2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnn herkeseee nasılsınız şekerlerr valla bana tatil rehaveti çöktü şimdiden yalnız problem olan okadar çok işim varkii tatil öncesi bu iş yığılmasından nefrettt ediyorummm hepinizii kocamannn öpüyor ve işimin başına dönüyorummm

Bade yi yol tutuyo bızım kadar yol yapmasını seven bı anne babaya bu reva mı
sea band aldım ama tutmuyo kolunda cıkarıp atıyookadar para verdım
Denız kovası koydum arabaya artık kusma müdehale aracı olarak...bugun de dr unu arıcam bakım ne dıcek

müsaitim beklerim canımwalla tercihi ben yaptım,havaalanına yakın olsun ucuz olsun dedim,
titanic lara beach otel çıktı karşıma, eşimin kartıyla rez.yapıverdim aslında ben bazı şeyleri yanlış anlamışım ödeme sırasında
yanii haşırt diye eklemeler oldu ama napiimmkızmadı Allahtan
Darısı hatta kat be kat güzeli sizlere olsun,,Bade de suyu çok sever inşallah

günaydın günaydınnnn
bu gün kendimi çok enerjik hissediyorum gece 3 te yatıp sabah 7 de kalkmama rağmen

mutlu annenin tatil anılarını okuyunca daha bi enerjik oldum sanki yanınızdaymışım gibi her anınızı gözümde canlardım
kocişinle aşk yaşamanı canlandırmadım
miranın resimlerini görünce kanım daha bi kaynadı enerjim dahada arttı
elinde kremle güneşlenme pozunada ayrı bi bayıldımAllah nazarlardan korusun meleğimi
çok güzel bi 3 gün geçirmişsiniz canım miramada aferim akıllı bıdığım size uyum sağlamış
sizin adınıza çok sevindim

azraecetanışma hikayeniiz okudum çılgın aşıklariyiki bir aradasınız ve ece gibi dünya tatlısı bi şirine dünyaya gelmiş hep mutlu olun inş

hejarcımdeğişikliği ihtiyacın var anladığım kadarıyla..arada bi tek başına gez,dolaş alışveriş yap canım..sizinde bi kaç günlük bi kaçamak yapma şansınız yokmu çok iyi gelir..al eşinin kredi kartını sende sürpriz hazırla canım

babycerentelefonun hayırlı olsun kuzum tabii transparan kıyafetindeşöyle boydan bi görsek endamınıçağlanın vidiosunuda göremedim ayrıca haberin olsun

her aklıma geleni yazıyorum kızlar:)
tatile gidecek arkadaşlar,,bebişlerin nüfus cüzdanlarını unutmayın sakın,
otelde bir aileye sorun çıkarttılar resepsiyonda,,aman diyim unutmadan koyun çantalara:13:
adamda personeli ikna edeceğine, döndü eşine bağırdı ne sorumsuzsun diye:18:

günaydın kızlarrr....

Yine olaylar karısıyor gibi Allahım hakkımızda hayırlısını versın..artık düzelsin bu olaylar korkmaya başladım iyi yerlere gitmiyoruz sanki...
neyse burası yeri değil biliyorum hepinize güzel bir gun dılıyorum...

Azraececim cnm güzel davetınıcın tesekkurler cnm bizde ağustos sonu biyere gidicez ama neresi olduğunu kararlastırmadık belkide marmarıs olur kısmet...bende cok ısterım eceyle adanın elele kosmalarını oynamalarını inş diyelim tatlım...

babycerencim hayrlı olsun telefonun cnm gule gule kullan..elbisenınde resmını beklıyoruz merak ederız bızz...

iyi çalışmalar kızlarrr...

Günaydın canım,,enerjine sağlık:124: Her günümüz mutlu huzurlu geçsin inşallah
Anne oğul tadını çıkar walla,,bizim için de öp yakışıklıyı
Çok şükür 3 gün güzel ve huzurla geçirdim,,darısı size olsun cicim

Bu ara evde herşey bozuluyor kızlar ya...2 musluk şıp şıp damlatıyor,wc sifonu bozuldu sabah,
telefonum bozuk...sinir oluyorum bu işlere..

