yarın 14:30 da dr kontrolüne götürcez oğlumu dönüştede saçlarını kırpcaz
artık çok uzadı kuzumun saçları biraz kestirmek istiyorum umarım çok da kesmezler
çünkü saçları ayrı hava veriyor bonus kafalımın
5 gündür oruç tutmuyorum malum sebepten dolayıyarın başlicam hayırlısıyla
bu arada salı günü memelekete yola çıkıyoruz inşallah herşey güzel geçer
17 saatlik yolu arabayla gidicez umarım oğluşum zorluk çıkarmadan gideriz
2 hafta olmicaz ben sizi çok özlicem ama
tel nolarınızı atın size mesaj gönderirim köyden
akşama yapacak bir tatlı ararken, "parmak kurabiye" tarifi gördüm. "hani parmak gibi ince uzun kurabiyelerdir herhalde" diyerek linki tıkladım ve aşağıdaki fotoyu gördümgülmeme mani olmak için ağzımı elimle kapatmam ve odadan fırlamam bir oldu. odaya geri geldiğimde hocam tuhaf tuhaf bakıyordu bana
Eki Görüntüle 768717
akşama yapacak bir tatlı ararken, "parmak kurabiye" tarifi gördüm. "hani parmak gibi ince uzun kurabiyelerdir herhalde" diyerek linki tıkladım ve aşağıdaki fotoyu gördümgülmeme mani olmak için ağzımı elimle kapatmam ve odadan fırlamam bir oldu. odaya geri geldiğimde hocam tuhaf tuhaf bakıyordu bana
Eki Görüntüle 768717
slm kızlar...puff.. tatil içinde olsa hazırlık yapmayı hiç sevmiyorum...onu mu götürsem bunu mu ..yok yok ikisinide alayım...bide bunları valize sıkıştırma işi var..ayakkabısı çantası ..yarından sonra üç hafta kadar evde yokuz..bunun iki haftası memleketlerde bir haftasıda tatilde olcaz inş...ama ben valiz hazırlama işini hiç sevmiyoruuuuuuuuum...şimdiden sıkıldım...bu arada çoğu bebişimiz tatlini yapmış denizine girmiş bile..mşllh..sıra oğlumda bakalım...sevecek mi ..neysem çağatay uyandı sesi geliyor....herkese ii iftarlar...bu arada mutlu annem çağatayın bir tane fotosunu eklemiştim görmedin sanırım:))...
Kizlar Masal tam anlamiyla dengeli olmasada baya yurumeye basladi ki hic umudum yoktu,evde geziniyor fakat daha oncede soyledigim gibi duseceginde ya yuz ustu yada tam kafa ustu duserken superwomen annesi havada yakaliyordu.Bugun yine beni elestiri bombasina aldilar,dusmeyide ogrenecek birak cocugu duserse dussun, artik daha dengeli yuruyor vb.bende acaba sorun bendemi dedim ve iki buklum bir sekilde daire icine almadan sadece arkasindan gidiyordumki kuttttttttttttt diye alninin ustunedustu.Aliskin olmadigi icin cok agladi,buz koydum dahada cildirdi,simdi benek benek kan oturdu ve biraz sisti,cok uzgunum.Keske bildigimi okusaydimda dusmeseydi diye sucladim kendimi,ama hadi onlarhakliysa diyede nasil davranacagimi sasirdim.
Eki Görüntüle 768717
Bende bende cok sevmem valiz hazirlamayi ve soyle yapiyorum genelde gitmeden iki gun once cikariyorum valizleri koyuyorum yere kenara elime gectikce atiyorum icine kapatmadan oncede duzenleyip bitiriyorum isimi bu bence benim icin cok kolay yontem yoksa kirk saat basinda dusunurdum :))
Size iyi tatiller ve ayrica iyi yolculuklar sekerim umarim kazasiz belasiz varirsiniz...
Cagatayin resmini bende gormedim hemen bakiyorum...opuyoruz seni ve Cagatayi
nasılsınız minnoşlar
dün kan vermiştik ama idrar veremedik çünkü çağla poşete denk getiremedi:)
eşim hastaneyi aramış sonucu ögrenmek için,doktor yokmuş ama bakmış demişki:kanda biraz artmış enfeksiyonmu ne varmış
yani buda demek oluyoki idrarda enfeksiyon çıkma ihtimali yüksek,kesinlikle idrar verip tahlil yaptırmamız gerekiyomuş..
