Merhaba kızlar sizi çok özlüyorum fırsat bulamıyorum
buarada size bi haberim var mayısın 20 sinde ilk adetimi görmüştüm henüz adet olmadım sabah test yaptım veee HAMİLEYIM!
suan düşünmüyoduk sürpriz oldu çok zorlanacağım biliyorum kafayı yiyecegim ama yine de seviniyorum ah mucize ya nasıl isyan edeyim şükürler olsun rabbimd kzlar dua edin hepsine yetişebilleyim
Amin canimm insallahtebrikler canım
Allah yardımcın olsunsağlıkla gelsin yeni bebiş
canım senin adına çok sevindim.. nasip kısmet beklenmedik zamanda olmuş ama çokta güzel olmuş..
allahım hayırlı evlat nasip etsin güzel bir 9 ay geçirip bebeğini sağ salim kucağına almanı dilerim..
(kız sazan olursam sonra küserim bak doğru diyon demi)
kızlar benimde kafam karıştı bu yemek konusunda. ctesi misafirliğe gittiğimiz yere gelen hemşire bir arkadaşla ecenin iştahsızlığı üzerine konuşmaya başladık kendisinin 7 yaşında ikizleri vardı. ben ecenin son 4 aydır çok az kilo aldığını söyledim erken yürümesinin kilo alması için dezavantaj olduğunu söyledi yedirdiklerimi sordu söyledim ve bana kızdı:) ben eceye hemen hemen hiç ekmek vermiyorum ayda yılda bir eline tutuşturduklarım dışında. muhallebi toplasan 6-7 defa yapmışımdır. cicib bebeyi daha bir paket bitmeden zararlı olduğunu düşünerekten bırakmıştım. bu çocuk nasıl kalori alıyor dedi ben sağlıklı beslenmeye takmışım ya zararlı geliyorlar gözüme dedim olur mu hiç onlarada ihtiyacı var dedi ne bileyim yanlışmı yaptım yani bugüne kadar
kızlar bu arada ben doğumdan tam bir yıl sonra yani mayıs ayında ilk reglimi oldum..
düzensiz olacağını tahmin ediyordum ama 2 gün sonra 2 ay olcak yine hasta olmayalı. test yaptım çok şükür negatif..
yinede kafam karıştı normalmi bu durum?
birde azraya artık sabah ne yedireceğimi şaşırdım.. 3 aydır yumurtaymış domates peynirmiş ağzına sürmüyor.
sonra irmikli muhallebi falan yedirdim onuda bıraktı
bikaç zamandırda muz ezip içine yulaf ezmesi tereyağ bal katıp veriyorum.. bugün onuda zorla yedi.
arada yemediklerini teklif ediyorum ama yok almıyor. başka ne verebilirim kızlar bi fikir verin bana..
buarada size bi haberim var mayısın 20 sinde ilk adetimi görmüştüm henüz adet olmadım sabah test yaptım veee HAMİLEYIM!
suan düşünmüyoduk sürpriz oldu çok zorlanacağım biliyorum kafayı yiyecegim ama yine de seviniyorum ah mucize ya nasıl isyan edeyim şükürler olsun rabbimd kzlar dua edin hepsine yetişebilleyim
Canım benim çoook sevindim,gözünüz aydın.Allah sağlıkla büyütmeni nasip eder ve kolaylığını verir inşallah.İlk sen başlattın bakalım sıra kimde?Aslında tahmin ediyorum amaBeybiceren de tahmin eder bence Neyse söyleeyim bari,bence ikinci hamilelik müjdesini chirico yapacak
senin adına çok sevindim canım..Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsinMerhaba kızlar sizi çok özlüyorum fırsat bulamıyorum
Canım benim çoook sevindim,gözünüz aydın.Allah sağlıkla büyütmeni nasip eder ve kolaylığını verir inşallah.İlk sen başlattın bakalım sıra kimde?Aslında tahmin ediyorum amaBeybiceren de tahmin eder bence Neyse söyleeyim bari,bence ikinci hamilelik müjdesini chirico yapacak
artık kimse pek yazmıyo ben çok üzülüyorum:26:nerdesiniz kızlar..
