Merhaba kızlar sizi çok özlüyorum fırsat bulamıyorum
buarada size bi haberim var mayısın 20 sinde ilk adetimi görmüştüm henüz adet olmadım sabah test yaptım veee HAMİLEYIM!
suan düşünmüyoduk sürpriz oldu çok zorlanacağım biliyorum kafayı yiyecegim ama yine de seviniyorum ah mucize ya nasıl isyan edeyim şükürler olsun rabbimd kzlar dua edin hepsine yetişebilleyim
Enişten resmen gel gitli yaaaBazen tam bir aile babası olan adam,,bazen de çocuğu babamın evimden getirmişim
gibi davranıyoAyarları bozuldu şu aralar,,bencilce davranışları beni delirtiyo Dün temizlikçiye para verilicekti ki her ay veriliyo bu para abuk sabuk söylemler falan canımı sıktı Haftasonu ablasına gittik bi ara,,orada ablasına; sıkıldıysan seni gezdireyim diyo,,o da yok falan dedi,,ordan çıktık bizi eve getirdi bende girmedim tabi aldım kızı döndüm gittim,,ben sıkılmıyorum sanki benim hakkım yok kocamla çocuğumla gezmeye Bu aralar herşey çok üstümde hem maddi hem manevi,,eşim evine bakmayan biri değil aksine çok ilgilidir ama arada sırda böyle dalgalı deniz gibi oluyor,benimse hiçbirşeye hakkım yok..Bazen diyorumki çek git bırak işi baksın...Annene yet,kocana yet,evine yet,yemeğine yet,bebeğe yet...Ağırlaştım resmen ama anlayan yok Huzurla yapılınca herşey bi şekilde yolunu buluyor ama ben surat falan çekemiyorum artık o zaman
yüklendiğim yükler ağır geliyor
Walla genç ve enerjikken anne olmak çok daha güzel
Kuşlara bakmak için sürekli gözü havalardasonra da dengesi bozuluyo
Enişten resmen gel gitli yaaaBazen tam bir aile babası olan adam,,bazen de çocuğu babamın evimden getirmişim
gibi davranıyoAyarları bozuldu şu aralar,,bencilce davranışları beni delirtiyo Dün temizlikçiye para verilicekti ki her ay veriliyo bu para abuk sabuk söylemler falan canımı sıktı Haftasonu ablasına gittik bi ara,,orada ablasına; sıkıldıysan seni gezdireyim diyo,,o da yok falan dedi,,ordan çıktık bizi eve getirdi bende girmedim tabi aldım kızı döndüm gittim,,ben sıkılmıyorum sanki benim hakkım yok kocamla çocuğumla gezmeye Bu aralar herşey çok üstümde hem maddi hem manevi,,eşim evine bakmayan biri değil aksine çok ilgilidir ama arada sırda böyle dalgalı deniz gibi oluyor,benimse hiçbirşeye hakkım yok..Bazen diyorumki çek git bırak işi baksın...Annene yet,kocana yet,evine yet,yemeğine yet,bebeğe yet...Ağırlaştım resmen ama anlayan yok Huzurla yapılınca herşey bi şekilde yolunu buluyor ama ben surat falan çekemiyorum artık o zaman
Talaycım güzel haberi bekliyoruz sendenay ilk forumun ilk güzel haberini ben veririm diye düşünüyordum sen benden hızlı çıktın inş.en kısa zamanda sana arkadaş olurum.çok sevindim hayırla ve kolaylıkla kucağına alırsın inş.
güler yüz ve anlayış olursa bi kadın bütün sıkıntılara göğüs geriyor.inş.aranız en kısa zamanda düzelir.mutlu ve huzurlu bi yuvayı hepimiz hakediyoruz.rabbim eşlerimize bizi daha iyi anlamaları için anlayış versin.bende eşimin beni sevdiğini bilirim ama benim istediğim gibi gösteremez.ben söylemeden akıl etsin isterim ama adam da 8 yıldır tık yok ne yapayım mahpus kaderim galiba.ben tüylü meyvelere dokunamam hususi bana elleriyle soydu dün önüme sonra içimden daha ne istiyon dedim kendime bi duygulandım.inş. bu inceliğini romantizim konularındada gösterir
Yazdıklarına istinaden eşlerimizin kardeş olma ihtimalini düşündüm canımAhh canım yaa.. seni çok iyi anlıyorum.. Dönem dönem sanırım hepimiz bu sıkıntıları yaşıyoruz.. Biz eşimle 8 yıldır birlikteyiz.. 5 yıl çıktıktan sonra evlendik.. Çıkma süresinde inanılmaz romantik, ilgili, beni sürekli mutlu etmek için çabalayan ultra ultra ilgili biriydi.. Hoş hakkını yemiyeyim yine öyle ama eskisi kadar değil sankiÖzellikle çocuk olduktan sonra ve kendi işini yapmaya başladıktan sonra.. Akşamları genelde iş yoğunluğundan dolayı geç geliyor 20:30 gibi.. Kaanla yarım saat vakit geçirebiliyor.. Sabahları da 10 dk.. Kaan doğduğu günden beri eşim hiç bir gece uykusuz kalmamıştır mesela.. Yatak odasında kesintisiz uyur.. Bende mesela bazen kalkıp bana yardımcı olsun diye beklerim.. O da uyansız o da ilgilensin.. Sonuçta ikimizin de çocuğu..
