GunaydınAZRAECEcım canım çok gecmiş olsun.cok yaramaz oldu bu yavrular allah beter kazalardN korusun cümlemizinkiniSEKERSIZ dişlerınız hayırlı olsun.cok huysuzlanmadan atlattı sanırım bunları masallahCHIHıRO bardaktan hala ıçemiyoruz bızuzuluyorum içemedıgı ıçın cok dokuyo tıkanıyo yada sadece dılını uzatıp bardaktaki sıvıyı yalıyo
Defnecim dişlerini çıkarmış .. diş sıkıntısından kurtuluyorsunuz artık yavaş yavaş.. Yeni gurubunuz hayırlı olsun :)) İnşallah yatağını ve yerini yadırgamaz..
Ahh canım beniim.. çok çook geçmiş olsun kızıma.. ama kendinizi suçlamayın canım.. İnan olcağı varsa önüne durulamıyor..Yanında olsan bile oluyor.. Allah daha beterinden saklasın..
Niye bilmiyorum ama bugün benim de pek keyfim yok( sıkıcı kasvetli bir gün.. off
Direk dolaptan verince boğazları için sakıncalı olmaz mı acaba? Hele bir de uyku sersemi soğuk sütü bir seferde içince?? Ama fikir güzel bende deneyeceğim en kısa zamanda..
Hepinize günaydın arkadaşlar.. İyi haftalar diliyorum..
Kaan hasta( hafta sonuhava güzeldi.. terledi.. sonra arkadaşın balkonunda yalınayak dolaştı vs vs .. artık tam olarak neden olduğunu bilmiyorum ama sonuç olarak hasta işte dün bütün gün hapşırdı.. gözleri nezleden dolayı hep yaşlıydı.. süzüm süzüm süzüldü...
Annemle beraberdik hafta sonu ama annem nedense Kaan'ın hastalığının faturasını bana kestiİşte dışarda terlemiş de yalınayak durmuş da.. vs vs e anne sende benim yanımdaydın dedim.. ama yok Kaan'ın hasta olmasına ben sebep olmuşum gibi.... off neyse
anlayacağınız bugün hiç keyfim yok.. Canım çok sıkkın.. hava kapalı.. Kaan hasta ve ben onun yanında değil de işteyim(
inceleriniz hayılı olsun çıkmış oh rahatlamıştır.kreştede çubucak uyum sağlar annesi merak etme
Merhaba kızlar..
Herkese hayırlı ve güzel bir hafta diliyorum.
Annemlerdeyim...Çok güzel geçiyor zaman.
Kızlar kız kardeşim Kayrayı alıp havuza gidelim diyor(kapalı havuz).Çok temiz ve bakımlı bir yer imiş ama Kayrayı götürüp götürmemekte kararsızım.Ne dersiniz ??
Kayrayı yaklaşık 1 aydır geç yatırıyorum ki sabah geç kalkmayı öğrensin ,ben de ramazanda rahat edeyim diye ama nerdeeeeeee.
Çocuk akşam 8de yatınca sabah 8e kadar uyuyor ama gece 12ye doğru yatınca sabah 7 de hortluyor.Normalde gece de mutlaka 10-11 saat uyuyan bir bebek ama geç yatınca 7-8 saat uyuyor.Nedenini çözebilmiş değilim.:44:
Annemle odanın karanlık olması için kalın perde diktirdik ama istediğim gibi karanlık olmuyor.Sizce nasıl gündüz vakti karanlık bir oda yapabilirim?
geçmişe bakmaya bir gitti hala gelmedi :26:işte böyleşimdi geçmişe bi bakıyım neler kaynatmışsınız çok merak içindeyim:18:
tarif vermedigim şey eskimoydu canım:)tarife gerek yok süte şeker kat at buzluga işte sana eskimo:))canım geçmiş olsun tabi neydi senin şu tarif vermemştin soğuk olan onu yidin dondudurmaları yidin soğuk sularıda içtinn karnın ağrır tabii ...sıcak ve yorgunluk insanın drencini kırıyor.bence sen bi tatili hakettin.kaç biyerlee yokmu plan.off çekyat olayı zor çıktkları gibi düşmeden inmyide öğrenseler çok dikkat et canım kuzucuklarmızı allah korusun.bu arada sen göze gelmiş olabillirsingel ben seni bi okuyayım....okudum dinimiz amin tü tü tü dağlara taşlara kuru ağaçlara ışığa bak .şaka bi yana allah hepimizi kem gzden korusun ben inanırım.kızlarıda kendini oku canım
nice mutlu yıllara şekerim4 yıl önce bugün mutluluğumuzu resmileştirdik bitanemle
Daha nice mutlu beraberliğe,bir ömür,bir yastıkta,sevdiceğimizle...