bide o kadar şey yazıyorum kimse cevap vermiyo:26:
hayırdır inşallah:44:
bilmeden birşeymi yaptım acaba:26:
yoksa herkesin işimi çokyoksaaaaa neeee
kızlar benimde kafam karıştı bu yemek konusunda. ctesi misafirliğe gittiğimiz yere gelen hemşire bir arkadaşla ecenin iştahsızlığı üzerine konuşmaya başladık kendisinin 7 yaşında ikizleri vardı. ben ecenin son 4 aydır çok az kilo aldığını söyledim erken yürümesinin kilo alması için dezavantaj olduğunu söyledi yedirdiklerimi sordu söyledim ve bana kızdı:) ben eceye hemen hemen hiç ekmek vermiyorum ayda yılda bir eline tutuşturduklarım dışında. muhallebi toplasan 6-7 defa yapmışımdır. cicib bebeyi daha bir paket bitmeden zararlı olduğunu düşünerekten bırakmıştım. bu çocuk nasıl kalori alıyor dedi ben sağlıklı beslenmeye takmışım ya zararlı geliyorlar gözüme dedim olur mu hiç onlarada ihtiyacı var dedi ne bileyim yanlışmı yaptım yani bugüne kadar
artık kimse pek yazmıyo ben çok üzülüyorum:26:nerdesiniz kızlar..
bide o kadar şey yazıyorum kimse cevap vermiyo:26:
hayırdır inşallah:44:
bilmeden birşeymi yaptım acaba:26:
yoksa herkesin işimi çokyoksaaaaa neeee
kendi adıma cevap vereyim... çok yoğunum. ama fırsat bulur bulmaz girip bakıyorum. okumaya yazmaya çalışıyorum.
ev almaya karar verdik. dun akşam bizimkine alıcı çıktı. 3 kişi birden evi görmeye geldi. biriyle sözleştik. tabi şimdi bizim de bulmamız lazımharıl harıl arayışlardayım
veeeeeeeeeeeeeeeeee en güzel haber: TEYZE OLUYORUMMMMMM
GUNAYDIN ARKADAŞLARIM. HERKESE MUSMUKEMMEL Bİ GUN DİLİYORUM. KUZULARI ÖPTÜM :)
kaan nasıl oldu dilberege?
miranın huysuzluğu geçti mi mutlum?
beybi bu ara cok geziyosun. çok gözüme batmaya başladın haberin olsun.
siyahlale hamişmiş. çok sevindim. hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. gönlüne gore olsun...
Çok güzeller
Ekmeği yarım dilim de olsa çorbalarına ekliyorum fakat çıkartıyo ağzından,,bende eline veriyorum arada,,o zaman kemiriyo.kızlar benimde kafam karıştı bu yemek konusunda. ctesi misafirliğe gittiğimiz yere gelen hemşire bir arkadaşla ecenin iştahsızlığı üzerine konuşmaya başladık kendisinin 7 yaşında ikizleri vardı. ben ecenin son 4 aydır çok az kilo aldığını söyledim erken yürümesinin kilo alması için dezavantaj olduğunu söyledi yedirdiklerimi sordu söyledim ve bana kızdı:) ben eceye hemen hemen hiç ekmek vermiyorum ayda yılda bir eline tutuşturduklarım dışında. muhallebi toplasan 6-7 defa yapmışımdır. cicib bebeyi daha bir paket bitmeden zararlı olduğunu düşünerekten bırakmıştım. bu çocuk nasıl kalori alıyor dedi ben sağlıklı beslenmeye takmışım ya zararlı geliyorlar gözüme dedim olur mu hiç onlarada ihtiyacı var dedi ne bileyim yanlışmı yaptım yani bugüne kadar
Canım geçmiş olsun kızlaraiyi geceler arkadaşlar
saatlerdir çay bahçesindeyizilk defa dişarda çağla uyudu bizde çağırdık ahbaplarımızı dedikodu yaptık çardagın altında
bir kaçgündür full geziyoruz çok iyi geldi banadepresyondan çıkmak üzereyim:)
küçük kazalarda oldu,çağlayı kayacaga cıkarırken kafasını tahtaya çarptımküçücük geçiş yeri vardı önümü göremedim içim gitti..
1 dakika agladı sustu birşey olmadı..cerende salıncaktan inerken acele etti ve yere düştüo da agladı sustu
işte böyle ufak kazalar ama önemli birşey yok..
çocuk işte düşe kalka büyüyecek ama zavallı çağlanın kafası benim yüzümden uff oldu çok üzüldüm
işte böyle
veeeeeeeeeeeeeeeeee en güzel haber: TEYZE OLUYORUMMMMMM
GUNAYDIN ARKADAŞLARIM. HERKESE MUSMUKEMMEL Bİ GUN DİLİYORUM. KUZULARI ÖPTÜM :)
kaan nasıl oldu dilberege?
miranın huysuzluğu geçti mi mutlum?
beybi bu ara cok geziyosun. çok gözüme batmaya başladın haberin olsun.
siyahlale hamişmiş. çok sevindim. hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. gönlüne gore olsun...