Ama erkeklerin genelinde böyle bir düşünce var sanırım.. Anne olma tüm görevlerin sorumluluğunun onda olması demek gibi..
Eskiden bana daha çok yardım ederdi.. Masa kurardı, yemek hazırlamaya yardım ederdi.. Şimdi annem de var diye hiç o işlere yanaşmıyor
Süreki iş iş iş düşünüyor.. bende çok sinir oluyorum.. biraz ailene odaklan diyorum.. Hep birşeylerle ilgili ben plan yapıyorum o da tamam diyor.. Sen de plan yap, sende bişeyler düşün, fikir ver.. bizde senin planlarına tamam diyelim değil mi? YOOOK
Misafir gelecek ben düşünürüm.. eşim de misafirlerle beraber misafir zaten
Seyahte gidilecek.. çanta hazırla, çocuğun eşyaları, eşimin eşyaları kendi eşyalarım.. (Kendi hazılamadığı gibi bir de .. çorap koydun mu şarjımı koydun mu? şunu koydun mu bunu koydun mu diye sorunca daa)
Anlayacağın bu erkek cinsinin hepsini birbirine benziyor canım.. İstinmalar vardır belki ama geneli böyle..
:)) Bu gün eşlerden şikayet günü olsun.. Dökün taşlarınızı bakalım
Talaycım güzel haberi bekliyoruz senden
Basit bi şey aslında meyve soyması ama bizi ne kadar mutlu ediyor dimi
Allah mutluluğunuzu daim etsin canımİnşallah senin dilediğin gibi çok daha romantik olsun eniştede..
Yazdıklarına istinaden eşlerimizin kardeş olma ihtimalini düşündüm canımÖzellikle plan beğenmeme ve iş konusunda aynılar..
Eşime olan sevgimde aşkımda hiçbir eksiklik yok ama sadece anlayış bekliyorum biraz bu günlerde
Regl oluyorum mesela sanki benden çok olmuş gibi asabileşiyoryorgun oluyorum benden yorgun zaten hep
Yahu bi gör anla dimi bende keyifsizim işte
Okuyamayacagi kadar uzun bi mail yazdim az once rahatladim birazGonlumu alir o benim biliyorum ama yine de itici olmasina da gerek yok dimi Düşürme benim gardımı be adam,, o zaman ben çok verimsiz mutsuz oluyorum
Herşey iyi olacak inşallah kızlar
ayy mutluuuum çok güldüm.. bu x'lerin çok benzer yönleri var..
benimkide aynen bugün çok yoruldum desem benden daha yorgun olur..
biyerim ağrısa benden daha hasta.. ilgiye ihtiyacım var desem asıl şefkate onun ihtiyacı var..
bla bla blaa.... demekki bunların genleri böyle
Kızım malum bıraz zayıf ufak tefekHastanede emzırırken bı hemsıre ıle sohbet ettık. Bana dediki "yasından sonra emzirmeyı bırak çünkü bebeğinde bilincı daha da artarmış memeğe de duşkunluğu artarmış.ben bu yemeği yemezsem annemı emerım ac kalmam Dıe düşünürmüş.annede bilinçaltında oyle duşunurmus aslında yemedı yemegını bırazdan emer katnı doyar tyada az once emdı toktur dıe...ve bolelıklecocuk cok emmese bıle az yermiş"Sizce haklı mı?
