• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Aman zadacaann yaaa,kırk yılda bir gizli bişey yapalım dedik ki öyle gizliydi ki dilberege bile cvp vermedi:1:
sende hemen açığa çıkardın:17:evet iftar yapalım demiştik ama dilber bu gidişle eşini katledip tek gelecek:104:
biz senle yapalım zadacım o zaman ne dersin:8:
pikniğe de az kaldı walla piknik yeri var mı aklınızda kızlar?
mangalımızı alıp mı gidicez?yoksa kendin pişir kendi ye biyere mi?

Canım ben atlamışım onu.. görmemişim yazdığını.. tüh gizli kaçamak yapalım dedik.. Zadanın uyanıklığı sayesinde bütün topiğe yakalandık :))
Canım hele bu akşamı sağ salim, kazasız belasız bi geçirelim de.. iftarı ayarlarız.. haftaya yapalım mesela.. gününü konuşuruz..
Piknik için bişey düşünmedim daha.. ama mekanlara bakalım..

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun şekerim:46:nice niceeee yıllaraaa:16:
eşininde kafasını kır:41:bizimde nikah tarihimiz 10 temmuzdu ama eşim unuttu:37:
bende unuttum:17:gece 11 de aklımıza geldi:)1 saat kala kutladık:)

ne piknigi ne iftar yemegi yaaaa:53:
bi saniye yerinizde dursanıza artık:47:
işte buraya yazıyorum eger bi daha buluşursanız sizlerle konuşmıycam:19:küscemmm:19:
not:dilberegecim mutlu senin hakkında bana neler anlattı biliyomusun:27:tel no ver anlatcam sana:52:
mutlucum dilberege senin hakkında diger topiklere neler yazmış biliyomusun:27:telden yazcam sana:51:
zadacım dilberle mutlu senin hakkında dedikodu yapıyo :27:bak söylemedi deme:32:
:10::10::10::10::10:

Teşekkürler canım.. 11 Temmuz bizim nikah günümüzde eşşim hatırlamadı.. bende hatırlatmadım.. ama bugünü de hatırlamazsa akşama hiç unutamayacağı şekilde hatırlatacağım..
Telefon no'mu sana özelden yazıyorum canım.. :) Ara bakalım hakkımda kim neler demiş :52: Belki bende sana senşn hakkında konuşulanları söylerim :1:

Ya siz bi harikasınız teşekkür ederim.Kızımın çok fazla içmemesinden dolayı kendimi sütümün yağlı olduğuna inandırmak istiyorum fakat kilo alımı bunu söylemiyor sadece 500 gr almış.Ben işe başladıktan sonra hiç almamış annem dolu dolu veriyorum diyo sadece dibinde bırakıyor diyo ama beni rahatlatmak için diyomuş meğer. Sütleri işten günlük getiriyorum eşim şimdi diyoki üzülme buzluk süt dolu :(.Yani bebişim ben yokken aç kalıyo biberona ısınamamış ne yapıcam ben :(:18::50:

tam mesajımı bitirip foto ekleyecektim ki, pc error verdi. ben de printsreen yapıp, ekledim :17: bu mesajın kıymetini biliniz zira saat 11 civarı yazılmış ve anca gönderilmiştir :19:
Eki Görüntüle 756519 Eki Görüntüle 756518

bu arada beim işlerim var ayol, oyalamayın beniiiiii :52::52:

not: kayınvalidenize söyleyinizi ki "anneciğim, biliyorum sen beni teselli etmek için söylüyorsun ama gerçeği söylersen Mira Gönül için daha iyi olur zira doktor da bana da soracaktır, günde ne kadar süt içtiğini."

tam mesajımı bitirip foto ekleyecektim ki, pc error verdi. ben de printsreen yapıp, ekledim :17: bu mesajın kıymetini biliniz zira saat 11 civarı yazılmış ve anca gönderilmiştir :19:

not: kayınvalidenize söyleyinizi ki "anneciğim, biliyorum sen beni teselli etmek için söylüyorsun ama gerçeği söylersen Mira Gönül için daha iyi olur zira doktor da bana da soracaktır, günde ne kadar süt içtiğini."