KIZLAR BUGÜN DOLUYUM
sagol bitanem dinlenmek ne mümkün ne yapcan çekcen mecburrr:)Allah tan eşim bana en büyük yardımcıGecmiş olsun cnm bu sıcaklarda normaldir galiba benim resmen tipim kaydı antepte iken ve dun gece İstanbula geldık ancak rahatladım dıyebılırım ..butun vucudum cayır cayır yanıyor cok pistim kızlar cokkk sıcaktan nefes bile alamıyacak hale geldım cogu kez..Kendıne cok dıkkat cnm bol bol sıvı almaya calıs ve eşinde yardımcı olsun sana dınlen yat uzan bıraz ...
Bende dedikodu cok) Pınaar beni yanı bızi cok ıyı agırladı kendısını tanıdıgıma cok memnum oldum ıyıkı gıtmısız cok mutlu olduk ve eglendık..Oglumun afacanlıgını cnm Pınarda sahıt artık allah yardımcım olsun zor ısım bu cocukla
Cok sıcaklardan dolayı Hataya gelemedık ama seneye ıns senı gormek nasıip olur cnm..ınan Urfaya bile gidip donene kadar pestilimiz cıktı yoldan degilde bu sıcaklar bizi resmen bitirdi.malum Mahir kabus gibi cöktu bu sıcaklardan dolayı nefes aldırmıyor bıze..Tam esek sıpası bu oglan..Doga ıle emzık kardesı oldular artık oglumun kardeslerınden bırı ıle bu yakınlıgıda oldu ama ıyı oldu
ohh sefanız olsunSelam hatunlar. Yoğun bi haftasonun gecirdik. İlk defa gece kuzumu bırakıp düğüne gittik. Aklım hep onda kaldı ama cok sukur gec uyuması dışında bi sıkıntı yasatmamış annemlere :) ama gece sürekli meme istedi. Sebebi de bugun anlasıldı. Alt tarafı 4 ledik dil konusunda. Üstte de 3 artı bi de köpek dişi oldu :) iyice ilan etti benim kuzu özgürlüğünü :) kreste bi üst yas grubuna gecti artık 12-18 ay grubunda ve 4 kişiler. Aynı öğretmwnle devam edecek bi de yardımcı öğretmeni olcakmış. İki yeni bebe geliyomuş. O yuzden odası yatagı falan da değişiyo. Umarım adaptasyon sorunu olmaz :/ haftasonu evde olmadığım için nevresimleri yıkanıyo kuruyup ütlencek. Ev toparlancak. Bi de sancım var ki sormayın. Oof off. Hadi bana kokay gelsin
ecem düşmüş kıyamam yaherkese günaydınlar iyi haftalar dilerimmm.
sanırım ece ile bizde milli oldukhasta olup uykusuz yalnız kaldığımız gecelerde hiç düşürmedim eceyi maşallah diye düşünürdüm kendi kendime. cuma akşamüstü kaka yapınca belim yüzünden eşim değiştirecekti altını bende gittim odaya eceyi yatağa koyup alt açmasını almak için dönünce ece gözlerimin önünde yataktan 2 defada zıplayarak resmen uçtu. ya eğilip tutamadım tabi kucağıma alıp balkona çıktım sussun diye bir baktım ayaklarıma birşey damlıyor dişleri iç dudağını çok fena delmiş bayağı kanadı ama eşimde bende kahrolduk ağladık. sanki canı acıdığı için ağlamıyor gücendiği korktuğu için ağlıyordu cadı. o 5 dakikaya unutmuştu ama ben biraz eşimi suçladım baktım çok üzülüyor sustum Rabbim bütün bebekleri çocukları kazalardan belalardan korusun.
hayırlısı olsun ne ilginç bir rüyaymış:26:azraecenin tavan temizlemesine güldüm:)demek azraece hep bizdeymiş bak sen:))sabah sabah sırf unutmamak için girdim yazmaya
rüyamda azraeceyi gördüm ayy çok enteresandı.