2. agızdan dinledigim için tam olarak bende anlamadım ama bugün mutlaka idrar vermemiz lazım
daha önce ne ceren nede çağla idrar yolu enfeksiyonu geçirmeişti
kan sonucunu ögrenememiş eşim acaba kansızlık varmı bilemiyorum
şu idrarıda halledelim doktora gidip bizzat ben görüşecem..inş bugün yapar..
demekki çağlanın aşırı derecedeki iştahsızlıgı boşuna degilmiş
bunu ögrendigime çok sevindim iyikide kontrole gittik..
bakalım yarına tam sonuç belli olur..
Canim geçmiş olsun idrar yolu enfeksiyonu kiz çocuklar da sık olur diye duydum insallah önemli bir şey değildir. Kansızlık bizde cikti ferrum al dedi ama ben şimdiye kadar hiç kullanmadim diş çıkarma döneminde erken çürük oluyormuş bide 2 ay kullan gel yine yapalım dedi bizde cok agladik kolay kolay yaptırmayı düşünmüyorum ama ferrum a baslaaammi ki bilemedim guzel haberlerini bekliyoruz sıkıntı yapmanasılsınız minnoşlar
eşim hastaneyi aramış sonucu ögrenmek için,doktor yokmuş ama bakmış demişki:kanda biraz artmış enfeksiyonmu ne varmış
yani buda demek oluyoki idrarda enfeksiyon çıkma ihtimali yüksek,kesinlikle idrar verip tahlil yaptırmamız gerekiyomuş..
2. agızdan dinledigim için tam olarak bende anlamadım ama bugün mutlaka idrar vermemiz lazım
Bugün son! Dile kolay tam 15 yıllık bir serüven sona erdi..bugün çok zor geçiyor.. Odam, masam, arkadaşlarım.. Veda etmek çok zormuş.. Güzel bir masalın içindeydim ben 15 yıldır.. Bu masalla beraber büyüdüm, evlendim, anne oldum.. Sona geldik artık masal bitti..
Merhaba arkadaşlar,
1 haftadır forma pek giremedim.. Benim için zor br hafta oldu.. Bugün işyerindeki son günüm.. Çok zor geçiyor sabahtan beri duygusala bağladım çıkamıyorum birtürlü.. Asistan arkadaşım bana hediye almış, içine de duygusal bir not yazmış.. Sabah sabah onun hediyesi ile başladı sulu gözlülüğüm..
Sonra faceden arkadaşların mesajları, temennileri, iyi dilekleri.. benimle ilgili anılarını paylaşmaları falan.. bugün dokunsalar gözyaşlarım hemen dökülüyor..
Yeni yerlerden teklifler geldi.. değerlendirdim ve bir yerle anlaştım.. eylül ayında başlayacağım kısmetse.. Ağustos ayı boyunca dinleneceğim.. oğlumla vakit geçireceğim.. Bayramda annemlerin yanına memleke gideceğim.. 15 gün kalacağım.. sonra 15 günde evde dinleneceğim.. Ardından yine maraton başlayacak.. Hayırlısı olur inşallah...
Hepinizi öpüyorum
yarın 14:30 da dr kontrolüne götürcez oğlumu dönüştede saçlarını kırpcaz
artık çok uzadı kuzumun saçları biraz kestirmek istiyorum umarım çok da kesmezler
evet çocuklar düşe kalka büyüyor.ben başı üzerine düşmediği ve canı yanmadığı sürece müdahele etmiyorum.geçenlerde mağzada yine totosunun üzerine düştü bi teyze hemen ay yavrum deyip kaldırmaya uğraştı.bende müdahale ettirtmedim dedim başının çaresine bakmasını öğrenmesi gerekiyor.kadın önce yadırgadı.bende totosunun üzerine düştüğü zamanlar ellemiyorum kendisi kalkıyor dedim.sonra bana haklısın dedi.şimdi masal bu zamana kadar senin onu kurtarmana alışmış.birden elini çekersen hem o hemde masal zorlanacaktır.yavaş yavaş dozunu azaltabilirsin.tabiki elimiz ve gözümüz her daim üzerlerinde olsun.nacizane:26:kizlar masal tam anlamiyla dengeli olmasada baya yurumeye basladi ki hic umudum yoktu,evde geziniyor fakat daha oncede soyledigim gibi duseceginde ya yuz ustu yada tam kafa ustu duserken superwomen annesi havada yakaliyordu.bugun yine beni elestiri bombasina aldilar,dusmeyide ogrenecek birak cocugu duserse dussun, artik daha dengeli yuruyor vb.bende acaba sorun bendemi dedim ve iki buklum bir sekilde daire icine almadan sadece arkasindan gidiyordumki kuttttttttttttt diye alninin ustunedustu.aliskin olmadigi icin cok agladi,buz koydum dahada cildirdi,simdi benek benek kan oturdu ve biraz sisti,cok uzgunum.keske bildigimi okusaydimda dusmeseydi diye sucladim kendimi,ama hadi onlarhakliysa diyede nasil davranacagimi sasirdim.
cnm size hayirli yolculuklar dilerim ins sagsalim gider gelirsiniz..