kızlar benimde kafam karıştı bu yemek konusunda. ctesi misafirliğe gittiğimiz yere gelen hemşire bir arkadaşla ecenin iştahsızlığı üzerine konuşmaya başladık kendisinin 7 yaşında ikizleri vardı. ben ecenin son 4 aydır çok az kilo aldığını söyledim erken yürümesinin kilo alması için dezavantaj olduğunu söyledi yedirdiklerimi sordu söyledim ve bana kızdı:) ben eceye hemen hemen hiç ekmek vermiyorum ayda yılda bir eline tutuşturduklarım dışında. muhallebi toplasan 6-7 defa yapmışımdır. cicib bebeyi daha bir paket bitmeden zararlı olduğunu düşünerekten bırakmıştım. bu çocuk nasıl kalori alıyor dedi ben sağlıklı beslenmeye takmışım ya zararlı geliyorlar gözüme dedim olur mu hiç onlarada ihtiyacı var dedi ne bileyim yanlışmı yaptım yani bugüne kadar
buarada size bi haberim var mayısın 20 sinde ilk adetimi görmüştüm henüz adet olmadım sabah test yaptım veee HAMİLEYIM!
suan düşünmüyoduk sürpriz oldu çok zorlanacağım biliyorum kafayı yiyecegim ama yine de seviniyorum ah mucize ya nasıl isyan edeyim şükürler olsun rabbimd kzlar dua edin hepsine yetişebilleyim
kendi adıma cevap vereyim... çok yoğunum. ama fırsat bulur bulmaz girip bakıyorum. okumaya yazmaya çalışıyorum.
ev almaya karar verdik. dun akşam bizimkine alıcı çıktı. 3 kişi birden evi görmeye geldi. biriyle sözleştik. tabi şimdi bizim de bulmamız lazımharıl harıl arayışlardayım
veeeeeeeeeeeeeeeeee en güzel haber: TEYZE OLUYORUMMMMMM
GUNAYDIN ARKADAŞLARIM. HERKESE MUSMUKEMMEL Bİ GUN DİLİYORUM. KUZULARI ÖPTÜM :)
kaan nasıl oldu dilberege?
miranın huysuzluğu geçti mi mutlum?
beybi bu ara cok geziyosun. çok gözüme batmaya başladın haberin olsun.
siyahlale hamişmiş. çok sevindim. hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. gönlüne gore olsun...
Yazdıklarına istinaden eşlerimizin kardeş olma ihtimalini düşündüm canımÖzellikle plan beğenmeme ve iş konusunda aynılar..
Eşime olan sevgimde aşkımda hiçbir eksiklik yok ama sadece anlayış bekliyorum biraz bu günlerde
Regl oluyorum mesela sanki benden çok olmuş gibi asabileşiyoryorgun oluyorum benden yorgun zaten hep
Yahu bi gör anla dimi bende keyifsizim işte
Okuyamayacagi kadar uzun bi mail yazdim az once rahatladim birazGonlumu alir o benim biliyorum ama yine de itici olmasina da gerek yok dimi Düşürme benim gardımı be adam,, o zaman ben çok verimsiz mutsuz oluyorum
Herşey iyi olacak inşallah kızlar
günaydın arkadaşlarım biz evimize döndük hepinizi çok özledimm
tatilimiz genel olarak güzel geçti gezmeler tozmalar,oynamalar,zıplamalar,piknikler çok iyi geldi bana:)
ilk gittiğimiz 3 gün çok soğuktu ve meleğim hastalandıamcamınoğlunun bi arkadaşı çocuk doktoru imiş doktorumuz yine ayağımıza gelmiş oldu iyide oldu hemen nöbetçi eczaneden ilacını aldık ve başladık 3 günde iyileşti ve sonrasında havalar ısındı
yavrum orda sadece beslenmek için yanımda oldu onun dışında 2 minik dadısı hep gezdirdi oynattı keyfi yerindeydi kuzumun
kayağa tırmanmayı öğretmişler aşağıdan yukarıya kadar tazı gibi tırmanıyor:)
tarık buğrada hala yürüme hevesi yok ayaklarını bastrıdığımız zaman hemen popo yerde bakalım ne zaman adım atıcak
şimdilik geçmişi bu kadar okuyabildim şekerler..taşınma ihtimalimiz var dün 2 ev baktık benim beğendiğimi eşim beğenmedi onun beğendiğini ben beğenmedim:)
ramazanda geliyor nasıl toparlanıcam nasıl taşınıcaz kara kara düşünüyorum
hepinizi öptüm işimi gücümü yapim
Çok şükür süper geçmiş tatilin hastalık dışında
İnşallah işe yarar canım,,bizde işe yaradı tuzlu su
Su çiçeği aşısı oldu canım,,biraz ateş ve ertesi gün huysuzluk yaptı,,çok şükür geçti gitti
Taşınmak zor ama yeni evinde mutlulukla otur inşallah
ay ilk forumun ilk güzel haberini ben veririm diye düşünüyordum sen benden hızlı çıktın inş.en kısa zamanda sana arkadaş olurum.çok sevindim hayırla ve kolaylıkla kucağına alırsın inş.