Eklentiler

• $Boy Kilo Tablosu.webp
    $Boy Kilo Tablosu.webp
    26 KB · Görüntüleme: 52
  • $Untitled.webp
    $Untitled.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 41
Hiç bi kere öyle bi yazı yazmamışsın yok:20: sütüm azalmadı benim zaten az çünkü:1:
İftarda hurma ye,zaten bol su içiyosun aşkamları,,gün içinde de uyumaya çalış bence,
uykudan uyanınca iyi süt oluyo:nazar:oldumukibu:17:
demek sen benim mesajlarımı düzgün okumuyosun:47:tamam bazen abuk subuk şeyler yazıyorum ama bazende çok
önemli bilgiler veriyorum(bu bilgileri okuyan varsa paylaşsın,ben hiç göremedimde):9:
neyse konuya dönelim şekerim(bu arada sana şekerim canişkom falan yazıyorum birileri kıskanıyomuş):9:
amma dedikodu yaptım:37:
gün içinde uyumak ne mümkün:37:
Kele ciğerim boşver kenleri antekelinin halından antekeli anlar:72: :16:sen eyisimi tutma şu orucu:39: kızcenin kısmetinnen oynama:20: tabi sene kalık istersen:50:.Birde birşe sorucum sene bu mesajları ayrı ayrı alıp herbirine ayrı cevap yazon ya nasıl edon keni kız benede anlat.:28:
dogru diyon cigerim..koya Allah seni:1:cigerim eşimde tutma diyo ama içim rahat etmiyo..
neyse bakacaz bi çaresine..bulcam bişeler:28:
mesajlarıda şöle yapok canım:okudugun mesajın altında ;;+ şöyle bir işaret var onu tıklıyosun sonra diger mesajı okuyosun onuda tıklıyosun işte böyle:9:ay iyiki öretmen olmamışım bütün sınıf sınıfta kalırdı:1:
sonrada konuya cevap veri tıkla..orda hepsini görürsün..aralarına sen yazıp yollıcan..
ayy stres oldum anlatamadım kendi kendime gülom cigerim:9:
sen bi başla gerisi gelir herhallll:))
Sende iftara gelebilirsin tabiki:46:Zaten sabahtan beri Miraya 2 saat bakıcak birini bulamıyorum,kimse istemiyo kızımı:9:
Gel teyzesi gellll çok sevindim buna:27:
mirayamı bakacam:53:bakarım neden bakmıyım ki:16:
seve seve mıncıklıya mıncıklıya sarıla sarıla öpe öpe bakarım şekerim:52:
akşam yemegi sana ait ona karışmam:41:
çok yerim haberin olsun:56:doymassam gene yaparsın bilesin:19:

Bu kadar detaylı bi tablo bulamamıştım çok çok ama çok teşekkür ederim.İçim rahatladı hakkınızı helal edin.Uğraştınız benim ve bebeğim için.

demek sen benim mesajlarımı düzgün okumuyosun:47:tamam bazen abuk subuk şeyler yazıyorum ama bazende çok
önemli bilgiler veriyorum(bu bilgileri okuyan varsa paylaşsın,ben hiç göremedimde):9:
neyse konuya dönelim şekerim(bu arada sana şekerim canişkom falan yazıyorum birileri kıskanıyomuş):9:

dogru diyon cigerim..koya Allah seni:1:cigerim eşimde tutma diyo ama içim rahat etmiyo..
mesajlarıda şöle yapok canım:okudugun mesajın altında ;;+ şöyle bir işaret var onu tıklıyosun sonra diger mesajı okuyosun onuda tıklıyosun işte böyle:9:ay iyiki öretmen olmamışım bütün sınıf sınıfta kalırdı:1:
sonrada konuya cevap veri tıkla..orda hepsini görürsün..aralarına sen yazıp yollıcan..

