2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

çözünürlükten dolayı dosyanın büyümesi bende de olan bir sorundu. bazı fotoları kırpıp, en azından ebatlar küçüldüğü için dosya büyüklüğünü indiriyorum veya "image menager" programında fotoları "compress" edip, daha az çözünürlüklü hale getirmek suretiyle büyüklüğünü düşürüyorum. böyle...

selam:124::124:çok uykusuzum:124:çok halsizim:124:
çok mutluyum:124: :))
kızlar ne meraklı şeylersiniz sizabowww
benim tranparan elbisemi herkes merak etmiş:))transparan dediysek öyle 4 cm falan yanine sandınız:)
benimde kocam izin vermezama bu seferlik tamam dedi zaten transparan siyah ee bende siyah oldugum için pek
birşey görünmüyosanırım ondan kabul etti:)akşam foto koyarım meraklılar:))
az önce söyleseydiniz ceren evdeydi resim çekerdi:)neyseee

tatlıcadım canım moralini yüksek tut inşallah ameliyatlık bir durum yoktur,ki olursa bile korkma canım Allah dermansız dert vermesin
bambucanım keşke ben sabah olsaydım sana yardımcı olurdum cicim:)pek anlamam ama yinede cevap yazardımen azından kabloyu pc ye tak falan derdim:))
mutlu
cikirokko dostum demek gece yatamadım yazık sanakız boya alacak paran yokmu ki kına yakıyon:)kırmızı kafa:))
şaka bi yana kına kokusuna bayılırım ohh mis:)orhan cemalinde güzel haberlerini bekliyoruz canım..umarım tetkikleri güzel geçer

3 gündür çocukları odasında yatırıyorum..benim için çok zor oluyoçağla gece uyandıgında gidip emziriyorum..
yatagımız baya genişledi:)ben çapraz yatmaya başladım:)eşim hala alışamadı kıvrılmış köşeye:)
ceren sabaha karşı uyanıyo suyunu içip bizim yataga damlıyobende çağlayı emzirdigim zaman cerenin yatagına atıyorm kendimi
çağlayıda yanıma alıyorum..kafanız karıştı demi valla benimde karıştı:)
bu durumda çocuklarınmı yatagı degişti benimmi karar veremedim ama alışacaklar başka yolu yok
4 yıldır ceren bizimle yatıyo
eşime kalsa dahada yatacak ama ben izin vermeyecegim

resim boyutu değiştirmenin çok pratik yolları var.her bilgisayarda olan paint ile resmi açıp menüdeki yeniden boyutlandır linkine basıp pixel seçtikten sonra üst kutucuğa mesela 800 yazarsanız ve sonra farklı kaydet diyerek farklı bir isimle resminizi kaydederseniz çözünürlüğü düşer ve boyutu küçülür.ya da microsoftun standart resim düzenleme programını açıp resimleri düzenle deyip, yeniden boyutlandır kısmına tıklayarak yine misalen 800x600 boyutlarına falan indirirseniz resminizin boyutu küçülür.Deneyerek daha da küçültebilirsiniz ama bence bu boyut yeterli olur sanırım.Bu şekilde yapınca resim kırpmanıza da gerek kalmaz sanırım.

Canım çok geçmiş olsun.. Hayırlısı nasılsa öyle olsun tabiki.. sonuçta sadece sünnetin bile iyileşme süreci 1 haftayı buluyor.. Ameliyatlık bir durum olursa da 1 hafta 10 güne toparlanır inşallah.. Önemli olan Tarık Buğranın sağlığı.. Sıkma canını

Bende hep yanımda taşırdım.. Ama yurt dışında cüzdanımı çaldırdıktan (veya kaybettikten) sonra TR ye döndüğümde tekrar kimliklerimi çıkarttırdım ve Kaanınkini evde bıraktım.. ne olur nolmaz yine cüzdan çalınır kaybolur vs takrar uğraşmış olmamayım dedim.. ama tatil ve doktor durumlarında her zaman yanımda olur tabiki..

boya alacak param var lakin boyatacak kimsem yok abinizin eşinden sonra bana da bir el atsaydınız, kırmızı kırmızı gezmezdim böyle

bu kına olayını fazla dillendirmeyeyim, PLANNER hanım duyar da, topiğe sokmaz beni 1 ay "ayyy, kokusu çıkmadan gelme" diye :18:

dostum, çocukların yataklarını ayırmada isabet etmişsiniz. bendeniz, Orhan Cemal'in odasını 1 ay kadar önce ayırdım. zaten aynı yatakta hiç yatmadık gece kalkıp kalkıp emziriyorum, sonra yine kendi odama gidiyorum paşa paşa
gerçi, arkadaşımız Amerikanya'dan bir bebek telsizi getirmişti ama gerek kalmadı. çıt çıksa uyandığım için

kimsede kalmamış:18:ben geldm herkes kaçtı
şimdide ben gidiyorum
küstümdönmem geridönememmmmdönmemmm