biz yeni bir eve taşınmışız ve badana boya yapılıyor her yer heryerde. azrada dışkapıya yaslanmış dışarıya çıkmak için söyleniyo kendince. kapının dışında da bi kadın çocuğuyla beraber oynuyo. bebekmi varmış evde çağır kardeşi falan diyo duyuyorum.
kapıyı açıyorum bi bakıyorum bizim azraecetamda arkasını döndü gidiyo ben aynen
'kız azraece nereye gidyon gelsene' sanki 40 yıllık komşuyuz. anam eve bi giriyo kurcalamadık yer bırakmıyo..
hayırdır canın sıkkın biraz diyo. babycerenle parktaydık cereni düşürdü eşim severken iki kez burnunun üzerine, aklım orda diyorum.. azraecede ceren bide burnundan ameliyat olmuştu demezmi? iyice moralim bozuluyo. evden gitsede ben bi babycerene gitsem diye dua ediyorum. ama nerrrdeee masa örtümü aldı pantolonunu çıkarıp kendine etek yaptı.. dedimki azraece sen kilolu gözüküyosun ama çok zayıfsın bacakların incecik.. kupkuruydu görseniz.. evde temizlikçi var bide. elinden fırçayı aldı tavan temizliği yapmaya çalıştı.. o esnada beni hejar aradı geçmiş olsuna gidelim diyede yırttım.. biz geçmiş olsuna gitcez deyince ben zaten hep ordayım siz gidin deyince kurtuldum
popom açıkta yattığım kesin..popo açıklığına kurban gidenlerde ortada:)
hepinizi öperim okulu kokulu.. azcık geçmiş okuyum..
bakıyım burası 2012 mayıs annelerimi? aa evet doğruymuş enter
ahh canım keşke yakın olsakta hep bende kalsan çok isterdim:=)sen konuşurdun ben dinlerdim,sen bir şey anlatana kadar ben bütün evi siler süpürürdüm:))şaka bi yana konuşan insanları çok severim..senide çok seviyorumneşe ablamlar ev bakmaya izmire gidecekler diye kalktım sabah sabah poğaça yapayım dedim yoruldum bambucanı okuyunca enerjimde keyfimde yerine geldi:)) mutlumun dediği gibi malum olmuş ecenin düşmesi sanaartık o kadar hayatımızın içinde olduki burası hissedebiliyoruz birbirimizi maşallah:) ama babycerenimin bu rüyaya yorumunu çok merak ediyorum baksana onlardan hiç çıkmıyormuşum:)) hayıra çıkarsın diyelim rüyanı:)
Defnecim dişlerini çıkarmış .. diş sıkıntısından kurtuluyorsunuz artık yavaş yavaş.. Yeni gurubunuz hayırlı olsun :)) İnşallah yatağını ve yerini yadırgamaz..
Ahh canım beniim.. çok çook geçmiş olsun kızıma.. ama kendinizi suçlamayın canım.. İnan olcağı varsa önüne durulamıyor..Yanında olsan bile oluyor.. Allah daha beterinden saklasın..
Niye bilmiyorum ama bugün benim de pek keyfim yok( sıkıcı kasvetli bir gün.. off
Direk dolaptan verince boğazları için sakıncalı olmaz mı acaba? Hele bir de uyku sersemi soğuk sütü bir seferde içince?? Ama fikir güzel bende deneyeceğim en kısa zamanda..
Kaan hasta( hafta sonuhava güzeldi.. terledi.. sonra arkadaşın balkonunda yalınayak dolaştı vs vs .. artık tam olarak neden olduğunu bilmiyorum ama sonuç olarak hasta işte dün bütün gün hapşırdı.. gözleri nezleden dolayı hep yaşlıydı.. süzüm süzüm süzüldü...
Annemle beraberdik hafta sonu ama annem nedense Kaan'ın hastalığının faturasını bana kestiİşte dışarda terlemiş de yalınayak durmuş da.. vs vs e anne sende benim yanımdaydın dedim.. ama yok Kaan'ın hasta olmasına ben sebep olmuşum gibi.... off neyse
anlayacağınız bugün hiç keyfim yok.. Canım çok sıkkın.. hava kapalı.. Kaan hasta ve ben onun yanında değil de işteyim(
geçmişe bakmaya bir gitti hala gelmedi :26:
arka kapıdan kamış uyanık arkadaşımız
geçmişten alıntı yapıp yazana kadar sistem beni dişarı atmışbende arka kapıdan geri girdim
çok şükür yazdıklarım silinmemiş
ha bu arada cumartesi hemencecik çarsıya koşturdum cerenle çağlaya elbise aldım
ikisine toplam 60 tl verdimnasıl cikirokko iyi yapmışmıyım:)))
ah canım bende bu konuda çok dertliyim:26:hergün yumurta peynir vermekten gına geldi hoş çağlayada gına gelmiş olacakki artık kahvaltı yapmıyo..bende degişik fikir bekliyorum:26:kızlar bu arada ben doğumdan tam bir yıl sonra yani mayıs ayında ilk reglimi oldum..
