Gunaydınnn
mutluanne tatili öyle guzel anlatmışsın ki ben gıtmişim gıbı içim huzur doldu,adınıza sevındım.kundu daki bı çok otel guzeldır cok severım oraları doğru ter cıh yapmışınız.birazdan resımlere bakmaya gelcem musaıt mısın cicim
Siz İstanbula gelirseniz biz en az 10 kişi toplanabilir.. Belki Şekersiz de gelebilir Adapazarından...
günaydın günaydınnnn
bu gün kendimi çok enerjik hissediyorum gece 3 te yatıp sabah 7 de kalkmama rağmen
mutlu annenin tatil anılarını okuyunca daha bi enerjik oldum sanki yanınızdaymışım gibi her anınızı gözümde canlardım
kocişinle aşk yaşamanı canlandırmadım
miranın resimlerini görünce kanım daha bi kaynadı enerjim dahada arttı
elinde kremle güneşlenme pozunada ayrı bi bayıldımAllah nazarlardan korusun meleğimi
çok güzel bi 3 gün geçirmişsiniz canım miramada aferim akıllı bıdığım size uyum sağlamış
sizin adınıza çok sevindim
yazmayı unuttum kızlar bu gün oğlumun pipisi bi dr tarafından daha görülücek ameliyat yada sünnet kararı verilicek..ameliyat olursa aynı anda sünnette olucak kuzucum ucundaki fazla deri ameliyat anında lazım olabilirmiş..
inş ameliyat demez dr gece uyuyamadım acaba ne olucak diye..
ameliyat dersede çok fazla üzülmeyeceğim güçlü olucağım bi kaç gündür kendime terapi yapıyorum:)
en son drye gittiğimizde çok daha kötü durumda olan minik yavrular vardışükürler olsunki yavrularımız sağlıklı
inş olumlu sonuçla çıkarız hastaneden
her aklıma geleni yazıyorum kızlar:)
tatile gidecek arkadaşlar,,bebişlerin nüfus cüzdanlarını unutmayın sakın,
otelde bir aileye sorun çıkarttılar resepsiyonda,,aman diyim unutmadan koyun çantalara:13:
adamda personeli ikna edeceğine, döndü eşine bağırdı ne sorumsuzsun diye:18:
kızlar resimleri yükleyemediğim için yardım istemiştim hiç birinizden ses çıkmadı..
kimse bnim kuzumun doğum gününü merak etmyor anlaşılan
çok doğru bir noktraya temas etmişsinizben de oğluşumun nüfus cüzdanını hep kendi cüzdanımda taşırım
bu arada, eşlere sürpriz için kredi kartı ve uzak mesafeden hazırlık şartmış :26: haftasonu eşime bir sürpriz hazırlayayım dedim, beceremedimkendi kendime "mutlu_anne gibi kredi kartıyla uzaktan hazırlanabilen sürprizler yapsaydın bunları yaşamazdın" dedim
şöyle ki: eşime çok severek giydiği tişörtünden ve gömleğinden alarak sürpriz yapmak istiyordum.(ki biz, karı-koca hep aynı cins gömlek ve pantolon giyeriz. aynı modelin birkaç tanesini alırız. düşünemeyiz başka model vs) haftasonu bir AVM'ye gittik.(pek sevmem ama) baba-oğul orda burda gezerken ben alışverişimi yapıp, arabaya koyup hemen yanlarına gelecektim. onları geride bıraktığıma sevinerek girdiğim mağazada, arkamdan eşim seslenmez mi: hıımmm, KİĞ.ILI 'dan kendine ne alacaksın bakalımgüleyim mi ağlayayım mı bilemedim. sürpriz de sizlere ömür. artıkın sürpriz olarak brunch düşünüyorum
kızlar resimleri yükleyemediğim için yardım istemiştim hiç birinizden ses çıkmadı..
kimse bnim kuzumun doğum gününü merak etmyor anlaşılan
bunlar telden çekilenler mutlucum bikaç tane daha eklemek istiyorum ama onlar makinadan ve onları yükleyemiyorum sanırım büyük geliyor.. yoksa evet bi iki tane yükledim.. ama ben bikaç tane daha yüklemek istiyorum
parayla değil sırayla Bambucan hanım
bakınız size de sıra geldi. mevzu foto makinasından fotoyu pc'ye aktarma sanırım. elinizde olanak olarak ne var bilmiyorum ama en basit yol şöyle:
USB kablosunun ince ucunu makinanızın USB girişine, kalın tarafını da PC'nin USB girişine takınız ve PC'nin foto makinanınızı tanımasını bekleyiniz. (foto makinanınızın SD kartında zaten pC ler tarafından tanınmasını sağlayacak program mevcuttur.) "bilgisayar"ıma tıkladığınızda foto makinanızı adıyla göreceksiniz. foto makinanızı buradan tıklayıp fotoların olduğu klansöre erişebilirsiniz.
başka bir yol da, foto makinanızın içinde SD kartı direkt olarak PC' nin SD kart yuvasına takmak suretiyle, fotoların olduğu klasöre bakmaktır. foto makinanızın SD kartı genelde bataryasının hemen yanındadır. kartın üstüne bastığınızda kart kendini dışarı fırlatır. kartı bu şekilde alıp, PC' nizin SD kart yuvasına takınız. SD kart yuvaları genelde USB girişinin yakınında olur. bazı masaüstü PC lerde SD kart girişi olmayabilir, laptoplarda genelde olur.
böyle işte... kolay gelsin diyorum
yazmayı unuttum kızlar bu gün oğlumun pipisi bi dr tarafından daha görülücek ameliyat yada sünnet kararı verilicek..ameliyat olursa aynı anda sünnette olucak kuzucum ucundaki fazla deri ameliyat anında lazım olabilirmiş..
inş ameliyat demez dr gece uyuyamadım acaba ne olucak diye..
ameliyat dersede çok fazla üzülmeyeceğim güçlü olucağım bi kaç gündür kendime terapi yapıyorum:)
en son drye gittiğimizde çok daha kötü durumda olan minik yavrular vardışükürler olsunki yavrularımız sağlıklı
inş olumlu sonuçla çıkarız hastaneden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?