Eğer bu mesajdan nasıl yapılacağını elif anlarsa alnından öpüyorum onu:60:

Evnin yanında ne var biliyosun dimi,, doymazsan oraya:1:memleketinde hissedersin hemde:1:

Canım teşekkür ederim..
Valla bu gidişle bende akşama kafasına ne bulursam indireceğim gibi görünüyor.. Az önce aradı.. Öyle havadan sudan konuştuk ve kapattı.. Kesin hatırlamadı.. Hatırlasa şimdiye kadar çoktan söylerdi :43: :43:

Şimdi akşam eve gidince en ağır cisim hangisi diye evin içinde bakıp, bulup.. sonrasında ne yapacağıma karar vereceğim.. :47. :47:

tavaylan vur cnm tavayla:52:

Aman zadacaann yaaa,kırk yılda bir gizli bişey yapalım dedik ki öyle gizliydi ki dilberege bile cvp vermedi:1:
sende hemen açığa çıkardın:17:evet iftar yapalım demiştik ama dilber bu gidişle eşini katledip tek gelecek:104:
biz senle yapalım zadacım o zaman ne dersin:8:
pikniğe de az kaldı walla piknik yeri var mı aklınızda kızlar?
mangalımızı alıp mı gidicez?yoksa kendin pişir kendi ye biyere mi?

kız benden kaçarmı anında yakalarım..gezmek,buluşma,faaliyet dedinmi cımbızla bulup çıkartırım aradan...yapalım tatlım bu sefer biz karsı tarafa gelelım güzel bi yerde iftar yapalım...

piknik olayını ise hiç düşünmedim..gerçi çok fazla yer var..hepimize uygun bir yer buluruz artık şu ramazanı atlatalımda hayrlısıyla...

ne piknigi ne iftar yemegi yaaaa:53:
bi saniye yerinizde dursanıza artık:47:
işte buraya yazıyorum eger bi daha buluşursanız sizlerle konuşmıycam:19:küscemmm:19:
not:dilberegecim mutlu senin hakkında bana neler anlattı biliyomusun:27:tel no ver anlatcam sana:52:
mutlucum dilberege senin hakkında diger topiklere neler yazmış biliyomusun:27:telden yazcam sana:51:
zadacım dilberle mutlu senin hakkında dedikodu yapıyo :27:bak söylemedi deme:32:
:10::10::10::10::10:

baby cnm siz hiç istanbula gelmezmisiniz..tatilde ne yapıosunuz bu sene ist gelin cok güzel gezilcek yerler var:16:seni bekleyen kucaklamak için can atan arkadaşların var...

merabalarrr:3:
ya arkadaşlar geçen şuraya birşey yazdım ama bir kişide cevap vermemiş:47:
dedim ki sütüm azaldı oruçtan dolayı..sizinkide azaldımıııııııı:41:
çağla yemek yemiyo memmmmm istiyoo:37:
varmı bi tavsiyeniz dedim:47:
akıl verin dedim:47:
hepinize küstüm:19:gidiyorum:10:
bi daha yazmıycam:37:

cnm valla cok hassas bir konu...ben gecen sene tutmadım emzirdiğim için ama sadece emiyodu o yüzden sütümü etkilemek istemedim..bu sene emzirmiyorum ama emzirseydim yine tutardım heralde çünkü artık fazlasıyla ek gıda alıyor bi şekilde doyururum diye düşünürdüm...ama yinede çağla ek gıda yemiyor ve emerek karnını doyuruyorsa tutumayadabilirsin..fidyesini verirsin yada sonradan tutarsın cnmm...karar senin...