blöf yapmıyormuş gerçekten gitmiş

dönmeyenler için İzel-Çelik-Ercan'dan geliyor: DÖNMELİSİN

not: yeni başlayanlar ve tekrar öğrenmek isteyenler için: izel-çelik-ercan, 90'lı yılların gruplarındandır. daha sonra izel, çelik ve ercan olarak 3 ayrı kola ayrılmak suretiyle müzik kariyerllerine devam etmişlerdir. (yaşı geçkin arkadaşlarım hatırlayacaklardır)

izel: sivilce izlerini yoketmek için yüzünü kazıtmıştı en son (ben de kazıttım ama altından daha büyük lekeler çıktı )
çelik: kadın kılığına girerek, "yeni bir yüz" le müzik dünyasına geri "döndü"

ercan: 90'lı yıllarda saat&saat'i kurdu. çok pahalı marka saat satışı yaptı. ertuğrul özkök'ün kızıyla evlendi ve boşandı. halen saat satmakta ve yapımcılık yapmaktadır

kapı çaldı karşımda 3 tane çocuk1i kız 2si erkek
''dönmelisin'' dedikleradlarıda ,izel çelik ercanmış:)
kız cikirokko tesadüf nette dolaşırken dedim biraz tez okuyum:))tez okumayı çok severim:)
neyse bir baktım bir''tez'' dedim tez vakitte bunu okumalıyım
anaa ne göreyim senin tezinmiş:))
öyle büyük zevkle okudum ki ,daha 1 sayfada beynim infilak edince okumayı bıraktım:))
afferim kız sana

Kızlar nerdesinizTükenmişlik sendromuna mı girdiniz:89:ayranı mı fazla kaçırıp biyerlerde uyuyakaldınız bakiim:100:

____break break azraece orda mısın:130:
__tamam
____geldimi geldi mi:18:
__tamam
____don getirmiş mi:99:
__tamam

forumdaki kına kokusundan ne çalışabiliyorum nede foruma girebiliyorumm chihiro hanımm ne buuu canımm daha geçen gün kına sürmüştünüz ellerinizee şimdidee saçlarınızamıııııı

azraece cicim sen napıyosun bakıım buralarda kv nerde şekerimmm aldığı donların resminii isteriz bakk ona göree

kızlar geçmişi okuyamadan doğrudan konuya dalacağım
beni bilen bilir sabaha kadar çene çaldığımı toplantıda kaçamak yapıp yazdığımı kocişi uyutup size koştuğumu o nedenle dan diye soru sorma hakkım var diye düşündüm (akşam geçmişi de okuyacağım çatlarım :))

plastik oyuncaklarda bpasız olmasına dikkat ediyor musunuz
doğrudan güneşe maruz kalacak deniz ürünlerinde -simir havuz vb- bpaya dikkat ettiniz mi

öpüyorum bacılar akşama görüşürüz

canım bpa nın adı çıkmış geçen tvde izledim bu plastikleri yumşak tutmaya yarayan bi madde varmış önlüklerde alt açma bezlerinde hatta bebeklerin tişörtlerinin üstünde baskılarda hep kullanılıyormuş normal olması gereken miktar X diyelim alt açma bezininkini ölçtüler kaç binkat daha fazla ....bu maddenin kansorojen etkisi varmış..
diyeceğim imkanın ve alternatifin varsa dikkat et ama bi takıntıda yapma bence hayatımızın her noktasına girmişler ama nekadarda korunsak o kar heralde

forumda dank diye soru sorup çekilen en çok benim heralde ama babyceren ve chirro genelde hep cevap verirler birde pınarda ya da planner onlarda varsa hemen verir bi teşekkür edeyim teşekkürler ......

6 ziyaretçi ne okurlarki acaba ya birilerinin kocaları yada üyelerin giriş yapmadan okuduklarını düşünüyorum

Günlük hayatlarımızda bile bu durum ayna gibi karşımızdayken ve bizler bu kadar savunmasızken her ne kadar dikkat etsek de
mutlaka hayatımızdalar malesef canım,,evim için plastik kap kacak olarak tupper kullarak,plastik damacanalar yerine arıtıcı taktırarak, biberonlarda da da bpa free olanı alarak, cam biberon alarak kendimce birtakım önlemler aldım..
Oyuncak olarak bundan sonrası için tahta olanlara yönelmeyi düşünüyorum ama yine de bpa free yazan birtakım oyuncakların
aslını doğrulamadığı makaleler okuyunca korkmuyor değilim:18: Deniz ürünlerinde de dikkat etmedim ucuzdu diye 6TL ye kova aldım15TL gibi bir fiyata da simit Ne kadar dikkat etsek bile bi yerden hayatımızda malesef bu polikarbonat belası
Rabbim hepimizi korusun Ben oyuncaktan çok plastik şişede bekleyen ve bizimde onları aldığımız dışardaki sulardan,
yine bu tarz kaplardaki gıdalardan,kullan at alt açmalardan nefret ediyorum Ama içimizde kullanmayan yoktur sanıyorum
Biz Türküz bize bişey olmaz işlaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…