2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

4 yıl önce bugün mutluluğumuzu resmileştirdik bitanemle
Daha nice mutlu beraberliğe,bir ömür,bir yastıkta,sevdiceğimizle...
KIZLAR BUGÜN DOLUYUM

4 yıl önce bugün mutluluğumuzu resmileştirdik bitanemle
Daha nice mutlu beraberliğe,bir ömür,bir yastıkta,sevdiceğimizle...
KIZLAR BUGÜN DOLUYUM

Gelir ayak hemen sevgili arkadasımın evlilik yıldonumunu kutlayayım dedım
Nice guzel mutlu yıllar dilerim rabbım bır omur boyu dert yuzu gostermesın ıns..Guzel Dogam ve gelecek kuzularınızla hep daim mutlu olursunuz ıns..

Gecmiş olsun cnm bu sıcaklarda normaldir galiba benim resmen tipim kaydı antepte iken ve dun gece İstanbula geldık ancak rahatladım dıyebılırım ..butun vucudum cayır cayır yanıyor cok pistim kızlar cokkk sıcaktan nefes bile alamıyacak hale geldım cogu kez..Kendıne cok dıkkat cnm bol bol sıvı almaya calıs ve eşinde yardımcı olsun sana dınlen yat uzan bıraz ...
Bende dedikodu cok ) Pınaar beni yanı bızi cok ıyı agırladı kendısını tanıdıgıma cok memnum oldum ıyıkı gıtmısız cok mutlu olduk ve eglendık..Oglumun afacanlıgını cnm Pınarda sahıt artık allah yardımcım olsun zor ısım bu cocukla
Cok sıcaklardan dolayı Hataya gelemedık ama seneye ıns senı gormek nasıip olur cnm..ınan Urfaya bile gidip donene kadar pestilimiz cıktı yoldan degilde bu sıcaklar bizi resmen bitirdi.malum Mahir kabus gibi cöktu bu sıcaklardan dolayı nefes aldırmıyor bıze..Tam esek sıpası bu oglan..Doga ıle emzık kardesı oldular artık oglumun kardeslerınden bırı ıle bu yakınlıgıda oldu ama ıyı oldu

Evt ya cok komik oldu hatta şaşkınlıktan ne versem diye afalladım ama keşke garsonu evlendıreyım deseydım :))
Guzel bır anı aynı zamanda ıyı bır tecrube oldu bır dahakıne aynı tongoyaya dusmem herhalde dusersemde can saglıgı olsun dımı
Gunun sonunda sıcaklardan beynımde bıraz haşlanmıs oldugu ıcın garip tavırlarda sergilemiş olabilirim belki bu yuzden de hersey garip gelisti :))

Selam hatunlar. Yoğun bi haftasonun gecirdik. İlk defa gece kuzumu bırakıp düğüne gittik. Aklım hep onda kaldı ama cok sukur gec uyuması dışında bi sıkıntı yasatmamış annemlere :) ama gece sürekli meme istedi. Sebebi de bugun anlasıldı. Alt tarafı 4 ledik dil konusunda. Üstte de 3 artı bi de köpek dişi oldu :) iyice ilan etti benim kuzu özgürlüğünü :) kreste bi üst yas grubuna gecti artık 12-18 ay grubunda ve 4 kişiler. Aynı öğretmwnle devam edecek bi de yardımcı öğretmeni olcakmış. İki yeni bebe geliyomuş. O yuzden odası yatagı falan da değişiyo. Umarım adaptasyon sorunu olmaz :/ haftasonu evde olmadığım için nevresimleri yıkanıyo kuruyup ütlencek. Ev toparlancak. Bi de sancım var ki sormayın. Oof off. Hadi bana kokay gelsin

herkese günaydınlar iyi haftalar dilerimmm.

sanırım ece ile bizde milli olduk hasta olup uykusuz yalnız kaldığımız gecelerde hiç düşürmedim eceyi maşallah diye düşünürdüm kendi kendime. cuma akşamüstü kaka yapınca belim yüzünden eşim değiştirecekti altını bende gittim odaya eceyi yatağa koyup alt açmasını almak için dönünce ece gözlerimin önünde yataktan 2 defada zıplayarak resmen uçtu. ya eğilip tutamadım tabi kucağıma alıp balkona çıktım sussun diye bir baktım ayaklarıma birşey damlıyor dişleri iç dudağını çok fena delmiş bayağı kanadı ama eşimde bende kahrolduk ağladık. sanki canı acıdığı için ağlamıyor gücendiği korktuğu için ağlıyordu cadı. o 5 dakikaya unutmuştu ama ben biraz eşimi suçladım baktım çok üzülüyor sustum Rabbim bütün bebekleri çocukları kazalardan belalardan korusun.