düzensiz olacağını tahmin ediyordum ama 2 gün sonra 2 ay olcak yine hasta olmayalı. test yaptım çok şükür negatif..
yinede kafam karıştı normalmi bu durum?
birde azraya artık sabah ne yedireceğimi şaşırdım.. 3 aydır yumurtaymış domates peynirmiş ağzına sürmüyor.
sonra irmikli muhallebi falan yedirdim onuda bıraktı
bikaç zamandırda muz ezip içine yulaf ezmesi tereyağ bal katıp veriyorum.. bugün onuda zorla yedi.
arada yemediklerini teklif ediyorum ama yok almıyor. başka ne verebilirim kızlar bi fikir verin bana..
kendi elbisesine 200 lira vermekten çekinmezsen, çocuklarına toplam 50 lrayı reva gören bir anne için "büyük bir gelişme" alkışlıyorum sizigözlerim yaşardı fedakarlığınızı okuyunca
kızlar bu arada ben doğumdan tam bir yıl sonra yani mayıs ayında ilk reglimi oldum..
düzensiz olacağını tahmin ediyordum ama 2 gün sonra 2 ay olcak yine hasta olmayalı. test yaptım çok şükür negatif..
birde azraya artık sabah ne yedireceğimi şaşırdım.. 3 aydır yumurtaymış domates peynirmiş ağzına sürmüyor.
bikaç zamandırda muz ezip içine yulaf ezmesi tereyağ bal katıp veriyorum.. bugün onuda zorla yedi.
arada yemediklerini teklif ediyorum ama yok almıyor. başka ne verebilirim kızlar bi fikir verin bana..
tarif vermedigim şey eskimoydu canım:)tarife gerek yok süte şeker kat at buzluga işte sana eskimo:))
evet tatili en çok ben hakettimama bakalaım daha belli degil..aslında bana kalmış ama kısmet diyelim..
bak bana okumuşsun kendime geldim canımaklına geldikçe sen bana oku canım:)iyi geldi valla yüzüm gözüm açıldı:)
nice mutlu yıllara şekerimAllah sizi ayırmasın
hala dolumusun nerdesin:)
sagol bitanem dinlenmek ne mümkün ne yapcan çekcen mecburrr:)Allah tan eşim bana en büyük yardımcıAllah onu başımızdan eksik etmesin o olmasa ben dahada zorlanırdım..akşam eve geldiginde çocuklarla çok güzel oyunlar oynar..
sizde ne güzel gezmiş eglenmişsiniz canım çok sevindim ama keşke burayada gelseydinne güzel hayaller kurmuştum ben
tabi sende haklısın canım hava çok sıcak ve çocukla gezmek çok zor..seneye mutlaka bekliyorum sakın unutma
ohh sefanız olsunbizde düğündeydik ama sizi göremedim acaba siz başkasının düğünündemiydiniz ondanmı karşılaşmadık cicim:))defne için endişelenme canım artık büyüdü hem 4 kişilermiş daha güzel degilmi..oyun oynamayı paylaşmayı daha iyi ögrenecek..bu arada nevresim ütüleme işini ben bırakalı sanırım 4 yıl oldu yıka topla aç en kolayı:))
ecem düşmüş kıyamam yabenimde en korktugum şeylerden biridir yataktan düşmesi..çağla daha yüksek bir yerden düşmedi ama bende tetikteyim hala koltuklarda geziyo düştü düşecek ödüm patlıyo..düşersede görmek istemiyorum:18 ff neler diyorum ben..
geçmiş olsun canım ya inan çok üzüldüm eceye..olan olmuş sende üzme kendini..çağla yürümeye başladıgında gözümğn önünde kaç defa arka üstü kafasını karoya vurdu çok şükür çok saglam kafaları var..
