bu yılkı performansını hıc begenmedım cunku cok ama cok yavas bır sayfayı bır saatte acarsa ne olur benım halım dusunun off catlayacam yaw..
Benım acak ınternet bulmam lazım Acil ama nasıl...:44:

Hayırlı olsun sekerim benım telde hurdaya cıktı Mahırın sayesınde bana kım alsa acaba..soyle batırmayı sevecegım bırını bulur bulmaz yapısıcam ..bu konuda en buyuk aday Eşim ehuheuehu

bebeğim cerenim tüyo versene nasıl aldırıyon bunları eşine:)) güle güle iyi günlerde kullan telefonunu ve çağladan uzak tut:))

taktik geliyo:)şimdi şöyle yaptım;eşim cereni dişarı çıkardı bisikletle turlasın diye..
o ara beni bi arkadaşım aradı dedikodu yapacaz ama benim sesim gitmedigi için yapamadık:)
benimde tansiyonum çıktıhemen eşime mesaj attım dedim aşagıda kal üstümü giyip geliyom:)
adam ne oldugunu anlamadı giittik telefoncuyabenim eski külüstürü sattırdım:)az para verdiler ama yapacak birşey yok sattık..
sonra gittik teknosayabegendim bir tane ucuzundan ama satıcı iyi bir satıcı olmaliki bize pahalısını önerdi:))
eşimde mecburrrrr tamam dedi:)
benim 100 liramda vardı onu eşime verdim yani cebinden 300 lira çıkmış oldu
sagolsun eşim beni hiç kırmaz ama bu ara fena açıldık işlaaa bogulmayız
ha bide begendigim bi elbise vardı geçtim onuda aldımama çok pahalı degil sadece 60 tl
giyince gösteririm size:))yanları transparanhemde siyah

Hosbulduk cnm bana ozelden ozele aıt ne varsa yazın gonderın cunku ben bu ınternetle cok buralara gelııyecem galıba ama dıger taraftandanda sızlerden ıletısımımde kopsun ıstermıyorum ...
Mahır cok huysuz aynı sekılde devam edıyoruz...cok tuhaf oldu oglum elıne ne gecerse fırlatıyor ama oturdugu yerde bır sınırle atısı var bır gun kafamı yarıcak dıye korkuyorum oyle yanı...ne oldu bu oglana ya yoksa erken mı ergenlıge gırıyor :))

Mutlu anne gorusme talıbıne her zaman varım yalnız bu oglanla ben cok zor bıryerlere gıder oldum bu yuzden babayı beklesek olurmu..Eşimde 22 hazıranda tesfık edecekler ..sendende rıca edıyorum lutfen ıstedıklerımı gonder ok..kestane kebab acele cevap :))

vışşş aneyyyy saat 1 olmişşş:)ben var gidip yatmak yoksa sabah uyanamamak:18:
sonra tekrar depresyonu üşütmek:)
hepinizi çok seviyorumzaatınıza iyi bakın:)
kimbilir belki yatakta telden okurum sizi:))eşim deli olacak:)
zaten diyo ne yazıyon ne okuyon
boşver diyorum:)ama ceren anlıyo ''baba annem yine kadınlar klübünde''diyo:)
iyi geceler cancagızllarım

Oyy masallah ne becerıklı hatunsun sen :)) ee yani patronu kapmandan bellı zaten :))
Saka maka bır yana ama bence az bıile alıyorlar bizim emeklerımızı olseler odeyemezler..
Cnm su transparan elbıseyı benım bey olsa bana almaz ve gıymemede musade etmez bızımkı bıraz bu konuda gerı mı desem yoksa gelısmemıs desem neyse ıste oyle bır tıp..aferın esıne ızın verıyorsa helal olsun..
gıyersın ve ıns bende gorurum malum cok ugrayamaz oldum..gule gule gunlerde gıy cnm..

kızlar anladığım kadarıyla cepten çekilen resimleri yükleyebiliyorum ama makineden çekilenleri malesef...
dünden beri uğraştım ama olmuyor.. nasıl ekliycem bana bi yardım edin :26:

günaydın canlarım... dun gelemedim. dışardaydım. çıkış saatine doğru geldim ve miramın fotoğraflarını gördüm sadece. bittim bittim. çok güzel olmuşun kuzucum. çok da eğlenmişsin. benim bile tatile gidesim geldi.

