4 yıl önce bugün mutluluğumuzu resmileştirdik bitanemle
Daha nice mutlu beraberliğe,bir ömür,bir yastıkta,sevdiceğimizle...
KIZLAR BUGÜN DOLUYUM
4 yıl önce bugün mutluluğumuzu resmileştirdik bitanemle
Daha nice mutlu beraberliğe,bir ömür,bir yastıkta,sevdiceğimizle...
KIZLAR BUGÜN DOLUYUM
selam
nerde kalmıştıkha yemek yaptım yiyemedim dedim çünkü mideme bir agrı girdiki sormayın
karnım agırdı ve tansiyonum düştü kendimi yataga zor attım,Allah tan eşim evdeydi yoksa çağlayı ne yapacaktım bilemiyorum..
biraz dinlendim kaktım şimdi iyiyim ama çok halsizimfücudum artık sinyal vermeye başladı
tansiyonum düşüyo
işte böyleaslında bu tempoya alışıgım ama 1 haftadır çağlanın koltuklarda gezmesi beni mahvetti..
düşecek diye korkumdan bir salom bir mutfak gidip gelmekten mahvoldum..
şimdi meyve yiyorumenerji toplamam için:)
gidip yatacam ama uykumda yokgelin dedikodu yapalımda iyleşiyim
süper bir dedikodu yaparsanız kendime gelebilirrim:)
kimsede yok kikimle konuşuyosam
kızlar meleğimle ilgili güzel bir anımız da oluştu anlatayım:konuk evinde garson yemek sonrası mırra getirdi(acı kahve, urfaya özgü bir içecek)fincanı meleğime uzatır uzatmaz meleğim de masaya bıraktı,garson da masaya bıraktığı için ya altın ya da para verilmesi gerektiğini belirtti(aslında şöyle belirteyim mırrayı içenler fincanı yere bırakırsa mırra getiren kişi eğer bekarsa evlendirilr,ya da altın verilir veyahut paraya donanır)meleğim de şaşkın bir şekilde çıkardı bahşiş veriverdi doğrusu yere bırakmadan elden ele gezdirmek(eğer fincan tekse),ya da mırrayı getiren kişiye tekrar vermektir.
herkese günaydınlar iyi haftalar dilerimmm.
sanırım ece ile bizde milli oldukhasta olup uykusuz yalnız kaldığımız gecelerde hiç düşürmedim eceyi maşallah diye düşünürdüm kendi kendime. cuma akşamüstü kaka yapınca belim yüzünden eşim değiştirecekti altını bende gittim odaya eceyi yatağa koyup alt açmasını almak için dönünce ece gözlerimin önünde yataktan 2 defada zıplayarak resmen uçtu. ya eğilip tutamadım tabi kucağıma alıp balkona çıktım sussun diye bir baktım ayaklarıma birşey damlıyor dişleri iç dudağını çok fena delmiş bayağı kanadı ama eşimde bende kahrolduk ağladık. sanki canı acıdığı için ağlamıyor gücendiği korktuğu için ağlıyordu cadı. o 5 dakikaya unutmuştu ama ben biraz eşimi suçladım baktım çok üzülüyor sustum Rabbim bütün bebekleri çocukları kazalardan belalardan korusun.
sabah sabah sırf unutmamak için girdim yazmaya
rüyamda azraeceyi gördüm ayy çok enteresandı.
biz yeni bir eve taşınmışız ve badana boya yapılıyor her yer heryerde. azrada dışkapıya yaslanmış dışarıya çıkmak için söyleniyo kendince. kapının dışında da bi kadın çocuğuyla beraber oynuyo. bebekmi varmış evde çağır kardeşi falan diyo duyuyorum.
kapıyı açıyorum bi bakıyorum bizim azraecetamda arkasını döndü gidiyo ben aynen
'kız azraece nereye gidyon gelsene' sanki 40 yıllık komşuyuz. anam eve bi giriyo kurcalamadık yer bırakmıyo..
hayırdır canın sıkkın biraz diyo. babycerenle parktaydık cereni düşürdü eşim severken iki kez burnunun üzerine, aklım orda diyorum.. azraecede ceren bide burnundan ameliyat olmuştu demezmi? iyice moralim bozuluyo. evden gitsede ben bi babycerene gitsem diye dua ediyorum. ama nerrrdeee masa örtümü aldı pantolonunu çıkarıp kendine etek yaptı.. dedimki azraece sen kilolu gözüküyosun ama çok zayıfsın bacakların incecik.. kupkuruydu görseniz.. evde temizlikçi var bide. elinden fırçayı aldı tavan temizliği yapmaya çalıştı.. o esnada beni hejar aradı geçmiş olsuna gidelim diyede yırttım.. biz geçmiş olsuna gitcez deyince ben zaten hep ordayım siz gidin deyince kurtuldum
popom açıkta yattığım kesin..popo açıklığına kurban gidenlerde ortada:)
hepinizi öperim okulu kokulu.. azcık geçmiş okuyum..