Evnin yanında ne var biliyosun dimi,, doymazsan oraya:1:memleketinde hissedersin hemde:1:

:33::33::33:hem o anladı bi kere:27:
şimdi alıntı yapsında görürsün:18:hadi eliff hadiiibeni utandırmaaa:18:
evinin yanında hatay sofrası var:52:bilmemmi:52:
hesap sana ait dimi şekerim:34:
şimdiden karta para yatırsan iyi olur:)

Mutlu annecim kusura bakma ama memleketlimi yedirmem :1::37: bak anlamışım işte gayette anlaşılır anlatmış :16:

Kele ciğerim eyyi ki öğrettin bene şunu vallah şaşodun nedicim nasıl cevap vericim deyyi :46:

:33::33::33:hem o anladı bi kere:27:
şimdi alıntı yapsında görürsün:18:hadi eliff hadiiibeni utandırmaaa:18:
evinin yanında hatay sofrası var:52:bilmemmi:52:
hesap sana ait dimi şekerim:34:
şimdiden karta para yatırsan iyi olur:)

Benim alt komşum hataylı tanırmısınız bilmem hatice abla:1:
Bane ev hediyesi roll on getirmişti:1:Hani şu kolun altına sürülenlerden:1:şaşırmayın bende çok şaşırmıştım acaba ter kokum alt kata mı gidiyo dedim ama meğer kardeşi yurt dışından getirmiş çok iyiymiş mişşş mişşş faaa marka:1:hakkını yemeyeyim yanında da tütün kolonyası:1:çok iyi bir kadın ama çok severim her ay aidatı geç veririm hiç ağzını açmaz,,tam hayalimdeki yönetici:16:
pazar günü yine ayın 1indeki aidatı vermeye gittim,,hemen iki lafın arasına aşuru sıkıştırdım:1:ben yapınca sana veririm dedi,,bu da zaten benim beklediğim cevaptı:27:
kart senin köpeğin olsun hev hev hev:24:

tavaylan vur cnm tavayla:52:

kız benden kaçarmı anında yakalarım..gezmek,buluşma,faaliyet dedinmi cımbızla bulup çıkartırım aradan...yapalım tatlım bu sefer biz karsı tarafa gelelım güzel bi yerde iftar yapalım...

piknik olayını ise hiç düşünmedim..gerçi çok fazla yer var..hepimize uygun bir yer buluruz artık şu ramazanı atlatalımda hayrlısıyla...

baby cnm siz hiç istanbula gelmezmisiniz..tatilde ne yapıosunuz bu sene ist gelin cok güzel gezilcek yerler var:16:seni bekleyen kucaklamak için can atan arkadaşların var...

cnm valla cok hassas bir konu...ben gecen sene tutmadım emzirdiğim için ama sadece emiyodu o yüzden sütümü etkilemek istemedim..bu sene emzirmiyorum ama emzirseydim yine tutardım heralde çünkü artık fazlasıyla ek gıda alıyor bi şekilde doyururum diye düşünürdüm...ama yinede çağla ek gıda yemiyor ve emerek karnını doyuruyorsa tutumayadabilirsin..fidyesini verirsin yada sonradan tutarsın cnmm...karar senin...

tavaylan:9::9::9:
ah canım ben daha istanbula hiç gitmedim biliyomusun:17:çok merak ediyorum yıllardır eşime diyorum gidelim hep erteliyo..
bu sene daha bir görme istegim var çünkü sizlerde varsınız:17:bu sene olmassa seneye inşallah..

evet çağla ek gıdayı çok zor yiyo hem sıcaklardan hemde dişten dolayı..aslında ben 2-3 ay daha emzirip bıraktırmayı düşünüyorum şu sıcaklar bitsin yaz sonu kescem memeden..
orucu tutmasam içim rahat etmiyo ama böylede çağlaya kıyamıyorum:26:
bi arkadaşımız bi fikir verdi sanırım öyle yapacam..1 gün tutup 1 gün tutmayayım diyorum:26:
bilmem olurmu ki..tutmadıgım günlerinde fidyesini veririrm yada borcum olur kışın tutarım:26:

merabalarrr:3:
ya arkadaşlar geçen şuraya birşey yazdım ama bir kişide cevap vermemiş:47:
dedim ki sütüm azaldı oruçtan dolayı..sizinkide azaldımıııııııı:41:
çağla yemek yemiyo memmmmm istiyoo:37:
varmı bi tavsiyeniz dedim:47:
akıl verin dedim:47:
hepinize küstüm:19:gidiyorum:10:
bi daha yazmıycam:37:

dün ve bugün resmi olarak oruca başladım ama öncek günlerde de gayriresmi olaraktan tutmuşluğum vardı, önceki bölümlerden hatırlarsınız. sütüm hiç azalmadı dostum :51: iftarda ve iftar sonrası bol sulu şeyler içtim. meyvesuyu, ayran vs. yemeği çok yemiyorum ama hurmayı da ihmal etmiyorum. su-süt-hurma üçlüsünü bir deneyiniz derim :26: nasıl, cevap oldu mu sorunuza :51:

yok, hala "oruç tutmasam mı acep" diyorsanız bilemem :19:

Mutlu annecim kusura bakma ama memleketlimi yedirmem :1::37: bak anlamışım işte gayette anlaşılır anlatmış :16:

Kele ciğerim eyyi ki öğrettin bene şunu vallah şaşodun nedicim nasıl cevap vericim deyyi :46:
:46::46::46::46:canımsın ya:46:vallahi beni çok mutlu ettin:)mutluyuda mutsuz ettin:9:
tebrik ediyorum başarılarımızın devamını diliyorum:)
Benim alt komşum hataylı tanırmısınız bilmem hatice abla:1:
Bane ev hediyesi roll on getirmişti:1:Hani şu kolun altına sürülenlerden:1:şaşırmayın bende çok şaşırmıştım acaba ter kokum alt kata mı gidiyo dedim ama meğer kardeşi yurt dışından getirmiş çok iyiymiş mişşş mişşş faaa marka:1:hakkını yemeyeyim yanında da tütün kolonyası:1:çok iyi bir kadın ama çok severim her ay aidatı geç veririm hiç ağzını açmaz,,tam hayalimdeki yönetici:16:
pazar günü yine ayın 1indeki aidatı vermeye gittim,,hemen iki lafın arasına aşuru sıkıştırdım:1:ben yapınca sana veririm dedi,,bu da zaten benim beklediğim cevaptı:27:
kart senin köpeğin olsun hev hev hev:24:
roll on mu:52:hemde faaaa:52:kız daha ne istiyosun:9:biz kokuya çok hassasızdır:)
sanırım kokundan rahatsız olmuşlar:)))
komşuna selamımı söyle aşürün etini az koymasın:)
vaşür yapıp vermesse kapısına şu notu yaz koy:bezzeka yalaya çehreni:)))
çağla uyandı:10::10::10:

:46::46::46::46:canımsın ya:46:vallahi beni çok mutlu ettin:)mutluyuda mutsuz ettin:9:
tebrik ediyorum başarılarımızın devamını diliyorum:)

roll on mu:52:hemde faaaa:52:kız daha ne istiyosun:9:biz kokuya çok hassasızdır:)
sanırım kokundan rahatsız olmuşlar:)))
komşuna selamımı söyle aşürün etini az koymasın:)
vaşür yapıp vermesse kapısına şu notu yaz koy:bezzeka yalaya çehreni:)))
çağla uyandı:10::10::10:

Ben çok şaşaırdım irkildim afalladım yapmasına:27:nası dedim nası yani dedim:52:alnını getir elifçim:52:
aferdersiniz alından öpüşünce orucum bozulurmukibu:17:
Tebrik koydum sana elifcan:46:babyceren bile anlamadı sen anladın:46:
Kağıda bile baka baka zor yazarım ben bunu delüü:27: suratını yalarım mı demekkibu:17:eee o zaman bezzeka ne demek:17:
Çağlacığımı öptüm:54:

tavaylan:9::9::9:
ah canım ben daha istanbula hiç gitmedim biliyomusun:17:çok merak ediyorum yıllardır eşime diyorum gidelim hep erteliyo..
bu sene daha bir görme istegim var çünkü sizlerde varsınız:17:bu sene olmassa seneye inşallah..