sabah sabah sırf unutmamak için girdim yazmaya
rüyamda azraeceyi gördüm ayy çok enteresandı.
biz yeni bir eve taşınmışız ve badana boya yapılıyor her yer heryerde. azrada dışkapıya yaslanmış dışarıya çıkmak için söyleniyo kendince. kapının dışında da bi kadın çocuğuyla beraber oynuyo. bebekmi varmış evde çağır kardeşi falan diyo duyuyorum.
kapıyı açıyorum bi bakıyorum bizim azraece tamda arkasını döndü gidiyo ben aynen
'kız azraece nereye gidyon gelsene' sanki 40 yıllık komşuyuz. anam eve bi giriyo kurcalamadık yer bırakmıyo..
hayırdır canın sıkkın biraz diyo. babycerenle parktaydık cereni düşürdü eşim severken iki kez burnunun üzerine, aklım orda diyorum.. azraecede ceren bide burnundan ameliyat olmuştu demezmi? iyice moralim bozuluyo. evden gitsede ben bi babycerene gitsem diye dua ediyorum. ama nerrrdeee masa örtümü aldı pantolonunu çıkarıp kendine etek yaptı.. dedimki azraece sen kilolu gözüküyosun ama çok zayıfsın bacakların incecik.. kupkuruydu görseniz.. evde temizlikçi var bide. elinden fırçayı aldı tavan temizliği yapmaya çalıştı.. o esnada beni hejar aradı geçmiş olsuna gidelim diyede yırttım.. biz geçmiş olsuna gitcez deyince ben zaten hep ordayım siz gidin deyince kurtuldum
popom açıkta yattığım kesin..popo açıklığına kurban gidenlerde ortada:)
hepinizi öperim okulu kokulu.. azcık geçmiş okuyum..
bakıyım burası 2012 mayıs annelerimi? aa evet doğruymuş enter

Günaydıniyi haftalar kızlar

Azraece geçmiş olsun canım,,Allah beterinden korusun kuzumu
Olacağı varsa oluyor malesef pofffff çok can sıkıcı ya,,çok üzülüyorum bebişlere bişey olunca
Neyseki ucuz atlatmışsınız canım,,güzeller güzelim alındı da ağladı demek

Bambucan,,sana malum olmuş sanırım Ecenin düşmesi,, azaeceyi görmüşsün rüyanda
Hayır olsun diyelim Allah hayırlara çıkarsın

Bizim h.sonumuz pek iç açıcı geçmedi,,c.tesi aşının etkisiyle sanırım keyifsizdi kuzum,,
dün de kocam keyifsizdi benim de keyfimi kaçırdı tabi:Gel gitli ruh hali beni benden alıyor.
Neyseki bu sabah hepimiz iyiyiz

Herkese çok güzel bir hafta diliyorum

off canım çok geçmiş olsun. merak etme acıdan ağlamamıştır. korkudan ağlıyolar genelde suçlamayın kendinizi. olacağı varmış

:) ilginç bi rüyaymış gerçekten. herkesi görmüşsün sen de valla :)

azraece cnm çok geçmiş olsun.. kıyamam çok üzüldüm gerçekten allahım korusun yavrularımızı..
yavrum benim yaa çok geçmiş olsun bidaha yaşatmasın allahım size

şekersizyeşilçay canım ben artık defnenin zorluk çekeceğini sanmıyorum. öğretmeni değişmemiş ya önemli olan o..
yaz geldi düğünler başladı bizdede birsürü düğün var malesef

mutluanne sabaha keyifli uyanmışsınızya ailecek çok şükür gerisini boşver canım..
mirada iyi oldumu tamamdır güzel bir hafta diliyorum size

neşe ablamlar ev bakmaya izmire gidecekler diye kalktım sabah sabah poğaça yapayım dedim yoruldum bambucanı okuyunca enerjimde keyfimde yerine geldi:)) mutlumun dediği gibi malum olmuş ecenin düşmesi sana artık o kadar hayatımızın içinde olduki burası hissedebiliyoruz birbirimizi maşallah:) ama babycerenimin bu rüyaya yorumunu çok merak ediyorum baksana onlardan hiç çıkmıyormuşum:)) hayıra çıkarsın diyelim rüyanı:)

Ece düşmüş

çok geçmiş olsun Azarece hanım, Allah korumuş yavrunuzu. bizim oğlan henüz düşmedi :18: o anı, korku ve endişeyle bekiyorum ben de :18: (haftasonu parkede yuvarlanıp, yanağının ceviz kadar morarmasını saymıyorum) bu arada beliniz nasıl oldu?

ben de haftasonumuz çok güzel geçti diye başlayıp, çeşitli paylaşımlarda bulunacaktım yine de paylaşayım değil mi:

-- malum çocuklarımız büyüyor, yürüyor ve konuşuyorlar. gittikçe daha rahatladığımı hissettim haftasonu. Orhan Cemal evin için istediği yerede dolaşıyor, ben işlerimi yapıyorum. bazen yemeği beraber yapıyoruz. bunları yaparken garip bir dille konuşuyoruz artık daha çok etkileşiyoruz ki bu da karşılıklı bağların güçlenmesini sağlıyor

-- veee, havalar çok sıcak. gece içleri yanan bebeklerimiz daha sık uyanmaya başlayabilir zira yüzey alanı-kütle oranları yetişkinden farklıdır ve yüzeyden daha kolay su kaybederler. neyse, cumartesi gecesi uyanan oğluşuma "belki işe yarar" diyerek emzirmek yerine bardaktan soğuk süt verdim. bir dikişte içti ve fıss fıss diye uyumaya devam etti. dün gece aynı şeyi denedim. hatta gece mutfağa gidip dolaptan sütü beraber çıkardık. 1 bardak "soğuk" sütü yine bir dikişte içti ve fısır fısır uyumasına devam etti bu mevsimde bebeklerimizin uyanması belki de gerçekten çok susamalarıdır. bebekleri sık uyanan arkadaşlar (özellikle Babyceren hanım) bu yöntemi bir deneyiniz:26:dediğim gibi, su yada sütü bardaktan hemen ve daha büyük hacimde içiyorlar. emzirdiğimizde ise o kadar büyük hacim malesef her zaman çıkmıyor :26:

not: emzirme karşıtı asla değilim akşam yatırırken ve sabah uyanınca yine emziriyorum ama susuzluktan sık sık uykularının bölünmesine de içim elvermiyor

Azraece çok geçmiş olsun.kıyamam ben ona incileri dökülmüş kuzunun.bunlara alışmamaız lazım rabbim daha beterinden korusun.
Mutlu anne ben önce çok önemserdim artık o kadar takılmıyor önemli olan bütün parça değil.

canım geçmiş olsun okadar seri hareket ediyorlarki anlık bişey.üzülme canım hepimizin başında allah beterinden korusun.artık dişleri var bende çok korkuyorum geçen gün benimki hızlıca koşarken halıya düştü anlayamadı ellerinide koymadı ağzı yüzü halıya yapıştı resmen dudağını ısırmış burnuda vurdu :18::18:tabi .off yüreseler dioduk her dönem farklı işte biraz daha büyüselr

GunaydınAZRAECEcım canım çok gecmiş olsun.cok yaramaz oldu bu yavrular allah beter kazalardN korusun cümlemizinkiniSEKERSIZ dişlerınız hayırlı olsun.cok huysuzlanmadan atlattı sanırım bunları masallahCHIHıRO bardaktan hala ıçemiyoruz bızuzuluyorum içemedıgı ıçın cok dokuyo tıkanıyo yada sadece dılını uzatıp bardaktaki sıvıyı yalıyo

Defnecim dişlerini çıkarmış .. diş sıkıntısından kurtuluyorsunuz artık yavaş yavaş.. Yeni gurubunuz hayırlı olsun :)) İnşallah yatağını ve yerini yadırgamaz..

Ahh canım beniim.. çok çook geçmiş olsun kızıma.. ama kendinizi suçlamayın canım.. İnan olcağı varsa önüne durulamıyor..Yanında olsan bile oluyor.. Allah daha beterinden saklasın..

Niye bilmiyorum ama bugün benim de pek keyfim yok ( sıkıcı kasvetli bir gün.. off

Direk dolaptan verince boğazları için sakıncalı olmaz mı acaba? Hele bir de uyku sersemi soğuk sütü bir seferde içince?? Ama fikir güzel bende deneyeceğim en kısa zamanda..

Hepinize günaydın arkadaşlar.. İyi haftalar diliyorum..
Kaan hasta ( hafta sonuhava güzeldi.. terledi.. sonra arkadaşın balkonunda yalınayak dolaştı vs vs .. artık tam olarak neden olduğunu bilmiyorum ama sonuç olarak hasta işte dün bütün gün hapşırdı.. gözleri nezleden dolayı hep yaşlıydı.. süzüm süzüm süzüldü...
Annemle beraberdik hafta sonu ama annem nedense Kaan'ın hastalığının faturasını bana kesti İşte dışarda terlemiş de yalınayak durmuş da.. vs vs e anne sende benim yanımdaydın dedim.. ama yok Kaan'ın hasta olmasına ben sebep olmuşum gibi.... off neyse
anlayacağınız bugün hiç keyfim yok.. Canım çok sıkkın.. hava kapalı.. Kaan hasta ve ben onun yanında değil de işteyim (

inceleriniz hayılı olsun çıkmış oh rahatlamıştır.kreştede çubucak uyum sağlar annesi merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…