bu kadar detaylı anlatım için sonzuz teşekkürler ama çok şükür bunu yapabiliyorum
sorunum şu ki: resimleri özel albümüme eklerken farkettimki makineden çekilmiş olanlar sanırım çözünürlükten dolayı yüksek olup eklenmiyor.. cepten pc'ye yüklediklerim albüme ekleniyor ama makinadan pc'ye yüklediklerim albümüme eklenmiyor hata veriyor.. (bende biraz detaylı anlatmaya çalıştım)
nebiliyim banada nolduysa 4 tane yüklemişin işte kardeşim sus otur demi?
yok illa şöyle bi albüm tadında 5-10 resim olacak... alla alla bende bi alemim doğrusu
yazmayı unuttum kızlar bu gün oğlumun pipisi bi dr tarafından daha görülücek ameliyat yada sünnet kararı verilicek..ameliyat olursa aynı anda sünnette olucak kuzucum ucundaki fazla deri ameliyat anında lazım olabilirmiş..
inş ameliyat demez dr gece uyuyamadım acaba ne olucak diye..
ameliyat dersede çok fazla üzülmeyeceğim güçlü olucağım bi kaç gündür kendime terapi yapıyorum:)
en son drye gittiğimizde çok daha kötü durumda olan minik yavrular vardışükürler olsunki yavrularımız sağlıklı
inş olumlu sonuçla çıkarız hastaneden
çok doğru bir noktraya temas etmişsinizben de oğluşumun nüfus cüzdanını hep kendi cüzdanımda taşırım
nüfus cüzdanı. ben de yanımdan hiç ayırmıyorum. özellikle tatil sezonunda çeşitli suçlar ve suçlular tatil beldelerinde saklandığından, oteller bu konuda çok hassas. eczanede bile ilaç almak için hem çocuğun hem annenin nüfus cüzdanını soruyorlar bu arada.
cikirokko dostum demek gece yatamadım yazık sanakız boya alacak paran yokmu ki kına yakıyon:)kırmızı kafa:))
şaka bi yana kına kokusuna bayılırım ohh mis:)orhan cemalinde güzel haberlerini bekliyoruz canım..umarım tetkikleri güzel geçer
kimsede kalmamış:18:ben geldm herkes kaçtı
şimdide ben gidiyorum
küstümdönmem geri dönememmmm dönmemmm
hemde 8 tane don bana:))
boya alacak param var lakin boyatacak kimsem yokabinizin eşinden sonra bana da bir el atsaydınız, kırmızı kırmızı gezmezdim böyle
bu kına olayını fazla dillendirmeyeyim, PLANNER hanım duyar da, topiğe sokmaz beni 1 ay "ayyy, kokusu çıkmadan gelme" diye :18:
dostum, çocukların yataklarını ayırmada isabet etmişsiniz. bendeniz, Orhan Cemal'in odasını 1 ay kadar önce ayırdım. zaten aynı yatakta hiç yatmadıkgece kalkıp kalkıp emziriyorum, sonra yine kendi odama gidiyorum paşa paşa
gerçi, arkadaşımız Amerikanya'dan bir bebek telsizi getirmişti ama gerek kalmadı. çıt çıksa uyandığım için
kızlar geçmişi okuyamadan doğrudan konuya dalacağım
beni bilen bilir sabaha kadar çene çaldığımı toplantıda kaçamak yapıp yazdığımı kocişi uyutup size koştuğumu o nedenle dan diye soru sorma hakkım var diye düşündüm(akşam geçmişi de okuyacağım çatlarım :))
plastik oyuncaklarda bpasız olmasına dikkat ediyor musunuz
doğrudan güneşe maruz kalacak deniz ürünlerinde -simir havuz vb- bpaya dikkat ettiniz mi
öpüyorum bacılar akşama görüşürüz
kızlar geçmişi okuyamadan doğrudan konuya dalacağım
beni bilen bilir sabaha kadar çene çaldığımı toplantıda kaçamak yapıp yazdığımı kocişi uyutup size koştuğumu o nedenle dan diye soru sorma hakkım var diye düşündüm(akşam geçmişi de okuyacağım çatlarım :))
plastik oyuncaklarda bpasız olmasına dikkat ediyor musunuz
doğrudan güneşe maruz kalacak deniz ürünlerinde -simir havuz vb- bpaya dikkat ettiniz mi
öpüyorum bacılar akşama görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?