bakıyım burası 2012 mayıs annelerimi? aa evet doğruymuş enter
sanırım ece ile bizde milli oldukhasta olup uykusuz yalnız kaldığımız gecelerde hiç düşürmedim eceyi maşallah diye düşünürdüm kendi kendime. cuma akşamüstü kaka yapınca belim yüzünden eşim değiştirecekti altını bende gittim odaya eceyi yatağa koyup alt açmasını almak için dönünce ece gözlerimin önünde yataktan 2 defada zıplayarak resmen uçtu. ya eğilip tutamadım tabi kucağıma alıp balkona çıktım sussun diye bir baktım ayaklarıma birşey damlıyor dişleri iç dudağını çok fena delmiş bayağı kanadı ama eşimde bende kahrolduk ağladık. sanki canı acıdığı için ağlamıyor gücendiği korktuğu için ağlıyordu cadı. o 5 dakikaya unutmuştu ama ben biraz eşimi suçladım baktım çok üzülüyor sustum Rabbim bütün bebekleri çocukları kazalardan belalardan korusun.
Selam hatunlar. Yoğun bi haftasonun gecirdik. İlk defa gece kuzumu bırakıp düğüne gittik. Aklım hep onda kaldı ama cok sukur gec uyuması dışında bi sıkıntı yasatmamış annemlere :) ama gece sürekli meme istedi. Sebebi de bugun anlasıldı. Alt tarafı 4 ledik dil konusunda. Üstte de 3 artı bi de köpek dişi oldu :) iyice ilan etti benim kuzu özgürlüğünü :) kreste bi üst yas grubuna gecti artık 12-18 ay grubunda ve 4 kişiler. Aynı öğretmwnle devam edecek bi de yardımcı öğretmeni olcakmış. İki yeni bebe geliyomuş. O yuzden odası yatagı falan da değişiyo. Umarım adaptasyon sorunu olmaz :/ haftasonu evde olmadığım için nevresimleri yıkanıyo kuruyup ütlencek. Ev toparlancak. Bi de sancım var ki sormayın. Oof off. Hadi bana kokay gelsin
Günaydıniyi haftalar kızlar
Bizim h.sonumuz pek iç açıcı geçmedi,,c.tesi aşının etkisiyle sanırım keyifsizdi kuzum,,
dün de kocam keyifsizdi benim de keyfimi kaçırdı tabi:Gel gitli ruh hali beni benden alıyor.
Neyseki bu sabah hepimiz iyiyiz
Herkese çok güzel bir hafta diliyorum
Ece düşmüş
-- veee, havalar çok sıcak. gece içleri yanan bebeklerimiz daha sık uyanmaya başlayabilir zira yüzey alanı-kütle oranları yetişkinden farklıdır ve yüzeyden daha kolay su kaybederler. neyse, cumartesi gecesi uyanan oğluşuma "belki işe yarar" diyerek emzirmek yerine bardaktan soğuk süt verdim. bir dikişte içti ve fıss fıss diye uyumaya devam etti. dün gece aynı şeyi denedim. hatta gece mutfağa gidip dolaptan sütü beraber çıkardık. 1 bardak "soğuk" sütü yine bir dikişte içti ve fısır fısır uyumasına devam ettibu mevsimde bebeklerimizin uyanması belki de gerçekten çok susamalarıdır. bebekleri sık uyanan arkadaşlar (özellikle Babyceren hanım) bu yöntemi bir deneyiniz:26:dediğim gibi, su yada sütü bardaktan hemen ve daha büyük hacimde içiyorlar. emzirdiğimizde ise o kadar büyük hacim malesef her zaman çıkmıyor :26:
not: emzirme karşıtı asla değilimakşam yatırırken ve sabah uyanınca yine emziriyorum ama susuzluktan sık sık uykularının bölünmesine de içim elvermiyor
Selam hatunlar. Yoğun bi haftasonun gecirdik. İlk defa gece kuzumu bırakıp düğüne gittik. Aklım hep onda kaldı ama cok sukur gec uyuması dışında bi sıkıntı yasatmamış annemlere :) ama gece sürekli meme istedi. Sebebi de bugun anlasıldı. Alt tarafı 4 ledik dil konusunda. Üstte de 3 artı bi de köpek dişi oldu :) iyice ilan etti benim kuzu özgürlüğünü :) kreste bi üst yas grubuna gecti artık 12-18 ay grubunda ve 4 kişiler. Aynı öğretmwnle devam edecek bi de yardımcı öğretmeni olcakmış. İki yeni bebe geliyomuş. O yuzden odası yatagı falan da değişiyo. Umarım adaptasyon sorunu olmaz :/ haftasonu evde olmadığım için nevresimleri yıkanıyo kuruyup ütlencek. Ev toparlancak. Bi de sancım var ki sormayın. Oof off. Hadi bana kokay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?