hayırlısı olsun ne ilginç bir rüyaymış:26:azraecenin tavan temizlemesine güldüm:)demek azraece hep bizdeymiş bak sen:))
hayırlara cıksın rüyan canım..
ahh canım keşke yakın olsakta hep bende kalsan çok isterdim:=)sen konuşurdun ben dinlerdim,sen bir şey anlatana kadar ben bütün evi siler süpürürdüm:))şaka bi yana konuşan insanları çok severim..senide çok seviyorumama en çok eceyi
kaana geçmiş olsun sıkmayın canınızı senin bi suçun yok hem belkide hafif bir soguk algınlıgıdır canım..dün benim kızlar bütün gün suyun içindeydiler çok şükür bir şey olmadı ama olsada ne yapıyım vücutları alışsın..narin büyümesinler..
Merhaba kızlar..
Herkese hayırlı ve güzel bir hafta diliyorum.
Annemlerdeyim...Çok güzel geçiyor zaman.
Kızlar kız kardeşim Kayrayı alıp havuza gidelim diyor(kapalı havuz).Çok temiz ve bakımlı bir yer imiş ama Kayrayı götürüp götürmemekte kararsızım.Ne dersiniz ??
Kayrayı yaklaşık 1 aydır geç yatırıyorum ki sabah geç kalkmayı öğrensin ,ben de ramazanda rahat edeyim diye ama nerdeeeeeee.
Çocuk akşam 8de yatınca sabah 8e kadar uyuyor ama gece 12ye doğru yatınca sabah 7 de hortluyor.Normalde gece de mutlaka 10-11 saat uyuyan bir bebek ama geç yatınca 7-8 saat uyuyor.Nedenini çözebilmiş değilim.:44:
Annemle odanın karanlık olması için kalın perde diktirdik ama istediğim gibi karanlık olmuyor.Sizce nasıl gündüz vakti karanlık bir oda yapabilirim?
Son olarak Kayra gece beslenmesini bırakmak üzere.Gece 10-20 cc arası süt içiyor sadece.Onun dışında su istiyor hep.Sütü soğuk suyu ılık veriyorum ama faydası olmuyor.Sanırım ben de artık gece süt olayı ile uğraşmaktan vazgeçeceğim.Gündüz süt miktarını arttırmam lazım
ŞekersizYeşilçay ; Dişleriniz hayırlı olsun.Umarım Defne için kreşte uyum problemi olmaz
azraece ; Çok geçmiş olsun yaa.İçim sızlıyor böyle ufaklıkların düşmesine.Rabbim korusun meleklerimizi.Kapının kapanması da çok gıcık olmuş yaaa
Dilberege ; canım Kaan hastalanmış,kıyamam...Çok geçmiş olsun.Hemencecik iyileşsin inşaallah.
Soğuk süt konusuna gelince için rahat olsun.Kayra hep soğuk süt içiyor ve daha bugüne kadar hiç boğaz enfeksiyonu veya şişmesi olmadı
Ayrıca kaanın hastalanması terleme nedeni ile değil canım,sadece hasta birinden mikrop kapmış o kadar.Terinin soğuması ile,çıplak ayakla gezilmesi ile veya soğuk şeyler yenilip içilmesi ile hasta olunmaz.Hastalık sadece mikrobu kaptıktan sonra olur.İçin rahat olsun canım
mutlu_annem ; canım sıkıcı ve yorucu bir haftasonu geçirmişsiniz...Rabbim huzurunuzu bozmasın,dün geçmişte kalsın ve yarınlarda hep mutlu olun inşaallah.
pınarda ; evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun
Chihiro79 ; Yarasın paşama soğuk sütler
Bambucan ; rüyan hayır olsun
canım daha nice güzel yıllara ağzınızın tadı hiç bozulmsın.sağlık huzur mutluluklakutlama yaptınızmı
Gelir ayak hemen sevgili arkadasımın evlilik yıldonumunu kutlayayım dedım
Nice guzel mutlu yıllar dilerim rabbım bır omur boyu dert yuzu gostermesın ıns..Guzel Dogam ve gelecek kuzularınızla hep daim mutlu olursunuz ıns..