Şekersizim günaydın,
Kaan çook şükür iyi dün keyfi çok yerindeydi.. burnu da akmadı öksürmedi de.. öyle gelip geçti :))
Ev almaya karar vermişsiniz çok sevindim.. Hayırlısı olur inşallah güle güle oturursunuz :)
Teyze oluyormuşsun süper haberr
Demek ki akşam gördüğüm rüya bugün okuyacağım hamilelik haberlerine işaretmiş.. dün gece rüyamda tatilde olduğumuzu gördüm.. ve tatildeyken yazlık bir yerdeyiz ama tam neresi hatırlamıyorum.. eczaneye gidip test alıyorum.. sonra hemen bir wc ye girip testi yapıyorum ve sonuç POZİTİF
çok seviniyorum.. içim içime sığmıyor ama eşime haberi veremeden uyandımsabah ta rüyamı anlatmayı unuttum :)
Hepinize güzel, keyifli bir gün diliyorum
Kız senin kardeşini daha yeni evermedik mi bu ne hızzzAllah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım
Defne abla oluyor deseneCinsiyeti belli olunca söyle isim arayalım hep beraber yeğenine
Miranın aşıdan huysuzluğu geçti yani daha iyi ama gece 23:30larda eve giriyoruz birkaç gecedir,,nerde karga var kedi var hepsinin peşindeyizKocişin huysuzluğu had safhada,,bu aralar gözüme görünmese daha iyi Alıp kızı çıkıyorum tek başıma,
fatihteki bütün bebeklilerle tanıştım diyebilirimDün gece termoslarından çay ikram ettiler
Güzel bir ev bul da bende geldiğimde rahat edeyim olur mu canımŞöyle bahçeli bir villa yakışır arkadaşıma
Hayırlısı olsun tatlım
Günaydın kızlar
Planner tatilden dönmedin mi canımTatlıcadı,yavrukedi,beykoz durmak yok tatile devam
Çok mutlu güzel bir diliyorum herkeseTatilciler çok eğlensin,,evde olanlar yemeği düşünmeden yapıversiiiiinn,,çalışanlara
gün çabucak geçsin inşallahhhhh
evet martta evlenmişti. kuzenim de aralıkta evlenmişti. o da hemen hamile kaldıbizimkiler hızlı çıktı. hiç bana çekmemişler ben evlendikten 5 sene sonra hamile kaldım olsun kız genç anne olcaklar. ne güzel :)
miraya bak sen. kuş kovalıyo demek ... defne de özgürlüğünü ilan etti valla... her gecen gun daha da profesyonelleşiyor.
eniştem naptı da seni bu kadar kızdırdı merak ettim... neyse sen de bu sayede akşamları hava alıyomussun ne güzel işte..
ah canım keşke olsa ama villalarda fiyatlar uçmuş resmen. hoş normal daireler bile çok pahalı. inşallah gonlumuze ve kesemize uygun bi daire bulcaz dua edin bizim için. şöyle balkon sefası yapabileceğim, defnoşu bahçesinde koşarken izleyebileceğim bi daire istiyorum. sen gel ben seni rahat ettiririm kuşum yaa. ayıpsın...
günaydın arkadaşlarım biz evimize döndük hepinizi çok özledimm
tatilimiz genel olarak güzel geçti gezmeler tozmalar,oynamalar,zıplamalar,piknikler çok iyi geldi bana:)
ilk gittiğimiz 3 gün çok soğuktu ve meleğim hastalandıamcamınoğlunun bi arkadaşı çocuk doktoru imiş doktorumuz yine ayağımıza gelmiş oldu iyide oldu hemen nöbetçi eczaneden ilacını aldık ve başladık 3 günde iyileşti ve sonrasında havalar ısındı
yavrum orda sadece beslenmek için yanımda oldu onun dışında 2 minik dadısı hep gezdirdi oynattı keyfi yerindeydi kuzumun
kayağa tırmanmayı öğretmişler aşağıdan yukarıya kadar tazı gibi tırmanıyor:)
tarık buğrada hala yürüme hevesi yok ayaklarını bastrıdığımız zaman hemen popo yerde bakalım ne zaman adım atıcak
mutlum; isilik hakkındaki doktorun söylediklerini paylaşmışsın sağol canımistanbula döndük ertesi günü tarık buğranın gıdısının altı isilik oldu kayatuzu ve suyu sprey olarak kullanmaya başladık..geçmiş sayfalarda miranın aşı olduğunu yazmışsın canım hangi aşı:26:
şimdilik geçmişi bu kadar okuyabildim şekerler..taşınma ihtimalimiz var dün 2 ev baktık benim beğendiğimi eşim beğenmedi onun beğendiğini ben beğenmedim:)
ramazanda geliyor nasıl toparlanıcam nasıl taşınıcaz kara kara düşünüyorum
hepinizi öptüm işimi gücümü yapim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?