evet çağla ek gıdayı çok zor yiyo hem sıcaklardan hemde dişten dolayı..aslında ben 2-3 ay daha emzirip bıraktırmayı düşünüyorum şu sıcaklar bitsin yaz sonu kescem memeden..
orucu tutmasam içim rahat etmiyo ama böylede çağlaya kıyamıyorum:26:
bi arkadaşımız bi fikir verdi sanırım öyle yapacam..1 gün tutup 1 gün tutmayayım diyorum:26:
bilmem olurmu ki..tutmadıgım günlerinde fidyesini veririrm yada borcum olur kışın tutarım:26:

canım enişteye daha cok diret bu sene muhakkak gidelim de..cok önemli de..inş kandırırsın inş..

kuzum madem 2-3 ay sonra bıraktırıcam memeden ozmn bence simdiden alıssın yemek yemeye..

Ay akşama bi dolu misafirim war bense burada wolta atıyorum:49:
Acele işler listesi yaptım artık ne yaparım ne eksik kalır bilemem:49:
Bu kafayla unuturum kesin bişeyleri:49:
Allahım utandırma yarabbim:17:
Kızımı akşam alıp 2 saat gezdirme görevini de canım kayınpederim üstlenmiş:34:
Sıkıntı yaptım karnım şişti de ondan bu ablayı koyuverdim:49::88:
Mesajımı kim alıntı yaparsa bana bildirim geliyo,,size de oluyo mu öyle yoksa bana özel mi:101:

Ben çok şaşaırdım irkildim afalladım yapmasına:27:nası dedim nası yani dedim:52:alnını getir elifçim:52:
aferdersiniz alından öpüşünce orucum bozulurmukibu:17:
Tebrik koydum sana elifcan:46:babyceren bile anlamadı sen anladın:46:
Kağıda bile baka baka zor yazarım ben bunu delüü:27: suratını yalarım mı demekkibu:17:eee o zaman bezzeka ne demek:17:
Çağlacığımı öptüm:54:

Mutlu annecim bezzaka yalaya çehreni demek sümüklü böcek yalasın yüzünü demek :D :47::47::36:
Bu arada alından öpmek orucu bozmaz sen istedin ya benim için şereff :46::52::52::52::52:

iyi geceler:ssz:
akşam üstü 2 kaza geçirdik:ssz:ceren kolidorda koşarken duvarı görmemiş burnunu vurmuş:ssz:
bi baktım kanlar akıyo..eşimi aradım dedim doktoramı gitsek neyse bekleyelim geçmesse giderizde dik kapattık
daha cerenin aglaması kesildi 5 dakika bile geçmeden gümm diye bir ses:ssz:çağla televizyonluga çıkmış:ssz:
1 metreden daha yüksek yerden düştü:ssz:
Allahım elim ayagım boşaldı resmen..aglamaktan nefesi kesildi yüzüne su serptimde nefes aldı çocuk:ssz:
alnı mosmor ve kafasının arkasını elledi sürekli..çok canı yandı..benimde içim yandı:ssz:
bi anda başım agrımaya başladı halada agırıyo..
3 saat uyutmadım neyseki kusma ,bilinç kaybı yok..şimdi uyudu daha..
işte böyle:31:
eşim aldı biraz gezdirdi keyfi yerine geldi..bütün gün koltuk tepelerinde geziyo hatta masanın üstüne bile çıkıyo
her zaman tetikteyim hatta kaç defa düşerken havada yakaladım ama bi gün böyle olacagını biliyodum:ssz:
yüksekten ilk düşüşümüzüde yaşadık..
gece sürekli kontrol etcem..