Biz mahirin kafasini 3 numara yaptik onceden pisman oldum ama simdi daha rahat oldu saclari gurlesti ve daha duzgun cikmaya basladi eger kestirirseniz bunu dusunebilirsiniz cok cabuk buyuyorlar kisa gelmeden toparlar..
Bizde ozlucez gizz ayipsin sen guzelce dinlen sonra bizimle paylasirsin...gamzelimize iyi bak annesi cok opuyoruz...
Geçmiş olsun canım ya inşallah önemli bir şeyi yoktur.nasılsınız minnoşlar
Yeni işin inşallah eskisinden daha iyi olur canım inşallah güzel arkadaşlıklar kurarsın yeni yerinde.Bugün son! Dile kolay tam 15 yıllık bir serüven sona erdi..bugün çok zor geçiyor.. Odam, masam, arkadaşlarım.. Veda etmek çok zormuş.. Güzel bir masalın içindeydim ben 15 yıldır.. Bu masalla beraber büyüdüm, evlendim, anne oldum.. Sona geldik artık masal bitti..
Merhaba arkadaşlar,
1 haftadır forma pek giremedim.. Benim için zor br hafta oldu.. Bugün işyerindeki son günüm.. Çok zor geçiyor sabahtan beri duygusala bağladım çıkamıyorum birtürlü.. Asistan arkadaşım bana hediye almış, içine de duygusal bir not yazmış.. Sabah sabah onun hediyesi ile başladı sulu gözlülüğüm..
Sonra faceden arkadaşların mesajları, temennileri, iyi dilekleri.. benimle ilgili anılarını paylaşmaları falan.. bugün dokunsalar gözyaşlarım hemen dökülüyor..
Yeni yerlerden teklifler geldi.. değerlendirdim ve bir yerle anlaştım.. eylül ayında başlayacağım kısmetse.. Ağustos ayı boyunca dinleneceğim.. oğlumla vakit geçireceğim.. Bayramda annemlerin yanına memleke gideceğim.. 15 gün kalacağım.. sonra 15 günde evde dinleneceğim.. Ardından yine maraton başlayacak.. Hayırlısı olur inşallah...
Hepinizi öpüyorum
Hejarcım inşallah güzel haberlerle dönersin kontrolden.yarın 14:30 da dr kontrolüne götürcez oğlumu dönüştede saçlarını kırpcaz
Kizlar Masal tam anlamiyla dengeli olmasada baya yurumeye basladi ki hic umudum yoktu,evde geziniyor fakat daha oncede soyledigim gibi duseceginde ya yuz ustu yada tam kafa ustu duserken superwomen annesi havada yakaliyordu.Bugun yine beni elestiri bombasina aldilar,dusmeyide ogrenecek birak cocugu duserse dussun, artik daha dengeli yuruyor vb.bende acaba sorun bendemi dedim ve iki buklum bir sekilde daire icine almadan sadece arkasindan gidiyordumki kuttttttttttttt diye alninin ustunedustu.Aliskin olmadigi icin cok agladi,buz koydum dahada cildirdi,simdi benek benek kan oturdu ve biraz sisti,cok uzgunum.Keske bildigimi okusaydimda dusmeseydi diye sucladim kendimi,ama hadi onlarhakliysa diyede nasil davranacagimi sasirdim.
kızlar bilmeyenler için bana dua edeceksiniz:)) mantarlı patates püresi yapın harika oluyor:))
soğanları minnacık doğrayıp kavurdum ardından doğradığım mantarlarıda ekleyip suyu çekene kadar kavurup krema ekledim azcık daha pişirip kapattım.
patatesleri haşladıktan sonra krema ve kaşarla blendırda ezdim. borcam kabına döktüm üstüne mantarları döktüm üstüne kaşar rendeleyip fırına koydum tadı harika oldu şiddetle tavsiye edilir:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?