Canım çok geçmiş olsun,Allah beterinden korusun.Uf olan yerini kocamanherkese günaydınlar iyi haftalar dilerimmm.
sanırım ece ile bizde milli oldukhasta olup uykusuz yalnız kaldığımız gecelerde hiç düşürmedim eceyi maşallah diye düşünürdüm kendi kendime. cuma akşamüstü kaka yapınca belim yüzünden eşim değiştirecekti altını bende gittim odaya eceyi yatağa koyup alt açmasını almak için dönünce ece gözlerimin önünde yataktan 2 defada zıplayarak resmen uçtu. ya eğilip tutamadım tabi kucağıma alıp balkona çıktım sussun diye bir baktım ayaklarıma birşey damlıyor dişleri iç dudağını çok fena delmiş bayağı kanadı ama eşimde bende kahrolduk ağladık. sanki canı acıdığı için ağlamıyor gücendiği korktuğu için ağlıyordu cadı. o 5 dakikaya unutmuştu ama ben biraz eşimi suçladım baktım çok üzülüyor sustum Rabbim bütün bebekleri çocukları kazalardan belalardan korusun.
Canım Kaancığım hasta demek,çok geçmiş olsun.Ah bu anneler,sanki kendi evlatları hiç hastalanmamış gibi üstümüze gelirlerDefnecim dişlerini çıkarmış .. diş sıkıntısından kurtuluyorsunuz artık yavaş yavaş.. Yeni gurubunuz hayırlı olsun :)) İnşallah yatağını ve yerini yadırgamaz..
Ben de seni soracaktım,tel.den arar mısınız diye rica edecektim arkadaşlara.Kendi kendime tatile çıkmıştır diye düşündüm,çünkü beybinin 2 gün üst üste topiğe gelmemwsi henüz literatürde görülmedi deselam2 gündür giremedim hasret kaldım size:))
cumartesi pazar çok yogun ve çok güzel geçti
cumartesi düğün sonrasında terasta mezdeke eşliginde bekarlıga veda partisi:))pazar arkadaşa kahvaltıya
sonra ailecek piknige gittikçok egledik herşey çok güzeldi..çok şükür çağlada cerende beni yormadı
akşam yorgun eve geldik ve ben yine temizlik yaptım:)çamaşır yıkadım
işte böyle geçti haftasonumuz:)
bu haftada çok yogunuz düğün sezonu açıldı bu hafta 2 düğün varçağla çok egleniyo:)
işte böyleşimdi geçmişe bi bakıyım neler kaynatmışsınız çok merak içindeyim:18:
canım ben yumurtayı ayrı haşlayıp beyazıyla beraber eziyor ve sulandırıp öyle yediriyorum.bir saat sonra yoğurt-ceviz-1 adet cici bebe-labne yediriyorum.kızlar bu arada ben doğumdan tam bir yıl sonra yani mayıs ayında ilk reglimi oldum..
Turuncu hanım, öncelikle anneniizn yanında geçen mutlu günleriniz için sizi kutluyor, bir yandan da kıskanıyorumKara'nın gece uykuları meselesine gelince: gündüz vakti odayı karanlık yapmaya lütfen çalışmayınız zira çocuğun biyolojik saatini bozmuş olursunuz. bilirsiniz, bebekler ilk aylarda bu özelliğe sahip değillerdir ama birkaç aydan sonra "hava karanlıksa gecedir, aydınlıksa gündüzdür" çıkarımı yapabilirler ve "biyolojik saat"lerini kurmuş olurlar. gündüz vakti odasını gece gibi yaparsanız, bebeğinizin sonradan "kazandığı" bir özelliğini kaybetmesine ve uyku-uyanıklı, karanlık-aydınlık ayrımını yitirmesine neden olursunuz. o yüzden gundüz bırakınız odası çok sıcak veya pasparlak olmamak kaydıyla aydınlık olsun. siesta uykusuna böyle böyle alıştırmayı deneyiniz.
hatta, doktorların dediğine göre (ki ben denemiş ve başarılı olmuştum): ilk aylardan sonra bebek gece ve gündüz ayrı mekanlarda uyutulsun ki, gece-gündüz ayrımını yapması kolaylaşsın.
kaldı ki, siz geç yatıp geç kalkmasını istiyor olabilirsiniz ama bebeklerimizin de karakterleri var. bazı bebekler uğraşsanız da geç yatamaz (Orhan Cemal gibi :)ve geç kalkamazlarken bazıları 12'den önce yatmayıp sabah 9'dan önce de kalkamıyor. belki de, önceki düzeni Kayra'nın kendi düzeniydi. belki öyle kalması daha iyiydi :26: böyle işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?