Günaydın annekuşlar:3:
Sanırım yorgunluktan çok midem bulanıyor bugün:43:
Ultra yoruldum kızlar,,Allahtan düne iftar yemeğim vardı,
bugün için hazırlıkları yaptım,,sabaha karşı yine kalkıp çorbamı yaptım.
hazırladıklarım ve hazırlayacaklarım:
__ezo gelin çorba
__etli bezelye(fırınlanması kaldı)
__tavuk sote(krema ve curry ile biraz pişecek eve gidince)
__nohutlu pilav(eve gidince)
__börek
__zeytinyağlı barbunya
__zeytinyağlı biber dolması
__humus
__minik güveçlerde kaşarlı mantar
__patlıcan kabak kızartma(yoğurtlanacak)
__kırmızı biber salatası
__semizotu salatası
__yeşil salata
__köz patlıcanlı acılı ezme
__vişne komposto
__limon özü(limonata için)
__kemalpaşa tatlısı

Adım mutludır elimden gelen budur:1:Olmuş mu menü kızlar?
sevgili kocam kızıma baktı bende hazırlığımı yaptım akşam,,sadece Mira uyuma sırasında görev değiştirdik
ben emzirdim o kızartma yaptı:27:Çok yoruldum,,annemde arayıp bana mutluluk hormonu verdi,,"ramazan sofrası kalabalık güzeldir kızım,,ne güzel ne sevap,,gelenlerin hayır duası bile yeter bu mübarek ayda" dedi:1:
Herkese çok güzel bir gün diliyorum:3:

Masallah sana cnm :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bu kadar zengin menu ile bir ordu doyar gerci ama size gelen beylerde bir ordu gucunde olur keza bu yuzden ins bu vakitleri iyi bir sekilde sorununsuz atlatmissindir cnm..
Ellerine kollarina saglik rabbim Kabul etsin ins..

iyi geceler:ssz:
akşam üstü 2 kaza geçirdik:ssz:ceren kolidorda koşarken duvarı görmemiş burnunu vurmuş:ssz:
bi baktım kanlar akıyo..eşimi aradım dedim doktoramı gitsek neyse bekleyelim geçmesse giderizde dik kapattık
daha cerenin aglaması kesildi 5 dakika bile geçmeden gümm diye bir ses:ssz:çağla televizyonluga çıkmış:ssz:
1 metreden daha yüksek yerden düştü:ssz:
Allahım elim ayagım boşaldı resmen..aglamaktan nefesi kesildi yüzüne su serptimde nefes aldı çocuk:ssz:
alnı mosmor ve kafasının arkasını elledi sürekli..çok canı yandı..benimde içim yandı:ssz:
bi anda başım agrımaya başladı halada agırıyo..
3 saat uyutmadım neyseki kusma ,bilinç kaybı yok..şimdi uyudu daha..
işte böyle:31:
eşim aldı biraz gezdirdi keyfi yerine geldi..bütün gün koltuk tepelerinde geziyo hatta masanın üstüne bile çıkıyo
her zaman tetikteyim hatta kaç defa düşerken havada yakaladım ama bi gün böyle olacagını biliyodum:ssz:
yüksekten ilk düşüşümüzüde yaşadık..
gece sürekli kontrol etcem..

Cnm cok gecmis olsun cok uzuldum kuzulara nazarmi degdi acaba bol bol oku annesi guzellerime goz aliyor demek..
Benim oglanda babasi oyalanirken ben iftar aciyordum o sirada yatagimiza bir guzel kustu hersey batmasi bir yana beni aldi bir telas acaba usuttumu diye simdi uyuttum koydum yerine ins haslanmamistir...butun gun taslarin uzerinde yuvarlanip duruyor bizimki yurumeyi daha bilmiyor ama koltuk yatak sepha ne varsa tirmaniyor ve cambaz gibi hareketlerde buluyor yani isimiz cok zor rabbim hepimize sabir ve kazasiz gunler nasip etsin ins...en cokta boyundan buyuk yataktan poposunu ters verip asagiya bir inisi var yuh diyesin geliyor bu kadar cesareti varda bu cocugun neden yuremeye yeltenmez anlamadim gitti..

Back
X