Bu arada akşam eşim kıza minik tahtalardan getirdi,hani şu çubuğunu çekip silinip, sonra yeniden yazılandan...
anlatabildim inşallah
Kaleminin ucu ince diye daha kalın bişeyle verdim eline,,çok sevdi habire karalıyor sonra seviniyor.
tavsiye ederim

yazmayı unuttum kızlar bu gün oğlumun pipisi bi dr tarafından daha görülücek ameliyat yada sünnet kararı verilicek..ameliyat olursa aynı anda sünnette olucak kuzucum ucundaki fazla deri ameliyat anında lazım olabilirmiş..
inş ameliyat demez dr gece uyuyamadım acaba ne olucak diye..
ameliyat dersede çok fazla üzülmeyeceğim güçlü olucağım bi kaç gündür kendime terapi yapıyorum:)
en son drye gittiğimizde çok daha kötü durumda olan minik yavrular vardışükürler olsunki yavrularımız sağlıklı
inş olumlu sonuçla çıkarız hastaneden

kızlar resimleri yükleyemediğim için yardım istemiştim hiç birinizden ses çıkmadı..
kimse bnim kuzumun doğum gününü merak etmyor anlaşılan

tatlıcadım canım karar ne olursa olsun bu karar Tarık Buğranın iyiliği için olucak o yüzden hayırlısı ne ise o olsun inşallah tatlım..sen moralini yüksek tut annesi inş sünneten hmn sonra olduda bitti maşşallah büyük adam olur inş diye alkış yapıcaz hepimiz...öpüyorum seni ve kuzunu cnm

çok doğru bir noktraya temas etmişsiniz ben de oğluşumun nüfus cüzdanını hep kendi cüzdanımda taşırım

bu arada, eşlere sürpriz için kredi kartı ve uzak mesafeden hazırlık şartmış :26: haftasonu eşime bir sürpriz hazırlayayım dedim, beceremedim kendi kendime "mutlu_anne gibi kredi kartıyla uzaktan hazırlanabilen sürprizler yapsaydın bunları yaşamazdın" dedim
şöyle ki: eşime çok severek giydiği tişörtünden ve gömleğinden alarak sürpriz yapmak istiyordum.(ki biz, karı-koca hep aynı cins gömlek ve pantolon giyeriz. aynı modelin birkaç tanesini alırız. düşünemeyiz başka model vs) haftasonu bir AVM'ye gittik.(pek sevmem ama) baba-oğul orda burda gezerken ben alışverişimi yapıp, arabaya koyup hemen yanlarına gelecektim. onları geride bıraktığıma sevinerek girdiğim mağazada, arkamdan eşim seslenmez mi: hıımmm, KİĞ.ILI 'dan kendine ne alacaksın bakalım güleyim mi ağlayayım mı bilemedim. sürpriz de sizlere ömür. artıkın sürpriz olarak brunch düşünüyorum

bir de AVM'de Orhan Cemal gibi kırpılmış bir çocuk gördüm. "ayyy, sonunda kırpılmış başka çocukları da gördük" diye çocuğa yaklaştığım da ne göreyim? o çocuğun da aynı Orhan Cemal'in ki gibi, kafasının iki tarafında saçların seyretleştiği şeritlerden var şaşırarak bakarken, aynı Orhan Cemal'inki gibi sağ burun deliğinde doğum lekesi gördüm o lekeye bakarken, ensesine baktım. aynı Orhan Cemal'inki gibi bir doğum lekesi de ensesinde vardı "bu kadar da olmaz" dedim ama elim ayağım titredi. şok oldum. kafa şekilleri, doğum lekeleri ve kafalarındaki az saçlı şeritler inanılmaz derecede benziyordu bir şoku da, eşim "bana bakma valla, senden başkasından çocuğum yok" dedikten sonra yaşadım

neyse, konuyu çok dağıttım. ne diyordum? hah, evet, nüfus cüzdanı. ben de yanımdan hiç ayırmıyorum. özellikle tatil sezonunda çeşitli suçlar ve suçlular tatil beldelerinde saklandığından, oteller bu konuda çok hassas. eczanede bile ilaç almak için hem çocuğun hem annenin nüfus cüzdanını soruyorlar bu arada.

kızlar resimleri yükleyemediğim için yardım istemiştim hiç birinizden ses çıkmadı..