kızlar dun iş için kandıra ya gittik. ordan kerpe sahiline uğradık. çok güzelmiş denizi falan. bayıldım.. haftasonu için süper bi alternatif. ve eşime söyledim belki gideriz bi haftasonu.

azraececim teklifin için cok teşekkür ediyorum. bana kalsa yatcaz kalkcaz ordayım da işte bana kalmıyor. soğuk nevale ve dediğim dedik eşimin de aynı düşüncede olması gerekiyor maalesef. ikna edebilirsem neden olmasın. taktik lazım. ama çok zor bi insanla karsı karsıyayım. hiçbirinizin kocasına benzemez inatçılık konusunda...

babyceren telefonun hayırlı olsun cicim. artık 10 tane kalbin olur herhalde.. hızına yetişemeyiz elbisenin ve senin fotoğrafını istiyorum ayrıca cok merak ettim nasıl transparanmış?

Günaydın annişler

Meleğim ok yolluyorum tatlım:128:Ama görüşeceğiz diye de umut ediyorum
Azraece,,benim kocişe bi atraksiyon daha yaptırmam için kafayı üşütmüş olmam gerek sanırım
Ama sen İstanbula gelirsen 10 tane taze anneyi toplama sözü veriyorum sana
Konaklamanız da benden
Babyceren demek siyahhhh:76:demek dekolteeeetelefonunu ve elbiseni güle güle kullan cicim
Şekersizim yeni yerler keşfetmişsin süper,,geldiğimde gidelim mi ikimiz yüzeriz:82:
İlkiiiimciim resimleri kaldırıcam seni bekliyorum

Herkese günaydın,ama bana öğlen oldu:112:6dan beri ayaktayız,,Mira çok kustu,,sanırım pınarın 6-12 devam sütünden oluyor,,
biraz şekerli diye midir nedir ama onu içince kusuyor 3 tür.Artık onu vermicem

Hemeeeen bakıyorum cicim

Gunaydınnn

mutluanne tatili öyle guzel anlatmışsın ki ben gıtmişim gıbı içim huzur doldu,adınıza sevındım.kundu daki bı çok otel guzeldır cok severım oraları doğru ter cıh yapmışınız.birazdan resımlere bakmaya gelcem musaıt mısın cicim
meleğim34 yurda hoş geldin,hoş vakitler geçirirsin inşallah
azraece kv nın gelişgunuymuş sanırım bugun alah kolaylık ve sabır versın kazasız belasız tatlılıkla atlatın ınşallah 1 haftayı
babyceren telefonun hayırlı ugurlu bol dedıkodulu olsun.elbısenı de cok merak ettımnerde gıycen

siz hakkımda "cikirokko" diye vıdı vıdı dedikodumu yaparken, ben uyumaya çalışıyordum Babyceren hanım
Orhan Cemal'i uyuttuktan sonra, o yorgunluğumla saçıma kına yaktım. sarıp sarmaladım. o lahana kafamla uyuyamadım bir türlü meğer sadece lahana kafamdan değil sizin vıvı vıdı' larınızdanmış uyuyamamam

yeni telefon almışsınız, hayırlı olsun yerinizde olsam, 400 tl'ye değil, 200 tl'ye telefon alırdım. 200 tl'yi de kontör olaraktan yükletirdim 200 tl'ye telefon mu olur demeyiniz zira benimki 75 tl'lik sadece konuşmaya yarıyor. başka şeye yarasa ne yapacağım ki? yaşlıyım, parmaklarımı hızlı kullanamamıyorum, mesaj filan yazamıyorum

bu arada farkettiniz mi? doğumgünü plan ve hazırlıkları bitti şimdi tatil plan ve hazırlıkları başladı. tatil bitince ne yapacağız peki :18: mutlu_anne hanım ve anneZEYNEP hanım, hemen bize tatilden sonra yapılacak birşeyler bulunuz da plan ve hazırlıklarıyla uğraşalım tabi yaa, Ramazan hazırlıkları var iftarlar, sahurlar... misafirler...

neyse, bugün çoook işim var. yarın sabahtan Orhan Cemal'in tetkikleri sonra yine deney var. perşembe Orhan Cemal'in sünneti var. sonra iyileşmesi var. yarından sonra görüşemeyebiliriz. hepinizi öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…