güler yüz ve anlayış olursa bi kadın bütün sıkıntılara göğüs geriyor.inş.aranız en kısa zamanda düzelir.mutlu ve huzurlu bi yuvayı hepimiz hakediyoruz.rabbim eşlerimize bizi daha iyi anlamaları için anlayış versin.bende eşimin beni sevdiğini bilirim ama benim istediğim gibi gösteremez.ben söylemeden akıl etsin isterim ama adam da 8 yıldır tık yok ne yapayım mahpus kaderim galiba.ben tüylü meyvelere dokunamam hususi bana elleriyle soydu dün önüme sonra içimden daha ne istiyon dedim kendime bi duygulandım.inş. bu inceliğini romantizim konularındada gösterir
İnşaallah senden de hayırlı zaman güzel haberi alırız canım.
Eşinin şeftali soyması seni çok mutlu etmiş.Ne kadar basit şeylere seviniyoruz değil mi
Halbuki sen her gün bu tür şeyleri yapıyorsun onun için.Keşke eşlerimizde bizler gibi böyle basit şeylerle mutlu olsalardı...
Kızım malum bıraz zayıf ufak tefekHastanede emzırırken bı hemsıre ıle sohbet ettık. Bana dediki "yasından sonra emzirmeyı bırak çünkü bebeğinde bilincı daha da artarmış memeğe de duşkunluğu artarmış.ben bu yemeği yemezsem annemı emerım ac kalmam Dıe düşünürmüş.annede bilinçaltında oyle duşunurmus aslında yemedı yemegını bırazdan emer katnı doyar tyada az once emdı toktur dıe...ve bolelıklecocuk cok emmese bıle az yermiş"Sizce haklı mı?
Emzirmiyorum ama emzirmenin anne ile bebek arasındaki bağı güçleştirdiğine inanıyorum.Anne sütü kadar başka değerli ve özel besin yok dünyada.O yüzden bebek ve anne istediği müddetçe emzirmenin devam edilmesi gerektiği görüşündeyim.
turuncu canım bugün azraya hiçte yiyeceğini ummayarak rafadan yumurta yaptım ama yedi
tabi ben sevincimden sana bolca dua ettim.. çok teşekkür ederim gerçekten, rafadan hiç yemez diyordum bu güne kadar..
senden cesaret almış oldum gerçekten saol
Bak çok sevindim şimdi.
Kaynayan suya atıyorsun yumurtayı ve 5 dakika 15 saniye sonra yumurta hazır :))
Yanına biraz peynir ve bir bardak süt ile mükemmel bir kahvaltı
artık kimse pek yazmıyo ben çok üzülüyorum:26:nerdesiniz kızlar..
bide o kadar şey yazıyorum kimse cevap vermiyo:26:
hayırdır inşallah:44:
bilmeden birşeymi yaptım acaba:26:
yoksa herkesin işimi çokyoksaaaaa neeee
Biz su çiçeği aşısını 12.ayda diğer aşılarla birlikte vurulduk.Size sağlık ocağı o zaman vurmamışmıydı ?
kocayı şikayet etme günümüz kutlu olsun:)) şeref üyesi dün akşam ağlamış biri olarak ben olayım lütfen:)) gülüyorum çok sinirliyim aslında ağlamamam gerekirdi ama elimde değil işte. dün akşamüstü yemek yiyoruz laf nerden açıldı bana demesinmi ben arkanı toplamasam napardın. şurda üç gün eceyi yıkadı altını değiştirdi diye bütün bu laf. yemeğimi ben yaptım yine sanki evi sildi süpürdü alıştırdım tabi bende salaklık çocukla silcem süpürcem evi diye uğraş böyle 3 günde yapmayınca bu ev pis desin. bende kopmuşum açtım ağzımı. sabah kahvaltıda hazırlamadım ekmek yoktu salak ben koşa koşa gider alır gelirdim ne de olsa. of iyi ki bugün nöbette yoksa boğcam onu. yapmıyomda temizlik zaten ece neresi pisse orayı saptayıp uzanıyor bi güzel temizliyor:)))
Bizim kocalardaki gen de yorgundur kesinyada işi vardır genlerinin
Eki Görüntüle 747052 Eki Görüntüle 747053 Eki Görüntüle 747054
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?