Yüklemişsin ama şekerim,, hatta yorumda yaptım ben sanırım sen görmedin
Yoksa birbirinden güzel hazırlıklarını ve sizi görüp yazmamak elde mi
Herşey mükemmel olmuşeline emeğine sağlık

Süpriz candır,,insanların hayatlarını diri tutarteşebbüs bile olsa ne güzel düşünmüşsün
bende dün eve giderken 1 dilim limonlu cheesecake aldım(çok sever),,akşam eve gelince çalışma odasına gitti,,
bende 1 adet mumla yanına gittim,,çok sevindi kocacım mutlu oldu:127:

selam kızlar

yorgun anne olarak aranızdayım

doğum günümüzü hayırlısı ile atlattık çok güzeldi herşey
görsellikte büyük katkısı olan mutlum anneme emekleri için çok teşekkür ederim
tatilinin güzel geçmesine çok sevindim darısı tüm tatile gideceklerin başına olsun

tatlı cadım geçmiş olsun tarık buğra'ya sağ salim atlatırsınız inşallah

kısçem bir kaç gündür huzursuzdu doğum günü akşamı misafirler gittikten sonra ve dün gece dahil olmak üzre
aşırı derecede uykuda ağlıyo ve neyapacağımı bilemez durumdayım okadar gazı ,aşısı dişi bu kadar gece
huzursuz olduğunu görmedim üstüne birde iştahta azalma var :18: idrar yolu enfeksiyonundan korkuyorum çok napıcam yaaaa:18:

bunlar telden çekilenler mutlucum bikaç tane daha eklemek istiyorum ama onlar makinadan ve onları yükleyemiyorum sanırım büyük geliyor.. yoksa evet bi iki tane yükledim.. ama ben bikaç tane daha yüklemek istiyorum

parayla değil sırayla Bambucan hanım

bakınız size de sıra geldi. mevzu foto makinasından fotoyu pc'ye aktarma sanırım. elinizde olanak olarak ne var bilmiyorum ama en basit yol şöyle:

USB kablosunun ince ucunu makinanızın USB girişine, kalın tarafını da PC'nin USB girişine takınız ve PC'nin foto makinanınızı tanımasını bekleyiniz. (foto makinanınızın SD kartında zaten pC ler tarafından tanınmasını sağlayacak program mevcuttur.) "bilgisayar"ıma tıkladığınızda foto makinanızı adıyla göreceksiniz. foto makinanızı buradan tıklayıp fotoların olduğu klansöre erişebilirsiniz.

başka bir yol da, foto makinanızın içinde SD kartı direkt olarak PC' nin SD kart yuvasına takmak suretiyle, fotoların olduğu klasöre bakmaktır. foto makinanızın SD kartı genelde bataryasının hemen yanındadır. kartın üstüne bastığınızda kart kendini dışarı fırlatır. kartı bu şekilde alıp, PC' nizin SD kart yuvasına takınız. SD kart yuvaları genelde USB girişinin yakınında olur. bazı masaüstü PC lerde SD kart girişi olmayabilir, laptoplarda genelde olur.

böyle işte... kolay gelsin diyorum

bunlar telden çekilenler mutlucum bikaç tane daha eklemek istiyorum ama onlar makinadan ve onları yükleyemiyorum sanırım büyük geliyor.. yoksa evet bi iki tane yükledim.. ama ben bikaç tane daha yüklemek istiyorum

anladım canım,resolution yazan bi yer varsa detayda falan onu düşürmen gerekiyor sanırım,300dpi sa 200e falan indir mesela
başka şekilde nasıl olur bilemedim:44:tekrar export edip bu yolu denemeye çalış birde istersen:44:
ben bu şekilde yapıp bazen de kesiyorum öyle ekliyorum.

bu kadar detaylı anlatım için sonzuz teşekkürler ama çok şükür bunu yapabiliyorum
sorunum şu ki: resimleri özel albümüme eklerken farkettimki makineden çekilmiş olanlar sanırım çözünürlükten dolayı yüksek olup eklenmiyor.. cepten pc'ye yüklediklerim albüme ekleniyor ama makinadan pc'ye yüklediklerim albümüme eklenmiyor hata veriyor.. (bende biraz detaylı anlatmaya çalıştım)
nebiliyim banada nolduysa 4 tane yüklemişin işte kardeşim sus otur demi?
yok illa şöyle bi albüm tadında 5-10 resim olacak... alla alla bende bi alemim doğrusu

hayırlısı olsun Tarık buğra için. ameliyatın düşüncesi bile kötü ama dermansız dert vermesin Allah. acil şifalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…